Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVII - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-12, 18:49   #2491
aleeexandra
Rozeznanie

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVII

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Ale kusicie lakierami nie dobre Wy

Dziś przyszła mi paczka olejek sesa, olejek łopianowy z papryczką chili i maska drożdżowa Agafii

Na włosach siedzi sesa i teraz pytanko Czy trzeba ten olej nakładać tak jak pisze na opakowaniu, czyli na umyte włosy i na noc, czy mogłabym go dawać przed myciem? No i czy tylko na skalp czy na długość też???
Ja dzisiaj kupiłam drożdżową maskę Agafii po drodze na zajęcia. A miałam oszczędzać na promocję Rossmanna
aleeexandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 19:37   #2492
luxorzyna
Raczkowanie

Ale piszecie i tych kosmetykach, a ja tu probuję wytrwać w moim postanowieniu. Nawet mi to wychodzi( serum na końcówki się nie liczy)... Idę zasmrodzić łazienkę - kuchnia juz zalatwiona. Mam nadzieję, że kuracja sokiem z czarnej rzodkwi mi pomoże. Właściwie nie rozumiem tego, wszystkim ta rzodkiew śmierdzi, a mi jej zapach jest raczej obojętny.

Powie mi ktos jak to jest, że moja babcia mimo 73 lat, to siwych włosów jakoś wyhodować nie potrafi?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Ćwiczę: nie, jednak nie
Włosowa reaktywacja: 16.04.2013r.
luxorzyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 19:39   #2493
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Ja potrzebuję duużo lakierów a między innymi to zwykły czarny i biały, piasek jaki kolor to nie wiem, na razie tylko pudrowy róż mam czerwony krwisty no i też złotko jakieś by się przydało i kryjące i brokat
Mam nadzieję, że na moje włosy dobrze podziała i maska i olej i będą rosły jak szalone
Potrzebować to też bym znalazła sporo jakie by mi się na pewno przydały jakiś brązik też by mi się przydał bo nie mam

Cytat:
Napisane przez M4rt3czk4_92 Pokaż wiadomość
haha jak ja jestem zazdrosna to mojego TŻ wcale to nie cieszy, tylko się wkurza i mówi mi, że jestem chora a np. poszliśmy do klubu na dyskotekę TŻ poleciał do WC, ja w tym czasie spotkałam kolegę, stoję i sobie z nim rozmawiam, TŻ przyszedł do nas, zmierzył go z góry na dół, kolega do niego rękę podaje na przywitanie, a on nie podał mu, tylko mnie ciągnie za sobą. hahah robi mi wiochę jakich mało
Mój się głupio cieszy ale nigdy nam się tak na dyskotece nie zdarzyło

Nałożyłam miks przed myciem alterra+miód+cytryna , po myciu poszło oleo, a teraz sobie schnę, już żałuję że odpuściłam im dziś suszarkę bo grzywę mi oczywiście spuszyło
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 19:42   #2494
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Eee nie stosuję regularnie a szczególnie nie teraz, jak mieszkam w akademiku nie chcę stracić współlokatorki... I sąsiadów
ja mam chyba mało wrażliwy nos, bo nie przeszkadza mi ten zapach nastawiłam się na coś naprawdę śmierdzącego, a ten jest nawet ok i nie przeszkadza mi za bardzo
Cytat:
Napisane przez EdizA Pokaż wiadomość
Muszę skrócić paznokcie.. bardzo mi urosły, a nie chcę, żeby mi się na sobotę (idę tańczyć ) połamały, tym bardziej, że planuję czerń.
Na imprezkę to lepiej skróć, ja już miałam nauczkę nie raz, szkoda mi było skrócić, a później przy balowaniu połamałam nieraz tak bardzo aż na różowym mięsku teraz wolę skrócić i swobodnie się bawić
Cytat:
Napisane przez Ewuniaa16 Pokaż wiadomość
Super zakupy
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez aleeexandra Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj kupiłam drożdżową maskę Agafii po drodze na zajęcia. A miałam oszczędzać na promocję Rossmanna
hehe właśnie miałam listę robić cobym wszystko na promce kupiła

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Iza ooo brązikiem też bym nie pogardziła, bo nie mam
Stary 2013-11-12, 19:48   #2495
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
KLIK

Oszalałaś! Głupio mi, że swoją już wysłałaś...

Pokaż mi buteleczkę
kusicielko!

Cytat:
W najtrudniejszym przypadku są na poziomie średniej Kiełbasy udzielałam korków do podstawowej maty, więc się napaczałam

http://www.e-naturalne.pl/ Patrzcie co mi otwierają na drodze do papierniczego (gdzie jako studentka budownictwa MUSZĘ często zaglądać)
będziesz biedną studentką, tyle wydasz

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
no ze trzy w skrajnych wypadkach

Żanet, słodziaszne zdjęcie, też się tak postaram

a teraz zmykam do TŻta. jeszcze się tylko pochwalę, że dzisiaj koleżanka TŻta w rozmowie z nim pochwaliła moje włosy
no jak tu nie chwalić Twgo locza

wróciłam z uczelni, poćwiczyłam i teraz zabieram się za notatki
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 19:50   #2496
aleeexandra
Rozeznanie

Cytat:
hehe właśnie miałam listę robić cobym wszystko na promce kupiła
Ja właśnie ją robię. Rośnie w niebezpiecznym tempie
Stary 2013-11-12, 20:02   #2497
meeedzik
Zakorzenienie

Aleeexandra podziel się co planujesz kupić ciekawego bo ja to w sumie potrzebowałabym jakieś lakiery ( o ile tez będą w tej promocji ) eyeliner wibo, no i mooże jakiś podkład, ale to nie wiem jeszcze. I tak rozmyślam co by mi się jeszcze przydało
Stary 2013-11-12, 20:19   #2498
aleeexandra
Rozeznanie

Cytat:
Aleeexandra podziel się co planujesz kupić ciekawego bo ja to w sumie potrzebowałabym jakieś lakiery ( o ile tez będą w tej promocji ) eyeliner wibo, no i mooże jakiś podkład, ale to nie wiem jeszcze. I tak rozmyślam co by mi się jeszcze przydało
Na razie mam:
- podkład Bourjois Healthy Mix,
- róż Bourjois,
- tusz Max Factor False Lash Effect i 2000 Calorie,
- piaski i matowe brokaty Wibo,
- Maybelline Color Whisper (Lust for blush i Coral ambition),
- eyeliner Eveline Celebrities,
- żółty tusz Lovely,
- lakier Rimmel Salon Pro Lycra (Punk rock).

Na razie to tyle. I tak jeszcze 100 razy będę weryfikować, wykreślać i dopisywać
Stary 2013-11-12, 20:36   #2499
meeedzik
Zakorzenienie

Aleeexandra myślałam o tym różu z Bourjois i też chyba się zdecyduję no i lakiery to na pierwszym miejscu będą a moje listy i tak kończą się tym, że jak idę do Rossmanna to biorę jeszcze drugie tyle co mam kupić
Stary 2013-11-12, 21:05   #2500
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez M4rt3czk4_92 Pokaż wiadomość
Zabiłabym ją

Hej dawno mnie tu nie było, ale to dlatego, że przesiadywałam cały czas u TŻ ahh jak ja bym chciała być już jego żoną, ale jak na razie nic się nie zapowiada
a włosowo to przed chwilą wypiłam skrzypokrzywę, łykam cp już od prawie 3 tygodni, siedzę właśnie z sesą na skalpie, olejem winogronowym na długości + bingo drożdżowe. Kusi mnie podcięcie włosów, mam dużo białych kuleczek ale nie na końcówkach bo one są ładne tylko wyżej na krótszych włosach i mam dylemat bo nie wiem co z nimi zrobić. Obiecałam sobie, że pójdę do fryzjera dopiero przed Sylwestrem i chcę dotrzymać tej obietnicy. Pisałam Wam ostatnio, że kupiłam maskę elseve total repair 5 i po pierwszym teście jestem nią zachwycona, nie pamiętam włosy były ostatnio tak miękkie, dzisiaj wyrypię Seboradinem i znowu będę ją testować jutro idę na praktyki, później od 14-17 zajęcia, a w czwartek jest u mnie TŻ na obiedzie więc jak wrócę z uczelni to będę coś pichcić, chyba jogusie zrobię w czwartek mamy mieć tzw. "wolną chatę", miałam już swoje plany, a tu co? Oczywiście dostałam dzis @, a miało być tak pięknie
Ojeeej, znam to, zawsze @ przychodzi w takiej sytuacji, że psuje wszystko..

Dzisiaj zrobiłam sobie do szkoły kitkę, na noc miałam 2 ślimaczki, więc włosy były tak uroczo podkręcone i włosami owinęłam gumkę. Wszyscy się zachwycali
Ale był basen i wszystko się rozwaliło xD

Wgl mam takie brzydkie włosy po tym basenie Wiem że powinnam umyć je zaraz po, ale nie ma nigdy czasu, a wczoraj myłam, więc umyję jutro rano.

Tak mówicie o tych promocjach w Rossmanie, ja też się już szykuję, planuję kupić jakiś podkład ( polecacie jakiś matujący, lub chociaż taki, który po kilku godzinach się nie świeci?) lub BB, oczywiście wpadnie pewnie jakiś lakier wpadnie i nie wiem co jeszcze

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 21:17   #2501
meeedzik
Zakorzenienie

Miranda ja z podkładów mogę polecić Lirene klik to chyba jedyny podkład do którego wracam i naprawdę lubię dość dobrze kryje i matuje
Stary 2013-11-12, 21:29   #2502
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10

Siedze właśnie z gliceryną na nosie biorę sobie jutro wolne, bo strasznie się czuję w ogóle to nasłuchałam się dziś pochwał Bo scholę miałam (jestem jedną z dwóch gitar i jednym z dwóch głosów prowadzących ), ale w kościele to ja gram. Druga gitara na próbie, godzinę przec Mszą podaje mi chwyty z tekstem "Zagrasz to" piosenkę znam, ale nie w wersji gitarowej poszło

W ogóle mam takie gładkie włosy, że ojeju Jutro spróbuję tego samego zestawu z wczoraj (bez maski z żółtkiem), zobaczymy. Może to wina płukanki lnianej?
edytah10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 21:33   #2503
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
W najtrudniejszym przypadku są na poziomie średniej Kiełbasy udzielałam korków do podstawowej maty, więc się napaczałam

http://www.e-naturalne.pl/ Patrzcie co mi otwierają na drodze do papierniczego (gdzie jako studentka budownictwa MUSZĘ często zaglądać)
W sumie to arkuszy podstawowych nie przegladalam, tylko rozszerzenie

Stary 2013-11-12, 21:34   #2504
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Miranda ja z podkładów mogę polecić Lirene klik to chyba jedyny podkład do którego wracam i naprawdę lubię dość dobrze kryje i matuje
Rozejrzę się za nim, dziękuję
Cytat:
Napisane przez edytah10 Pokaż wiadomość
Siedze właśnie z gliceryną na nosie biorę sobie jutro wolne, bo strasznie się czuję w ogóle to nasłuchałam się dziś pochwał Bo scholę miałam (jestem jedną z dwóch gitar i jednym z dwóch głosów prowadzących ), ale w kościele to ja gram. Druga gitara na próbie, godzinę przec Mszą podaje mi chwyty z tekstem "Zagrasz to" piosenkę znam, ale nie w wersji gitarowej poszło

W ogóle mam takie gładkie włosy, że ojeju Jutro spróbuję tego samego zestawu z wczoraj (bez maski z żółtkiem), zobaczymy. Może to wina płukanki lnianej?
Gratuluję pochwał!

Blog

Stary 2013-11-12, 22:15   #2505
Amalia1989
Rozeznanie

Cytat:
Biedronkowy BeBeauty jest produkowany przez Lirene i ma podobny lub identyczny skład do wyżej wymienionego. Ale i tak wolę czarny z Bell.

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
Napisane przez luxorzyna Pokaż wiadomość
Ale piszecie i tych kosmetykach, a ja tu probuję wytrwać w moim postanowieniu. Nawet mi to wychodzi( serum na końcówki się nie liczy)... Idę zasmrodzić łazienkę - kuchnia juz zalatwiona. Mam nadzieję, że kuracja sokiem z czarnej rzodkwi mi pomoże. Właściwie nie rozumiem tego, wszystkim ta rzodkiew śmierdzi, a mi jej zapach jest raczej obojętny.

Powie mi ktos jak to jest, że moja babcia mimo 73 lat, to siwych włosów jakoś wyhodować nie potrafi?

Błąd genetyczny?

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Cytat:
Napisane przez edytah10 Pokaż wiadomość

Zdolna jesteś po prostu.

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Skoro jest temat kwasów, to się zapytam. Dlaczego inne ph mi wychodzi, kiedy mierzę ciepły 10% tonik z kwasem PHA, a inny kiedy mierzę nie podgrzany? W instrukcjach radzili, aby mierzyć ph podgrzanego produktu.
Amalia1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 22:17   #2506
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Na imprezkę to lepiej skróć, ja już miałam nauczkę nie raz, szkoda mi było skrócić, a później przy balowaniu połamałam nieraz tak bardzo aż na różowym mięsku teraz wolę skrócić i swobodnie się bawić
Ja jakiś czas temu przyrypałam o chropowatą ścianę wskazującym..pękł w połowie "mięsa"
EdizA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 22:31   #2507
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba nie warto aż tak ryzykować...

Kusiło mnie to MIYO, ale skoro takie kiepskie - odpuszczę sobie. Cały czas dumam nad miętowym piaskiem PR, ale nigdzie nie mogę go znaleźć, a szkoda, bo i Ty mnie nim pokusiłaś, i fioletowy bardzo lubię

Trzymamy. Kto da radę, jak nie Ty?
Poszło mi epicko
Cytat:
Napisane przez usmiechnieteoczy Pokaż wiadomość
2 holograficzne Lemaxy, srebrno-czarny i czarny
Jakie to?
Cytat:
Kascysko kciuki trzymam cały czas! daj znać kiedy przestać

a co do tej pracy, to już wiem jak ona dokładnie brzmi: Oleje roślinne stosowne w preparatach kosmetycznych.

Jest jakaś szansa na znalezienie książki lub artykułu na ten temat?
z tego co wiem ona chce się skupić na arganowym, maśle shea...
Temat nadal od Sasa do lasa, publikacje możesz sobie darować, można co najwyżej książki szukać.
Cytat:
Na włosach siedzi sesa i teraz pytanko Czy trzeba ten olej nakładać tak jak pisze na opakowaniu, czyli na umyte włosy i na noc, czy mogłabym go dawać przed myciem? No i czy tylko na skalp czy na długość też???
Można przed myciem i na skalp, i na długość
Cytat:

Badałaś się jakoś konkretniej? Włosy nie wypadają bez powodu.

Geny
Cytat:
Napisane przez Amalia1989 Pokaż wiadomość

Skoro jest temat kwasów, to się zapytam. Dlaczego inne ph mi wychodzi, kiedy mierzę ciepły 10% tonik z kwasem PHA, a inny kiedy mierzę nie podgrzany? W instrukcjach radzili, aby mierzyć ph podgrzanego produktu.
Wartość pH przecież silnie zależy od temperatury

A, i mierz pH takiego, jakiego będziesz nakładać na twarz, czyli niepodgrzanego.
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 23:13   #2508
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość

Ja ciągle sobie powtarzam, że nie potrzebuję nowych. Jednak już nie mogę iii muszę kupić złoty glitter wibo i matujący top
do złotego polecam jakiś dobry lakier pod, bo sam to tak słabo wygląda

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43685062]

no jak tu nie chwalić Twgo locza

[/QUOTE]

o, dzięki chociaż dzisiaj wyglądały wyjątkowo marnie znowu rozprostowane przez Goodbye Damage chyba

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 23:28   #2509
luxorzyna
Raczkowanie

Cytat:
Biedronkowy BeBeauty jest produkowany przez Lirene i ma podobny lub identyczny skład do wyżej wymienionego. Ale i tak wolę czarny z Bell.

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Błąd genetyczny?[COLOR="Silver"]
To ja chce takie geny na lata starosci

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość

Badałaś się jakoś konkretniej? Włosy nie wypadają bez powodu.

Geny
Dostałam skierowanie. Jutro idę na badania. Mam nadzieję, że tam dojdę bo dzisiaj mnie cos w nosie 'kręci' ciagle kicham i lekki katar mam. Mam nadzieje, że to się nie rozwinie i ten katar to od podrażnienia czymś( czym?)

Ćwiczę: nie, jednak nie
Włosowa reaktywacja: 16.04.2013r.
luxorzyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 06:45   #2510
delightful_
Zadomowienie

GG do delightful_

Cytat:
Spore.

Pierwszy brokat Life na dziś

Cytat:
Napisane przez Ewuniaa16 Pokaż wiadomość
Cytat:
Ile ja bym dała, żeby zrozumieć matmę ..

Cytat:

Ale geny ! Zazdroszczę. Moja mama miała pierwsze siwe włosy w wieku 19. lat Mam nadzieję, że mnie to nie spotka

Cytat:
Poszło mi epicko
Gratulacje !
Cytat:
To ja chce takie geny na lata starosci
I ja też

Zmykam do szkoły . Nie domyłam wczoraj włosów po pierwszym olejowaniu GP z arganowym I moja mama również
Miłego dnia
delightful_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 07:11   #2511
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Cytat:
Poszło mi epicko

Jakie to?
w internetach znalazłam tylko srebrno-czarny na paznokciach a czarny solo. Jak się nimi pomaluje to na pewno pokażę
LeMax Shine Holographic #Czarny (2).jpg

żło 038.jpg

Blog!
Uśmiech nie boli!
usmiechnieteoczy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 07:44   #2512
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
do złotego polecam jakiś dobry lakier pod, bo sam to tak słabo wygląda
Wiem wiem, stąd ten pomysł, że przydałby mi się np brązik

Kurcze ale ciężko po prawie tygodniowej przerwie, spiąć tyłek i jechać na zajęcia ale mus to mus dziś do 17

Miłego dnia
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 07:59   #2513
miranda122
Zakorzenienie

Wstałam wcześniej by umyć włosy, dałam im trochę przyjemności Na 15 min maski- Scandic la strada+Scandic bananowy+odżywka Apis, spłukałam i zrobiłam płukankę z kawy, mam nadzieję że odwdzięczą się ładnym wyglądem

Nie wiem jak się dzisiaj wyrobię. Kończę o 15, w domu muszę przepisać rozprawkę, nauczyć się na angielski, a na 17 jadę do ortodonty, co trochę mi zajmie, bo moja ortodontka przeniosła gabinet i mam do niej z 30 min+ powrót+czekanie na swoją kolej i wizyta i jeszcze jadę z synem znajomych, więc +jego wizyta.. Grr..

Blog

Stary 2013-11-13, 08:04   #2514
Kaveri
Spaceroholiczka

Miranda, w szkole na przerwach przygotuj wszystko do nauki angielakiego i ucz się w poczekalni u ortodonty. Ile raz ja jeździłam na wizyty z tabunem książek!

Kascysko, tak jak myślałam masz te Lemaxy, może nie w tej wersji kolorystycznej, ale holo mają one jedynie napis na butelce.

Kupiłam sobie wczoraj nową lampę, koc i zielony dywan shaggy. Czuję się, jakbym chodziła po trawie
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 09:28   #2515
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Gratuluję pochwał!
Dziękuję

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Cytat:
Zdolna jesteś po prostu.
Dziękuję

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Cytat:
w internetach znalazłam tylko srebrno-czarny na paznokciach a czarny solo. Jak się nimi pomaluje to na pewno pokażę
Załącznik 5478500

Załącznik 5478501
Może i średnio na holo wygląda, ale i tak świeeetny!
edytah10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 10:12   #2516
justusia16
Wtajemniczenie

Jaaaaki mam nieogar

Pojechalam rano z kolezanka na baseny i pod basenem ogarnelam ze nie wzielam torby z rzeczami hahaha
Na szczescie mialam stroj na sobie, kolezanka pozyczyla mi recznik bo miala 2, ja w aucie mialam Garniera aik tylko tegooo....siedze w pracy i nie mam bielizny na sobie

Kiedy ta wielka promo w Rossie ?
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 10:30   #2517
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez justusia16 Pokaż wiadomość
Kiedy ta wielka promo w Rossie ?
Ostatni tydzień listopada, ale dziś wyczytałam na jakimś blogu, że 22-28 listopada
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 10:41   #2518
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Załącznik 5478500

Załącznik 5478501
Ładny
Cytat:
Kascysko, tak jak myślałam masz te Lemaxy, może nie w tej wersji kolorystycznej, ale holo mają one jedynie napis na butelce.
Oj tam
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-13, 11:27   #2519
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
A tyle razy oglądałam podkłady w Biedrze, ale jakoś bałam się zaryzykować i wypróbować
Hmm czarny z Bell? dobrze matuje i kryje?
Cytat:
Napisane przez EdizA Pokaż wiadomość
Ja jakiś czas temu przyrypałam o chropowatą ścianę wskazującym..pękł w połowie "mięsa"
Auuć Ja to w ogóle zawsze tak łażę, że o coś muszę walnąć i złamać tak paskudnie, że boli
Cytat:
Można przed myciem i na skalp, i na długość
Dzięks

Zmyłam sesę, nałożyłam ruską maskę Agafii pod czepek i czapkę i zaraz zmyję, bo już przwszło godzinę trzymam na głowie.

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Przez Was to chyba nie wytrzymam do rosmanowej promocji i wcześniej jakiś lakier kupię, bo mam takie mega parcie
Są piaski w Rossie? Powiedzcie które to, bo ostatnio szukałam i nie wiem czy ślepa jestem czy u mnie nie ma
Stary 2013-11-13, 11:49   #2520
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
Wiem wiem, stąd ten pomysł, że przydałby mi się np brązik
fajnie też wygląda na czerwieni, a niedługo będę testować na butelkowej zieleni

Cytat:

Przez Was to chyba nie wytrzymam do rosmanowej promocji i wcześniej jakiś lakier kupię, bo mam takie mega parcie
Są piaski w Rossie? Powiedzcie które to, bo ostatnio szukałam i nie wiem czy ślepa jestem czy u mnie nie ma
Wibo ma bardzo fajne może niedużo odcieni, ale to mój pierwszy piasek i jestem bardzo zadowolona

matko, mam jutro sporo do ogarnięcia na uczelnię, a zapomniałam że mam się dzisiaj spotkać z przyjacielem, wcześniej muszę iść na dyżur do dziekana walczyć o pozwolenie na udział mediów w jednym turnieju (nie wiem jak się ubrać ), a nagle mi jeszcze wpadła wieczorem rada kół naukowych... o matko, zaczyna się kiedy ja mam na jogę chodzić?

i włosy po jednym dniu już takie mocno średnie

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości