Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 2014 cz.2 - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł powinna mieć III część wątku?
Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3 25 40,98%
Rosną nam zdrowo i kopią nas mocno maluchy co mają rodzić się WIOSNĄ - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 3 4,92%
Jesień za oknem, liście z drzew spadają, a nasze maluszki się ujawniają - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 2 3,28%
Coraz większe nasze brzuszki, a w nich kopią już maluszki - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 15 24,59%
Z kompletowaniem wyprawki urwanie głowy- czy o tym będzie nasz wątek nowy?- Mamusie III/IV 2014 cz.3 0 0%
Półmetek za nami, wiosną będziemy mamami - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 16 26,23%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-29, 10:55   #3811
teQiba
Moderator

Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201

Cytat:
Napisane przez koziemleko Pokaż wiadomość
Wiecie jakiś skurcz mnie złapał w podbrzuszu. Tak po bokach na dole. Te przepowiadające chyba powinny być bezbolesne nie??
Kurcze nie wiem teraz co robić, chyba jak to się będzie powtarzać to wezmę nospę i pójdę na IP
Moze do gina zadzwon?
Stary 2013-10-29, 11:06   #3812
magduś2
Wtajemniczenie

GG do magduś2
Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201

Koziemleko weź no-spę i zaczekaj, mi bardzo pomaga na wszystkie dziwne bóle.. jakby narastało albo bardzo byś się martwiła odwiedź IP

21.04.2012

18.03.2014 Agatka
magduś2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 11:07   #3813
meluzyna87
Raczkowanie

A ja dziś chyba mam dziurawy żołądek, jem i jem a przed chwilą jaki głód poczułam to aż mi sie nie dobrze zrobiło wiec szybko chociaż kromkę chleba złapałam Chyba to moje dziecko wazy już wiecej niż kostka masła
meluzyna87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 11:07   #3814
Ela87
Zakorzenienie

Ja kiedyś dostałam bardzo silnego skurczu w brzuchu i powiem, że Apap mi pomógł a takiego bólu nigdy wcześniej nie czułam.

Ela87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 11:09   #3815
kate1623
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
ty to dobra zona jestes
Mnie nawet przez mysl by nie przeszlo, aby wstawac i robic mezowi sniadanie, to on mi robi i budzi mnie przed wyjsciem, jesli Antos juz wstal. No i prasuje od zawsze

Musze zabrac sie za gotowanie zupy, bo po 13 mam to usg polowkowe, to pozniej sie nie wyrobie przed odebraniem Antosia ze szkoly.
Wcale nie taka dobra bo przeważnie jak leżę jak mąż wychodzi Dzisiaj mnie taki power złapał ale spokojnie już mi przeszło leżę z książką

Cytat:
Napisane przez thidien Pokaż wiadomość
na chwilę obecną tak ale wczoraj też tak było i ok południa już było nieciekawie
chyba zapodam sobie herbatę, opatulę porządnie i pójdą z tą herbatą do mini-ogródka tylko jeszcze mobilizacji potrzeba nieco :P dajcie mi wirtualnego kopa :P
Mogę się wkleić do ogródka na herbatę

Cytat:
Napisane przez koziemleko Pokaż wiadomość
Spoko
Ale ja też zmywać nie lubię. Już chyba wolę prasować, bo rzadziej to robię

Wiecie jakiś skurcz mnie złapał w podbrzuszu. Tak po bokach na dole. Te przepowiadające chyba powinny być bezbolesne nie??
Kurcze nie wiem teraz co robić, chyba jak to się będzie powtarzać to wezmę nospę i pójdę na IP
Hehe szczerze mówiąc nie poznałam jeszcze nikogo kto lubi zmywać

Co do bóli też taki miałam jak się kładłam spać ostatnio. Przeszył mnie przez całą długość pod pępkiem i później nie chciał przestać boleć brzuch. Wystraszyłam się nie na żarty wziełam nospę położyłam się i postarałam zasnąć i przeszło. Może też spróbuj to wyciszyć

Cytat:
Napisane przez izabla Pokaż wiadomość

To nie firma-krzak, tylko częstochowski Deltim, producent wózków Naving, X-Lander i właśnie wklejonego przez ciebie jednego z modelu Delti. Wózek fajny, tylko ta waga.
Oooo dzięki za info fajnie że ktoś o nim słyszał. Co do wagi to mój mąż stwierdził w sklepie że jest lekki teraz już nie da za to głowy. Więc będziemy jechać oglądać go jeszcze raz bo świetnie mi się go prowadziło i miał takie miękkie amortyzatory . No i cena jest dla nas fajna bo już za 1500zł można mieć gondolę, spacerówkę i nosidełko maxi-cosi cabriofix które i tak planowaliśmy kupić

Dziewczyny trzymam mocno kciuki za wasze wizyty

Maja

Czytam
kate1623 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 11:10   #3816
paulina_radom
Raczkowanie

Witam
Ja dzisiaj już trochę lepiej stawy mnie już nie bolą ale przespałam wczoraj cały dzień a jeść zaczełam dopiero wieczorem a dzisiaj jak poszłam zaprowadzić małego do przedszkola to ledwo wróciłam masakra..

Cytat:
Napisane przez teQiba Pokaż wiadomość
Dzien dobry
TZ sie snilo ze urodzila sie dziewczynka - ciekawa jestem czy to jakis znak od dzidziusia?
Mnie się ostatnio śniło usg i wielki siusiak na ekranie a mam nadzieje na dziewczynke a znów wcześniej śnił mi się nie żyjący dziadek który przewijał dziewczynke ale zobaczymy uciekam leżeć dalej miłego dnia a i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Stary 2013-10-29, 11:23   #3817
izabla
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kate1623 Pokaż wiadomość
Oooo dzięki za info fajnie że ktoś o nim słyszał. Co do wagi to mój mąż stwierdził w sklepie że jest lekki teraz już nie da za to głowy. Więc będziemy jechać oglądać go jeszcze raz bo świetnie mi się go prowadziło i miał takie miękkie amortyzatory . No i cena jest dla nas fajna bo już za 1500zł można mieć gondolę, spacerówkę i nosidełko maxi-cosi cabriofix które i tak planowaliśmy kupić
No w końcu miejsce zamieszkania- Częstochowa, wózkowa stolica, zobowiązuje Dla Męża to on może być leciutki wszystko zależy od tego gdzie mieszkasz; czy będziesz musiała sama wciągać i znosić go po schodach.
Stary 2013-10-29, 11:24   #3818
mariolasl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magduś2 Pokaż wiadomość
jakie piękne uczucie to kopanie dzidka!! a jeszcze jak się zobaczy na własne oczy jak się bluzka unosi to już nic więcej do szczęścia nie potrzeba...
Cytat:
Już byłam zdecydowana na też ciężkiego x-move, i jak poszłam oglądać w sklepie, to wpadł mi w oko Baby Jogger. Nie chciałam początkowo trójkołowca, ale ten zdobył moje serce Zależnie od modelu (city mini, city mini gt, city elite) waży 7,5, 9,5 i chyba 12. Kupiłam już używaną sztywną gondolę do niego (3,5kg), więc klamka zapadła, waham się jeszcze nad modelem; ja chcę GT a mąż Elite Może Tobie też się spodoba https://www.babyjogger.com/
bardzo mi sie podoba elite
jest na mojej liscie od poczatku razem z mountain buggy urban jungle
Wlasciwie inne wozki mi sie nie podobaja
Cytat:
Wcale nie taka dobra bo przeważnie jak leżę jak mąż wychodzi Dzisiaj mnie taki power złapał ale spokojnie już mi przeszło leżę z książką

tez bym poczytala, ale nie potrafie sie skoncetrowac przed ta wizyta, to zuzywam energie i odpedzam mysli w kuchni
Stary 2013-10-29, 11:28   #3819
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ag9 Pokaż wiadomość

No niestety, po ponad 3 latach przepraw z lekarzami z mamą (onkologia) straciłam szacunek do tego zawodu (przepraszam jeśli kogoś uraziłam). Jeśli pacjent sam się nie dowie, nie doczyta, nie znajdzie opcji jakiegoś leku, leczenia to nikt mu w niczym nie pomoże i nie zaproponuje.
ja również. w sumie przez lekarzy straciliśmy ojca.

i również mam podły humor - to pierwsze święto zmarłych bez niego - od nowa wszytko przeżywam
mam okropnego doła i ryczę non stop

Cytat:
Napisane przez Trisdom Pokaż wiadomość
Melduje się po wizycie. Mała dalej została małą, więc spokojnie można wpisać imię - EMILIA na pierwsza stronę
śliczne imę

Cytat:
Napisane przez Ela87 Pokaż wiadomość
Moja pierwsza rzecz dla dzidziusia
http://allegro.pl/show_item.php?item...658#tabsAnchor
ależ jestem dumna i się cieszę. Chciałam, żeby pierwsza rzecz była nowa, ale ta mi się tak spodobała, że musiałam ją mieć NO MUSIAŁAM! Mam nadzieję, że dziecko większe się nie urodzi. Najwyżej obetnę nóżki Myślę, że na spacerek się zda. No tak mi się podoba
fajneee

Cytat:
Napisane przez mmhym Pokaż wiadomość

Mnie dzisiaj głowa rozbolała, bo doszłam do wniosków, że za dużo decyzji przede mną... Dalej waham się czy kupować nowy wózek i jeszcze do tego mój ojciec zaczął się wtrącać... On zawsze pomagać chce, ale jest jak typowa teściowa... Moja mama to taka że poradę trudno z niej wyciągnąć, a ojciec wysyła mi linki do jakiś aukcji i dlaczego nie chce trójkołowca, przeciez są wygodniejsze i bla bla bla. Poza tym chcą się dołożyć do wózka, więc mam wyrzuty sumienia jak odrzucam jego propozycje, ale do niego jakoś nie dociera, że mamy model wybrany...
kurde że twój ojciec się wózkami interesuje
niezły jest.
mój by nam dał kasę i róbta co chceta
no ale już nie da......

Cytat:
Dzięki dziewczyny za wsparcie wiem że damy radę, ale normalnie to co z mózgiem robią hormony to jest jakaś masakra
też jestem w szoku co się ze mną dzieje
Cytat:
Napisane przez 111kicia111 Pokaż wiadomość
Witam po wizycie.

Zaraz was nadrobie ale tylko na szybko napisze, że wszystko ok.
Synek jest dalej synkiem. jadłam. Na plusie mam 5kg od poczatku ciazy.
Mały waży 550g
identycznie jak u mnie
mój mały też już tyle waży, też mam +5kg i też mam synka

Cytat:
Napisane przez paulina_radom Pokaż wiadomość

Mnie się ostatnio śniło usg i wielki siusiak na ekranie a mam nadzieje na dziewczynke a znów wcześniej śnił mi się nie żyjący dziadek który przewijał dziewczynke ale zobaczymy uciekam leżeć dalej miłego dnia a i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
życzę upragnionej córeczki!
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 11:38   #3820
teQiba
Moderator

Odgrzebuję starszego posta:

Cytat:
jakby któraś z Was była zainteresowana jak ja USG 3/4D w Warszawie to dostałam namiar na takie miejsce http://www.prolifemc.pl/content/o_nas , umówiłam się na 31.10
Magduś - wizyta wciąż aktualna? Bo coś mi się pomerdało na 1 stronie i na 31.10 mam 2 frugotki, a Ciebie nie.
Stary 2013-10-29, 11:46   #3821
ag9
Zadomowienie

Cytat:

Dziwnie, szczerze powiedziawszy, to chyba bym zmieniła lekarza, a tą sprawę zgłosiła jego pracodawcy. Bo jest to perfidne wyciąganie kasy.
Mnie też w badaniu wyszły liczne bakterie, dzwoniłam do swojego lekarza i powiedział, żebym zrobiła posiew moczu. Powinnam zdąrzyć odebrać wyniki przed wizytą. Mam też lekki problem z anemią, i chyba poszukam tych tabletek z buraka z Herbapolu.
Tylko problem w tym, że ja właśnie zmieniłam lekarza na tego bo poprzedni mi nie odpowiadał z innych względów.
Stary 2013-10-29, 11:47   #3822
Castia
Wtajemniczenie

baja_86 dostałaś już pakę tych ubranek z all? fajne? zadowolona jesteś?

ja chyba na poprawę humoru kliknę zaraz coś dla młodego
Stary 2013-10-29, 11:47   #3823
magduś2
Wtajemniczenie

GG do magduś2

Cytat:
Napisane przez teQiba Pokaż wiadomość
Odgrzebuję starszego posta:

Magduś - wizyta wciąż aktualna? Bo coś mi się pomerdało na 1 stronie i na 31.10 mam 2 frugotki, a Ciebie nie.

tak, tak wizyta aktualna i żyję nią od 3 tygodni

21.04.2012

18.03.2014 Agatka
Stary 2013-10-29, 11:51   #3824
baja_86
Zakorzenienie

Koziemleko jeśli ból będzie się znów pojawiał lepiej zadzwonić do gina albo sprawdzić na IP co się dzieje

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
baja_86 dostałaś już pakę tych ubranek z all? fajne? zadowolona jesteś?

ja chyba na poprawę humoru kliknę zaraz coś dla młodego
oczekuję pieniądze przelałam w piątek, więc najwcześniej w poniedziałek paczka mogła być wysłana. Jak dostanę to się pochwalę czy ciuszki fajne tak jak na fotach
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 11:54   #3825
kate1623
Zadomowienie

Cytat:
No w końcu miejsce zamieszkania- Częstochowa, wózkowa stolica, zobowiązuje Dla Męża to on może być leciutki wszystko zależy od tego gdzie mieszkasz; czy będziesz musiała sama wciągać i znosić go po schodach.
Też prawda No trochę targać będe musiała niby odjazd jest ale tak dziadowy że namachać się trzeba.

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość

tez bym poczytala, ale nie potrafie sie skoncetrowac przed ta wizyta, to zuzywam energie i odpedzam mysli w kuchni
Ja jak się denerwuję to zaczynam sprzątać mam wtedy takiego kopa że i całe mieszkanie dam radę szybko ogarnąć

Maja

Czytam
kate1623 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 11:55   #3826
Castia
Wtajemniczenie

baja no to czekam z niecierpliwością

koziemleko wiesz co ja również dostaję takich ostrych ataków bóli głównie po bokach.
mój gin stwierdził ze to nie ma związku z ciążą....
także biorę zwykle nospę, apap odpoczywam i przechodzi
ale też w sumie nie wiem co to może być
Stary 2013-10-29, 11:57   #3827
teQiba
Moderator

Cytat:
tak, tak wizyta aktualna i żyję nią od 3 tygodni

To już poprawiam
Stary 2013-10-29, 12:07   #3828
ag9
Zadomowienie

Cytat:

i również mam podły humor - to pierwsze święto zmarłych bez niego - od nowa wszytko przeżywam
Moje pierwsze bez mamy... i też mam doła.

TZ twierdzi, że teraz w brzuchu jest mała Ania... ciekawe czy będzie miał rację...
Stary 2013-10-29, 12:24   #3829
maggie123
Zakorzenienie

Cytat:

ogromnie mi przykro
trudno mi nawet wyobrazić sobie, co przeżywasz... i jeszcze zaniedbanie ze strony lekarzy. to w ogóle straszne. jakby życie ludzkie nic dla nich nie znaczyło...

Koziemleko, łyknij nospe, odpocznij, poleż, a jak bóle będą się nasilać, skonsutuj się z ginem. lepiej dmuchać na zimne

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 12:28   #3830
teklaaa
Raczkowanie

Cytat:
jakie piękne uczucie to kopanie dzidka!! a jeszcze jak się zobaczy na własne oczy jak się bluzka unosi to już nic więcej do szczęścia nie potrzeba...

który tydzień u Ciebie.?
teklaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 12:30   #3831
magduś2
Wtajemniczenie

GG do magduś2

Cytat:
Napisane przez teklaaa Pokaż wiadomość
który tydzień u Ciebie.?

połowa 19-go

21.04.2012

18.03.2014 Agatka
Stary 2013-10-29, 12:31   #3832
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Koziemleko mnie ginka kiedyś powiedziała, że jak boli po boku, to nie ma potrzeby do paniki, wziąć no spe i czekać aż przejdzie. Mam nadzieję że u Ciebie też już powoli po wszystkim

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 12:37   #3833
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:

TZ twierdzi, że teraz w brzuchu jest mała Ania... ciekawe czy będzie miał rację...

aż sobie pomyślałam że w moim jest syn - tak jakby mały Staś

teraz to już w ogóle się poryczałam

ale posmęciłam......

Edytowane przez Castia
Czas edycji: 2013-10-29 o 12:39

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-29, 12:59   #3834
teklaaa
Raczkowanie

witam się w 18tygodniu.
trochę poczytałam was..
za wszystkie wizyty.
aaa bóle muszą ustapić więc głowki do góry. !

ja mam wizytę 7.XI więc się dowiem coś wiecej, da mi na USG i wyjasni wszystko co dalej i jakie badania zrobic.. wiec sie nie martwie, bo na szczescie nie mam czym. a narzekając trochę to humor czasem mam z☠☠☠... , skurcze mnie łapią zazwyczaj wieczorem w uda i posladki no i muli mnie czasem.. ale to i tak nic w porownaniu co bylo kiedys.. ( wymioty przez okolo 10 tygodni praktycznie dzien w dzien )

a ja dzis kupiłam pierwsze ubranka dla dzidziusia w końcu trzeba zacząć a kasy jak zawsze mało i mało.. dużo gadają, że się zbyt wcześnie nie kupuje, ale chrzanie to. powoli zaczne myśleć co gdzie i kiedy kupić

pokazuję mój zakup: http://pokazywarka.pl/s8wzd1/

miłego dnia
teklaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 13:21   #3835
lutien
Wtajemniczenie

Cytat:
Miałam podobne dylematy, ja wprawdzie mieszkam na parterze, ale wizja targania 15 czy 18 kilowego pojazdu skutecznie mnie zniechęciła do wielu wózków. Wklejane tu wózki są fajne, ale waga znaczna. Już byłam zdecydowana na też ciężkiego x-move, i jak poszłam oglądać w sklepie, to wpadł mi w oko Baby Jogger. Nie chciałam początkowo trójkołowca, ale ten zdobył moje serce Zależnie od modelu (city mini, city mini gt, city elite) waży 7,5, 9,5 i chyba 12. Kupiłam już używaną sztywną gondolę do niego (3,5kg), więc klamka zapadła, waham się jeszcze nad modelem; ja chcę GT a mąż Elite Może Tobie też się spodoba https://www.babyjogger.com/
Niestety nie stać mnie na używany wózek za 1000zł Planuję wydać do 500zł i wolałabym nie przekroczyć tej kwoty

Cytat:
witam się w 18tygodniu.
trochę poczytałam was..
za wszystkie wizyty.
aaa bóle muszą ustapić więc głowki do góry. !

ja mam wizytę 7.XI więc się dowiem coś wiecej, da mi na USG i wyjasni wszystko co dalej i jakie badania zrobic.. wiec sie nie martwie, bo na szczescie nie mam czym. a narzekając trochę to humor czasem mam z☠☠☠... , skurcze mnie łapią zazwyczaj wieczorem w uda i posladki no i muli mnie czasem.. ale to i tak nic w porownaniu co bylo kiedys.. ( wymioty przez okolo 10 tygodni praktycznie dzien w dzien )

a ja dzis kupiłam pierwsze ubranka dla dzidziusia w końcu trzeba zacząć a kasy jak zawsze mało i mało.. dużo gadają, że się zbyt wcześnie nie kupuje, ale chrzanie to. powoli zaczne myśleć co gdzie i kiedy kupić

miłego dnia
Mogę Ci przebić piątkę, bo ja od 6 tygodni już Liczę, że niedługo już przejdą

A ja tam już kilka tygodni temu kupiłam 2 bodziaki, spodenki i sweterek W lumpku za grosze

Ja też mam wizytę w przyszły czwartek (7. 11). Jutro muszę zrobić morfologię, ale nie wiem czy wyjdzie, bo nie dam rady na czczo być Ale postanowiłam, że nie będę się dodatkowo męczyć.
(Katharine Hadley )

lutien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 13:32   #3836
Ela87
Zakorzenienie

Cytat:

miłego dnia
są świetne i takie malusie

Ela87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 13:39   #3837
asienka213
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:
przykro mi dziewczyny

Cytat:
Ja jak się denerwuję to zaczynam sprzątać mam wtedy takiego kopa że i całe mieszkanie dam radę szybko ogarnąć
tez tam mam

asienka213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 13:41   #3838
izabla
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lutien Pokaż wiadomość
Niestety nie stać mnie na używany wózek za 1000zł Planuję wydać do 500zł i wolałabym nie przekroczyć tej kwoty
Wiadomo, finanse ograniczają wybór, ale używany wózek tej marki można znaleźć za nieduże pieniądze, sama kupiłam używaną gondolę i adaptery, bo była niezniszczona, nowy kupię fotelik i bazę do auta.
Stary 2013-10-29, 14:01   #3839
koziemleko
Zakorzenienie

GG do koziemleko

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Kochane jesteście
Poleżałam dwie godziny przed tv i jest lepiej. Nospy nie brałam. Czasem jeszcze zaboli, teraz tak bardziej kłująco.
Dzidziuś się delikatnie wiercił więc mam nadzieję, że nic złego mu się nie dzieje
W razie co pójdę na IP

Właśnie tak po bokach boli, ale tam nie ma nic oprócz macicy.
http://www.msichicago.org/whats-here...y/interactive/
tu jest super pokazane gdzie znajdują się narządy w ciąży

Cytat:
Napisane przez meluzyna87 Pokaż wiadomość
A ja dziś chyba mam dziurawy żołądek, jem i jem a przed chwilą jaki głód poczułam to aż mi sie nie dobrze zrobiło wiec szybko chociaż kromkę chleba złapałam Chyba to moje dziecko wazy już wiecej niż kostka masła
Też tak miałam Na szczęście teraz mniej mi dokucza ciągły głód U ciebie może też samo przejdzie
koziemleko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 14:01   #3840
virginia
Zakorzenienie

Dzień dobry

[QUOTE=czbasia;43474594]Dzień dobry Ale naskrobałyście..
Ehhhh.. ja dziś na 18 na usg połókowe(21t3d). A na 16 wizyta u gina.. Poł dnia w przychodni spędzę.. Ale mam stracha. Trzymajcie kciuki żeby ok było, plissssss.....

Co do tych ruchów bo króraś pytała -też mam podobnie i myślę że to ruchy. Przed ciążą takich przypadłości nie było wieć myślę, że maleństwo w ten sposób daje o sobie znać Takie pojedyncze piknięcie i za chwilę znowu i znowu. Przede wszystkim chwilę po jedzeniu i jak się położę
/QUOTE]
Ja też tak mam, przed każdą wizytą się denerwuję, w sumie nie wiedzieć czemu...

A co do ruchów to ja dalej nie wiem czy już je czuję, czasem mam wrażenie, że 'coś tam się dzieje' ale nie wiem czy to TO.

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
U Was też takie piękne słońce? normalnie jakby wiosna była, a nie jesień... szkoda, że pewnie niedługo długie ponure dni nastaną...
Też, aż przyjemnie się do pracy jechało. I chociaż zwykle psioczę na zmianę czasu to teraz wyjątkowo mi posłużyła, przynajmniej nie jest ciemno jak wychodzę rano z domu.

Za wszystkie wizyty trzymam kciuki!
Ja chyba jutro wybiorę się na badania - morfologię, mocz, glukozę, CRP.
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości