My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20 - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-24, 12:43   #3511
Lemon_Drop
Zadomowienie

Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Zapisałam nas właśnie na kurs tańca, startujemy 6.11
Super! Muszę i ja porozmawiać konkretnie z TŻ i nas zapisać
Stary 2013-10-24, 12:51   #3512
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
gratki a TŻ dobry ile trwa Wasz kurs?
mój to nawet sam z siebie zaproponował, że pójdziemy normalnie byłam w szoku
7 spotkań raz w tyg, więc cały listopad i grudzień

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 12:53   #3513
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalia1011 Pokaż wiadomość
tez bym chciała isc do jakiejś szkoły tańca, ale pewnie nic z tego nie będzie bo TŻ pracuje na zmiany i pewnie by dużo lekcji przepadło nam;/
Myślę, że jest tyle szkół tańca, że bez problemu znajdzie się coś w różnych godzinach My też czegoś takiego będziemy szukać.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 13:03   #3514
ysia
Zadomowienie

Cytat:
tez bym chciała isc do jakiejś szkoły tańca, ale pewnie nic z tego nie będzie bo TŻ pracuje na zmiany i pewnie by dużo lekcji przepadło nam;/
Szkoły mają też kursy w wymiarze "OPEN" czyli możesz chodzić na różne grupy w różne dni/godziny i nic nie przepada, a nawet można się więcej nauczyć

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 13:18   #3515
Panna Izabela
Zakorzenienie

Hej ;-)
nie nadrobię Was, bo jest za dużo tego.
Pisałyście o kursach tańca - my idziemy miesiąc-dwa przed weselem na naukę pierwszego tańca, chcemy się nauczyć walca wiedeńskiego ładnie tańczyć
U mnie ze spraw weselnych - spotkania z 2 dj. Mam taki mętlik w głowie, zupełnie nie wiem, co mam z tym fantem zrobić. Spotkaliśmy się z dj Brotherem i z dj z OrganizacjaImprez.pl Drugi to kompletna klapa, to bardziej "puszczacz muzyki" niż dj, pierwszy jest bardziej profesjonalny, ale nie jestem przekonana w 100%. Coś mi w nim nie pasuje, mimo że widać, że robi to z pasją i wie, co robi. Jednak moja kobieca intuicja podpowiada mi, aby tu nie ryzykować... Tylko nie chcę obudzić się z ręką w nocniku, bo wtedy będę musiała wziąć zespół, jak żaden dj nie będzie dostępny...

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 13:19   #3516
kuli1986
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
heeeeej, ja tylko na chwilę

Kuli a Ty wyprawiasz przyjęcie/wesele? - przepraszam, że pytam, ale nie pamiętam... Już tak mało czasu zostało - zazdroszcze!!!
Wyprawiamy wesele+poprawiny na około 100 gości
Wesele jak każde inne, niczym nie odbiegające od tych w sezonie, tylko zimową porą tak nam się wymarzyło mieć jako nieliczni ślub zimą (mało kto ma odwagę :p)
UWIELBIAMY ZMIĘ
Przed samą salą tak z 3km jak będzie śnieg jedziemy saniami z prawdziwego zdarzenia z pochodniami
Pozatym sesja zdjęciowa nam się wymarzyła jak będzie duuuużo śniegu

No już nie mogę się doczekać

Edytowane przez kuli1986
Czas edycji: 2013-10-24 o 13:53
kuli1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 13:35   #3517
wenedka
Zakorzenienie

Hej, Dziewczyny

Zostałam obudzona dzisiaj przez miły telefon (poszłam spać późno HEH ).... Mam pracę Bardzo się cieszę
Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Ja mam problem z nocą poslubna... Otóż tż uważa ze będziemy tak wykończeni, ze będzie nam wszystko jedno. Nie wiem jak on to sobie wyobraża? Wszyscy będziemy spać w domu rodziców tż'a i co ja pójdę spać na materac z moja mama a on ze swoją? Albo będziemy spać razem ale na materacu obok będą spały moje siostrzenice? nie wiem jak go przekonać :/
Edit: i wcale nie chodzi o to, że chcę robić brzydkie rzeczy bo na pewno będziemy ledwo żywi.
Ja raczej nie chciałabym spać z kimś innym w pokoju... Nieważne, czy będziecie zmęczeni, czy nie, ale jest to Wasza pierwsza noc jako małżeństwo
My zostajemy w hotelu, w którym mamy wesele. Wiadomo- padniemy na twarze, ale wolałabym mieć trochę prywatności. No i apartament mamy w cenie.
Na drugi dzień przenosimy się do hotelu w centrum, bo u moich rodziców będą nocowały niedobitki

myha, bardzo mi przykro z powodu pracy. Mnie kiedyś spotkało to samo i wiem jakie to uczucie Ale nie martw się- na pewno znajdziesz coś odpowiedniego!

Co do depilacji rąk, to niewyobrażam sobie tego Mam włoski na rękach, ale nie są jakieś ciemne. Ot, normalne włoski.
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 13:37   #3518
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
7 spotkań raz w tyg, więc cały listopad i grudzień
dzięki, u nas jest taki podobny 8 spotkań

Kuli-będziemy czekać niecierpliwie na pierwszą relację
tak piszesz o zimie heh a ja mam odwrotnie...lubię zimę bardzo bardzo ale na maj już bym chciała ładne słoneczko a słyszałam już dwie osoby jak mówiły, pogoda taka ładna teraz i może się przesunie zima do..maja oby nie
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 13:40   #3519
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Hej, Dziewczyny

Zostałam obudzona dzisiaj przez miły telefon (poszłam spać późno HEH ).... Mam pracę Bardzo się cieszę
Gratulacje!!

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 13:49   #3520
kuli1986
Raczkowanie

Główkuję codziennie nad podziękowaniami dla rodziców.
Mamy nagrany teledysk na podziękowania przez naszego kamerzyste, który chcemy póścić na sali.
Oprócz tego zastanawiam się czy nie zrobić fotoksiążki ze zdjęciami z dzieciństwa i naszej sesji narzeczeńskiej oraz z naszymi podziękowaniami? Co o tym sądzicie?
Do tego koszyk spersonalizowany a w nim ta książka czy lepiej coś takiego:
http://allegro.pl/podziekowania-dla-...643520948.html

z naszym zdjęciem, mamy takie zrobione specjalne na sesji narzeczeńskiej z dużą kartką z napisem KOCHANI RODZICE, DZIĘKUJEMY!

Muszę na dnich już zamówić i kompletować koszyk

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
dzięki, u nas jest taki podobny 8 spotkań

Kuli-będziemy czekać niecierpliwie na pierwszą relację
tak piszesz o zimie heh a ja mam odwrotnie...lubię zimę bardzo bardzo ale na maj już bym chciała ładne słoneczko a słyszałam już dwie osoby jak mówiły, pogoda taka ładna teraz i może się przesunie zima do..maja oby nie

oby była zima a jak nie to będziemy czekać specjalnie aż spadnie snieg na sesje, swoją drogą to kiedyś nawet w maju spadł snieg (ktoś mi tak z rodzinki opowiadał :p )
Pozatym styczeń jest taki nasz w styczniu zaczeliśmy być razem, w styczniu TŻ mi się oświadczył, wogóle zima kojarzy się nam z nami, zimą nawet częściej niż w lato jeździmy nad morze, uwielbiamy je zimą

co prawda wolałabym bez okrycia wierzchniego, bo wiadomo suknia lepiej wtedy wygląda (ach,my kobiety :p )ale muszę się poświęcić heh

Edytowane przez kuli1986
Czas edycji: 2013-10-24 o 13:54
Stary 2013-10-24, 13:50   #3521
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Gratulacje!!
Ach, dziękuję bardzo
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 14:27   #3522
mariuszwojcicki
Raczkowanie

@Panna Izabela, myślałem, że mogę pomóc ale jednak nie mogę, zajęte już. Ale nic się nie martw, DJ w Warszawie jak psów, do sierpnia daleko, znajdziesz spokojnie
mariuszwojcicki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 14:33   #3523
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Pisałyście o kursach tańca - my idziemy miesiąc-dwa przed weselem na naukę pierwszego tańca, chcemy się nauczyć walca wiedeńskiego ładnie tańczyć
My jesteśmy po 5 spotkaniach (jedno w tygodniu) i cieszę się bardzo, że namówiłam K. na naukę tańca już teraz. Idzie nam jak po grudzie, ale ostatnio zauważyłam, że jest nieco lepiej. Stara się prowadzić

Najlepiej podpasowała nam cza-cza (cha-cha?), chociaż głównie trenujemy coś, co instruktor określa jako "party dance" i składa się po prostu z czterech kroków i olbrzymiej ilości pasujących do niego figur, a da się to zatańczyć do prawie wszystkiego. Tu byłoby nieźle, ale nie jesteśmy w stanie zapamiętać tych wszystkich figur pamiętamy tylko takie najprostsze obroty

Najgorzej jest z walcem, a ćwiczyliśmy tylko angielski próbuję K. namówić, żebyśmy dodatkowo ćwiczyli chociaż z piosenkę dziennie sami, w domu. Nie chodzi nawet o jakieś skomplikowane figury, tylko po prostu o "dotarcie się" w walcowym kroku.

Cytat:
Napisane przez kuli1986 Pokaż wiadomość
Główkuję codziennie nad podziękowaniami dla rodziców. Co o tym sądzicie?
Myślę, że taka książka to dobry pomysł. Podziękowania z tej aukcji niezbyt mi się podobają

Myślę, że sprezentujemy naszym rodzicom bon na weekend w jakimś ładnym hotelu. Na pewno chciałabym coś takiego dać moim rodzicom - od lat nigdzie nie byli, ciągle słyszę, że nie mają pieniędzy na takie wypady (choć dziś już widzę, że u nich to sprawa priorytetów, a nie faktycznych pustek w portfelu ). Podobnie jest u teściowej, może to niepopularne, ale ja tę kobietę szczerze kocham z teściem trochę gorzej, ale cóż ;-)

Do tego ręcznie zrobiona kartka z wpisanym od serca tekstem - znalazłam przed chwilą coś takiego, cudo!

Sam bon i kartkę zapakowałabym do dekupażowego pudełeczka. Kumpela ma mnie nauczyć, jak się to robi, bo chcemy zrobić sobie dekupażowe kufry na kartki od gości (a potem na weselne pamiątki). Obie nasze mamy kochają ręcznie robione prezenty, więc wiem, że to dobry pomysł
Stary 2013-10-24, 14:42   #3524
kuli1986
Raczkowanie

Elrosa moi i tż rodzice akurat nie przepadają za takimi niespodziankami ale to wiadomo każdy woli co innego
Chcę dać im coś od serca, jak teledysk z nami w roli głównej (swoją drogą świetnie się bawiliśmy przy jego kręceniu ) i zastanawiam się nad tymi dwoma opcjami dodatkowymi do koszyka spersonalizowanego hm...
Stary 2013-10-24, 14:46   #3525
Atomoowka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Ja mam bardzo jasne, ale wydaje mi się, że jest ich dużo. Na pewno nie będę ich depilować, ale myślałam o zgoleniu ich kremem. To dość doraźna metoda, u mnie te kremy działają tak samo, jak golarki, ale przynajmniej się nie zatnę
Z drugiej strony - jestem chyba jedyną osobą, która je widzi...
Eee ja mam włosy jasne ale dość dlugi i jednak jest ich sporo ale nie wpadałam na to żeby je golić. Przyzywczaiłam się i nawet o nich nie pamiętam choć jak byłam nastolatką byl okres, że miałam przez nie kompleksy.

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Dziś kupiłam ubranka na wódkę weselną, która będzie stała na naszym stole (w rzeczywistości będą to butelki po wódce napełnione wodą ) oraz naklejki na buty dla Tż: Już po chłopie, a dla mnie: Wyszłam za mąż, zaraz wracam
A co po w Waszej butelce będzie woda?

My dziś kupiliśmy wódkę Stocka w końcu po uwaga 18,50
200 butelek już stoi i sie uśmiecha czekając aż zacznę wiazać im kokardki

No i uwaga do DŚ tylko 198 dni

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 15:05   #3526
mariuszwojcicki
Raczkowanie

@Atomoowka
To chyba wam strasznie dużo tej ognistej wody zostanie... teraz ludzie mniej piją A jakieś inne alkohole też planujesz? Bo ostatnio idą strasznie, zauważam odwrót od czystej i atak na wynalazki
mariuszwojcicki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 15:07   #3527
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
No i uwaga do DŚ tylko 198 dni
u mnie dziś 190 dni

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2013-10-24 o 15:09
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 15:14   #3528
monika56575859
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mariuszwojcicki Pokaż wiadomość
@Atomoowka
To chyba wam strasznie dużo tej ognistej wody zostanie... teraz ludzie mniej piją A jakieś inne alkohole też planujesz? Bo ostatnio idą strasznie, zauważam odwrót od czystej i atak na wynalazki
to picie to zależy gdzie i jaka rodzina w rodzinie mojego TŻ kuzyni (a jest ich 10 :P) piją dużo wódki i mają mocne głowy, boję się że mnie upiją na naszym ślubie to byłby prawdziwy wstyd hehe

ZARĘCZYNY 19.05.2013 [najpiękniejsza na świecie pobudka o 4:30 rano] <3

ŚLUB 16.08.2014
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20140816020820.html

ŁUKASZEK ;*
wiem, że to na Ciebie czekałam całe życie !
monika56575859 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 15:17   #3529
moooniaaaa
Zakorzenienie

Ja tam nie zauważyłam, żeby ludzie na weselach mniej pili. U nas ostatnio stolik był średnio do picia (normalnie nie było z kim się wódki napić) ,a i tak na 10 osób 7 butelek wódki poszło na pewno. U nas w rodzinach jakieś whisky, wina, nalewki na weselach pije dosłownie garstka osób, każdy woli czystą.

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Hej ;-)
nie nadrobię Was, bo jest za dużo tego.
U mnie ze spraw weselnych - spotkania z 2 dj. Mam taki mętlik w głowie, zupełnie nie wiem, co mam z tym fantem zrobić. Spotkaliśmy się z dj Brotherem i z dj z OrganizacjaImprez.pl Drugi to kompletna klapa, to bardziej "puszczacz muzyki" niż dj, pierwszy jest bardziej profesjonalny, ale nie jestem przekonana w 100%. Coś mi w nim nie pasuje, mimo że widać, że robi to z pasją i wie, co robi. Jednak moja kobieca intuicja podpowiada mi, aby tu nie ryzykować... Tylko nie chcę obudzić się z ręką w nocniku, bo wtedy będę musiała wziąć zespół, jak żaden dj nie będzie dostępny...
Jak od początku nie jesteś przekonana to nie bierzcie go bo potem będziesz się gryzła i zastanawiała czy dobrze zrobiliście. My też tak mieliśmy "a może ten,a może tamten". A jak spotkaliśmy się z naszym dj to od razu wiedzieliśmy, że go bierzemy.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 15:30   #3530
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Macie jakies fajne proopzycje na test zgodnosci?
Nie mam, ale mam fajną alternatywę dla testu zgodności, który widziałam już na kilku weselach i jest moim zdaniem dość oklepany.
My z TŻ zrobiliśmy go na weselu, które prowadziliśmy - ze szklanej kuli PM losowali po kolei (po 5) z pudełek po jajkach niespodziankach "zadania", np. Gotować będę JA! Wracać z imprezy samochodem będę JA!
Super wyszło jak Panna Młoda wylosowała, że będzie naprawiać samochód
Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
jak myslicie - 2 zabawy przy oczepinach wystarczą + wykupowanie butów PM? a może to za dużo?
2 zabawy to według mnie mało - optymalnie 3,4.
Mój wodzirej będzie de facto prowadził zabawę na każde rozpoczęcie nowego bloku muzycznego, aby ludzi na parkiet ściągnąć - ale zabawy ma krótkie i bardzo integracyjne
Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Moim zdaniem w sam raz
W ogóle zabawy przeprowadza u nas orkiestra, nie mamy żadnego wodziereja. Ale wcześniej będę musiała napisać do nich i zapytać, jakie zabawy planują, ewentualnie podesłać swoje propozycje

Też tak robicie? Czy zdajecie się na orkiestrę / DJ-a/ wodzireja
My na miesiąc przed weselem ustalamy z wodzirejem scenariusz wesela, tzn jakie zabawy, co po kolei, jakie utwory itp itd. Nasz wodzirej ma około 80 różnych zabaw, także wybierzemy na pewno coś, czego nie widzieliśmy nigdzie indziej

A polecam Wam też wymyślenie własnych zabaw - my z TŻ mamy kilka na koncie (sprawdzone i bardzo się podobały ) - dobra zabawa no i oryginalnie
Cytat:
Napisane przez asia1206 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie-nie wiem czy może było poruszane w poprzednich wątkach i jeśli tak to wybaczcie,ale czy robicie coś z włoskami na rękach-ja mam jasne i niezbyt wiele,ale mam obawy jak to będzie się prezentować w sukni z gorsetem-mój Tż mówi żebym niczego nie robiła bo on nie chce żeby mnie bolało(wosk,pasta cukrowa,depilator?)
Miłego dnia
Tak
Na codzień nie golę, ale na wesele chcę być perfekcyjna
Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
ja nic nie robię, mam takie średniowidoczne i wiem że jak raz coś zrobie to potem już będe musiała ciagle
To jest akurat bzdura na resorach
Stary 2013-10-24, 15:39   #3531
monika56575859
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Tak
Na codzień nie golę, ale na wesele chcę być perfekcyjna

ja na szczęscie nie mam tego problemu. I na rękach i na nogach mam tak jaśniutkie włoski że praktycznie ich nie widać (na nogach oczywiście depiluję hehe) . Kiedyś nawet mama mojego narzeczonego zapytała się mnie czy depiluję ręce bo w ogóle nie widac żebym miala na nich jakiekolwiek włoski :P
ale szczerze powiedziawszy przeze mnie włoski na kobiecych rękach nie są nawet zauważane.. i przypuszczam że dla wszystkich gości będą tak samo niezauwazalne. Chyba że ktoś ma naprawdę bardzo bujny zarost na rękach no to wtedy tego nie da sie nie zauwazyc Nie przesadzacie dziewczyny ?

ZARĘCZYNY 19.05.2013 [najpiękniejsza na świecie pobudka o 4:30 rano] <3

ŚLUB 16.08.2014
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20140816020820.html

ŁUKASZEK ;*
wiem, że to na Ciebie czekałam całe życie !

Edytowane przez monika56575859
Czas edycji: 2013-10-24 o 15:41
monika56575859 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 15:44   #3532
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:

no, fakt źle napisałam.
Robić nie będę musiała, ale włoski będą grubsze i ciemniejsze będą mnie gryzły i będzie za☠☠☠iście
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 15:47   #3533
enzunio
BAN stały

Nadrobiłam tylko bieżącą stronę sorry
Cytat:

Nie mogę się doczekać Twojej relacji Liczę na nią
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 15:51   #3534
mimi_77
Zakorzenienie

Co do zabaw weselnych to mi się podoba ręka noga i balonowa miłość

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 16:25   #3535
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
ja tez pracuję na zmiany i nie widzę w tym przeszkody, chyba, że chcecie iśc na kurs z grupą, to wtedy może być problem
Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
biesiadowanie to po prostu spiewanie za stołami i bujanie sie do muzyki kilka jest takich ludowych piosenek, a że rodzina tż to uwielbia to raczej bez tego ani rusz :P

jeśli chodzi o zimne ognie - ja sie nie boje bo Tż bedzie tylko trzymał z daleka no i goscie

konkurs z przebierankami - strasznie nie lubie takich konkursów, nie podobają mi się i sądze że nie pasują do wesela. Ale to moje zdanie

u nas nie bedzie zbierania na wózek - na szczescie nie ma takiej tradycji

fajne te przykłady zabaw

w sobote o 12 mamy spotkanie z barmanem - liste alkoholi i dodatków wyslal nam za kwote 4000 zł jedziemy go poskromić
a to ja się nigdy nie spotkałam z biesiadowaniem na żadnym weselu, chyba że panowie troszkę więcej wypili i włączał im się tryb "gwiazda estrady"

ja się 3 razy z przebierankami spotkałam i całkiem ciekawie to wychodzi jak podchodzisz do tego na luzie i wiesz, że to zabawa i potrafisz się z siebie śmiać (na jednym z wesel w worku dostałam kapelusz z napisem "i love beer" czy jakoś tak i wielkie gacie w biało-czerwone pionowe paski ze sztucznym tyłkiem )

a barman wygrał wszystko, ja mniej zapłaciłam za cały alkohol na wesele a on chce tyle tylko na drinki????
Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Ja chyba kupie naklejki "I love her" i "I love him".
eeee takie to wszystko miłosne, z jajem trzeba :P
Cytat:
Wyprawiamy wesele+poprawiny na około 100 gości
Wesele jak każde inne, niczym nie odbiegające od tych w sezonie, tylko zimową porą tak nam się wymarzyło mieć jako nieliczni ślub zimą (mało kto ma odwagę :p)
UWIELBIAMY ZMIĘ
Przed samą salą tak z 3km jak będzie śnieg jedziemy saniami z prawdziwego zdarzenia z pochodniami
Pozatym sesja zdjęciowa nam się wymarzyła jak będzie duuuużo śniegu

życzę Wam śniegu po kolana piękne są sesje ślubne zimowe, ja nawet o tym myślałam ale moja mama powiedziała,że to zimno i lepiej latem
Cytat:
My jesteśmy po 5 spotkaniach (jedno w tygodniu) i cieszę się bardzo, że namówiłam K. na naukę tańca już teraz. Idzie nam jak po grudzie, ale ostatnio zauważyłam, że jest nieco lepiej. Stara się prowadzić

Do tego ręcznie zrobiona kartka z wpisanym od serca tekstem - znalazłam przed chwilą coś takiego, cudo!
u nas jest problem taki z tańcem, że ja zawsze ciągnę w niewłaściwą stronę, musi mnie ktoś nauczyć, żebym dała się prowadzić

a co do kartki to moja znajoma takie robi, jakbyś była chętna to dam kontakt

Cytat:
Napisane przez monika56575859 Pokaż wiadomość
to picie to zależy gdzie i jaka rodzina w rodzinie mojego TŻ kuzyni (a jest ich 10 :P) piją dużo wódki i mają mocne głowy, boję się że mnie upiją na naszym ślubie to byłby prawdziwy wstyd hehe
ja tez mam takie towarzystwo, że raczje nikt za kołnierz nie wylewa a siedzą do rana a jak ktos sie upija to wstyd tylko dla niego, a nie dla Ciebie, nie sądzisz?
Stary 2013-10-24, 16:25   #3536
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
A polecam Wam też wymyślenie własnych zabaw - my z TŻ mamy kilka na koncie (sprawdzone i bardzo się podobały ) - dobra zabawa no i oryginalnie

podziel się zabawami jeśli możesz

a co do odrastanai włosów AKURAT na rękach jestem tego samego zdania, wcale nie odrastają grubsze ani ciemniejsze, na początku trochę drapią, ale później jest normalnie, jak przed goleniem
Stary 2013-10-24, 16:40   #3537
alloffkowa
Zakorzenienie

MAMY WÓDZIĘ
47 BUTELEK SOPLICY :d
PO 17,20
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 16:52   #3538
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość

A co po w Waszej butelce będzie woda?

My dziś kupiliśmy wódkę Stocka w końcu po uwaga 18,50
200 butelek już stoi i sie uśmiecha czekając aż zacznę wiazać im kokardki
gdzie tak tanio?

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
My kupujemy 85 butelek, 0,5l. Wesele mamy jednodniowe, na ok. 40 osób. Nie słyszałam jeszcze, żeby na weselach były wódki 0,7l nadal nie wiemy jaką chcemy... chyba zostaniemy przy Sobieskim. Prawdopodobnie menager naszej sali kupimy nam wódkę w makro. Ale na razie w piątek jedziemy do tej restauracji popróbować jedzenia
a po ile kupujecie Sobieskiego?

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
oooo śliczna A jak zeszczuplała!

EDIT:
KaEs
aniuska18032
Panna Izabela
mysza93

310 DDŚ

aaa juz niedługo 2 z przodu
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 17:05   #3539
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
u nas jest problem taki z tańcem, że ja zawsze ciągnę w niewłaściwą stronę, musi mnie ktoś nauczyć, żebym dała się prowadzić
Nam pomogło kilka piosenek przetańczonych w słuchawkach - wręczyłam mu mój odtwarzacz i kazałam ze mną tańczyć mam nadzieję, że tu nie zagląda i nie zobaczy ale jemu po prostu słoń na ucho nadepnął, a ja nie potrafię nie do rytmu i ciągnę gdzie indziej
Gdy nie słyszałam rytmu, po prostu nie miałam innego wyboru

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
a co do kartki to moja znajoma takie robi, jakbyś była chętna to dam kontakt
Ja też takie robię, w tym cały wic, że to ma być własnoręcznie
Stary 2013-10-24, 17:07   #3540
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
W naszym związku to ja prowadzę w tańcu :P hahaha więc koniecznie musimy iść na kurs tańca bo na wselu to więcej się chyba przetańczy z wujkami , kuzynami niż z własnym tż ;P
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości