|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostro ćwiczymy i zdrowo jemy- sexi ciałami cieszyć się chcemy! cz.VIII
jaki?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() za ćwiczeniajo tyż nie ![]() Cytat:
![]() ja za szwaba melduję: 20 min trening całego ciała- Mel B 25 min Jillian kickbox workout 200 skakanek po wczorajszej sile ręce mi dziś odmawiały posłuszeństwa.Teraz szamię sałatkę
|
|||
|
|
|
#2972 |
|
Wtajemniczenie
|
Dżo
za ćwiczeniamiMilvunia ![]() ![]() Tulipan - miłej nauki skończyłam dziś dzień jedzeniowy - wyszło mi około 1450-1500 kcal w tym 105 białka więc myślę że ok
|
#2973 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2974 | |
|
Zakorzenienie
|
Chora jestem... znowu :/ Głupi katar.
wielkie brawa dla wszystkich ćwiczących. Cytat:
), czy piciu dużej ilości melisy, ale nie wiem na ile to działa. Kiedyś próbowałam i po no-spie z melisą nadszedł okres, ale kto wie czy akurat nie był to taki zbieg okoliczności, że i tak go miałam wtedy dostać
|
|
#2975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajny avek Zdrówka ![]() Dobranoc
|
|
|
#2976 |
|
Zakorzenienie
|
ja też, ja też
![]() za ćwiczenia dziewczyny zbiorowo klaskam ![]() aż mi przy Was głupio, bo ja jakoś nie mam siły i nic nie robiłam w tym tygodniu ![]() jutro zbiorę się w sobie i nadrobię ćwiczenia
|
#2977 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2979 | ||
|
Tajka
|
Muszę się wziąć za ćwiczenia.
![]() Nie ma siły ______________ edit. to chyba jednak leń w
|
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
Kisiej to się nie zmuszaj do ćwiczeń, odpocznij dziś.
![]() Dobranoc laski ps. AVATAR już zostaje ten, co jest !
|
|
|
|
#2981 | ||
|
Tajka
|
Nie zmuszaj ?
Jest listopad. To jedyne, co mi zostaje ![]() Bo zebrać jest mi się ciężko. Ale jak już się wkręcam, to I tak już miałam dwa dni bez ćwiczeń pod rząd (7 i 8 listopad) także na razie aktywnie aktywnie. Przynajmniej staram się
|
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
Dżonka
|
#2983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sent from my GT-S7560 using Wizaz Forum mobile app
|
|
|
#2984 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2985 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej Piękności moje !
![]() Ale bardzo za Wami tęskniłam. Co u mnie? Dietkowo i sportowo różnie, trochę bieganie odpuściłam, bo ciągle leje deszcz. Czas zapisać się chyba z powrotem na siłownię lub ćwiczyć w domu. Jutro jeśli będzie padać to ćwiczę z Ewą, a jak będzie ładnie to wyruszam w teren .Co do spraw mieszkaniowych osiągnęłyśmy z przyjaciółką swoje, wygoniłyśmy brudasów, od grudnia mieszkamy z nowymi lokatorami (więcej w klubie ). A jeśli chodzi o jedzenie wynalazłam super pyszny przepis na krewetki (jeśli lubicie ostre jedzenie). Zrobilam to na rocznicę z TŻ: http://www.kwestiasmaku.com/ryby_i_o...u/przepis.html Pychota, aż robiliśmy to na drugi dzień jeszcze raz i praktycznie samo zdrowie w tym przepisie, więc mniam mniam . Powiem Wam szczerze, że kurczak i indyk mi trochę zbrzydły, więc postanowiłam poeksperymentować z owocami morza i rybami trochę Jak zwykle się rozgadałam... cała ja. Wybaczcie ![]() Teraz już Wam tak szybko nie dam spokoju Co u Was Kochane?
|
|
|
#2986 | |||||||
|
Rozeznanie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43698733]Ja tak miałam wczorajszej nocy
[/QUOTE]Mam tak jak się przemęcze. Cytat:
Obliczylam sobie na potreningu akurat dzisiaj, ale dziekuje za link Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
?Cytat:
z tostem.Cytat:
![]() Cytat:
ćwiczyć ![]() Ja jutro mam dzień przerwy. Za to mam dwa duże kolosy. I raczej ich nie zdam. Kalorycznie wyszło mi około 1500kcal. W tym 69g białka 120g węgli i 45g tłuszczy. Zdecydowanie chyba za dużo węgli ;/ I byłam godzinkę na TBC ![]() A jutro się regeneruje bo w pt przynajmniej 2h
|
|
#2987 |
|
Zadomowienie
|
Wyjdzie człowiek z domu na kilka godzin, a tu taki nawał wiadomości
Mój mózg tyle nie przetwarza ![]() Ale przeleciałam pobieżnie, żeby wiedzieć co u Was ![]() Po kilku dniach przerwy melduję wykonanie (jakże mordercze ) Shreda lvl2 po raz trzeci! 7 to go :P Ale serio, tata jak wrócił do domu to się pytał kto tak na podłodze narozlewał, a to ze mnie się tak lało ![]() Powiem Wam, że zeszłej zimy ważyłam niby te 3kg więcej, wydawało mi się, że waga stoi, ale jakaś taka mniej otłuszczona jestem teraz niż rok temu. Ja tu się ubieram, żeby psa wyprowadzić, zakładam zimową kurtkę pierwszy raz w tym roku, a ona ciasna! ![]() Chyba się w praniu zbiegła
|
|
#2988 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za Insanity ![]() Czemu ja nie mogę skakać u siebie w pokoju? ![]() Samo awokado nie ma jakiegoś specjalnego smaku Ale różne pyszne rzeczy można z niego zrobić ![]() Moja Babcia gdy już była w takim stanie, że cały czas leżała, miała takie specjalne łóżko wypożyczone, tak jak Ania napisała. Może u Was też dałoby się takie coś załatwić? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie daj się wstrętnej chorobie! ![]() Dziękuję ![]() Mówisz i masz ![]() Melduję 2 godzinki na fitnessie ![]() Dzisiaj między innymi aeroboks Powiem Wam, że do południa byłam trochę połamana (uczucie jak przy grypie trochę), później mi wszystko przeszło i byłam trochę zła, że żadnych zakwasów nie mam ani nic. Lubię, jak mnie boli po ćwiczeniach. No i jak zaczęliśmy pierwsze zajęcia to już mi ta złość przeszła japier.dzielemojeuda
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
||||
|
|
|
#2989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1g białka/węgli - 4 kcal 1g tłuszczu - 9 kcal 276 (z białka) +480 (z węgli)+405 (z tłuszczy)=1126 kcal ![]() za TBC i trzymam za kolosy ![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Anns Czeeeść!
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#2990 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za ćwiczenia. moim zdaniem rozkład BWT jest jak najbardziej okej ![]() Cytat:
za spadek!ja kupiłam nową kurtkę, bo ta z tamtego roku (w sumie sprzed dwóch lat) była jak worek, mimo, że wiązana w pasie ![]() ![]() a w ogóle rok temu miałam 76 kg ![]() Madziu hej
2015: 12590 min., 1324 km Edytowane przez anns_ Czas edycji: 2013-11-13 o 23:16 |
||||
|
|
|
#2991 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
Anns
Ja też mniej więcej tyle samo z tego co pamiętam ![]() Blaszok ![]() No jesteś! Miałam własnie pytać gdzie się zgubiłaś ![]() To musimy razem przywołać szybciej @
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2013-11-13 o 23:29 |
|
|
|
#2993 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
#2994 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hej Anns! Cytat:
heeeeeej! ![]() jestem i padam na mordkę ![]() ok, jutro robię taniec szamana taka jestem zmęczona, że kładę się już jutro nadrobię Klub i naskrobię coś od siebie dobrej nocy |
|||||
|
|
|
#2995 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cała ja
|
|
#2996 | ||||||||||||
|
Tajka
|
dla wszystkich Was ćwiczących.Ja dzisiaj tylko rower na autobus i z powrotem. Spałam gdzieś z 4 godziny, potem cały dzień na nogach, w autobusach itp. Także nieco się wymęczyłam praktycznie...niczym. Ale cóż. Czasem i nic-nie-robienie daje człowiekowi w kość ![]() Jutro ponadrabiam, poćwiczę i będzie za☠☠☠iście ![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ---------- Cytat:
![]() Ja pić nie mogę, bo mi od razu syfy wyskakują ![]() hibernować bym mogła w sumie. Ktoś w ![]() Cytat:
Ale w listopadzie nieco urozmaicam treningi i różnie to bywa. Też możesz przeplatać, żeby Ci się nie znudziła ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Także moje funkcjonowanie jest naprawdę na niskim poziomie. [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43698765]Zaczęła mnie boleć szyja i nerki [/QUOTE]Wypij piwo. Oczyszcza nerki. Nie wiem, co na szyję. Jak nie pomoże, to może lekarz ? ![]() Cytat:
za ćwiczeniaJa jak mam ochotę na słodkie, to najczęściej robię kakao (łyżka stołowa kakao odtłuszczonego niesłodzonego, zalane wrzątkiem, dwie pastylki słodziku, dolać mleka) i od razu mi lepiej. kochana anuleczka ![]() Bardzo mi się podoba ta zmiana. ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Cytat:
Cytat:
Co do taty... No ale w sumie...
Cytat:
Na obiad i kolację. Na obiad biały z kurczakiem po seczuańsku na CHOLERNIE ostroooo. Na kolację w kurkumie z kurczakiem nadziewanym. Ostro chilluję, gdy procentuję
|
|
#2997 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
Miałam wracać autobusem, ale patrzę...korek ciągnie się kilometrami. To skoczyłam na pociąg i...okazało się, że mam za 40 minut. ![]() Ale pewnie i tak wyprzedziłam te wszystkie autobusy, bo to straszne dzisiaj było. ![]() Rano też miałam lekką sprzeczkę z mamą. Potem w drodze na uczelnię doszłam do wniosku, że niepotrzebnie się rzuciłam, bo po prostu się martwi i troszczy o moje zdrowie. Także muszę ogarnąć emocje, bo ostatnio za często wybucham i o wszystko do wszystkich mam pretensję. A nikt niczemu nie zawinił.
|
|
#2998 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Szalejecie laski ![]() ![]() Jo tyż
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#2999 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
pogodzicie się Mam nadzieję, że nauka była owocna O kurcze No cześć Kochana! Brawo ![]() ![]() Cytat:
![]() Brawo za Shreda! ![]() ![]() Madzia jak zwykle daje czadu ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#3000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba powinnam iść już spać No to idę kolorowych!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.

zaczęłam też Insanity.... trochę źle ćwiczyło się z masakryczne zapchanym nosem ale wykurzę to choróbsko, jak nie idzie antybiotykiem to ćwiczeniami 

Zdążyłam się pokłócić z mamą a teraz muszę się wziąć za ekonomię

potrzebuje, żeby się skończyła do 20.11

bo już ziewam

.
. Powiem Wam szczerze, że kurczak i indyk mi trochę zbrzydły, więc postanowiłam poeksperymentować z owocami morza i rybami trochę
Moja Babcia gdy już była w takim stanie, że cały czas leżała, miała takie specjalne łóżko wypożyczone, tak jak Ania napisała. Może u Was też dałoby się takie coś załatwić?
za kolosy