|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20
Super!
Muszę i ja porozmawiać konkretnie z TŻ i nas zapisać
|
#3512 |
|
Wtajemniczenie
|
7 spotkań raz w tyg, więc cały listopad i grudzień
|
#3513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3514 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ;-)
nie nadrobię Was, bo jest za dużo tego. Pisałyście o kursach tańca - my idziemy miesiąc-dwa przed weselem na naukę pierwszego tańca, chcemy się nauczyć walca wiedeńskiego ładnie tańczyć ![]() U mnie ze spraw weselnych - spotkania z 2 dj. Mam taki mętlik w głowie, zupełnie nie wiem, co mam z tym fantem zrobić. Spotkaliśmy się z dj Brotherem i z dj z OrganizacjaImprez.pl Drugi to kompletna klapa, to bardziej "puszczacz muzyki" niż dj, pierwszy jest bardziej profesjonalny, ale nie jestem przekonana w 100%. Coś mi w nim nie pasuje, mimo że widać, że robi to z pasją i wie, co robi. Jednak moja kobieca intuicja podpowiada mi, aby tu nie ryzykować... Tylko nie chcę obudzić się z ręką w nocniku, bo wtedy będę musiała wziąć zespół, jak żaden dj nie będzie dostępny...
|
#3516 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wesele jak każde inne, niczym nie odbiegające od tych w sezonie, tylko zimową porą tak nam się wymarzyło mieć jako nieliczni ślub zimą (mało kto ma odwagę :p)UWIELBIAMY ZMIĘ ![]() Przed samą salą tak z 3km jak będzie śnieg jedziemy saniami z prawdziwego zdarzenia z pochodniami Pozatym sesja zdjęciowa nam się wymarzyła jak będzie duuuużo śniegu ![]() No już nie mogę się doczekać
Edytowane przez kuli1986 Czas edycji: 2013-10-24 o 13:53 |
|
|
|
|
#3517 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej, Dziewczyny
Zostałam obudzona dzisiaj przez miły telefon (poszłam spać późno HEH ).... Mam pracę Bardzo się cieszę ![]() Cytat:
![]() My zostajemy w hotelu, w którym mamy wesele. Wiadomo- padniemy na twarze, ale wolałabym mieć trochę prywatności. No i apartament mamy w cenie. Na drugi dzień przenosimy się do hotelu w centrum, bo u moich rodziców będą nocowały niedobitki ![]() myha, bardzo mi przykro z powodu pracy. Mnie kiedyś spotkało to samo i wiem jakie to uczucie Ale nie martw się- na pewno znajdziesz coś odpowiedniego! Co do depilacji rąk, to niewyobrażam sobie tego Mam włoski na rękach, ale nie są jakieś ciemne. Ot, normalne włoski.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki, u nas jest taki podobny 8 spotkań
![]() Kuli-będziemy czekać niecierpliwie na pierwszą relację tak piszesz o zimie heh a ja mam odwrotnie...lubię zimę bardzo bardzo ale na maj już bym chciała ładne słoneczko a słyszałam już dwie osoby jak mówiły, pogoda taka ładna teraz i może się przesunie zima do..maja oby nie
|
#3519 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3520 | |
|
Raczkowanie
|
Główkuję codziennie nad podziękowaniami dla rodziców.
Mamy nagrany teledysk na podziękowania przez naszego kamerzyste, który chcemy póścić na sali. Oprócz tego zastanawiam się czy nie zrobić fotoksiążki ze zdjęciami z dzieciństwa i naszej sesji narzeczeńskiej oraz z naszymi podziękowaniami? Co o tym sądzicie? Do tego koszyk spersonalizowany a w nim ta książka czy lepiej coś takiego: http://allegro.pl/podziekowania-dla-...643520948.html z naszym zdjęciem, mamy takie zrobione specjalne na sesji narzeczeńskiej z dużą kartką z napisem KOCHANI RODZICE, DZIĘKUJEMY! Muszę na dnich już zamówić i kompletować koszyk ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
oby była zima a jak nie to będziemy czekać specjalnie aż spadnie snieg na sesje, swoją drogą to kiedyś nawet w maju spadł snieg (ktoś mi tak z rodzinki opowiadał :p )Pozatym styczeń jest taki nasz w styczniu zaczeliśmy być razem, w styczniu TŻ mi się oświadczył, wogóle zima kojarzy się nam z nami, zimą nawet częściej niż w lato jeździmy nad morze, uwielbiamy je zimą ![]() co prawda wolałabym bez okrycia wierzchniego, bo wiadomo suknia lepiej wtedy wygląda (ach,my kobiety :p )ale muszę się poświęcić heh
Edytowane przez kuli1986 Czas edycji: 2013-10-24 o 13:54 |
|
|
|
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#3522 |
|
Raczkowanie
|
@Panna Izabela, myślałem, że mogę pomóc ale jednak nie mogę, zajęte już. Ale nic się nie martw, DJ w Warszawie jak psów, do sierpnia daleko, znajdziesz spokojnie
|
|
|
|
#3523 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Najlepiej podpasowała nam cza-cza (cha-cha?), chociaż głównie trenujemy coś, co instruktor określa jako "party dance" i składa się po prostu z czterech kroków i olbrzymiej ilości pasujących do niego figur, a da się to zatańczyć do prawie wszystkiego. Tu byłoby nieźle, ale nie jesteśmy w stanie zapamiętać tych wszystkich figur pamiętamy tylko takie najprostsze obroty ![]() Najgorzej jest z walcem, a ćwiczyliśmy tylko angielski próbuję K. namówić, żebyśmy dodatkowo ćwiczyli chociaż z piosenkę dziennie sami, w domu. Nie chodzi nawet o jakieś skomplikowane figury, tylko po prostu o "dotarcie się" w walcowym kroku.Cytat:
Myślę, że sprezentujemy naszym rodzicom bon na weekend w jakimś ładnym hotelu. Na pewno chciałabym coś takiego dać moim rodzicom - od lat nigdzie nie byli, ciągle słyszę, że nie mają pieniędzy na takie wypady (choć dziś już widzę, że u nich to sprawa priorytetów, a nie faktycznych pustek w portfelu ). Podobnie jest u teściowej, może to niepopularne, ale ja tę kobietę szczerze kocham z teściem trochę gorzej, ale cóż ;-)Do tego ręcznie zrobiona kartka z wpisanym od serca tekstem - znalazłam przed chwilą coś takiego, cudo! Sam bon i kartkę zapakowałabym do dekupażowego pudełeczka. Kumpela ma mnie nauczyć, jak się to robi, bo chcemy zrobić sobie dekupażowe kufry na kartki od gości (a potem na weselne pamiątki). Obie nasze mamy kochają ręcznie robione prezenty, więc wiem, że to dobry pomysł
|
|
#3524 |
|
Raczkowanie
|
Elrosa moi i tż rodzice akurat nie przepadają za takimi niespodziankami
ale to wiadomo każdy woli co innego ![]() Chcę dać im coś od serca, jak teledysk z nami w roli głównej (swoją drogą świetnie się bawiliśmy przy jego kręceniu ) i zastanawiam się nad tymi dwoma opcjami dodatkowymi do koszyka spersonalizowanego hm...
|
|
|
|
#3525 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
My dziś kupiliśmy wódkę Stocka w końcu po uwaga 18,50 200 butelek już stoi i sie uśmiecha czekając aż zacznę wiazać im kokardki ![]() No i uwaga do DŚ tylko 198 dni
|
|
|
#3526 |
|
Raczkowanie
|
@Atomoowka
To chyba wam strasznie dużo tej ognistej wody zostanie... teraz ludzie mniej piją A jakieś inne alkohole też planujesz? Bo ostatnio idą strasznie, zauważam odwrót od czystej i atak na wynalazki
|
|
|
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez madzixx88 Czas edycji: 2013-10-24 o 15:09 |
|
|
|
#3528 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w rodzinie mojego TŻ kuzyni (a jest ich 10 :P) piją dużo wódki i mają mocne głowy, boję się że mnie upiją na naszym ślubie to byłby prawdziwy wstyd hehe
RAZEM OD 14.02.2010 ZARĘCZYNY 19.05.2013 [najpiękniejsza na świecie pobudka o 4:30 rano] <3
ŚLUB 16.08.2014 http://suwaczki.slub-wesele.pl/20140816020820.html ŁUKASZEK ;* wiem, że to na Ciebie czekałam całe życie ! |
|
|
|
|
#3529 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam nie zauważyłam, żeby ludzie na weselach mniej pili. U nas ostatnio stolik był średnio do picia (normalnie nie było z kim się wódki napić
) ,a i tak na 10 osób 7 butelek wódki poszło na pewno. U nas w rodzinach jakieś whisky, wina, nalewki na weselach pije dosłownie garstka osób, każdy woli czystą.Cytat:
|
|
|
|
|
#3530 | ||||
|
Blond forever!
|
Nie mam, ale mam fajną alternatywę dla testu zgodności, który widziałam już na kilku weselach i jest moim zdaniem dość oklepany.
My z TŻ zrobiliśmy go na weselu, które prowadziliśmy - ze szklanej kuli PM losowali po kolei (po 5) z pudełek po jajkach niespodziankach "zadania", np. Gotować będę JA! Wracać z imprezy samochodem będę JA! Super wyszło jak Panna Młoda wylosowała, że będzie naprawiać samochód ![]() Cytat:
Mój wodzirej będzie de facto prowadził zabawę na każde rozpoczęcie nowego bloku muzycznego, aby ludzi na parkiet ściągnąć - ale zabawy ma krótkie i bardzo integracyjne ![]() Cytat:
![]() A polecam Wam też wymyślenie własnych zabaw - my z TŻ mamy kilka na koncie (sprawdzone i bardzo się podobały ) - dobra zabawa no i oryginalnie ![]() Cytat:
![]() Na codzień nie golę, ale na wesele chcę być perfekcyjna ![]() Cytat:
|
|
|
#3531 |
|
Raczkowanie
|
ja na szczęscie nie mam tego problemu. I na rękach i na nogach mam tak jaśniutkie włoski że praktycznie ich nie widać (na nogach oczywiście depiluję hehe) . Kiedyś nawet mama mojego narzeczonego zapytała się mnie czy depiluję ręce bo w ogóle nie widac żebym miala na nich jakiekolwiek włoski :Pale szczerze powiedziawszy przeze mnie włoski na kobiecych rękach nie są nawet zauważane.. i przypuszczam że dla wszystkich gości będą tak samo niezauwazalne. Chyba że ktoś ma naprawdę bardzo bujny zarost na rękach no to wtedy tego nie da sie nie zauwazyc ![]() Nie przesadzacie dziewczyny ?
RAZEM OD 14.02.2010 ZARĘCZYNY 19.05.2013 [najpiękniejsza na świecie pobudka o 4:30 rano] <3
ŚLUB 16.08.2014 http://suwaczki.slub-wesele.pl/20140816020820.html ŁUKASZEK ;* wiem, że to na Ciebie czekałam całe życie ! Edytowane przez monika56575859 Czas edycji: 2013-10-24 o 15:41 |
|
|
|
#3532 |
|
Zakorzenienie
|
no, fakt źle napisałam.
Robić nie będę musiała, ale włoski będą grubsze i ciemniejsze będą mnie gryzły i będzie za☠☠☠iście
|
|
|
|
#3533 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
Co do zabaw weselnych to mi się podoba ręka noga i balonowa miłość
|
|
#3535 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja się 3 razy z przebierankami spotkałam i całkiem ciekawie to wychodzi jak podchodzisz do tego na luzie i wiesz, że to zabawa i potrafisz się z siebie śmiać (na jednym z wesel w worku dostałam kapelusz z napisem "i love beer" czy jakoś tak i wielkie gacie w biało-czerwone pionowe paski ze sztucznym tyłkiem )a barman wygrał wszystko, ja mniej zapłaciłam za cały alkohol na wesele a on chce tyle tylko na drinki???? eeee takie to wszystko miłosne, z jajem trzeba :P Cytat:
piękne są sesje ślubne zimowe, ja nawet o tym myślałam ale moja mama powiedziała,że to zimno i lepiej latem ![]() Cytat:
![]() a co do kartki to moja znajoma takie robi, jakbyś była chętna to dam kontakt ![]() Cytat:
a jak ktos sie upija to wstyd tylko dla niego, a nie dla Ciebie, nie sądzisz?
|
|
#3536 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do odrastanai włosów AKURAT na rękach jestem tego samego zdania, wcale nie odrastają grubsze ani ciemniejsze, na początku trochę drapią, ale później jest normalnie, jak przed goleniem
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
MAMY WÓDZIĘ
47 BUTELEK SOPLICY :d PO 17,20 |
|
|
|
#3538 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3539 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że tu nie zagląda i nie zobaczy ale jemu po prostu słoń na ucho nadepnął, a ja nie potrafię nie do rytmu i ciągnę gdzie indziej ![]() Gdy nie słyszałam rytmu, po prostu nie miałam innego wyboru ![]() Cytat:
|
|
#3540 |
|
Zadomowienie
|
W naszym związku to ja prowadzę w tańcu :P hahaha więc koniecznie musimy iść na kurs tańca bo na wselu to więcej się chyba przetańczy z wujkami , kuzynami niż z własnym tż ;P
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.

Muszę i ja porozmawiać konkretnie z TŻ i nas zapisać

a TŻ dobry
bo na pewno będziemy ledwo żywi.
Ale nie martw się- na pewno znajdziesz coś odpowiedniego! 

to byłby prawdziwy wstyd hehe
sorry
jedziemy go poskromić
nadal nie wiemy jaką chcemy... chyba zostaniemy przy Sobieskim. Prawdopodobnie menager naszej sali kupimy nam wódkę w makro. Ale na razie w piątek jedziemy do tej restauracji popróbować jedzenia