Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 6 - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-30, 06:57   #1531
magnusia
Zakorzenienie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 6

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Pawmaj jestem za Hubertem

A to zdjęcia Małego (w sumie mam coraz większe wątpliwości czy naprawdę powinien zostać Joachimem )
Sle super fotak!!!! śliczny maluszek

LeLa--- współczuje małżowi i mam nadzieje że wszystko dobrze sie skończy.

Pawmaj--- głosuje ze Hubettem

Ja siedzę w przychodni i czekam aż te wampiry mi krew upuszczą- brrrr.
Nocka średjio mineła bo źle spałam i jeszcze wieczorem pokłóciłam sie z meżem- do końca świata sie do niego nie odezwę

Miłego dzionka
Stary 2013-10-30, 07:23   #1532
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Hej odpisze wszystkim później ale tu mam pytanie do IWANTYOU ty mówisz o synagisie? Czy jeszcze czymś innym?
Stary 2013-10-30, 07:42   #1533
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Witam
Z racji tego iż wczoraj szybko zasnęłam dziś wstałam przed 7
U mnie noc była spokojna, brzuch mi nie twardniał , nic nie bolało....tylko rano plecy jak ubierałam skarpetki
Zastanawiam się czy jechać na miasto, czy sobie dziś odpuścić....hehhh sama nie wiem chyba się zaraz ogarnę i pojadę do apteki i po ten stelaż dopóki nie ma tylu ludzi na mieście bo mam ochotę ich wszystkich

---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ----------

Cytat:

A to zdjęcia Małego (w sumie mam coraz większe wątpliwości czy naprawdę powinien zostać Joachimem )
Ale piękne ujęcie buźki, a czy możesz stwierdzić na podstawie tych zdjęć do kogo wasz synek jest podobny?
Bo ja mam 4D albo z boku albo od tyłu i widzę mojej małej tylko usteczka i nosek i już widzę podobieństwo do mnie

---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ----------

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
Sle super fotak!!!! śliczny maluszek
Nocka średjio mineła bo źle spałam i jeszcze wieczorem pokłóciłam sie z meżem- do końca świata sie do niego nie odezwę

Miłego dzionka
OOOooo matko biedny twój mąż chyba nikt go nie uprzedził ze nie zadziera się z ciężarną

---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ----------

Cytat:
Napisane przez PawMaj13 Pokaż wiadomość
Dziewczyny... Hubert (Bercik, Hubson, Hubertus, Hubi, Hubcio) czy Bruno? (Bruni, Brunio, Brunuś, Bruncio, Brunek)
Hubcio
Stary 2013-10-30, 07:43   #1534
830b3402b90be91bee3a8a4ac8547146eb396896_6583840e13f22
Konto usunięte

Cytat:
Śliczne

Cytat:

Miłego dzionka
Trzymam kciuki za dobre badania. Ja też ostatnio coś nie w nastroju. Dzisiaj zaczynam 3 dzień focha
830b3402b90be91bee3a8a4ac8547146eb396896_6583840e13f22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 07:43   #1535
senira666
Zakorzenienie

Witam sie z rana z przychodni.
Krew oddana glukoza wypita- nawet nie bylo to takie okropne-a teraz zaczyna sie ta gorsza czesc czyli czekanie...
Na szczescie mam ksiazke i ladowarke do telefonu wiec mysle ze jakos dam rade
Stary 2013-10-30, 07:45   #1536
forester
Zadomowienie

Cytat:
My juz po usg

Wszystko w porzadku Waży 1600 gramów, czyli jest mniejszym sredniakiem Termin z usg idealnie pokrywa sie z terminem z OM. Ma nawet włosy I news dnia: POŁOŻENIE GŁOWKOWE! Czyli jednak miałam racje z ta czkawką A to co maz diagnozowal jako głowę jest pupą
Super, że badanie dało tak pozytywne wyniki no i to położenie najważniejsze!

Cytat:
Napisane przez Le La Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny, padam po prostu dzisiaj. Dopiero co wróciłam ze szpitala. Tym razem mój mąż jest pacjentem
Tak nam się miło dzień zaczął, wycieczka do lasu, sesja zdjęciowa, a potem Sierotka wbił sobie nóż w rękę i przeciął ścięgna, kur..... Niedawno miał operację, czekałam w szpitalu, aż skończą i mam nadzieję, ze będzie wszystko dobrze....
Kurcze, ten dom teraz jakiś taki pusty bez Niego...
Uciekam spać, bo aż mnie głowa ze zmęczenia napieprza, pewnie jutro dopiero będę Was nadrabiać.
Zdrowia dla męża!!!

Cytat:

Młody już bardzo ludzko wyglądający a co do imienia do pewnie jak go zobaczysz i usłyszysz to będziesz na 100% pewna

Pawmaj jestem za Hubertem, bo to takie ładne leśne imię z tradycją

A co u Emmy?

Mnie dziś czeka wycieczka do starostwa i stanie w kolejce, już jestem wkur... na samą myśl panującego tam chamstwa, jeszcze mnie sąsiedzi denerwują wypuszczaniem sobie samowolnie psa na całe dnie, przez co mój pies mi próbuje ręce wyrwać (nie potrafią zrozumieć, że jak się ma psa to się powinno go pilnować) także zapowiada się gorący dzień
forester jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 07:46   #1537
senira666
Zakorzenienie

Witam sie z rana z przychodni.
Krew oddana glukoza wypita- nawet nie bylo to takie okropne-a teraz zaczyna sie ta gorsza czesc czyli czekanie...
Na szczescie mam ksiazke i ladowarke do telefonu wiec mysle ze jakos dam rade
Stary 2013-10-30, 07:46   #1538
PawMaj13
Rozeznanie

Cytat:

Maluch cudny Podobny do Ciebie

Ja tak właśnie miałam z Brunem, już niby byłam na to imię zdecydowana, nawet tak mówiłam do brzucha... ale kiedy nikt nie słyszał ale później ogarnęło mnie jakieś zwątpienie i umyśliłam sobie imię alternatywne - Hubert właśnie. I ku mojemu zaskoczeniu nikt nie głosuje na Bruna! :P Może jednak ma być Hubciem

2013-04-30
II kreski

Co komu przeznaczone, stoi na drodze rozkraczone
PawMaj13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 07:48   #1539
ejani
Zadomowienie

Hej dziewczyny, witam się i ja z rana przy śniadaniu szkoda że po nieprzespanej nocy (a już o nich zapomniałam). coraz bardziej skłaniam się do kupna rogala (choć na oryginalnego mnie nie stać). Chwaliłam Wam męża, że chciał mi zamówić uszycie takiego? Ale podróbki kosztują ok50-60 zł, więc raczej nie warto się bawić w szycie. Tylko czy na pewno coś pomoże?

Wczoraj Was podczytywałam w miarę na bieżąco, ale jakoś nie miałam nic do dodania, a potem już się musiałam szykować na SR- wczoraj mieliśmy o połogu i trochę mnie to przeraża

Lidka- wczoraj się śmiałam z Twojego pomysłu, jak pozbyć się owłosienia, póki nie myłam włosów (nad wanną, bo kabina czeka na górze) i jak już opatentujecie te proszki, to ja też poproszę, nawet jak nie będzie można sobie wybrać nic do zostawienia! Normalnie korci mnie, żeby się ściąć, choćby na łyso (brzuch twardy i cisnął, kręgosłup obolały, w głowie się kręci:/ )

Gratuluję wszystkich wczorajszych dobrych wieści- oby już wszystkie były takie! Super, że dzieci rosną! Coraz bardziej myślę, że Dominik na Święta wróci już do domu!

Ciekawe co u Emmy...

Dziś i ja poproszę o kciuki, bo idę na usg (sama, więc się koszmarnie stresuję) i za Wasze wizyty/badania i inne potrzeby też będę trzymać

W ogóle dziś aktywny dzień (kiedyś były takie każde) -bank, usg, SR i jeszcze powinnam do pracy zajrzeć bo będę niedaleko a nie byłam 2 miesiące (w był remont!) I nie wiem, jak będę do Was zaglądać. A jeszcze zakupy też się by przydało zrobić, bo lodówka pusta...
Stary 2013-10-30, 07:55   #1540
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez forester Pokaż wiadomość
Mnie dziś czeka wycieczka do starostwa i stanie w kolejce, już jestem wkur... na samą myśl panującego tam chamstwa, jeszcze mnie sąsiedzi denerwują wypuszczaniem sobie samowolnie psa na całe dnie, przez co mój pies mi próbuje ręce wyrwać (nie potrafią zrozumieć, że jak się ma psa to się powinno go pilnować) także zapowiada się gorący dzień
Wiem co czujesz jeżeli chodzi o psy sąsiadów, ja mam podobny problem tylko ze u nas biegają sobie po ulicy, pare razy zadzwoniłam i zwróciłam uwagę to wielka obraza majestatu była, i do teraz mają fochy a psy biegają jak biegały więc ostatnio powiedziałam ze zadzwonię na policję...może jak dostaną mandat to zrozumieją...teraz psy tez biegają po ulicy ale słyszę ze je wołają i częściej zamykają bramę...to są duże psy i do najmilszych nie należą...musi się to skończyć, bo nie wiem jak będę z małą i naszą psinką na spacerki wychodziła
Stary 2013-10-30, 08:06   #1541
forester
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Wiem co czujesz jeżeli chodzi o psy sąsiadów, ja mam podobny problem tylko ze u nas biegają sobie po ulicy, pare razy zadzwoniłam i zwróciłam uwagę to wielka obraza majestatu była, i do teraz mają fochy a psy biegają jak biegały więc ostatnio powiedziałam ze zadzwonię na policję...może jak dostaną mandat to zrozumieją...teraz psy tez biegają po ulicy ale słyszę ze je wołają i częściej zamykają bramę...to są duże psy i do najmilszych nie należą...musi się to skończyć, bo nie wiem jak będę z małą i naszą psinką na spacerki wychodziła
No właśnie u mnie też są dwa psy należące do jednej rodziny, które jako jedyne biegają sobie luzem, sikają na klatce itp., też już mówiłam, że mają je pilnować i była oczywiście obraza, dziś też się przejdę, ale jak otworzę japę to popadają. Też się boję, że jak wyjdę z psem i małą to zostanę wyszarpana.
forester jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 08:10   #1542
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

Cytat:
Napisane przez PawMaj13 Pokaż wiadomość
Maluch cudny Podobny do Ciebie

Ja tak właśnie miałam z Brunem, już niby byłam na to imię zdecydowana, nawet tak mówiłam do brzucha... ale kiedy nikt nie słyszał ale później ogarnęło mnie jakieś zwątpienie i umyśliłam sobie imię alternatywne - Hubert właśnie. I ku mojemu zaskoczeniu nikt nie głosuje na Bruna! :P Może jednak ma być Hubciem
Mi sie podobają oba choć chyba bardziej Bruno znam trzyletniego Huberta, jest bardzo mądrym i rozgadanym chłopcem. Jak coś nabroi to nigdy sie nie przyznaje tylko wymyśla historię, że to nie on, tylko "lobuzy z miasta"
zas Bruno to grzeczny chlopczyk, tak ułożony że na chłopaka aż nie przystoi

Cytat:
Napisane przez ejani Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, witam się i ja z rana przy śniadaniu szkoda że po nieprzespanej nocy (a już o nich zapomniałam). coraz bardziej skłaniam się do kupna rogala (choć na oryginalnego mnie nie stać). Chwaliłam Wam męża, że chciał mi zamówić uszycie takiego? Ale podróbki kosztują ok50-60 zł, więc raczej nie warto się bawić w szycie. Tylko czy na pewno coś pomoże?

Dziś i ja poproszę o kciuki, bo idę na usg (sama, więc się koszmarnie stresuję) i za Wasze wizyty/badania i inne potrzeby też będę trzymać

W ogóle dziś aktywny dzień (kiedyś były takie każde) -bank, usg, SR i jeszcze powinnam do pracy zajrzeć bo będę niedaleko a nie byłam 2 miesiące (w był remont!) I nie wiem, jak będę do Was zaglądać. A jeszcze zakupy też się by przydało zrobić, bo lodówka pusta...
Po nieprzespanej nocy też sie zastanawiam nad rogalem.
Kciuki bede trzymać

Byłam wczoraj w pracy, posprzątać po sobie w biurku, dokończyć wysyłkę pism i od dziś jestem już na l4 nie myśląc o pracy zamierzam zrobić pranie, ugotowac jakąś zupę- chyba kalafiorowa z lanym ciastem. Na 16 ide do kosmetyczki na regulacje brwi i henne rzes(chyba nie szkodzi co?)
A po 18 ide do koleżanki, zrobić sobie babski wieczór i przygotowac coś w termo.mixie
Czy ktoras z Was ma i używa?
My zdecydowaliśmy sie w piątek na zakup, robilam już kilka fajnych rzeczy ale ide podpatrzec co jeszcze można robić, bo koleżanka używa już 2 lata i ma kilka książek uzbieranych

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez kootek_mamrotek
Czas edycji: 2013-10-30 o 08:12
kootek_mamrotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 08:17   #1543
AgatkaL
Wtajemniczenie

perfuzja...super fotki Małego

Mnie dziś czeka wycieczka do Zus-u ze zwolnieniem...ech nie znoszę takich instytucji.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 08:26   #1544
perfuzja
Zakorzenienie

lolita usta i nos ewidentnie wygladaja jak moje. I sfochowana mina
Stary 2013-10-30, 08:26   #1545
Hosenka*
Zakorzenienie

Badania zrobione, teraz znowu czekanie do 16

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 08:30   #1546
Le La
Zadomowienie

Witam sie z rana.
U meza juz ok, ma pozszywana reke, ale bedzie dobrze ufff. Glowa mnie boli strasznie, bo nie moglam spac w nocy...

perfuzja zdjecie sliczne i jak ladnie zapozowal moj zawsze sie zaslania, wstydnis jeden

Trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty i badania
Milego dnia

Edytowane przez Le La
Czas edycji: 2013-10-30 o 08:31
Le La jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 08:37   #1547
SunShineDoll
Rozeznanie

magnusia ja tez z próżniowych swoich jestem nie zadowolona nie trzymają próżni . A ciuszki piorę prasuję i do komody i bedą leżeć tak 2 miesiące nie mam zamiaru prać ich kolejny raz
SunShineDoll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 08:41   #1548
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SunShineDoll Pokaż wiadomość
magnusia ja tez z próżniowych swoich jestem nie zadowolona nie trzymają próżni . A ciuszki piorę prasuję i do komody i bedą leżeć tak 2 miesiące nie mam zamiaru prać ich kolejny raz
Tylko u mnie w domu potwornie sie kurzy.... Mieszkam w centrum miasta i mam pod blokiem ulicę i tego kurzu od cholery leci. Nie chce też prac na ostatnią chwile. Cholerka chyba kupie te worki jednak zawsze to lepiej niz na półce nawet jak troche powietrza wpadnie
Stary 2013-10-30, 08:44   #1549
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Tylko u mnie w domu potwornie sie kurzy.... Mieszkam w centrum miasta i mam pod blokiem ulicę i tego kurzu od cholery leci. Nie chce też prac na ostatnią chwile. Cholerka chyba kupie te worki jednak zawsze to lepiej niz na półce nawet jak troche powietrza wpadnie
Musisz liczyć się z tym że będziesz musiała prasować ciuszki, bo strasznie się gniotą w workach próżniowych
Stary 2013-10-30, 08:45   #1550
krolowa_nilu
Rozeznanie

Cytat:
My juz po usg

Wszystko w porzadku Waży 1600 gramów, czyli jest mniejszym sredniakiem Termin z usg idealnie pokrywa sie z terminem z OM. Ma nawet włosy I news dnia: POŁOŻENIE GŁOWKOWE! Czyli jednak miałam racje z ta czkawką A to co maz diagnozowal jako głowę jest pupą
I pięknie!
Perfuzja, wizytę u okulisty zlecił ci lekarz czy wybrałaś się na własną rękę?
krolowa_nilu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 08:48   #1551
ejani
Zadomowienie

Cytat:

świetny chłopak taki "prawdziwy" (dla mnie to pierwsze, co przychodzi na myśl na widok takich zdjęć )

zapomniałam jeszcze jednego- witam się w 28tc a więc i w 3 trymestrze czyli to zaraz!

[QUOTE=PawMaj13;43488016]

ja też głosuję za Hubciem, ale Bruno też ładnie
Stary 2013-10-30, 08:49   #1552
Soleil_Rouge
Rozeznanie

Dzien dobry!!
Dzis zaczynam prace troszkę pózniej, więc wpadłam na chwile sie przywitać juz bym chciała zeby był wieczor - mimo w miarę dobrze przespanej nocy czuje sie strasznie zmęczona nie wiem czy to z powodu pozycji w jakiej śpię czy podświadomośc pracuje, ale mam wrażenie ze mimo ze śpię, to nie odpoczywam i mój organizm sie nie regeneruje.

Wrzucam Wam zdjęcie brzuszka (30tc), z którego Malutka tez Wam macha na dzien dobry
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (103,9 KB, 89 załadowań)

Edytowane przez Soleil_Rouge
Czas edycji: 2013-10-30 o 08:50
Soleil_Rouge jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 08:58   #1553
sadlaczyca
Raczkowanie

Hej Dziewczynki! Ktg w porządku, jak jutro będzie też ok to mnie wypuszcza )) ooo doomeeek <3

Stary 2013-10-30, 08:58   #1554
Olcia_1983
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kootek_mamrotek Pokaż wiadomość
A po 18 ide do koleżanki, zrobić sobie babski wieczór i przygotowac coś w termo.mixie
Czy ktoras z Was ma i używa?
My zdecydowaliśmy sie w piątek na zakup, robilam już kilka fajnych rzeczy ale ide podpatrzec co jeszcze można robić, bo koleżanka używa już 2 lata i ma kilka książek uzbieranych

Moja mama ma już z 15 lat chyba i do dzisiaj sprawuje się całkiem nieźle. Może już nie używa go tak często jak na początku, ale do zrobienia dżemów, zmienienia różnych rzeczy jest chyba najlepszy.

My po wczorajszym USG - i wszystko ok, choć stresu miałam jak zwykle co nie miara. Tylko Zuzka znów odwróciła się tyłkiem a już 3 tygodnie temu leżała głową w dół. Lekarz powiedział że na 97% jeszcze się odwróci bo ma sporo miejsca póki co.
Nasza dziewczyna waży już 1592 gramy i mierzy 42 centymetry
Olcia_1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 09:01   #1555
nattalli
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość

Ja tez polecam Desperatki
A teraz ogladam Chirurgow i tez mnie mega wciaga.

hehe z chirurgami to ja już na bierząco lecę

26.05.2013 II kreseczki

http://www.suwaczki.com/tickers/c55fs65gkig2xlf5.png
nattalli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 09:07   #1556
pilotka86
Rozeznanie

cześć
biorę się za nadrabianie, ale tak na szybko:

Cytat:
Napisane przez iwantyou99 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ktora z Was mieszka w UK i niema kłopotów ciążowych które uniemożliwiają poruszanie?

Potrzebuje kogoś kto mógłby podejść do apteki i zapytać o dostępność i cenę imunoglobuliny ktora bardzo pomogłaby Dominikowi. Niestety w Polsce nielapiemy sie na refundacje. Kuracja kosztuje 60000. W krajach Europy jest to powszechnie stosowane wiec moze i cena jest bardziej przystępna. Proszę o wiadomość na priv.

iwantyou aż mnie osłabiło jak przeczytałam, p..... nfz i kryteria refundacji
czy chodzi Ci może o preparat: SYNAGIS ?
https://www.unitedhealthcareonline.c...gis_policy.pdf
http://538refugees.wordpress.com/201...2-palivizumab/

jeżeli tak, to znalazłam kilka linków, jeden nawet tutaj na wizażu:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=642763
http://www.babyboom.pl/forum/wczesni...synagis-60674/
tutaj starszy temat, poczytaj wpisy MamaMaxa, ona pisała że w UK mają refundowane:
http://hlhs.pl/forum/topic/szczepienie/page/2
tutaj jeszcze dyskusja na forum UK :
http://www.circleofmoms.com/moms-of-...synagis-423149
pilotka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 09:14   #1557
Negrid
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Soleil_Rouge Pokaż wiadomość
Wrzucam Wam zdjęcie brzuszka (30tc), z którego Malutka tez Wam macha na dzien dobry
śliczności

Cytat:
Napisane przez sadlaczyca Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki! Ktg w porządku, jak jutro będzie też ok to mnie wypuszcza )) ooo doomeeek <3

Cytat:
Napisane przez Olcia_1983 Pokaż wiadomość
My po wczorajszym USG - i wszystko ok, choć stresu miałam jak zwykle co nie miara. Tylko Zuzka znów odwróciła się tyłkiem a już 3 tygodnie temu leżała głową w dół. Lekarz powiedział że na 97% jeszcze się odwróci bo ma sporo miejsca póki co.
super, duża dziewczynka

może uda mi się dziś kupić ten prezent dla mamy, no wyjścia nie mam za bardzo bo na 17.00 party
Negrid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 09:18   #1558
pilotka86
Rozeznanie

perfuzja super zdjęcie! gratuluję udanej wizyty oraz położenia małego
Soleil_Rouge fajny brzuszek!

resztą później, jadę do rodzinnej
do później
pilotka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 09:20   #1559
demonyianioly
Rozeznanie

Witajcie kochane! Nie wiem jak to możliwe, że obce dla mnie osoby - tak jak Wy wszystkie- są w stanie być tak ciepłe i wspierające. Paraliżuje mnie to, że pozornie ludzie, którzy są bliscy potrafią być zimni podli i obcy jednocześnie.

Co do alimentów, mam zamiar dać sobie na przemyślenie miesiąc czasu. Na poukładanie wszystkiego w głowie. Nie czekać na magiczną przemianę lub litość. Babcia bardzo teraz pomaga, mam nadzieję, że wszystkie wydatki jakoś ogarnę...

Tak więc jeśli do grudnia nie otrzymam żadnej pomocy, złożę wniosek do sądu. Ważniejsze jest, żebyśmy z Mikołajem mieli środki do życia. To jest priorytet.

Wczoraj Mikuś miał pierwszą czkawkę!
Ma któraś z Was tak jak j wstręt do mięsa w ciąży? Mój synek jest wegetarianinem najwyraźniej, bo na żadne mięso patrzyć nie mogę...

perfuzja - piękne zdjęcia! moje na 3D - byłam raz, wyszło zamazane i nieładne nic nie widać. Już ładniejsze w 2D. Dziś się pochwalę też

Soleil_Rouge - masz piękny brzuszek, który to tydzień? Ja jestem w 25 i mam większy z pewnością

Edytowane przez demonyianioly
Czas edycji: 2013-10-30 o 09:24
demonyianioly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 09:36   #1560
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
My juz po usg

Super , że wszystko dobrze
Cytat:

Jaki śliczne foto
Cytat:
Napisane przez Le La Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny, padam po prostu dzisiaj. Dopiero co wróciłam ze szpitala. Tym razem mój mąż jest pacjentem
Tak nam się miło dzień zaczął, wycieczka do lasu, sesja zdjęciowa, a potem Sierotka wbił sobie nóż w rękę i przeciął ścięgna, kur..... Niedawno miał operację, czekałam w szpitalu, aż skończą i mam nadzieję, ze będzie wszystko dobrze....
Kurcze, ten dom teraz jakiś taki pusty bez Niego...
Uciekam spać, bo aż mnie głowa ze zmęczenia napieprza, pewnie jutro dopiero będę Was nadrabiać.
oj bidulka trzymam kciuki za męża , żeby wszystko dobrze było
Cytat:
Napisane przez Olcia_1983 Pokaż wiadomość
Moja mama ma już z 15 lat chyba i do dzisiaj sprawuje się całkiem nieźle. Może już nie używa go tak często jak na początku, ale do zrobienia dżemów, zmienienia różnych rzeczy jest chyba najlepszy.

Najważniejsze , że wszystko ok . Na pewno się jeszcze odwróci .

Ja po rozmowie wczorajszej z mężem pojechałam dziś do labolatorium zrobić sobie te próby wątrobowe . Dużo nie kosztują a nie będę się martwić . Jutro mama odbierze mi wyniki .
A w poniedziałek już wizyta nie mogę się doczekać jak zobacze mojego skarba na USG

Co do Em my pisałam do niej dziś smsa więc jak odpiszę zaraz dam znać

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości