|
|
#2791 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XI)
Deli - trudno uwierzyć, ale jeśli faktycznie to gratulacje ze tak szybko wrocilas do rozmiaru 32, no i 49 kg.
---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Nie wiem, bo wazymy sie razem Chyba kolo 8.400
|
#2792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, moze rano;p ale ja to 26 kg przytylam..
|
|
|
#2793 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogromne gratulacje dla siostry ![]() Cytat:
![]() 2 jak nie chce, to odpuszczam, daję zwykle cyca wtedy a za np godzinę znowu próbuję 3 nie, my nie używamy 4 jest płacz i lament, zwykle nie oddaję, staram się zwrócić uwagę na coś innego Cytat:
Yellow mój też kilka razy zanurkował ale teraz daję mu kaczkę do kąpieli i nie nalewam dużo wody ![]() hje poka jak ćwiczycie z Pola ![]() ![]() Debrah pytałaś, jak ubieramy dzieciaczki w domu, my zakładamy bodziaka z długim i rajstopki, niby mamy ciepło w mieszkaniu mimo tego że kaloryfery mamy wyłączone ale jednak on właściwie cały czas jest na podłodze i nie mamy dywanu ![]() byliśmy dziś w przychodni na wizycie kontrolnej... i już całkiem zgłupłam, pani dr (dr w tytule) powiedziała, że takie duże dziecko jak nasze to spokojnie można sadzać opierając o poduszki, żeby ćwiczyło. Mój tż od razu podchwycił i nie ma opcji go przegadać. W ogóle nie mam do niego już siły
|
|||
|
|
|
#2794 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam slabe miesnie brzucha, nie trenuje ich praktycznie wcale, i jak sie najem to mam brzuch jak w ciazy. Ale boje sie cwiczyc brzuszki bo mi sie wydaje ze ciagle mam ten rozstep ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Nancy - a czy to nie jest tak, ze takie duze dzieci mozna juz sadzac? Borys ma juz 10 miesiecy i tez jeszcze nie siedzi, idziemy na rehabilitacje 5 grudnia, dzisiaj go posadzilam, zeby sprawdzic .. bo wczesniej posadzony lecial, a dzisiaj okazalo sie ze siedzial chwilke i byl zdziowiony ze tak mozna
|
|
#2795 |
|
Zakorzenienie
|
Blogerko jak z m-c temu byłam u ortopedy to stanowczo zakazał sadzania... mój nie siedzi posadzony
22 listopada mamy neuro ale będę jeszcze dzwonić na rehabilitację.
|
|
|
|
#2796 |
|
Wtajemniczenie
|
Nancy - tak z ciekawosci pytam, bo ja tez mam obsesje na punkcie nie sadzania, ale chyba ktoras z dziewczyn tutaj pisala, ze 10 miesieczne dziecko nie jest juz takie malutkie i ze mozna (?). A Borys jeszcze jakies 2 tygodnie temu tez lecial, a teraz juz nie, wiec moze cos ruszy przed ta nasza rehabilitacja.
|
#2797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Amelka usnęła ! idę umyje podłoge w kuchni.. i herbatki się napije
|
|
|
#2799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak jej zabiorę to chwilę marudzi, ale rozglądnie się i weźmie sobie coś innego. W ogóle u mnie nie działa powiedzenie "nie wolno", tylko działa "zostaw to". I puszcza daną rzecz. A jak wie, że czegoś nie wolno a i tak idzie do tego, to najpierw obczaja czy ja patrzę, a jak widzi że ja widzę to już do tego nie idzie ![]() ![]() W kuchni to nie działa i tak otwiera szuflady. ![]()
|
|
|
|
|
#2800 |
|
Wtajemniczenie
|
Deli- mi sie wydaje ze mi sie czasem taki "Stozek" robi wzdluz brzucha jak cwicze brzuszki, wiec to podchodzi pod rozstep, ale jak leze i sprawdzam to mam na niecaly 1 palec, innym razem 1.5. Sama niewiem, on raz jest, raz nie. Wkurza mnie to juz, bo nigdy przez to chyba brzuszkow nie zaczne robic. Niby rano ten brzuch wyglada fajnie, ale najem sie czy opije czegos i balonik mi sie robi, w obcislej bluzce pod koniec dnia, jak nie wciagam btzucha to naprawde wyglada jakbym miala dziecko w brzuchu
|
#2801 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Super. I dla Ciebie za ogarniecie![]() Dziewczyny? Ile cm mają główki Waszych dzieci teraz? Neurolożka zleciła nam USG głowy bo nie mieścimy się w siatce- mamy 49 cm... przy urodzeniu 37... To naprawdę tak dużo? Ona nie ma dużej głowy....
|
|
|
|
|
#2802 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
otwieranie szuflad to u nas juz od daaaaawna...gorsze jest to, ze juz sie nauczyla przekręcać kurki od kuchenki.. ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
ooo wlasnie, identyko mam!
|
|
|
#2803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie martw się, to na pewno tylko profilaktyka
|
|
|
|
|
#2804 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2805 |
|
Zakorzenienie
|
Daria wreszcie zasnęła więc powoli zacznę nadrabiać.
|
#2806 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() woooow ! Moja też dziś chyba nawet stówka wypiła ale soku ;/ Cytat:
Ale jej mały nie rośnie, ona tyje mało to mało ale młody nie rosnie ;[ Cytat:
Cytat:
o kurdę ale piękna waga ! Ja podobnie jak Deli przytyłam. Dopiero niedawno mi zeszło do 55kg. Cytat:
![]() Dziewczyny ale ze mnie debilka Ma czerwone wypieki na powiekach, policzkach i pokrzywkę na całych plecach |
||||||
|
|
|
#2807 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-11-12 o 20:19 |
|||
|
|
|
#2808 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co TZ jeszcze przeskrobal? ![]() Cytat:
Tak, jak pisalam - nie dowolne sadzanie, tylko tak, zeby plecki byly usztywnione, a miednica dziecka, zeby scisle dotykala brzucha osoby, u ktorej siedzi. |
||
|
|
|
#2809 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki nawijka
|
#2810 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane, pamiętacie mnie jeszcze?
![]() buuu u mnie masakra, nie potrafimy się pozbierać po tym wszystkim co się wydarzyło w ostatnich dniach mama teraz mieszka u mnie jest masakra, ja dziś ostatni dzień urlopu, może to dobrze,że jutro wrócę i rzuce się w robotę bo normalne nie wiem co mam ze sobą robićnajgorsze są noce kiedy zamykam oczy i widzę mojego ojca jak go reanimują a on nic..... nie wiem jak to będzie dalej, teraz mam tyle problemów,że marzę by się zalać w trupa dziękuję Wam wszystkim za wszystkie PW i wsparcie, kocham Was ech, dobra ale nie będę Wam smęcić bo każda z Was ma tu swoje sprawy, chciałabym spróbować wbić się w rytm ślę wszystkie zaległe buziaki dla Was wszystkich za skończone miesiące, ząbki i nowe umiejętności, bardzo za Wami tęskniłam jeśli kogoś interesuje co u nas to pragnę donieść,że mój Leoś to przeszedł Sam siebie- 6 zębów na raz chyba wiecie jak nocki wyglądająno i przesyłam zdjęcia jak chodzi, wczoraj byliśmy na spacerku na nogach ![]() http://www.youtube.com/watch?v=pyVo1...ature=youtu.be proszę się nie śmiać z podkładu w tle, ale TZ wrócił z pracy i pies się straaasznie cieszył na widok pańcia i TZ musiał z nią chwilkę pogadać
|
|
|
|
#2811 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak brzuszki robic chce to w obrebie tego rozstepu robi sie malutki stozek.. ![]() Ale Ciebie Blogerko widzialysmy wszystkie, masz piekny brzuch. Cytat:
2. Probuje to samo jeszcze raz za jakis czas, a na poczekaniu daje uu. Tylko, ze to u nas temat rzeka, Amelka nie chce wiekszosci rzeczy.. Dzis np obiadek = strajk absolutny, a jak zrobilam kaszke to jakos zjadla 80ml.. I tym sposobem dzis jadla rano kaszke, caly czas piers, i wieczorem znowu kaszke + pare chrupek. Obiadku ani nic innego nie chciala ![]() (a to byl sloiczek co wam sie kiedys chwalilam ze zjadla 13 lyzeczek )3. Nie 4. To co musze, to zabieram (np telefon, bo stlukla mi juz wyswietlacz, na szczescie tylko w rogu..), ostatnio reaguje wielkim placzem i krzykiem, staram sie odwracac uwage i dac cos innego. Leb mi peka ;( czy ktores dziecie watkowe tez tak krzyczy? Nie wiem jak sie nazywam. I nie chodzi o brak humoru, placz. Ona piszczy i krzyczy. Non stop, moze sie bawic i smiac, i tak co kilkanascie sekund nabiera powietrza i krzyczy co sil w plucach. Glowa mi pulsuje i drze na mysl o tym, ze jutro tez moze tak byc, strasznyyyy halas. To mija, prawda?
|
||
|
|
|
#2812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj Oczywiście , że pamiętamy Gratki dla Leosia za ząbki i chodzenie ![]()
|
|
|
|
|
#2813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Leoś po prostu genialny ![]()
|
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi
![]() Jaki Leoś jest kochany |
|
|
|
#2815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Duzo sily dla Was! A Leos...przepieknie! wow wow wow |
|
|
|
|
#2816 |
|
Zakorzenienie
|
Noc była fajna to dzień do
Umyłam się i idę spać-mam dość wrażeń. Na szczęście mąż uspał małego chociaż to nie było wcale proste-kochany mój Do jutra
|
#2817 |
|
Wtajemniczenie
|
Marsi
martwiłyśmy się o Ciebie trzymaj się jakoś i nie zasmucasz, pisz jeśli tylko masz chęć i potrzebę ![]() Leoś to nie chodzi, a biega śliczny chłopczyk |
|
|
|
#2818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boziuuuuuuuuuuuu I juz spacerki na nogach |
|
|
|
|
#2819 |
|
Wtajemniczenie
|
Debrah
|
|
|
|
#2820 |
|
Zakorzenienie
|
marsi witaj
Leoś cudny i jak pięknie chodzi )
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.

Chyba kolo 8.400

no, moze rano;p ale ja to 26 kg przytylam..

W jakim sensie.
chyba wiecie jak nocki wyglądają