Miłośniczki Zary część XXIX - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-24, 15:45   #3841
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Miłośniczki Zary część XXIX

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
Sorry za off, ale jakie polecacie tusze do rzęs??
Benefit They're Real, Chanel Le Volume, MAC In Extreme Dimension 3D.

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 15:48   #3842
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Złośniczka coś Ci subskrypcje szaleją że albo "sub" albo kropka?
tak, ostatnio bardzo często znika mi subskrypcja

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Cytat:
Napisane przez calixto Pokaż wiadomość
Cremova powiedz mi proszę czy widziałaś u siebie tą spódnicę na stronie jej nie widziałam wiec zastanawiam się czy to tylko na hiszpański rynek czy może już były?
te spódniczki były dostępne również w Polsce, nie wiem jak w innych sklepach ale w Krakowie są nadal (Bonarka) kosztują 169zł, dostępna jest jeszcze wersja czarna
Stary 2013-11-24, 15:58   #3843
Kashaya
Zakorzenienie

Sweterek cekinowy i bluzka w skarpetach

Edytowane przez Kashaya
Czas edycji: 2013-11-26 o 21:50
Kashaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 16:05   #3844
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez Anulenka Pokaż wiadomość
To jest naszyjnik ze stradiego: http://www.stradivarius.com/webapp/w...con%2Bnecklace Ostatnio widziałam go w MH

Właśnie zaraz będę dzwonić i zorientuję się czy go mają
No ja właśnie byłam w MH, ale nie miałam czasu zaglądnąć, bo byłam z TŻ i obiecałam, że "tylko do Super-Pharmu".

Cytat:
Napisane przez ishtar Pokaż wiadomość
A na stronie już tylko XSki się zostały, sprobuję przez aplikację.
XSka za wąska była w biuscie, musi być na taką drobną dziewczynę, ja nie mam imponującego biustu, ale mimo wszystko za ciasna.

Do Rzeszowa kawał drogi niestety

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Zgłoszę się do Ciebie w razie czego

A mi na aplikacji nie działa dostępność towarów, wiecie może dlaczego?
No ale jakby co to można kupić i wysłać

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Ja mam Moje ulubione spodnie, już je tak dobiłam, że wstyd nosić

Mari - jeśli oczy Ci puchną mniej więcej o tej samej porze roku - np. jak zaczyna się sezon grzewczy, możesz być uczulona na roztocza, to dosyć pospolita alergia, ale dokuczliwa i u mnie objawy pojawiają się zwykle jesienią

A z tą kurtką nie wiem, czy doczekam % ...co prawda to dokładnie pół mojej wypłaty, ale co tam A i zdecydowałam się na tą skórzaną jednak. Kasia Tusk mnie przekonała
W testach z krwi nic mi nie wyszło. Co nie zmienia faktu, że właśnie w takim sezonie zaczynają mi się problemy, które potem jakoś samoistnie ustępują.

Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
tak, ostatnio bardzo często znika mi subskrypcja

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

te spódniczki były dostępne również w Polsce, nie wiem jak w innych sklepach ale w Krakowie są nadal (Bonarka) kosztują 169zł, dostępna jest jeszcze wersja czarna
No właśnie zauważyłam, może napisz do Zło? Bo ja mam wszystkie suby nawet te nieusunięte sprzed 2 lat, więc coś Ci musi szaleć na kompie ;/

Aaa i wieści z placu boju- może komuś się przydadzą- u mnie można te kupony z Super Pharmu -15 zł i -25 zł wykorzystać nawet przy promo -40% i przy każdej innej. Ja niestety nie wzięłam ich ze sobą więc się troszkę oszukałam

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.

Edytowane przez Marigold19
Czas edycji: 2013-11-24 o 16:09
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 16:13   #3845
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość

W testach z krwi nic mi nie wyszło. Co nie zmienia faktu, że właśnie w takim sezonie zaczynają mi się problemy, które potem jakoś samoistnie ustępują.
Mój alergolog twierdzi, że testy z krwi są hm... niemiarodajne, ale pewnie co lekarz to teoria. Mojej mamie nic nie wychodziło w testach, a pewnego dnia z powodu alergii spuchła jej twarz, usta, język do tego stopnia, że trafiła do szpitala, i dopiero tam się okazało, że jest alergiczką. Także może być różnie.

Jak sprawdzacie dostępność towaru z Zary w sklepach stacjonarnych? Kurcze, dopiero zobaczyłam, że na stronce tylko XS z tych kurteczek, a ja nie wiem, czy brać XS czy S....
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 16:18   #3846
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Pięknie Ci w niej

Cytat:
Napisane przez Anastazja# Pokaż wiadomość
Dzieczyny przepraszm za mały off top.
Czy któras z Was kupowała może w perfumerii internetowej iperfumy? I może się wypowiedzieć, czy oni sprzedają oryginały? Ewentualnie byłabym wdzięczna za polecenie jakieś perfumerii, bo szukam prezentu dla TZ
Oryginały

Cytat:
Napisane przez ZARAAA Pokaż wiadomość
właśnie na taką pogodę jest mi potrzebna jakaś kurteczka bo zimową już mam dziękuję

jak przed kolana to już trochę za długa będzie wolę krótsze. Zobaczę jak dojdzie już nie mogę się doczekać tego zamówienia bo idzie do mnie jescze czarny dwurzędowy płaszcz, bluza i sukienka

Lepiej nie kuś bo już zamówiłam dwie pary butów
Zawsze ktores można oddać

Cytat:
Napisane przez Kashaya Pokaż wiadomość
A co brałaś na wzmocnienie? ja się z wirusa nie mogę od 1 m-ca wygrzebać i lekarka mówiła, że mam COŚ na wzmocnienie brać, tylko nie dopytałam co
Ją wzmacnialam organizm naturalnie. Najpierw probiotyki apteczne, aby jak najszybciej mu pomoc. Później zmieniłam jedzenie na odżywianie się, wprowadziłam koktajle z siemienia, natki i owoców oraz duze ilości naturalnych probiotykow. No i odstawilam gluten. Jak cos to pisz PW.

Cytat:
Napisane przez ishtar Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy moze u Was w ktorejś Zarze uchowala się ta oto sukienka w rozmiarze S lub M ? Zjeździłam w sumie 5 ZAR w Polsce południowej i nie było, ostatecznie jak kupilam przez internet XS to sie okazała za mała (a zarowe XSki na mnie pasują). Online w tych rozmiarach juz niedostępna, ale może w ktorejś stacjonarnej...

http://www.zara.com/pl/pl/trf/sukien...p1548006.html#

Kupilaby mi któraś? Pokryję wszelakie koszty.
Ona powinna wrócić jeszcze. To trf, więc jak ktoś ma trochę biustu to lepiej od razu brać S sama noszę XS, ale sukienki z tego działu to tylko S biorę.

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
Sorry za off, ale jakie polecacie tusze do rzęs??
Chanel Le Volume albo Inimitable. Z tańszych MF Clump Defy (porownywalny dla mnie z chanel). I jeszcze Maybelline One by One Volume Express

Dziewczyny, czy jakas dobra dusza pomogłaby w zdobyciu sznurowancow?

Corii już prawie je dla mnie miała, ale prawy był lekko zmasakrowany... ale mam do nich pecha dziękuje Ci Kochana

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Cytat:
Mój alergolog twierdzi, że testy z krwi są hm... niemiarodajne, ale pewnie co lekarz to teoria. Mojej mamie nic nie wychodziło w testach, a pewnego dnia z powodu alergii spuchła jej twarz, usta, język do tego stopnia, że trafiła do szpitala, i dopiero tam się okazało, że jest alergiczką. Także może być różnie.

Jak sprawdzacie dostępność towaru z Zary w sklepach stacjonarnych? Kurcze, dopiero zobaczyłam, że na stronce tylko XS z tych kurteczek, a ja nie wiem, czy brać XS czy S....
O tej skórzanej piszesz? Jak tak, to radzę S to trf, wiec XS jest naprawdę malutka.
RedShine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 16:20   #3847
aroniasty
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
Możesz wymienić na dowolny towar ( dopłacić lub różnica na kartę ) lub całość na kartę.

A co do ważności karty to z tego, co wiem to 6 miesięcy.

Poza tym jak we wniosku zaznaczyłaś tylko zwrot kasy to powinni Ci to uwzględnić. Jak się uprzesz to powinni Ci oddać pieniądze. Ja też reklamowałam 2 razy i powiedziałam, że interesuje mnie zwrot kasy, jeżeli nie mają towaru na wymianę. Otrzymałam kasę, chociaż we wniosku nie zaznaczałam tego w ogóle.
A jesteście pewne? Ja ostatnio reklamowałam spodnie dostałam taką samą decyzję ale Pani powiedziała, że absolutnie karty podarunkowej jako takiej mi nie może dać dostałam tylko taką kartkę która jest ważna 3 miesiące na 169 zł do wykorzystania tylko stacjonarnie.

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
ja bym wymienila na inny jakikolwiek towar za 199 a potem go po prostu oddala i wtedy dostala kase na reke/na karte ktora placilas....sama tak zrobilam wlasnie w przypadku komina dzieciecego
I udało Ci się to? Ja też chciałam tak zrobić, bo botki które chcę kupić są tylko online, ale Pani uprzedziła mnie że takich wyienionych rzeczy zwrotów nie ma... jedynie wymiana .
aroniasty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 16:25   #3848
Marigold19
🦄

Cytat:

Zdaję sobie z tego sprawę, ogólnie wszelakie testy są ponoć średnio miarodajne, ale po coś się je też robi. Niemniej jednak w sumie dobrze, że zwróciłaś mi na to uwagę, wyprać pościeli i wietrzyć na pewno nie zaszkodzi, a może mi przejdzie

Dostępność można sprawdzać na aplikacjach w telefonie.

Stary 2013-11-24, 16:25   #3849
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aroniasty Pokaż wiadomość

A jesteście pewne? Ja ostatnio reklamowałam spodnie dostałam taką samą decyzję ale Pani powiedziała, że absolutnie karty podarunkowej jako takiej mi nie może dać dostałam tylko taką kartkę która jest ważna 3 miesiące na 169 zł do wykorzystania tylko stacjonarnie.

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

I udało Ci się to? Ja też chciałam tak zrobić, bo botki które chcę kupić są tylko online, ale Pani uprzedziła mnie że takich wyienionych rzeczy zwrotów nie ma... jedynie wymiana .
w piatek reklamowalam komin dostalam drugi i nowe paragon a wczoraj go oddalam i distalam zwrot pieniedzy....
Stary 2013-11-24, 16:26   #3850
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RedShine Pokaż wiadomość

O tej skórzanej piszesz? Jak tak, to radzę S to trf, wiec XS jest naprawdę malutka.
tak o tej...jej, chyba nie ma co czekać do wyprzedaży, TŻet jest w galerii to mi sprawdzi czy S jest, jak mają to chyba jutro po nią pojadę... najwyżej w tym roku nikt nic ode mnie na święta nie dostanie
Stary 2013-11-24, 16:35   #3851
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:
tak o tej...jej, chyba nie ma co czekać do wyprzedaży, TŻet jest w galerii to mi sprawdzi czy S jest, jak mają to chyba jutro po nią pojadę... najwyżej w tym roku nikt nic ode mnie na święta nie dostanie
Jak chcesz to mogę pomierzyc swoją S-kę.
Stary 2013-11-24, 16:44   #3852
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Jak chcesz to mogę pomierzyc swoją S-kę.
I tak nie ma jej online, a muszę zmierzyć i XS i S, bo górę mam dosyć drobną no i biust mi zapomniał urosnąć, więc istnieje ryzyko, że XS będzie ok. Ale jeśli masz czas i byłabyś taka dobra.....
Stary 2013-11-24, 16:49   #3853
earthpace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asvada Pokaż wiadomość
Ja mam, ale czerwone.
Jak je oceniasz, jak leżą? Jak długość? Wyglądają na krótkie.. mam 170 cm i się zastanawiam.

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

Cytat:
Ja mam Moje ulubione spodnie, już je tak dobiłam, że wstyd nosić
To fajnie A rozmiarówka standardowa?, masz może jakieś foteczki?

Moja pielęgnacja
earthpace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 16:51   #3854
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:
I tak nie ma jej online, a muszę zmierzyć i XS i S, bo górę mam dosyć drobną no i biust mi zapomniał urosnąć, więc istnieje ryzyko, że XS będzie ok. Ale jeśli masz czas i byłabyś taka dobra.....
Ramiona 37 cm, biust 42 cm - ale mierzone na płasko z tyłu, bo z przodu jest lekko 'wypukla' na biust , ale ciężko to zmierzyć... jak jesteś bardzo drobna to może faktycznie XS pasować a w ogole to będziesz z niej bardzo zadowolona, świetna mięsista skóra
Stary 2013-11-24, 16:52   #3855
Anastazja#
Zakorzenienie

RedShine
Dzięki za odpowiedź w sprawie perfumerii.
Jaki potrzebujesz rozmiar sznurowańców? Corii była w SCC?
Anastazja# jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 16:54   #3856
earthpace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Benefit They're Real, Chanel Le Volume, MAC In Extreme Dimension 3D.
A mac opulash?
Cori, ten MAC extreme dimension 3D nadaje się do cienkich rzęs? Ta szczoteczka wygląda całkiem przyzwoicie, ale zastanawiam sie czy nadaje objętości.

Moja pielęgnacja
Stary 2013-11-24, 16:54   #3857
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez earthpace Pokaż wiadomość
Jak je oceniasz, jak leżą? Jak długość? Wyglądają na krótkie.. mam 170 cm i się zastanawiam.

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

Foteczki? Mówisz-masz. Ja mam swój normalny rozmiar. Trochę pogrubiają.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg All_Black_Outfit_Heels_5.jpg (78,0 KB, 158 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Black_Pumps_1.jpg (96,0 KB, 83 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Vero_Sweater_2.jpg (36,7 KB, 77 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg $(KGrHqVHJFIFEeW!1wHjBRHmP1fzr!~~60_57.jpg (93,9 KB, 140 załadowań)
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 16:58   #3858
earthpace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Foteczki? Mówisz-masz. Ja mam swój normalny rozmiar. Trochę pogrubiają.
Dzięki Jeśli pogrubiają w biodrach to nie mam nic przeciwko
Niestety żadna z tych dziewczyn ze zdjęć nie ma podobnej sylwetki do mojej, wszystkie mają kobiece figury - marzenie No nic! Najwyżej po raz 4 w tym roku kupie woski i je sprzedam

Moja pielęgnacja
Stary 2013-11-24, 17:02   #3859
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mam je w rozmiarze XS i już ledwo się mieszczę, z Zary prawie zawsze kupuję spodnie XS i są akurat, te, wydaje mi się, że wypadają ciut mniejsze... Zdjęć niestety jakoś nie mam, mogę cyknąć jutro, bo dziś umieram w łóżku i w dresach, mam 162 cm i sięgają mi tak do kostki, może trochę za, ale wyglądają przepięknie, ostatnio widziałam je w outlecie za 90 zł i rozważałam nawet zakup nowej, większej pary hehe

Cytat:
Ramiona 37 cm, biust 42 cm - ale mierzone na płasko z tyłu, bo z przodu jest lekko 'wypukla' na biust , ale ciężko to zmierzyć... jak jesteś bardzo drobna to może faktycznie XS pasować a w ogole to będziesz z niej bardzo zadowolona, świetna mięsista skóra
Dziękuję ślicznie 42 cm ma moja poprzednia kurteczka, zapinam ją normalnie, ale już np. sweterka nie założę grubszego, muszę po prostu odpowiednio się ubrać i ruszyć jutro na wyprawę

o nie...aplikacja a telefonie powiedziała: nie znaleziono sklepu...a TŻet zapomniał sprawdzić ... ( bał się pewnie do Zary wchodzić hehe ). I tak ją znajdę!

Edytowane przez Pavlinecka_21
Czas edycji: 2013-11-24 o 17:08
Stary 2013-11-24, 17:02   #3860
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Jeśli pogrubiają w biodrach to nie mam nic przeciwko
Niestety żadna z tych dziewczyn ze zdjęć nie ma podobnej sylwetki do mojej, wszystkie mają kobiece figury - marzenie No nic! Najwyżej po raz 4 w tym roku kupie woski i je sprzedam
A może będą akurat? One pogrubiają tymi pikowanymi wstawkami.
Stary 2013-11-24, 17:09   #3861
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:
RedShine
Proszę bardzo
Zaraz do Niej napiszę, bo zapomnialam zapytać gdzie była.

Cytat:
Ja mam je w rozmiarze XS i już ledwo się mieszczę, z Zary prawie zawsze kupuję spodnie XS i są akurat, te, wydaje mi się, że wypadają ciut mniejsze... Zdjęć niestety jakoś nie mam, mogę cyknąć jutro, bo dziś umieram w łóżku i w dresach, mam 162 cm i sięgają mi tak do kostki, może trochę za, ale wyglądają przepięknie, ostatnio widziałam je w outlecie za 90 zł i rozważałam nawet zakup nowej, większej pary hehe

Dziękuję ślicznie 42 cm ma moja poprzednia kurteczka, zapinam ją normalnie, ale już np. sweterka nie założę grubszego, muszę po prostu odpowiednio się ubrać i ruszyć jutro na wyprawę
Proszę Ja też noszę na cieńsze ubrania
Stary 2013-11-24, 17:16   #3862
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
RedShine
Byłam w GK, do SCC już nie dojechalismy z małżem
Cytat:
A mac opulash?
Cori, ten MAC extreme dimension 3D nadaje się do cienkich rzęs? Ta szczoteczka wygląda całkiem przyzwoicie, ale zastanawiam sie czy nadaje objętości.
No hmmm, niby tak, ale ja do cienkich polecam jednak Le Volume bardziej.

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-11-24, 17:19   #3863
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam w GK, do SCC już nie dojechalismy z małżem

No hmmm, niby tak, ale ja do cienkich polecam jednak Le Volume bardziej.

Co kupiłaś ciekawego? Masz podkład?
Stary 2013-11-24, 17:20   #3864
Anastazja#
Zakorzenienie

Cytat:
Proszę bardzo
Zaraz do Niej napiszę, bo zapomnialam zapytać gdzie była.

Proszę Ja też noszę na cieńsze ubrania
Ja jutro będę chyba w Sosnowcu, to podaj jaki rozmiar szukasz
Anastazja# jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 17:31   #3865
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jutro będę chyba w Sosnowcu, to podaj jaki rozmiar szukasz
Ślicznie dziękuje przelew robię natychmiastowy, więc będzie max do 15 minut
Potrzebuję 37, ale lewy może być w gorszym stanie bo mam dwa lewe idealne
Stary 2013-11-24, 17:37   #3866
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:

Co kupiłaś ciekawego? Masz podkład?
A nic kompletnie. Chciałam kocyk z koronka, to nikaj juz nie ma. Za to dwustronnych teraz pełno.

Mierzyłam w Venezi buty - coś a la bikerki, całkiem fajne, ale 4 stówy to trochę przesada

Mierzyłam w Z. jeszcze bluzę - kangurka, tą co ma Tuskówna w poscie z kurtka granatową Mango. Bluza fajna, ale dosyc szeroka, a na jej zdjeciu taka nie jest, wiec albo zwęziła, albo nie wiem co

No i macałam w w Mango tą kurtę obnizona z 299 na 99 i krist, totalne dziadostwo, nawet za 50 był jej nie kupiła

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2013-11-24 o 17:38
Stary 2013-11-24, 17:42   #3867
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Ślicznie dziękuje przelew robię natychmiastowy, więc będzie max do 15 minut
Potrzebuję 37, ale lewy może być w gorszym stanie bo mam dwa lewe idealne
Szajni, teraz weź sobie dwa prawe - stworzysz komplet doskonały.

Wybacz, nie mogłam się powstrzymać. Przez Ciebie i mi się zachciało ramoneski.Uch!

Dziewczyny, a ta nie jest za wulgarna? Takiej jeszcze nie miałam.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg AAAADOlCTDoAAAAAAdwPgA.jpg (22,2 KB, 97 załadowań)

Edytowane przez Phoebee
Czas edycji: 2013-11-24 o 17:57
Stary 2013-11-24, 17:49   #3868
ishtar
Zakorzenienie

Dzięki wielkie dziewczyny. Może na razie poczekam na zakup.
ishtar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 17:51   #3869
Asvada
Rozeznanie

Cytat:

Mam 171 i są przed kostkę. Na zdjęciu perspektywa jest lekko zaburzona i w rzeczywistości są jeszcze trochę krótsze. Leżą fajnie, ale również mam wrażenie, że pogrubiają - pikowanie robi swoje. Najlepiej wyglądają do obcasów.

Na fotce XS.
Asvada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 18:04   #3870
Marigold19
🦄

Cytat:
A nic kompletnie. Chciałam kocyk z koronka, to nikaj juz nie ma. Za to dwustronnych teraz pełno.

Mierzyłam w Venezi buty - coś a la bikerki, całkiem fajne, ale 4 stówy to trochę przesada

Mierzyłam w Z. jeszcze bluzę - kangurka, tą co ma Tuskówna w poscie z kurtka granatową Mango. Bluza fajna, ale dosyc szeroka, a na jej zdjeciu taka nie jest, wiec albo zwęziła, albo nie wiem co

No i macałam w w Mango tą kurtę obnizona z 299 na 99 i krist, totalne dziadostwo, nawet za 50 był jej nie kupiła
Ja rozważam bikery z Kazara za 550 zł więc proszę mi tu bez takich ;p

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości