|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkokramik u Misianki
Misianko, mam nadal bazę, ale jednak doszłam do wniosku, że pianka mi nie potrzebna. Na Rykiel jestem nadal chętna... Ale to trochę za mało za bazę.
Mam teraz nowy wątek, może tam coś znajdziesz za Rykiel...?
|
|
|
|
#1593 |
|
Zadomowienie
|
Hej ho
![]() Mam na wymianę rurki w takim kolorze, a u Ciebie chyba bylabym zainteresowana tym: spodnie z ekoskóry Reserved, r.36, czarne, krój rurek (bez kieszeni na pupie, uwaga: bardzo wąskie na dole)), z wąskim dodatkowym paseczkiem z cwiekami, stan bdb - niestety trudno i teraz zrobić fotkę lub przynajmniej znaleźć w necie, ale oczywiście się postaram W sumie mogę jeszcze dorzucić jakiś drobiazg do tych moich rurek
|
#1594 | |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Misi
U Ciebie interesują mnie miniatury tuszu Clinique, oraz Euphoria (jeśli będziesz chciała uszczknąć trochę oczywiście za dżinsy ). Zdjęcia mogę jutro podesłać.---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Uuu... To chyba nic z tego, bo nie mają kieszeni z tyłu
|
|
|
|
#1598 |
|
koci świat
|
hej
|
|
|
|
#1599 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
|
|
|
#1600 |
|
koci świat
|
hej
---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- wymiary szer od pachy do pachy bez rozciągania - 42 cm dł. - 62 cm rozm z metki M mi się podoba * miniatura High Impact Mascara Clinique ![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- nie nie - jedna mi wystarczy |
|
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, ja po mikser
Ale ostrzegam, że nie posiadam niczego z efektem WOW z Twojej listy |
|
|
|
#1602 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
|
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
cos za
* próbka fabryczna Narciso Rodriguez for Her EDP - ubytek 3 psików * próbka fabryczna Elie Saab Le Parfum - ubytek 3 psik |
|
|
|
#1604 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
pozdrawiam
|
|
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się jszcze to :
* podkład Nearly Naked, Revlon , kolor 150 (Nude), około 3/4 butli (uwaga! lekko starty napis z nazwą) a Ty widzisz coś u mnie ? |
|
|
|
#1606 |
|
A.
|
Dot.: DKNY, Oriflame, Etro, Angel La Rose, Sephora u Misianki
znajdziesz coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...&d=1384684882/ |
|
|
|
#1607 | ||
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
Cytat:
niestety nic tym razem, pozdrawiam
|
|
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
hej coś za tusz maybelline i over h&m szary (jaki stan i rozmiar?)?
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
ok, czekam z niecierpliwością
a mail podeślę na pw i chętnie przyjmę formę elektroniczną |
|
|
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
no tak, niestety nie oddam cabany
|
|
|
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Interesowałby mnie: - bronzer Loreal -pianka unosząca włosy u nasady Loreal Professionnel, Volume Lift, Tec.niart - zużycie max 10% (kilka razy), nader dobra i wydajna - Belle En Rykiel - próbki i odlewka słoniamogę coś dorzucić, z czegoś zrezygnować - jestem otwarta na negocjacje ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- to ja proponuję tylko: bronzer + pianka + słoń za róż. Cenowo to by się zgadzało, a jednak Belle en Rykiel nie chcę po małym researchu
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Stan z przodu mierzony od pasa do szwu w kroku to 20,5-21 cm. Mam nadzieje, że o to chodziło
Jedyna wada to troszkę zdrapana farba na guziku ale miały tak od nowości i więcej nie odpadło.W oko wpadły mi spodnie z ekoskory, aczkolwiek boje się, jakbym w nich wygladała. Moge prosić o wymiary? I perfumy Soni Rykiel ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Mam dokładnie tak samo: talia wąska, a zadek przy niej jak szafa ![]() Czekam na wymiary
Książki&SH https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=840827 kosmetyki ![]() Moje blogowe wypociny ![]() BodyUnderConstruction ![]() Edytowane przez katja_24 Czas edycji: 2013-11-24 o 16:24 |
|
|
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
Amber Oud nie jest hardcorowym zapachem, dzięki dawce słodyczy
![]() To może większa ilość Szulca zamiast Amber Oud...? Chociaż myślę, że Amber Oud by Ci się spodobał, nie jest to jakiś trudny w odbiorze niszowiec, więc jeśli lubisz ambrę i oud to warto |
|
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Coś za * podkład Lumi Magique L'Oreal, kolor C1 (niedostępny w polsce, bardzo jasny, w tonie różowawym), jeden test w iości 'jednej pompki" i TUSZ maybelline? ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- ![]() Dziękuję za odpowiedź. Jeżeli chodzi o tonik to ma nieciekawą etykietę od wędrowania po kosmetyczce i zatarł się też kod cała jest taka nieciekawa ale mówię szczerze, że kupiłam go w tym roku w lato. Natomiast podkładu może nie być dokładnie pół bo ciężko mi to ocenić i ma przybrudzoną nakrętkę od środka ale tego już nie wyczyszczę :/ W związku z powyższym proponuję żebyś coś dobrała jeśli widzisz
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
hej widzę że sweterek zniknął ale nadal podoba mi się tusz maybelline, lakier bell szary
* podkład Nearly Naked, Revlon , kolor 150 (Nude), około 3/4 butli (uwaga! lekko starty napis z nazwą) - czy to ciepły odcień ? jasny ?
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze no to szkoda bardzo:/
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.

Jedyna wada to troszkę zdrapana farba na guziku ale miały tak od nowości i więcej nie odpadło.