|
|
#1351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XI)
Cytat:
u nas z zabawkami podobnie a co do Iwa- czyzby oprócz imienia łaczył nas podobny gust
|
|
|
|
|
#1352 |
|
Zadomowienie
|
Zmykam spac powoli, ale chcialam Ci jeszcze Sylwietta napisac, ze jestes bardzo silna i madra kobieta, patrze z podziwem na Twoja postawe, domyslam sie, ze jest ci ch.o.lernie ciezko, a jednak głowę masz w gorze, naprawde szacun, niejedna konieta na rozdrożu moglaby wziac z ciebie przykład.
|
|
|
|
#1353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1354 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie w sensie, ze mnie dziwi wizyta u babci tylko w sensie, ze u babci ZAWSZE
jest jedzenia jak dla pułku wojska Cytat:
zdrowiej Hancia Misiaeel, jak ci idzie nadrabianie klubu? Cytat:
![]() Edytowane przez sylwietta1988 Czas edycji: 2013-11-03 o 22:08 |
||
|
|
|
#1355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ezzo..spodobala mi sie ta"konieta" ...o już poprawiona![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwia, dzielna kobieta z Ciebie!!!!!!!!!
![]() Ezzo, nie, ma jedna, moze dwie grajace, a i tak zazwyczaj sa rzucone w kat i nieuzywane (nie toleruje grajacych zabawek jakies takie zboczenie mam....), tv u nas nie jest wlaczane od lipca w ogole, jak komp to tylko forum ewnetualnie onet czy cos, zadne teledyski, bajki czy seriale, a i tak jest na biurku bokeim do salonu wiec babel w ogole nie zaglada. Kto da wiecej? Wczoraj pierwszy raz musialam zamknac okno w sypialni na noc bo tak ☠☠☠☠zialo, dzisiaj pozamykalam wszystkie okna w calym domu, zimno!!! Winter is coming..... ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#1357 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
jakbym była mądra to bym 7 lat temu sie z nim nie zwiazała.... ehhh, zycie.... mądra Polka po szkodzie.... ale z drugiej strony- nie byłoby Bartula,a bez niego mojego zycia juz sobie nawet nie umiem wyobrazic....mam nadzieje,że u Was dzisiejsza noc bedzie zaliczona do udanych ![]() ![]() a moze by tak wyslac Illusion esa? |
|
|
|
|
#1358 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
lady moj za to nagomadzil kilka takich halasliwych zabawek, jedna ma ulubiona ksiazecze grajac, spiewajaca i bawi sie tym duzo i czesto, dzisiaj je pochowalam, zobaczymy, czy takie odstawienie przyńiesie jakikolwiek skutek. O mAmy wlasnienie pierwsza pobudke, rowno godzina od odlaczenia od UU Marsi moglabys mi opisac dokladniej w jaki sposob twoj tz usypia szkraba? ![]() Zmykam juz serio myju myju, mam nadzieje, ze dzisiaj nocka choc troche lepsza bedzie ![]() Kolorowych snow! |
|
|
|
|
#1359 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
miałam zamiar dzisiaj ale coś czuję, że zaraz spać pójdę bo czeka mnie długa noc z katarem
|
|
#1360 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale tak na serio- wasze wsparcie dało mi tak wiele, tyle razy wracałam do tych wpisów, ze nie wyobrazam sobie teraz siebie bez Was wszystkich co do pogrubionego- nie strasz kobito ![]() chociaz, jak WY okna zamykacie to cos musi byc na rzeczy ![]() ide sie jeszcze cofnac pare stron |
||
|
|
|
#1361 |
|
Zadomowienie
|
Lady z telenowelami na lipcowych to ja nie mam nic wspólnego, pisuję li i jedynie na naszym wątku
|
|
|
|
#1362 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1363 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() dla wszystkich chorowitek dużo zdrówka a dla ich mam dużo siły
|
||||
|
|
|
#1364 |
|
Zadomowienie
|
A w ogóle to Hje zaczęła, ja nawet nie wiedziałam że Zbuntowany idzie
|
|
|
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
|
i ja zmykam, bo strasznie mnie mdli
wypiję tylko miętkę, wykąpię się i spaaaać ![]() śpijcie dobrze gwiazdeczki
|
|
|
|
#1366 |
|
Zadomowienie
|
Niemniej zaraz idę oglądać szósty odcinek bo program w tv wybitnie nieciekawy
|
|
|
|
#1367 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
TZ kładzie się z nim do łóżkależą obok siebie, jeśli młody próbuje sobie pójść to TZ przytrzymuje go ręką (na brzuszku czy mostku) na początku były protesty ale teraz już nie ma najmniejszego problemu no i TZ opowiada mu różne rzeczy albo mu cos spiewa i głaszcze po głowie i to wszystko ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
![]() a tak serio to zdrówka życzę |
|||
|
|
|
#1368 |
|
Zakorzenienie
|
hej
tradycyjnie wracam po weekendzie, wsio nadrobiłam, ale cytować już nie bardzo mam siłę; od piątku choroba mnie wzięła, gardło cholernie bolało i oczywiście Filip się zaraził, ale an szczęście tylko katar i pojedyncze kaszlnięcia, więc nie panikuję; już katar powoli przechodzi na szczęście w piątek zabraliśmy go na cmentarz, bo było tak fajnie ciepło i na tyyyyle ludzi akurat na szefową musiałam się natknąć była ze swoją córeczką (9 ni młodsza od Fifka), ale kurde nawet jej nie mogłam zobaczyć, bo tylko oczy z wózka wystawały: kombinezon, czapa, kaptur, kocyk, osłonka na wózek i jeszcze mi mówi, że przed chwilą jej ściągnęła grubszy sweterek, bo chyba jednak za ciepło ubrała nie, no co ty![]() Wszystkiego co najlepsze dla Solenizantek
|
#1369 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
o hohoh faktycznie zima idzie... ile macie stopni w sypialni? bo my 20 i to tak akurat zimniej chyba bym nie mogła.... chociaż w ciąży na bank było zimniej a mi goooorąco wtedy było ![]() p.s Siostra tż jest w ciąży rodzina się powiększa :P
|
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
ellmi, zdrowka
bokeh, o jaaaa, ale fajnie, gratulacje dla siostry TZ, zmykam spać, jak pomysle,że jutro do pracy to załamka |
|
|
|
#1371 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kija, ja tez ogladam Zbuntowanego na yt
|
||
|
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
Nie popisze jednak, bo sie pokomplikowalo i zaraz ide spac, skrobne tylko co u nas.
Nie moglam jakos za chiny ludowe odlozyc Amelki do lozeczka po zasnieciu na noc przy uu - sen gleboki niby, bo az buzia otwarta, ale po odlozeniu wielki placz i krecenie sie, przytulona zasypiala na nowo. Nagle mysle, ze cos jakas taka ciepla mi sie wydaje, idziemy po termometr a tam ponad 39 stopni! W zaleznosci od pomiaru roznie wychodzilo (termometr zblizeniowy o kant doopy ), w kazdym razie goraczka. Dzis zauwazylam ze jedna z gornych jedynek ktore widzialam juz jakis czas - wreszcie sie przebila, wiec to pewnie od zebow goraczka, w koncu idzie kolejna jedynka gorna, ale nie przebita jeszcze.Spi bidusia teraz, czopek dostala. I ja zaraz tez ide, bo nie mam pojecia jaka noc. Marsi: doczytalam co o metodzie piszesz (w sensie o waszej jej interpretacji), i to wydaje mi sie okej, po prostu manipulujecie lekko dobowym rytmem. W koncu dorosly rowniez moglby sobie tak rytm popsuc i potem musial troche popracowac nad zmiana. U nas nigdy nie ma drzemek dluzszych niz 1.5h, wiec mi sie buzia usmiechnela jak piszesz ze wybudzacie, jesli spi dluzej niz 1.5h My mamy drzemke okolo 10, maks 11.30, ktora trwa 20-60 minut, przewaznie po pol godzinie Mala wstaje. Nastepna jest kolo 14-15, znowu jakies maksymalnie 40 minut, najczesciej 20-30 minut.CZASEM jesli bardzo zmeczona to zasnie jeszcze kolo 17, na chwilke, ale tez nie dluzej niz 30 minut, najczesciej jednak nie spi juz od tej 14-15 do nocy. Spac idziemy, teraz po zmianie czasu - 19.30. O 19 jest kapiel, potem przechodzimy do sypialni, Mala je z uu i zasypia przy tym. Jesli nie zasnie to troche bujamy, lub nosimy w Tuli chwile. Najczesciej jednak zasnie przy uu. Nie ma mowy zeby zasnela z nami na lozku : wlazi na nas, drapie, szczypie, wstaje, siada, raczkuje, siada, kladzie twarz na lozku na pare sekund, oczy trze, wydlubuje i..placze. Nie da rady jej polozyc w pozycji lezacej. W lozeczku to samo, natychmiast stoi. Probowalam np. glaskac, tulic, bujac nawet w lezeniu na naszym wielkim lozku. Nie to jest jej wtedy potrzebne, nie daje rezultatu. Ewidentnie jest przeladowana bodzcami. |
|
|
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
Podaliśmy Zuzi czopka i laski to co się działo po
to masakra. Tak się darka, łzy leciały jak grochy, nic nie pomagało a wyczytałam że powinno się odczekać.choć 4h i niestety musieliśmy podać wcześniej następne lekarstwo bo temp zaczęła dochodzić do 40 st. ![]() ![]() Nigdy więcej czopków :banghead::banghead::bang head: Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#1374 |
|
Zakorzenienie
|
Ani razu się na cycusia nie obudziła
![]() A jak na siłę dałam to wypycha i nie ciągnie ale butelki też nie chce ciągnąć ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo Lasencje!!! ja juz nie spie od ok 4;> pobudek tysiące.. ale o 4 Amelka wstała i mega płakała!? nie, ona krzyczała, laski już nie wiem o co chodzi, czy to zęby, czy to brzuszek.. może 2in1.. wczoraj zjadła pół białka i żółtko.. może to to.. no ale te zęby też ją męczą.. ;/
ja już wyfewciowałam kuchnie, umyłam podlogi, wypiłam kawe i właśnie się ogarniam, o 7 mam autobus;> tzt mi zabrał autko.. ale ma mi podstawić pod super market dobrze, ze dwie pary kluczyków są;p No to ide się uczesać ;p buziaki
|
|
#1376 |
|
Konto usunięte
|
Ja do pracy, nieco was przeleciałam, wybaczcie, jeśli nie poczułyście
idę robiiiiiććććć....
|
|
|
|
#1377 |
|
Zadomowienie
|
Halo
Ja nie śpię od 4:30 @ mam, zalało mnie i jakoś nie mogę dalej zasnąć. Głodna jestem okrutnie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! Kolejna dobra noc za nami,dwie pobudki o 1 i o 6,6.40 wstaliśmy. Widzę że mała lepiej śpi ze mną,ale skoro noce nam się normują to będę próbować w łóżeczku cała noc .
Jesteśmy przykładem na to że złe noce nie są przepowiednia zębów. Otóż,od kilku nocy jest zdecydowanie lepiej i właśnie wczoraj wyszedł nam ząb! Prawa dolna jedyneczka! Dzisiaj mamy wizytę u laryngologa ![]() Cytat:
Za chodzenie! Super!U nas właśnie od tygodnia drzemki same się zrobiły tak jak piszesz,widać poprawę w nocy. Tyle że Blanka śpi dwa razy po pół godziny ![]() ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#1379 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
Aga jak Zuzinka?
pojechaliscie jednak do lekarza???Debrah, u nas identiko, babel nie zasnie sam, albo wozek, albo przy uu Jak nocka? Goraczka spadla? Bokeh, my mamy 17 18 st ![]() Laski, mam dola, nie wiem o co chodzi z tym niespaniem w nocy, jestem tak zajechana ze po prostu szkoda gadac. Dzisiaj o 3 prosilam zeby byla juz 6, bo nie dam rady dalej z tymi pobudkami mam wrazenie, ze jest coraz gorzej.....Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

leci Jej z noska jak z kranu do tego oczka łzawią
taka smutna jakaś jest, strasznie mi Jej żal
:co nfused:
jakies takie zboczenie mam....), tv u nas nie jest wlaczane od lipca w ogole, jak komp to tylko forum ewnetualnie onet czy cos, zadne teledyski, bajki czy seriale, a i tak jest na biurku bokeim do salonu wiec babel w ogole nie zaglada. 

miałam zamiar dzisiaj ale coś czuję, że zaraz spać pójdę bo czeka mnie długa noc z katarem

nie, no co ty
idę robiiiiiććććć....
Za chodzenie! Super!