Miłośniczki Zary część XXIX - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-12, 13:24   #1711
Kashaya
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary część XXIX

Dobra, ja się zgadzam że blog służy wyrazaniu siebie i mogą być na nim rzeczy starsze. Wiadomo, że torebki, buty, swetry i inne się nosi przez sezony. Tylko dla mnie jako oglądającej mało wnosi i nie takiego wow. Fajny sweterek i wcale nie jest powiedziane, że wszyscy go będą nosić. Blog służy wyrażaaniu siebie i inspirowaniu. Natomiast ja wole oglądać bazę ciuchów na blogach z rzeczy, które mogę kupić. Same dobrze wiemy, że kupowanie rzeczy podobnych do tych z Zary nie zawsze jesteśmy zadowolone. Ja jednak wole ten a nie inny. Lubię popatrzeć o to jest ładne i chciałabym to mieć i robię na jego bazie własną stylizację i nie lubię szukać zamienników.
Chyba najpopularniejsze sa jednak blogi z nowościami. Takie, gdzie byłoby dużo staroci to raczej są bez sensu. Podobnie blogów z ciuchciami nowymi niedostępnym dla mojej kieszeni czy nie kupienia w pl nie oglądam. A bloga z sweterkiem pomimo starego sweterka lubię i będę zaglądać

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Kashaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 13:37   #1712
LadyI
Zakorzenienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43677751]http://www.viviennewestwood.co.uk/sh...le-boot-19054/

[/QUOTE]

pojechali ceną, ale buty fajne
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 13:40   #1713
martitkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość

Dziewczyny, uznają w Zarze reklamację spodni gdzie szef jest przekręcony? Nie zauważyłam tego wcześniej Miałam je raz na sobie, wyprałam..dzisiaj zakładam a a mam szef nie z boku łydki tylko z przodu.

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Jestem dokładnie tego samego zdania Co to za sztuka chodzić w nowych kolekcjach?
Ja nie miałam takiej sytuacji ale pamiętam że dziewczyny pisały tutaj że tak miały i reklamację uznali
martitkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 13:45   #1714
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
Ja nie miałam takiej sytuacji ale pamiętam że dziewczyny pisały tutaj że tak miały i reklamację uznali

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 13:52   #1715
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda20003 Pokaż wiadomość
Madziunia, w Korsie było sporo modeli- może nie wszystkie super najświeższe ale bardzo ładny sklep- dobrze oświetlony, wszystko poukładane kolorystycznie Dla Mari kupiłam torebeczkę za 229 €. Ceny przyjemne, można sobie spokojnie znaleźć coś ładnego. Mieli też trochę ubrań ale akurat nie było nic "wow" Panie bardzo pomocne- potrafiły dobrze doradzić.
A tak w ogóle to większość kobiet, które minęłam w Parndorfie miało torebeczki Korsa (w większości tę, która Mari kupowałam).

Aaaa, w Parndorfie pełno Słowaków, Polaków, Węgrów, Czechów i.... Japończyków
Jejku, jak ja zazdraszczam wycieczki Współczuję akcji z nawigacją, ale pewnie jak już wpadłaś do Parndorfu to szybko zapomniałaś o tym horrorze A rzuciły Ci się może przez przypadek w oczy nowsze modele Hamiltonów?

Cytat:
Napisane przez ladybird1122 Pokaż wiadomość
Mój mąż, a właściwie jak jeszcze nim nie był, to zauważał nowe odcienie na paznokciach, no a teraz jakoś spostrzegawczość się mu przytępiła zresztą nigdy nie rozliczał mnie z niczego i nie komentuje, jedynie, jak widzi, że przeginam to mówi ogólnie ,że "musimy oszczędzać"
w butach już się pogubił i nie wie,które nowe, bo kupione ostatnio, a które nowe,ale przeleżały gdzieś w komnatach
Biedny ten Twój mąż, powoli taci zmysły i orientację Dobrze zmanipulowany z tymi butami
Mój też mnie nie rozlicza i tylko właśnie jak widzi, że zaczynam przeginać to mówi to samo co Twój

A co do spostrzegawczości to wczoraj nałożyłam nowego Essiaka na paznokcie. Mężu wziął moją dłoń, ogląda pod każdym kątem i mówi, że świetne wykończenie, jak lakier samochodowy

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Jest mi niedobrze nie moge pić
Bardzo szkoda
Ale co Ci przeszkadza? Samo siemię? Czy ten kisielek? Bo ja też nie przepadam za tym glutkiem i dlatego piję w koktajlach owocowych z natką Może spróbuj tak, bo naprawdę warto

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
w opakowaniu mam 90 szthk...biore po 2 ale czasem zapomne :-/ dobijam.do konca opakowania.... ja mysle ze poprawa stanu paznolci to zasluga nie tylko regitalu ale i siemienia.......

aaaaaaa kupilam na ebayu poliamodke ktora sprzedalam w wakacje bo mi sie znow jej zapragnelo.....wiem wiem walnieta jestem......
Oj tak, siemię naprawdę daje radę Ja nie biorę żadnych gotowych suplementów a paznokcie mam strasznie twarde i zupełnie przestały się rozdwajać. A kiedyś miałam jak papier dosłownie

Gratuluję poliamidki! Wyglądałaś w niej bosko, więc bardzo dobrze zrobiłaś

Cytat:
Napisane przez kama-hh Pokaż wiadomość
Super, ze wyjazd sie udał, oprócz incydentu z nawigacja
Nam dzisiaj nawigacja kazała jechać przez przepaść

Kama, matko, ale numer

Jakieś mordercze macie te nawigacje

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
Te Zarowe są tańsze i dużo ładniejsze
Racja

Cytat:
To futro jest chyba z prawdziwego tygrysa za taką cenę
Nie no, wolałabym chociażby Louboutiny

Ja też wolałabym pana L.

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Cytat:

Dziewczyny, uznają w Zarze reklamację spodni gdzie szef jest przekręcony? Nie zauważyłam tego wcześniej Miałam je raz na sobie, wyprałam..dzisiaj zakładam a a mam szef nie z boku łydki tylko z przodu.
Ja ostatnio reklamowałam w dwóch sklepach takie szwy i nie było żadnego problemu Myślę, że Zara też uzna, w końcu to wina beznadziejnego materiału ...

Edytowane przez RedShine
Czas edycji: 2013-11-12 o 13:49
RedShine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 13:54   #1716
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez RedShine Pokaż wiadomość
Ja ostatnio reklamowałam w dwóch sklepach takie szwy i nie było żadnego problemu Myślę, że Zara też uzna, w końcu to wina beznadziejnego materiału ...
W sumie to się cieszę, bo chciałam kupić sobie czarne woski i dzięki temu odpadnie mi spory wydatek w tym miesiącu

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 13:56   #1717
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
To futro jest chyba z prawdziwego tygrysa za taką cenę
Nie no, wolałabym chociażby Louboutiny
Ja mogłabym mieć butki ite od VW i od Pana L.

Cytat:

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Jestem dokładnie tego samego zdania Co to za sztuka chodzić w nowych kolekcjach?
Reklamuj spodnie , często jeszcze bardziej szwy przekręcają się po wypraniu - materiał nogawek spodni jest źle skrojony

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
pojechali ceną, ale buty fajne
Pojechali z ceną i to nieźle
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 14:00   #1718
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

[QUOTE=RedShine;43678793]J

Ale co Ci przeszkadza? Samo siemię? Czy ten kisielek? Bo ja też nie przepadam za tym glutkiem i dlatego piję w koktajlach owocowych z natką Może spróbuj tak, bo naprawdę warto

Oj tak, siemię naprawdę daje radę Ja nie biorę żadnych gotowych suplementów a paznokcie mam strasznie twarde i zupełnie przestały się rozdwajać. A kiedyś miałam jak papier dosłownie

Wszystko mi przeszkadza... zapach, świadomość, smak... i ten glut
Stary 2013-11-12, 14:03   #1719
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:

Biedny ten Twój mąż, powoli taci zmysły i orientację Dobrze zmanipulowany z tymi butami
Mój też mnie nie rozlicza i tylko właśnie jak widzi, że zaczynam przeginać to mówi to samo co Twój

A co do spostrzegawczości to wczoraj nałożyłam nowego Essiaka na paznokcie. Mężu wziął moją dłoń, ogląda pod każdym kątem i mówi, że świetne wykończenie, jak lakier samochodowy
mojemu też się zdarza porównywać emalie na paznokciach do tych samochodowych
A co do zakupów to jakoś ostatnio sama hamuje swoje zapęd. Za to aby zachować równowagę psychiczną kupuję córci Mam tyle rzeczy w szafie,które są nieruszone i nie wiadomo czy kiedyś będą. I co z nimi zrobić
ladybird1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 14:05   #1720
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Cytat:
Jejku, jak ja zazdraszczam wycieczki Współczuję akcji z nawigacją, ale pewnie jak już wpadłaś do Parndorfu to szybko zapomniałaś o tym horrorze A rzuciły Ci się może przez przypadek w oczy nowsze modele Hamiltonów?

Gratuluję poliamidki! Wyglądałaś w niej bosko, więc bardzo dobrze zrobiłaś

Kama, matko, ale numer

Jakieś mordercze macie te nawigacje

Racja

Ja też wolałabym pana L.

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

A pamiętacie jak była akcja ze ludzie wjechali do jeziora? Nawigacja tak pokazała

kama-hh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 14:16   #1721
Konto usunięte

Cytat:
A pamiętacie jak była akcja ze ludzie wjechali do jeziora? Nawigacja tak pokazała

Pamiętam - oglądałam w TV
Nawigacji nie ma co wierzyć w 100%, zdarzyło mi się kiedyś (pomimo że miałam ściągniętą aktualizację) wyjechać - na szczęście nie do jeziora - ale w szczere pole w ciemnościach ...
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 14:24   #1722
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie to się cieszę, bo chciałam kupić sobie czarne woski i dzięki temu odpadnie mi spory wydatek w tym miesiącu
Widzisz, zawsze jakieś plusy się znajdą

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Wszystko mi przeszkadza... zapach, świadomość, smak... i ten glut
Świadomość najgorsza, ale smak i zapach jest w ogóle niewyczuwalny w opcji z owocami Ja robię z jednej łyżki dziennie. Mielę i mam gęsty proszek który tylko zagęszcza koktajl Można dodać miód, suszone owoce, co tam chcesz. Jak kiedyś podałam siostrze, to się nie zorientowała co pije

Cytat:
Napisane przez ladybird1122 Pokaż wiadomość
mojemu też się zdarza porównywać emalie na paznokciach do tych samochodowych
A co do zakupów to jakoś ostatnio sama hamuje swoje zapęd. Za to aby zachować równowagę psychiczną kupuję córci Mam tyle rzeczy w szafie,które są nieruszone i nie wiadomo czy kiedyś będą. I co z nimi zrobić
Coś za dużo podobieństw z tymi naszymi połówkami

Ja też raczej hamuję zapędy, staram się logicznie przemyśleć wszystkie za i przeciw W sumie dopiero w tym roku się tego nauczyłam, bo do tej pory zakupy na spontanie kończyły się właśnie stertą nieruszonych rzeczy... Mam jeszcze takich sporo i też nie wiem co z nimi Część oddałam mamie i siostrze, ale reszta mnie dosłownie dręczy...

A córcia ma fajnie teraz W sumie Ty też, bo zawsze masz tę przyjemność że coś kupiłaś, a i jeszcze drugą przyjemność z obdarowania

Cytat:

Nie słyszałam
Nas kiedyś prowadziła przez Wisłę (oczywiście brak mostu w tym miejscu), ale to było dawno i myślałam, że już takie rzeczy coraz rzadziej się zdarzają
RedShine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 14:37   #1723
southern comfort
Zadomowienie

zaryzykowałam. przypomniałam sobie, gdzie koleżanka kupowała swój płaszcz - bardzo klasyczny fason, dobrze odszyty - i kliknęłam. jak przyjdzie coś kiepskiego - oddam i już. a i cena wyszła miła, bo poniżej 200zł i tyle wyszło z moich marzeń o burberry:P
southern comfort jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 14:48   #1724
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez southern comfort Pokaż wiadomość
zaryzykowałam. przypomniałam sobie, gdzie koleżanka kupowała swój płaszcz - bardzo klasyczny fason, dobrze odszyty - i kliknęłam. jak przyjdzie coś kiepskiego - oddam i już. a i cena wyszła miła, bo poniżej 200zł i tyle wyszło z moich marzeń o burberry:P
Hm, płaszczyk jesienno-zimowy za 200 zł? Aż jestem ciekawa co to za płaszcz udało Ci się kupić w takiej cenie? Pochwal się jak do Ciebie dotrze
Stary 2013-11-12, 14:58   #1725
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:

Coś za dużo podobieństw z tymi naszymi połówkami

Ja też raczej hamuję zapędy, staram się logicznie przemyśleć wszystkie za i przeciw W sumie dopiero w tym roku się tego nauczyłam, bo do tej pory zakupy na spontanie kończyły się właśnie stertą nieruszonych rzeczy... Mam jeszcze takich sporo i też nie wiem co z nimi Część oddałam mamie i siostrze, ale reszta mnie dosłownie dręczy...

A córcia ma fajnie teraz W sumie Ty też, bo zawsze masz tę przyjemność że coś kupiłaś, a i jeszcze drugą przyjemność z obdarowania

Jako że ubrania dla małych dzieci kupuje się czesto bo szybko rosną, to staram się robić je jedynie na wyprzedażach i o dziwo 95% rzeczy wykorzystuje.Choć kupowanie na wyrost nie jest proste, bo cięzko przewidzieć przyrost dziecka jedynie buty kupuję na bieżąco. Bardzo bardzo rzadko kupuję jej coś w pełnej cenie

Ja staram się swoje zalegające rzeczy wystawić na all,ale wiadomo trochę z tym roboty. Oddać nie mam komu a wyrzucić zdecydowanie szkoda.Zawsze mówię,że to chociaż do chodzenia po domu wykorzystam

A co do facetów,to chyba każdego po 10 latach już można elegancko rozgryźć i czasami wiadomo kiedy można sobie na cos pozwolić i kiedy coś przemknie "niezauważone".U mnie często tak jest,że jak atmosfera trochę napięta, to mąż sam sugeruje przez kupę kamieni, że może jakiś ciuszek.... albo przynajmniej nie komentuje zakupów, bo w danej sytuacji to niewskazane może np. ciuszek niewiele zmini, ale w szafie wisi
ladybird1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 15:00   #1726
southern comfort
Zadomowienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43679750]Hm, płaszczyk jesienno-zimowy za 200 zł? Aż jestem ciekawa co to za płaszcz udało Ci się kupić w takiej cenie? Pochwal się jak do Ciebie dotrze [/QUOTE]

nie, trencz wiosenno-jesienny. w tym roku odzieży wierzchniej zimowej nie mam w planach kupować
southern comfort jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 15:06   #1727
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez southern comfort Pokaż wiadomość
nie, trencz wiosenno-jesienny. w tym roku odzieży wierzchniej zimowej nie mam w planach kupować
Aaaaa, rozumiem Ale to i tak się pochwal nabytkiem
Stary 2013-11-12, 15:39   #1728
Lukardis
Zaczytanie

No i wróciłam z tym wielkim kocem (czerwonym)
Ale przynajmniej kolorowy! Ten z online od razu do zwrotu poszedł.

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 15:49   #1729
seledine
Zakorzenienie

wrzucała któraś może fotki z tą parką? bo nie mogę znaleźć nic na jej temat

Edytowane przez seledine
Czas edycji: 2013-11-12 o 15:51
seledine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 16:06   #1730
Cortijo_Blanco
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
To i ja mam kolejna odslone sznurowancow http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=3217837
Identyko jak zarowe, tylko ze z zamszu
Stary 2013-11-12, 16:46   #1731
Ofca w Wielkim Miescie
Rozeznanie

Cześć wiecie może czy kurtki puchowe są przeceniane w czasie wyprzedaży? I czy zostaje ich w miarę sporo czy same ostatki w dużych rozmiarach?
Ofca w Wielkim Miescie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 16:47   #1732
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Wreszcie dotarłam do fryzjera, a zbierałam się do niego i zebrac nie mogłam, poszłam do swojego starego koniec końcow
No i jestem mega zadowolona, bo mam wyrównane prościutko włosy, końcówki poszły z jakies dobre 5 cm, ale nie zaluję ani trochę. Głowa od razu lżejsza
A w Z. odebrałam paczkę - granatową sukienkę w żółte kwiaty i prawdę mówiać nic chwilowo mnie z Z. nie kreci. No może poza wspominana już kurtką pikowaną, ale nie umiem wybrac koloru to raz, a dwa robi się coraz zimniej, wiec pewno doczekam z nią %
Jeszcze miałam w paczce fuksjowy bawełniany golf, ale oddałam, bo jezu, taki był wąski na szyji, że szlag mnie trafiał już podczas przymeirzania, na dłuższa mete bym nie zdzierżyła. Jednak nie lubię golfów

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2013-11-12 o 16:49
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 17:03   #1733
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Wreszcie dotarłam do fryzjera, a zbierałam się do niego i zebrac nie mogłam, poszłam do swojego starego koniec końcow
No i jestem mega zadowolona, bo mam wyrównane prościutko włosy, końcówki poszły z jakies dobre 5 cm, ale nie zaluję ani trochę. Głowa od razu lżejsza
A w Z. odebrałam paczkę - granatową sukienkę w żółte kwiaty i prawdę mówiać nic chwilowo mnie z Z. nie kreci. No może poza wspominana już kurtką pikowaną, ale nie umiem wybrac koloru to raz, a dwa robi się coraz zimniej, wiec pewno doczekam z nią %
Jeszcze miałam w paczce fuksjowy bawełniany golf, ale oddałam, bo jezu, taki był wąski na szyji, że szlag mnie trafiał już podczas przymeirzania, na dłuższa mete bym nie zdzierżyła. Jednak nie lubię golfów
Pokaż nową fryzurkę.
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 17:06   #1734
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
A jednak!
Cytat:
Napisane przez Cortijo_Blanco Pokaż wiadomość
Identyko jak zarowe, tylko ze z zamszu
Noo! Ale ja juz nie kupuje sandalow, bo one potem tylko moja polke zdobia

"People, what a bunch of bastards!"
by Roy

- - -
... beneath the stains of time
the feelings disappear ...

It just sucks... *sniff sniff*

Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 17:11   #1735
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:

Pogadamy po %%%
Egg, a jak przyjdzie płaszczyk to sie pokażesz?

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

Cytat:
Proszę , proszę

Edytowane przez Phoebee
Czas edycji: 2013-11-12 o 17:14
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 17:13   #1736
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
A jednak!

Tak, ta druga wersja mnie jednak przekonała do jego rozmiarów, a co śmieszne zarowy koc ma 200x80 (piszę z głowy, możliwe, że coś pokręciłam) a szal Burberry, który kupię pewnie w kwietniu/maju ma... 190x70

I nie będę wspominać waszych słów, kiedy powiew zimna dopadnie moją gołą szyję Ale już teraz Wam mogę podziękować

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby

Edytowane przez Lukardis
Czas edycji: 2013-11-12 o 17:14
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 17:13   #1737
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ofca w Wielkim Miescie Pokaż wiadomość
Cześć wiecie może czy kurtki puchowe są przeceniane w czasie wyprzedaży? I czy zostaje ich w miarę sporo czy same ostatki w dużych rozmiarach?
Przeceniane sa,ale z rozmiarami to nie ma nic pewnego
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 17:16   #1738
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Pokaż nową fryzurkę.
Nie ma za bardzo duzej zmiany, po prostu końcówki poszły prosto pod nożyczki

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2013-11-12 o 18:03
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 17:25   #1739
mal00nie
Zakorzenienie

powiem Wam dziewczyny że się nastawiłam że zostawię tam fortunę i nic nie kupiłam ani szala nie kupiłam - była tylko ta wypłowiała wersja ani sukienki - nie pasował rozmiar ani też tej koronkowej od "perfekcyjnej" . Kupiłam sukienkę koronkową ale w RI

mal00nie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 17:32   #1740
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Nie ma za bardzo duzej zmiany, po prostu końcówki poszły prosto pod nożyczki, ale prosze, fotę wstawiam wedle życzonka
Ładnie i kolor bardzo fajnie wygląda.
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości