![]() |
#1621 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
Cytat:
---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ---------- ja po wizycie wszystko ok młoda zostaje dalej młodą fikała na usg aż miło otwierała buzie chyba jej sie pić chciało ![]() mamy poł kg reszte wymiarów ksiazkowo z 22 tyg nastepna wizyta 13 grudnia i dostałam urosept na te leukocycty
![]() |
#1622 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1623 |
Raczkowanie
|
To projekt naszej łazienki, ale zrobiliśmy ją kropka w kropkę zgodną z projektem więc tak, to nasza łazienka
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- ooo, widzę, że wstałam dziś pierwsza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1624 | |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1625 | ||
Moderator
|
Cytat:
![]() Wolalabym albo cesarke na umowiony termin bez skurczow, albo naturalnie jak juz sie skurcze pojawia... No ale to sie okaze ![]() Cytat:
![]() ![]() Kurcze a moj maluch jest taki spokojniutki, ze az sie zaczynam denerwowac ![]() Edytowane przez teQiba Czas edycji: 2013-11-16 o 07:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1626 | |||
Zakorzenienie
|
Witajcie Mamusie!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
I ja chyba sobie odpuszczę te ćwiczenia, zdam się na naturę, mam nadzieję, że jakoś to będzie.... choć myślę jeszcze o SR....Ale czy one są bezpłatne? ![]() Pędzę do pracy bo znów się zaczytałam. Do później, ![]()
![]() |
#1627 |
Zakorzenienie
|
Też w szoku byłam
![]() ![]() Dziewczyny dzięki za kciuki i gratki ![]() Ja z mojej str gratuluje udanych wizyt i kolejnych poznania płci. W tym tyg raczej wszystko zgodnei z oczekiwaniami. SUPER!!! Wczoraj nie dałam rady juz odp bo tż zaczął mi jojczeć, że go olewam i wizaż zażniejszy. Wyłączłąm kompa, po czym mój wspanialy mąż przytulił się i usnął ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A dziś na zakupki jedziemy, może w końcu wóżki na żywo obeirzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1628 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja biorę w Femibionie. Podobno obniża znacznie prawdopodobieństwo przedwczesnego porodu przed 30 tygodniem. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80141708/ Cytat:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10224660/ Potem można go po prostu wykorzystać na inne szpargały. Na górę są nakładki. Mój nas na pewno nie kojarzy ale udaje doskonale (za tyle kasy dziennie od pacjentek też byłoby mnie na to stać ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1629 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1630 |
Raczkowanie
|
Witam Mamuśki
Gratulacje za wizyty ![]() Ja też już jestem po swojej wizycie (19tc), miałam bardzo szybkie i niewyraźne usg, bo lekarzowi się spieszyło, ale jak on stwierdził skoro idę za 2tyg na usg genetyczne to szkoda czasu bo na jego usg i tak prawie nic nie widać ![]() Doczekałam się w końcu określenia płci - i powiem Wam moje drogie dwie rzeczy: 1. Ta która okrzyknęła ten tydzień tygodniem chłopaków zasłużył u mnie na ![]() 2. Mamuśkowa intuicja nie kłamie - marzyła mi się dziewczynka, ale od początku ciąży mówiłam że mamy chłopaka i jest SYN ! Ciutkę mi smutno, bo nastawiałam się na to, że sie pomylę i będzie wymarzona Oliwia, ale powoli dochodzę do zmysłów, najważniejsze, że zdrowy i nasz ![]() Mina męża bezcenna - nie było go na wizycie i wkręciłam go, że mam dla niego skierowanie na badanie krwi - a na kartce "it's a boy" i zdjęcie usg siusiaka ![]() ![]() ![]() miłego weekendu Dziewczyny! |
![]() ![]() |
![]() |
#1631 | |||
Moderator
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
![]() No wiesz - nie chciałaś chyba się wyłamać z umowy, że to tydzień chłopców? ![]() ![]() ![]() Moja kumpela chciała niespodziankę i po porodzie było widać to lekkie uczucie żalu ze strony rodziców, że inna płeć niż wymarzona, trochę to smutno wyglądało - dlatego ja uważam że warto poznać płeć wcześniej. |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1633 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez side85 Czas edycji: 2013-11-16 o 09:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1634 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() To może ja też pośpiewam ![]() Właśnie ja też czuję takie ledwo - i tylko dlatego jeszcze z krzykiem nie pobiegłam na USG ![]() Co do chłopaków - to aż serce promienieje jak mężczyźni się cieszą ![]() To że TŻ się cieszy to normalka - ale jak mój tata strasznie się cieszy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez teQiba Czas edycji: 2013-11-16 o 09:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez side85 Czas edycji: 2013-11-16 o 09:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1636 |
Raczkowanie
|
Witam!! Zaraz zbieram się do rodziny. Będę Was podczytywać na telefonie, kiedy się tylko da.
Życzę przyjemnej soboty!!! Nivka gratuluje synka ![]() Teqiba dopisz proszę na pierwszą stronke chłopca i u mnie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1637 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]() a jest taki osobno? Bo w moich witaminach nie ma DHA a nie mogę ich zmienić ![]() maggie123 ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() czbasia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
dzięki za info ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1638 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Już myślałam, że nigdy nie nadrobię
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale nie wydaje mi się, żeby palenie fajek było tym samym co wieszanie ostrych noży nad łóżeczkiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Gratulacje ![]() ![]() A ja dziś zaczynam 26 tydzień. Ale to leci ... Edytowane przez koziemleko Czas edycji: 2013-11-16 o 10:15 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1639 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1640 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ani prośbą ani groźbą nie skutkuje co prawda ja byłam okazem zdrowia i mam nadzieję, że tyle dzieciowi mojemu przekażę - ale aż mnie dreszcz przeszedł jak to przeczytałam ![]()
![]() |
#1641 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1642 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() No i obiecany filmik dla tych, co maja konto na fejsbuku- mój doktor i praktyka maja nawet swoja stronę ![]() https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater Mam nadzieje, że się bedzie otwierać.
![]() |
#1643 |
Raczkowanie
|
Witam sie po małej nieobecności umnie wszystko ok w poniedziałek wreszcie wizyta już nie mogę się doczekać może dziecię się ujawni oby
![]()
#1644 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() może za 2 tyg i nam się uda w 3d podpatrzeć dziecia (jak byłam w 16 tyg to weszliśmy do ginka z mężem, a tam na monitorze był maluch babki, któa była przede mną, ona z 22tc, uroczy obrazek) a teraz sami doszłapiemy do tego momentu za 2 tyg ![]()
![]() |
#1645 | |||||||
Zadomowienie
|
Dzień dobry mamuski
![]() Ale z Was poranne ptaszki, ja dopiero się zwlekłam z wyra ![]() Cytat:
![]() ![]() fajnie opisałaś swój poród, dużo miałaś tych "ostatecznych" porodowych skurczy? Cytat:
Myślę ze same ćwiczenia mają niewielki wpływ na przebieg porodu... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1646 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Twoja Emilka śliczna, jaka kochana buzia ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1647 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
![]() mam nadzieje ze tez bede miała tak łatwy i szybki poród jak z ami mimo oxy a moj wiercipietek chyba spi wtedy kiedy mamusia ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1648 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kosmetyki Palmers dostaniesz w aptece, w Hebe też widziałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1650 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
![]() dziękuję za troskę o mnie ![]() mam skurcze przedwczesne. byłam na ktg i wykazały dość silne jak na ten tc ![]() biorę fenoterol. jestem w domu bo w sumie w szpitalu też bym leżała i brala fenoterol a nie chciałam iść ze względu na córkę - w weekend mam tż w domu to wszystko ogarnia a ja leżę. od poniedziału przyjedzie do nas moja sis i będzie chociaż z małą się bawić - da jej jesc itp bo ja muszę jak najwięcej leżeć i uspokoić skurczybyki! ![]() w piątek wizyta o 15.00 ![]() ![]() przeleciałam was tak delikatnie ale z uczuciem ![]() gratuluję tym którym nie gratulowałam synków i córeczek!!!! ![]() nie ważne co ważne że zdrowe! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.