|
|
#781 |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LI
![]() Otóż koncert był super Na dzień dobry wręczyli Kultowi platynową płytę, potem graliiii... 3 godziny bite "Polskę" dopiero na bisy zagrali i juz się bałam, że nie będzie wcale.Ale wiecie co?? Rok temu, chyba nawet w moje urodziny to było, a na pewno tuż po pierwszym wypadku z zębem, na dzień dobry zagrali "Dziewczynę bez zęba na przedzie", tym razem nie grali tego wcale. Poczytuję to za dobrą wróżbę ![]() Miłego!
|
#782 | ||
|
Zakorzenienie
|
fajna jest Padpa
ale dla otoczenia różna nie zapomnę jak się wypachniłam Padpą, przychodzą do mnie goście i od progu z zapytaniem "co tak u Was ziołem, czy jakimiś lekami śmierdzi?" ![]() Cytat:
ja mam blade pojęcie na temat dietetyki, kiedyś bardzo sie interesowałam tematem i stosowałam do pewnego nurtu zasad, ale czy to był najlepszy nurt to już trudno powiedzieć ![]() no w każdym razie moja mam się wiecznie odchudza i swego czasu chciałam jej pomóc i podzielić się swoją wiedzą, może nie poświadczoną dyplomem, ale jednak popartą miesiącami wgłębiania sie w temat, no ale bezskutecznie Ostatnio moja mam natomiast poszła do dietetyczki i ona jej zaproponowała identyczny sposób żywienia jaki ja chciałam jej wówczas wprowadzić no i jej uwierzyła i teraz restrykcyjnie sie tego trzyma jednak co autorytet to autorytet Cytat:
![]() zazdroszczę co roku obiecuję sobie że pójdę na Kult do Spodka i zawsze jakoś mnie mija ![]() oczywisćie kilka razy byłam na koncercie ale na plenerowych zawsze Idę dziś do Siss oglądać zdjęcia z Singapuru i Indonezji
|
||
|
|
|
#783 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
a na fali rozmów barowych fajny artykuł o pszenicy/glutenie znalazłam: http://www.greenmedinfo.com/page/dar...rance-sayer-ji - ciekawa teoria, celiakia postrzegana nie jako choroba a zdrowa odpowiedź organizmu na niezdrowe pożywienie. i się w tym kontekście pożalę: nadal nie wiem jak zrobić porządne amerykańskie chocolate chip cookies bez mąki pszennej obiecałam upiec ale sama też chcę skorzystać eh, najwyżej będą dwie partie, zwykła i eksperymentalna...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
rozbroił mnei tytuł recki zapachu Oriflame EDT -Piękny zapach, ale nic poza tym
![]() pomijąjąc już temat firm i firemek wzorujących się na, produktów inspirowanych to takie złodziejstwo (nazwa Lovely Garden i flakon) of kors to milionowy przypadek, taki biznes, niezła kasa jest na kopiowaniu ale mnie to niezmiennie słabi, złodziejstwo pomysłów mnie słabi
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-11-09 o 18:05 |
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Ktokolwiek widział gdzieś sukienkę w takim kolorze, proszony o info ![]() http://sklep.textilmar.pl/aksamit-ak...ny-p-2652.html Poluję od dawna na coś w takiej zieleni, ale nie istnieje chyba. Sama se nie uszyję, bo prędzej pewnie bym sobie przyszyła stopę do szyi, niż uszyła coś w czym mozna wyjść do ludzi
|
|
|
|
#786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetny kolor - jak coś wyczaję dam znać - ale przyznaję jest cieżko, zwłaszcza teraz, przynajmniej w sieciówkach - biel, czerń i granat, no i bordo
|
|
|
|
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolor jest oblędny, ale chyba nie do dostania w sklepach...tak jak piszesz, wszędzie to samo, plus jeszcze szarości i czerwienie....a jak sie trafi jakiś odcień zieleni, to jest autentycznie brzydki
|
|
|
|
|
#788 | |||||||||
|
Panaroja
|
Snad cherbaty
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
prawda - ja też się pokrzywą podpieram Cytat:
![]() 2. dlatego albo kupuję od razu albo wypieram ze świadomości że widziałam ![]() Cytat:
Cytat:
2.to że substancja A szkodzi na narząd x nie oznacza że będzie szkodzić na narząd Y . Gdyby gluten źle wpływał na tarczycę , wszyscy oprócz osób na diecie bezglutenowej mieliby choroby tarczycy , bo gluten od tysięcy lat jest składnikiem podstawowego pożywienia w naszej strefie klimatycznej czyli zboża . 3.ale widzisz , jest to swego rodzaju mówienie o nie wiadomo czym , bo chińtki lekarz wie , co oznacza dajmy na to nadmiar śluzu w śledzionie , a europejczyk nie , i chińskie określenie może oznaczać chorobę , której się u europejczyka dietą nie wyleczy . A jest to określenie na tyle eingmatyczne , że się nie sposób domyślić o co chodzi zwłaszcza że śledziona nie produkuje żadnego śluzu i nie ma tam żadnych gruczołów śluzowych oczywiście to tylko przykład , ale obrazujący nieprzekładalność języka chińtkiej medycyny na europejski bez gruntownej znajomości medycyn obu kultur . Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
... Przeżarliście się dobrociami kuleżanko ![]() Cytat:
A że ilość chorych z celiakią rośnie - nie ma w tym nic dziwnego . Kiedy etiologia celiakii nie była znana , dzieci z pełnoobajwową postacią umierały z wyniszczenia we wczesnym dzieciństwie i przeżywali tylko osobnicy z postacią skąpoobjawową . Kiedy poznano przyczynę choroby zaczęto stosować dietę bezglutenową , co umożliwiło wszystkim chorym dożycie dorosłości - i dlatego jest tego coraz więcej . Zresztą zobaczycie , za dwa-trzy lata pszenica przestanie być groźna , na to miejsce znajdzie się jakiś inny potwór wyniszczający ludzkość najpierw były drożdże wywołujące wszystkie choroby , potem wszystkie choroby były wywoływane przez robaki , a teraz przez pszenicę . I szczepionki
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2013-11-09 o 19:02 |
|||||||||
|
|
|
#789 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
żbik to on nie jest , żbik jest muskularny , szybki i dziki ![]() a on wygląda jak grooby koth na obrazie Ju co go kiedyś malowała - taka wieeelka czarna grucha z uszami na czubku
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
Parabell - toż to panterrrrraaa
![]() Wasz nie wskakuje bo za ciężki ![]() nie no klasa zwierz, serio klasa, mówiłam Sfinx, stoicki spokój, powaga, dystyngowany taki co nie? |
|
|
|
#791 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2. o tak, tylko u Chińtyków nie ma - chyba - takich samych jednostek chorobowych, a tylko zaburzenie równowagi gdzieś tam przebiegające jakoś tam ![]() Pachnącego wieczoru wszystkim ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Jaki kothhhhh też takiego chcę Czarny, śliczny, podługowaty
|
|
|
#792 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Ouarzazate jest na tyle fajne ze go kupiłam chociaz prawie nie pachnie
![]() ![]() jest ziołowo- zielono herbatowo- labdanowate
|
|
#793 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#794 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
zresztą na tym zdjęciu nastolnym to chyba był chótszy jest prostokątny a z góry obły i nie wskakuje bo za ciężki , zgadza się dystyngwowany szalenie , najchętniej by leżał i nic nie robił albo był noszony Cytat:
![]() 2.dzięki w imieniu kotha
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam ją po ojcu w ramach pamiątki do dziś i Quarzazate mikro odlew tyż odbieram je jako uspokajającą herbatkie, jak aromat do uprawiania jakiejś medytacji czy cuś |
|
|
|
|
#797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ha, czyli że jednak powinnam ją pić łokropna jest ale co zrobić![]() a można nią przedawkować żelazo?
|
|
#798 |
|
Nindżopesz
|
Czy ktoś już wąchał Lapis Philosophorum? Jako fankę FMA urzekła mnie nazwa
No i skład: tatarak, jałowiec, rum, grejpfrut, czerwone wino, białe trufle, olibanum, ambra szara, mięta, opoponaks, mirra, piżmo, mech dębowy.
|
|
|
|
#799 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajny kolor pantera jak się patrzy ![]() Cytat:
![]() Heloł Idziemy dziś na urodziny ciotki TŻa, bardzo mi się nie chce
|
||
|
|
|
#800 | |||
|
Nindżopesz
|
Parabelko, koth
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#801 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/4675/
|
|
|
#802 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Cytat:
Dobra, a gdzie kupujecie staniki? Sklep internetowy mnie interesuje, co ma dobre ceny i nie robi problemu ze zwrotami ..... |
||
|
|
|
#803 |
|
Mother of Cats
|
IMO od obu.
Parabelko, kot piękny! Tylko z tymi przysiadami to średnio wesołe, bo mu stawy mogą nie zdzierżyć wagi. Nasza - 2 kg mniej - też zaczyna mieć problemy ze wskakiwaniem na coś powyżej metra wysokości. A karmy light i dla sterylizowanych wcina jako główne pożywienie. I nie mam pomysłu jak kota odchudzić, skoro odchudzające żarcie nie działa, a zwiększenie ilości ruchu jednak zależy także od chęci kota do tego ruchu
|
|
|
|
#804 | |||
|
Panaroja
|
znad prania , sprzątania i cherbaty
![]() Cytat:
2.wcale nie łokropna Cytat:
2.może dobre żarcie będzie ![]() 1. 2. w ogóle jest kadzidlano-przyprawowy jak w sklepie indyjskim pachnie , ciepło-przyprawowo , więc raczej nie to czego szukasz , ale spróbować możesz ,bo a nusz wyjdzie Ci co insze ![]() Cytat:
na szczęście to się zdarza bardzo rzadko , normalnie wskakuje bez problemu . Może jak jest za bardzo zaspany to przysiada i no wuaśnie jak koth nie chce sportów uprawiać , to nie ma siły co by go do tego zmusiła u mnie jest jeszcze problem , bo jak chcemy kotha rozruszać i coś mu się rzuci , piłeczkę czy sznurowadłem pomajta przed nosem , to zaraz kotha się wpycha na pierwszą i wszystkie zabawki anektuje , a on leży i paczy
|||
|
|
|
#805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, no, wciąż nie da się jej pić ![]() Fitam snad pracy
|
|
#806 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
etam , pokrzywa wcale smaczną jest , znam większe świństwa
|
|
|
|
#807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zależy co komu smakuje, oranżadka to nie jest
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2013-11-10 o 17:05 |
|
|
|
|
#809 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
i fcale cókru nie poczebuje , bo jest pyszna ![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Fonchauam nowe limitki YR bo testery już są , i tak : -czekolada-malina - taki sam zestaw jest w Rossie w żelach Original Source i taniej rosmanoy zapach bardziej gorzkie kakao , w YR więcej kwasu owocowego .-czekolada- pomarańcza - też jest taki jak wyżej w rossie i pachnie tak samo , znaczy rossowy bardziej czekoladowy , YR bardziej pomarańczowy -czekolada-pistacja - farmona ma czekoladę z pistacjami też i pachnie podobnie - YR bardziej gorzkimi migdałami . A złota wanilia pachnie jak stara wanilia organiczna ![]() i bardzo dobrze , nie mam chciejstw ![]() Za to żel z makadamią ![]() ![]() kupiłyśmy po mojej dzisiejszej perorze na temat że mamy tego za dużo i powinno się mieć jeden i następny kupować po zużyciu z czym Śnieżka się zgodziła i ten żel pachnie mi trochę Womanity miodowy takise
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.

nie zapomnę jak się wypachniłam Padpą, przychodzą do mnie goście i od progu z zapytaniem "co tak u Was ziołem, czy jakimiś lekami śmierdzi?" 
obiecałam upiec ale sama też chcę skorzystać
to takie złodziejstwo (nazwa Lovely Garden i flakon) of kors to milionowy przypadek, taki biznes, niezła kasa jest na kopiowaniu

świetny kolor - jak coś wyczaję dam znać - ale przyznaję jest cieżko, zwłaszcza teraz, przynajmniej w sieciówkach - biel, czerń i granat, no i bordo