|
|
#721 | |
|
batonik
|
Dot.: Miłośniczki Zary część XXIX
Cytat:
Edytowane przez sskers Czas edycji: 2013-11-06 o 14:34 |
|
|
|
|
#722 |
|
batonik
|
Od tego sprzedawcy? Dasz znać jak dojdzie?
Jeszcze spodobała mi się ta z preski. I ta na pewno będzie sztywna i będzie trzymała fason. A o tą wcześniejszą obawiam się jednak.
|
|
|
|
#723 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#724 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dziękuję
![]() Długość kontrowersyjna, zakrywa mi siedzenie, ale o schylaniu się lepiej zapomniec I w sumie masz rację Dziękuje Kamuś Cytat:
![]() A ja myslałam, ze wziełas 34 a jak 36, masz luz, czy na styk, bo one jednak nieco się rozciagną jeszcze wiec wiesz ![]() Które stare masz, z wiosny, czy jeszcze wczesniej? No to mnie przekonałas całkowicie juz ![]() Ja myślałam, ze ta najbardziej Ci potrzebną kiecę juz dawno namierzyłas ![]() A i pytałas się o botki, no zapomniałam napisać, ze w ryłko upatrzyłam dwie pary, tylko nie wiem, która wybrac, co radzisz?? Z tym, ze te na drugim zdjeciu, na półsłupku sa o rozmiar za duze, stad lekko szersze.
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2013-11-06 o 14:37 |
|
|
|
|
#725 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#726 | |
|
batonik
|
Cytat:
).
|
|
|
|
|
#727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie wczoraj zaatakowały w 3 miejscach ![]() Poczekaj, aż przyjdą %, wtedy się będziesz zastanawiać ![]() Też mam już zakładki porobione, choroba na coś się przydała ![]() Cytat:
Jak tak, to te 36 może być za chwilę za duże |
||
|
|
|
#728 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Spróbuje najpierw tego płynu DR B i zacznę wąchać ) Dziekuje ;*Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||
|
|
|
#729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#730 | |
|
ex Moderator
|
Cytat:
Ja co tydzień gotuję ręczniki, pościel itp. więc u mnie jakoś nie nic śmierdzi. Ale gdyby się pralka zbiesiła to ją wychloruję
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.euro.com.pl/produkty-czys...a-pralek.bhtml |
|
|
|
|
#732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
raz w miesiącu puszczam do samo do pralki. I powinno być ok. Płyn tylko Lenor niebieski z dziewczynką Jak ktoś do nas przychodzi zawsze się dziwi,że ręczniki i ubrania tak pachną. Jak kiedyś robiłam segregację ubrań i dawałam mamie... zapytała mnie jaki to perfum
|
|
#733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też obczajałam przedwczoraj te kiecki
|
|
#734 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A i mi sie przypomniałoz ze mierzyłam tez inna kwiatkowa keickę, fajna, ale już sporo luźniejsza od granatowej i an dodatek brzydko mi odstawała z tyłu nad pupą, czego na focie nie widac, bo to z boku i z tyłu widoczne było.
|
#735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() "Pranie" z octem czysto profilaktycznie robię, wiadomo - lepiej zapobiegać Ze zmywarką też tak robię |
|
|
|
|
#736 | ||
|
batonik
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ten sweterek jest z nowej kolekcji?
http://asmmgz.com/tecuentomistrucos/...chic-giveaway/ |
|
|
|
#738 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też stosuję takie metody. Nigdy nie zamykam pustej pralki.kilka razy w miesiącu piorę na 95 ręczniki i bieliznę. Nie stosuję płynów do płukania. Pranie najładniej mi pachnie po płynie do prania. Natomiast zdarzyło mi sie wyjąć brzydko pachnące pranie, ale doszłam do tego,że proszki w większości u nas są tak daremne,że przerzuciłam sie na płyny.
|
|
|
|
#739 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale z pewnością dobrze w sobie taki nawyk wypracować, ja stosuję to od zawsze - nigdy nie zamykać szczelnie drzwiczek do pralki - po każdym praniu wnętrze musi wyschnąć ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sw...8p1467057.html |
|||
|
|
|
#740 | |
|
batonik
|
Cytat:
Mnie np uczulają wszelakie polskiego pochodzenia proszki. Zresztą płyny też..jedyny Lenor Perfume mnie nie uczula Poza tym całą chemię mi tato z niemiec przywozi. I zauważyłam, że ta chemia niemiecka dłużej utrzymuje zapach na ubraniach |
|
|
|
|
#741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#742 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z materiałem od wewnątrz i pikowane na kolanach. Te mam 34 i od razu były idealne, nic a nic się nie rozciągnęły. Więc idąc tym tropem wzięłam większe teraz te z zamkami. Ale teraz już sama nie wiem czy dobrze zrobiłam ![]() Corii, wszystkie dziewczyny Cię chwalą w tej sukience, więc wiesz, że to musi być prawda ![]() Kiecy nadal niet Kochana, co do kozaków to nie pomogę za bardzo, bo ja jestem strasznie wybredna kozakowo i mało co mnie kręci w tym temacie A masz linki? Bo na zdjęciach mało widać szczegóły. W sumie żadne mnie jakoś nie porwały. I nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że cholewka mogłaby by być odrobinę wyższa ![]() Cytat:
Przebił nawet zapachem kilerską świecę Yankke Candle i dlatego początkowo nie mogłam zidentyfikować co, jak i dlaczego A płyny do płukania staram się kupować niemieckie, t0 naprawdę inna jakość [1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43593239]Dziękuję Kochana Ooo widzę, że sporo porad dziewczyny już napisały ![]() Ale z pewnością dobrze w sobie taki nawyk wypracować, ja stosuję to od zawsze - nigdy nie zamykać szczelnie drzwiczek do pralki - po każdym praniu wnętrze musi wyschnąć O tak, to podstawa ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze w temacie pralek - filtr może być zapchany jakimiś fafoclami, które w kontakcie z wodą gniją... może stąd ten smrodek? no i ja też nigdy nie zamykam pralki
|
#744 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardzo fajnie,że masz możliwość stosowania chemii z N. Różnica ogromna
|
|
|
|
|
#745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nektar wg mnie jest bardzo dobry ale tez bardzo ciężki (mnie to nie przeszkadza, a wręcz cieszy), dobrze chroni przed ciepłem, zapach utrzymuje sie długo, wlosy w dotyku są gładkie jak jedwab. Mimo to bardziej bym poleciła ten złoty eliksir, jest lżejszy, a z nektarem jednak łatwiej przesadzić, wtedy włosy są po prostu lepkie, no i wielu osobom moze przeszkadzac to obciążenie. Oczywiście obydwa produkty nakładamy tak od uszów w dół do tego są bardzo wydajne. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#746 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Moze poszukaj kiecy w innym sklepie, skoro z tego co ma Z w ofercie nic się nie nadaje. A Mango? No nie, mam tylko fotki. Z tym, że ja własnie wyższych za cholere nie chce, te na zdjęciach to maksymalna wysokośc jaką dopuszczam
|
|
#747 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za to świece/tarty YC uwielbiam |
|
|
|
|
#748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też nad nią myślę
|
|
#749 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie kusi jeszcze ten Perwoll do sportowych ubrań, ciekawe czy faktycznie tak uwalnia zapach ![]() YC też kocham Jakbym miała taki proszek to w ogóle nie używałabym płynów ![]() Cytat:
Właśnie w sobotę mam nadzieję, czegoś poszukać. Bo ja zawsze w biegu i głównie do Z. wpadam jak mam już okazję. Kurczę, no nie pomogę z tymi kozakami. Ale jak Ci pasują któreś to się nie zastanawiaj. Ważne żeby były dla Ciebie wygodne i pasowały Ci do stylizacji
|
||
|
|
|
#750 |
|
Raczkowanie
|
No ja daję tak ok 50 ml na program krótkie pranie ( 30 min , 2 płukania , 30 st). U mnie chlor niestety często jest stosowany bo dziecię me uwielbia plamić czekoladą , sosem pomidorowym a także kosmetykami jak się dorwie. Ale zapach takiego prania jest okropny i potem leci normalny program z proszkiem i odplamiaczem typu vanish i o ile to nie są ręczniki to też daję płyn do płukania . Suszenie załatwia suszara , wiec nawet ręczniki bez płynu zmiękczającego są puszyste. Dodam ,że mam małą łazienkę a mieszkam nad małym jeziorkiem i wilgoci u mnie w domu nie brakuje, więc z tą pralką muszę się cackać
![]() kurcze dziewczyny ale jestem wściekła i to własnie na własne zamulenie i głupotę , pisałam wcześniej ale przemknęło niezauważone , chyba kupiłam sobie na allegro podróbę płaszcza zary , nie wiem jak można być takim zamułem, czy możecie zerknąć? Myslałam o tym http://www.lyst.com/clothing/zara-co...ch-coat-camel/ kupilam niby- ten http://www.lyst.com/clothing/zara-sh...-coat-beige-1/ a wyglada to to identyko jak na tych fotach http://allegro.pl/zara-woman-plaszcz...660567573.html ta paskudna podszewka i wogle , podróba , no nie? Edytowane przez monikau Czas edycji: 2013-11-06 o 16:00 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.

Moze wiecie co zrobic

Jeszcze spodobała mi się ta z preski. I ta na pewno będzie sztywna i będzie trzymała fason. A o tą wcześniejszą obawiam się jednak.
tylko tu musiałabyś sama poczytać co i jak bo sama nigdy nie próbowałam 

a jak 36, masz luz, czy na styk, bo one jednak nieco się rozciagną jeszcze wiec wiesz 
Jak tak, to te 36 może być za chwilę za duże 

Poza tym całą chemię mi tato z niemiec przywozi. I zauważyłam, że ta chemia niemiecka dłużej utrzymuje zapach na ubraniach