|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi
Cytat:
Zakaz calkowity. Siostra za dane ksiedzu pieniądze kupuje kwiaty i ustawia je na oltarzu dla wszystkich par mających ślub tego dnia. Cytat:
, ale masz szansę na szybka fasolke i na pewno wam się uda! ![]() Wysłane z mojego GT-I9300
|
|
#2462 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi
Cytat:
![]() Bedzie dobrze!
|
|
|
#2463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9300
|
|
#2464 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Znów musze Was przeprosić że mnie tak długo nie bylo. Przeczytałam tylko ostatnie wiadomości. Przykro mi i zasmuciła mnie ta informacja co się dzieje u Meire. Dlaczego tak musi być...To niesprawiedliwe ![]() Meire- trzymaj się kochana, tulę mocno ![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Zubi- nie myśl tak, proszę. A Ty z tego co pamiętam to byłaś w 7 tc na pierwszej wizycie? |
|
|
|
#2465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mi
|
|
|
|
|
#2466 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odsetki za nie żadne nie rosną, więc nawet jak ktoś przypomni sobie po czasie, to do zapłaty jest tyle samo; natomiast często nikt sobie nie przypomina, a po jakimś czasie mandaty się przedawniają ![]() Cytat:
![]() Kurczę, człowiek tyle czasu się stara, a okazuje się, że to może być dopiero początek całej tej walki Cytat:
![]() Cytat:
W Warszawie nie ma szans, żeby jazda samochodem [nawet takim na gaz] była bardziej opłacalna, niż komunikacją miejską Ale za wygodę czasem warto dopłacić ![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
A mój małż właśnie dzwonił do mnie, że jedzie na siłownię
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
witam,
padam na ryjek, widzę, że dyskusja o autach była.. ja sobie nie wyobrażam życia bez auta. I nie ważne czy w wiekszym mieście czy mniejszym. Bo i w takim i w takim mieszkałam. Komunikacja komunikacją, ale nie wyobrażam sobie dużych zakupów i tachania tego wszystkiego. a oprócz tego są też inne wyjazdy typu gdzieś do kogoś w odwiedziny, a komunikacją wszedzie się nie dojedzie. Tu gdzie mieszkam np. jak chciałam do lekarza na 12 iść to autobus miałam o 10 , o 10 30 byłabym na miejscu i tyle czasu kwitnąć pod gabinetem. Nie mówiąc o wakacyjnych wyjazdach. jutro prawdopodobnie owulka... jejciu trzymajcie kciuki;]
|
#2469 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
To Cię zaskoczył, co?
Mój miał być na 19 w domu, obiaokolacja prawie gotowa, a on telefonu nie odbiera, chyba nie skończył wcześniej
|
|
|
|
#2471 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
Meire tak mi przykro ale musisz być silna...
i podnieść się po tyj stracie i starać o dzidziusia ![]() i dziewczyny mają rację lepiej teraz niż później jak sobie przypomnę historię pewnej dziewczyny z wizażu której dzidziuś umarł w chyba 37 tygodniu... wszystko gotowe i tak z dnia na dzień ale swoją drogą to straszne ile dziewczyn straciło tu swoje maleństwa ![]() Zubi nie możesz tak myśleć trzeba być pozytywnie nastawionym z Twoją fasolką na pewno wszystko ok ![]() My mamy autko ale bardzo małe 3 drzwiowe z dzieckiem na co dzień tako średnio wygodnie, o dalszych podróżach już nie wspominając. Ale najpierw musi TŻ zmienić pracę albo ja znaleźć na stałe wtedy zmienimy Ja na uczelnię jeżdżę autobusem bo mi się bardziej opłaca w jedną stronę naszym to ok 20 zł, za miesięczny na busa płacę 77 zł a za 5 msc mpk 170 zł
|
#2473 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
przecież to,że codziennie są tysiące wypadków samochodowych, nie znaczy,że każda z nas zaraz będzie miała. !Zubi !! wszystko jest ok i nie masz prawa myśleć inaczej. u mnie to norma,że czekam z jedzeniem.
|
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
schabowe, ziemniaki i surówka z pekinki
![]() na wieczór takie rzeczy ![]() No ale cały dzień oboje byliśmy na kanapkach. a TŻ już jedzie - troszkę przybrali ![]() Dziś przez przypadek trafiłam w sklepie na słomki ptysiowe z cukrem tak dawno ich nie jadłam - musiłam kupić
Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2013-11-05 o 19:00 |
|
|
|
#2475 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mniam![]() Chociaż teraz mam wstręt do mięsa, oprócz kurczaka. Mdli mnie na jego smak i zapach. Przed ciążą to bym chętnie zjadła, ale dziś to tylko ziemniaki z surówką. Chciałabym aby mi to już przeszło. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje za baciki
ja wiem, że macie rację ale strach był od początku i pewnie już całe życie zostanie obiecuje poprawę!!Pacynka tak w 7t |
|
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
Meire bardzo mi przykro
Dobrze, że w szpitalu jest dobra opieka, to dobrze się Tobą zajmą... udzielaj się proszę i nie porzucaj nas! ![]() kicia a no ja lubię tak w przyszłość skoczyć Ja za to zeżarłam pół czekolady, 4 pierniki, ehh ciągnie mnie do słodkiego przez tą @ Obejrzałam następny odcinek "Lekarzy" i się poryczałam troszkę na końcu
Edytowane przez Leine Czas edycji: 2013-11-05 o 22:26 |
|
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
o właśnie miałam nadrobić a mąż mi nie daje
|
#2479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
dobry jest
A no i Dexter sezon 6 zaczęłam i trochę mam dość. Nie filmu, ale czasu mi to zabiera od cholery i zaniedbuję niemiecki, ale nadrobiłam ździebko dziś troszkę a teraz póki co....idę na Dexa |
|
|
|
#2481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2482 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a Ty oglądasz odcinki do przodu nie? masz w tv tą opcję czy jak? bo ja nie mam w domu routera i nie potrafię sobie używać tych różnych funkcji tv. Ktoś wie, czy tą całą iplę można w laptopie mieć? i trzeba za to płacić? bo ja ciemna w tym zakresie jestem. ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
a ja mam tortille własnej produkcji, tzn placki kupne. ale jak dotąd zjadłam pomidorową z paczki Amino
|
|
#2483 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pytam, bo dziś byłam na pierwszej wizycie i niby w 7 tc jestem, a zgodnie z moimi i ovuf wyliczeniami to już 8 tc. Po badaniu gin powiedział że wszystko jest w normie 7 tc. Tylko serduszka nie mogliśmy posłuchać bo za słaby sprzęt. Zaproponował mi wizyte w innej placówce i żeby się już zapisać bo ma tam odległe terminy. No to zadzwoniłam i w sumie zapisałam się ale i się załamałam...cenami. Normalne badanie 250 zł, a USG w ciąży z wydrukiem 200 zł. Zastanawiam się, co mam teraz robić? Byłam dziś pierwszy raz u tego gina. Słyszałam że jest dobry. Wcześniej chodziłam do innego ale on niestety ciąży nie prowadzi. To chyba strasznie wysokie ceny są. Dzwoniłam jeszcze gdzie indziej i o 100 zł taniej było. No ale nic nie wiem o pracujących tam ginach. Wiem tylko że muszę wybrać dobrze lekarza, tylko jak? Teraz się zastanawiam. No i jeszcze mam kłopoty z sercem i też muszę trochę badań porobić ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2484 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem jak te w przedszkolu smakuja bo z tym bywa roznie ![]() Masz bardzo ladna buzie mimo ze zdjecie miniaturkowe zszokowalam sie bo inne wyobrazenie mialam ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
A widzisz to masz pomsł na... obiad jutrzejszego dnia
|
|
|
#2485 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
inne wyobrażenie? jakie? dawaj, szczerze, nie obraże się nie mam w zwyczaju. Wiadomo, że jak się nie widzi, to jest wyobrażenie, choć ja Twoją fotkę kiedyś widziałam i też inaczej wtedy sobie Ciebie wyobrażałam. ale już nie pamiętam jak. tak jak inną wizję miałam manieczki, zanim fotkę widziałam. Leine niedawno też mnie zaskoczyła.
|
|
#2486 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla szefa oby wszyscy tacy byli ![]() Cytat:
a za wizytę trzymam ![]() Cytat:
chcieli, to mają ![]() Cytat:
Cytat:
uda się prezent zrobić, uda Cytat:
będzie dobrze![]() są ogromne działać, działać ![]() Agnieszka a Ty już nowy cykl przecież nie? bo widzę, że pierwsza na liście jesteś w teściorach na jutro
|
|
#2487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nigdy nie chodziłam na NFZ tylko prywatnie ale teraz chcę wybrać kogoś na NFZ także też przede mną wybór gina.
|
|
|
|
|
#2488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mnie jak sobie wyobrażałaś?
|
|
#2489 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do tych badań to mnie też za takie sumy nie stać. W tej innej przychodni to bym zapłaciła o 100 zł mniej na badaniu czyli 250 zamiast 450 zł. To ogromna różnica. Do TŻ- ta dzwoniłam i mówiłam mu jakie ceny. Mamy się nad tym zastanowić. Tylko ja tak myślę, że jak bym zrobiła za te 250 zł i poszła z wynikami do tego gina co dziś byłam to czy coś by się stało? Ja sobie nie wyobrażam płacić takich sum co kilka tygodni
|
|
|
|
|
#2490 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja nawet w tamtym cyklu się nie zapisywałam, to musi być jakiś chochlik, zaraz to obadam.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.

i 1000 zł dekoracja choć ja znalałam lepszą opcje za 700 zł ale się laska co ślub brała przed nami nie zgodziła a ja nie miałam ochoty i czasu się kłócić bo i tak latałam z nią tydzień za tą dekoracją

31.08.2013 

a mąż mnie wkurza bo stwierdził że nie zapłaci żeby ze zwrotu podatku poszło... ta żebyśmy my jeszcze mieli tyle zwrotu
Odsetki za nie żadne nie rosną, więc nawet jak ktoś przypomni sobie po czasie, to do zapłaty jest tyle samo; natomiast często nikt sobie nie przypomina, a po jakimś czasie mandaty się przedawniają 
no ma trochę racji, no ale wiesz
W Warszawie nie ma szans, żeby jazda samochodem [nawet takim na gaz] była bardziej opłacalna, niż komunikacją miejską

tak dawno ich nie jadłam - musiłam kupić
Dobrze, że w szpitalu jest dobra opieka, to dobrze się Tobą zajmą... udzielaj się proszę i nie porzucaj nas! 

dla szefa
23.06.2011