|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT!
Ja muszę nadrobić lekarzy, bo jestem parę odcinków do tyłu.
Nie poszłam biegać oczywiście(głupia ja), ale poćwiczyłam turbo 25 min, mel b pośladki i brzuch i tiffoczki. Jem właśnie drugą porcję jaglanej i spadam na uczelnię. edytka mi też strasznie nie chce się wychodzić
|
#4262 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wydaje mi się że ta Olga? zgninie, ale kiepacko wymyślili już bym wolała żeby to nie było jego dziecko ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no lepiej mi się zrobiło po tym spacerze kupiłam w biedronce te kapcie-balerinki po domu. szału nie ma, z ryneczku mam lepsze ale na pewno się przydadzą po kąpieli. rossmana ominęłam szerokim łukiem bo muszę pilnować pieniędzy, już coraz mniej mi zostało z tego co zarobiłam ![]() [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43556842]no właśnie ja też widziałam wczoraj reklamę , chciałam napisać, ale bałam się że jeszcze będzie że serialomaniaczka wydaje mi się że ta Olga? zgninie, ale kiepacko wymyślili już bym wolała żeby to nie było jego dziecko ![]() a mnie brzuuch tak boli, dostałam @ czuje się fatalnie, aż się zwolniłam z jednej godziny, idę do łózka [/QUOTE]no ona zginie, ale dzidzia będzie może się potem okaże, że to nie jego dziecko czy coś, ale co będzie potem? Alicja wróci i co? masakra ja tam lubię seriale, nie oglądam każdego odcinka bo też nie zawsze mam na to czas ale staram się być na bieżąco ![]() dziewczyny czy któraś z was roznosiła kiedyś ulotki? muszę się z szefem policzyć, bo w wakacje roznosiłam trochę reklamujące kawiarnie i nie wiem jak mam to policzyć, czy od godzin czy ileś groszy za ulotkę. tylko minusem jest to, że nie wiem ile ich rozniosłam ale sporawo...
|
|
|
|
|
#4264 |
|
Konto usunięte
|
ja nie roznosiłam nigdy, więc nie wiem.
A co do serialu jaaaaak mogłaś mi to powiedzieć, specjalnie nie czytam spojlerów. Ale dziwne ze ona zginie a dzidzia będzie. Wkurza mnie że jak zwykle pewnie zakończą to "cukierkowo". Ja bym wolała żeby to nie było jego dziecko i jakaś draka
|
|
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() przepraszam karcia |
|
|
|
#4266 |
|
Konto usunięte
|
przeeestań
![]() Idę obejrzeć "Pokonać otyłość" na tlc |
|
|
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
no to dobrze
ok ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- w lidlu będzie ten dziennik fitness chodakowskiej za 28 złotych |
|
|
|
#4268 |
|
Zakorzenienie
|
ehh miałam smaki na cos dobrego, idę do szafki a tam nic nie ma... ktoś uratował mnie przed dodatkowymi kcal
|
|
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
haha no to dobrze
|
|
|
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
nic się nie ukryje
|
|
|
|
#4271 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja na szczęście dzisiaj na słodkie nie mam parcia. Wczoraj się objadłam, więc może dlatego ![]() Ale jestem śpiąca
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
od 14 listopada
|
|
|
|
#4273 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny ![]() Natrafiłam na Wasz wątek i muszę przyznać, że super inicjatywa Widzę, że już długo się wzajemnie wspieracie - podziwiam Ale wsparcie jest mega ważne pozwolicie, że będę tu do Was zaglądała
|
|
|
|
#4274 |
|
Zadomowienie
|
ja tak tylko na chwile. dzien zabiegany mam jak diabli. zero cwiczen
|
|
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
jakie stwory;p dzidziusie są kochane
|
|
|
|
#4276 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
machnij koniecznie ![]() jak śpią
|
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
ja od jakiegos czasu tak bardzo lubię dzieci
mogę pousypiac
|
|
|
|
#4278 |
|
Raczkowanie
|
witajcie !
Dzisiaj od 8 do 15 na uczelni, zajęcia bez żadnej przerwy.. ![]() Co nie zmienia faktu, że pilnuję zdrowych, regularnych posiłków: śniadanie: sałatka jarzynowa II śniadanie: 2 gruszki, jabłko, sok z pomarańczy Obiad: botwinka (nie zaprawiana śmietaną etc.), ziemniaczki, nóżka gotowana z kurczaka Kolacja: jabłko, gruszka, kawałek papryki Ćwiczenia: 36 minut biegania co dało 7 km 15 min cardio z melką abs trening brzucha z melką małe rozciąganko (własna inwencja twórcza )a teraz nauka iglisza ...koło w czwartek Poza tym gratuluję Wam wszystkim za wytrwałość i efekty - jak tak sobie czytałam posty, to aż pozazdrościć!
|
#4279 |
|
Konto usunięte
|
Akacja a nie lepiej zamienić kolacje na białkową zamiast cukrów w postaci owoców? Bo nie spalisz raczej już tego cukru i Ci się odłoży, a białko można spokojnie wcinać
I w ogóle mało białka i węgli złożonych ale ekspertem nie jestem (co ten wizaż robi z ludźmi )
|
|
|
|
#4280 |
|
Zakorzenienie
|
karcia ma rację
|
|
|
|
#4281 |
|
Raczkowanie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43565572]Akacja a nie lepiej zamienić kolacje na białkową zamiast cukrów w postaci owoców? Bo nie spalisz raczej już tego cukru i Ci się odłoży, a białko można spokojnie wcinać
I w ogóle mało białka i węgli złożonych ale ekspertem nie jestem (co ten wizaż robi z ludźmi )[/QUOTE]a wiesz co, masz rację, zastosuję się do Twojej rady Kolację jadłam przed 18, ćwiczenia robiłam od 19, mam nadzieję, że coś się tam spaliło ![]() To chorobcia przez to, że ja taaaaak uwielbiam owoce Muszę pilnować się z ich ilościami wieczorową porą Jutro na kolację zjem jogurt czy jakiś serek wiejski
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
jogurt nie, lepiej serek
też zaraz sobie zjem
|
|
|
|
#4283 |
|
Konto usunięte
|
ale możesz jakieś warzywka dać czy coś
ja też uwielbiam owoce, ale dietetyczka powiedziała mi żeby je jeść w pierwszej części dnia. Spalić może je spaliłaś ale białko jest lepsze przy ćwiczeniach bo tak jakby "chroni" Ci mięśnie i bierze się za tłuszczyk, tak mi się wydaje
|
|
|
|
#4284 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Też się ostatnio zapomniałam i mam zaległości ![]() [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43556842] a mnie brzuuch tak boli, dostałam @ czuje się fatalnie, aż się zwolniłam z jednej godziny, idę do łózka [/QUOTE]Cytat:
![]() A ja wręcz przeciwnie. Tzn dzieci są fajnie, ale po pierwsze cudze, a po drugie nie wszystkie Cytat:
U mnie dzień na plus. Dieta utrzymana, nawet nie wiem czy nie za mało, bo byłam dziś na siłowni i nie powiem - wyszłam z trzęsącymi się rękami i nogami, ale jednocześnie bardzo zadowolona |
||
|
|
|
#4285 |
|
Konto usunięte
|
miałaś jakiegoś trenera? Boże jak ja marzę o czymś takim, jakby to jeszcze była Jillian
na mnie ktoś musi się drzeć żebym ruszyła moje tłuste dupsko.
|
|
|
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
Bingos, dobry wyscisk nie jest zły
- brakuje mi tego
|
|
|
|
#4287 | |
|
Raczkowanie
|
aa i co do moich posiłków - nie wszystko mogę spożywać, bo mam zespół jelita drażliwego -uporczywe zaparcia
![]() dlatego na przykład nie jem makaronów, ryżu, smażonego mięcha, bananów, fasolki i innych pyszności strączkowych, białego pieczywa itd. a jak czasami zgrzeszę i zjem na przykład ryż z bananem, rodzynkami na słodko - no to mam okropny dyskomfort trawienny ... a to wszystko wina stresu, który spowodował ten nieodwracalny defekt mojego organizmu, jedyne co można robić, to przez odpowiednią dietę łagodzić dolegliwości ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
ogarnę na pewno swój jadłospis ![]() jak ktoś obok dopinguje i rekomenduje co jak ile robić, niewątpliwie człowiek daje z siebie wszystko, bo chce nie tylko sobie udowodnić, że da radę, ale też tej drugiej osobie hmmm mnie też by się przydało takie kopnięcie w dupsko
|
|
#4288 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43565991]miałaś jakiegoś trenera? Boże jak ja marzę o czymś takim, jakby to jeszcze była Jillian
na mnie ktoś musi się drzeć żebym ruszyła moje tłuste dupsko.[/QUOTE]![]() Dokładnie, nie ma to jak porządnie się spocić ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4289 |
|
Raczkowanie
|
nie jest źle, do diety bogato resztkowej można przywyknąć, przez to tez schudłam bo kiedyś ważyłam 65 kg , także nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło
|
#4290 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I faktycznie, tak jak mówi karcia, owoce najlepiej spożywać tylko do południa. ![]() Cytat:
![]() Daj znać jak jutro będą żyć Twoje mięśnie Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.

mam nadzieję, że maks nie umrze bo to już była by katastrofa a taki artykuł też czytałam
muszę wyjść kupić migawkę na nowy miesiąc i zrobić zdrowe zakupy ale strasznie mi się nie chce, głowa mnie boli.. ale może właśnie świeże powietrze dobrze mi zrobi. i wieczorem fitness

może się potem okaże, że to nie jego dziecko czy coś, ale co będzie potem? Alicja wróci i co? masakra
ale sporawo...

)
)