|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 6
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2972 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie, nie w przychodni. Poszłam sama do Zespółu Położnych Środowiskowo-Rodzinnych "NOWE ŻYCIE" w naszym mieście (Piła) i sama się zapisałam. Właśnie jestem dzisiaj po pierwszej wizycie położnej u mnie w domu. Wszystko za darmo oczywiście bo na NFZ, przyszła, zmierzyła mi ciśnienie, tętno kruszynki, przyniosła różne broszurki, poopowiadała (dziś o rodzajach skurczów i jak je rozpoznać) i na kolejnych spotkaniach będzie przychodzić i mówić mi/uczyć mnie to czego będę chciała. A po porodzie to wiadomo. P.S. To ja też się pochwalę swoim brzuszkiem. Ostatnio urządziłam sobie brzuszkową sesję w stylu PIN UP i inne
|
|
#2973 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Muminek1991 dużo szczęścia na nowej drodze życia! 2 szt, tak wyjściowo, w domu będzie rządziła tetra Cytat:
ja trafiłam na drugiego pod rząd komepetentnego lekarza. żyła wygląda źle, ale na szczęście wykluczyli zapalenie żył głębokich. Zakrzep jest spory,heparyna do porodu no i długo się będzie mi to cholerstwo goić, ale najważniejsze,żeby było ok. |
||
|
|
|
#2974 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to moze pochwał sie efektami sesji, jestem mega ciekawa ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2975 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobrze się sprawdza u maluszków. Śliniaki przydają się nieco później, szczególnie, gdy dzidzia zaczyna wtryniać stałe pokarmy
|
|
#2976 |
|
Zakorzenienie
|
selena- super fota
poka więcej
|
|
#2977 |
|
Zadomowienie
|
Super chłopaki nam rosną, brawo ddziewczynki za wizyty.
Ja też wracam zawsze spokojna i szczęśliwa z wizyt u gina . Ja jeszcze muszę kupić http://allegro.pl/klups-radek-lozecz...665800109.html wzór little boat marynarski I wózek sevila camarelo zielony tylko z felgami i stelaz czarnym. Staniki do karmienia w środę mam odebrać, a z allesa kupię jakoś w grudniu. I już wszystko mam Ubranka, kosmetyki, akcesoria wszystko już zakupione.Ubranka poprane i poprasowane i poukładane do rozmiaru 80. Nawet na półki poprzyklejalam fiszki z rozmiarami, żeby mąż albo mama pod moja nieobecność mi równych stosikow nie rozwalili . Stosik szpitalny też oznaczony Aaa dziś tylko zauważyłam że nie mam czapeczki zimowej maleńkiej. Dziewczyny świąteczno -noworoczne pamiętajcie że koniec roku to inwentaryzację i że może być ciężko z zamówieniami na all czy w hurtowniach.... |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2978 |
|
Zadomowienie
|
Dopiero przebrałam się z piżamy w dres (tylko dlatego, że musiałam iść do sklepu
). Nie ma chyba dzisiaj większego zgnita niż ja! ![]() Nawet moja córka dzielnie od rana harcuje
|
|
#2979 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nic mi się nie chce. niedawno się położyłam i tak mi dobrze było, że mi się przysnęło razem z kotą ![]() wstałam i cholera zachciało mi się mleka- zalałam siostrze laptopa. mam nadzieję, że jak podeschnie to zacznie działać, bo nie chce mieć nic na sumieniu
|
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
O matko to ja dziś weszłam w 3 trymestr
![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Muminku obawiasz się ze któraś nazwie tak samo? Spokojnie wszystkie mamy do siebie daleko a po za tym już większość wybrała imię ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Wybrałam kanapę Będzie w przyszłym tygodniu
|
#2981 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nigdy nie mam ochoty się przebierać i mi tak najwygodniej
|
||
|
|
|
#2982 |
|
Zadomowienie
|
Mala i Selena śliczne brzuszki.
![]() Ja nie wiem o co chosiii ??? ale ciągle czytam..grubą jestem ...wielka mam doope...brzuch mam nie taki...zgaga..bóle...a tu co jedna to ładniejsza z uśmiechem na buzi,,,zgrabne z okrągłą pileczka ....koniec marudzenia ...niech już będzie do końca słodko pierdzaco i spokojnie...bez nieprzyjemnych niespodzianek..zrozumiano ??
|
|
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
Selena sesja pewnie udana, widać po zdjęciu
|
#2984 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale chcemy ,żeby pierwsi dowiedzieli się moi rodzice. I dopiero reszta.![]() Pokaż jaka kanapa ?? |
|
|
|
|
#2985 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Łóżko nie zaścielone (bo po co ścielić skoro ciągle się do niego ładuję )
|
|
|
#2986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://czterykaty.pl/czterykaty/5,10...dane.html?i=13 My lubimy takie proste kształty ![]() Jak przywiozą to zrobię zdjęcie, ona będzie w ciemnym brązie
|
|
#2987 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt
![]() selena brzuszek super
|
|
|
|
#2988 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
moje zupsko się ugotowało- właśnie poparzyłam sobie język bo taka jestem zachłanna
|
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
Prosta
![]() Zależało nam na prostocie, a wszystkie mają albo jakies guziki, albo jakies zaokrąglenia na oparciu, albo poduchy...ciężko było coś znaleźć a musi się jeszcze rozkładać bo będzie stała w takim dziennym pokoju, i goście będą na niej spać
|
#2991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo fajna kanapa my też mamy w salonie narożnik z funkcją spania- jak ktoś u nas zostaje to nie ma problemów ze spaniem a na codzień siedzimy na nim i polegujemy razem z kotą
|
|
|
#2992 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2993 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przez jakiś czas okupowałam dresy TŻa, ale on jest ode mnie o 20 cm wyższy, i non stop nogawki mi się plątały, wyglądałam jak ostatnia oferma. Więc piżama rulez.Eh, to życie w piżamie, raj
|
|
#2995 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w każdym dniu 1 tabliczka![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
kiedyś oglądałam taki film, gdzie rodziła kobieta i też bardzo się bała nacięcia, ale położna to zrobiła. Długo ta dziewczyna dochodziła przez to do siebie i dostała strasznej depresji po porodowej, która skończyła się tragicznie.... Jakoś to źle na mnie zadziałało ![]() Cytat:
Aniołku spokojnie na pewno wszystko będzie dobrze maluszek ma tyle paluszków ile trzeba.... czasami tak te nasze brojusy się ruszają, że trudno cokolwiek dokładniej zobaczyć ![]() Forester trzymam kciuki za Twoje zdrowie ![]() Cytat:
Czasami to nie zależy od szefa ( bo on może być wporzadku) tylko właśnie mod pracownika. Jak dasz mu palec to od razu chciałby całą rękę. Wiem co mówię, bo sama mam pod sobą ludzi i staram się żyć z nimi w koleżeńskich stosunkach i wszystko mogą ze mną załatwić.... ale niestety zdarzyły mi się takie egzemplarze (nieliczne), które to wykorzystywały i naprawdę przeginały. Z niektórymi dłuższe rozmowy pomogły, z niektórymi niestety nie i skończyło się to rozstaniem, ale tak jak pisałam wszystko ma swoje granice. Cytat:
![]() Cytat:
Muminek wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Dziewczyny piękne brzuszki
|
|||||||
|
|
|
#2996 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
?Ja właśnie tworzę naleśniki z pieczarami i serem Krokiety takie ![]() Chyba jestem naleśnikową ofermą, zawsze wychodzą mi za twarde/zbyt chrupkie
Edytowane przez Akkma Czas edycji: 2013-11-05 o 18:57 |
|
|
|
|
#2998 | |
|
Zakorzenienie
|
no i stało się- zeżarłam drugi talerz zupy... nie mogę się ruszyć i ledwo dyszę
---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- ha! a nie buraczkowa ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
mi na 10 zrobionych jeden wychodzi okrągły- reszta przybiera dziwne futurystyczne formy
|
|
|
#2999 |
|
Zakorzenienie
|
Nasze komody mają wjechać w sobotę
![]() Do piątku mają dostarczyć panele, dziś dotarł podkład piankowy pod panele, a w piątek drzewo na listwy mamy odebrać.... no i kanapa po niedzieli-dziewczyny wydałam bardzo dużo kasy w tym tygodniu....po prostu masakra Tak sobie myślę ze to "wicie gniazda" wcale nie jest tanie, no ale co dziewczyny ?Natura
ŻONA MAMA LENKI Edytowane przez lolita25 Czas edycji: 2013-11-05 o 19:09 |
|
|
|
#3000 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Apetyt na pewno wzrośnie!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.

))) i kciuki!!

16.06.2012 

). Nie ma chyba dzisiaj większego zgnita niż ja! 

Przez jakiś czas okupowałam dresy TŻa, ale on jest ode mnie o 20 cm wyższy, i non stop nogawki mi się plątały, wyglądałam jak ostatnia oferma. Więc piżama rulez.