|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1651 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1652 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Cynamonku, brawa dla naszego bohatera za przybieranie na wadze.
I oby to nie był gronkowiec w tym serduszku. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1653 |
Zakorzenienie
|
Baloniku
W nocy przy każdej pobudce najpierw Tule i bujam, jak sie uspokaja to odkladam, jak nie daje cyca bez względu o której jadła poprzednio. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1654 |
Zakorzenienie
|
Witam, nie nadrabiam, ale postaram sie byc juz na biezaco bo TZ wyjechal
![]() ![]() Dzis bylismy u lekarza i bilans krotki: Marysia - lewostronne zapalenie oskrzeli Aleks - katar idzie do gardla prosto, nie przez nos, przez co kaszel okropny i cieszyc sie ze nie zeszlo na oskrzela ![]() Marysia antybiotyk i kilka specyfikow, a Aleks leki zapobiegawcze - jestem lacznie lzejsza o 200 zl i zla jak osa. ![]() Z dobrych wiesci - pani dr zachwycona Aleksem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uwaga dla en grzyb i wilgoc prowadzi u dzieci do chorob ukladu oddechowego. niestety moja Marysia przez to ze u nas wilgoc jest, leczy sie w poradni pulmonologicznej "na wieczny katar" plus bilans miedzy 1-2 rokiem zycia przynajmniej raz w miesiacu zapalenie oskrzeli lub pluc i antybiotyk, a bywalo ze i dwa razy w miesiacu (nie musze mowic o kosztach leczenia i zastrzykach raz w miesiacu), wiec dobra rada - nie musisz, nie mieszkaj z Tomaszkiem tam. ![]() A teraz uciekam spac. ![]()
#1655 |
Zakorzenienie
|
Odłożylam, spi obok mnie w łóżku.
Lecę spać. Dobranoc Mamuski Alem happy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja nadal nie śpię:banghead: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1657 |
Zadomowienie
|
Rocky, poczytuje, ale jakos nie moge sie wbic
![]() Wspilczuje problemow z azs. Powiem, ze przechodze to samo, z ta tylko roznica, ze tu do wszystkiego musze dochodzic sama, bo lekarze nic nie powiedza. Rowniez stosuje diete i powiem, ze to nie jest latwe, zwlaszcza przy wegetarianizmie, juz mam mysli odnosnie kurczaka, bo boje sie o niedozywianie Edka. W dodatku widze, ze Edziu sporo schudl i to mnie martwi. W poniedzialek sprawdze wage i raczej przeloze szczepienia o jakies dwa tygodnie. Wysypka u nas lepiej, ale do czystej buzki droga daleka, no i niestety na nozkach mamy sporo plam. Tak bardzo sie martwie o Edzia :/ Postaram sie jutro/pojutrze znow udac sie do rodzinnego i prosic o skierowanie na badania lub wizyte u specjalisty, zobaczymy co na to rodzinny. Zycze Laurce powodzenia w walce z suchoscia skory ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1658 |
Zakorzenienie
|
I karmienie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1659 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1660 |
Zakorzenienie
|
I ryk
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 03:38 ---------- Poprzedni post napisano o 03:29 ---------- Wzięłam karmie na siedzaco teraz, trochę sie uspokoiła. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 04:04 ---------- Poprzedni post napisano o 03:38 ---------- Zasnela, polozylam ja do koszyka. Zobaczymy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1661 |
Wtajemniczenie
|
Wrocilam na pole bitwy. Tz dal jej mm o 1, juz byl wrzask o cycka :banghead:
Wysłane z mojego GT-I9300
![]() |
#1662 |
Zadomowienie
|
U nas II karmienie.
Domcia, Karolajn, wdpolczuje nocki ![]() Ciekawa jestem co Waszym dziewczynom dolega, ze tak nie spia. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1663 |
Zakorzenienie
|
U nas znow placz I cyc
![]() ![]() |
![]() |
#1664 |
Konto usunięte
|
U mnie drugie, pierwsze bylo o 23.30. Dziewczyny współczuję Wam tych brzsennych nocy...
Cynamonki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1665 |
Zakorzenienie
|
O 5 pierwsze.
Moze na troche dziecko mi wrocilo? Wczoraj wredna wybudzilam na kapiel bo zasnal. Chyba drugi raz tak robie odkad sie urodzil. A mnie dalej hlowa bardzo boli ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1666 |
Zakorzenienie
|
U mnie bez poprawy jakby kto pytal haha
![]() ![]() |
![]() |
#1667 |
Zakorzenienie
|
No to 3cidzień zkolei moje męczarni.od północy prawie. Niw śpię
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez fiazo Czas edycji: 2013-11-14 o 05:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powinnam sie uczyć od Ciebie pogody ducha ![]() U mnie dzien do bani ![]() Daj tesciowej palca to weźmie cała rękę. Czemu one nie moga docenić chęci,ze daje jej szanse? Nie! Qurwa ona musi prędzej czy pózniej swoje 5gr wsadzić i sie wymadrzac ![]() Mam pyt.czy jak dziecko spi na boczku to czy musi miec poduszkę pod głowa bo mu sie kręgosłup skrzywi i zrobi sie napięcie??? Czy moze ktos wrzucić do klubu przepis jak zrobic słoiczki z dyni ![]() ![]() ![]() Poszłam kupić słoiki i cena mnie zabiła wiec poszłam i kupiłam słoiczki dzieciowe jakiejś firmy No name same bananowe, zawartość zezarlam i mam słoiczki ![]() Wiecie, ze u mnie pierwszym sloiczkiem jaki można podać jest zielony groszek i nawet cukinia. Będziecie podawać te warzywa dzieciom? Cynamonowa- ![]() Mam nadzieje, ze to jednak nic groźnego w tym serduszku ![]() Trzymajcie sie ![]()
![]() |
#1669 |
Wtajemniczenie
|
u nas drugie ale przy 1szym bylam zbyt zaspana zeby wpasc....
Adasu trzymaj sie nam i tyj grzecznie...wez wyglon tego gronkowca i uciekajcie z mamusia.jak najdalwj z tego szpitala Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#1670 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Kiedy się skończą te koszmarne noce ![]() Pierwsza pobudka była już o 22 ![]() ![]() ![]() O 6 stwierdził, że jednak butelka mu nie odpowiada i dostał kaszkę, która nie bardzo mu smakowała, ale dzioba otwierał. A żeby lepiej mu szło to dodałam przetarte jabłuszko. Zjadł i poszedł spać. I o to mamy nowy dzień, sam na sam ze swoim Kochanym Nicponiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1672 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pochwal się zdjęciem Cytat:
Cytat:
![]() Oblukałam Cię na fb ![]() ![]() [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43706304]Nadrobilam po łepkach, wiec wybaczcie ![]() My po wizycie, tak jak uwazalam Leonsio ma skaze bialkowa.. Tak wiec odstawiam wszelki nabial, kozi tez, wszelkie konserwanty itp. Smaruje buziaka kremem i podaje zyrtec.. Charcze biedaczek przy tym strasznie ![]() ![]() mam nadzieje ze po tych zmianach charczenie mu przejdzie bo ewidentnie gdziec ma podrazniona sluzowke. ![]() Trzymajcie kciuki pls za szybka poprawe! Generalnie nie ma tego zlego - jestem na diecie bez slodyczy i nabialu od tygodnia i schudlam 1,5 kg ![]() [/QUOTE] Biedny Leoś, Za wagę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1673 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny co my mamy zrobić? ?
Serio chcialabym zeby ktos mi zabral dziecko na jedna noc.. Nawet mm nie przedluza jej spania.. Wysłane z mojego GT-I9300
![]() |
#1674 |
Zakorzenienie
|
O a u nas pobudka. Oczy jak 5 zloty i kupsko i koniec spania. Witamy nowy dzień.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Kooocur No czys ty zwariowała z taka wiadomościa tutaj do nas przychodzisz. To tak jakby na cmentarz z mydelkiem fa Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Karolajn No ja też. Mówię do tz moze twoja mama mogła by przyjechać na noc, a o na to a po co i tak musisz wstawać do karmienia. Zabić to mało. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1675 |
Wtajemniczenie
|
My zaczęliśmy dzień o 6:30, jak na nas to baaardzo wcześnie. Ale nie narzekam bo Maja spała od 19:30 do 6:30. Ile można spać
![]() A mnie brzuch boli i leje sie ze mnie jak ostatnio ![]() Do 3 w nocy czytałam bloga mamy małego Filipka z guzem mózgu. Ryczałam czytając, maluszek jest taki dzielny ![]() Jeszcze bardziej doceniam że mam zdrowe dziecko i nie narzekam ![]()
Edytowane przez misiaczka555 Czas edycji: 2013-11-14 o 06:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#1676 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dwa dni temu zabiłabym za godzinę snu... coś ala wooombe poskutkowało ![]() Domi opisz swój cały dzien.... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1677 |
Zakorzenienie
|
Mm to nie jest rozwiązanie. Ja za to myślałam, że jak dodam kaszkę do mleka to Franek pośpi dłużej. A on śpi krócej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1678 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U nas tez pobudka moja o 5, bo musialam lezec i trzymac smoka. Dodatkowo mam cale lozko zazygane Jezu za co Wysłane z mojego GT-I9300
![]() ![]() |
![]() |
#1679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie Ją brzuszek boli. Co nowego jadła? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1680 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9300
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.