|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT!
bee olej kryzysik i dalej trwaj przy postanowieniu ze bedziesz fit. nie ma co sie poddawac.
a ja juz po cwiczeniach i jestem zmeczona. zaraz zrobie sobie kokltajl truskawkowy
|
|
|
|
#4742 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kalendarz tez zakupie moze faktycznie tej chodakowskiej?duzo tam miejsca do pisania jest??---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
![]() jejku ale sie wczoraj napilam potem wezme sie za cwiczonka i rowerek i zdrowy obiadek---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- [QUOTE=Akacja93;43748852]http://niesmiertelniki24.pl/niesmiertelnik_na_lancusz ku_srebrny_2_blaszki_waga _ok_12g_grawerowanie_grat is,p,10333.html nieśmiertelniki, zastanawiam się jeszcze nad treścią grawera tez zrobilam cos takiego tylko inny rodzaj tej zawieszki ale byl z grawerem na jakiejs stronce byly nawet podpowiedzi co do graweru ja dalam cos od siebie![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
ja bym powiesila obok jeszcze fotre jakiejs mega laska ku motywacji![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
co tru do prcay brac osttnio za duzo kanapek wpadaaa nie mma pomyslu a jutro do roboty i co tu brac![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
mi najlepiej smakuje z bananem---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
odetnij sie o tego zacznij od czystej kartki i walcz razem z nanmi![]() |
||||||
|
|
|
#4743 |
|
Zakorzenienie
|
karcia od 28.11 w biedro będzie waga z pomiarami ciała
|
|
|
|
#4744 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Weeeź przestań, to nie koniec świata. Ustaw sobie za cel nie święta ani nie sylwester tylko wiosna lub wakacje 2014. Ja tak postanowiłam, bo jak miałam w świadomości zbliżający się sylwester to jadłam za dwóch(taka logika Najważniejsze, że się dobrze bawisz, realizujesz na studiach, przeżywasz fajne chwile. To chyba najważniejsze, nie? A z dietą to nas po prostu nie opuszczaj, razem w kooońcu nam się udaa!! Uśmiechnij się! ![]() Cytat:
![]() Oj edytka co by ten Tż bez Ciebie zrobił! ![]() Cytat:
A może weź sobie do pracy jajka na twardo, pomidory, ogórki, albo może zrób sobie jakieś placki np. z kaszy jaglanej. Ja właśnie to rozkminiam na jutro na uczelnię,
|
|
#4745 |
|
Zakorzenienie
|
tusia no ja właśnie nie wiem
a jak mi nachuchali w aucie (bo 3 ich było) to mi się słabo robiło |
|
|
|
#4746 |
|
Wtajemniczenie
|
hahaha
|
#4747 |
|
Konto usunięte
|
o dziękujeeee
porównam z tymi wynikami od dietetyka.Bee nie ma że boli, do roboty! Chyba nikt nie ma gorszych zawirowań ode mnie ale ciągle zaczynam od nowa, może nie chudnę ale nie tyje i ciałko mam w miare fajne, teraz zaczynam biegać, zawsze jakiś ruch jak nie znajde czasu na reszte ćwiczeń |
|
|
|
#4748 |
|
Zakorzenienie
|
bee nie załamuj się, tylko weź się w garść, bo jeszcze nie słyszałam, żeby takie samobiczowanie komuś pomogło. trzeba działac, a nie zalamywac ręce.
ta waga z biedry ponoć taka sobie
|
#4749 |
|
Konto usunięte
|
to już sama nie wiem czy kupować
|
|
|
|
#4750 |
|
Wtajemniczenie
|
No nie wiem karcia może poszukaj jakiś opinii ludzi w necie, może coś poradzą.
Melduję godzinę ćwiczeń: Tiffboczki i killer.
|
#4751 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no dokładnie, jak tylko widzę, że jestem szczuplejsza to zaczynam żreć, bo wydaje mi się, że skoro już schudłam, to już mi kg nie wrócą ![]() Cytat:
ja w sumie też, pamiętam jak w ferie zimowe miałam taki gorszy okres i żarłam ponad miesiąc, każdego dnia czułam się jak śmieć i płakałam po nocach. nie mogę znowu do tego dopuścić. byłam wtedy psychicznym wrakiem. a będąc na diecie z każdym kolejnym dniem czuję się silniejsza, bardziej pewna siebie i jest to cudowne uczucie, chcę znowu je poczuć (poczuć uczucie to w sumie takie masło maślane, ale nie wiedziałam jak inaczej to napisać )Cytat:
Cytat:
tak właśnie robię. oddzielam to co było wcześniej, wszystkie porażki, ale też sukcesy i zaczynam z czystym kontem no i od dzisiaj dołączam się do Twoich wyzwań - bez słodyczy i słonych przekąsek do świąt!!!!!! (wiem, że całkowicie mi się nie uda, ale każdego dnia będę próbować) swoją drogą gratki za 16dni bez słodyczy, podziwiam![]() Cytat:
logika widzę podobna jak moja do świąt postaram się zrobić jak najwięcej, ale za cel chyba rzeczywiście dam sobie wiosnę, np. moje urodziny![]() wiem, że mówiłam to już tysiąc razy, ale już nie opuszczę! [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43754449] Bee nie ma że boli, do roboty! Chyba nikt nie ma gorszych zawirowań ode mnie ale ciągle zaczynam od nowa, może nie chudnę ale nie tyje i ciałko mam w miare fajne, teraz zaczynam biegać, zawsze jakiś ruch jak nie znajde czasu na reszte ćwiczeń[/QUOTE] walczę dalej! wczoraj miałam mega kryzys, ale zapominam o tym i zaczynam od nowa! nie ważne, który to już raz, ważne, żeby ten był w końcu ostatni... Cytat:
masz rację, bez sensu jest leżeć i się dołować, trzeba zacząć coś robić, żeby powrócić na dobrą drogę. muszę się na nowo zmotywować i już poniekąd mi w tym pomogłyście ![]() aż musiałam każdej z Was z osobna dać buziaka dziękuję Wam wszystkim za te miłe słowadam radę! ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- woooow, ale dzisiaj całuśna jestem
|
|
#4752 |
|
Konto usunięte
|
jasne że dasz rade
![]() ja też zawsze tak mam że jak już trochę schudnę rzucam się na żarcie i to wraca, albo jak muszę schudnąć do jakiegoś dnia to tuż przed tym jem jak szalona ![]() mam nadzieje że to się już nigdy nie powtórzy |
|
|
|
#4753 |
|
Zadomowienie
|
beeann a co dobrego upichcilas?
?ja chyba zrobie dzis placuszki z cukini posmakowaly mi musze teraz sie ogarnac wiec chyba lece do wanny a potem sklep jeju co ja mam kupic ![]() no 2 rzeczy na pewno nie moge slodyczy i solonych rzeczy ![]() beeann super ze dolaczylas![]() jeszcze nie cwiczylam regeneruje sie po piciu
|
|
|
|
#4754 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43757000]jasne że dasz rade
![]() ja też zawsze tak mam że jak już trochę schudnę rzucam się na żarcie i to wraca, albo jak muszę schudnąć do jakiegoś dnia to tuż przed tym jem jak szalona ![]() mam nadzieje że to się już nigdy nie powtórzy[/QUOTE] ja najczęściej właśnie do tego dnia trzymam się dzielnie, a od samego rana tak się napycham, że jak mam gdzieś wyjść wieczorem to mam taki wydęty brzuch, że się w spodnie nie mieszczę ale jeden dzień jeszcze zniosę, ja mam nadzieję, że już nigdy nie powtórzy się jedzeniowy ciąg, kiedy jeden dzień rozpusty zamienia się np. w dwa tygodnie Cytat:
![]() kurde, niech ten dzień się już skończy, bo boję się, że się jeszcze na coś skuszę a jak pierwszy już przeleci to wtedy łatwiej zachować rygor
|
|
#4755 | |
|
Rozeznanie
|
windowS17: śliczny kolorek włosów.
![]() Kocik123: hej Cytat:
![]() Ja wczoraj padłam po całym dniu, nie ćwiczyłam...ehh jeden dzień to jakoś to przeżyję ![]() Ten tydzień mnie już wykończył.
|
|
|
#4756 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chodz dawaj tego pyska tez wycaluje ![]() u mnie toche kiepski dzien przez mojego Tz. zanim zabralam sie za obiad on stwierdzil ze jedziemy na zakupy i po drodze kupil mi hod-doga bym glodna nie byla , do tego zamowil frytki bo mu tak jakos chudlam w oczach
|
|
|
|
|
#4757 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny!
|
#4758 |
|
Zakorzenienie
|
Bee cieszę się, że samopoczucie lepsze
A ją się wkurzylam, bo kostium, który zamówiłam, jest mniejszy, niy by to wynikało z wymiarów podanych na aukcji, przez co nas gaciami robią mi się walki, których normalnie nie mam, a biust w za małych miseczkach mi bulkuje i wypływa bokiem nawet mąż przyznał, że nie pasuje. Do wakacji zostało 6 dni, w sklepach stacjonarnych nie ma kostiumów
|
#4759 |
|
Konto usunięte
|
a nie możesz odesłać albo wymienić? Powinnaś mieć takie prawo
a patrzyłaś na allegro teraz tak zajrzałam i nawet fajne, a ja nigdy nie moglam nic znaleźć w sklepach nigdzie nie mogę znaleźć dobrego bikini na mnie, mam duże piersi a w miare mało pod biustem i nie robią takich gór od bikini jak jest duża miseczka to jest i dużo pod biustem, a jak mało pod biustem to same małe miseczki, ciężko być wybrykiem natury
Edytowane przez 5287fbd816f6100f127b74ceb000e25853ab3de7_5f7a53f2a8770 Czas edycji: 2013-11-17 o 18:17 |
|
|
|
#4760 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mnie tz tez czasem kusi mimo ze wie ze nie jem![]()
|
|
|
|
|
#4761 | |
|
Zakorzenienie
|
a całuj całuj ile wlezie!
faceta nie ma, to chociaż tyle mi pozostało![]() Cytat:
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43758602] a patrzyłaś na allegro teraz tak zajrzałam i nawet fajne, a ja nigdy nie moglam nic znaleźć w sklepach nigdzie nie mogę znaleźć dobrego bikini na mnie, mam duże piersi a w miare mało pod biustem i nie robią takich gór od bikini jak jest duża miseczka to jest i dużo pod biustem, a jak mało pod biustem to same małe miseczki, ciężko być wybrykiem natury [/QUOTE]chciałabym być takim wybrykiem natury ![]() jaaaaaa, ale mam chcicę na słodkie. no po prostu szok, pół dnia chodziłam w kółko i starałam się znaleźć jakąś wymówkę, żeby coś zjeść. najlepsza była: 'przecież dzisiaj niedziela, lepiej zacznę od poniedziałku, nowy tydzień, nowy start' ale wypiłam szklankę zimnej coli zero i póki co się trzymam
|
|
#4762 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43758602]a nie możesz odesłać albo wymienić? Powinnaś mieć takie prawo a patrzyłaś na allegro teraz tak zajrzałam i nawet fajne, a ja nigdy nie moglam nic znaleźć w sklepach nigdzie nie mogę znaleźć dobrego bikini na mnie, mam duże piersi a w miare mało pod biustem i nie robią takich gór od bikini jak jest duża miseczka to jest i dużo pod biustem, a jak mało pod biustem to same małe miseczki, ciężko być wybrykiem natury [/QUOTE]jest troszke bikini przy duzej misce a nie wielkich parametrach pod biustem wiem ze esotiq takie prowadzi i kilka innych firm np gabianno itp |
|
|
|
|
#4763 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak cos bedziemy wspieracCytat:
Cytat:
![]() i tak trzymaj. a masz jakies jablko albo inny owoc? wiemy wszystkie ze nie powinno sie wieczorem jesc owocow ale lepsze to niz batonik. |
|||
|
|
|
#4764 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie na alle zamawialam i taka wtopa. teraz boję się już kupić jakiś bez przymierzenia, bo jednak co innego portki czy bluzka, a co innego kostium. w ogole ciężko mi coś dobrać, bo jeśli dol oki, to góra ma za duży obwód pod biustem, a w necie nie sprzedają góry oddzielnie i dołów oddzielnie, chyba, że Freya, ale tam to wychodzi za całość z 250 zł.
|
#4765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten pierwszy dzień muszę się pomęczyć
|
|
#4766 | |||
|
Zakorzenienie
|
tyle sie napisalam a nie wstawilo sie bo nagle nie mam internetu w domu
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- jest światło, jest i internet ![]() Cytat:
miły gest, choć mało dietetycznyCytat:
Cytat:
melduję piwko, a nawet dwa i pizze i ploteczki ![]() jutro chcę fit dzień i mam nadzieję, że uda mi się dostać ten dziennik |
|||
|
|
|
#4767 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Od jutra znowu będzie wzorowo, miałam się zważyć kontrolnie, ale chyba poczekam ze 2-3 dni.
|
|
|
|
#4768 |
|
Raczkowanie
|
jeszcze mam trochę roboty na wieczór (muszę przerobić jakąś ustawę o dostępie do inf publicznej z 2001 r
) dlatego nie odniosę się do Waszych postów mimo że przeczytałam wszystkie Dzisiaj z ćwiczeń: killer chodakowskiej, mel b abs Posiłki: śniadanie - dwie kromki chleba żytniego i biała kiełbaska z surówką II śniadanie: 2 jabłka Obiad: warzywa z patelni, kasza jęczmienna i medalionik z indyka i kurde fele mele kaawał ciasta piaskowego babci do kawy .... Buziaki dla Was, i trzymam za wszytskie kciuki w postanowieniach na nowy tydzień !
|
#4769 |
|
Zakorzenienie
|
no lepiej poczekać niż się denerwować tymi dniami grzesznymi
![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- akacja ale kolacja też będzie? |
|
|
|
#4770 |
|
Wtajemniczenie
|
Edyta508 czas najwyższy był zeby to zakończyć...
Szaleje bo teraz wiem co to jest życie, a nie w weekendy w domu..
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.

kalendarz tez zakupie moze faktycznie tej chodakowskiej?duzo tam miejsca do pisania jest??
ale już mam pomysł na wyjątkowy prezent, który na pewno mu się spodoba (mam przynajmniej taką nadzieję 
potem wezme sie za cwiczonka i rowerek

osttnio za duzo kanapek wpadaaa
nie mma pomyslu a jutro do roboty i co tu brac
jestem taka beznadziejna, gdzie się podziała moja silna wola? nic, tylko płakać
tate musialam budzic zeby dal mi kluczyki, leciec do garazu i jechac po nich, o matko. a bylam zla na niego caly dzien 
porównam z tymi wynikami od dietetyka.

i ploteczki