Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XI) - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-03, 20:12   #1321
nancykenator
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XI)

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość

Evel

tak to wyglądało, potem z pozycji czworaczej usiadł.

Michał mega marud, do tego mnie ugryzł bardzo boleśnie w sutka Mam ślady po dwóch zębach. Strasznie bolało. Teraz boję się go dostawić, nie wiem czy nie zakończę na tym karmienia
Próbowałam odciągnąć mleko, ale patrzę a ono zaróżowione! Nie wiem skąd ta krew. Źle mi strasznie.
ojejku biedna jesteś
Cytat:
Przed chwilą próbowałam mu dać butlę, nie chciał pluł. Ja oszaleję

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Cześć kochane..ależ ja za Wami tęsknię

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
my za Tobą też
Cytat:
Dzięki kochana. Udało mi się nakarmić. Bolało, ale dałam radę. Miś zasnął w łóżeczku. Co prawda na kołdrze z głową w siatce, ale udało mu się samodzielnie
czyli jest coś pozytywnego

Kubuś uśpiony tzn dziś można powiedzieć, że usnął sam tzn bez noszenia i bujania był też szał w kąpieli, bo kąpaliśmy go na brzuszku, kiedyś nie chciał a teraz szał po prostu chlapał i chciał pełzać w wanience ale to było śmieszne
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 20:13   #1322
ezzo
Zadomowienie

Hello

Sto lat dla solenizantek

Marsi brawa dla Leo za samodzielne kroki
Kurcze co do metody, ktora opisujesz, ze od kilku dni stosujecie, to u nas drzemki wlasnie tak wygladaja od dluzszego czasu, od wielu miesiecy spi 2 razy dziennie wlasnie o podobnych odzinach, od kilku tygodni nie daje soac dluzej niz to 1,5 godziny a to i tak nie ma przelozenia na jakosc naszych nocek

Evel

[Witaj Neti jak tam twoje chlopaki?

Illusion where are you???

U nas po masakrycznej nocce, bąbel postanowil wstac o 5, wiec dziadki pozabawialy wnuka, my sie szybko spakowalismy i ruszylismy w podroz do domku, dzieki fatalnej nocce chociaz pierwsza drzemka byla dluzsza i spokojnie dojechalismy do domku.

Dziewczyny, moj maly, nie wiem prawde mowiac od jakiego czasu ma podkrazone, czerwone oczy, przez caly dzien i chyba codzien, czy to moze byc objaw niedospania, czy efekt jakiegos innego problemu?
ezzo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 20:16   #1323
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
przeczytalam dopiero czesc ale to wybudzanie mnie intryguje haha, jak Borys przespi godzine to dla mnie jest dluga drzemka chgcialabym miec taki problem zeby spal dluzej niz 1.5 godziny, nigdy sie to nie zdarzylo.
A tak na serio to juz wiem, ze za szybko rano mu robie drzemke. On wstaje o 6 i 8 juz cwaniak ziewa, wiec przed 9 drzemka i wlasnie mnie to zawsze wkurzalo czemu skubaniec nie moze pospac chopcbhy do 7 to by tej drzemki nie potrzebowal. Teraz bede probowala mu przesunac pierwsza drzemke.
No i tez mnie nie dziwi ze wstaje o 6 bo juz o 18 zasypia, to mi akurat pasuje, moze do 19 przesune, bo ja chyba wole wstrawac wczesnie rano ale wieczor miec dla siebie samej.
Ale to nie zmienia faktu ze przeszkadza mi ze czesto sie budzi w nocy, marze zeby wstawal tylko na jedno karmienie i szedl spac dalej. Moze mi ta ksiazka pomoze, sprobuje na pewno.
u mnie było naprawdę ciężko przesunąć drzemkę już byłam gotowa się poddać, takie histerie, ale dziś już było super

Cytat:

my też

Cytat:
Dzięki kochana. Udało mi się nakarmić. Bolało, ale dałam radę. Miś zasnął w łóżeczku. Co prawda na kołdrze z głową w siatce, ale udało mu się samodzielnie
brawa, super

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Super!! Bardzo sie ciesze, ze sie udalo!
Do lodowki wloz. Czyli teraz przepisy z miso? Mam kilka ciekawych
I brawa dla Leosia!!

charlizz trzeci.
no jasne,że chce
a jak długo miso może stać w lodówce otwarte?

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Marsi[/B], zazdroszczę ogromnie tego chodzenia, u nas cisza...
za to zębami nadrabiacie

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
ja też teraz nie oglądam

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Marsi brawo za chodzenie Leo

Jeszcze nie napisałam, że dziś odszedł pies którego moi rodzice nam wzięli jak byliśmy mali

także naprawdę ciężki mam dzień i cieszę się że za chwilę mogę się położyć spać
jeju, tule
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 20:18   #1324
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
\

Jeszcze nie napisałam, że dziś odszedł pies którego moi rodzice nam wzięli jak byliśmy mali

także naprawdę ciężki mam dzień i cieszę się że za chwilę mogę się położyć spać
o jej tulę trzymaj się!
Stary 2013-11-03, 20:27   #1325
sylwietta1988
Zakorzenienie

czesc kochane, udało mi sie wreszcie przysiasc przy komputerze
na początek: wszystkim moim imienniczkom: Treselleo, Pstryniowi, Hje i Iwfce życzę imieninowo, zeby kazdy dzien był pełen usmiechu, męzowie kochali na zabój a maluchy dostarczały tylko powodów do radosci

ponadrabiam troszke
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 20:29   #1326
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
Hello

Sto lat dla solenizantek

Marsi brawa dla Leo za samodzielne kroki
Kurcze co do metody, ktora opisujesz, ze od kilku dni stosujecie, to u nas drzemki wlasnie tak wygladaja od dluzszego czasu, od wielu miesiecy spi 2 razy dziennie wlasnie o podobnych odzinach, od kilku tygodni nie daje soac dluzej niz to 1,5 godziny a to i tak nie ma przelozenia na jakosc naszych nocek

Evel

[Witaj Neti jak tam twoje chlopaki?

Illusion where are you???

U nas po masakrycznej nocce, bąbel postanowil wstac o 5, wiec dziadki pozabawialy wnuka, my sie szybko spakowalismy i ruszylismy w podroz do domku, dzieki fatalnej nocce chociaz pierwsza drzemka byla dluzsza i spokojnie dojechalismy do domku.

Dziewczyny, moj maly, nie wiem prawde mowiac od jakiego czasu ma podkrazone, czerwone oczy, przez caly dzien i chyba codzien, czy to moze byc objaw niedospania, czy efekt jakiegos innego problemu?
a możesz mi powiedzieć jak u Was wygląda plan dnia? ile śpi i wszystko możesz mi streścic?

też się zastanawiam gdzie ilussion
Sylwietta, hello kochana, jak żyjecie?
Stary 2013-11-03, 20:34   #1327
s i l v e r
Zakorzenienie

Coś nie umiem czasu znaleźć na forum. Dziecie chore, a co za tym idzie - sto razy bardziej marudne
Trochę nadrobię jak się uda.

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Mojemu synowi coś się poprzestawiało
Od trzech dni zasypia mi szybciej na noc.
Pierwszy raz usnął o 17'30 ,drugi raz o 16'00 a trzeci raz (dziś) o 17'20-być może się jeszcze obudzi ale wątpię.
I co najciekawsze (tylko żeby nie zapeszyć ) budzi się dopiero ok 5-6 na jedzenie
Mogłoby tak już pozostać
SZOK SZOK SZOK!
Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Uwielbiam moja corke, ze nie da sie tego slowami opisac, alez ja mialam smutne zycie bez dziecka <3
z Tz to samo zgodnie twierdzimy : tak wesolo jest w domu, codziennie nowy powod do swieczek w oczach ze szczescia
Zgadzam się. Tak samo ostatnio z Tż mówiliśmy
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43534653]LEŻĘ

http://www.kobietybezserca.com/img.php?id=539[/QUOTE]

Cytat:
Silver: zapomnialam pogratulowac Daruni stania!
Ale sie szybko rozkrecila, a dopiero pisalas, ze nawet nie pelza.
No rozkręciła się bardzo. Z dnia na dzień coś nowego. I już coraz szybciej raczkuje
A tak się martwiłam...

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Jak obiecałam spam :
-Blanka przed lustrem :http://www.youtube.com/watch?v=JbZBc...ature=youtu.be
-Blanka robi porządki :http://www.youtube.com/watch?v=udQoOQSLfk8
I fotka
Jaka ona słodka!
Ale się uśmiałam co ona przed tym lustrem wyprawia boska jest!!
Stary 2013-11-03, 20:40   #1328
mala_19kw
Zakorzenienie

Cześć kochane. Pisze dopiero teraz bo mam jakiś dzień do du.py. Jutro dostanę @ i wszystko we mnie buzuje.

W każdym razie kochane SYLWIE- szczęścia,szczęścia i jeszcze raz szczęścia Wszystkiego co najlepsze bo każda z Was na to zasługuje

Marsi- dla Leosia za samodzielność w chodzeniu. Mój maluch też próbuje ale wychodzi mu na tyle nie udolnie że non stop się przewraca i obija

Evel- mocno tule. Mam nadzieję że jutro będzie lepszy dzień (napewno będzie).

Black-ja to samo robiłam z lalkami co ty
Wszystkie miały "ulepszone" fryzury i zrobiony makijaż
Niektóre nawet w końcu zostały bez włosów

Wczoraj zachwaliłam swojego syna że budzi się dopiero o 5-6 na jedzenie to dziś postanowił zmienić plany. Usnął po 17 na noc-to fakt. Ale... Po 1 pobudka na mleko. Później po 5 i już wstaliśmy. Usypiałam go dwie godziny a mój mąż w najlepsze sobie chrapał Chciało mi się tak cholernie spać że miałam ochotę go wyrzucić z tego łóżka (choć pewnie gdybym poprosiła o pomoc to nie byłoby problemu). No a dziś mój plan zmienił grafik i usnął po 19.

To na dziś tyle. Idę spać bo podobnie jak Evel o niczym innym teraz nie marzę.
Dobrej nocy wszystkim
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 20:43   #1329
ezzo
Zadomowienie

marsi wyglada to tak: budzi sie zazwyczaj okolo godziny 7 (spimy razem, w trojeczke), po przebudzeniu dostaje piers, bo w nocy od ponad 2 tygodni nie nie ma uu, wstajemy idziemy o pokoju dziennego, my z malzem szykujemy sie w tym czasie do pracy, czesto zdarzymy zjesc razem sniadanko, my jemy, a mlody tarmosi kromke chleba z maselkiem, jedzenie to w sumie za bardzo na wyrost powiedziane o 8 przychodzi niania, jest zabawa, potem mm i ok. 10 spanie, max godzina, po pobudce owoc, ok. 13 obiadek i ok. 14.30 znowu drzemka i tu mu sie kiedys zdarzalo nawet 2godz posac( ta drzemka jest na spacerze),ale teraz niania wybudza po 1,5h, po 16 wracam do domu dostaje cyca, pozniej o 19 kasza, kapiel ok. 20 i spanie ok. 21 i tu juz nie ma schematow zadnych, czasem sa pobudki nawet co 10 min i tak przez cala noc, wczoraj np. Za nic w swiecie ńie dawal sie odlozyc ani do lozeczka ani miedzy nas, tylko raczki dostaje mm 150ml ok 24 i potem przy kolejnychbpobudsch proponujemy mu soczek, ale nie chce nic, mleko moze i by wypil, ale tez nie zawsze. I tak to pokrotce u nas nie rysuje

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Acha zapomnialam dodac, w dzien spanie tylko w wozku, a wieczorem zasypia ptprzy UU, ale ja to lubie to taki nasz czas na przytulasy i takie tam
Stary 2013-11-03, 20:43   #1330
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
spalam dziś 12 godzin bez żadnej pobudki. Usnełam razem z Olą o 19 i wstałam razem z Ola o 7

Cytat:
Amelia rzuca zabawkami, po czym obraca się do nich i robi im "papa" - lezę i kwiczę chociaż nie wyspana i znad kubka kawy
padłam!
Cytat:
a co na kaszel podajecie? flegamine? (ktos pisal).
Ja Darii podaję syrop hederasal. Bardzo pomaga.
Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość

W ogóle miałam pytać znacie takiego magika DYNAMO? Brytyjczyk który jeździ po świecie i pokazuje przechodniom sztuczki, normalnie za każdym razem zbieram szczękę z podłogi !!!! ja nie wiem jak on to wszystko robi. W momencie poprawia mi sie humor jak go oglądam. Ma cały program chyba na Discovery, ale w necie tez można conieco zobaczyć
Bardzo lubię go oglądać
Cytat:

http://mattel.strefamarek.allegro.pl...893-y7494.html bosh..... teraz już Ken nie wygląda jak Ken, a do tego jest fashionistą

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Bym zapomniala, Amelce się wykluł 3 ząbek wczoraj ale widać że ją nadal meczy to... zresztą nastepna górna jedynka w drodze..
Stary 2013-11-03, 20:47   #1331
nafiyqa
Zakorzenienie

Wszystkiego dobrego dla naszych kochanych solenizantek

Lenova, jaka urocza Blaneczka
Kurcze, Wasze dzieci takie madre sie juz wydaja.
Bawia sie w najlepsze zabawkami, wiedza mniej wiecej co i jak - wyciagaja rzeczy z szafek, itp.
Moja malpeczka by tylko do buzi wszystko pchala - co tam, ze zabawka gra, mozna nacisnac i wlaczy sie melodyjka. Noł noł - tylko pchanie do buzi go satysfakcjonuje

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 20:48   #1332
marsi11
Zakorzenienie

ezzo kochana rozumiem a powiedz mi jak wygląda wieczorne usypianie? co robicie dokładnie? w jaki sposob zasypia?

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Wszystkiego dobrego dla naszych kochanych solenizantek

Lenova, jaka urocza Blaneczka
Kurcze, Wasze dzieci takie madre sie juz wydaja.
Bawia sie w najlepsze zabawkami, wiedza mniej wiecej co i jak - wyciagaja rzeczy z szafek, itp.
Moja malpeczka by tylko do buzi wszystko pchala - co tam, ze zabawka gra, mozna nacisnac i wlaczy sie melodyjka. Noł noł - tylko pchanie do buzi go satysfakcjonuje
mój matołek robi tak samo
Stary 2013-11-03, 20:58   #1333
ezzo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
ezzo kochana rozumiem a powiedz mi jak wygląda wieczorne usypianie? co robicie dokładnie? w jaki sposob zasypia?

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Idziemy we 2 do sypialni i zawsze jest tak, ze po zamknieciu drzwi do sypialni, jakkolwiek by nie byl wczesniej zmeczony, na naszym lozku wstepuje w niego nowa energia, chodzi po mnie, przytula sie, opowiada, pelza, siada, wstaje no wszystko i w miedzy czadie na kilka sekund przytula sie glowa do poscieli lub do mnie i tak sie bawi, az w pewnym momencie zaczyna plakac ja go wtedy do uu i jest odjazd w kilka minut. Czasem udaje mi sie wyjac piers i on spi, ale zazwyczaj sie wybudza wtedy, poplakuje i znou dostaje uu i wtedy juz odjazd ma.
Stary 2013-11-03, 21:02   #1334
s i l v e r
Zakorzenienie

Kochane Sylwie!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
a jak się bawimy w ganianego to aż piszczy z radości

Daria dziś tak pierwszy raz zrobiła
Cytat:
Hej...

boszesz co za dzień
Ale miałaś dzień

Cytat:
Muszę Wam powiedzieć coś zabawnego, przyszła do mnie ostatnio koleżanka z młodszą od Leosia córeczką, dziewczynka jeszcze nie raczkuje, mama położyla ją na podłogę i mowi- no popatrz ona tylko tyłkiem rusza a ja na to: no ruchy Dzejkoba jak nic, jej mina, bezcenna
powiedziała coś na to?

Cytat:

Michał mega marud, do tego mnie ugryzł bardzo boleśnie w sutka Mam ślady po dwóch zębach. Strasznie bolało. Teraz boję się go dostawić, nie wiem czy nie zakończę na tym karmienia
Próbowałam odciągnąć mleko, ale patrzę a ono zaróżowione! Nie wiem skąd ta krew. Źle mi strasznie.

Cytat:
przeczytalam dopiero czesc ale to wybudzanie mnie intryguje haha, jak Borys przespi godzine to dla mnie jest dluga drzemka chgcialabym miec taki problem zeby spal dluzej niz 1.5 godziny, nigdy sie to nie zdarzylo.
U nas tak samo
Cytat:

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
Kubuś uśpiony tzn dziś można powiedzieć, że usnął sam tzn bez noszenia i bujania
Stary 2013-11-03, 21:06   #1335
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Hej...

boszesz co za dzień
tulam mocno a Majeczce zdrówka zycze
Cytat:
i ja się dołączam do życzeń dla każdej Sylwi

Zapomniałam jeszcze powiedzieć, że jak Pani Doktor otwarła buzię Mai żeby sprawdzić gardełko to sama otwarła buzię ze zdziwienia i powiedziała: "Rany Boskie! Ona ma zęby trzonowe?!"
za zyczenia dziekuje

Cytat:
Pstryczek, Sylwietta, Treselle i Ifwka, hje wszystkiego najlepszego : roza: spełnienia marzeń
dziekuje

Cytat:
Witam się z wieczorka

życzenia najlepsze dla naszych solenizantek
e wyjechali i mam święty spokoj, jupiiii

Muszę Wam powiedzieć coś zabawnego, przyszła do mnie ostatnio koleżanka z młodszą od Leosia córeczką, dziewczynka jeszcze nie raczkuje, mama położyla ją na podłogę i mowi- no popatrz ona tylko tyłkiem rusza a ja na to: no ruchy Dzejkoba jak nic, jej mina, bezcenna
dziewczyny, to chyba trzeba w jakiś podręcznik wpisać

acha i uwaga moje dziecko chodziiiiiiiiiii, nie krok, nie dwa ale leci przez pół pokoju i bach, smiesznie to wygląda bo ma jeszcze problem z równowagą mój kochany łobuziak
dziekue za zyczenia
wielkie brawa dla Leosia
a co do tych wszystkich pojec to zobaczycie, że wjedziemy jeszcze do podreczników o rozwoju dzieci i przebiegu ciazy

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

cholera mie zaraz wezmie pocytowałam, poodpowiadałam na mega duzo postów i co? zamknęłam strone jeszcze raz wobec tego .................
Stary 2013-11-03, 21:11   #1336
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
hej

my dziś jedziemy na obiad do teściów
Hania już nie przewraca się jak kłoda tylko leci na pupkę i pięknie siedzi
robi postępy

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
my, polecamy
zobaczysz ze nie bedziesz zalowac
następna Pani od reklamy
Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość

Ja dziś padnięta, jestem taka słaba, że nawet oddychanie mnie męczy. Przeniosłam Małą do drugiego pokoju i myślałam, że mi serce wyskoczy. Masakra jakaś, a niedługo się zbieramy do teściów, potem mój mąż ma gości i muszę jakoś funkcjonować
zdrowiej kochana

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43528264]

Z dużymi, pompowanymi kołami, inaczej kapa w śniegu[/QUOTE]ja mam na zime spacerówke z wielofunkcyjnego, mój czołgowy tako pokona kazdą nawierzchnie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość

Blanka pięknie ze stania upada, tzn kuca sobie i dopiero na tyłeczek, na główkę może ze dwa razy poleciała, jak chciała wziąć coś co nie jest w zasięgu jej rąk

Blanka od ponad pół godziny wyciąga wszystkie książeczki z bajeczkami w swoim pokoju. Pomemla i zostawia, i następną A jak ktoś do Niej wejdzie, to jęczy, a jak siedzi sama to się bawi. Wniosek - nie przeszkadzamy jej z TŻ, pijemy herbatke
rewelacyjna ta Twoja słodzina jest tylko jak by było za cicho to wiesz-* podejrzana sprawa

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43529957]Tekst mojej koleżanki: jak otwieram swoją szafę, to nawet mole mi mówią, że nie mają co jeść [/QUOTE] do zapamiętania!
Stary 2013-11-03, 21:16   #1337
BlackSanctum
Zakorzenienie

Sylwie, buziole dla Was!

Marsi, a jak u Was sprawa z zębami? Bo u nas już 4. wychodzi.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 21:19   #1338
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:

Zapomniałam się pochwalić, Miś wczoraj zjadł trochę pogniecionych ziemniaków, marchwi i mięsa z krupniku, sam otwierał buźkę na jeszcze Dziś dałam to samo i zjadł jeszcze więcej Oby już tak zostało
brawa za postępy

Cytat:
Moje dziecko zjadło dzisiaj budyń z żółtkiem i bananem. A wczoraj żółtko z ręki jadła, tylko połowę co prawda, ale zawsze coś.

Czekam i czekam na ten telefon, aż się pojawi w tym sklepie Orange, a już bym go chciała mieć u siebie - taka głupota, a cieszy.

Fewciu kochana, ja nie chcę nic mówić, ale czemu przejmujesz się dziewczyną, która wygląda na całkowitą wieśniarę? Wystarczy spojrzeć na jej zdjęcia profilowe, wcale jej się nie dziwię, że Ci zazdrości - ma czego. Wiadomo, że celowo Ci wbija szpilę, przydałby się jej chyba kop w dupsko.
kometarz o "kolezance" Fewci popieram w cąłej rozciągłosci!!!
A Dla Oliwki brawa jedzeniowe
Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

Myśmy wczoraj byli u mojej babci. Ile było jedzeniaaaaaaaa
jak to u babci
teksty mojej rzucają na kolana: jedz, jedz, ty jeszcze nie wiesz, że to lubisz

Cytat:
Widzę jedzeniowych postępów ciąg dalszy
Dla odmiany - Ola ogłosiła strajk na łyżeczkę. Pije tylko mleko i sok. 3 dzień już

ojojoj, zeby jej sie odmieniło

Cytat:
Mojemu synowi coś się poprzestawiało
Od trzech dni zasypia mi szybciej na noc.
mojemu po zmianie czau pokiełbasiło sie nocne spanie w kazdą noc budzi sie na dwie godziny, mniej wiecej, około 1-2 i urządza zabawy na łóżku wklada mi palce do nosa, ucszu, ust, oczu, rozmawia z lampką, zwierzakami-pluszakami przyczepionymi do zyrandola, podziwia swoje palce a jak robi sie spiący to wchodzi na mnie, kladzie łepetynke na moich mini'uu" obejmuje mnie łapkami i sam zasypia

Cytat:
Hmmm, czy ktoras ma taki problem, ze dziecko wlozone do fotelika do karmienia natychmiast robi sie spiace?;p
czasami tak, ale staram sie nie karmic go jak wygląda na spiącego bo od razu sie wkurza
Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Stwierdziłam że skoro wszystkie oglądają zbuntowanego to nie mogę być gorsza bo potem nie będę wiedziała o czym gadacie oglądam 3 odcinek na yt. Ależ ta chuda baba z końską gębą jest odpychająca, jak widzę jeszcze do tego tego starego łysego zbereźnika tatuńcia który się do niej próbuje dobierać to
I fajna była ta scenka w pierwszym odcinku jak Ivo pocałował Mili i jej powiedział że chciał sprawdzić czy jest kobietą a ta go kopnęła między nogi i odparowała że chciała się przekonać czy on jest mężczyzną
ja ogladam jak nie zapomne, chyba ze jestem akurat z małym na dworze to wtedy zegnaj aniele
Iwo w krótkich włosach jest moją erotyczną fantazją
Stary 2013-11-03, 21:21   #1339
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
mam pytanko... jak Wasze dzieciątka "ćwiczyły", żeby usiąść? Bo nie wiem, czy jak leży na brzuchu i jedną rączkę podnosi wysoko i pupę tak dziwnie przekrzywia to jest to? Czy czekać na coś innego?
U nas podobnie
A od kilku dni w pozycji na brzuchu podnosi jedna reke do gory i przechodzi do lezenia na boku.

Cytat:
Twoj superman?
A pamietam jak pisalas, ze przystawia tel do ucha

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 21:24   #1340
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:

A z lustrem to ostatnio są takie jaja, potrafi 20 minut sisedzieć przed lustrem i gadać do siebie, ba ona nawet nie gada tylo sie przekrzykuje jak taka przekupa na targu. Muszę ja nagrać
to musi byc rewelacyjne
Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
Wierze w skoki, moje dziecko od wczoraj nauczyło sie wspinać na wszystko co możliwe, czworakować (do tej pory tylko pełzał) dzisiaj nie spał ciągiem 8 godzin

Jak ja zazdroszczę (oczywiście pozytywnie) deli 6 O a nawet i black 2 O, u mnie ostatnio katastrofa ostanio O było .................. hmmmmm nie pamiętam, najgorszego jest to że TŻ o tym wie i twierdzi że to mój problem a nie jego, beczeć mi się chce.
brawa dla małego a tztowi baty sie należą

Cytat:
Oliwka jedynie siada i czasem w łóżeczku, jak się podciągnie na szczebelkach, to podnosi do góry trochę dupcię. Widać, że chce wstać, ale jeszcze nie umie, także... Prawie pasujemy do opisu.
juz niedługo, niedługo

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Szosta pobudka od 00.30. Myslalam, ze juz rano jest i sie rozbudzilam, spac nie moge...

Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
jak ja ci wpsólczuje kochana tych nocek... jak ty jestes w stanie funkcjonowac.....

Cytat:
Hej. U nas tragiczna nocka. Co chwilę się budziła bidulka moja chora. Płakała strasznie
Jestem nieprzytomna...
biedulinko zdrowiej szybciutko!

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Hejka!

sylwietta, hje, treselleo. Ifwka, pstryczek ()
wszystkiego najlepszego!!!!

--------------

Sto latek rownież dla Bartusia Sylwietty!!!!
Bartosio dziękuje, Sylwietta tez
Stary 2013-11-03, 21:30   #1341
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Byliśmy na ip , bo Zuzka miała temp. 39.6 osluchowo czysto,
No i tak jak obstawialam t raczej trzydniówka. No ale się przestraszyłam tej temp. a tak jesteśmy spokojni.
Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
zdrówka!

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość

Pstryczek, Sylwietta, Treselle i Ifwka - wszystkiego najlepszego z okazji imienin!
wzajemnie

Cytat:

Halo
spalam dziś 12 godzin bez żadnej pobudki. Usnełam razem z Olą o 19 i wstałam razem z Ola o 7
Moja mama też chora i chodzi i sapie, oczywiście do Oli pierwsza, ochrzan dostała, niech ją zarażają do oporu, bezmózgi. I ciągle za mna łazi i powtarza "jak to człowieka moment rozkłada" a ja sama ledwo stoję, niech idzie leżeć i mnie nie denerwuje, rozsiadła się w fotelu i się użala nad sobą, dżizasss, a ja poirytowana na maxa, @ dostanę lada dzień w dodatku siedzę brudna, wykąpać się nie mogę, bo nikomu nie chce się zagrzać wody, a ja sama nie umiem tzn codziennie rano mój tata to robił ale dziś się obraził, że mu zwróciłyśmy uwagę, że codziennie kotłuje w tym piecu że w domu 26 stopni i się wytrzymać nie da przeca ale mnie wszystko

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

Uwaga, hit.
W całej tej chorobie średnio mam apetyt, wczoraj na cały dzień 2 kanapki, mówię teraz do mamy: głodna jestem, ale nie mam na nic ochoty... Mama: "biała kiełbasa jest" o ch.ju złoty

kiełbasa mnie roz.pie.przy.ła
co do pogrubionego- przepraszam, ale nie moge sie powstrzymac
zdrowiejcie wszyscy
Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
złapałam jakas weekendowa depresję (mam nadzieje, ze weekendowa...) Tragedia. Co chwila chce mi sie ryczec, no idiotka jak nic
Nasze noce wróciły do stanu pierwotnego: nie wiem ile pobudek bo tyle ich było
ehhh
łikend sie konczy, przeszło?
Cytat:
Amelia rzuca zabawkami, po czym obraca się do nich i robi im "papa" - lezę i kwiczę chociaż nie wyspana i znad kubka kawy
pewnie rewelacyjny widok
Cytat:
Sto lat Sylwunie !!
Dla Bartusia też

Michał za nic nie chciał zasnąć bez cycusia w czasie pierwszej drzemki (a był pojedzony) więc ją ominęliśmy i przed 11 nakarmiłam go. Już przy cycusiu odpływał, ale odłożyłam do łóżeczka i tylko jęknął, skrzywił się i zasnął. Bidusio chyba bardzo zmęczony był.
dziękujemy
buziakujemy Michsiowi
Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość

przyłączam się z buziakami od Blanki
kochane dziewczynki

Cytat:

A ja wszystkie lalki poniszczyłam (bo miśki moje są bardzo zadbane, teraz Oliwa ma uciechę) - poobcinałam im włosy, pofarbowałam, zrobiłam mocny makijaż, takie punkówy z nich porobiłam. Wszystkie w koszu już dawno są.
moje lalki sie zachowały w nawet dobrym stanie, cóz z tego jak dziec preferuje bumbumy

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Bym zapomniala, Amelce się wykluł 3 ząbek wczoraj ale widać że ją nadal meczy to... zresztą nastepna górna jedynka w drodze..
brawa za zebolki
Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Nam przy tej chorobie idzie też dolna jedynka. Już ja widać ale jeszcze się nie przebiła.

Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
oby szybko wyszła
Stary 2013-11-03, 21:35   #1342
LadyWhisper
Zakorzenienie

heja lejdis

wzzystkiego naj kochane sylwie!!!!!

marsi, brawa za chodzenie Leoisia!!!!!!! zdolna bestyjka!!!!!!!! dzisiaj Pietraszko trzymal sie raczka za moj nadgarstek i zrobil trzy kroczki do przodu prawie sie poryczalam

evel wspolczuje dnia

silver, brawa dla Daruni!!!!! a tak sie martwilas !!!!!

Neti, tez tesknimy!!!!!!

bokeh, ten "ken" wyglada jak bieber
odpisze Ci jutro jak sie dorwe na kompa

kija, ja tez nie ogladam zbuntowanego ale widzalam na lipcowo sierpniowych mamach tez dyskusja nt telenowel sie toczyla masz kobieto zasieg

sylwietta jak sobie zyjecie z Bartulem? buziak dla kawalera

meneq, ale pozytywnej energii bije z Twojego posta!!!!

slyszalyscie to?
urlop macierzynski to tez praca - z tymze szefa nosisz na rekach

fajny dzien dzisiaj ( o dziwo, z t.!!!!!!! ) naprawde przemilo czas spedzilysmy, jestem w szoku :P malz z tesciem na basenie. babel dzisiaj tylko na uu znowu a i to prawie wcale, w dzien wlasciwie odrzuca piers, tyle co pociumkac pare razy i sie przytulic, w ogole dzisiaj dzien maruda straszliwie, nie mial drzemki porannej i dlatego pewnie. a zasnal o 20 i juz sie budzi z mega rykiem.....

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 21:44   #1343
ezzo
Zadomowienie

Lady a Pietraszko ma duzo grajacych, spiewajacych czy migoczacych zabawek?
Stary 2013-11-03, 21:49   #1344
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Jestesmy u t. i zostalismy zaproszenia na jutro na 10 rano na dojedzenie stekow z dzis. Odmowilam.
To byl szalony dzien: bylismy na urodzinach prabki i zeszlo sie rodzenstwo t. Kupa smiechu byla i masa dobrego jedzenia. Na koniec dostalismy 10kg owocow kaki i nie wiem, co z nimi zrobic. Yae bawila sie z psem cioci, rwala sie do niego a on do niej. Bylo super!
Jutro mamy dzien wolny z okazji dzisiejszego swieta, ale od wtorku znow czesciej bede

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Sylwie solenizantki - najlepsze zyczenia przyjmijcie!!
Kaki ale nie wiem, czy dałabym radę 10 kg zjesc
dzięukuje za zyczenia

Cytat:
Witam
byliśmy wczoraj u teściów, całe 6h pobytu Hania jęczała, płakała, ani razu się nawet nie uśmiechnęłą w szoku byłam. spokojna była jak ja byłam z Nią razem w pomieszczeniu. inaczej był płacz. wróciliśmy do moich Rodziców, Hania zmiana nastroju o 180 stopni, wesoła, bawiła się, smiała, ja nawet mogłam wyjść. tam do nikogo na ręce nie chciała, od razu do mnie rączki wyciągała
w sumie z jednej strony jestem zadowolona z Jej reakcji
Tż właśnie niedawno pojechał, także zostałyśmy same u moich Rodziców.
a Hania już tak zapindala na czterech, że Jej dogonić czasem nie idzie a jak się bawimy w ganianego to aż piszczy z radości
ale zła wiadomość taka, że dzisiaj się ze strasznym katarem obudziła
zna sie dziewczyna na ludziach zeby tylko ten katar nie przeszedł w nic gorszego

Cytat:
A mam takie pytanie jeszcze.
Pola już od dwóch miesięcy pełza, od miesiąca są ruchy dżejkoba, a jakoś 2-3 tygodnie temu zaczęła sobie klękać np. przy stole, wózku, szafce. No i kiedyś Wam pisałam, że stanęła 3 razy.
To mogę liczyć, że w najbliższym czasie w końcu zechce jej się stanąć, czy nie powinnam sobie robić złudnych nadziei?
wg mnie jak najbardziej mozesz liczyc

Cytat:

u nas od kilku dni mega marud nie chce pełzać chyba, że w miejsca zakazane
mam pytanko... jak Wasze dzieciątka "ćwiczyły", żeby usiąść? Bo nie wiem, czy jak leży na brzuchu i jedną rączkę podnosi wysoko i pupę tak dziwnie przekrzywia to jest to? Czy czekać na coś innego?
próbuje siadac

Cytat:
Pstryczek, Sylwietta, Treselle i Ifwka, hje wszystkiego najlepszego : roza: spełnienia marzeń
dziekuje
Cytat:

Evel

tak to wyglądało, potem z pozycji czworaczej usiadł.

oj, biedulinka
Stary 2013-11-03, 21:50   #1345
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
czesc kochane

Cytat:

Black-ja to samo robiłam z lalkami co ty
Wszystkie miały "ulepszone" fryzury i zrobiony makijaż
Niektóre nawet w końcu zostały bez włosów
I ja się mogę pod tym podpisac

Cytat:
U nas jest to samo. Tzn. robi też trochę innych rzeczy, ale pierwsze co, to do buziola, a potem sprawdzenie, czy jak się tym wali w podłogę, to wydaje jakieś dźwięki

Cytat:

Nie napisałam Wam o piątku.
Byliśmy u t-ów. A że ja teraz Poli pupcię przemywam już tylko wodą, a chusteczek nie używam, to zawsze specjalnie dla nas jest w pogotowiu szklanka z przegotowaną wodą.
No i zostawiłam ją w jednym pokoju na stole (wcześniej Pola zrobiła koopę), a akurat młodą przewijałam w drugim. I mówię do brata tż, czy by mi szklanki z wodą nie przyniósł z pokoju. On się pyta, którą? Tą co na stole jest? Ja mówię, że no tak.
A on do mnie, że Adaś (2,5 letni siostrzeniec tż) włożył sobie rurkę do tej wody, napił się trochę i powiedział: "Ujek, to woda, woda jeszt"
Oprócz brata tż nikt nie wie, do czego ta woda była wykorzystana, mam nadzieję, że się nie wygada

Edytowane przez hje
Czas edycji: 2013-11-03 o 21:52
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 21:59   #1346
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:

Kubuś uśpiony tzn dziś można powiedzieć, że usnął sam tzn bez noszenia i bujania był też szał w kąpieli, bo kąpaliśmy go na brzuszku, kiedyś nie chciał a teraz szał po prostu chlapał i chciał pełzać w wanience ale to było śmieszne
fajnie to musiało wygladac

Cytat:

Sto lat dla solenizantek
dziekuje

Cytat:
też się zastanawiam gdzie ilussion

Sylwietta, hello kochana, jak żyjecie?
i mnie to nurtuje, moze wybyła na zachód wposzukiwaniu lumpowych łupów?

Marsi, dziekuje, ze pytasz powoli do przodu, psychicznie sie podnosze, Bartulo bryka i dokazuje, "tatus" dzwoni przewaznie jak jest wypiwszy, ewentualnie napisze smsa z pytaniem o małego. Od daaaawna nie byl i chyba sie nie wybiera do niuńka....

Cytat:
Cześć kochane. Pisze dopiero teraz bo mam jakiś dzień do du.py. Jutro dostanę @ i wszystko we mnie buzuje.

W każdym razie kochane SYLWIE- szczęścia,szczęścia i jeszcze raz szczęścia Wszystkiego co najlepsze bo każda z Was na to zasługuje
lepiej schodzic ci z drogi
dziekuje za życzenia
Cytat:
Kochane Sylwie!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!
dziekuje

Cytat:
Sylwie, buziole dla Was!

idą ząbki, idą ząbki, tralalala
podziękowac za życzenia

Cytat:
U nas podobnie
A od kilku dni w pozycji na brzuchu podnosi jedna reke do gory i przechodzi do lezenia na boku.
ewidentnie chce sobie chłopak popatrzec na swiat z innej perspektywy
Cytat:
heja lejdis

wzzystkiego naj kochane sylwie!!!!!

marsi, brawa za chodzenie Leoisia!!!!!!! zdolna bestyjka!!!!!!!! dzisiaj Pietraszko trzymal sie raczka za moj nadgarstek i zrobil trzy kroczki do przodu prawie sie poryczalam

sylwietta jak sobie zyjecie z Bartulem? buziak dla kawalera

fajny dzien dzisiaj ( o dziwo, z t.!!!!!!! ) naprawde przemilo czas spedzilysmy, jestem w szoku :P malz z tesciem na basenie. babel dzisiaj tylko na uu znowu a i to prawie wcale, w dzien wlasciwie odrzuca piers, tyle co pociumkac pare razy i sie przytulic, w ogole dzisiaj dzien maruda straszliwie, nie mial drzemki porannej i dlatego pewnie. a zasnal o 20 i juz sie budzi z mega rykiem.....
Biedni jestescie z tymi nockami..... jak ty funkcjonujesz...

za zyczenia dziękuje , Bartulo juz spiocha dawno ale jutro go ubuziakuje jak odpisywałam Marsi- powoli do przodu, bedzie juz tylko lepiej w chwilach zwątpeinia zaglądam do klubu i czytam wszytkie wasze słowa wsparcia i od razu mi przechodzi
Stary 2013-11-03, 22:00   #1347
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej...

boszesz co za dzień

o kurde rzeczywiście nieciekawy dzień zdrówka dla Was

Cytat:
A mam takie pytanie jeszcze.
Pola już od dwóch miesięcy pełza, od miesiąca są ruchy dżejkoba, a jakoś 2-3 tygodnie temu zaczęła sobie klękać np. przy stole, wózku, szafce. No i kiedyś Wam pisałam, że stanęła 3 razy.
To mogę liczyć, że w najbliższym czasie w końcu zechce jej się stanąć, czy nie powinnam sobie robić złudnych nadziei?
lada dzień

Cytat:
Pstryczek, Sylwietta, Treselle i Ifwka, hje wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń
podłączam się pod życzenia:cmok :
i brawa dla Kubusia za zasypianie!
Cytat:
Witam się z wieczorka

życzenia najlepsze dla naszych solenizantek

w końcu goście wyjechali i mam święty spokoj, jupiiii

dziewczyny, to chyba trzeba w jakiś podręcznik wpisać

acha i uwaga moje dziecko chodziiiiiiiiiii, nie krok, nie dwa ale leci przez pół pokoju i bach, smiesznie to wygląda bo ma jeszcze problem z równowagą mój kochany łobuziak

brawa za chodzenie

Cytat:

oj, współczuję

Cytat:

Hania ma straszny katar leci Jej z noska jak z kranu do tego oczka łzawią taka smutna jakaś jest, strasznie mi Jej żal czemu to ja nie mogę być chora, tylko ona:/ pozytyw jedynie taki, że od wczotaj już nie ma takiej fascynacji wstawaniem i zasypia mi już w łóżeczku

Aniołki[*][*]25.01.2012

Edytowane przez misiaeel
Czas edycji: 2013-11-03 o 22:02
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 22:01   #1348
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
jak to u babci
teksty mojej rzucają na kolana: jedz, jedz, ty jeszcze nie wiesz, że to lubisz
a no u babci czemu Cię to dziwi?
Cytat:
slyszalyscie to?
urlop macierzynski to tez praca - z tymze szefa nosisz na rekach
Widziałam na fb
Cytat:
Nie napisałam Wam o piątku.
Byliśmy u t-ów. A że ja teraz Poli pupcię przemywam już tylko wodą, a chusteczek nie używam, to zawsze specjalnie dla nas jest w pogotowiu szklanka z przegotowaną wodą.
No i zostawiłam ją w jednym pokoju na stole (wcześniej Pola zrobiła koopę), a akurat młodą przewijałam w drugim. I mówię do brata tż, czy by mi szklanki z wodą nie przyniósł z pokoju. On się pyta, którą? Tą co na stole jest? Ja mówię, że no tak.
A on do mnie, że Adaś (2,5 letni siostrzeniec tż) włożył sobie rurkę do tej wody, napił się trochę i powiedział: "Ujek, to woda, woda jeszt"
Oprócz brata tż nikt nie wie, do czego ta woda była wykorzystana, mam nadzieję, że się nie wygada
OMG!
Stary 2013-11-03, 22:01   #1349
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Ezzo..jak dobrze pójdzie to w srode małż juz bez pancerza bedzie..no i zobaczymy jak sprawność w tym ręku będzie...mam nadzieję ze dobrze bo ja już mam dość...wszytsko robię sama...wszystko..bo czasem coś mi tam pomoże ale nie za wiele
Antonio za to wciąż ma kupowe problemy ale juz naprawdę nie wiem co mu szkodzi-bylo ok, a teraz już naprawdę na wszytsko uważam z jedzeniem, sliwke w sluku prawie je codziennie, co 2-3 dbi kompot ze sliwki wypiha, pije ponad 300ml dziennie-a nadal coś zatwardza(kaszke tez juz odstawilam).:co nfused:
Do tego znow nasilily sie suche plamy na cialku, zaczerwienily sie-i już jestem prawie pewna ze mamy AZS. Wcześniej Wam nie mówiłam bo to raz bylo delikatnie, i znikalo, teraz od ponad miesiąca się nasiliło i jest tych plam więcej-jestem wk....iona:banghead::bang head:
I to tyle u nas...a co Was?
Stóweczka dla wszystkich solenizantek...

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2013-11-03 o 22:04
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-03, 22:02   #1350
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Idziemy we 2 do sypialni i zawsze jest tak, ze po zamknieciu drzwi do sypialni, jakkolwiek by nie byl wczesniej zmeczony, na naszym lozku wstepuje w niego nowa energia, chodzi po mnie, przytula sie, opowiada, pelza, siada, wstaje no wszystko i w miedzy czadie na kilka sekund przytula sie glowa do poscieli lub do mnie i tak sie bawi, az w pewnym momencie zaczyna plakac ja go wtedy do uu i jest odjazd w kilka minut. Czasem udaje mi sie wyjac piers i on spi, ale zazwyczaj sie wybudza wtedy, poplakuje i znou dostaje uu i wtedy juz odjazd ma.
ezzo, może są dwie przyczyny- że nie jest wyciszony?ja tez wcześniej pozwalałam małemu szaleć a TZ odkąd go usypia stara się go pacyfikować i nie pozwala mu na wędrowaniu po łożku
druga sprawa jest taka,że jeśli dziecko bujamy, wozimy w wózku, nosimy na rękach,dajemy uu to on w pierwszym przebudzeniu ( a ma prawo się wybudzać bo dorosły także się wybudza w ciągu nocy) będzie szukać takiego stanu w jakim usnał

Cytat:

powiedziała coś na to?
nie, ale miała dziwną minę, w stylu czy coś mi dolega

Cytat:
Sylwie, buziole dla Was!

o jaaaa, nic u nas nadal cisza, zęboli nawet nie widać

Cytat:
Twoj superman?
A pamietam jak pisalas, ze przystawia tel do ucha
taaa i wtyczki wkłada do kontaktu ale mimo to wszystko bada poprzez buzie
z tym,że z racji tego,że jest żarłokiem myślę,że ocenia co się nadaje do zeżarcia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości