|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł powinna mieć III część wątku? | |||
Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
25 | 40,98% |
Rosną nam zdrowo i kopią nas mocno maluchy co mają rodzić się WIOSNĄ - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 |
3 | 4,92% |
Jesień za oknem, liście z drzew spadają, a nasze maluszki się ujawniają - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 |
2 | 3,28% |
Coraz większe nasze brzuszki, a w nich kopią już maluszki - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 |
15 | 24,59% |
Z kompletowaniem wyprawki urwanie głowy- czy o tym będzie nasz wątek nowy?- Mamusie III/IV 2014 cz.3 |
0 | 0% |
Półmetek za nami, wiosną będziemy mamami - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 |
16 | 26,23% |
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201
Cytat:
![]() Kicia leginsy wyglądają całkiem porządnie ![]() mi tam mózg nie pracuje najlepiej to nie wymyślam ![]()
Pod moim sercem,inne bije serce... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane. Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukają do mojego serca. Myślę, sobie wtedy: może być wspanialej? Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje! ![]() Edytowane przez monkaa321 Czas edycji: 2013-11-05 o 10:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4532 | |||||
Zadomowienie
|
Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201
Cytat:
![]() Dopisz tydzień to umieszczę na pierwszej stronie wagę ![]() Cytat:
![]() Mnie raz tez Mała kopnęła, że aż zabolało ![]() Frogutka, tez proszę o dopisanie tygodnia, to wpiszę na wagę na 1. stronę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja mam z Pepco sporo majtek i są spoko ![]() Cytat:
![]() ![]() My też kupiliśmy wózek - powiedziałam, że jak będę mieć więcej czasu to się wrzodów nabawię ![]() http://www.bebe-best.com/images/Carambola_1.jpg Bardzo się cieszę - czekam na kuriera ![]() Edytowane przez mmhym Czas edycji: 2013-11-05 o 10:20 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4533 | ||
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny za kciuki
![]() Okazało się, że na USG nie widać, żeby coś było nie tak. To i tak nie daje mi gwarancji, ale zawsze to jakieś pocieszenie. Dostałam znowu antybiotyk i jakieś globulki przeciwgrzybicze profilaktycznie. Zastanawiam się czy wykupować, już tyle czasu biorę antybiotyk i grzybicy nie widać ![]() Hmm... co jeszcze? Z łożyskiem już chyba ok. Jak zapytałam to odpowiedział wymijająco więc się nie będę tym przejmować Za dwa tygodnie robię to glukozę z obciążeniem ![]() ![]() Dostałam od położnej witaminy ![]() Wymiarów dziecka nie znam, bo nic mi nie podał. Dziwny ten lekarz ![]() ![]() Następna wizyta 06.12 Cytat:
![]() Ale nie chce sobie wygryźć szwów, ostatnio to zrobił, a teraz będzie musiał chyba iść na zdjęcie ![]() Co do ubrań w pepco to kupiłam SOBIE kiedyś tam sweterek, który z każdym praniem robił się większy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja muszę koszulę wyrwać z lumpa ![]() ![]() Ja nie jestem dobra w wymyślaniu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- koziemleko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Najwyraźniej teściowa dąży do tego abyście sami wyremontowali mieszkanie... ach te teściowe, ja na szczęście na swoją nie narzekam, wspaniała kobieta ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o legginsy ja kupowałam ocieplane Oasi, polskiego producenta, na początku jakość wydawała mi się świetna, ale po kilku praniach stwierdzam że strasznie się mechacą, wszystkie paprochy się do nich przyczepiają, a do tego mogłyby być zdecydowanie dłuższe. Jeśli jesteś wysoka sprawdź dokładnie długość nogawki ![]() Edytowane przez mona1 Czas edycji: 2013-11-05 o 10:32 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4536 | |
Zakorzenienie
|
nieee, bo ja mam usg 18.11 a chcę wiedzieć co mam w brzucholu
![]() Cytat:
polecała mi bebe, była zadowolona i ja też ![]() ja też, zużytych albo takich najtańszych ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mi też nie podaje wymiarów już lekarz, a wagi Ci nie podał? Nie ważne, ważne, że zdrowe ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4538 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja chyba pojade na glukozę w sobotę, jak się będę lepiej czuła ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4539 |
Wtajemniczenie
|
Nie chcę spamować wątku zdjęciami ciuszków. W podpisie mam linka do bloga i tam będą zdjęcia
![]() Ja też muszę kupić sobie legginsy ocieplane. Ale póki co brzuch mam malutki, więc wchodzę w normalne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4540 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A może dzidzia wysoka, że pytal o wzrost? Bo moja malutka ma strasznie długie nóżki ![]() ![]() ![]() ![]() Ja też za dwa tygodnie idę na glukozę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Moderator
|
Dziewczyny - GŁOSUJEMY!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4542 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z tym wzrostem to rzeczywiscie dziwne pytanie, ciekawe po co mu to ![]() kicia fajne leginsy, mi sie pierwsze bardziej podobaja ![]() Moze kazda jak bedzie miala juz gotowy pokoik albo kacik dla dziecka, niech sie chwali ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Olaboga tyle propozycji? Daję sobie czas do jutra ![]()
![]() |
#4544 | ||
Moderator
|
TAK!!!
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też już zaczynam coraz poważniej podchodzić do tematu ![]() Cytat:
![]() Najważniejsze, że wszystko w porządku ![]() A lekarz tak dziwny jak i mój - nie przejmuj się ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- No ![]() ![]() Ja też się wstrzymuję bo muszę się namyśleć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Rzeczywiscie, trzeba sie namyslec nad tym tytulem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
mmhym śliczny wózek
![]() ![]() ![]() koziemleko super że u dzieciaczka wszystko dobrze ![]() ![]() ![]() co do globułek to może faktycznie nie kupuj? jedynie laktowaginal czy jakiś inny probiotyk a recepta zostanie w razie W ![]() I tak pytam o chomika ![]() ![]() ![]() lutien a ja chyba kurtkę zimową wezmę od Tż ![]() ![]() mona1 fajnie mieć długie nogi ![]() ![]() Idę oddać głos ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 | |||
Zadomowienie
|
Witam
![]() To jak kończymy dzisiaj wątek ??? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Właśnie wróciłam ze szkoły byłam po odbiór dyplomu (odbieram go od sierpnia ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Musze sobie kupić jeszcze jedna koszulę, bo poprzednim razem zabrałam do szpitala tylka jedną i strasznie sie zabrudziła podczas porodu i musiałam załozyc szpitalną. Na drugi dzień męzus mi juz przyniósł wypraną. Cytat:
![]() Ja szlafrok biore jeden i powinien wystarczyć. Napewno nie zniszczysz szlafroka, bedziesz go ubierała tylko wstając z łóżka. Cytat:
Pierwszy od lewej to taka bardziej bluza ocieplana 0-3 m-ca George, w srodku sweterek ocielnany Marks&Spencer rozmiar 1m-c i ostatni sweterek tez Marks&Spencer rozmiar 1m-c. Wydaja mi się wieksze te sweterki niz rozmiarówka. Cytat:
Cytat:
![]() |
#4549 | |
Zakorzenienie
|
Pytanie odnośnie rogalików a'la Koziemleko
Te 1/4 szklanki cukru to do tej masy mam wsypać i ugniatać, czy to służy tylko do sypania? Nie śmiać się z pytania, ja ostatnio piekłam jak byłam mała ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dajcie mi czas chociaż do wieczora !!
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4550 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja jeszcze nie jestem w 5 miesiacu a juz jak dlugo chodze albo stoje to mnie plecy napierdzielaja w odcinku ledzwiowym ![]() monka popie.rdolki powiadasz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Szlafrok jakiś stary mam ![]() Co do kurtki zimowej to nie mam pojęcia co zrobię ![]() ![]()
![]() |
#4552 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() minimalizm tez moze byc fajny ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Zakorzenienie
|
Może w czwartek coś upiekę
![]() Chociaż dzisiaj idę odebrać wyniki z glukozy, także możliwe, że nie będę mogła...
#4554 | |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Niedawno wstałam, zjadłam leniwe śniadanie, zrobiłam pranie i posprzątałam trochę i uciekam zaraz do rodziców na wieś ![]() Wieczorem Was nadrobię, bo widzę, że dużo się dzieje - zakupy, badania, zakładanie firmy ![]() elunka88, dużo, dużo zdrowia dla Was! Cytat:
![]() I taka ze mnie ciapa!!! Dobrze, że dziś weszłam na maila - patrzę, a wygrałam dwie aukcje! W sumie za 6 bodziaków zapłaciłam 39zł z przesyłką ![]() Rozmiar 62-68, więc będą na lato ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super wybór! ![]()
![]() |
#4556 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś mi się zapomniało z tego wszystkiego. Cytat:
![]() Teraz mi się przypomniało, że jak pytał o ten wzrost, to pod nosem mruknął, : a bo to już 24 tydzień; Więc może faktycznie duża dzidzia? ![]() A ta glukoza mnie przeraża. Niby mam wypić 50 g i czekać godzinę ![]() Ja się nie umiem zdecydować. Muszę się poradzić maleństwa, w końcu to i jego wątek ![]() Cytat:
![]() A ja bym wolała, żeby chominiu sobie wydłubał te szwy. Nie musiałabym z nim iść na ściąganie. Zawsze to mniej stresu dla niego. A ja mam kurtkę zimową ![]() ![]() Ja też mam krótkie i masywne nóżki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też się bardzo szybko męczę. Mam do gina 20 minut spacerkiem i do tej pory to był właśnie miły spacerek, a dziś przeprawa. Sapałam jak stara lokomotywa ![]() Cytat:
![]() ![]() Fajne te sweterki ![]() ![]() ![]() Już ktoś odpowiedział, ale... Tak ten cukier dodajesz do ciasta i ugniatasz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4557 | ||||
Zadomowienie
|
Dzięki za brawka - strasznie mi sie podoba
![]() No, na ten się zdecydowalismy. Mąż chciał czerwony, ale ponoć na żywo wygląda bardziej na malinowy, więc stanęło na moim ![]() Cytat:
Ja mam kurtkę dwurzędową na napy, więc będę się zapinać na szerszy rząd, a tamte wystające napy jakoś zaślepie... będę kombinować ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A wczoraj w tym C&A kupiłam Ulce 4 pary spodni dresowych ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Hm, a mnie lekarka zapytała czy chce mi się więcej pić, ja mówię, że nie i nie mam robić na razie glukozy... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4558 |
Moderator
|
I to jest 2w1? Ja tez chyba kupie wozek przez neta, bo w tych sklepach stacjonarnych albo nic mi sie nie podoba albo jest drogie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4559 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. No własnie ja dostałam skierowanie na 75 gram, a po tym sie czeka 2 godziny. Własnie sobie myślałam, że wolałabym dostać te 50 gram. Bo generalnie tak powinno się robić. Najpierw 50 gram, jak cos wyjdzie źle, to wtedy idzie się na 75 gram, ale niektórzy od razu walą 75 gram ![]() 3. A dużo ma szwów? Moja fretka jak miała sterylkę to miała tylko jednego szwa, którego też sama sobie nie ściągnęła, ale jak poszłam z nią na ściągnięcie, to nawet nie wiem kiedy pani to ściągnęła ![]() ![]() 4. Przyznam, że mleka koziego nie piłam nigdy ![]() 5.To muszę więcej zmielić ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4560 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() My oglądaliśmy go w sklepie i zamówilismy przez internet ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.