|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT!
Cytat:
A tarta snickers jest czaderska! W ogóle tarty takie twarde i zbite z czekoladą, karmelem, orzechami, jak by ich nie zrobić to zawsze niebo w gębie |
|
|
|
|
#4112 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niektórych wkurza jej monotonny, spokojny głos, ale mi odpowiada ![]() Cytat:
![]() Ale Ci dobrze z tymi imprezami, najważniejsze to fajni ludzie, wtedy wszystko jest łatwiejsze i nawet na wykłady chce się chodzić. U mnie tak średniawo ze zgraniem, a szkoda ![]() W ogóle jaką ja mam sklerozę, poszłam na wykład, który facet tydzień temu odwoływał, a ja głupia nie spojrzałam sobie do notatek, i zapomniałam. Następne zajęcia dopiero na 13 Na razie trzymam się dobrze: śniadanie: kasza jaglana z jogurtem i 1/2 banana. A na drugie dwie kromki razowca i jabłko. Obym wytrwała i wieczorem nie rzuciła się na jedzenie jak dzikie zwierzę
|
|
#4113 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja tak zawsze robię![]() Cytat:
to ciasto numer 2 u mnie w domu![]() Cytat:
że też nie mogą nam na maila napisać albo coś, a nie wszyscy przychodzą bez sensu także teraz też następne zajęcia mam dopiero na 13.30. ale wykorzystam ten czas i się spakuję
|
|
#4114 |
|
Zadomowienie
|
Tusia forte właśnie ja chcę ją wyciszyć i włączyć sobie jakąś muzyczkę
![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- BeeAnn właśnie tak planuję zrobić!
|
|
#4115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
masz może przepis, a co lepsze obrazek jak wygląda? no to się nie pobawisz dziś za długo ale zawsze coś no ja już mam długi weekend! dziś byłam tylko na wf'ie i było bardzo fajnie wracając pojechałam do dermatologa, była inna niż ten mój, i przepisała mi zupełnie coś innego - antybiotyk i coś do smarowania.. ehh, kupiłam bo mam nadzieję, że mi pomoże ale było to dość drogie.. ![]() aa i kupiłam sobie bluzkę na poprawę humoru i zrobiłam z TŻ zakupy - owoce, serki, kasza jaglana itp.póki co trzymam się dobrze: - owsianka z jabłkiem, cynamonem - musli z jogurtem naturalnym i połową banana planuję - ryż brązowy z warzywami i na kolację serek wiejski pycha to musli, a dokładniej to to crunchy, dawno nie jadłam i zakochałam się na nowo
|
||
|
|
|
#4116 | |
|
Raczkowanie
|
BeeAnn dobry patent zeby ja wyciszyć
Ja póki co mam 5minut ba siłownię takze dosc czesto chodzę. ale niedługo sie przeprowadze o wiele dalej takze bede musiala zacząć testować cwiczenie z komouterem w domu; ) Sent from my GT-I9300 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Uwielbiam crunchy! !!! jadlam na drugie śniadanie, ale musze uwazac bo potrafie wszamac wielką miskę, juz dziś za duzo nasypalam ale obiecalam sobie ze 3ći posilek to tylko jablko będzie. noi na 16.30 fitness ![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Edyta a jak się Nazywa antybiotyk i smarowidlo? ja juz przez wszystko przeszłam. ... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4117 |
|
Zakorzenienie
|
a ile jesz? ja zjadłam 50gram, taką jedną saszetkę
![]() antybiotyk unidox smarowidło duac gel Edytowane przez edyta508 Czas edycji: 2013-10-30 o 13:55 |
|
|
|
#4118 |
|
Raczkowanie
|
wlasnie musze zacząć ważyć! bo tak to mozna przesadzic z ilością. pewnie ze 100 albo i wiecej zjadlam
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4119 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie nie posiadam wagi dlatego nie lubię kupować takich dużych paczek. np jak mam ten ''zdrowy błonnik'' to go daję 3 łyżki, niestety nie wiem ile to jest gram
|
|
|
|
#4120 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- [QUOTE=traicionera;4348681 6]gratuluje spadków i ładnego trzymania dietki ![]() z tym uzaleznieniem pewnie powinnam odpuścić trochę, bo ostatnio mnie plecy bola po treningach, ale nie moge tak po prostu nie cwiczyc ![]() mnie wlasnie tez bola chyba od sztangi ![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
boje sie sprobowac![]() bo nie lubie nabialu za bardzo ,twarogow,twarozkow:brzyd al:---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- [QUOTE=BeeAnn;43488637]ja będę robiła tartę ze snickersami to jest dopiero niebo w gębie i już brat do mnie pisze, że czeka tylko jak przyjadę do domu i je zrobię (a ma 24 lat, więc coś w tym cieście musi być)![]() jak to cudo sie robi? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- [QUOTE=Karolinka180;434895 22]Ja już też tylko myślę jakie tu by ciasto upiec dla TŻ w święto, ale chyba się opanuję, a przynajmniej ograniczę do pancakesów na śniadanie, albo może wreszcie pierwszy raz upiekę sama bułeczki. moj tez zaraz ma swieto planowalam kupic maly torcik bo nie mam zbyt talentu cukiwerniczego ale moze lepiej zrobic jakis deser czy cosss??macie pomysl na dobry deser![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- [QUOTE=edyta508;43492947]był zamknięty i się zepsuł? strach czegokolwiek teraz kupować nigdy nie jadłam takiej tarty masz może przepis, a co lepsze obrazek jak wygląda? no to się nie pobawisz dziś za długo ale zawsze coś no ja już mam długi weekend! dziś byłam tylko na wf'ie i było bardzo fajnie ale fajnie dlatego wiem czemu nie chodzilam na wf za czasow szkoly u nas tego nie bylo hehehhe---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- [QUOTE=Karolinka180;434929 97]BeeAnn dobry patent zeby ja wyciszyć Ja póki co mam 5minut ba siłownię takze dosc czesto chodzę. ale niedługo sie przeprowadze o wiele dalej takze bede musiala zacząć testować cwiczenie z komouterem w domu; ) Uwielbiam crunchy! !!! jadlam na drugie śniadanie, ale musze uwazac bo potrafie wszamac wielką miskę, juz dziś za duzo nasypalam ale obiecalam sobie ze 3ći posilek to tylko jablko będzie. noi na 16.30 fitness [COLOR="Silver"]zjesz samo jablko to potem sie rzucisz na jedzenie ))---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
ja kupilam terez skinoren uzwalyscie??oby pomoglo
|
|||||
|
|
|
#4121 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ponadrabilam to uciekam i bede pozniej |
|
|
|
|
#4122 |
|
Konto usunięte
|
ale się rozpisałyście
|
|
|
|
#4123 |
|
Raczkowanie
|
Brałam unidox, pomagało w trakcie kuracji.
To nie jest snickers ale pyszna, banalna i kaloryczna tarta polecamhttp://www.kwestiasmaku.com/desery/t...a/przepis.html ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- i jeszcze ta polecam: http://www.mojewypieki.com/przepis/s...ze-snickersami |
|
|
|
#4124 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
milionnn kaloriii ale fajne; )moze cos pokombinuje na ur tz
|
|
|
|
|
#4125 | |
|
Zakorzenienie
|
kasikk nie pomogę z tymi deserami, bo żaden ze mnie kucharz
![]() no zobaczymy czy mi pomoże, już wzięłam pierwszą dawkę i mam się zgłosić ponownie za 3 tygodnie ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
lubię sobie popatrzeć
|
|
|
|
|
#4126 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43494884] ale się rozpisałyście [/QUOTE]No to dawaj z nami dalej rozpisuj, bo zwalniamy tempo ![]() Jeeest! Dzisiaj się udało. Było dietetycznie i fit, ćwiczyłam godzinę Niby jeszcze noc młoda, ale walczę ze sobą
|
|
#4127 |
|
Konto usunięte
|
nie chce marudzić, bo ostatnio u mnie same upadki
![]() no cóż jutro też jest dzień
|
|
|
|
#4128 |
|
Zakorzenienie
|
no to
tusiamasz rację karcia, jutro też jest dzień ja melduje również dietetyczny dzień, no i ćwiczenia z rana na wf jutro mam nadzieje, że też tak będzie bo w piątek po cmentarzach do babci na obiad ale to wtedy zjem mniejsze posiłki najwyżej inne---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- nie wierzę, oglądam na wspólnej a tam tekst - szarpałbym jak reksio szynkę |
|
|
|
#4129 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43498186]nie chce marudzić, bo ostatnio u mnie same upadki ![]() no cóż jutro też jest dzień [/QUOTE]Oj, pomarudzić czasami też trzeba, nam możesz zawsze! Pewnie, jutro będzie lepiej, u mnie też ostatnio sporo upadków i zwątpień, ale wszystko co się robi, trzeba robić ze względu na siebie i swoje samopoczucie
|
|
#4130 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny a robilyscie kiedys desery z serkiem mascarpone???znalazlam w necie prosty przepis
)albo rafaello bedzie![]() jeszcze potrzebuje pomyslow na przystawke i obiad ![]() rzuccie cos chcialabym zrobic cos czego nie robilam jescze
|
|
|
|
#4131 |
|
Zakorzenienie
|
ugotowanych pooglądaj w niedziele, czasem fajne pomysły mają
|
|
|
|
#4132 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, ja na chwilę wpadłam zameldować kolejny udany dzień - pod względem dietetycznym oczywiście, bo czuję się niestety kiepsko
Gardło nie odpuszcza, do tego kaszel i katar i ogólne rozbicie. Jak tak dalej pójdzie to weekend spędzę w domu. W sumie to nawet byłabym zadowolona z takiej opcji, no ale zobaczymy jak będzie jutro.Zmykam do łóżka, trzymajcie się |
|
|
|
#4133 |
|
Zakorzenienie
|
bingos
|
|
|
|
#4134 |
|
Konto usunięte
|
A Ty zdrowiej Bingosik
Ja też zmykam, jutro wieczorem zgłoszę zaliczony dietetyczny dzień ! Nie grzeszyć Dobranoc Laseczki
|
|
|
|
#4135 |
|
Wtajemniczenie
|
kasikk może jutro mi coś wpadnie do głowy, to dam przepis
![]() bingos Mi też już oczy się kleją. Dobranoc
|
#4136 |
|
Zakorzenienie
|
Bingos zdrowka
Co do Bielucha, to kupuje ten lekki, ma fajny skład EWKA Chodakowska mi nie podpasowala, zbyt monotonne ćwiczenia. Stwierdzilam, że muszę odstawic przysiady, bo to przez nie boli mnie kręgosłup w odcinku ledzwiowym i rzeczywiście dziś jest już lepiej. Dieta I śniadanie Kasza jaglana na mleku z miodem i lnem II śniadanie Nie miałam czasu zrobix normalnych kanapek, więc 3 kromki chleba zytniego z rzodkiewka (miałam młyn w pracy) Obiad Sałatka z kapusty, kurczala w sezamie, pomidorkow koktajlowych i cebuli czerwonej Podiweczorek Razowy makaron z sosem pomidorowo-paprykowym i świeża bazylia, mały kruchy rogalik Kolacja Wedlina, pomidor z bazylia Ćwiczenia Godzina tańca 25 minut ćwiczeń, w tym a6w
|
#4137 |
|
Zadomowienie
|
bigosik kuruj sie tam.
trajcia ty tam nie szalej tylko doprowadz sie do stanu uzywalnosci i dopiero cwicz. a u nas dzis dzien wolny i leniwy dzien. na spokojnie moge sobie w domu cos porobic bez pospiechu. uspie mlodsze i zabieram sie za cwiczenia
|
|
|
|
#4138 |
|
Zakorzenienie
|
dziś dzień wolny. już jestem po jaglance z jabłkiem i cynamonem, niestety odczuwam zakwasy.. |
|
|
|
#4139 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)i też melduję zakwasy. wczoraj byłam o 23.00 na siłowni (czynna była w nocy z okazji halloween) i tak przetyrałam sobie pośladki że ledwo siedzę ![]() Muszę się trochę przypilnować w weekend, bo od tych imprez rodzinnych i okrutnego obzarstwa przybywało mi na wadze to co straciłam w tygodniu. Ale dziś znów poniżej 63kg! także nie mogę tego zaprzepaścić do poniedziałku. chociaż ten sukces skłonił mnie do sięgnięcia po jedną delicję do kawy po sniadaniu! ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
Babeczki maślane z białą czekoladą i kremem mascarpone Składniki, 6 sztuk: 120 ml mleka 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii 120 g masła 70 g białej czekolady 120 g mąki 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia 1/4 łyżeczki sody oczyszczonej 120 g cukru mała szczypta soli 1 jajko, roztrzepane Krem mascarpone: 150 g sera mascarpone 50 g cukru pudru 2 łyżki soku z cytryny ![]() Przystawka: Polecam wedzonego łososia pokrojonego w kosteczkę, z ogórkiem kiszonym, cebulka i rukolą. proste, na zimno i zdrowe ![]() Albo bruchetty, czyli grzanki z mozzarella, pomidorem w kosteczke i bazylią, a jeszcze na grzance masło czosnkowe to już w ogóle czad, też proste i szybkie wystarczy miękkie masło wymieszać z wyciśnietym czosnkiem plus sól ziołowa, albo po prostu sól+zioła prowansalskie. Obiad...Spaghetti ? zależy ile czasu chcesz poświecic na przygotowania
Edytowane przez Karolinka180 Czas edycji: 2013-10-31 o 10:01 |
||
|
|
|
#4140 |
|
Zakorzenienie
|
o 23 to ja już spałam
![]() zgłodniałam znowu przez te zdjęcia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.

to jest dopiero niebo w gębie i już brat do mnie pisze, że czeka tylko jak przyjadę do domu i je zrobię (a ma 24 lat, więc coś w tym cieście musi być)

także teraz też następne zajęcia mam dopiero na 13.30. ale wykorzystam ten czas i się spakuję

masz może przepis, a co lepsze obrazek jak wygląda? 

ja chyba nie dałabym rady gdyby mnie kusili. wiecie co już dziś miałam przygotowaną kwotę żeby kupić sobie taką kanapkę z gyrosem czy tam z salami i surówkami ale schowałam i wyjęłam z torebki moją activię 

Gardło nie odpuszcza, do tego kaszel i katar i ogólne rozbicie. Jak tak dalej pójdzie to weekend spędzę w domu. W sumie to nawet byłabym zadowolona z takiej opcji, no ale zobaczymy jak będzie jutro.