Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3. - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-10, 20:17   #4921
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.

Na grype nie szczepie, siebie tez. Z tym szczepieniem chyba jest tak ze jak raz sie zaszczepi to trzeba juz co roku, tak mi sie o uszy cos obilo. Ale w sumie to nawet nie slyszalam zeby niemowleta szczepic na grype.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 20:22   #4922
anika_s
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Na grype nie szczepie, siebie tez. Z tym szczepieniem chyba jest tak ze jak raz sie zaszczepi to trzeba juz co roku, tak mi sie o uszy cos obilo. Ale w sumie to nawet nie slyszalam zeby niemowleta szczepic na grype.

od 6 m-ca można szczepić, ale ja się głęboko zastanawiam
anika_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 20:36   #4923
bmma
Zadomowienie

Hejka

Cytat:
Napisane przez anika_s Pokaż wiadomość

kobietki szczepicie swoje dzieciaki przeciw grypie????? bo ja się właśnie zastanawiam
siebie też nie.
Kiedyś się szczepiłam, ale to dawno było.

Kciuki za zdrówko dzieciaczków

Kinga 22-02-2013

Maciek 12-08-1997

bmma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 20:38   #4924
myaja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
dzieki
udziela? masz na myśli mój drogi pamietniczku... mój mąż idzie do policji, zdał to i to, moi rodzice to i to, a mój brat dalej nielegalnie w stanach?
hm... chyba nie o takie udzielanie chodzi sorrki . bez fochów
Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość
c
mysle tak samo !
boże... ależ jesteście za☠☠☠is*e - obrabiając komuś du*e za plecami - zal...

jak odpisałam to było to tylko wtedy jak jedna z Was zapytała - co u mnie słychać... toteż odpisałam... ehhhh...

a że nie udzielam się na bieżąco - ehhhh... geniusze - nie wpadłyście dlaczego tak wiele z nas już odpadło? jak myślicie?
tu jest tylko garstka osób które uważają i są święcie przekonane (cholera wie dlaczego ), że są nieomylne, wiodą jakiś chory prym, trzeba się ich słuchać i absolutnie nie można mieć swojego zdania... i nie zaprzeczajcie - radzę prześledzić wątki... było nas tak wiele - zostało ile?! to chyba o czymś świadczy...

dla mnie możecie mnie wywalić, z każdego klubu, ba! nawet z początkowej listy... szczerze? udzielam się na innym forum z innymi mami, gdzie KAŻDY ma coś do powiedzenia no i atmosfera jest o tysiąckroć lepsza...

i nie - nie strzelam focha, nie obrażam się, nie robię ckliwych pożegnań - nie będziecie mieć ubawu po pachy

proszę TYLKO o jedno - odpuście mój temat, nie wyśmiewajcie się już ze mnie i zapomnijcie o moich pamiętniczkach- mam nadzieję, że tyle możecie zrobić...

pzdr i życzę wytrwałości innym mamom a w szczególności tym nowym
myaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 20:50   #4925
Tasia34
Wtajemniczenie

Cytat:
kobietki szczepicie swoje dzieciaki przeciw grypie????? bo ja się właśnie zastanawiam
Siebie nie szczepimy, dziecka też nie.

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
ten, moja siostra taki ma i jest fajny:
http://allegro.pl/nawilzacz-powietrz...668858155.html
Fajny, ale mnie nie stać

Mam 2 pytania:
1. Te polecane zdjęcia na Allegro to od tego sprzedawcy?
http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=19906049
2. Pisałyście kiedyś o takim serniku z galaretki i serka homo -mam 1 serek i 1 op. galaretki - jakie proporcje dać?

Z góry dzięki

Aaaa, Krzyś zakochał się w podgotowanym jabłuszku z kidsme Rozpłakał się, jak się skończyło
Ania
http://suwaczki.maluchy.pl/li-73227.png

Edytowane przez Tasia34
Czas edycji: 2013-11-10 o 20:56
Tasia34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 20:58   #4926
Dragusia88
Zakorzenienie

Cytat:

wstawiam jeszcze Rocha w aucie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez myaja Pokaż wiadomość
boże... ależ jesteście za☠☠☠is*e - obrabiając komuś du*e za plecami - zal...
jakbyś się udzielała to by nie było za plecami, a że wolisz z za krzaka podczytywać to już nie mój problem

czyli widzę, że tylko nestelle ma narazie plany sylwestrowe teraz chyba wypada żebyście wy gdzieś szli w gości co?
ja bym już chciała w swoim mieszkaniu ale kurde nie umiem się zebrać i coś znaleźć

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Tasia34 Pokaż wiadomość
Mam 2 pytania:
1. Te polecane zdjęcia na Allegro to od tego sprzedawcy?
http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=19906049

Dragusia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 21:03   #4927
Moderna
Zakorzenienie

Cytat:
jak odpisałam to było to tylko wtedy jak jedna z Was zapytała - co u mnie słychać... toteż odpisałam... ehhhh...

pzdr i życzę wytrwałości innym mamom a w szczególności tym nowym
to bylam ja
i ja lubilam Twoje posty

przecież to naturalne, ze ,majac dziecko nie zawsze ma sie czas na internetowe znajomości - taka kolej rzeczy

mimo wszystko życzę Wam dużo dobrego
Stary 2013-11-10, 21:04   #4928
BYou
MBZ♥

Despa przy takiej temp do 3 dni bym obniżała w domu sprawdź czy nie pojawi się wysypka-podobna do różyczki. Jeśli to trzydniówka to pamiętaj żeby zgłosić w przychodni za zdrówko

Nestelle ślicznie Roszek wyglądamożesz u siebie w aucie sama sterować poduszką powietrzną?
Tych rajdów po księgarniach zazdroszczę

Tasiu za ząbek

Malpko katar przeszedł?

Moderna ode mnie też za fotoklub

Pani ale się T. rozbujał

Maria też dostajemy regularnie z bańki od Roszpunki

Anika nie szczepimy

Kasia coś Ty napakowała

Więcej nie zdążę nadrobić teraz
Weekend udany, odwiedziny mojej Mamy i Sis, z Tatą konferencja na skejpieRoszpunka śmieszka, pokazała babci i cioci wszystkie swoje sztuczki
Nauczyła się na hasło: dasz jeść mamusi/itd dzielić się tym co memla w łapce akurat
A my korzystając z okazji pojechaliśmy do kina

Udanego wieczoru

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 21:06   #4929
Moderna
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaa, Krzyś zakochał się w podgotowanym jabłuszku z kidsme Rozpłakał się, jak się skończyło
mniam mniam
tak samo mozesz tez podgotowac jabluszko z bananem, albo kawalek gruszki, sliwke

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Nauczyła się na hasło: dasz jeść mamusi/itd dzielić się tym co memla w łapce akurat
ohhh

a na jakim filmie byliscie w kinie?
Stary 2013-11-10, 21:20   #4930
nestelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maria28 Pokaż wiadomość
Nietrafione. Kolor ścian, blat w kuchni i krzesła, kolor drzwi wewnętrznych - to bym zmieniła.
Nestelle, choćbyś miała mało czasu, to nie wiem, rozciągnij go i przemyśl 3 razy jak będziesz urządzać dom.
Ja kupowałam mieszkanie w 7 m-cu ciąży. Wtedy też zmieniałam pracę i pracowałam powyżej 8 h dziennie. W 8 m-cu jeździliśmy po sklepach i wybieraliśmy meble, dodatki itp. I czasem mi już było tak ciężko, że aż wszystko jedno...
jeszcze raz sie do tego odnosze bo te "lazenie po spacerach " mnie powalilo .
oj to naprawde bylo Ci ciezko ....
ja sie wlasnie tego boje .... ale to chyba nie uniknione ze cos tam zle pojdzie ,zle wymyslimy ,cos jednak nie bedzie sie nam podobac .... najbardziej sie jednak boje o takie wazne rzeczy -czy dobry wklad kominkowy wybralismy ,czy ogrzewanie sie sprawdzi ....
no a urzadzanie tez wazne - zreszta myslalam ze wiem czego chce a okazuje sie ze nawet ze stylem mam problem -podoba mi sie i stare ,klasyczne i troche noweczene wnetrza .
Cytat:
Ostatnio Róża przywaliła mi "z bańki". Mnie zabolało (twarda ta czaszka), a ona - uśmiech od ucha do ucha.

Taki już dorosły się wydaje. I bardzo do Ciebie podobny.
A co to za książeczka?
.
"gasienica " z pacynka - wystajaca z ksiazeczki -na palec http://www.empik.com/gasienica-ksiaz...9441,ksiazka-p
Roszek uwielbia.
Cytat:
niemowlaki mozna .ale od ktorego mies .nie wiem .
nieprawda jest ze jak sie raz zaszczepi to trzeba potem powtarzac .

ide bo tz czeka ,przywozl doba kolacyjke i dvd
dobranoc

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Cytat:
ale slodko

myaja - nawet nie chce mi sie odpisywac .

Cytat:
jakbyś się udzielała to by nie było za plecami, a że wolisz z za krzaka podczytywać to już nie mój problem
racja
Cytat:
Nestelle ślicznie Roszek wyglądamożesz u siebie w aucie sama sterować poduszką powietrzną?
Tych rajdów po księgarniach zazdroszczę

Weekend udany, odwiedziny mojej Mamy i Sis, z Tatą konferencja na skejpieRoszpunka śmieszka, pokazała babci i cioci wszystkie swoje sztuczki
ale slodko -roszpunka madrala
o kinie nawet nie wspominaj -pekam z zazdrosci
na czym biliscie?

tak moge sobie sama wylaczac poduszke powietrzna .
Stary 2013-11-10, 21:20   #4931
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
tu jest tylko garstka osób które uważają i są święcie przekonane (cholera wie dlaczego ), że są nieomylne, wiodą jakiś chory prym, trzeba się ich słuchać i absolutnie nie można mieć swojego zdania... i nie zaprzeczajcie - radzę prześledzić wątki... było nas tak wiele - zostało ile?! to chyba o czymś świadczy...
ja tam nie mam takiego przekonania a jestem tu

a to, że ileś osób się wykrusza, cóż, życie. nie mamy już tyle czasu co w ciąży, nie każdy ma jakąś pomoc, spokojne dziecko, mamy różne priorytety więc i czasu na wizaż mało.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 21:24   #4932
achna79
Rozeznanie

Witam się
Znowu troszkę miałam nadrabiania ale się udało

Melduje, że dziurki już nie swędzą

Cytat:

I uwaga...!!! MAMY ZĄBEK!!!!!!

Za ząbek i dla Toresiątka też
Cytat:

Właśnie nagrałam Różę jak staje na czworakach i się giba

Hahaha za gibanie

Cytat:

jestem ciekawa czy ma któraś z was już plany sylwestrowe?
ja mam ... piżamka i pod kołderkę

[QUOTE=monicca1989;4365055 8]

Cytat:
Chyba kupię stopery do uszu. Jakub od jakiegoś czasu non stop piszczy. Dzisiaj tym piskiem uruchomił leżącą kilka metrów od niego jakąś grającą zabawkę zabawka nie była dłużna i włączyła u Jakuba paniczny płacz. Teraz tłucze w materiałowe klocki i piszczy bo jak je rozrzuci to nie może dosięgnąć. Spał 20 minut. Uroczo jest, oczywiście tż w pracy do nocy
Faktycznie uroczo )
Mój tak mocno nie piszczy (albo jeszcze nie pokazał co potrafi :P)

Cytat:

Jakoś tak mi się porobiło, że co widzę takie maluszki to bym zacałowała

Zaje......sty sweterek Sama bym taki chciała

Cytat:
dla mnie możecie mnie wywalić, z każdego klubu, ba! nawet z początkowej listy... szczerze? udzielam się na innym forum z innymi mami, gdzie KAŻDY ma coś do powiedzenia no i atmosfera jest o tysiąckroć lepsza...

A zdradzisz co to za forum?

I na koniec pytanie o gluten. Po miesiącu czy po dwóch zwiększa się ilość glutenu? Ja już miesiąc daję po pół łyżeczki to co teraz?
Stary 2013-11-10, 21:28   #4933
maria28
Kniaginia

Cytat:
Tylko się cieszyć

Cytat:
Kumata!

Róża na hasło "pupa do góry" podnosi pupę, a od dziś podnosi pupę plus prostuje ręce i stoi na czworakach.

Cytat:
najbardziej sie jednak boje o takie wazne rzeczy -czy dobry wklad kominkowy wybralismy ,czy ogrzewanie sie sprawdzi ....

no a urzadzanie tez wazne - zreszta myslalam ze wiem czego chce a okazuje sie ze nawet ze stylem mam problem -podoba mi sie i stare ,klasyczne i troche noweczene wnetrza .
1. Oj, tak, na poziomie projektu trzeba podjąć najważniejsze decyzje.
Podpytajcie znajomych, którzy się już budowali. Najlepiej takich, którzy budowali się już więcej niż raz

2. Teraz modny jest eklektyzm

Dałam dziś dziecku kaszkę ryżową na mm z rozduszonym gotowanym bananem. I zjadła
maria28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 21:30   #4934
eluśka87
Zakorzenienie

GG do eluśka87

Hej, witam sie i napisze ze u nas ok. Zabkow nie mamy jakos walczymy z laktacja...eh nie wiem jak wracam po 7h do syna cyce pelne.. dzisiaj drugi dzien w domu i widze ze jak je cyce to malo mleczka jest. Normalne chyba..przestawia sie wszystko.. prosze o kciuki w pracy ok odnalazlam sie i jakos leci.
Nie mam za bardzo czasu. Praca, pozniej dom itd. Nie wiem czydzisiaj nadrobie bo net przez tel mam (prezent od meza telefonk nowy) )). Zdrówka dla wszystkich zycze.
eluśka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 21:39   #4935
Demeter
Wtajemniczenie

GG do Demeter

Witam się i ja!

Tasia, za pierwszy ząbek!

Cytat:
jestem ciekawa czy ma któraś z was już plany sylwestrowe?
Hmm co do Sylwka to my kombinujemy - po przeprowadzce mamy dużo miejsca i chcemy zrobić jakąś imprezę ze znajomymi u nas. Marzy mi się Sylwek przebierany, od jakiegoś czasu choruję na przebranie za policjantkę (coś jak Liwka miała na tym panieńskim). Ale wiecie - jak wyjdzie to się okaże, bo to czy będzie u nas impreza i się przebierzemy to zależy czy ludzie będą chętni.
Aaa no i plan taki, żeby Kubusia babci oddać w ten dzień

Cytat:
i ....ale mam fajnie !!! dzieci nadal u babci .spaly tam .po obiedzie mamy odebrac . wczoraj nam sie dzien i wieczor udal . poczulismy sie jak kiedys ,z 1 dzieckiem ..... lazilismy po miescie ,po restauracjach ,ksiegarniach ....spacerach ....potem wieczorem do domu .dziwny spokoj byl .Roszek caly czas sie rozgladal za starszakami.
potem dvd,kolacyjka pyszna ...i takie tam ....
dzis podobnie bedzie
Super!

Cytat:
Ja kupowałam mieszkanie w 7 m-cu ciąży. Wtedy też zmieniałam pracę i pracowałam powyżej 8 h dziennie. W 8 m-cu jeździliśmy po sklepach i wybieraliśmy meble, dodatki itp. I czasem mi już było tak ciężko, że aż wszystko jedno...
Nie dziwię się...ja to na małe dystansy chodziłam pod koniec bo nie dawałam rady.

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
u nas Karol tez zawsze rano Julki szuka a jak usłyszy ją jak wchodzi do domu z przedszkola to z piskiem na ustach pędzi do drzwi
Jak słodko

Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość
A wieczorem idę na spotkanie integracyjne z pracy Drugie wyjście od porodu więc tym bardziej się cieszę.
Udanej zabawy fajnie tak wyjść do ludzi trochę.

Cytat:
Chyba kupię stopery do uszu. Jakub od jakiegoś czasu non stop piszczy. Dzisiaj tym piskiem uruchomił leżącą kilka metrów od niego jakąś grającą zabawkę zabawka nie była dłużna i włączyła u Jakuba paniczny płacz. Teraz tłucze w materiałowe klocki i piszczy bo jak je rozrzuci to nie może dosięgnąć. Spał 20 minut. Uroczo jest, oczywiście tż w pracy do nocy
nieźle....

Cytat:
starszaki wrocily .....ale radosc .u babci wstaly o 6 .30
(normalnie to 9-10) .

Sliczny

Cytat:
[/COLOR]kobietki szczepicie swoje dzieciaki przeciw grypie????? bo ja się właśnie zastanawiam

Siebie nie sczepię bo na mnie to nie zadziałało, więc i malucha też nie.

Cytat:
Heh...miałam coś napisać już wcześniej...
Dziewczyny, które się wypowiadały w tym temacie - kurde, czy musi być zawsze jakiś "kwas"? Z tego co pamiętam to własnie ktoś był zainteresowany tym, co u Myaji słychać, więc napisała (na początku gratulując umiejętnosci dzieci itp.). Zresztą czemu nie moze byc tak, że każdy będzie pisał co chce i kiedy chce ? Przecież to tylko forum, nie narzucajmy nikomu niczego.
Było to naprawdę bardzo niemiłe

Dobra uciekam.
Demeter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 21:41   #4936
eluśka87
Zakorzenienie

GG do eluśka87

Z tego co pamietam..Tasia brawo za zabka.
Jezeli chodzi o szczepienia to my sie przeciw grypie nie szczepimy..dziecka tez nie bedziemy teraz szczepic.
eluśka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 21:42   #4937
Demeter
Wtajemniczenie

GG do Demeter

Cytat:
Napisane przez eluśka87 Pokaż wiadomość
Hej, witam sie i napisze ze u nas ok. Zabkow nie mamy jakos walczymy z laktacja...eh nie wiem jak wracam po 7h do syna cyce pelne.. dzisiaj drugi dzien w domu i widze ze jak je cyce to malo mleczka jest. Normalne chyba..przestawia sie wszystko.. prosze o kciuki w pracy ok odnalazlam sie i jakos leci.
Nie mam za bardzo czasu. Praca, pozniej dom itd. Nie wiem czydzisiaj nadrobie bo net przez tel mam (prezent od meza telefonk nowy) )). Zdrówka dla wszystkich zycze.
No hej!
Właśnie ostatnio myslałam jak tam w pracy się układa.
Oczywiście no i super, że się jakoś odnalazłaś a tak się bałaś!
Stary 2013-11-10, 21:46   #4938
achna79
Rozeznanie

Jest któraś chętna by wytłumaczyć blondynce jak się dodaje zdjęcia do klubu?

URL jakieś, kurde co to jest?
Stary 2013-11-10, 21:51   #4939
Moderna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Demeter Pokaż wiadomość
Zresztą czemu nie moze byc tak, że każdy będzie pisał co chce i kiedy chce ? Przecież to tylko forum, nie narzucajmy nikomu niczego.
jak sie ciesze, ze jest tu tez ktos, kto mysli podobnie
Cytat:
ufff cisze sie, ze jest ok, bo pamietam, ze bardzo sie tym martwilas

Cytat:
Napisane przez achna79 Pokaż wiadomość
I na koniec pytanie o gluten. Po miesiącu czy po dwóch zwiększa się ilość glutenu? Ja już miesiąc daję po pół łyżeczki to co teraz?
karmisz piersia?
ekspozycje robi sie okolo dwoch miesiecy, a pozniej stopniowo zwieksza ilosc (ja bym zwiekszala stopniowo przez ok. 2-4 tygodnie z uwazna obserwacja )
Stary 2013-11-10, 21:51   #4940
Tasia34
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość
mniam mniam
tak samo mozesz tez podgotowac jabluszko z bananem, albo kawalek gruszki, sliwke
O właśnie! Bo bananek słoiczkowy Mu bardzo smakował
(tyle, że o ile jabłko miałam z raczej dobrego źródła, to plantacji bananów nie znam )

Cytat:
"gasienica " z pacynka - wystajaca z ksiazeczki -na palec http://www.empik.com/gasienica-ksiaz...9441,ksiazka-p
Roszek uwielbia.
My mamy coś podobnego, ale z pieseczkiem

Cytat:
Róża na hasło "pupa do góry" podnosi pupę, a od dziś podnosi pupę plus prostuje ręce i stoi na czworakach.

Zdycham, idę spać
Ania
Stary 2013-11-10, 21:53   #4941
Moderna
Zakorzenienie

Cytat:

najpierw musisz utowrzyc w swoim profilu album i dopiero z albumu mozesz udostepniac zdjecia w klubie
Stary 2013-11-10, 21:54   #4942
Tasia34
Wtajemniczenie

Cytat:

Wejdź w swój profil, tam jest opcja "dodaj album", to dodaj i wstaw zdjęcie, a potem, jak w niego klikniesz, to będziesz miała opcję "dodaj do klubu" i wybierasz nasz
(jestem taka mądra, bo przedwczoraj to rozkmniniałam )
Ania
Stary 2013-11-10, 21:54   #4943
Moderna
Zakorzenienie

Cytat:
O właśnie! Bo bananek słoiczkowy Mu bardzo smakował
(tyle, że o ile jabłko miałam z raczej dobrego źródła, to plantacji bananów nie znam )
a nie masz dostepu do bananow bio? (nie wiem jak w PL, ale u nas mozna kupic w supermarkecie specjalnie oznaczone albo w sklepach ze zdrowa zywnoscia )
Stary 2013-11-10, 21:56   #4944
maria28
Kniaginia

Cytat:
w pracy ok odnalazlam sie i jakos leci.
Nie mam za bardzo czasu. Praca, pozniej dom itd.
Trzymam kciuki z laktację i za resztę!
maria28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 21:59   #4945
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:

nie trzeba co roku

BYou-wiem, dzwonilam do lekarki - ona obstawia zęby, ale zobaczymy

Demeter- ale tu chodzi o to,ze ten kto sobie tylko czyta,nie powinien miec dostępu, a napisanie 2-3 postów w ciągu 7 miesięcy i to po wywołaniu, nie usprawiedliwia, tym bardziej jak juz przeczytałaysmy czas na inne fora jest.Więc skoro koleżanka nie chce tu pisać, to dostepu wszędzie nie musi mieć.A że wywołana nigdy nie zainteresowała się nami, to ..... ( na większą pisaninę nie mam siły)

Edytowane przez despa
Czas edycji: 2013-11-10 o 22:01
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-10, 22:09   #4946
Tasia34
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej! Fajnie, że dajesz radę!

Cytat:
Napisane przez Demeter Pokaż wiadomość
Heh...miałam coś napisać już wcześniej...
Dziewczyny, które się wypowiadały w tym temacie - kurde, czy musi być zawsze jakiś "kwas"? Z tego co pamiętam to własnie ktoś był zainteresowany tym, co u Myaji słychać, więc napisała (na początku gratulując umiejętnosci dzieci itp.). Zresztą czemu nie moze byc tak, że każdy będzie pisał co chce i kiedy chce ? Przecież to tylko forum, nie narzucajmy nikomu niczego.

I jeszcze w sprawie szczepienia p. grypie - szczepienia są co roku, fakt, ale oczywiście nie trzeba się szczepić co rok, jest to tylko opcja. A każdego roku wytwarzana jest szczepionka na bazie szczepów z poprzedniego sezonu, więc tak do końca nie chroni przed tymi, które zaatakują w kolejnym sezonie, bo wirus grypy cały czas sobie mutuje
Więc każdy sam sobie odpowie na pytanie, czy jest sens
Ania
Stary 2013-11-10, 22:10   #4947
Demeter
Wtajemniczenie

GG do Demeter

Cytat:
jak sie ciesze, ze jest tu tez ktos, kto mysli podobnie

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
n
Demeter- ale tu chodzi o to,ze ten kto sobie tylko czyta,nie powinien miec dostępu, a napisanie 2-3 postów w ciągu 7 miesięcy i to po wywołaniu, nie usprawiedliwia, tym bardziej jak juz przeczytałaysmy czas na inne fora jest.Więc skoro koleżanka nie chce tu pisać, to dostepu wszędzie nie musi mieć.A że wywołana nigdy nie zainteresowała się nami, to ..... ( na większą pisaninę nie mam siły)
Żeby byla jasnośc - ja nie odnoszę się do kwestii klubu i dyskusji czy Myaja ma z niego być usunięta.
Chodzi mi tylko o obgadywanie ile i co pisze Myaja (na zasadzie "a ona pisze tylko mój pamiętniczek, o TŻ i policji, itp..." No i co z tego ?
Stary 2013-11-10, 22:12   #4948
Agateczka*
Zakorzenienie

Cytat:

I uwaga...!!! MAMY ZĄBEK!!!!!!
Dolna lewa jedynka, na razie biała kreska pośrodku dziąsełka
Ale ślinienie się i murmurando dziś do potęgi n-tej
No ładnie a dopiero pisałaś że wy też bezzębni, oszukałaś mnie
lada chwila i drugi będzie...

Cytat:
Więcej nie zdążę nadrobić teraz

Udanego wieczoru
No nie no sprytna Roszpunka
kina zazdroszcze również

Cytat:
Witam się

Melduje, że dziurki już nie swędzą
to dobrze
A jak karmienie, udało się przetrzymać...

Kasia a ty gdzie? dotarłaś co się nie meldujesz przeca potrzeba wątek nowy zakładać...

Dobra coś mi nie wszystko pocytowało ale mniejsza już z tym, jak zwykle przy weekendzie wsiąkłam...
Wczoraj byliśmy na urodzinach 3 latka, B z babcią w domciu rach ciach 3 godzinki i wróciliśmy. Dziś troszku nuda... ale jakoś czasu nie było na kompa...

Laski nie robić bigosu, na nowy wątek mamy wejść z czystymi butami jasne... po co na co to wyrzucanie ta to napisała a tego nie i tym podobne... Ja tam jak mi się coś nie widzi to nie komentuję i już albo jak mam inne zdanie niż wy to się nie odzywam w temacie i już...

Zatem cieszę się że udało mi się was nadrobić bo mi syn wcześniej niż zwykle usnął więc i ja idę co by stratną nie być

Spokojnej nocy bez koszmarów
Stary 2013-11-10, 22:15   #4949
achna79
Rozeznanie

Cytat:
najpierw musisz utowrzyc w swoim profilu album i dopiero z albumu mozesz udostepniac zdjecia w klubie
Cytat:
Wejdź w swój profil, tam jest opcja "dodaj album", to dodaj i wstaw zdjęcie, a potem, jak w niego klikniesz, to będziesz miała opcję "dodaj do klubu" i wybierasz nasz
(jestem taka mądra, bo przedwczoraj to rozkmniniałam )

Dzięki udało się Co prawda nie umiem już wrzucić drugiego zdjęcia ale to już jutro rozgryzę, dziś mi się już nie chce

Tak patrzę ma te Wasze fotki(tzn Waszych dzieciątek) i superaśne są. Takie pomysłowe i w ogóle....ja to nie mam pomysłu na foty
Stary 2013-11-10, 22:17   #4950
Agateczka*
Zakorzenienie

Aha zapomniałam napisać:
Despa u nas gorączka i mniejszy apetyt początkował wirusa tj kaszel i troszkę katar. Mały mi gorączkował 2-3 dni i dopiero się kaszel pojawił a gorączki już nie było ...
Ale to piszę tylko tak orientacyjnie, zaobserwuj i sprawdź u lekarza
Zdrówka dla Emi

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości