|
|
#4531 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XI)
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
sory ale ten tekst mnie rozwalił ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
OMG te bliźniaczki przedostatnie mnie rozwaliły ! podeszła otowrzyła wypusciła siostre i zamknęła ![]() Cytat:
moja Hania się boi I nie to nie ejst normalne że już sobie tak sama staje :P ale
|
|
#4532 | ||||||
|
Konto usunięte
|
myślę o tym, ale bez przekonania
Cytat:
![]() Cytat:
no to pięknie do przodu lecicie! Cytat:
daj znać, co psycho powie! tak, tutaj: http://www.laboratoriumfelix.com/# Cytat:
![]() Cytat:
bidulki! Cytat:
gratulacje pozdrów ją także |
||||||
|
|
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
Fewciu, nieładnie tak się nie chwalić postępami córki
|
|
|
|
#4534 |
|
Zakorzenienie
|
Ewciaśpi już 2 h , jestem w szoku
![]() a to moja śmieszka dzisiaj rano
ślubowaliśmy - 20.09.2008 Wojtuś - ur. 06.12.2009 Ewunia - ur. 10.01.2013 Edytowane przez gochaa_p Czas edycji: 2013-11-22 o 12:30 |
|
|
|
#4535 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() śliczny i uśmieszek cudo! Cytat:
trzymam kciuki Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
od razu się takie czarne kulki porobiły, sztuczne to jak szlag nawet nick ma rodzaju męskiego, to jak myślisz? ![]() ona ma NIAŃKA Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43800992]masakieros
![]() śliczny i uśmieszek cudo! trzymam kciuki gratuluję siurka ![]() dokładnie tak odradzam, dziadoskie od razu się takie czarne kulki porobiły, sztuczne to jak szlag nawet nick ma rodzaju męskiego, to jak myślisz? ![]() ona ma NIAŃKA obojętnie chyba a pałkę masz? [/QUOTE]Wczoraj były i paUki i kije..nawet 2 ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4537 |
|
Zakorzenienie
|
Szaja, na których leginsach się porobiły kulki? Tych z pepco? U nas już 3 razy były prane i jak nówki
Chyba że o innych piszesz...
|
|
|
|
#4538 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie było mnie wczoraj, bo miałam ogromną wenę na sprzątanie... tzn,podejrzewam u Pauliny uczulenie na kurz... zwykle raz w miesiącu staram się zrobić takie większe porządki, czyli pajęczyny, kurze na regałach u góry, pod łóżkami- to nawet i częsciej... No i dwa razy po takim sprzątaniu u Pauliny pojawiła się obturacja... także od poniedziałku ciągle sprzątam.... Byliśmy też wczoraj w szpitalu... Zapomniałam poprosić o kciuki... narazie w płucach czyściutko. we wtorek mamy zgłosić się do poradni pulmonologicznej.. Najlepsze jest to, że wczoraj badała Pauline tej mojej przyjaciólki mama(pediatra ze specjalizacją od chorób płuc), dała to skierowanie, ale zaznaczyła, że mamy przyjść we wtorek i wcześniej upewnić się czy będzie przyjmowała, czyli będzie prowadziła PAulinę... Cieszę się niezmiernie, bo naprawde zna się na rzeczy, jest bardzo chwalona w mieście, no i znajoma,więc wiem że stanie na głowie, aby nam pomóc...Mówiła też, że da nam to skierowanie do Rabki... Kamień z serca normalnie... Mam tylko nadzieję, że Ksadi będzie mógł z nami zostać... Koszatniczkę weźmie mój brat... choć one nie wytwarzają żadnych alergenów, ale obawiam się, że wióry mogą... sianko... A teraz mam do was inne pyt...Od 4 lat mam tel w mixie i kompletnie nie orientuję się w abonamentach... Mój tż chce (nareszcie) odejść z play... :prosi :![]()
|
|||
|
|
|
#4539 | ||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
współczuję, u nas też noc kiepska Cytat:
![]() Cytat:
padłam na pewno są takie czare owce, i ja nie chcę niczego pod dywan zamiatać, ale znając nasze ministestwo to zrobią to tak kretyńsko, że będzie okazja do wyżycia się na nielubianych belfrach - a smród pozostanie :/ Cytat:
![]() Cytat:
super, i jacy podobni... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
------------------ Ok, nadrobiłam, to piszę co i jak. Ale najpierw - dzięki za wsparcie kobiety,kocham was ![]() Wczoraj wróciłam po 18 z pracy, bo konferencję miałam. I pytam: nadal nie będziesz się odzywał? Nie,bo ja już nie wierzę w żadne twoje przeprosiny Padłam. Ledwo śmiech powstrzymałam, i mówię: ależ ja cię nie zamierzam przepraszać, za nic. Ty rozdmuchałeś błahostkę, po raz kolejny jakieś wyzwiska, darcie się i przeprosin ode mnie oczekujesz? Nie chcesz, nie gadaj. To tyle. I szczerze mówiąc, sytuacja patowa, bo co dalej? Już całkiem drastycznie myśląc - przecież każdy sąd w głowę się puknie na tekst o separacji czy rozwodzie z takich pierdół. Mnie by było autentycznie wstyd. Pomijam, że jesteśmy dorośli a takie problemy to nie problemy i powinniśmy się dogadać. Skoro nie chce, to chyba tylko o nim to świadczy... Przykro mi cholernie. I naprawdę nie wiem, co dalej. Ja bym na terapię małżeńską poszła, ale obawiam się, że on niekoniecznie. Czyli z jego strony to tak wygląda: rozmawiać ze mną nie, z kimś postronnym nie, olać nie. ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- A na poprawę humoru ![]() http://mojadziewczynaczytablogi.blog...powiem-ci.html |
||||||||
|
|
|
#4540 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43801599]współczuję, u nas też noc kiepska
omg ![]() padłam na pewno są takie czare owce, i ja nie chcę niczego pod dywan zamiatać, ale znając nasze ministestwo to zrobią to tak kretyńsko, że będzie okazja do wyżycia się na nielubianych belfrach - a smród pozostanie :/ bo wiesz, tam już taki syf, że i mikroby się boją ![]() super, i jacy podobni... ![]() ojjjj ![]() fajny staczyk ![]() na tych chińskich z allegro ------------------ Ok, nadrobiłam, to piszę co i jak. Ale najpierw - dzięki za wsparcie kobiety,kocham was ![]() Wczoraj wróciłam po 18 z pracy, bo konferencję miałam. I pytam: nadal nie będziesz się odzywał? Nie,bo ja już nie wierzę w żadne twoje przeprosiny Padłam. Ledwo śmiech powstrzymałam, i mówię: ależ ja cię nie zamierzam przepraszać, za nic. Ty rozdmuchałeś błahostkę, po raz kolejny jakieś wyzwiska, darcie się i przeprosin ode mnie oczekujesz? Nie chcesz, nie gadaj. To tyle. I szczerze mówiąc, sytuacja patowa, bo co dalej? Już całkiem drastycznie myśląc - przecież każdy sąd w głowę się puknie na tekst o separacji czy rozwodzie z takich pierdół. Mnie by było autentycznie wstyd. Pomijam, że jesteśmy dorośli a takie problemy to nie problemy i powinniśmy się dogadać. Skoro nie chce, to chyba tylko o nim to świadczy... Przykro mi cholernie. I naprawdę nie wiem, co dalej. Ja bym na terapię małżeńską poszła, ale obawiam się, że on niekoniecznie. Czyli z jego strony to tak wygląda: rozmawiać ze mną nie, z kimś postronnym nie, olać nie. ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- A na poprawę humoru ![]() http://mojadziewczynaczytablogi.blog...powiem-ci.html[/QUOTE] tych ze zwierzakiem na tyłku, które mam też ja i bokeh? kulkują się trochę, fakt. Co do tZ - o jaciezpiernicze co za tekst... ![]() Przydałaby się terapia, bo P. ma chyba problem z emocjami, którego nijak nie chce zobaczyć i robi ci tym zwyczajnie krzywdę..
|
|
|
|
#4541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fewciu, wow, ale masz zdolna coreczke!! ![]() Wczoraj Kubus zasnal o 21. Obudzil sie po 23 i szalenstwa trwaly prawie do 2. Na szczescie potem pobudka o 7 i spanko do 9 ![]() A dzis rycze od rana, domyslacie sie o co chodzi
|
|
|
|
|
#4542 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
musi sie meczyc ze stara dewota ale nie wszystkie stare panyy takie sa mam w rodzinie jedna ma juz zaraz 50 i jest super maz sie wszedzie dogaduje po ang ja sie stracham duzo ang zapomnialam ale tez jakos da sie rade co do niemieckiego to kurs sie zaczal i teraz dopiero bedzie w lutym taka mi zle bo juz bym sie uczylatylko to takie podstawuy 10 lekcji po 1,5 godziny i maz z facetem sie chyba nie dogadal bo to rosjanin ale mowil po polski i maz pyta czy to jedna lekcja kosztuje 40euro on ze tak ale nie sadze aby 10 lekcji kosztowalo 400 euro wiec pewnie ten rosjanin zrozumial ze maz pyta o calosc mam pawlikowska blondynka na jezykach fajna sprawa ale ja na prawde nie mam kiedy natasza rzadko spi a jak juz to z 30 minut a tak to na spacerze a ja jakos nie umiem sie uczyc z mp4 ![]() i strasznie mi z tym zle taka tepa dzida z taka pania wysylamy so sieie maile i ona mnie pociesza ze 80% ludzi wyjezdza do niemiec nie znajac jezyka ale ja wolalabym byc w tej 20 ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43801599]współczuję, u nas też noc kiepska omg ![]() padłam na pewno są takie czare owce, i ja nie chcę niczego pod dywan zamiatać, ale znając nasze ministestwo to zrobią to tak kretyńsko, że będzie okazja do wyżycia się na nielubianych belfrach - a smród pozostanie :/ bo wiesz, tam już taki syf, że i mikroby się boją ![]() super, i jacy podobni... ![]() ojjjj ![]() fajny staczyk ![]() na tych chińskich z allegro ------------------ Ok, nadrobiłam, to piszę co i jak. Ale najpierw - dzięki za wsparcie kobiety,kocham was ![]() Wczoraj wróciłam po 18 z pracy, bo konferencję miałam. I pytam: nadal nie będziesz się odzywał? Nie,bo ja już nie wierzę w żadne twoje przeprosiny Padłam. Ledwo śmiech powstrzymałam, i mówię: ależ ja cię nie zamierzam przepraszać, za nic. Ty rozdmuchałeś błahostkę, po raz kolejny jakieś wyzwiska, darcie się i przeprosin ode mnie oczekujesz? Nie chcesz, nie gadaj. To tyle. I szczerze mówiąc, sytuacja patowa, bo co dalej? Już całkiem drastycznie myśląc - przecież każdy sąd w głowę się puknie na tekst o separacji czy rozwodzie z takich pierdół. Mnie by było autentycznie wstyd. Pomijam, że jesteśmy dorośli a takie problemy to nie problemy i powinniśmy się dogadać. Skoro nie chce, to chyba tylko o nim to świadczy... Przykro mi cholernie. I naprawdę nie wiem, co dalej. Ja bym na terapię małżeńską poszła, ale obawiam się, że on niekoniecznie. Czyli z jego strony to tak wygląda: rozmawiać ze mną nie, z kimś postronnym nie, olać nie. ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- A na poprawę humoru ![]() http://mojadziewczynaczytablogi.blog...powiem-ci.html[/QUOTE] kurcze Szajka tak mi szkoda Ciebie, taka fajna babka, moze sie jeszcze jakos dogadacie, przeciez to ☠☠☠☠☠☠☠y w sumie a ostatnio ogladalam wywiad z magdalena zawadzka Ona opowiadala o malzenstwie z gustawem, ze jak ktos zaczynal sie z nich czepiac o jakas ☠☠☠☠☠☠☠e to drugie zaraz obracalo to w zart tak zeby wlasnie przez takie ☠☠☠☠☠☠☠y sie nie kwasic ale sama nie wiem czy bym tak potrafilam, za nerwowoa jestem co najsmieszniejsze moj tz byl tak niesamowicie spokojnym czlowiekiem i zamiast ja nauczyc sie od niego spokoju to nie, on stal sie tez nerwowoy Lady ale akcje mialas z rańca Hope nie wiem o co kaman ale tez trzymam kciukasy a i jeszcze jeden kwas musielismy oddac psa do tesciowej ![]() potepiam takie rzeczy z calych sił bo tak sie poprostu zwierzeciu nie robi i co
|
|
|
|
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co kupujecie swoim maluchom na mikołajki/gwiazdkę?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4544 | ||
|
Zadomowienie
|
Fewciu
pieknie Blanusia stoi napatrzec sie nie moge kurcze i taka dygresja zawszr podobaly mi sie ciemne eiezkie meble a tu na zdj u Ciebie widac jasne kurcze podobaja mi sie a jaeraz mieszkam jak za czasow prl w tych niemcorach---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
nie kupilam nic w pl wiec zdanana tutaj ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
nie kupilam nic w pl wiec zdanana tutaj |
||
|
|
|
#4545 |
|
Zakorzenienie
|
pod koniec filmu widać jak wstaje . Dziękuję Wam za miłe komentarze
http://www.youtube.com/watch?v=X5eihtHQg_0 |
|
|
|
#4546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawijko nie płacz ![]() Szaja, ale z Twojego męża zakapior. Palnąć tylko takiego na otrzeźwienie
|
|
|
|
|
#4547 |
|
Zakorzenienie
|
laurko dziel sie z nami ciekawostkami z ksiazki!
|
|
|
|
#4548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4549 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43801599]współczuję, u nas też noc kiepska omg ![]() padłam na pewno są takie czare owce, i ja nie chcę niczego pod dywan zamiatać, ale znając nasze ministestwo to zrobią to tak kretyńsko, że będzie okazja do wyżycia się na nielubianych belfrach - a smród pozostanie :/ bo wiesz, tam już taki syf, że i mikroby się boją ![]() super, i jacy podobni... ![]() ojjjj ![]() fajny staczyk ![]() na tych chińskich z allegro ------------------ Ok, nadrobiłam, to piszę co i jak. Ale najpierw - dzięki za wsparcie kobiety,kocham was ![]() Wczoraj wróciłam po 18 z pracy, bo konferencję miałam. I pytam: nadal nie będziesz się odzywał? Nie,bo ja już nie wierzę w żadne twoje przeprosiny Padłam. Ledwo śmiech powstrzymałam, i mówię: ależ ja cię nie zamierzam przepraszać, za nic. Ty rozdmuchałeś błahostkę, po raz kolejny jakieś wyzwiska, darcie się i przeprosin ode mnie oczekujesz? Nie chcesz, nie gadaj. To tyle. I szczerze mówiąc, sytuacja patowa, bo co dalej? Już całkiem drastycznie myśląc - przecież każdy sąd w głowę się puknie na tekst o separacji czy rozwodzie z takich pierdół. Mnie by było autentycznie wstyd. Pomijam, że jesteśmy dorośli a takie problemy to nie problemy i powinniśmy się dogadać. Skoro nie chce, to chyba tylko o nim to świadczy... Przykro mi cholernie. I naprawdę nie wiem, co dalej. Ja bym na terapię małżeńską poszła, ale obawiam się, że on niekoniecznie. Czyli z jego strony to tak wygląda: rozmawiać ze mną nie, z kimś postronnym nie, olać nie. ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- A na poprawę humoru ![]() http://mojadziewczynaczytablogi.blog...powiem-ci.html[/QUOTE] Kurczę, masz rację, to błachostki są, no ale ciężko funkcjonować jak ktoś się tak jak dzieciak zachowuje. Trzymam kciuki za poprawę. Wieczorem przejrzę od początku i postaram się wżniejsze ciekawsze rzeczy przepisać.
|
|
#4550 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43801599]współczuję, u nas też noc kiepska
omg ![]() padłam na pewno są takie czare owce, i ja nie chcę niczego pod dywan zamiatać, ale znając nasze ministestwo to zrobią to tak kretyńsko, że będzie okazja do wyżycia się na nielubianych belfrach - a smród pozostanie :/ bo wiesz, tam już taki syf, że i mikroby się boją ![]() super, i jacy podobni... ![]() ojjjj ![]() fajny staczyk ![]() na tych chińskich z allegro ------------------ Ok, nadrobiłam, to piszę co i jak. Ale najpierw - dzięki za wsparcie kobiety,kocham was ![]() Wczoraj wróciłam po 18 z pracy, bo konferencję miałam. I pytam: nadal nie będziesz się odzywał? Nie,bo ja już nie wierzę w żadne twoje przeprosiny Padłam. Ledwo śmiech powstrzymałam, i mówię: ależ ja cię nie zamierzam przepraszać, za nic. Ty rozdmuchałeś błahostkę, po raz kolejny jakieś wyzwiska, darcie się i przeprosin ode mnie oczekujesz? Nie chcesz, nie gadaj. To tyle. I szczerze mówiąc, sytuacja patowa, bo co dalej? Już całkiem drastycznie myśląc - przecież każdy sąd w głowę się puknie na tekst o separacji czy rozwodzie z takich pierdół. Mnie by było autentycznie wstyd. Pomijam, że jesteśmy dorośli a takie problemy to nie problemy i powinniśmy się dogadać. Skoro nie chce, to chyba tylko o nim to świadczy... Przykro mi cholernie. I naprawdę nie wiem, co dalej. Ja bym na terapię małżeńską poszła, ale obawiam się, że on niekoniecznie. Czyli z jego strony to tak wygląda: rozmawiać ze mną nie, z kimś postronnym nie, olać nie. ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- A na poprawę humoru ![]() http://mojadziewczynaczytablogi.blog...powiem-ci.html[/QUOTE] ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4551 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
równowagę..ślicznie ! ![]() Cytat:
Kurcze ja nie mam pomysłu, pcjacza i garnuszek mamy...chciałabym coś co można ciągnąć..pchać...co gra...Antonio co sobie coś włączy to wiecznie tańczy ![]() No i mam problem...bo szukam .patrzę i nic ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4552 |
|
Zakorzenienie
|
my bąblowi kolejkę drewnianą, i może jakiegoś sortownika
![]() a małżowi, mam nadzieję, że akurat tego posta nie przeczyta ode mnie 2 książki niekrytego krytyka (na yt gość ma kanał mój małż go uwielbia) od siostry mojej dostanie koszulkę Comy, a od mamy nową książkę Dana Browna ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Szaja, przytulam Cię mocno!!!!!!
|
#4553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mnie siostra teraz w☠☠☠☠iła Zrobiłam sobie płatki z mlekiem i młodej przy okazji dałam. Ta wchodzi i się pyta, czy Pola już normalne mleko je? Ja mówię, że tak, przecież już od dawna. A ta do mnie, że jej daję, a kiedyś miałam do mamy pretensje, że jej zrobiła kaszę mannę (to było chyba z pół roku temu, jak młoda jeszcze W OGÓLE glutenu nie miała wprowadzonego), co ma piernik do wiatraka I mi zaczęła ☠☠☠☠☠☠☠ić, że na tych swoich forach siedzę, a tego nie wyczytałam, kiedy mleko się wprowadza, i że jak dziecko je je, to z mm się już powinno zrezygnować. To dlaczego daję Poli mm na noc. Zapytałam, co ją to ☠☠☠☠a obchodzi, daję, bo Pola się tym na noc najbardziej najada i co jej do tego. A ona znowu, że tak te fora czytam (Nasze jedno, jedyne ), a tego nie wyczytałam i ona wie, że tak się powinno robić.Powiedziałam, że niech sobie sama dziecko zrobi i zacznie je wychowywać, ale nawet nie wiem, czy usłyszała Naprawdę, czekam na to, aż będzie miała swoje dziecko, to zobaczymy, czy do wszystkiego będzie taka mąrda. Bo oczywiście jeszcze przy tych wszystkich kłótniach z mamą, ona zawsze obstaje po jej stronie
|
|
|
|
|
#4554 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybieramy pomiedzy pchaczem, uczniaczkiem, klocki clemmy, drewniane układanki, fontanna do kapieli.Cytat:
Bardzo długo szukaliśmy jasnych mebli, nielakierowanych. Wszędzie są ciemne, wenge. Cytat:
Cytat:
Siostra ma mi oryginalną wersję przywieśc z NY Cytat:
Niech się w czoło puknie ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Blanuśka nie mogła usnąć. Płakała w łóżeczku, na nic były moje próby uspokajania, więc wyjęłam, wzięłam ją na ręce (tak jak do karmienia uu ) a Ona objęła mnie rączką za szyję i się tak wtuliła Coraz wyśle mi mega śliniącego buziaka ![]() Szajka dla TŻ. Czy On nie widzi ile masz problemów z mamą i musi Ci dokładać swoje fochy???
|
|||||
|
|
|
#4555 | |
|
Rozeznanie
|
właśnie ukryszyło mi się kawałek 7 i wypadło troszkę plomby ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
|
|
#4556 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43801599]współczuję, u nas też noc kiepska omg ![]() padłam na pewno są takie czare owce, i ja nie chcę niczego pod dywan zamiatać, ale znając nasze ministestwo to zrobią to tak kretyńsko, że będzie okazja do wyżycia się na nielubianych belfrach - a smród pozostanie :/ bo wiesz, tam już taki syf, że i mikroby się boją ![]() super, i jacy podobni... ![]() ojjjj ![]() fajny staczyk ![]() na tych chińskich z allegro ------------------ Ok, nadrobiłam, to piszę co i jak. Ale najpierw - dzięki za wsparcie kobiety,kocham was ![]() Wczoraj wróciłam po 18 z pracy, bo konferencję miałam. I pytam: nadal nie będziesz się odzywał? Nie,bo ja już nie wierzę w żadne twoje przeprosiny Padłam. Ledwo śmiech powstrzymałam, i mówię: ależ ja cię nie zamierzam przepraszać, za nic. Ty rozdmuchałeś błahostkę, po raz kolejny jakieś wyzwiska, darcie się i przeprosin ode mnie oczekujesz? Nie chcesz, nie gadaj. To tyle. I szczerze mówiąc, sytuacja patowa, bo co dalej? Już całkiem drastycznie myśląc - przecież każdy sąd w głowę się puknie na tekst o separacji czy rozwodzie z takich pierdół. Mnie by było autentycznie wstyd. Pomijam, że jesteśmy dorośli a takie problemy to nie problemy i powinniśmy się dogadać. Skoro nie chce, to chyba tylko o nim to świadczy... Przykro mi cholernie. I naprawdę nie wiem, co dalej. Ja bym na terapię małżeńską poszła, ale obawiam się, że on niekoniecznie. Czyli z jego strony to tak wygląda: rozmawiać ze mną nie, z kimś postronnym nie, olać nie. ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- A na poprawę humoru ![]() http://mojadziewczynaczytablogi.blog...powiem-ci.html[/QUOTE] co jest z tym Twoim szanownym dawaj Go tu![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
fewciu brawa dla Blanki! pięknie równowagę trzyma
01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2013-11-20 o 16:10 |
|||||
|
|
|
#4557 |
|
Zadomowienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=oyM_8...e_gdata_player
Nie wiem czy mi się uda wkleić przez tel ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Chyba ok. Cudny filmik, pierwsza kąpiel bliźniaków, aż mi łezka pociekła |
|
|
|
#4558 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4559 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Fewciu,brawa dla Blanki Marcinkowy przy scianach/meblach zasuwa,ale sam bez podciagania sie nie wstal ani razu. Super Blanka sobie radziWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4560 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A koszta jakie? mnie do głowy to przychodzi: http://allegro.pl/muzyczny-pociag-we...713400349.html http://allegro.pl/little-people-muzy...702158406.html http://allegro.pl/k-s-kids-jezdzacy-...649655279.html http://allegro.pl/k-s-kids-sorter-pa...652803925.html http://allegro.pl/fisher-price-maly-...iecia-i3650019 http://allegro.pl/listing/listing.ph...category-11820 a masz Auchan w pobliżu? mają naprawdę fajne ichnie zabawki, seria BABY Cytat:
Cytat:
było, ale ładne ![]() Dzięki dziewczyny za wsparcie jeszcze mi powiedzcie, co mam robić
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.

Marcinkowy obudzil sie o 6!!! A nie o 5. I byly tylko 4 pobudki,po ktorych w dodatku zasypial po odlozeniu do lozeczka,szok. Czuje sie taaaaka wyspana
Ale wiem,ze to pewnie jednorazowy wybryk. Zawsze po takim czyms wracal do systemu pobudek co 0,5-1h. Ale lepszy maslak niz nic
)
te bliźniaczki przedostatnie mnie rozwaliły ! podeszła otowrzyła wypusciła siostre i zamknęła 

Mam nadzieje,ze uda mi sie wbic
Śpiesze wam donieść że obyło się bez IP (na szczęście)ale już miałam zamiar po tym jak wam napisałam pakować małego i jechać.

Bożesztymój 

Siostra ma mi oryginalną wersję przywieśc z NY