Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - mamusiowy:-) - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-10-28, 15:19   #2791
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya
Dot.: Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - mamusio

Cytat:
Napisane przez Brilliant Girl Pokaż wiadomość
lineczka - dasz rade i zobaczysz ze nie bedziesz pamietala tego lezenia

Moj gin dzwonil i jutro ide po skierowanie. plan jest taki ze bedzie to cc w 39tc. nawet nie pisze ze mam nadzieje ze tak bedzie bo jeszcze (jak zwykle) moze sie pozmieniac...
szkoda ze tak sie wszystko przeciaglo bo odebrali mi szanse na porod sn. jutro spytam gina dlaczego teraz ni emoge rodzic ?
Mi sie wydaje że Oni wolą przeprowadzic CC niż poród SN bo tak będą mieli wszystko pod kontrola no nie wiem tak mi sie przynajmniej wydaje,może jestem w błędzie.
a No i herbatka z cytrynką i miodem wypita)

Ula ząbkowanie nie trwa tydzien dwa, czasem dzieci ślinią się płaczą z bólu miesiać ,dwa zresztą widzisz po tym co Kinga pisze ,kup sobie żel na ząbkowanie i smaruj małej dziąsła powinno pomóc

Kinga Niektóre dzieci tak szybko zaczynają chodzic ,moj brat miał 9 miesiecy jak chodził a znajomej córka miała 7 miesiecy jak chodziła ale jakis ewenement za to zaś mojej kuzynki córa ma prawie 13 miesiecy i nie chodzi ledwo co utrzymuje równowagę jak się ją trzyma za roczki takze dziecko dziecku nie równe ciesz sie tymi chwilami że młoda jeszcze nie chodzi bo potem jej nie upilnujesz

yevele co za zmiana avatarka aż w pierwszym momencie nie poznałam;P

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Cytat:
dominika - tylko ja sie boje ze jakies zrosty albo cos sie porobi... no i dluzej trzeba czekac do nastepnej ciazy...
No i następna ciąża też będzie cc
Natalyyya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-28, 15:39   #2792
ula_betula
Zadomowienie

Dot.: Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - mamusio

natalka ja też myślałam, że po każdym cc już nie ma szans na sn ale to nieprawda zależy jaki był powód cc. nic dokładniej więcej nie wiem bo zapomniałam się gina spytać ale przy następnej wizycie mam zamiar dowiedzieć się dokładnie co i jak...

brilliant wiem co czujesz, też cc jawiło się w mojej głowie jako koszmar i do dziś jest mi strasznie przykro, że nie udało się sn... ale powiem Ci, że dochodzi się do siebie w miarę szybko, zrosty się nie powinny zrobić jeśli szybko będziesz "na chodzie" a z tą drugą ciążą to jest tak, że niby rok się powinno odczekać a tak naprawdę jak zajdziesz i wcześniej to nic się nie stanie, poza tym, że wtedy cc będzie już na pewno.

jak w 39 tc masz mieć poród to to będzie za kilka dni, tak?
Stary 2013-10-28, 15:40   #2793
Dominika2302
Zadomowienie

W sumie tak, u mnie na szczęście obyło się bez zrostów, a co do dłuższego czekania to są różne opinie mój gin mówił że jeżeli wszystko jest ok to nawet mniej niż rok, mam znajomą która nie całe 3 m-ce po cesarce zaszła w ciążę i na całe szczęście obyło się bez żadnych komplikacji.
Co do tego 2 cc, to gadałam o tym z ginem i tak jak Ula pisze wszystko zależy od tego czy są przeciwwskazania do sn, jeżeli nie to można samemu rodzić a dodatkowo kobieta ma ten przywilej że może sobie wybrać czy chce sn czy cc (za które nie musi płacić jak w przypadku cc na życzenie)

Edytowane przez Dominika2302
Czas edycji: 2013-10-28 o 15:58
Dominika2302 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-28, 15:46   #2794
Brilliant Girl
Wtajemniczenie

Ah wiecie jak to u mnie... z jednej strony strach a z drugiej juz chce byc po. jutro gin ma mi wyliczyc kiedy ale ja obstawiam przyszly tydzien...
Brilliant Girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-28, 16:08   #2795
lineczka1989
Zakorzenienie

Zapytam sie na obchodzie dzisiaj czy jest szansa zeby mnie przetrzymali do drugiego terminu jezeli powiedza ze tak to odmawiam przyjecia oksy i czekam na rozwoj

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-28, 16:16   #2796
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

Ula o to nie wiedziałam wiec jest szansa że będziecie rodzic SN po raz drugi)

Lineczka za rozwój sytuacji)
Stary 2013-10-28, 16:37   #2797
ula_betula
Zadomowienie

Usypiałam Zośkę i z tego wszystkiego sama zasypiałam i miałam mikro sny kilkusekundowe (zupełnie jak podczas porodu ) a córcia co? Rozgadała się skubana Idę robić karkówę zatem, nie jest mi dana dzisiaj drzemka.

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
Zapytam sie na obchodzie dzisiaj czy jest szansa zeby mnie przetrzymali do drugiego terminu jezeli powiedza ze tak to odmawiam przyjecia oksy i czekam na rozwoj

Jak jest szansa to ja też na Twoim miejscu czekałabym. Mam nadzieję szybko się wszystko rozwiąże

Cytat:
Napisane przez Natalyyya Pokaż wiadomość
Ula o to nie wiedziałam wiec jest szansa że będziecie rodzic SN po raz drugi)

Lineczka za rozwój sytuacji)
Ja nie wiem czy bym się nie bała drugi raz sn rodzić... Heh, zobaczymy jak to będzie
Stary 2013-10-28, 16:45   #2798
lineczka1989
Zakorzenienie

Ula, mysle ze wyjasni sie chociaz troche na obchodzie..

"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
Stary 2013-10-28, 16:58   #2799
Lila_27
Zakorzenienie

Dziewczyny wrócił i POSPRZĄTAŁ Ale jaki wściekły był, myślał, że się przełamię i to zrobię za niego, nie ma mowy Już jest Ok, teraz się odzywam, chociaż musiał przepraszać

Cytat:
Hejo, zostaje w szpitalu i jutro z rana podaja mi oksytocyne i kaza mi rodzic
Jak to każą Ci rodzić?? Skoro Neli się jeszcze nie spieszy??
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-28, 17:15   #2800
Dominika2302
Zadomowienie

Lila za silną wolę bardzo dobrze zrobiłaś że się nie ugięłąś, niech sobie facet nie myśli że zawsze będziesz wszystko za niego robiła, narozrabiał ???-to niech sprząta!!! A jak już przeprosił to zrobiłaś mu ten obiadek??
Stary 2013-10-28, 17:39   #2801
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Bo jestem tydzien po jednym terminie i pewnie dlatego

A jakies 2 godz temu ktg i skurczy nadal brak

Nela 5/11/13
Stary 2013-10-28, 18:13   #2802
Linka07
Rozeznanie

Hejka

Lila
brawo za postawę, ja to zawsze jestem za tym żeby faceta przycisnąć

Lineczka
a nie wolisz już mieć porodu za sobą? Takie czekanie to też nic ciekawego a skoro wody są na granicy to może lepiej nie ryzykować. Mam nadzieję że pójdzie po twojej myśli

Natalka
jak jesteś chora to możesz Tż wykorzystać żeby biegał koło Ciebie

Co do cc to ja byłam przekonana że dwa lata trzeba czekać

A ja zakupiłam wczoraj Concieve za 44,90 zł i działamy w tym cyklu z poślizgiem dla armii Niestety owulka wypada mi w piątek a wybieramy się do mojej mamy i musimy opracować jakiś bezgłośny system staraniowy
Linka07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-28, 19:03   #2803
yevele
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Linka07 Pokaż wiadomość

A ja zakupiłam wczoraj Concieve za 44,90 zł i działamy w tym cyklu z poślizgiem dla armii Niestety owulka wypada mi w piątek a wybieramy się do mojej mamy i musimy opracować jakiś bezgłośny system staraniowy
haha

Natalka, moja mama mnie rodziła sn po mojej sis która była cc , kuruj się kochana
a avatar to taka akcja z wątku mamuś VII-VIII

uh moja młodzież padła i tak byłam w szoku że tyle wytrzymała

ula,, podziwiam że tak szybciutko będziecie się starać o drugie dzieciątko
Stary 2013-10-28, 19:47   #2804
Kinga_20
Zakorzenienie

yevele czy coś nowego wiadomo o cynamonku i Adasiu?

Natalka co Ty gadasz, jakieś ewenementy normalnie. Chociaż daleko szukać, syn siostry mojego męża zaczął chodzić jak miał 10 miesięcy

Lineczka Pisałam Wam o sytuacji jak ja leżałam w szpitalu dziewczyna miała tych wód koło 9 i w ciągu kilku godzin zmniejszyły się do 3!! Dziecku tętno zaczęło zanikać i podjęli szybką decyzję o cc, więc już lepiej jak urodzisz sn nawet jeśli na wspomagaczach

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-28, 20:18   #2805
ula_betula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez yevele Pokaż wiadomość
haha

Natalka, moja mama mnie rodziła sn po mojej sis która była cc , kuruj się kochana

eeee, nieee, ja jeszcze nie wiem kiedy będę się starać

kinga kiedy Twoja córa zaczęła się śmiać głośno? Bo ja już tak tego wyczekuje
Stary 2013-10-28, 20:35   #2806
Kinga_20
Zakorzenienie

Ola kurcze nie pamiętam, ale chyba koło 3 miesiąca podczas kąpieli, a może wcześniej. Wiem że jakoś bardzo szybko. A teraz to się recholi jak szalona. Wstawię jutro filmik bo mi się udało ją nagrać nawet.

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-28, 21:00   #2807
lineczka1989
Zakorzenienie

Dziewczyny, podjelismy z TZ decyzje... Skoro lekarz chce wywolywac to sie poddaje i mu zaufam

Nela 5/11/13
Stary 2013-10-28, 21:16   #2808
Brilliant Girl
Wtajemniczenie

lineczka - ja myślę, że dobrą podjęliście decyzję już trzymam kciuki

linka - bezgłośno powiadasz? Najpierw sprawdź czy łóżko nie skrzypi a potem to już od Was zależy jak głośno będzie

kinga - a któż to taki cynamonek? z tymi wodami faktycznie nie ma żartów. Ja jak leżałam w maju to była dziewczyna co w 25tc nie miała już wód...
Stary 2013-10-28, 21:50   #2809
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje!

Wiecie jakos sie uspokoilam chyba dlatego ze z TZ pogadalam i to nie byla tylko moja decyzja a wspolna

A jak zgodze sie na jutro to szybciej do domu wyjde mam nadzieje

Mi z tymi wodami to lekarz powiedzial ze sa na granicy ale nie jest to malowodzie i ze spokojnie moglabym chodzic AFI [cokolwiek to znaczy] to jest 6

Nela 5/11/13

Edytowane przez lineczka1989
Czas edycji: 2013-10-28 o 21:52
Stary 2013-10-28, 21:54   #2810
Linka07
Rozeznanie

Cytat:

linka - bezgłośno powiadasz? Najpierw sprawdź czy łóżko nie skrzypi a potem to już od Was zależy jak głośno będzie

kinga - a któż to taki cynamonek? z tymi wodami faktycznie nie ma żartów. Ja jak leżałam w maju to była dziewczyna co w 25tc nie miała już wód...
Brilliant łóżko trochę skrzypi ale dom jest drewniany więc nie trzeba się wysilać żeby było wszystko słychać będzie jak za młodych lat

Lineczka trzymam kciuki za szybki i bezbolesny poród
Linka07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-28, 23:29   #2811
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

Cytat:
Napisane przez yevele Pokaż wiadomość
haha

o prosze wiec jednak się da Ja byłam przekonana że jak ktos raz rodził przez cc to juz nastepny porod też taki musi byc widac nie znam sie
Bardzo fajny avatarek
Cytat:
Hejka

Lila
brawo za postawę, ja to zawsze jestem za tym żeby faceta przycisnąć

Lineczka
a nie wolisz już mieć porodu za sobą? Takie czekanie to też nic ciekawego a skoro wody są na granicy to może lepiej nie ryzykować. Mam nadzieję że pójdzie po twojej myśli

Natalka
jak jesteś chora to możesz Tż wykorzystać żeby biegał koło Ciebie

Co do cc to ja byłam przekonana że dwa lata trzeba czekać

no wykorzystałam go i zrobił mi kolacje a jutro pozmywa bo juz dzis mu sie nie chce:P
hehe udanych staranek )
Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
yevele czy coś nowego wiadomo o cynamonku i Adasiu?

Natalka co Ty gadasz, jakieś ewenementy normalnie. Chociaż daleko szukać, syn siostry mojego męża zaczął chodzić jak miał 10 miesięcy

Lineczka Pisałam Wam o sytuacji jak ja leżałam w szpitalu dziewczyna miała tych wód koło 9 i w ciągu kilku godzin zmniejszyły się do 3!! Dziecku tętno zaczęło zanikać i podjęli szybką decyzję o cc, więc już lepiej jak urodzisz sn nawet jeśli na wspomagaczach
Ja tam uważam że każde dziecko to indywidualista i nie ma co porównywać do innych także Lilianka ma czas )

Mnie rozkłada chorubsko ciagle kicham kaszle i chyba mam stan podgorączkowy ... mam nadzieje że to nic groźnego a tylko przeziębienie...
lineczka ja myśle że dobrą decyzje podjeliście , lekarzom trzeba ufac i tyle )powodzenia!!
GdzieMagda??
A zapomniałam wam pisać Agusia jak wszystko bedzie dobrze jutro wychodzi do domku, powoli docieraja sie z Kornelką , młoda jej masakruje cycolki .... Już nie moge sie doczeka relacji porodu i jaka jest malutka)
Stary 2013-10-29, 07:04   #2812
ula_betula
Zadomowienie

Dzińdybry, coś mi Zośka dzisiaj słabo spała... Czyli o 3 postanowiła, że chce na zmianę wszystkie moje cycki, więc raz lewy raz prawy, raz lewy raz prawy a na końcu smoczek i jakoś zasnęła

Cytat:
Ola kurcze nie pamiętam, ale chyba koło 3 miesiąca podczas kąpieli, a może wcześniej. Wiem że jakoś bardzo szybko. A teraz to się recholi jak szalona. Wstawię jutro filmik bo mi się udało ją nagrać nawet.

Czyli u nas może lada chwila to się stać, ah. Jestem ciekawa filmiku

Cytat:
Dziewczyny, podjelismy z TZ decyzje... Skoro lekarz chce wywolywac to sie poddaje i mu zaufam

Już niebawem będziesz z maleństwem!

Cytat:
Brilliant łóżko trochę skrzypi ale dom jest drewniany więc nie trzeba się wysilać żeby było wszystko słychać będzie jak za młodych lat

Lineczka trzymam kciuki za szybki i bezbolesny poród
Ah te emocje!
Stary 2013-10-29, 07:13   #2813
ewccik
Zadomowienie

Cytat:
Hejo, zostaje w szpitalu i jutro z rana podaja mi oksytocyne i kaza mi rodzic
Powodzenia kochana
Cytat:
Napisane przez Dominika2302 Pokaż wiadomość
Dzwoniłam do kliniki i mam monitoring 2.11 czyli nie mają długiego weekendu.
ja zaczynam 4.11
Natalka życzę zdrówka
Linka powodzenia z Concieve, kurde ja nigdy o czymś takim nie słyszałam
Agi czekamy na relacje
ewccik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-29, 07:29   #2814
lineczka1989
Zakorzenienie

Hejka! Czekam na kogos kto mnie zabierze na porodowke i nikt nie przychodzi :P

Odszedl mi w nocy wielki na pol dloni brunatny czop

I od niedzieli schudlam 1kg a od czwartku 3,5

Nela 5/11/13
Stary 2013-10-29, 07:49   #2815
ula_betula
Zadomowienie

Cytat:
Hejka! Czekam na kogos kto mnie zabierze na porodowke i nikt nie przychodzi :P

Odszedl mi w nocy wielki na pol dloni brunatny czop

I od niedzieli schudlam 1kg a od czwartku 3,5
o kurka, czyli może tak jak u agi, po tym czopie się samo zacznie
Stary 2013-10-29, 08:56   #2816
Dominika2302
Zadomowienie

Dzien doberek.
Lineczka trzymam kciuki żeby wszystko poszło sprawnie, może faktycznie nie będziesz potrzebowała żadnych wspomagaczy i samo się zacznie??
Ewcia ja szczerze mówiąc też wolała bym zacząć 4 bo to będzie mój 10dc ale oni mają w przepisach że monit trzeba zacząć w 8-9 dc. Trochę mi się to nie uśmiecha bo owu mam zawsze 14-15dc a do nich 200 km to czort go wie ile razy będę musiała tam jechać....
Na dodatek mieliśmy dzisiaj z małżem zrobić resztę wyników a on wstał z mega chrypką i zasmarkany, no i znowu piach w oczy....
Stary 2013-10-29, 13:10   #2817
Brilliant Girl
Wtajemniczenie

Helo

lineczka - kurczę, a może akurat się uda samoistnie Ah te szpitale potrafią wymęczyć, a dieta widać dobra w Twoim szpitalu

kurczę nie wiem co dalej każdej napisać. Jakoś weny nie mam...
Dzisiaj byłam u gina i dostałam skierowanie i dzwoniłam na polną i rozmawiałam z profesorem i on do mnie - niech pani przyjedzie 12. A ja do niego, że dlaczego tak późno (toż to już termin prawie a miał być 39tc ). No to mi powiedział, że niech pani przyjedzie 6 i 7 będzie CC. Już przynajmniej wiem na czym stoję Jeszcze tydzień i błagam niech się nic nie zmieni
Stary 2013-10-29, 13:33   #2818
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

Cytat:
Helo

lineczka - kurczę, a może akurat się uda samoistnie Ah te szpitale potrafią wymęczyć, a dieta widać dobra w Twoim szpitalu

kurczę nie wiem co dalej każdej napisać. Jakoś weny nie mam...
Dzisiaj byłam u gina i dostałam skierowanie i dzwoniłam na polną i rozmawiałam z profesorem i on do mnie - niech pani przyjedzie 12. A ja do niego, że dlaczego tak późno (toż to już termin prawie a miał być 39tc ). No to mi powiedział, że niech pani przyjedzie 6 i 7 będzie CC. Już przynajmniej wiem na czym stoję Jeszcze tydzień i błagam niech się nic nie zmieni
Mam nadzieje że juz wszystko ustalone i obędzie się bez żadnych zmian .
Ja jestem taka chora ze nic nie robie dzisiaj... dobrze ze mam kilka dni wolnego i w piatek dopiero ide do pracy to mam nadzieje się podkuruje. cały nos mnie boli od smarkania...

lineczka rodzisz?
Stary 2013-10-29, 15:16   #2819
lineczka1989
Zakorzenienie

Natalka, nie rodze dostalam 5 jednostek oksy dodarkowo pepeweryne cokolwiek to jest i dalej zadnych skurczy nie mam :P spacerowalam po porodowce nic to nie dalo, przelezalam na porodowce z 6 godzin w miedzyczasie spalam i tyle :P
I wyslali mnie na ginekologie

Ale nie wiem czy Wam pisalam to mi na pol dloni czop odszedl

Nela 5/11/13
Stary 2013-10-29, 15:36   #2820
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Cytat:
Wyjdzie w praniu jak zaczniesz rodzic :p oby poszlo Ci tak sprawnie jak agi. sobie nieskromnie tez tego pozycze ;p

ghia - super ze maly coraz lepiej sie czuje tak ten czas zasuwa, maly pewnie coraz bardziej bystry sie robi i sie nie obejrzysz a bedzie dziewczeta w przedszkolu wyrywal :p
Oj tak gada krzyczy piszczy skrzeczy lapkami macha i takie tam. Zakochana jestem na maxa
Cytat:
Napisane przez xMisiowa Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!
Mam na imię Marta 29lat i jestem nowa na forum.
Od miesiąca szczęśliwa mężatka i od przyszłego tygodnia zaczynamy się starać o dzidziusia
Miło mi będzie jeśli będę mogła się do Waszych rozmów przyłączyć...
Witaj
Cytat:
Napisane przez ula_betula Pokaż wiadomość
Hejo, hej, ale tutaj cisza! Ciekawe jak Agi Nie mogę się doczekać zdjęć i relacji
Dzisiaj Zośka ma 3 trójki: 3 miesiąc, 3 tydzień i 3 dzień

natalka Ona tak ma, że wcześnie wstaje a teraz przy tej zmianie czasu się nie przestawiła jeszcze. A ząbków wypatruję cały czas, ale nic tam nie widzę, nie czuję jeszcze.

hej, witamy! Szybkich II na teście

Bidula, Zosia też gdzieś się czasem skrobnie, ale jeszcze jej krewka na szczęście nie leciała.
Używasz pieluszek tetrowych?? Podziwiam
Brawo za trójki i moj tez ranny ptaszek
Cytat:
Dziewczyny trzymam za Was kciuki - za te rodzące i za te co testują, kto następny w kolejce?

Mam nadzieję, że Aga i Kornelka czują się dobrze i szybko wyjdą do domciu.

Chciałam się pochwalić, że Lili dzisiaj powiedziała AGUGU

Ula brawo za 3m3t3d Jak sobie radzicie?

Yevele moja też się czasem tak zadrapie, że wygląda jak dziecko wojny, ale strasznie ciężko jest obciąć te pazurki, bo zawsze w kącikach zostają jakieś a boję się tam podejść nożyczkami żeby skóry nie wyciąć za dużo :/

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

lineczko co do tych skurczy na ktg to mi się pisały czasami większe niż 100%, ale co z tego jak to były te bezbolesne i wraz musieli wywoływać, ja bym sie ktg nie sugerowała
Brawo dla małej Gaduły
Cytat:
Cześć dziewczyny! Chyba zabiję Tża i będę mieć spokój
Otóż wczoraj wieczorem ( nie wiem jak ta łajza to zrobiła) zrzucił garnek z olejem i zachlapał całą kuchnię, podłogę, meble, naczynia, po prostu WSZYSTKO! Kuchnia wyglądała jak pobojowisko. Zamiast zacząć od razu sprzątać to poszedł do salonu na komputer:confus ed: I do mnie tekst, że to moja wina, bo celowo położyłam garnek tak, żeby on go zrzucił:confuse d: I że mam to posprzątać !! JA NIE ON Tak mnie wkurzył, że prawie się rozpłakałam, ale zawzięłam się, bo niby z jakiej racji ja mam sprzątać:confus ed: Wszystko za niego robię, ale bez przesady! Przestałam się do niego odzywać, zamknęłam się w sypialni i już go nie wpuściłam, spał w salonie Dzisiaj wstałam po 6 ubrałam się i cichaczem wyszłam z domu i poszłam do laboratorium, zawsze mnie zawozi, ale teraz się do niego nie odzywam, niech spada! Wróciłam i oczywiście nawet nie zaczął sprzątać, więc ja też tego nie zrobię, ciekawe kto pierwszy wymięknie.. obiadu też nie zrobię, bop niby jak w tym syfie Zamorduję go chyba
O jaaaa chyba bym udusiła takiego łobuza
Cytat:
Napisane przez Natalyyya Pokaż wiadomość
hej laski u mnie coraz gorzej w sensie gardło coraz bardziej boli katar suchy kaszel.... dobrze że mam teraz do piatku wolne to wysiedze to.

Yevele- Widze że jestes busy mamuska. Wyobrażam sobie ten widok jak zobaczyłaś krew u malej... \Co do listy to z checią je tam przeniose tylko nikt mi PW nie wysyła z danymi a tyle razy pisałam żeby nie pisać w postach bo to poprostu umyka gdzieś...

Ghia- Ciesze się że już Antoś czuje sie dużo lepiej ,mam nadzieje że dasz rade jak Tż pojedzie w delegację) co do "raz a porządnie" to u nas to raczej sie nie sprawdzi bo w zeszłym cyklu było codziennie i też dupa....

Lili- tak trzymaj nie rob tego za niego bo sie chłop rozbestwił!! Co On sobie w ogole wyobraża? wrrr chlopy to myslą ze wszystko samo sie zrobi....

Kinga- Ale super Lilianka już gaworzy extra ) nie długo niedziesz przeżywac pierwsze kroczki upadki oby ich bylo jak najmniej)

Dominika- to zacisniete mocnoooo

Brilliant- i wiele wspierałek dla Was
Bo codziennie to za czesto :p tłok był i się żołnierzyki pogubiły
Cytat:
Kolejnego terminu ten lekarz co mnie badal nie bral pod uwage, na usg wyszlo ze mam na granicy wod ale podobno nie jest zle no i lekarz stwierdzil ze skoro jestem po terminie to podaja i kaza rodzic

No to rodź Kobieto kciuki zaciśnięte
Cytat:
Napisane przez ula_betula Pokaż wiadomość
natalka ja też myślałam, że po każdym cc już nie ma szans na sn ale to nieprawda zależy jaki był powód cc. nic dokładniej więcej nie wiem bo zapomniałam się gina spytać ale przy następnej wizycie mam zamiar dowiedzieć się dokładnie co i jak...

brilliant wiem co czujesz, też cc jawiło się w mojej głowie jako koszmar i do dziś jest mi strasznie przykro, że nie udało się sn... ale powiem Ci, że dochodzi się do siebie w miarę szybko, zrosty się nie powinny zrobić jeśli szybko będziesz "na chodzie" a z tą drugą ciążą to jest tak, że niby rok się powinno odczekać a tak naprawdę jak zajdziesz i wcześniej to nic się nie stanie, poza tym, że wtedy cc będzie już na pewno.

jak w 39 tc masz mieć poród to to będzie za kilka dni, tak?
A ja tam na cc nie narzekałam i nastepny jakby co to tez bym cc chciala
Cytat:
Dziewczyny wrócił i POSPRZĄTAŁ Ale jaki wściekły był, myślał, że się przełamię i to zrobię za niego, nie ma mowy Już jest Ok, teraz się odzywam, chociaż musiał przepraszać

No brawo za porzadna lekcje wychowawcza

A ja robie babeczki tylko mi się coś porozlewały echhh kiepska ze mnie kucharka

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości