|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł kolejnego wątku! | |||
Czas na zupę i banana - tak przynajmniej mówi mama. Mamy VII-VIII 2013 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 7,81% |
Piąstka w buzi, nawet dwie, daj banana włożę też. Mamy VII-VIII 2013 |
6 | 9,38% |
Marchew, jabłko i ziemniaki - poznajemy nowe smaki. Mamy VII-VIII 2013 |
20 | 31,25% |
Chociaż mleko nadal lubię, to marchewki nie odmówię. Mamy VII-VIII 2013 |
7 | 10,94% |
Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 |
19 | 29,69% |
Dziób rozgadany, bańki ze śliny, czas na ząbkowanie chłopcy i dziewczyny. Mamy VII-VIII 2013 |
5 | 7,81% |
Nasze dzieci to gagatki, są gotowe do odsiadki. Mamy VII-VIII 2013 |
1 | 1,56% |
Pierwszy ząbek, drugi leci, mamy nie śpią dzień juz trzeci. Mamy VII-VIII 2013 |
1 | 1,56% |
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3
Nie, wiem co zrobię. Jak mały zacznie w nocy marudzić to choćbym miała zrzucić go z lozka to on sie bedzie nim zajmował. Kij mnie to obchodzi, pewnie obelgi pójdą bo bedzie zły i niewyspany, ale sorry paniczu, jak masz szofera, to szofer tez czasami musi mieć wolne.
Przysięgam, jak wrócę do pracy, a on bedzie siedział z małym to choćby sie skichal to bedzie otrzymywał ode mnie tyle pomocy co i ja dostaje teraz od niego.
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
![]() ![]() |
![]() |
#3392 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3
Wyjeżdżamy na tydzień,a ja spakowalam już pół domu
![]() Idzia, my też mamy jupitera ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- En, Twój tz albo jest w porządku albo zachowuje się jak kretyn. Współczuję Tobie, bo nie wiesz czego można się po nim spodziewać i jaki będzie miał dzień. ruletka. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3393 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-ma 3 miesiące i ciut -ma 3 i pół miesiąca -ma prawie 4 miesiące Biedna Sara ![]() Lachryma - tylko pół domu spakowałaś? To przemyśl jeszcze raz swoje bagaże, bo na bank jeszcze czegoś ważnego nie wzięłaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3395 |
Raczkowanie
|
Mikołaj już śpi od 19.45. Ja nie wiem gdzie mu się mieści jedzenie ale nakramiłam go z obu piersi- sam się już odsunął i nie chciał, potem za pół godz dałam 30ml rumianku, kąpiel i dostał mm- wypił 120ml
![]() Mam jeszcze pytnaka dwa: 1. Czy Debridat jest na receptę? 2. W co ubierałyście chłopaków na chrzest? ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- A no i miałam się jeszcze chwalić ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3396 |
Zakorzenienie
|
U mnie tż zneutrlizowal malego - chociaz i tak pojekuje
![]() ale zalozylam sluchafony i ogladam serial, niech sie troche synem pozajmuje w koncu ![]() En u nas tak samo, czasem jak patrze jak zajmuje sie małym, to az mi sie zyc chce, a czasami jak mi cisnienie podniesie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Neni, a wiesz, jak moje sa zmasakrowane?? Nie dosc, ze obwisly, to jeszcze setki tysiecy rozstepow mam ![]()
#3397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3398 |
Zakorzenienie
|
Ja mówię dobranoc. 20 u nas, sara odlozona, ja zmęczona.
Dobranoc moje koleżanki kochane Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3399 |
Wtajemniczenie
|
![]() Wszystkie dzieciaczki śliczne ![]() ![]() bylismy dziś w tej poradni hematologicznej i na razie ok, w pon mam dzwonić o wyniki, w styczniu następna wizyta ale prawdopodobnie nie będziemy musieli już podawać żelaza bo hemo idzie w górę a anemia około 3 miesiąca to rzecz całkiem normalna ![]() Adaś usrał sie po pachy jak siedzieliśmy w poczekalni i niestety po przebraniu w całej poczekalni waliło jego kupskiem ![]() ![]() ![]() Z tego co pamiętam: Cynamonkowa cieszę się, że udało się założyć cewnik, mam nadzieję, że uda się szybko zbić gorączkę. Trzymam kciuki ![]() En Tz znów przegina, nie dziwne, że jestes wkurzona a pomysł Ghii warty rozważenia ![]() Domcia zdrówka dla Sary Tweed współczuje problemów brzuszkowych u Alika ![]() Dzoan barwa z piękną wagę Małego i że tak dzielnie zniósł szczepienie ![]() Tysia debridad jest na receptę, Adaś go bierze i sobie chwalimy. Yevele brawa za wagę Małej ![]() Tyle pamiętam ![]() Brawa za wszystkie nowe umiejętności maluszków ![]() ![]() Idę zajrzec co w klubie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3400 | ||||
Zakorzenienie
|
chyba sam siebie przestraszył, taką minę ma
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
2. Mój miał grafitowe spodnie z c&a, body białe koszulowe z GAP, białą bluzę welurową z Mothercare. Dzoan, to Ty mi pisałaś maila niedawno, tak? :P Bo ja oczywiście po nazwiskach nie kojarzę ![]() Jutro, lub w nocy na moim blogu wyniki konkursu ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3401 |
Konto usunięte
|
Ghia na kryzys tylko częste przystawianie/odciąganie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3403 |
Zakorzenienie
|
Ja też uciekam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3404 |
Wtajemniczenie
|
A ja dzisiaj zabrałam Maje na zakupy i dostała prezenty
![]() Wydałam na to moje Cudo w smyku 500 zł ![]() ![]() ![]() Kurcze musze osobno wrzucić zdjęcia bo na iPadzie nie chcą mi sie razem wkleić ![]()
![]() |
#3405 |
Wtajemniczenie
|
Spodenki
![]() |
#3406 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do dzwonka to my mamy od lat odłączony kabelek ![]() ![]() Dzoan biedny kotek. Rodzice Cie niezle wkopali. To chyba czesta przypadlosc kotkow po sterylizacji jak nie dostaja odpowiedniej karmy ![]() Ghia miałam czarna jamniczke podpalana. Niestety musielismy uspic 2 lata temu ![]() ![]() En to takie typowe u facetow. Ja wczoraj mialam ze swoim krotkie spiecie. Wie ze maly marudzi wieczorem i zawsze go prosze zeby z pracy szybko wracal. A ten patafian dzwoni i mowi ze sie spozni, bo jedzie do tesco po nowego Batlefielda ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3407 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
2 na wierzch biała kurteczka przeszywana z kozuszkiem i białe spodenki z kozuszkiem i czapeczka do kompletu pod spód spodenki eleganckie biała bluzeczka polarkowa i krawacik jak dostanę taki malutki Cytat:
ENLEVEE dokładnie jak pisze lachryma ruletka. Ja też współczuję bo wystarczy że TZ mi wyjedzie na dwa dni a ja padam na pysk bez jego pomocy. Trzasnij TZ jak będzie mocno nabombiony to sobie przynajmniej ulzysz a jak by cos pamiętał to powiedz że był naprany i pewnie gdzieś wyrznal ![]() A ja miałam dziś jeden z szczesliwszych dni w życiu taki zwykły nic specjalnego ale czułam się dziś po prostu taka szczęśliwa spędzając czas z Antosiem ![]() Mamusia Antosia |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3408 |
Wtajemniczenie
|
Sukienka i bluzeczka (w sklepie myślałam że to body a nie zajrzałam po sukienke
![]()
![]() |
#3409 |
Zakorzenienie
|
A ja juz w lozku.
Powiedzcie mi jak to jest z jelitowka? Malgos we wt wiwczorem zwymiotowala raz. Poten w nocy raz. Dzis rano raz i teraz wieczorwm znowu raz. Temp od wczoraj juz nie ma. Myslicie ze to tak ma byc? Ide spac. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3410 |
Wtajemniczenie
|
Bodziaki
![]() |
#3411 |
Zakorzenienie
|
Lemurki super wieści
![]() Tysia ![]() Idzia brawo za 3 miesiące ![]() Surka to chyba lepiej, że wyszłaś na kłamczuchę ![]() Malaczarnakejt - Fi słodki jak zawsze ![]() Dokładnie rok temu puściliśmy z TŻ w niebo lampiona szczęścia, bo akurat został nam ze ślubu- naszym życzeniem był m.in. dzidziuś w niedalekiej przyszłości. No i co? Począł się następnego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3412 | ||
Zakorzenienie
|
Witajcie wiedźmy!
![]() ![]() Może dam radę trochę ponadrabiać (nadrobiłam Klubowe, póki mnie En jeszcze nie usunęła z listy członkiń) U nas ok, ale ciężki tydzień, bo mąż od 14 w pracy, a Norbert na "L4" więc dostaję świra powoli... Cytat:
![]() ![]() co do Halloween - zachowałam się jak burak - nakarmiłam maleńką, tulę ją i czekam jakzaśnie - ktoś puka... Myślę sobie spadaj, nie mam jakotworzyć. Pukanie się powtórzyło, raz, drugi, trzeci - coraz głośniej i natarczywiej, po czym w obroty poszedł dzwonek ![]() Ehhh matka dwójki dzieci, po 30-tce, a taka głupia koza... Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3413 |
Wtajemniczenie
|
I 5 książeczek z tej serii.
No to jak już zalałam was fotkami to musze wam powiedzieć że Maja oszalała na punkcie tej maty. Jak tylko ją położyliśmy zaczęła się śmiać w głos do tygryska, gada jak najęta, udeza rączkami w zabawki. No szał ciał. Z TZ patrzyliśmy na nią z pól godziny jak na najlepszy film. Byliśmy pod wraźeniem. TZ stwierdził że blokował wcześniej jej rozwój czekając tak długo z kupnem. Przeplaciliśmy bo widze na necie taniej ale nie żałuje ![]()
![]() |
#3414 |
Zakorzenienie
|
Hej ja juz nadaje od rodzicow,tu mamy groby.
Tysia ja malego ubralam w czarne spodnie,body koszulowe biale na to kamizelka w romby bialo czarne i mucha.Wygladal bosko! Cynamonki moje kochane jak dobrze ze cewnikowanie sie udalo...oby sie wszystko powolutku polepszalo. Buziaki dla Was. Macie racje...wracajcie do Polandii,jak to mowia wszedzie dobrze,ale w donu najlepiej. Dziewczynki wiecej nie pisze bo jestem padnieta,maluszek w nocy budzil sie co 2h....a dzis jak przyjechalismy to zaczal tak straszliwie plakac az sie zanosil,moj biedacze ![]() Boziuu jak to mu ulzylo....tak sie splakal straszliwie..... No nic buzka i do napisania. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3415 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wczoraj byłam na zakupach ciuchowych i obkupiłam się na 500 zł w jednym sklepie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A poza tym to jestem z siebie dumna bo wysprzątałam dom na błysk...no z małą pomocą tż... łatwo nie było musieliśmy na zmianę albo sprzątać albo się gnomem zajmować ale mam tak pięknie jak chciałam ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3416 |
Zakorzenienie
|
Ghia fajnie, że miałaś super dzień
![]() Misiaczka śliczne rzeczy-spodenki bardzo mi się podobają i mata ![]() Dotka fajnie, że się meldujesz ![]() ![]() Roxi padłam ze śmiechu ![]() ![]() Jesteś moją dzisiejszą bohaterką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3417 |
Wtajemniczenie
|
Magolina ale sie uśmiałam z tego twojego małego "obsrańca"
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3418 |
Zadomowienie
|
roxi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam spodnie xs/s - niby się wcisnęłam, ale jak schudnę to z pewnością będą wygodniejsze ![]() A sprzedawca bujał Młodego w wózku ![]() "O nie nie, nie rób takiej miny" ![]() ![]() Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-10-31 o 20:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3420 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.