|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT!
no ale chyba nie rozpaczasz to dobrze
ja przed moim obecnym TŻ też szalałam, czasem tęsknie za tymi czasami...
Edytowane przez edyta508 Czas edycji: 2013-11-17 o 21:35 |
|
|
|
#4772 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chciałabym się trochę ponudzić z facetem przed TV, no alee kobiecie nie dogodzisz, więc jest okej, dobra szaleję póki mogę ![]() Bee trzymaj się, jutro będzie już łatwiej wytrzymać. Ja teraz też bym coś jeszcze zjadła chociaż jestem juz grubo po kolacji, ale piję pokrzywe i lecę umyć zęby, żeby nie kusiło ![]() bingos żeby jutro było wzorowo!
|
|
#4773 |
|
Zakorzenienie
|
to prawda, kobiecie nie dogodzisz
![]() mam coś dla Was od kolegii z fb : "Przysiady są jak seks im głębiej tym lepiej" spodobało mi się
|
|
|
|
#4774 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
przyznam się że i ja chciałabym zaznać życia singielki na studiach może do października coś się zmieni
|
|
|
|
|
#4775 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie jutro czeka cały dzień z matematyką, dziś zrobiłam 26 przykładów ale niestety im wyższy numer przykładu tym dłużej nad nim siedzę bo są trudne
|
|
|
|
#4776 |
|
Wtajemniczenie
|
No rób, rób, ja osobiście współczuję bo matmę zawsze nienawidziłam
![]() Lecę spać, dobranoc
|
#4777 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Szaleństwo ma różne strony, szaleć można i z TŻ (tak se wmawiam )Cytat:
Poćwiczyłam godzinkę ![]() i ciągnie mnie do słodkiego picia
|
|
|
#4778 |
|
Zakorzenienie
|
póki co wszystko związane z pochodnymi, muszę to uporządkować nim zacznę robić zadania z całek
herbatka zielona, albo dużo wody, ale późna pora o sen najlepszym lekarstwem ![]() za ćwiczenia
|
|
|
|
#4779 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Piję owocową i słodzę stewią, ale i tak mnie ciągnie. Oj nie lubię tak. Masz rację, najlepiej iść spać. No to idę...Do jutra dziewczyny Kolorowych snów i oby jutrzejszy dzień był taki, jaki każda z nas sobie życzy.
|
|
|
#4780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i humor od razu lepszy!
|
|
#4781 |
|
Zakorzenienie
|
ale mi się spać chce, 6 rano to zdecydowanie zbyt wczesna pora na wstawanie
popijam znowu czerwoną herbatę i zaraz lecę na uczelnię. nowy tydzień się zaczyna, mam nadzieję, że będzie udany! miłego dnia!
|
#4782 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja ostatnie 12 lat nie jestem sama wiec od polowy szkoly sredniej Cytat:
Cytat:
dzis juz poleci z gorki.dobra ide szykowac jakies sniadanie i jakies cwiczonka
|
|||
|
|
|
#4783 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4784 |
|
Zakorzenienie
|
ja też wstałam, ale takie wiatrzysko
słyszę jak mi po oknach daje i jaki chłód z nich leci do mnie.też zaraz owsiankę zrobię, potem matma matma matma ![]() i uwaga uwaga będzie dziś fitness plan na ten tydzień jest taki, że fitness w poniedziałek, wtorek i piątek. a siłownia w środę. a w weekend samodzielnie coś zdziałam |
|
|
|
#4785 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4786 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie w sobotę czeka pobudka o 4, bo o 6 już na lotnisku musimy być
![]() Dieta wczoraj I śniadanie Jogurt z miodem II śniadanie Tortelloni z orzechami włoskimi i ricotta Obiad makaron bucatini z sosem calabrese Podwieczorek Roladka z ploci, wedlina Kolacja Serek wiejski z miodem Ćwiczenia Rowerek stacjo z interwalami 1 godz Taniec 1 godz ZCUT dzień 15 - 13 minut Dużo ostatnio tego miodu, ale muszę jakoś gardło podleczyc, bo wciąż słabo z nim.
|
#4787 |
|
Rozeznanie
|
a mnie dzisiaj szefowa od rana się czepia. Niby słusznie, ale nie lubię tego. To nie będzie dobry dzień.
![]() Właśnie jem jogurt naturalny z płatkami migdałowymi i ananasem. Ehh...byle do 20.
|
|
#4788 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aha, zmusiłam się i wyszłam biegać: 5 km za mną. Wróciłam do domu i patrzę, że strasznych plam na twarzy dostałam, nie jestem jednolicie czerwona tylko w różnych miejscach. Jakoś dziwnie, wcześniej tak nie miałam Może to przez wiatr
|
|
#4789 |
|
Zakorzenienie
|
może faktycznie od wiatru, zimna... ja ostatnio tak miałam, jak zmywałam makijaż, nie wiem od czego, czy od zimna czy klimatyzacja...
|
|
|
|
#4790 |
|
Zakorzenienie
|
i wszystko ok? żeby to nie było jakieś uczulenie
![]() ale zimno jest siedzę w domu a mam takie zimne ręce - jak lody. i przez ten wiatr nie chce mi się wychodzić nawet ale już pójdę na ten fitness ale się baaardzo ciepło ubiorę |
|
|
|
#4791 |
|
Konto usunięte
|
a ja siedzę w domku i zjadłam na hmm lunch i obiad zupę jarzynową pycha
![]() kurde nie mam czasu posiedzieć z wami ![]() w piątek namówie Tż na przejażdżkę do rossmana, bo od 22 jest ta promocja? |
|
|
|
#4792 |
|
Zakorzenienie
|
a co tam robisz karcia? nauka? ja dziś robiłam matmę ale niestety przerosły mnie niektóre zadania i zadanie na finanse, ale też nie do końca jeszcze
|
|
|
|
#4793 |
|
Konto usunięte
|
nom, mam dość tej szkoły, chyba zamiast na studia pójdę do maca pracować co to za różnica po studiach czy nie praca i tak taka sama
|
|
|
|
#4794 |
|
Zakorzenienie
|
jak listopad zleci to grudzień nie wiadomo kiedy, a tam mamy jakieś dwa tygodnie wolnego
|
|
|
|
#4795 |
|
Konto usunięte
|
haha mam nadzieje
a potem jak wszystko pójdzie po mojej myśli to jeszcze gorszy zapierdziel, mam pytanie (wiem że już się pytałam ale nie pamiętam ) które z was studiują dziennie? Któraś pracuje na dodatek? Bo ja nie wiem czy to jest możliwe do pogodzenia, a u mnie innego wyjścia nie ma
|
|
|
|
#4796 |
|
Rozeznanie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43773536]haha mam nadzieje
a potem jak wszystko pójdzie po mojej myśli to jeszcze gorszy zapierdziel, mam pytanie (wiem że już się pytałam ale nie pamiętam ) które z was studiują dziennie? Któraś pracuje na dodatek? Bo ja nie wiem czy to jest możliwe do pogodzenia, a u mnie innego wyjścia nie ma [/QUOTE]Ja studiuję dziennie i pracuję. To wszystko zależy co zamierzasz studiować i gdzie pracować (podejście pracodawcy, elastyczne godziny pracy, etc.). Generalnie łatwo nie jest, ale do przejścia. Trzeba być nieźle zawziętym, żeby mieć dobre oceny i jeszcze w pracy być efektywnym i wydajnym.
|
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
a czemu nie ma? teraz pracujesz też?
ja dziennie ale nie pracuję, miałam chodzić do pracy w weekendy póki mam luźniejszy plan ale nie wyszło, a w następnym semestrze mam za dużo zajęć. ale tak to jest do pogodzenia |
|
|
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43773151]nom, mam dość tej szkoły, chyba zamiast na studia pójdę do maca pracować co to za różnica po studiach czy nie praca i tak taka sama
[/QUOTE]zależy jak komu siądzie
|
|
|
|
#4799 | |||
|
Raczkowanie
|
była kolacja
Cytat:
![]() sama, robię co chcę, z niczego się nie tłumaczyć, poflirtować Cytat:
Może kiedyś się zapisze na fitness albo jakiś taniec...Cytat:
![]() [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43773536]haha mam nadzieje a potem jak wszystko pójdzie po mojej myśli to jeszcze gorszy zapierdziel, mam pytanie (wiem że już się pytałam ale nie pamiętam ) które z was studiują dziennie? Któraś pracuje na dodatek? Bo ja nie wiem czy to jest możliwe do pogodzenia, a u mnie innego wyjścia nie ma [/QUOTE]Ja studiuję dziennie, myślę , że praca i studia są możliwe do pogodzenia, problem tkwi tylko w tym, czy znajdzie się pracę, w której to będzie można pracować na weekendy czy coś w tym stylu. ![]() Ja raz na jakiś czas sprzątam w takim hmm apartamencie, ponad stówka dniówki zawsze wpadnie, ale to co trzy tyg jakoś ![]() Miałam możliwość pracowac w sklepie spożywczym na weekendy, ale już poznałam tam realia i zapierdziel nie z tej ziemi, więc odpuściła w roku akademickim i wolę starać się o stypendium, chcociaż nie wiem jak to będzie...chyba mam za niską średnią a prace komisji nadal trwają...mogliby już dać wyniki ![]() Zaraz idę biegać, muszę ruszyć w końcu swoje cztery litery!
|
|
#4800 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ubierz się cieplutko, ja teraz wracałam z uczelni to myślałam, że umrę po drodze ![]() [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43773536]haha mam nadzieje a potem jak wszystko pójdzie po mojej myśli to jeszcze gorszy zapierdziel, mam pytanie (wiem że już się pytałam ale nie pamiętam ) które z was studiują dziennie? Któraś pracuje na dodatek? Bo ja nie wiem czy to jest możliwe do pogodzenia, a u mnie innego wyjścia nie ma [/QUOTE]ja też dziennie, nie pracuję. Chociaż u mnie zapierdzielu strasznego nie ma, więc dałoby radę pogodzić jak najbardziej, kwestia zorganizowania i zawzięcia. Mam kolegę, który studiuje dwa kierunki dziennie i do tego pracuje, także.. Cytat:
![]() A co studiujesz? ![]() 5 dzień diety jakoś idzie. Zjadłam sobie właśnie wiejski z miodem to zaspokoiłam sobie chcicę na słodkie
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.

chciałabym się trochę ponudzić z facetem przed TV, no alee kobiecie nie dogodzisz, więc jest okej, dobra szaleję póki mogę 
żeby jutro było wzorowo!

może do października coś się zmieni

za ćwiczenia
popijam znowu czerwoną herbatę i zaraz lecę na uczelnię. nowy tydzień się zaczyna, mam nadzieję, że będzie udany! miłego dnia!
siedzę w domu a mam takie zimne ręce - jak lody. i przez ten wiatr nie chce mi się wychodzić nawet ale już pójdę na ten fitness ale się baaardzo ciepło ubiorę