Już niewiele nam zostało, by welonem rzucać śmiało! PM 2014, cz. 21 - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-11, 16:58   #1501
ijaa
Zakorzenienie

Dot.: Już niewiele nam zostało, by welonem rzucać śmiało! PM 2014, cz. 21

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
U nas też każdy dostaje swoją porcję na talerzu. I tak wydaje mi się, że jest nawet wygodniej bo później nikt nie będzie miał pretensji, że nie doszło do niego na półmisku to na co miał ochotę...
Dokładnie.

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Pytanie do dziewczyn co podają na talerzach jedzenie - macie jeden rodzaj mięsa czy każdemu gościowi i taki i taki czy jak to robicie? bo u mnie na obiad będzie mięso duszone i pieczone i jakieś jeszcze i każdy może sobie wybrać.. a dawać każdemu po 3 kawałki jest bez sensu bo mało kto tyle zje i potem pójdzie to do kosza bo nikt z talerzy wymajtanego nie będzie zostawiał jedzenia żeby potem młodym dać co zostało
Na pierwsze rosół, a później jeden rodzaj mięsa + dodatek + surówki na dwóch półmiskach na jeden okrągły stół.
Jedzenie na obiad wybieramy na tyle klasyczne i na tyle znamy naszych gości (w końcu to najbliższe nam osoby) że nie powinno być problemu, że ktoś nie lubi.
Wiem też kto jest wegetarianinem - u nas będzie taka jedna osoba (kuzynka). Wiem co lubi i pod nią będzie również zrobiony i podany pod nos obiad.

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Ja np. nie mam dobrych "wspomnień" z półmiskowym jedzeniem. Bo zanim do mnie doszło nie miałam kompletnie w czym wybrać, czyli jedna rzecz zostawała, a potem ciężko się doprosić od obslugi o kolejne porcje
To raz, a dwa.. jak jest za dużo rzeczy na stole, a niestety z takimi sytuacjami się spotkałam, to obsługa znosi półmisku, ludzie nakładają, nie ma gdzie tego postawić, robią jakieś dziwne piramidy i ruszyć się 'na stole' nie można, to też widziałam sytuację, że właśnie poukładali to wszystko byle jak, jedno na drugim, ktoś coś sięgał, ktoś puknął i bach cały półmisek z ziemniaczkami z tłuszczem wylądował na jednej lasce, a właściwie na jej sukience. Nie szło tego sprać i biedna chodziła taka utłuszczona całą noc.

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Mamy jedną porcję, dla każdego to samo. Jak ktoś nie lubi to nie zje i pójdzie do gorącego bufetu. Nie jestem w stanie dogodzić wszystkim. Może trafi sie wegetarianin, albo osoba która jada tylko ryby, a tu będzie samo mięcho...
Nie jestem zwolennikiem półmisków bo ludzie się wtedy rzucaja na mięso, część osób wybiera, przebiera, rozwala. Na jednym z wesel były po 2 porcje na osobę a parę osób wzięło sobie na talerz 3. Skutek był taki, że moja mama jadła same ziemniaki z surówką bo nie starczyło dla niej mięsa, a na przeciwko kobieta miała i schabowego, i mielonego, i kurczaka...

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 17:22   #1502
no_doubt
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Jezeli ktoś mnie zaprasza na wesele to traktuje to w jakis sposob jako wyroznienie. Wiem ile kosztuje organizacja i jezeli ktos placi za mnie i za moja polowe takie pieniadze to ja sie czuje w obowiazku dobrze bawic. A to czy bedzie polmisek czy talerz, czy ciepla wodka itp to naprawde mi ryba. W koncu mozna pic cos innego. Jak idziesz do cioci na imieniny to ciocia nie serwuje kazdemu innego obiadu tylko jest to samo. Wiec trzeba to przyjac z godnoscia i uszanowac. Jezeli ktos nie rozumie tego, ze jezeli ja go zapraszam na wesele to i tak robie co moge, a ze skory nie wyskocze, ze by kazdemu dogodzic, to bardoz mi przykro, ze nie moze docenic tego , ze jego/jej obecnosc jest dla mnie wazna w tym dniu. A jak komus nie pasuje obiad, wodka, czy dekoracja, to przeciez nikt nie kaze na wesele przyjezdzac.
Polać jej Dobrze prawi

TEN dzień: 09.08.2014
Nasze największe szczęście: 18.05.2016 r.
no_doubt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 17:32   #1503
alloffkowa
Zakorzenienie

tak jak widać co kraj to obyczaj, ja choć na początku byłam przeciwna do TŻ mnie przekonał aby każdy dostał pod nosek swoją porcję
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 17:42   #1504
KasiaK_080290
Zadomowienie

u nas również każdy dostanie na talerzu swoją porcję
było to dla mnie ważne przy wyborze sali
moim zdaniem wygląda to bardziej elegancko niż podawanie sobie z rąk do rąk półmiska, nawet jeśli jest ich na tyle, że przechodzi on tylko przez kilka osób...

co do kilku wesel w jednym czasie
na naszej sali są 2 wesela w tym samym czasie, my mamy na dole, na mniejszą ilość osób jest na górze, sale mają osobne wejścia, toalety, osobną przestrzeń na dworze, są odpowiednio wyciszone i przystosowane po prostu, byłam tam na 2 weselach i nigdy nie było problemu

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 17:53   #1505
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
moja koleżanka ze studiów ma wesele w ten sam dzień co ja, i ugadałyśmy się, że jak będzie jechać na plener to wstąpi i zrobimy sobie fotkę wspólną
Fajny pomysł, dwie znajome PM na jednej fotce

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
dobrze prawisz, dlatego u nas nie będzie 5 porcji mięsa na osobę, każdy dostanie swój talerz z drugim daniem, wódki też z umiarem, lodów nie bedzie, no ciacho i tort to wiadomo, dzika i wiejskiego stołu też nie :P
ale wiem że niektórzy szaleją w tej kwestii, wiadomo, kto co lubi
moja babcia napewno będzie niepocieszona, bo ona żyje jedzeniem..
Z tego co kojarzę u nas też podają na talerzu, dla mnie tak jest wygodniej.Na weselach na których byłam były 2 opcje i ja osobiscie wolę dostac pod nos swój talerz
Myślimy żeby tort zrobić jako deser po obiedzie, a lody później.
Ja raczej wszystkie gorące dania próbuję/jem, no chyba że coś mi wyjątkowo nie smakuje, za to ciast nigdy - dopiero gdy dostajemy na odchodne.

say
100 tys!!! masakra!!

mimi wytłumacz TŻ że to tylko, a może i aż twoja zazdrość. On jest w pracy, nie sądzę żeby miał zamiar flirtować czy podrywać obce baby. Skoro planujecie ślub to na pewno się kochacie. Szkoda żeby likwidował swój zespół, bo może nie teraz ale potem może mieć Ci za złe ze zrezygnował z tego co lubi. Wierzę że wszystko sobie wyjaśnicie

Ale się wyleniłam przez ten weekend!!!! Cieszę się że jutro trening i trochę się pomęcze
Stary 2013-11-11, 18:13   #1506
alloffkowa
Zakorzenienie

mniam, mniam tż odkupił od brata sokowirówkę, planuję pić codziennie soczki. mmm
a tak poza tym to ważyłam się dziś i nie ucieszyło mnie to co zobaczyłam
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-11-11, 18:13   #1507
mmona24
Zakorzenienie

GG do mmona24

Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989 Pokaż wiadomość
mmona24- pochwal się gdzie ta babka? koniecznie

KALISZ

Wymieniam się

Bloguje
mmona24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 18:17   #1508
Kate Noir
Zakorzenienie

Właśnie wróciłam z centrum, ale była impreza W tv troszkę podbarwiają jak zawsze

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
słyszałam, że na swoim weselu się nie je prawie nic, więc menu ustalane jest raczej pod gości niż pod siebie
ja ciast też nie lubię - pieczonych. jem jedynie ziemniaczki, lub takie małe kruche ciasteczka
nie ma mowy! Już próbowałam potraw, które u nas będą i nie odpuszczę! Będą musieli mnie siłą od stołu odciągać
Jak tak czytam co piszecie to zastanawiam się czy nie mam jakiś zaburzeń, bo dla mnie dobre jedzenie na weselu to podstawa

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Wiem, wiem. Najgorsze jest, że ja to wiem ale czasem jest silniejsze ode mnie. Wczoraj jak jedną zobaczyłam to miałam ochote podejsc i dac jej w twarz.... Może dlatego, że dwa razy mielismy trudną sytuację z takimi dwoma dziewczynami, ktore sobie cos umysliły i doszły do wniosku, ze nas rodzielą... I najgorsze jest , że nie młode dziewczyny do muzyków się podchlebiają ale pijane mężatki po 30stce...
mimi rozumiem Twoją zazdrość, jednak pomyśl sobie, że Twój tż oświadczył się Tobie i to z Tobą chce spędzić resztę życia
(sama pewnie bym tym laskom kłaki powyrywała) ale radzić jest łatwo

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Nie jestem zwolennikiem półmisków bo ludzie się wtedy rzucaja na mięso, część osób wybiera, przebiera, rozwala. Na jednym z wesel były po 2 porcje na osobę a parę osób wzięło sobie na talerz 3. Skutek był taki, że moja mama jadła same ziemniaki z surówką bo nie starczyło dla niej mięsa, a na przeciwko kobieta miała i schabowego, i mielonego, i kurczaka...
Nie byłam nigdy na weselu gdzie by zabrakło mięsa na półmiskach, albo ludzie rzucaliby się na jedzenie Jeżeli zdecydujemy się na półmiski to mamy przewidziane jedzenia na wesele + poprawiny. Z tego co mówił kucharz to i tak zostaje dużo.

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Jezeli ktoś mnie zaprasza na wesele to traktuje to w jakis sposob jako wyroznienie. Wiem ile kosztuje organizacja i jezeli ktos placi za mnie i za moja polowe takie pieniadze to ja sie czuje w obowiazku dobrze bawic. A to czy bedzie polmisek czy talerz, czy ciepla wodka itp to naprawde mi ryba. W koncu mozna pic cos innego. Jak idziesz do cioci na imieniny to ciocia nie serwuje kazdemu innego obiadu tylko jest to samo. Wiec trzeba to przyjac z godnoscia i uszanowac. Jezeli ktos nie rozumie tego, ze jezeli ja go zapraszam na wesele to i tak robie co moge, a ze skory nie wyskocze, ze by kazdemu dogodzic, to bardoz mi przykro, ze nie moze docenic tego , ze jego/jej obecnosc jest dla mnie wazna w tym dniu. A jak komus nie pasuje obiad, wodka, czy dekoracja, to przeciez nikt nie kaze na wesele przyjezdzac.
ufff chcesz być moim gościem na weselu?

Rozmawiałam z tż i on uważa, że podanie jedzenia na talerzach jest bardziej eleganckie, jednak z drugiej strony będziemy mieli poprawiny i lepiej w takim wypadku sprawdziły by się półmiski. Do tego będę miała parę tadków-niejadków i Muzułmanów, więc dla nich chyba było by lepiej gdyby mogli sobie wybrać co chcą. Będziemy jeszcze nad tym myśleć
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 18:18   #1509
poznanianka1990
Zakorzenienie

Monika, gratuluję zakupu wódki My też mamy Pana Tadeusza

Jeśli chodzi o kilka wesel w jednym hotelu/restauracji to ja jestem temu przeciwna.

Jeśli chodzi o jedzenie to u nas będzie ono na półmiskach. Wg mnie to jest lepsza opcja, bo każdy sobie nałoży co będzie chciał i ile będzie chciał. A nie, że dostane talerz z ziemniakami i zrazem, a będę akurat mieć ochotę na schabowego z frytkami Ale każdy robi jak uważa.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 18:27   #1510
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
mniam, mniam tż odkupił od brata sokowirówkę, planuję pić codziennie soczki. mmm
super sprawa Moja mamuśka ostatnio taką nabyła i używa non stop

A wiecie co ? W środę kurier ma przywieźć prezent dla tż'a na urodziny Już się cieszę Mam nadzieję, że się nie domyśli jak spojrzy na listę zakupów bo są tam składniki na hamburgery Jeżeli któraś ma jakieś przepisy na grilla elektrycznego to poproszę na priv

Miałam dzisiaj mierzyć barimę, ale laska nie podała mi adresu, a cały dzień nie odpisywała na maile, mimo wcześniejszego potwierdzenia. Jak mam to rozumieć?
Stary 2013-11-11, 18:29   #1511
mmona24
Zakorzenienie

GG do mmona24

Mamy fotografa i kamerzyste

Wymieniam się

Bloguje
Stary 2013-11-11, 18:31   #1512
gornek
Zakorzenienie

Ja własnie sama nie wiem co mam kupic TZ na nasza 3 rocznice, jak zawsze mowi, ze nic nie chce, ale glupio mi tak nic nie dac ;/ a naprawde nie mam pomyslu.. ehh moze uda mi sie go wyciagnac w sobote na zakupy, bo chce ten stanik przymierzyc, moze i jemu uda sie w koncu wpasc na pomysl, co chce ;p no chyba, ze bedzie chcial abym mu zrobila cos slodkiego
Co do wodki to Tz ostanio pil na pepkowym biala zoladkowa i mowil, ze byla ok, wiec moze taka wezmiemy na wesele.
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 18:32   #1513
velika
Winter is coming

Cytat:
do roboty mała
U mnie spadki wagi są malutkie, bo miałam do zrzucenia 3-4 kg, połowa za mną nie zależy mi na wadze, tylko na fajnym wyglądzie i żeby mi się nic nie wylewało
U mnie na weselu będzie jedzenie na półmiskach i mi to pasuje. Każdy niech robi jak uważa Obie opcje mają plusy i minusy, dla mnie jako wybrzydzacza i osoby która nie je wielu potraw lepszy jest wybór z półmisków, ale ja naprawdę dziwnie jem

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 18:35   #1514
mala_czarna_21
Zakorzenienie

witam Was

co do kilku wesel to ja miałam studniówkę w lokalu gdzie są dwie sale i mogą się odbywać dwa wesela. Wszystko byłoby ok gdyby nie to, że na diwe sale jest jedna kuchnia i niestety nie raz zdarzało się że pomylono np torty, czy ciepłe dania

co do obiadów na weselu u nas każdy dostaje swoją porcję obiadu, dla każdego jest to samo (poza dwójką wegetarian), dodatkowo dokupiliśmy półmisek mięska na jeden stół (mamy okrągłe) na wypadek gdyby sobie ktoś nie pojadł

mimi współczuję Ci i życzę żebyście się dogadali rozumiem Cię chyba najlepiej bo my też niedawno przechodziliśmy kryzys trzymam kciuki

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 18:36   #1515
mmona24
Zakorzenienie

GG do mmona24

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
do roboty mała
U mnie spadki wagi są malutkie, bo miałam do zrzucenia 3-4 kg, połowa za mną nie zależy mi na wadze, tylko na fajnym wyglądzie i żeby mi się nic nie wylewało
U mnie na weselu będzie jedzenie na półmiskach i mi to pasuje. Każdy niech robi jak uważa Obie opcje mają plusy i minusy, dla mnie jako wybrzydzacza i osoby która nie je wielu potraw lepszy jest wybór z półmisków, ale ja naprawdę dziwnie jem
A mozna wiedziec ile wazysz i ile masz wzrostu?

Wymieniam się

Bloguje
Stary 2013-11-11, 18:39   #1516
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
do roboty mała
ale Ci zazdroszczęęęęę ;(;( ja czuje się jak taka foczka. o taka o!

Velika a jak z szukaniem mieszkania u Was?
Oliwka 21.07.2016

Edytowane przez alloffkowa
Czas edycji: 2013-11-11 o 18:40
Stary 2013-11-11, 18:43   #1517
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Monika, gratuluję zakupu wódki My też mamy Pana Tadeusza

Jeśli chodzi o kilka wesel w jednym hotelu/restauracji to ja jestem temu przeciwna.

Jeśli chodzi o jedzenie to u nas będzie ono na półmiskach. Wg mnie to jest lepsza opcja, bo każdy sobie nałoży co będzie chciał i ile będzie chciał. A nie, że dostane talerz z ziemniakami i zrazem, a będę akurat mieć ochotę na schabowego z frytkami Ale każdy robi jak uważa.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
do mnie to wytłumacznienie nie przemawia
bo na półmisku będą frytki i ziemniaki a jak ja będę chciała ryż to co?

nigdy nie dogodzimy wszystkim i zawsze znajdzie się malkontent
Cytat:
Napisane przez mmona24 Pokaż wiadomość
Mamy fotografa i kamerzyste

2015 - 38
Stary 2013-11-11, 18:44   #1518
cude
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Czesc Pewka

A ja mam glupie pytanie część z Was pisało, że ma dwie pary świadków. Nie spotkałam się z tym jeszcze, a ciekawie brzmi tzn, ze 4 osoby sie podpisza jako świadkowie?
Kiedyś waśnie byli starsi drużbowie i młodsi. Dziś ich obowiązki połączono w jedno U nas będą dwie pary - świadków może być tylko dwóch i to oni podpisują się na papierkach. Drużbów (nie wiem czy dobrze odmieniam) możesz mieć nawet i 10 :P
U na druga parka będzie nam pomagała, ogólnie do towarzystwa. Chciałabym wziąć jeszcze jedną osobę, ale to byłoby chyba już za wiele dla mojej rodziny... Bo z Białorusi - rodzice już przeżywali naszą znajomość. Przez te 4 lata naprawdę stała się bliską mi osobą, z wzajemnością
Chyba nic w sprawie większej ilości drużbów nie trzeba załatwiać.

Witam nowe PMki!

Nadrabiam dalej

Edytowane przez cude
Czas edycji: 2013-11-11 o 18:47
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 18:50   #1519
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Ja własnie sama nie wiem co mam kupic TZ na nasza 3 rocznice, jak zawsze mowi, ze nic nie chce, ale glupio mi tak nic nie dac ;/ a naprawde nie mam pomyslu.. ehh moze uda mi sie go wyciagnac w sobote na zakupy, bo chce ten stanik przymierzyc, moze i jemu uda sie w koncu wpasc na pomysl, co chce ;p no chyba, ze bedzie chcial abym mu zrobila cos slodkiego
Ja na szczęście nie wiem kiedy mamy "rocznicę" bo po prostu nie pamiętam (to był intensywny tydzień ) Może po prosty idźcie gdzieś razem? Może na jakieś egzotyczne jedzenie? Ja od jakiegoś czasu próbuję się wybrać do gaumarjos - gruzińskiej restauracji z kuchennych rewolucji, co prawda nie oglądałam tego, ale słyszałam, że na prawdę jest smacznie. Bo dobrze kojarzę, że z Wawy jesteś?
Stary 2013-11-11, 18:50   #1520
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, powiedzcie mi, w jakiej cenie mniej więcej są buty firmy La Boda? Stwierdziłam z mamą, że to dobry pomysł - kupię białe a po ślubie przefarbuję, np.na nude
Od 300 zł w góre. U mnie w mieście byłą teraz przecena i kosztowały 170 zł ale na moją 40 zostały tylko zwyklaki więc odpuściłam

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
witam Was

co do obiadów na weselu u nas każdy dostaje swoją porcję obiadu, dla każdego jest to samo (poza dwójką wegetarian), dodatkowo dokupiliśmy półmisek mięska na jeden stół (mamy okrągłe) na wypadek gdyby sobie ktoś nie pojadł
U nas mamy tak samo z tym że półmisek już mamy w cenie :P
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 19:00   #1521
gornek
Zakorzenienie

Tak jestem z Wawy, ale nie wiem czy uda nam sie gdzies wyjsc, bo moj Tz zaczyna wtedy dyzur i bedzie pod telefon 24h, nawet wypic nie bedzie mogl, wiec mozliwe, ze zrobie cos w domu, caly czas mnie meczy zeby mu upiec 3bita, no chyba, ze wyjdzie jakas tam gra to mu kupie :p Nie chcemy tez szalec z drogimi prezentami, bo jak kazda mamy inne wydatki
Stary 2013-11-11, 19:00   #1522
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Od 300 zł w góre. U mnie w mieście byłą teraz przecena i kosztowały 170 zł ale na moją 40 zostały tylko zwyklaki więc odpuściłam

U nas mamy tak samo z tym że półmisek już mamy w cenie :P
tak tak, my też ale mogliśmy miec za to coś innego chyba (jakbyśmy nie chcieli półmisków to jakiś dodatkow deser czy coś takiego, już nie pamiętam )

a odnośnie butów La Boda to zostało jeszcze coś w miss cherie czy już nic?

2015 - 38
Stary 2013-11-11, 19:03   #1523
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
tak tak, my też ale mogliśmy miec za to coś innego chyba (jakbyśmy nie chcieli półmisków to jakiś dodatkow deser czy coś takiego, już nie pamiętam )

a odnośnie butów La Boda to zostało jeszcze coś w miss cherie czy już nic?
Nie wiem jak z innymi rozmiarami ale na moją 40 była tylko jedna sztuka :P więc wyboru nie miałam . Ale pewnie kupie nawet w tej reguralnej cenie bo na tańce to chyba buty idealne
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 19:10   #1524
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Tak jestem z Wawy, ale nie wiem czy uda nam sie gdzies wyjsc, bo moj Tz zaczyna wtedy dyzur i bedzie pod telefon 24h, nawet wypic nie bedzie mogl, wiec mozliwe, ze zrobie cos w domu, caly czas mnie meczy zeby mu upiec 3bita, no chyba, ze wyjdzie jakas tam gra to mu kupie :p Nie chcemy tez szalec z drogimi prezentami, bo jak kazda mamy inne wydatki
ooo a co robi Twój tż? 3-bit wydaje się dobrym rozwiązaniem
Stary 2013-11-11, 19:12   #1525
mala_czarna_21
Zakorzenienie

SZUKAM DOBREGO sklepu z bielizną w Krakowie!!!!
Ktokolwiek widział ktokolwiek wie!
Sieciówki typu Triumph u mnie odpada bo nigdy nic tam dla siebie nie znalazłam

jedyną taką sieciówką jest w moim przypadku Donna

2015 - 38
Stary 2013-11-11, 19:18   #1526
gornek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
ooo a co robi Twój tż? 3-bit wydaje się dobrym rozwiązaniem
Dziala w sieci informatycznej, internetowej itp, czyli jak zepsuje sie komus net w nocy, to jedzie wchodzi w studzienke i spawa swiatlowody :d
Stary 2013-11-11, 19:21   #1527
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Dziala w sieci informatycznej, internetowej itp, czyli jak zepsuje sie komus net w nocy, to jedzie wchodzi w studzienke i spawa swiatlowody :d
chwała za to, że są tacy ludzie

Jutro jadę mierzyć suknię, ale w sumie parę rzeczy w niej mnie nie przekonuje.
Stary 2013-11-11, 19:25   #1528
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez mmona24 Pokaż wiadomość
A mozna wiedziec ile wazysz i ile masz wzrostu?
160 cm, ważę aktualnie koło 54 kg, waga docelowa to 52.

Cytat:
ale Ci zazdroszczęęęęę ;(;( ja czuje się jak taka foczka. o taka o!

Velika a jak z szukaniem mieszkania u Was?
no to bierz się za dietę i ćwiczenia, samo się nic nie zrobi
Szukanie na razie zamarło, bo myślimy czy jednak nie kupić małego domku. Koło stycznia podejmiemy decyzję, bo domek wiązałby się z kredytem i nie wiemy, czy nam dadzą tyle ile potrzeba.

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 19:33   #1529
mmona24
Zakorzenienie

GG do mmona24

Cytat:
160 cm, ważę aktualnie koło 54 kg, waga docelowa to 52.

no to bierz się za dietę i ćwiczenia, samo się nic nie zrobi
Szukanie na razie zamarło, bo myślimy czy jednak nie kupić małego domku. Koło stycznia podejmiemy decyzję, bo domek wiązałby się z kredytem i nie wiemy, czy nam dadzą tyle ile potrzeba.
łoooo to Ty laseczka jestes

Wymieniam się

Bloguje
Stary 2013-11-11, 19:46   #1530
moniczka_90
Zakorzenienie

hej wam
zaraz was troszkę nadrobię

ze ślubnych newsów to chwalę się, że pierwsze zawiadomienie rozdane byliśmy dzisiaj u mojej cioci na wsi (chrzestnej)
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości