![]() |
#271 |
BAN stały
|
Dot.: Łóżkowe"wpadki"cz.2
Moja najgorsza wpadka to chyba rok temu, mój TŻ poszedł odwiedzić swojego synka z pierwszego małżeństwa, ja w tym czasie zamówiłam kolacje do domu i w ramach niespodzianki założyłam dosyć skąpą bieliznę. Dzwonek do drzwi, uradowana biegnę otworzyć a tam... TŻ z synkiem (4 lata). Stoję przerażona a mały pyta "a tobie nie jest zimno?"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Raczkowanie
|
Któregoś pięknego dnia u schyłku sierpnia zasłoniliśmy zasłony, upewniliśmy się, że mieszkanie jest puste i zabraliśmy się do dzieła ;] Byłam niesamowicie rozochocona, wrażliwa najdelikatniejsze smyrnięcie. W pewnym momencie, niwecząc cały romantyzm, mój Miły postanowił mnie połaskotać w łydki. A musicie wiedzieć, Dziewczyny, że mi się takich rzeczy nie robi, bo dostaję strasznej śmiechotki i nie kontroluję swoich reakcji. Prosiłam, żeby przestał, a kiedy to nie dało efektu, postanowiłam uciec, turlając się z łóżka. Jak? Najkrótszą drogą, inteligentnie fikając sobie do tyłu. Zupełnie nagusieńka. Trzaskając karkiem o podłogę dokładnie między stoliczkiem kawowym a krzesłem. Miałam mnóstwo szczęścia, że się nie zabiłam, bo to była taka wąska przestrzeń, akurat, żeby zmieściła się tam osoba moich gabarytów. Leżałam dłuższą chwilę bez ruchu na ziemi, aż dotarło do mnie, że Miły nawet się nie ruszył, by sprawdzić, czy żyję. Okropnie obolała, podniosłam się z ziemi i zapytałam z pretensją, dlaczego nie zainteresował się, co ze mną? "myślałem, że uderzyłaś się w ten stolik głową, nie żyjesz i zastanawiałem się, jak ubrać zwłoki" o_O
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#274 |
Raczkowanie
|
Pozwolę sobie wrzucić również moją zabawną historię:
Otóż kiedyś z moją ex wyjechaliśmy na wczasy ze znajomymi. Przez prawie dwa tygodnie nie mogliśmy znaleźć sobie spokojnego miejsca. (Takie studenckie czasy), bo ogólnie zakwaterowanie nie dawało takiej możliwości. Ona przez te prawie dwa tygodnie nakręcała mnie jak tylko mogła. Ocierając się o mnie, zachęcając itp. W końcu udało się złapac chwilę i miejsce dla siebie. Gdy w końcu dochodziłem ilość nasienia jakie z siebie wydaliłem przeszła najśmielsze oczekiwania i moje i jej. Kończyła oralnie, aż tu nagle istny wodospad. Wszystko ubrudzone w spermie. Kołdra łóżko, ona, okoliczna ściana, część mnie. Dosłownie istny meksyk. A najzabawniejsza była jej mina. Takie przerażenie jakby nie wiedziała gdzie się schowac, czy uciekać. Też byłem w szoku. Nie wiem jakim cudem udało mi się zebrać taką ilość tego w sobie, ale pomimo tego, że sytuacja miała miejsce kilka ładnych lat temu to nigdy nie udało mi się tego powtórzyć xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
Dla jednych fuuuj, dla innych mniam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Konto usunięte
|
No wiecie, jogurt i Seks
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Raczkowanie
|
U nas odwrotnie bylo. Po sporym okresie bez seksu i gdy wreszcie udalo nam sie zoorganizowac, dziewczynie ciagle robilem tzw "minete" i "palcówke". Lecialo z niej tak ze zalalo recznik podlozony, posciel, materac, niewime ile tego moglo byc i skad
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
![]() Tak jak ja po przeczytaniu tego ![]()
![]() |
![]() |
#283 |
Raczkowanie
|
Może sytuacja nie jest śmieszna, ale tak baraszkowaliśmy w wynajętym pokoju, że połamaliśmy prawie połowę szczebelków znajdujących się pod materacem. W dodatku Miły tak głośno chrapał, że przespałam może z 2h... Nagrałam te 'bagienkowe' odłosy i ustawiłam jako sygnał sms od niego ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
Puściłam bąka podczas seksu w dziwnej pozycji. Wszystko przez to, że miałam mega rozchylone pośladki! Śmiejemy się z tego z TŻ do dziś.
![]() Chociaż mnie do śmiechu nie było, bo to był mega głośny pierd, taki perfidny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Raczkowanie
|
Seks na pieska, nagle pukanie do drzwi i głos młodszej siostry - moge wejść? - zaraz! Szybko pod kołdrę, oczywiście szamoczemy się tam, niedość że uderzyłam głową w ściane, to do tego półka spadła mi na głowe. bolało.
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
No dobra, to ja teraz
![]() Kochaliśmy się z Tż po dłuższej przerwie i było...hm no było ostro. Dwa pokoje dalej rodzice. Następnego dnia przyszła do mnie mama i mówi: Nie bądź na mnie zła ale jak się kochacie z M. to trochę ciszej bo miałam tv włączone a słyszałam". Szkoda że nie widzieliście mojej miny " ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Raczkowanie
|
Puscilam baka ,ale byl wstyd ;/// ,ale naszczescie nic nie powiedzial
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
zuy mod
|
Nie przesadzajmy, sama natura, przecież nic strasznego
![]()
![]() |
![]() |
#292 |
Raczkowanie
|
hhehe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Przyczajenie
|
[1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4123227 9]E tam, siniaki są fajne
![]() A to mi właśnie przypomniało, że eks miał takie dziwne łóżko, że się rozjeżdzało na pół od nadmiernych ruchów ![]() ![]() Ja też niestety mam takie łóżko i udało mi się podczas seksu zwichnąć bark (już wcześniej miałem z nim problemy). Tym razem ja byłem na dole. Gdy łóżko zaczęło się rozjeżdżać, próbowałem się jakoś wydostać i akurat mi właśnie wtedy strzeliło. Na szczęście udało mi się jakoś z jej pomocą wydostać, bark po chwili wskoczył na miejsce i nie bolał za mocno. Mi się jednak tak chciało kontynuować, że zaczęliśmy pieszczoty od początku. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 |
BAN stały
|
Ja wczoraj podczas pozycji "na pieska" chcialam sie oprzec na ramionach i schylic glowe, ale tak schylilam, ze z calej sily walnelam w rame lozka
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Konto usunięte
|
Jestem w bardzo dobrych stosunkach z mamą exa. Mówi na mnie "synowa" i tak dalej, mimo, że z facetem nie spotykam się 3 miesiące. Ale zawsze tak było, to co ja się będę przejmować. Po prostu mnie zaakceptowała. I tak kiedyś kocham się z tym kolesiem (był to tzw. seks bez zobowiązań), no a że dobrze mi było, to drapałam po pleckach. Mocno. Potem pożegnałam się z panią mamą, poszłam do domku. Na drugi dzień koleś chodził bez koszulki w domu, i między nim, a "teściową" mą wywiązała się dyskusja
Mama - co ty jej tak źle robiłeś, że taki podrapany? On - Ja jej dobrze robiłem! Podobno dostał ścierką w głowę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Przyczajenie
|
Historie świetne! Ubaw mam po pachy
![]() Przypomniało mi się, jak mój TŻ zaplanował dla nas romantyczny wieczór. Wszystko było pięknie, nagle zaproponował żebyśmy przenieśli się na łóżko. Wziął mnie na ręce, ucałował delikatnie po szyi, przeniósł do drugiego pokoju, i już już delikatnie kładzie mnie na łóżko, gdy nagle... nie wycelował w poduszkę i przywalił moją głową o drewniany zagłówek! Nigdy mu tego nie wybaczę ![]() Druga akcja była dosyć podobna. Byliśmy hotelu, pokój wyglądał tak: jedno łóżko, przerwa i drugie łóżko (spał w tym pokoju z kumplem). Chciałam z nim trochę poigrać, kiedy akurat rozmawiał ze swoją mamą przez telefon. Spuściłam mu spodnie, zaczęłam całować namiętnie w przerwach między wypowiadanymi do mamy zdaniami, potem zaszłam go od tyłu. Złapałam w pasie i chciałam żebyśmy usiedli tak razem na łóżku, więc pociągnęłam go w tył i... runęliśmy na ziemię, bo stanęłam akurat w przerwie między łóżkami. Potem musiał tłumaczyć się mamie, dlaczego telefon wypadł mu z ręki.
![]() |
![]() |
#298 |
Ekspert od Dupy Strony
|
Dobra, kto zrozumie ten zrozumie
![]() Ostatnio jak się kochaliśmy, mój facet doszedł, po 5 sekundach on do mnie taki uradowany: "Czułem, że będę ruchał, kur*a czułem to!"
![]() |
#299 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:06.