|
|
#1711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary część XXIX
Dobra, ja się zgadzam że blog służy wyrazaniu siebie i mogą być na nim rzeczy starsze. Wiadomo, że torebki, buty, swetry i inne się nosi przez sezony. Tylko dla mnie jako oglądającej mało wnosi i nie takiego wow. Fajny sweterek i wcale nie jest powiedziane, że wszyscy go będą nosić. Blog służy wyrażaaniu siebie i inspirowaniu. Natomiast ja wole oglądać bazę ciuchów na blogach z rzeczy, które mogę kupić. Same dobrze wiemy, że kupowanie rzeczy podobnych do tych z Zary nie zawsze jesteśmy zadowolone. Ja jednak wole ten a nie inny. Lubię popatrzeć o to jest ładne i chciałabym to mieć i robię na jego bazie własną stylizację
i nie lubię szukać zamienników. Chyba najpopularniejsze sa jednak blogi z nowościami. Takie, gdzie byłoby dużo staroci to raczej są bez sensu. Podobnie blogów z ciuchciami nowymi niedostępnym dla mojej kieszeni czy nie kupienia w pl nie oglądam. A bloga z sweterkiem pomimo starego sweterka lubię i będę zaglądać Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43677751]http://www.viviennewestwood.co.uk/sh...le-boot-19054/
[/QUOTE]pojechali ceną , ale buty fajne
|
|
|
|
#1713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1715 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję akcji z nawigacją, ale pewnie jak już wpadłaś do Parndorfu to szybko zapomniałaś o tym horrorze A rzuciły Ci się może przez przypadek w oczy nowsze modele Hamiltonów? ![]() Cytat:
Mój też mnie nie rozlicza i tylko właśnie jak widzi, że zaczynam przeginać to mówi to samo co Twój A co do spostrzegawczości to wczoraj nałożyłam nowego Essiaka na paznokcie. Mężu wziął moją dłoń, ogląda pod każdym kątem i mówi, że świetne wykończenie, jak lakier samochodowy Ale co Ci przeszkadza? Samo siemię? Czy ten kisielek? Bo ja też nie przepadam za tym glutkiem i dlatego piję w koktajlach owocowych z natką Może spróbuj tak, bo naprawdę warto Cytat:
![]() Gratuluję poliamidki! Wyglądałaś w niej bosko, więc bardzo dobrze zrobiłaś ![]() Cytat:
Jakieś mordercze macie te nawigacje ![]() Racja ![]() Cytat:
Ja też wolałabym pana L. ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
Edytowane przez RedShine Czas edycji: 2013-11-12 o 13:49 |
||||||
|
|
|
#1716 | |
|
batonik
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1717 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Pojechali z ceną i to nieźle
|
||
|
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=RedShine;43678793]J
Ale co Ci przeszkadza? Samo siemię? Czy ten kisielek? Bo ja też nie przepadam za tym glutkiem i dlatego piję w koktajlach owocowych z natką Może spróbuj tak, bo naprawdę warto Oj tak, siemię naprawdę daje radę ![]() Wszystko mi przeszkadza... zapach, świadomość, smak... i ten glut
|
#1719 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do zakupów to jakoś ostatnio sama hamuje swoje zapęd. Za to aby zachować równowagę psychiczną kupuję córci Mam tyle rzeczy w szafie,które są nieruszone i nie wiadomo czy kiedyś będą. I co z nimi zrobić
|
|
|
|
|
#1720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1721 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nawigacji nie ma co wierzyć w 100%, zdarzyło mi się kiedyś (pomimo że miałam ściągniętą aktualizację) wyjechać - na szczęście nie do jeziora - ale w szczere pole w ciemnościach ...
|
|
|
|
|
#1722 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja robię z jednej łyżki dziennie. Mielę i mam gęsty proszek który tylko zagęszcza koktajl ![]() Cytat:
Ja też raczej hamuję zapędy, staram się logicznie przemyśleć wszystkie za i przeciw Część oddałam mamie i siostrze, ale reszta mnie dosłownie dręczy...A córcia ma fajnie teraz W sumie Ty też, bo zawsze masz tę przyjemność że coś kupiłaś, a i jeszcze drugą przyjemność z obdarowania ![]() Cytat:
Nas kiedyś prowadziła przez Wisłę (oczywiście brak mostu w tym miejscu), ale to było dawno i myślałam, że już takie rzeczy coraz rzadziej się zdarzają |
||||
|
|
|
#1723 |
|
Zadomowienie
|
zaryzykowałam. przypomniałam sobie, gdzie koleżanka kupowała swój płaszcz - bardzo klasyczny fason, dobrze odszyty - i kliknęłam. jak przyjdzie coś kiepskiego - oddam i już. a i cena wyszła miła, bo poniżej 200zł
i tyle wyszło z moich marzeń o burberry:P
|
|
|
|
#1724 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1725 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jedynie buty kupuję na bieżąco. Bardzo bardzo rzadko kupuję jej coś w pełnej cenie![]() Ja staram się swoje zalegające rzeczy wystawić na all,ale wiadomo trochę z tym roboty. Oddać nie mam komu a wyrzucić zdecydowanie szkoda.Zawsze mówię,że to chociaż do chodzenia po domu wykorzystam![]() A co do facetów,to chyba każdego po 10 latach już można elegancko rozgryźć i czasami wiadomo kiedy można sobie na cos pozwolić i kiedy coś przemknie "niezauważone".U mnie często tak jest,że jak atmosfera trochę napięta, to mąż sam sugeruje przez kupę kamieni, że może jakiś ciuszek.... może np. ciuszek niewiele zmini, ale w szafie wisi
|
|
|
|
|
#1726 |
|
Zadomowienie
|
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43679750]Hm, płaszczyk jesienno-zimowy za 200 zł? Aż jestem ciekawa co to za płaszcz udało Ci się kupić w takiej cenie? Pochwal się jak do Ciebie dotrze
[/QUOTE]nie, trencz wiosenno-jesienny. w tym roku odzieży wierzchniej zimowej nie mam w planach kupować
|
|
|
|
#1727 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1728 |
|
Zaczytanie
|
No i wróciłam z tym wielkim kocem (czerwonym)
![]() Ale przynajmniej kolorowy! Ten z online od razu do zwrotu poszedł.
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
wrzucała któraś może fotki z tą parką? bo nie mogę znaleźć nic na jej temat
![]()
Edytowane przez seledine Czas edycji: 2013-11-12 o 15:51 |
|
|
|
#1730 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1731 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
wiecie może czy kurtki puchowe są przeceniane w czasie wyprzedaży? I czy zostaje ich w miarę sporo czy same ostatki w dużych rozmiarach?
|
|
|
|
#1732 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Wreszcie dotarłam do fryzjera, a zbierałam się do niego i zebrac nie mogłam, poszłam do swojego starego koniec końcow
![]() No i jestem mega zadowolona, bo mam wyrównane prościutko włosy, końcówki poszły z jakies dobre 5 cm, ale nie zaluję ani trochę. Głowa od razu lżejsza ![]() A w Z. odebrałam paczkę - granatową sukienkę w żółte kwiaty i prawdę mówiać nic chwilowo mnie z Z. nie kreci. No może poza wspominana już kurtką pikowaną, ale nie umiem wybrac koloru to raz, a dwa robi się coraz zimniej, wiec pewno doczekam z nią % ![]() Jeszcze miałam w paczce fuksjowy bawełniany golf, ale oddałam, bo jezu, taki był wąski na szyji, że szlag mnie trafiał już podczas przymeirzania, na dłuższa mete bym nie zdzierżyła. Jednak nie lubię golfów
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2013-11-12 o 16:49 |
|
|
|
#1733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Noo! Ale ja juz nie kupuje sandalow, bo one potem tylko moja polke zdobia
|
|
#1735 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pogadamy po %%% Egg, a jak przyjdzie płaszczyk to sie pokażesz? ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
Edytowane przez Phoebee Czas edycji: 2013-11-12 o 17:14 |
||
|
|
|
#1736 | |
|
Zaczytanie
|
Cytat:
I nie będę wspominać waszych słów, kiedy powiew zimna dopadnie moją gołą szyję Ale już teraz Wam mogę podziękować
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby Edytowane przez Lukardis Czas edycji: 2013-11-12 o 17:14 |
|
|
|
|
#1737 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1738 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Nie ma za bardzo duzej zmiany, po prostu końcówki poszły prosto pod nożyczki
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2013-11-12 o 18:03 |
|
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
powiem Wam dziewczyny że się nastawiłam że zostawię tam fortunę i nic nie kupiłam
ani szala nie kupiłam - była tylko ta wypłowiała wersja ani sukienki - nie pasował rozmiar ani też tej koronkowej od "perfekcyjnej" . Kupiłam sukienkę koronkową ale w RI
|
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:38.

i nie lubię szukać zamienników. 
, ale buty fajne

zresztą nigdy nie rozliczał mnie z niczego i nie komentuje, jedynie, jak widzi, że przeginam to mówi ogólnie ,że "musimy oszczędzać"
nie moge pić 

Ale już teraz Wam mogę podziękować