|
|
#1111 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XI)
Kurka i mnie coś rozkłada!
![]() Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
U Nas tez na cmentarzach rewia mody ![]() ![]() Była piękna pogoda wiec byliśmy z dzieciakami na dwóch cmentarzach, dopiero co wrocily do zdrowia wiec w ostatniej chwili sie zdecydowalismy ze jednak jedziemy.. Evel wspolczuje bidus ma nosek potłuczony i czerwony normalnie serce mnie boli na sama mysl ![]() Mały sie wycwanił i jak wstaje to juz nie puszcza sie byle kiedy i nie leci tylko ladnie sobie kuca albo spada na pupe takze robi postepy
|
#1113 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#1114 | ||
|
Zakorzenienie
|
Do ryb to moze za duzo powiedziane - bardzo mi smakuje dorsz, losos jest ok, ale szalu nie ma
I tyle, wiecej nie jem.Polecisz mi jakas rybe zblizona w smaku do dorsza? Cytat:
![]() Cytat:
Serio nie ma na co patrzec.Dziekujemy za mile slowa Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-11-01 o 21:09 |
||
|
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
JA byłam z Młodym i z siostrą na cmentarzu, bo Tz musiał zawrócić i jechaać do mamuni bo jej z sufitu woda kapała
a w ogóle to Wam poopowiadam dłużej na jej temat jak będę mieć chwile. Gaha sobie znalazła i był w domu ale grzesiek musiał jechać a u mnie sobie przeebała dzisiaj. założyła se sweter i był na nią lekko duży., wiecie co powiedziała do mnie?!: MOŻE NA CIEBIE BĘDZIE DOBRY?Dziewczyny najpierw się zagotowałam, a za chwilę mi świeczki się w oczach zapaliły. Tz się skapnął i mówi do niej: ale jej pojechałaś (ona rozm. 42 ja 38!) A ona co? PRZECIEŻ ONA TAK JAK JA, MOŻE BRZUCH MA MNIEJSZY Wiecie co.. .Myślałam że jej żywcem oczy wydrapie. Jeszcze najlepsze. Jak Dawida tam zostawiałam pod opieką jego siostry to już wiemjak ostatnio się nim zajmowała przed kompa go brała. Wiecie co on mi odpieprza? Chce non stop nagle do lapka a jak tam byliśmy dziś to do niej do pokoju lazł cały czas i chciał do kompa. Ona grała i go wzięła a ja mówię żeby go nie sadzała przed kompem bo raz jego zdrowie, a dwa moje nerwy jak mi cały dzień jojczy.Obraziła się. Jeszcze u mnie w domu ojciec z matką się non stop żrą. O chuju złoty ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- za skończone miesiące ![]() spacerówka: ta co mam już od wakacji Coto Baby Blues (ale rączka się nie przekłada no i koła marne na śnieg) + na zimę kupiłam uzywaną trójkołówkę na pompowanych kołach z przekładanym siedziskiem. kąpiel: ja nadal Dawida sama kąpię, mimo że drze się przy myciu głowy (rondo kąpielowe pomaga trochę) i wije jak piskorz i staje mi często cmentarze: rewia owszem, choć zauważyłam to co pstrynio ludzi z roku na rok co raz mniej i przykre to.. |
|
|
|
#1116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas dziś o mało nie było upadku z łóżka. Uspałam go i wyszłam do kuchni. On jak się budzi to zazwyczaj głośno to wszem i wobec ogłaszał. Dziś usłyszałam jak coś na podłogę spadło. Myślę sobie, u nas chyba nie, u sąsiadów pewnie. Ale dla pewności poszłam do małego. A ten co? Stoi sobie na łóżku, opiera się jedną ręką o komodę i zrzuca z niej różne przedmioty. Na szczęsie nie postanowił opuszczać łóżka głową do przodu. Serce w gardle miałam. U nas też kąpiele trudne, ale w wiaderku jakoś łatwiej nam to ogarnąć. Spacerówkę mamy właśnie Quinny zapp xtra. Nie wiem jaka jeszcze ma przekładane siedzisko.
Malowanie szafek kuchennych - metamorfoza kuchni za mniej niż 200 złotych Edytowane przez laurka23 Czas edycji: 2013-11-01 o 21:30 |
|
|
|
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
Laurko hmmm.. szczerze to próbowałam się nie przjemować ale to strasznie przykre .. i chamskie przede wszytskim..
Hje, tak się zastanawiam czemu ewulka w zaginionych mamusiach? Pisała w klubie i jej sytuacja jasna chyba, nie?
|
|
|
|
#1118 |
|
Zadomowienie
|
Ha ha ha idealne podsumowanie Co do spacerówki-dopiero co pisałam jaką mam (od dziś ) to nie będę się powtarzać Z Ola gorzej, doszedł katar taka jestem zła na moja głupia siostra przecież to od nich Ola złapała to gów..o Daje jej od rana syrop, który nam ostatnio internista przepisał, a potem pediatra powiedział, że dobrze, bo on przeciwzapalny i na kaszel git. No to tak jej daje w pon trza będzie do lekarza, cholernie się boję czegoś poważniejszego byleby tylko żadnego zapalenia z tego nie było Idę spać, bo Wam tak smęcić będę bez sensu. Do jutra Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Myśmy dopiero o 21.00 do domu weszli. Daria już w samochodzie nam padła ale cały dzień grzeczna była. Tylko kurcze od rana ciągle kicha i katarek ma
Boję się że jej się pogorszy przez noc.
|
#1120 |
|
Wtajemniczenie
|
Charlizz zdrówka dla Oli !
a dla siostry , ja nie wiem że też niektózy to wyobraźni nie mają. Moja bratowa to samo, jak Blanka się tylko urodziła miała tydzień to chciała przyjechać w odwiedziny z chora córką![]() Hope co za babsztyl z tej Twojej t. ![]() ![]() Tez by mi sie przykro zrobiło, na Twoim miejscu. Ale Ty się niczym nie przejmuj przeciez jesteś śliczna laseczka ![]() Nawijko bardzo przystojnych masz mężczyzn, ale chętnie Twoją facjatę też ujrzymy ![]() Fewciu współczuje kąpieli, u nas jest w miarę -gumowe kaczuszki chwilę odwracają jej uwagę Gorzej z przebieraniem pampersów masakerjos ![]() Buziaki dla solenizantów kochanych !!!! Ja dziś pół dnia przy garach, potem rodzinny spacerek i zabawy z Blanką. Miała dziś super hiper zabawę uciekanie z pokoju do kuchni, zrobiła 15 takich długości i miała wielki ubaw z tego. Na żadnym cmentarzu nie byliśmy bo tutaj w Piasecznie nikogo nie mamy,nasze rodzinne cmenatrze 150 km od nas i nie chciało nam się jechać w sumie to nawet na paliwo nas nie stać Trochę mi smutno, że nie odwiedziłam babci, ale mam nadzieję że wie , że cały dzień o niej myśle .
|
|
|
|
#1121 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja Mama ma podobną od wielu lat i jest świetna (najczęściej używamy jej do mielenia maku na makówki). Cytat:
![]() Cytat:
całuski od ciotki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Oby przeszło jak najszybciej! A siostra wybitnie bez wyobraźni. Ja mam takich znajomych, choćby nie wiem na co chorzy byli to wszędzie chodzą, przyjmują gości i zarażają. Zero pomyślunku. Nancy miałam już wcześniej Cię pytać. Co sądzisz o tych testach? http://drogeriazdrowie.pl/URS_10_test_badanie_moczu To jest wiarygodne, czy szkoda kasy? Co do spacerówek to my mamy teraz Quinny Zapp Xtra. Chcieliśmy, żeby była lekka i właśnie z przekładaną rączką no i Ewa jednak nie powinna na siedząco jeździć to jest dla nas ok. Ale mam nadzieję, że do zimy już będzie siedziała bo Zappem w śniegu nie da rady i będę chciała ją wozić w naszym czołgu
Edytowane przez szklanka19 Czas edycji: 2013-11-01 o 22:08 |
||||||
|
|
|
#1122 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam
My dzisiaj na 3 cmentarzach, w tym na dwóch Tatuś dumnie nosił Córunię w nosidle także Hania ma pierwsze wszystkich świętych za sobą Dziękujemy za wszystkie życzenia miesięcznicowe ![]() i buziaki dla Zosi Oleńki Tomka Cytat:
Cytat:
Cytat:
najważniejsze, że nic się nie stało, ale wiem co czujesz![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a chłopaki cudne! Cytat:
Cytat:
) na co moja kochana szwagierka- no ale to na Miśkę za małe będzie![]() Cytat:
bo mi nie zacytowało z początku szaja obejrzałam galerię i padłam hje mój Tż z Jerzykiem na siłownie chodzi ![]()
01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2013-11-01 o 22:26 |
|||||||||
|
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
Halo!!!!
M y dzisiaj cudowny dzien, babel w nosidle na cmentarzu, potem szalal w domu i ma spacere padl to 1, 5godz spal, znowu szalal w domu i w drodze powrotnej padl w foteliku moment, spiacego odlozylismy do lozeczka i dalej spal ; ooo anioleczek Pisze z taba malza i szlag mnie trafia... Jutro jedzoemy do bedzina na wycieczke Hope no co za baba!!!!! Ewidentnie chce sie dowartosciowac wredne babsko!!!! Charlizz buziak dla Olci, niech zdrowieje malenstwo, szkoda slow na niektorych nieodpowiedzialnosc.... W ogole myslalam ze mnie rozniesie tzn ja wiem, ze to wszystko z milosci do babla ale szlag mnie trafil, otoz Piotrus zasnal w aucie w drodze na cmentarz i spal szalone 10min, bo tyle trwala droga od nas. Zaparkowalismy maly dalej spal i przekladamy go do nosidla. Otworzyl oczki ale udalo sie go zawiazac w mt mowie ddo malza bujaj go to buja, mlody aaczal odlatywac i co??? Sped tesciowie dziadki malza i tylko zobaczyli ze Pietraszko lekko uchylone oczki to oooooo dziecie nie spi dzien dobry kochanie iii po spaniu :p ja wiem ze sie ciesza no ale pierona, daliby dziecku pospac nie? No, idu spac, dobranoc lejdism ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myslalam, ze o jakiejs elektrycznej mowa. |
|
|
|
|
#1125 |
|
Wtajemniczenie
|
aaaaaaaa weszłam na stronę "przytulenie ma znaczenie" a tam proszę ja Was w gronie ekspertów moja "ukochana" pani pediatra, co Wam o niej mówiłam że sucz niesamowita....no wielka Pani ekspert! I na dodatek ona w serwisie Bobovita i w Pytaniu na Śniadanie za eksperta robi, phiiiii
|
|
|
|
#1126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miśka ja też Dadola w nosidle dziś wieczorkiem na cmentarzu. Nieźle zdziwiony był, tyle świeczek i się wkurzał że nie dotknie ![]() idę spać Nawijka pokaż się
|
|
|
|
|
#1127 |
|
Konto usunięte
|
Przeleciałam i idę spać, KOSZMARNIE boli mnie gardło
|
|
|
|
#1128 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
elektryczne mi się zawsze psują ![]() Zapomniałam, Meneq cieszę się, że Yae zaakceptowała wujka Ewa szaleje za moimi braćmi, zresztą z wzajemnością Miłego spędzania czasu z bratem! Ja dzisiaj na cmentarzu widziałam dwa wisiadła, śmignęły mi gdzieś między alejkami ![]() Właśnie udało mi się odłożyć Ewcię do spania. Bidulka zaś nie umiała zasnąć, pewnie niedługo się obudzi z paniką, bo zaś lęk separacyjny się daje we znaki... Edytowane przez szklanka19 Czas edycji: 2013-11-01 o 23:28 |
|
|
|
|
#1129 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Śliczna jesienna Paulinka ![]() Cytat:
![]() Ja zdecydowałam o odstawieniu w zasadzie z dnia na dzień. Bardzo mnie to juz męczyło, szczególnie te nocne pobudki (wówczas juz od roku chodziłam do pracy!) a poza tym córka juz ssała pierś z taka siłą i miała tyle zębów, że to zwyczajnie bolało. Akurat bylismy wtedy na świętach u rodziców i po powrocie powiedziała małej, że cyc został u babci Była na tyle duża, że zrozumiała i na tyle mała, że uwierzyła Dwie nocki troche popłakiwała i kreciła sie, a potem juz ładnie spała cala noc bez jedzenia a wiec nie ma sie co martwić na zapas, życie i intuicja same Wam podsuną rozwiązanie jak odstawić dziecko od piersi, jeśli juz oboje bedziecie na to gotowi Jestem milion stron do tyłu i napiszę tylko, że Wojtuś wczoraj zaczął raczkować Jeszcze dość niepewnie i po kilka "kroczków", ale jednak
|
||
|
|
|
#1130 | |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Pamięta mnie ktoś jeszcze? Ja znowu z doskoku i na chwilkę. Melduję, że żyjemy i mamy się dobrze ![]() Mam pytanko. Moja Marti skończyła kilka dni temu 9 miesięcy i nadal nie raczkuje Po podłodze przemieszcza się pełzając do tyłu, a dokładniej to odpychając się rączkami i "ślizgając się" po podłodze do tyłu. Od czasu do czasu buja się na rączkach i kolankach, ale tylko chwilę i potem pada. Do tego jeszcze nie siada Jak ją posadzę (a staram się tego nie robić zbyt często), to ładnie siedzi dosyć stabilnie, czasami zdarzają się jej zawahania. Poza tym nic a nic nie próbuje wstawać. Czy to normalne, czy mam zacząć się bać? Może powodem jest brak dywanu, wykładziny i na panelach się ślizga, chociaż zawsze rozkładam koc i matę, i na tym kładę Małą. Już sama nie wiem ![]() Poza tym wszystko OK. Cztery ząbki na stanie, przesypiane całe nocki bez pobudki, lubi prawie wszystko (oprócz jabłek ![]() Cytat:
Przekładane siedzisko, wygodne duże, pompowane koła, możliwość rozłożenia na płasko, dosyć kompaktowy po złożeniu Ogólnie jestem zadowolona, a pełna recenzja tutaj:https://wizaz.pl/najlepsze-dla-dziec...ukt=951&next=1 |
|
|
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Dziękuje za odpowiedź w sprawie wózka! Charliz Zdrówka dla Oli. Szaja Ty też zdrowiej! Laurko dobrze że nic się nie stało ![]() Hope co za baba! Chciala się dowartościować! Aniołku dziecko może pominąć etap raczkowania,ale jak coś Cię martwi to może pójdź na konsultacje do jakiegoś rehabilitanta? Lenova ja bym chętnie posiedziała w domu Jak się wkurzylam z rana! "Koleżanka" zostawiła komentarz na fb pod moim linkiem z blogiem. Że błąd w nazwie. Co ją to obchodzi? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzka w nocy miała gorączkę
daliśmy nurofen i zobaczymy co będzie dalej . Mieliśmy jechać do mnie na groby no i chyba nic z tego nie będzie ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#1133 |
|
Zakorzenienie
|
hej,
czytałam Was wczotaj ale nie było czasu żeby napisać Moje dziecko w końcu śpi w nocy, dziś jest trzecia doba jak wprowadziliśmy nowy plan wg książki jak nauczyć dziecko przesypiać noc - pisałam już Lady, polecam też innym dziewczynom poprzestawiliśmy drzemki, staramy się by nie przesypial też zbyt długo i efekt jest taki,że moj maluch pierwszą pobudkę ma ok 4 nad ranek na mleczko i śpi dalej ![]() notuje wykrsy, mierzę czas spania ale mam nadzieję,że się opłąci [B]Meneq[B] ramen dochodzi właśnie w garnku, pachnie obłędnie, zielona cebulka z imbirem dodały niesaowitego czegoś i już wiem,że dziś zaskocze gości AgaAga-,żeby gorączka szybko przeszła Aniołek-w dupe chcesz że tak ciągle znikasz? ![]() Charlizz,Szaja-zdrówka Hope-w dupie miej takie uwagi Fewcia- wbijaj w to, ja mam w nosie takich ludzi, zreszta ma Ci czego zazdrościć Laurko, dobrze,że nic się nie stało Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-11-02 o 07:31 |
|
|
|
#1134 |
|
Wtajemniczenie
|
marsi - co to za ksiazka?
|
#1135 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.empik.com/kazde-dziecko-m...4049,ksiazka-p
krociutka są tam trzy metody jak nauczyć przesypiać noc jak nauczyć samodzielnie zasypiać jak oduczyć nocnego jedzenia jak dla mnie to w gre wchodzi tylko pierwsza i trzecia metoda bo samodzielne zasypianie to oczywiście nic innego jak stara metoda na wykrzyczenie ale nie tylko bo pokazuje,że dziecko trzeba obserwować i czasem można inaczej wykorzystać czas wieczorny książke pożyczyła mi kolezanka, której córunia zasypia prześlicznie i śpi spokojnie całą noc a jest dzieckiem piersiowym przeczytaliśmy ją z mężem i znaleźliśmy kilka błędów odnośnie dziennych drzemek i jeśli się nie mylimy to to jest przyczyną kiepskiego snu Leosia w nocy
Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-11-02 o 07:43 |
|
|
|
#1136 | |||
|
Zakorzenienie
|
heloł
Cytat:
![]() Cytat:
a co to takiego? ![]() Cytat:
i nie gadaj, tylko swoją fotę wrzucaj
|
|||
|
|
|
#1137 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla teściówki, co za chamska menda ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43525025]Przeleciałam i idę spać, KOSZMARNIE boli mnie gardło [/QUOTE]zdrówka Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- aaa i jeszcze gratulacje dla Black a właściwie dla tż Black ![]()
|
||||||
|
|
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
|
marsi wlasnie chcialam pisac do Ciebie jak kolejna nocka, serio to dziala? bo ciezko mi uwierzyc, ze jest dla nas nadzieja
pdfa juz sciagnelam teraz tylko musze sie wziac za czytanie. a ile stosujecie ta metode? Aga zdrowka dla malej ![]() Fewciu slonce olej ![]() Meneq ale fajnie z bratem!!!!!!
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Daria jest chora kicha, kaszle i ma katar Nie wiem co jej mogę dać na przeziębienie. Muszę skoczyć do naszej apteczki w klubie. Bidulka moja. W nocy prawie w ogóle nie spala przez to. A zapomniałam się wczoraj pochwalić. Daria pierwszy raz SAMA wstała w łóżeczku
|
#1140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i dla samodzielne wstanie nawijko oszinki to takie ciasteczka z kleiku ryżowego o coś takiego http://www.mojewypieki.com/przepis/c...leiku-ryzowego z tym, że ja robiłam bez dżemu i bez sezamu
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.

Dawaj swoją fote też.
Serio nie ma na co patrzec.
a u mnie sobie przeebała dzisiaj. założyła se sweter i był na nią lekko duży., wiecie co powiedziała do mnie?!: MOŻE NA CIEBIE BĘDZIE DOBRY?
za skończone miesiące 

w pon trza będzie do lekarza, cholernie się boję czegoś poważniejszego
byleby tylko żadnego zapalenia z tego nie było
a dla siostry