My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20 - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-27, 11:10   #3871
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Ja co prawda jeszcze nie zamówiłam, ale mam wybrany model z akces i biorę obcas taki jak kolor buta (fioletowy).
A pochwalisz się modelem? będziesz zamawiała z akces czy akces2? muszę wysmarować do nich meila czy obcas może być z tego materiału co but (bo w ofercie jest biały, czarny, srebrny i złoty mat,a to nijak mi pasuje do butów)

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
u nas kupno choinki i jej ubieranie wiąże się z kilkudniową depresją w moim wykonaniu, nie znoszę tego robić a TŻ jak sam po choinkę pojedzie to zawsze jakiegoś drapaka przywozi
Ja walczę o najpiękniejszą choinkę jak lew tż był rok temu w szoku jak mnie zobaczył w akcji :P
A ubieranie? sama radość
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 11:12   #3872
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paular409 Pokaż wiadomość
Ja już po ale trafiłam tutaj u moge służyć rada. Wesele było na 140 osób , był drink bar, poszły nam 2 butelki wina, dosłownie.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Witaj wszelkie porady zawsze mile widziane
ja sądzę, że co do alkoholu to wszystko zależy od gości, u nas jest dużo młodych, liczymy 0,7 na głowę z poprawinami (wliczamy też w tą ilość dzieci, taki zapas ) wina chcemy kupić po kilka butelek białego i czerwonego, mamy 3 litry whisky i 2x 0,7 ginu i uważam, że to w zupełności powinno wystarczyć ewentualnie wystawimy coś z alko zamiast kwiatków

dostałam dietę w końcu, jest straszna, jak któraś ma ochotę to dzielę się na PW
Stary 2013-10-27, 11:18   #3873
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Nawet przy barmanie? To ja wcześniej zakładałam jedno na 10 osób, a teraz chciałam jeszcze zmniejszyć To chyba jednak zostanę przy tej pierwszej opcji, nie chcę żeby zabrakło
My chcemy kupić 3 lub 4 kartony wina 0,75l.
W kartonie jest 12 butelek, więc było by 36 lub 48 butelek na około 60-ciu gości Mam nadzieję że wystarczy... A jak zostanie to dobra nasza, ja nim nie pogardzę

kochane mam pytanie jeszcze do was. Te które mają już za sobą nauki, bądź są w trakcie. Powiedzcie proszę, czy do pierwszych nauk trzeba się jakoś przygotować? Nie wiem spowiedź itd?

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding

Edytowane przez kroooliczek89
Czas edycji: 2013-10-27 o 11:25
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 11:24   #3874
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
A pochwalisz się modelem? będziesz zamawiała z akces czy akces2? muszę wysmarować do nich meila czy obcas może być z tego materiału co but (bo w ofercie jest biały, czarny, srebrny i złoty mat,a to nijak mi pasuje do butów)
Ja zamawiam z akces.
Planuję takie jak w załącznikach tylko jeszcze nie zdecydowałam który pasek.
Moje będą fioletowe - mam od nich próbkę. Bardzo ładny mają fiolet, taki jakby kilku wymiarowy i zdecydowanie jaśniejszy i żywszy niż to co widać w necie.

Jakby kogoś to interesowało to mam też próbki granatu i czerwieni - przepiękne są! Oraz bodajże koloru różowego i wrzosowego - też bardzooo ładny (sama się zastanawiałam).

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
Witaj wszelkie porady zawsze mile widziane
ja sądzę, że co do alkoholu to wszystko zależy od gości, u nas jest dużo młodych, liczymy 0,7 na głowę z poprawinami (wliczamy też w tą ilość dzieci, taki zapas ) wina chcemy kupić po kilka butelek białego i czerwonego, mamy 3 litry whisky i 2x 0,7 ginu i uważam, że to w zupełności powinno wystarczyć ewentualnie wystawimy coś z alko zamiast kwiatków

dostałam dietę w końcu, jest straszna, jak któraś ma ochotę to dzielę się na PW
Dokładnie. Ja obstawiam, że u nas zejdzie sporo wina, bo zwyczajnie sporo osób w przeciwieństwie do wódki będzie go pić.
Poza tym planujemy whisky bo część osób (w tym my) bardzo lubi.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg angfiolet.jpg (36,9 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg a11120.jpg (20,0 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg a11620.jpg (24,5 KB, 14 załadowań)

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2013-10-27 o 11:26
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 11:25   #3875
moooniaaaa
Zakorzenienie

Księga gości inaczej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg inne-12109443_9921805900.jpg (60,4 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 15.jpg (41,7 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 14.jpg (43,9 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 32.jpg (29,4 KB, 19 załadowań)
Stary 2013-10-27, 11:31   #3876
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Ja zamawiam z akces.
Planuję takie jak w załącznikach tylko jeszcze nie zdecydowałam który pasek.
Moje będą fioletowe - mam od nich próbkę. Bardzo ładny mają fiolet, taki jakby kilku wymiarowy i zdecydowanie jaśniejszy i żywszy niż to co widać w necie.
Lecę na akces zobaczyć co mają bo te co wkleiłaś bardzo mi się podobają
Stary 2013-10-27, 11:33   #3877
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Wiesz co, wino podobno ostatnio ma wielkie wzięcia na weselach. Znajomy, który załatwia nam alko powiedział, że pasuje liczyć butelkę wina na parę i tak zrobimy zwłaszcza, że wino będziemy rozdawać.
Butelka wina na parę? Strasznie dużo... Ja wychodzę z założenia, że robię wesele a nie przyjęcie koktajlowe. Tradycja mówi, że na weselu pije się wódkę. Będzie 20 butelek wina na ok. 100 osób, do tego ok. 50 butelek piwa. To dla gości, którzy nie lubią wódki lub wracają autem na drugi dzień. Jak wino się skończy to trudno, mogą pić lekkie drinki albo bawić się dalej bez alkoholu.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-27, 11:39   #3878
_kosteczka_
Raczkowanie

Hej dziewczyny dawno mnie nie było
Nic nowego związanego ze ślubem nie działo się u mnie, aż do ostatniego czasu gdy upatrzyłam suknię wstawiam fotkę.
Napiszcie co myślicie Suknia szyta jak na mnie, wymaga drobnych poprawek. Zdjęcie bez rewelacji, ale lepszev to niż nic. Zdobienia słabo widać na zdjęciu...

Edytowane przez _kosteczka_
Czas edycji: 2013-10-27 o 20:03
_kosteczka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 11:43   #3879
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _kosteczka_ Pokaż wiadomość
Nic nowego związanego ze ślubem nie działo się u mnie, aż do ostatniego czasu gdy upatrzyłam suknię wstawiam fotkę.
Napiszcie co myślicie Suknia szyta jak na mnie, wymaga drobnych poprawek. Zdjęcie bez rewelacji, ale lepszev to niż nic. Zdobienia słabo widać na zdjęciu...
Super podkreśla ci talię tylko te ramiączka mnie nie przekonują a tak to super!

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 11:48   #3880
_kosteczka_
Raczkowanie

to jest jedno ramiączko za głowę, ale jest troszkę za długie trzeba je skrócić... Wiem, że może i lepiej wyglądała by bez ale chciałam mieć coś by czuć się pewniej...
Stary 2013-10-27, 11:53   #3881
poznanianka1990
Zakorzenienie

Alloffkowa, biedny Paweł Już sie lepiej czuje? Już któryś raz słyszę, że ktoś sie Krupnikiem zatruł...

Krooliczek, nie trzeba sie przygotowywać. Po prostu idzie sie na pierwsze spotkanie. Polecam nauki na Kościelnej. Powiedz mi - czy jak kupowaliscie wódkę w Selgrosie to pytaliscie o ta ofertę weselna?

Nam dziś odwołali wykład... Wczoraj jeden też, ale udało nam die ten drugi na wcześniejsza godzinę przesunąć. A dziś tylko jeden wykład mieliśmy mieć. Po prostu jaja sobie robią... Ludzie po 100-150km przyjeżdżaja a oni zamiast umieszczać informacje na stronie, że nie ma zajęć (tak zawsze było) to sobie jaja robią po prostu...

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-27, 11:54   #3882
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
to jest jedno ramiączko za głowę, ale jest troszkę za długie trzeba je skrócić... Wiem, że może i lepiej wyglądała by bez ale chciałam mieć coś by czuć się pewniej...
bardzo ładna, ale faktycznie to ramiączko nie dodaje uroku, lepiej z niego zrezygnować, jeśli to możliwe, jeżeli będziesz miała suknię dopasowaną to nic nie powinno spadać
moja koleżanka miała takie ramiączko na haftki, w połowie wesela się urwało, musiały to przyszywać i tylko kłopot z tym był
Stary 2013-10-27, 11:57   #3883
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Jesteś szczupła, a ta sukienka robi Ci strasznie "dużą" górę. Dekoltu w ogóle nie widać, gorset to prawie że pod szyję. Moim zdaniem góra do poprawy i będzie dobrze
Stary 2013-10-27, 11:57   #3884
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Nawet przy barmanie? To ja wcześniej zakładałam jedno na 10 osób, a teraz chciałam jeszcze zmniejszyć To chyba jednak zostanę przy tej pierwszej opcji, nie chcę żeby zabrakło
naprawdę trudno tutaj generalizować bo faktycznie wszystko zależy od gości - ja nie znam preferencji całej stówy, która u nas się pojawi, ale wino nawet jak zostanie to przecież się nie zmarnuje tym bardziej, że tak jak mówię - my będziemy rozdawać wino zamiast wódki. Druga sprawa jest taka, że jak pisałam wcześniej, wino kupujemy za około 10zł więc możemy mieć nadwyżkę i nie zbankrutować przy tym

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
My chcemy kupić 3 lub 4 kartony wina 0,75l.
W kartonie jest 12 butelek, więc było by 36 lub 48 butelek na około 60-ciu gości Mam nadzieję że wystarczy... A jak zostanie to dobra nasza, ja nim nie pogardzę ?
dokładnie z tego samego założenia wychodzimy!

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Butelka wina na parę? Strasznie dużo... Ja wychodzę z założenia, że robię wesele a nie przyjęcie koktajlowe. Tradycja mówi, że na weselu pije się wódkę. Będzie 20 butelek wina na ok. 100 osób, do tego ok. 50 butelek piwa. To dla gości, którzy nie lubią wódki lub wracają autem na drugi dzień. Jak wino się skończy to trudno, mogą pić lekkie drinki albo bawić się dalej bez alkoholu.
Tradycja tradycją, poza tym w polskiej tradycji wino było też od zawsze, a w ostatnim czasie szczególnie wraca do łask. Poza tym jest eleganckie, smaczne i będzie dobrze wyglądało. Wiadomo, że wódka musi być, ale gwoździem naszego wesela na pewno się nie stanie bo to nie przyjęcia koktajlowe a tym bardziej nie pijalnia wódy

Cytat:
Ładnie w niej wyglądasz, ale jak dla mnie za dużo marszczeń u góry

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 12:03   #3885
_kosteczka_
Raczkowanie

Dzięki dziewczyny za opinie co do ramiączka myślę, że nie było by problemów ze zliokwidowaniem go... Pomyślę o tym a co do góry to tak jak mówiłam jest do poprawki + inny biustonosz

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-27, 12:25   #3886
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Poznanianka - w Selgrosie pytaliśmy się o ofertę weselną. Bo normalnie cena była 20,49 a w tej ofercie 20,29
a co do nauk, idziemy chyba do Fary, bo tam są tylko 3 spotkania, a zależy nam na czasie.

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 12:36   #3887
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Poznanianka - w Selgrosie pytaliśmy się o ofertę weselną. Bo normalnie cena była 20,49 a w tej ofercie 20,29
a co do nauk, idziemy chyba do Fary, bo tam są tylko 3 spotkania, a zależy nam na czasie.
My robiliśmy w marcu, ale nam zależało na naukach weekendowych, bo tylko wtedy mógł TŻ być u mnie, bo w tygodniu pracował,a mieszkał wówczas 100 km ode mnie.
Mieliśmy w kościele św. Trójcy na Dębcu - 6 spotkań w 3 weekendy (soboty i niedziele o 19.30) po 1,5 h. Koszt: 60 zł. No i nie było żadnych mszy w trakcie, czyli że najpierw katecheza, potem msza, potem znowu katecheza.
Luzik, siedzisz i słuchasz, ale ogólnie nuda. Każde spotkanie prowadzi ktoś inny, są to ludzie świeccy. Tylko 1 spotkanie nam się podobało.

My akurat nie chcieliśmy w Farze, bo niby 3 spotkania, ale ponad 3 godziny, więc woleliśmy 6 ale krótszych No i nie mogłam w jeden weekend wyjechać do domu, przez 3 weekendy to TŻ musiał jechać 100 km do mnie.

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2013-10-27 o 12:44
magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 13:02   #3888
Atomoowka
Wtajemniczenie

Ja tylko szybko sie pochwalę, że zamówiliśmy wczoraj obrączki, za msc odbiór.

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 13:13   #3889
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
u u u weselny spontan :P to zabawa powinna być za to udana
To była imprezka poślubna w gronie znajomych Udana, głowa mnie dziś boli

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam pytanie. Ile kupujecie wódki na jedną osobę? Mamy wesele na 140 gości, a TŻ chce kupić litra na głowę... Bo jeszcze poprawiny i bramy. Nie wiem czy nie za dużo.
Wydaje mi się że za dużo. My liczymy 0,5 l na głowę, tylko my robimy wesele bez poprawin.

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Mamy jeszcze większy problem, który dotyczy fotografa.
Jego podejście to porażka! Ale jak sama mówisz zdjecia robi fajne, podejrzewam że nawet nie wiadomo kto robił te zdjęcia skoro ma kilku pracowników, są po prostu firmowane jego nazwiskiem. Jeśli się boisz o to że zostaniecie na lodzie, to poszukałabym kogoś innego, a wasz termin próbowała odsprzedać. Tylko jako że ślub jest w lecie to może być problem ze znalezieniem dobrego foto w rozsądnej cenie.

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Znalazłam coś dla Ciebie... może jednak się skusisz na jakąś dekorację za stołem http://www.extrawesela.com/foto/wese...kaniowa-03.JPG
edit: tż'owi też wysłałam i prawie zawału dostał muszę uważać co mu wysyłam bo musi dotrwać do ślubu
O matko, jaki koszmarek!

KaMilka4891
dzięki za dietę, przyjrzę się jej jutro bo dziś trochę umieram
Stary 2013-10-27, 13:44   #3890
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
gratulacje my mamy odbiór 15.11
Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość

KaMilka4891
dzięki za dietę, przyjrzę się jej jutro bo dziś trochę umieram
spoko, będziemy się wspierać nie wiem jak ja zjem tyle mięsa
Stary 2013-10-27, 13:49   #3891
karolinuuusia
Zakorzenienie

jakby kogoś interesowała Finlandia jest po 27zł a Stock 20zł w Sergrosie

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 14:05   #3892
poznanianka1990
Zakorzenienie

Krooliczek, dzięki za informacje. Powiedz mi jeszcze kogo pytaliście o tą ofertę? W kasie czy kogoś z obsługi?

Karolinusia, a nie wiesz może po ile jest Pan Tadeusz 0,5l w Selgrosie?

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 14:41   #3893
ParisParisienne
Rozeznanie

Witajcie kochane! Bardzo ciezko jest mi sie do Was wbic, ale to nie znaczy, ze o Was nie mysle

Niestety nie jestem w stanie Was nadrobic, ale witam wszystkie Nowe PM i gratuluje zakupionych sukni!!

Nas czeka za 2 tygodnie wybor obraczek i stroju dla TZ, czyli garniak etc Juz sie nie moge odczekac!!
Zatem mam obraczkowe pytanie:

Do tych co kupily: gdzie kupilyscie, jak cena, na co zwrocic uwage?

Do tych co jeszcze nie kupily, ale maja cos na oku : gdzie warto zajrzec?

Mnie osobiscie interesuje Warszawa i oklice, ale wiadomo, ze "sieciowki" oferuja to samo, takze licze na Was. Jak na razie jestem za W. Krukiem, ale dalej szukam inspiracji...

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
jakie? gdzie?

mam ostatnio jakis problem z cera (( co dziennie nowa krosta, albo zaczerwienienia, takie krostowate placki ( w dodatku bolace dodam, ze nigdy nie mialam takich problemow, a cera mam normalna ze sklonnoscia do przesuszenia co to moze byc? Mozliwe, ze jakas alergia? to mnie meczy juz ze 3 tygodnie....
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 14:51   #3894
misia880
Zakorzenienie

Kosteczka mnie się ta suknia bardzo podoba a na Tobie leży pięknie

z dobrych informacji - znaleźliśmy jubilera, który zrobi nam obrączki sprawdzony. Koleżanka też u niego robi na luty, ma od niego pierścionek zaręczynowy i okazało się że koleżanka koleżanki u niego pracuje więc zaufany gościu

z gorszych ślubnych spraw... NADAL NIE WIEM CO Z DEKORACJA powiem Wam, że spędza mi to sen z powiek ostatnio ;p

przekonałam TŻ aby zwiększyć budżet na dekoracje i teraz mam do Was pytanie... warto pchać się w dekoracje sufitu i pokrowce na krzesła ?? Plus te rozjaśnianie światłami itp ?? EDIT : BYŁYBY TEŻ KOMPOZYCJE KWIATOWE - JAKIEŚ 5-6 BUKIETÓW W KIELICHACH.
jakie macie pomysły na ta sale.. bo ja już trace nadzieje, że coś wymyśle ;P
wrzucam zdjęcia jeszcze raz sali (znalazlam nowe :P )

dorzucam ten link do poprzednich postów z salą i dekoracjami, na które mialam pomysł (świetlne) jakby kto nie kojarzył :P https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3709
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3710
plus link do firmy, którą mam na oku : http://www.uroczystedekoracje.pl/dekoracje-sal

dziękuje z góry za wszystkie komentarze i pomysły !! i za cierpliwość
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3_9.jpg (79,6 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5_8.jpg (77,0 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg z2013-07-27 16.17.41.jpg (118,0 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg z2013-07-27 16.19.28.jpg (62,3 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg z2013-07-27 16.19.46.jpg (95,9 KB, 15 załadowań)

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

Edytowane przez misia880
Czas edycji: 2013-10-27 o 15:10
misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 15:02   #3895
moooniaaaa
Zakorzenienie

Misia,a nie chcecie wrzosów na stoły? We wrześniu wyjdą tanio i ładnie, do tego jakaś minimalna dekoracja osłonki. Wrzosy możesz nawet sama kupić i przygotować.
Stary 2013-10-27, 15:04   #3896
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Kosteczka mnie się ta suknia bardzo podoba a na Tobie leży pięknie

z dobrych informacji - znaleźliśmy jubilera, który zrobi nam obrączki sprawdzony. Koleżanka też u niego robi na luty, ma od niego pierścionek zaręczynowy i okazało się że koleżanka koleżanki u niego pracuje więc zaufany gościu

z gorszych ślubnych spraw... NADAL NIE WIEM CO Z DEKORACJA powiem Wam, że spędza mi to sen z powiek ostatnio ;p

przekonałam TŻ aby zwiększyć budżet na dekoracje i teraz mam do Was pytanie... warto pchać się w dekoracje sufitu i pokrowce na krzesła ?? Plus te rozjaśnianie światłami itp ??
jakie macie pomysły na ta sale.. bo ja już trace nadzieje, że coś wymyśle ;P
wrzucam zdjęcia jeszcze raz sali (znalazlam nowe :P )

dorzucam ten link do poprzednich postów z salą i dekoracjami, na które mialam pomysł (świetlne) jakby kto nie kojarzył :P https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3709
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3710
plus link do firmy, którą mam na oku : http://www.uroczystedekoracje.pl/dekoracje-sal

dziękuje z góry za wszystkie komentarze i pomysły !! i za cierpliwość
gratuluje znalezienia jubilera

a co do sali, uważam, że jeśli macie ograniczony mocno budżet, to lepiej zainwestować w te światła, bo da to bardziej spektakularny efekt rzadko można się z tym spotkać i goście będa pod wrażeniem, nie zwróca uwagi na brak kwiatów, a jeśli o nie chodzi to możesz na stołach, tak jak któraś z dziewczyn mówiła, postawić małe wazoniki i po kilka kwitków, nie wiem jakie masz kolory przewodnie i jakie kwiaty chcesz w bukiecie, ale moja koleżanka miała margaretki (tak to się chyba nazywa, takie małe gerbery ), stały w takich małych wazonika i bardzo ładnie to wygląda, jak chcesz to moge Ci wysłać jutro zdjęcia tego stołu, bo mam na pewno na laptopie
Stary 2013-10-27, 15:12   #3897
misia880
Zakorzenienie

własnie edytowałam post wyżej. |Byłyby też kwiaty, wiadomo nie zastraszajaca ilosc ale 5-6 kompozycji w kielichach. wiec na tych stołach tez by coś było. chodzi mi o to, czy warto brac pokrowce plus dekoracje sufitu ?? zeby zniknal troche ten motyw takiej szlachty na tej sali.

a budzet mysle ze 1500-1600 zł... bysmy teraz mieli na dekoracje.

wrzosy piękne - ale ja nie na to zmysłu ani nic. ani czasu przed weselem aby sale dekorowac bo tzreba to robic w nocy w piatku na sobote. bo w piatek do wieczora jest tam jaka impreza

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 15:21   #3898
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Krooliczek, dzięki za informacje. Powiedz mi jeszcze kogo pytaliście o tą ofertę? W kasie czy kogoś z obsługi?

niestety nie ma go w promocji i nie wiem, też chce właśnie Pana Tadeusza

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 15:30   #3899
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
niestety nie ma go w promocji i nie wiem, też chce właśnie Pana Tadeusza
My też, dlatego jakby któraś coś wiedziała, gdzie najtańszy, będę wdzięczna za info

Weszliśmy na stronę producenta, gdzie można uzyskać info odnośnie najtańszej wódki w okolicy i taka opcja to u nas 20,80 zł.

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2013-10-27 o 15:37
magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 15:31   #3900
_kosteczka_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość

Jeśli chodzi o Pana Tadeusza my też chcemy i podobno w MAKRO jest jakaś promocja... Nie wiem czy macie w okolicy.

misia880 dziękuję
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości