|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT!
oj tra nie przesadzaj wyglądasz naprawdę fajnie! Tyle Ci zleciało, czekamy na zdjęcia w bikini z wakacji
Mnie właśnie motywują wakacje w przyszłym roku, pewnie 1 wyjazd z Tż nie chce bo oślepić moim tłuszczem
|
|
|
|
#4532 |
|
Wtajemniczenie
|
No rzeczywiście, poszłam i nie znalazłam
No nic upoluję w takim razie 14 ![]() [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43680312]oj tra nie przesadzaj wyglądasz naprawdę fajnie! Tyle Ci zleciało, czekamy na zdjęcia w bikini z wakacji Mnie właśnie motywują wakacje w przyszłym roku, pewnie 1 wyjazd z Tż nie chce bo oślepić moim tłuszczem [/QUOTE]No to jeszcze do wakacji trochę czasu. Tutaj już damy radę. Ja też zamierzam mieć wtedy idealnie wyrzeźbiony brzuszek. ![]() ![]() Wróciłam z uczelni, zjadłam rosół i plasterki bakłażana z panierką najadłam się tym. Teraz leżę pod kocem i nie zamierzam się z niego szybko wywlekać, chociaż muszę jeszcze poprasować. Ale to późnieej ![]() Jak się trzymacie?
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj znowu wychodzę wieczorem. organizujemy taką imprezę w stylu speed dating dla studentów z wymian
każdy będzie musiał pogadać z każdym przez 3 minuty ciekawe czy poznam jakiegoś fajnego obcokrajowca no i będzie piwko za piątaka
|
#4534 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moze bede sobei omleta robic rano zawsze to cieple szybko sie robi tylko ze ja sie tym nie najem i potem mam problem bo z wieczora zazwyczaj byl omlet achhh
|
|
|
|
|
#4535 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ej nie chce mi się ćwiczyć
|
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
melduje sie z etyki w biznesie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4537 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4538 |
|
Konto usunięte
|
ja melduje się z nad książek
![]() Muszę sobie ściągnąć jakieś piosenki i zacząć sama biegać bo koleżanki już się wykruszyły chciałabym rano przed szkołą biegać, ale nigdy nie chce mi się podnieść tyłka ![]() Macie jakieś fajne energiczne piosenki do biegania? ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- myboyismine Ty chyba wspominałaś o tym że w SP jest 30% na podkłady, nie wiesz do kiedy? |
|
|
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski
Jakaś padnięta dziś jestem, cały dzień łażę półprzytomna, spać mi się chce niemiłosiernie Ale posiedzę jeszcze trochę, żeby się dobić, bo trochę chyba za wcześnie na spanko. Odwiedziłam dziś siłownię - zaliczone 45 min biegu i 20 min rowerka Menu: I: jajecznica z cebulką na oliwie, surówka z kiszonej kapusty II: kiwi + jabłko zalane jogurtem naturalnym III: 4 kotlety sojowe, pół talerza fasolki szparagowej IV: placki jaglano-brokułowe z jogurtem naturalnym (resztka, która została z II posiłku) trening V: galareta z indykiem, fasola konserwowa, surówka z pora i orzechów (niezły miks, wiem )+pokrzywa, woda, zielona herbata |
|
|
|
#4540 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.superpharm.pl/promocje/index karcia łap gazetkę, z tego co tam widzę to do 13.11 czyli do jutra
![]() no to gratuluję bingos ![]() jestem już w domu, jeszcze spotkałam się z TŻ zaraz kąpiel i do spania bo jutro wczesna pobudka---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- ja nie mam ale na eska.pl byś coś pewnie znalazła z nowości
|
|
|
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
co do podkładów -30% to nie wiem, wydaje mi się że do jutra
ja kupiłam dzisiaj trzeci, bo dwa poprzednie nie siadły mi z kolorem ;/ musze coś z nimi zrobić
|
|
|
|
#4542 |
|
Zakorzenienie
|
oj Bee baw się dobrze, fajna sprawa
![]() ja planuję jakieś piwko albo dwa za tydzień w sobotę, bo mój TŻ ma imprezę na zakończenie sezonu piłkarskiego w drużynie dlatego ja też nie chce znowu siedzieć w domu |
|
|
|
#4543 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Boże zasypiam. Dobranoc laski
|
|
|
|
|
#4544 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43688419]czyli
![]() Boże zasypiam. Dobranoc laski [/QUOTE]Dobranoc ![]() Cytat:
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43684966]ja melduje się z nad książek ![]() Muszę sobie ściągnąć jakieś piosenki i zacząć sama biegać bo koleżanki już się wykruszyły chciałabym rano przed szkołą biegać, ale nigdy nie chce mi się podnieść tyłka ![]() Macie jakieś fajne energiczne piosenki do biegania? ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- myboyismine Ty chyba wspominałaś o tym że w SP jest 30% na podkłady, nie wiesz do kiedy?[/QUOTE] Mi się ostatnio fajnie przy tym biegało: http://www.youtube.com/watch?v=0EWbonj7f18 ![]() bigosik za ruch i fajny jadłospis.JA sie muszę poprawić, bo już czuję, że przez zimno na dworzu nieświadomie podjadam więcej
|
|
#4545 |
|
Zakorzenienie
|
no dzisiaj były tylko 4 stopnie
|
|
|
|
#4546 |
|
Zakorzenienie
|
witam się i zmykam na wf
miłego dnia |
|
|
|
#4547 |
|
Zakorzenienie
|
a ja witam i za chwilę znikam... na 12 godz do pracy
|
|
|
|
#4548 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
to choc czesc pieniedzy ci sie zwroci.u nas ciag dalszy chorowania, najgorszy z tego wszystkiego jest TZ. nie ma nic gorszego niz chory facet |
|||
|
|
|
#4549 |
|
Zakorzenienie
|
no przecież słuchałam..
:pojj biedna haha ale tutaj się zgadzam. mm ale kupiłam dobry chleb w biedronce, ciemny, ciężki, taki prostokątny z bardzo dużo ilością słonecznika i.. ciepły jeszcze był |
|
|
|
#4550 | |
|
Wtajemniczenie
|
Starsznie długo
Sorki, pewnie już wspominałaś, ale przypomnisz gdzie pracujesz?Cytat:
Ja już po zajęciach. Chciałam wyjść biegać, ale teraz u mnie pada. Poczekam trochę, a tymczasem Masakryczny, szary dzień
|
|
#4551 |
|
Zakorzenienie
|
promocja w rossmannie od 22 do 28 listopada
informacje z forum niby od pracowników, nie z reklam jak coś
|
|
|
|
#4552 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4553 |
|
Zakorzenienie
|
jak to?
|
|
|
|
#4554 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43696933]też uwielbiam ten chleb, ale on wcale taki zdrowy nie jest. Jak oglądałam wiem co jem to już wiem że ten chleb dietetyczny nie jest [/QUOTE]to znaczy nie jest zdrowy czy nie jest dietetyczny?? chodzi Ci o to ze ciemney ma wiecej kalorii?moze i ma ale jest zdrowszy niz biale pieczywo
|
|
|
|
|
#4555 |
|
Konto usunięte
|
no od białego pieczywa jest na pewno zdrowszy, ale nie jest dietetyczny, nie jest taki zdrowy jak normalne ciemne pieczywo, już nie pamiętam dlaczego ale coś tam było ze składnikami nie tak.
|
|
|
|
#4556 |
|
Zakorzenienie
|
no to szkoda bo wygląda fajnie w środku i jest ciężki. a podobno im cięższy chleb tym lepszy
|
|
|
|
#4557 |
|
Konto usunięte
|
tak ale powinien mieć taką glinowatą konsystencję, u mnie w sklepie sprzedają taki prawdziwy żytni pełnoziarnisty, skład krótki i bardzo ok, szkoda że ciężko go dorwać
|
|
|
|
#4558 |
|
Zakorzenienie
|
no ale ma jak dla mnie, nie kruszy się, jest zbity
|
|
|
|
#4559 |
|
Wtajemniczenie
|
Ej dziewczyny, coraz gorzej mi idzie z tą dietą
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
czym nagrzeszyłaś?
ehh mnie też, trzeba w końcu zebrać się..
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:22.

najadłam się tym. Teraz leżę pod kocem i nie zamierzam się z niego szybko wywlekać, chociaż muszę jeszcze poprasować. Ale to późnieej 

moze bede sobei omleta robic rano zawsze to cieple szybko sie robi tylko ze ja sie tym nie najem

chciałabym rano przed szkołą biegać, ale nigdy nie chce mi się podnieść tyłka 
Jakaś padnięta dziś jestem, cały dzień łażę półprzytomna, spać mi się chce niemiłosiernie
Ale posiedzę jeszcze trochę, żeby się dobić, bo trochę chyba za wcześnie na spanko. Odwiedziłam dziś siłownię - zaliczone 45 min biegu i 20 min rowerka 

:p
haha ale tutaj się zgadzam.
Masakryczny, szary dzień
mnie też, trzeba w końcu zebrać się..