|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVII
|
|
|
|
#1382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jutro, teraz ze zdjęcia nic nie wyjdzie
![]() Cytat:
![]() Gorzej, jak M. się nie spodobają ![]() Cytat:
![]() Jutro ![]() Jutro 10 cm w wyproście, oficjalnie zostałam kobietą z niewycieniowanymi włosami. I dowiedziałam się, jakie mam gęste końce, gdy nie są wystrzępiono/wycieniowane
|
|
#1383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wróciłam od babci i z cmentarzy, zmarzłam troszkę, ale nie było źle
|
|
#1385 | |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie nie mogę się doczekać
![]() Cytat:
![]() Dziś pierwszy raz użyłam odżywki planeta organica Aleppo odżywczą. Jakie mam miękki i gładkie włosy (poza grzywką przy następnym myciu postaram się dać więcej na grzywkę, może ją poskromi ) . Zapach też ma fajny ![]() Zainteresowanych zdobieniami zapraszam : róże na wrzosie.
Edytowane przez izaa29 Czas edycji: 2013-11-01 o 21:59 |
|
|
|
|
#1386 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ziaja kłamie?---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- A ja mam 3 tubkę. ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Podbija, pytanie. Raz użyłam takich kropelek do maski do rąk i ten dodatek poplamił mi białe, bawełniane rękawiczki. Czyli wit. C była jeszcze aktywna? |
|
|
|
|
#1387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stabilne formy witaminy C mają bardzo słabe działanie zewnętrzne na skórę. Więc ogólnie zalatuje lipą Poza tym napisali, na jakie czynniki jest stabilna? Nie, prawda? ![]() A na pytanie odpowiedziałam A co ma ubabranie rękawiczek do aktywności witaminy C? Jak i sama witamina, tak i produkty jej rozkładu mogą paprać.
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zjadłam placek, choć nie jem słodkiego :<
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
Babciom ciężko się odmawia
|
|
|
|
#1390 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
wsppółczje, żesię tak katujesz ;brzydal;
|
#1392 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1393 |
|
Zakorzenienie
|
Wyszło mi coś pokroju uczulenia wokół ust, niefajnie to wygląda.
Czyżby pirydyna?
|
#1394 |
|
Zakorzenienie
|
hej
kurcze chciałam sobie zagęścić włosy na skroniach i od jakiegoś czasu skupiałam się na tej części głowy najmocniej, urosło mi tam dużo bejbików, a wcierałam przed myciem khadi i po myciu radical, na całą skórę głowy też stosuję te produkty, ostatnio wymacałam sobie te skronie i wykoczyło mi tam dużo malutkich chrosteczek, sprawdziłam całą głowę i gdzie indziej ich nie ma WTF?? ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- I po eveline mocne i twarde jak diament zaczeły mi się rozdwajać paznokcie :/ prze nigdy nie miałam tego problemu, a t teraz taka "niespodzianka"
|
|
|
|
#1395 | ||
|
Zadomowienie
|
Jakie Ty masz gęste końce.
)Cytat:
![]() Cytat:
Szafa mi się nie domyka, a Ty mi chciejstwa nowe znajdujesz.
|
|
|
#1396 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziewczyny, przedostatni dzień wstawania do roboty
|
|
#1397 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, mam problem . Drugi raz w ciągu miesiąca mam spuchniętą i okropnie bolącą powiekę, wyglądam jak zombie . Za pierwszym razem przeszło po kilku dniach, ale tym razem jest większe i bardziej bolesne. Ostatnim razem ustaliłam wizytę u okulisty-ale nie chcieli mnie przyjąć od razu, a do czasu wizyty, ok. 6.dni znikło. Wygląda to mniej- więcej tak : eyes.jpg tyle, że dodatkowo jest większe, sine i boli Miała któraś z Was coś podobnego ? Czym to może być spowodowane ?
|
|
#1398 | |
|
Zakorzenienie
|
Otóż to
![]() Cytat:
![]() Co do oka raz miałam podobnie ale u mnie okazało się, że utkwiło mi w oku ziarenko piasku. Skoro u Ciebie się sytuacja powtarza to niestety nie mam pojęcia, co to może być ![]() Kurcze wy tu tak o schodzeniu z cieniowania a ja myślę o cieniowaniu ale nie na całej długości tylko końcówek. Wiem, że będzie ich wizualnie mniej, ale jest szansa że będą lżejsze i fala się lepiej utrzyma? Myślałam kiedyś o warstwach ale na moje oko mam za mało włosów i będę śmiesznie wyglądać |
|
|
|
|
#1399 |
|
Wtajemniczenie
|
Ta pogoda chyba zdurniała
![]() Nie wiecie, czy są i jakie maski emolientowe od Kallosa?
|
|
|
|
#1400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Za to ten fakt podaje pod wątpliwość nasze pokrewieństwo
![]() Cytat:
).---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Cytat:
), Color.
|
|
#1401 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Robimy sobie mikołajki klasowe, w kwocie do 30złotych (choć rok temu dostałam droższy ) i nie wiem, co sobie zażyczyć... Coś do włosów, rzecz jasna. chciałabym, żeby to było do 20zł (bo nie wiem, kto mnie wylosował i żeby nie było to obciążenie finansowe), ogólnie dostępne (czyli Rossmann, Natura, Wispol, Carrefour czy Biedronka)... myślałam nad dwiema rzeczami. Co Wy byście wybrały? |
|
|
|
|
#1402 |
|
Konto usunięte
|
Jestem wściekła jak osa, wczoraj TŻ rozłączył się ze mną po 3minutach, bo rozmawiał z koleżanką przez internet. To niech z nią rozmawia, ja się już do niego nie odezwę.
|
|
|
|
#1403 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do samego wyboru prezentu to myślę, że sama powinnaś wiedzieć najlepiej czego Ci brakuje wśród kosmetyków itp. Myślę, że jeśli wylosował Cię jakiś chłopak to problem będzie z tym, aby wybrał jakąś odżywkę, a do tego aby miała doby skład ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Kobietki mam niemały problem i sama próbuję się z nim uporać od jakiegoś czasu ale na marne bo nie potrafię dojść do rozwiązania tej sytuacji więc może zacznę od początku? ![]() Moja mama wyjechała do Anglii miesiąc temu i zostawiła Nas ( mnie i mojego młodszego Brata ) pod opieką Dziadka i Babci. Z Babcią od dłuższego czasu był problem bo ona nie uważa związków w tak młodym wieku ( mam 16 lat ) i wszystko co związane z mężczyznami w moim wieku jest dla niej zakazane i każe mi ich unikać na kilometr. Z dziadkiem jest podobnie, ale na szczęście nie miesza się aż tak do moich spraw, gdzie z kim i po co wychodzę. M., jest w moim wieku i mieszka w innym mieście oddalonym ode mnie o jakieś 10-20 km, z łatwością przyjeżdża do mnie PKS. Przed wczoraj byliśmy na imprezie Halloweenowej i było świetnie. Co prawda jeszcze oficjalnie nie jesteśmy parą, ale z moich obserwowań wynika, że już niedługo Spotykam się z nim, wychodzimy do kina czy na miasto pospacerować, ale przecież nie będziemy wciąż chodzić po mieście bo w końcu skończą się miejsca do których możemy iść więc wtedy wypadałoby zaprosić go do siebie do domu, posiedzieć, pooglądać film itp., ale ja nawet boję się zapytać Babci i Dziadka czy byłaby taka możliwość bo wiem, że oni i tak się nie zgodzą. Gdy rozmawiam z moją Mamą przez Skype wieczorami to mówię jej jak jest. Ona mnie popiera i rozumie to, że chciałabym spędzać jak najwięcej czasu z M., ale niestety Ona nie ma wpływu na to, co dzieje się w domu. Jest mi strasznie głupio i przykro, że nie mogę zaprosić go do domu. Moi Dziadkowie nie rozumieją tego, że nie mam już 10 lat i, że chciałabym mieć osobę, która będzie przy mnie itd., tylko jak im to teraz wytłumaczyć? Dziewczyny poradźcie mi coś bo ja już sama nie wiem co mam robić. To taka dziwna sytuacja, ale ja w sumie czuję się jak więzień we własnym domu Edytowane przez Inkus97 Czas edycji: 2013-11-02 o 09:44 |
|
|
|
|
#1404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nieźle pojechał skoro rozmowa z koleżanką jest ważniejsza od dziewczyny.. |
|
|
|
|
#1405 |
|
Konto usunięte
|
A on tego nie rozumie i napisał mi bezczelnego sms'a że nie widzi nic złego w tym, ze rozmawia z koleżanką, przecież może mieć kontakty. To niech je sobie ma, nie zamierzam dusić się z tym dupkiem.
|
|
|
|
#1406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kto wie czy się nie spotyka z koleżankami skoro nie ma w tym nic złego rozumiem porozmawiać z kimś czasem.. ale żeby spławiać własną dziewczynę z powodu koleżanki? Dziwna sytuacja..
|
|
|
|
|
#1407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1408 |
|
Zakorzenienie
|
halb zaraz się pakujemy
![]() Musiałam poczynić pewne zmiany, ale chyba będziesz zadowolona ![]() sms napiszę jak już będziemy blisko
|
#1409 | |
|
Zadomowienie
|
A kto mówił o bliźniaczkach?
Cytat:
Aż mi się na samą myśl ciśnienie podniosło.Ja rozumiem, gdyby realnie z nią rozmawiał. Bo (na moje) nie wypada rozmawiając z kimś twarzą w twarz nagle zacząć wisieć pół godziny na telefonie. Ale przez net? No błagam... Mam fajne imadło, chcesz pożyczyć?
|
|
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:00.

i niech szybko rosną 

Ziaja kłamie?

WTF??

Miała któraś z Was coś podobnego ? Czym to może być spowodowane ?

rozumiem porozmawiać z kimś czasem.. ale żeby spławiać własną dziewczynę z powodu koleżanki? Dziwna sytuacja..