Już niewiele nam zostało, by welonem rzucać śmiało! PM 2014, cz. 21 - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-25, 12:00   #4321
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Dot.: Już niewiele nam zostało, by welonem rzucać śmiało! PM 2014, cz. 21

to będzie moja obrączka tylko w złotym złocie

Edytowane przez swiat_katarzyny
Czas edycji: 2013-11-25 o 12:01
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 12:00   #4322
kropka2904
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Tak i dlatego buciki chce żółte Ja już kiedyś tu wklejałam zdjęcia. Mam mam taką koncepcje...
Jeśli dodatki będą również żółte to buty na pewno nie będą wyglądały przypadkowo. Ja jednak postawiłabym na obcas (ale doskonale Cię rozumiem, że w takich nie chodzisz, a w końcu masz się bawić całą noc a nie narzekać na bolące i spuchnięte stopki )
kropka2904 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 12:00   #4323
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Wczoraj mama mi powiedziała, że ślicznie wyglądam w sukni i w butach, że nawet lepiej pasują niż zwykłe buty na obcasie, a była strasznie sceptyczna. Pokazałam trzem kumpelom to zdjęcie...Powiedziały, że fajnie a jedna powiedziała, że jej zdaniem psuje butami kieckę Chciałam mieć taką suknię żeby iśc w butach na płaskim obcasie (na pierwszym 4cm obcas zakończył się o północy łzawymi oczami ból na podbiciu gąbka nie pomogła:/) i chciałam wyglądać inaczej niż klasyczna PMka bo nie lubię białego obuwia, mamy ślub cywilny więc chciałam poszaleć ale też nie chce żeby wszyscy powiedzieli że brzydko wyglądała. Tżcikowi się buty podobają bo tylko buty widział. I nie wiem czy mogą te buty zostać. Wyglądam jak paragraf heheh bo chciałam wyjść prosto i przedobrzyłam
Cytat:
Wczoraj mama mi powiedziała, że ślicznie wyglądam w sukni i w butach, że nawet lepiej pasują niż zwykłe buty na obcasie, a była strasznie sceptyczna. Pokazałam trzem kumpelom to zdjęcie...Powiedziały, że fajnie a jedna powiedziała, że jej zdaniem psuje butami kieckę Chciałam mieć taką suknię żeby iśc w butach na płaskim obcasie (na pierwszym 4cm obcas zakończył się o północy łzawymi oczami ból na podbiciu gąbka nie pomogła:/) i chciałam wyglądać inaczej niż klasyczna PMka bo nie lubię białego obuwia, mamy ślub cywilny więc chciałam poszaleć ale też nie chce żeby wszyscy powiedzieli że brzydko wyglądała. Tżcikowi się buty podobają bo tylko buty widział. I nie wiem czy mogą te buty zostać. Wyglądam jak paragraf heheh bo chciałam wyjść prosto i przedobrzyłam
Kochana nie obraź się, ale mi się nie podoba takie połączenie - wyglądają jak codzienne/letnie balerinki do sukni ślubnej.

Krychulec89 a może wypożycz sobie jakieś futerko/etolę?

Kasiu obrączka śliczna!
Stary 2013-11-25, 12:01   #4324
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Tak i dlatego buciki chce żółte Ja już kiedyś tu wklejałam zdjęcia. Mam mam taką koncepcje...
Myślę, że jak już będziecie oboje tak wystylizowani to będzie super ! Wiadomo, ze jak sie ubierze białą suknie i nagle nie wiadomo skąd jakieś kolorowe buty to może to nie wyglądac za fajnie ale jak dojdzie do tego chociażby jeden mały kolorowy kwiatek to już wygląda to jakby miało tak być ! Nie zmieniaj koncepcji, mnie sie takie coś bardzo podoba
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 12:02   #4325
ParisParisienne
Rozeznanie

no ale zobaczcie, jak docik chce to wplesc w taka koncepcje to wyglada to juz na prawde calkiem fajnie

ja bym nie kupila sobie takich bucikow na slub, ale po prostu mam inny pomysl na stylizacje i co innego lubie. Ale tez rozumiem, co znaczy miec problem ze stopami i jesli sa to jedyne buty, ktore spelniaja Twoje wymogi to nie ma innego wyjscia do calosci beda pasowac i bedzie Ci wygodnie...

chyba ostatnia rzecza, o ktorej PM chce myslec w dniu slubu to jej bolace stopy i ze ledwo stoi przed urzednikiem...
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 12:03   #4326
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
Myślę, że jak już będziecie oboje tak wystylizowani to będzie super ! Wiadomo, ze jak sie ubierze białą suknie i nagle nie wiadomo skąd jakieś kolorowe buty to może to nie wyglądac za fajnie ale jak dojdzie do tego chociażby jeden mały kolorowy kwiatek to już wygląda to jakby miało tak być ! Nie zmieniaj koncepcji, mnie sie takie coś bardzo podoba
ale nikt nie namawia do zmiany koncepcji! jest mnóstwo żółtych balerinek troche bardziej uroczystych...
Stary 2013-11-25, 12:04   #4327
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
docik10 dla mnie też te buty wyglądają trochę przypadkowo, a nie jak przemyślana stylizacja
zgadzam się z Ysią masz elegancką suknię a te buty zupełnie do niej nie pasują . Jesteś całkowicie pewna że najwet najmniejszy obcas nie wchodzi w grę? Mam wrażenie , że długa suknia i całkiem płaskie buty troche przytłaczają sylwetkę.
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"

Edytowane przez 21klaudyna
Czas edycji: 2013-11-25 o 12:06
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 12:04   #4328
swiat_katarzyny
Zadomowienie

a coś w tym stylu?
Stary 2013-11-25, 12:07   #4329
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
Slonca, mam pytanie:

Musze kupic suknie. Slub Koscielny mam w sierpniu. W Polsce bede w grudniu - na swieta, ale mam wtedy kilka dni tez zeby popatrzec na suknie. I teraz mam pytanie: czy powinnam ja zamowic juz teraz koniecznie? W grudniu?
Kolejny raz bede moze w marcu, albo w polowie lutego... ale to na weekend doslownie. No i w kwietniu, jakos w polowie. Ale wtedy bede tez przed slubem cywilnym i mysle, ze bede dosc zajeta i do koscielnego zostanie 3 i pol miesiaca... wiec juz chyba za malo czasu....

Wiec co radzicie? Juz sie nastawic na kupowanie w grudniu?
jesli znajdziesz "tą" to zamawiaj w grudniu, im szybciej tym lepiej z kolei moja szwagierka zamówiła suknię 2 mce przed ślubem, i też jej uszyli bez problemu. Co prawda coś tam mamrały babki z salonu, ale zdążyły na czas

Cytat:
Napisane przez aneczka25057 Pokaż wiadomość
Mały offtop, ale nieco przyjemniejszy niż poprzedni

Przedstawiam Wam naszego nowego domownika. Jest z nami tydzień i ma na imię ALEX
ale słodziak !

Cytat:
Napisane przez Krychulec89 Pokaż wiadomość
Mam nadzieje, że w grudniu będzie leżał już śnieg i będzie tak bajkowo Sweterek mi na pewno nie wystarczy, muszę mieć płaszcz... będziemy jechać z kościoła bryczką lub saniami z końmi dlatego muszę mieć cokolwiek. Pewnie na mszę zdejmę. Mój brat będzie mnie prowadził do ołtarza więc zawsze go mogę efektownie zdjąć w drodze
Jednak na czas przejazdu muszę mieć płaszcz... mam nadzieje, że nie będzie kosztował więcej niż suknia
oj ja tez mam nadzieje , jak dla mnie to ten już może leżeć do wiosny tylko żeby go było więcej

madzixx - trzymam kciuki za babcie moja też dziś pojechała do szpitala z nogą, a leży na kardiologi..

docik odnosnie bucików to ja mam podobne zdanie jak swiat_katarzyny

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Edytowane przez czekooczekolada
Czas edycji: 2013-11-25 o 12:08
czekooczekolada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 12:07   #4330
no_doubt
Wtajemniczenie

Docik suknia piękna, ale ja bym chyba chciała znaleźć złoty środek, bo przy balerinkach tak średnio to wygląda moim zdaniem. Nie zrozum mnie źle - wyglądasz pięknie, ale więcej szyku dodadzą Ci inne buty

TEN dzień: 09.08.2014
Nasze największe szczęście: 18.05.2016 r.
no_doubt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 12:07   #4331
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość

a coś w tym stylu?
Myślę , że takie wyglądałyby zdecydowanie lepiej .

"Zestarzej się przy mnie
Stary 2013-11-25, 12:08   #4332
ysia
Zadomowienie

swiat_katarzyny piękne! Tu jestem bardzo za

Ja nie mówiłam że żółte baletki to zły pomysł, bardziej chodziło mi o to że TE żółte baletki to zły pomysł

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 12:10   #4333
swiat_katarzyny
Zadomowienie

jeżeli nie chciałabys odkrytych palców to tu są z zakrytymi balerinki:
http://www.bialebuty.com.pl/pl/p/A-1...s-od-2-mm/2982

a atłas żółty też jest http://www.bialebuty.com.pl/pl/p/A-A...SLONECZNY/2718
można skomponowac eleganckie balerinki ślubne w kolorze żółtym
Stary 2013-11-25, 12:12   #4334
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Krychulec89 Pokaż wiadomość
Witajcie
Tak czytam o waszych kosztach za sale i mnie zatkało U nas w miasteczku jest śliczna sala, odnowiona... przepiękna, ale niestety 210/os + wiejski stół 14/os. Dodam, że mamy ok 150 osób Kupujemy do tego alko i opłacamy orkiestrę. O tyle jest opłacalne, że mamy już w cenie kamerzystę i fotografa który jeździ z nami cały dzień Oczywiście tort, przystrojenie, balony, płatki róż, fontanna czekoladowa w cenie.
U nas nie ma problemu bo odkładamy równo... (ja od 6 miesięcy) i mamy uzbierać równo za sale i mam nadzieje, że starczy na alko i orkiestrę
Co do reszty to będziemy kupować systematycznie. Zero wakacji, zero snowboardu, nart jak co roku
Myślę, że to jest kwestia dogadania się i jak komuś zależy na ślubie i weselu to nie widzi problemu w oszczędzaniu. Ale tu są potrzebne chęci.
Współczuje PM-kom, które są w takiej sytuacji, że muszą namawiać TŻ do odkładania kasy. I żeby im zależało tak jak im
Pytanie do zimowych PM-ek... w co się ubieracie? Ja mam kilka pomysłów... ale nie mogę się zdecydować Załączam kilka płaszczy... bo bolerko to nie dla mnie... bo mam duży biust i nie będzie to dobrze wyglądało
Mi się podoba ten pierwszy płaszcz. Jeszcze jak masz jechać na saniach do ślubu to koniecznie musisz się czymś okryć. A ten pierwszy jest świetny.

Cytat:
Cytat:
Tak żółty krawat będzie miał Tż ja buty i taką wiązankę
Ja też będę miała balerinki, ale wydaje mi się że mogłabyś poszukać jakichś bardziej eleganckich. Ale na pewno będzie lepiej wyglądało, kiedy już będzie cała żółta stylizacja.

Cytat:
Napisane przez kropka2904 Pokaż wiadomość
Jeśli dodatki będą również żółte to buty na pewno nie będą wyglądały przypadkowo. Ja jednak postawiłabym na obcas (ale doskonale Cię rozumiem, że w takich nie chodzisz, a w końcu masz się bawić całą noc a nie narzekać na bolące i spuchnięte stopki )
Nie można całkowiecie odrzucić butów bez obcasa. Niektóre nie mogą mieć obcasów i koniec, nie ma zmiłuj. Chyba, że ktoś może je mieć, ale nie znalazł wygodnych, ja bym próbowała kupić na obcasie i rozchodzić.
Cytat:

a coś w tym stylu?
Te ładne.
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 12:17   #4335
marlenqa22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez no_doubt Pokaż wiadomość
Docik suknia piękna, ale ja bym chyba chciała znaleźć złoty środek, bo przy balerinkach tak średnio to wygląda moim zdaniem. Nie zrozum mnie źle - wyglądasz pięknie, ale więcej szyku dodadzą Ci inne buty
Też tak uważam. Kieca piękna.. ale te buty, nie pasują jakoś.
To nie jest tak że nie pasują żółte, ale te wyglądają jak takie buty na plażę, nie na wesele. Poszukaj może innych butów, bardziej uroczystych, nie koniecznie musi być to ogromna szpila

Ja sobie wymyśliłam że wypożyczę suknię, ale po tym co napisała no doubt, że jej nie chcą skracać- ehh.. a ja mała jestem, 162 cm boję się już tego poszukiwania..

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 12:18   #4336
no_doubt
Wtajemniczenie

Cytat:

a coś w tym stylu?
Te super

TEN dzień: 09.08.2014
Nasze największe szczęście: 18.05.2016 r.
no_doubt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 12:18   #4337
aneczka25057
Rozeznanie

Kaśka byli w Hotel Eleon Grand Resort & Spa http://www.holidaycheck.pl/hi/5f1245...7-b39ec0f591fa
Słowa kuzynki: "Wyspa gdzie słońce pali, a morze ma kolor turkusu. Hotel z pięknymi widokami, basenami, pysznym jedzonkiem i w 80% polską obsługą".
Ponoć obsługa ze swoich obowiązków wywiązywała się na 200%. A jak oglądałam fotki to mega im zazdrościłam tego wyjazdu
Tyle wiem Z opowiadań.
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 12:18   #4338
basiczek24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Myślę , że takie wyglądałyby zdecydowanie lepiej .
Ja też myślę że takie by w 100% lepiej pasowały. Docik te Twoje balerinki wyglądają - sorry ale obciachowo, to jest ślub więc wybrałabym bardziej uroczyste buty.
Aneczka, piesek słodziak
Pysia, pogadaj z Twoim narzeczonym. My z tż niewiele zarabiamy a jednak udało nam się zaoszczędzić na wesele, nie jechaliśmy przez to np. na wakacje. Z każdej wypłaty odkładamy na oszczędnościówkę i jakoś dajemy radę bo nie musimy mieć 3 lapków, 5 najnowszych modeli tv... A kino, czy pizza?? Na takie małe przyjemności zawsze znajdziemy kasę.

Jestem mamą
basiczek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 12:20   #4339
docik10
Zakorzenienie

Cytat:

a coś w tym stylu?
Śliczne są te buciki ale ja wam to wytłumaczę Suknie szukałam pod płaskie buty i jeśli ubiorę buty na obcasie to teraz będę wyglądać jakbym kieckę miała za krótką Głównym problemem jest to, że się zakochałam w moich butach i w sukni. Teraz mi jest trudno z nich zrezygnować, chociaż mam wątpliwości po waszych negatywnych opiniach. Dodam, że nie będziemy tańczyć tango na pierwszy taniec i będziemy mieć sporo utworów disco polo na weselu Bo niektóre z Was to będą miały bal. Ja niestety taka nie jestem, Tż mi tłumaczy, że kiedyś mnie odwiezie na leczenie, daleko daleko... gdzie ludzie spacerują w białych płaszczach, więc nie mogę mu pokazać, że już buty pod tą długą podróż kupiłam (czyt. białe) Taki żart sytuacyjny.

Bardzo Wam wszystkim dziękuje za rady Nawet jeśli były negatywne to się nie obrażam i nie odbieram tego źle, bo cenie szczerość
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 12:25   #4340
21klaudyna
Zadomowienie

Wiadomo wszystko zależy od osoby , sytuacji , wzrostu Tż. Ja mam 172 mój Tż 186 - więc mam w planach takie 10 cm . Moim zdaniem ( oczywścię nie wszyscy muszą się z nim zgadzać ) obcas przy dlugiej sukni wysmukla i poprawia się sylwetka,
Co do balerinek to tak jak pisała świat_katarzymy- powinny być bardziej eleganckie żeby całościowo grały z suknia ślubną która sama w sobie jest wymagającym elementem

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
Suknie szukałam pod płaskie buty i jeśli ubiorę buty na obcasie to teraz będę wyglądać jakbym kieckę miała za krótką
na zdjęciach które wrzuciłaś mam wrażenie że podciągasz suknie żeby było buty widać i delikatny obcas chyba nie dałby efektu za krótkiej sukni

"Zestarzej się przy mnie

Edytowane przez 21klaudyna
Czas edycji: 2013-11-25 o 12:26
Stary 2013-11-25, 12:26   #4341
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
Śliczne są te buciki ale ja wam to wytłumaczę Suknie szukałam pod płaskie buty i jeśli ubiorę buty na obcasie to teraz będę wyglądać jakbym kieckę miała za krótką Głównym problemem jest to, że się zakochałam w moich butach i w sukni. Teraz mi jest trudno z nich zrezygnować, chociaż mam wątpliwości po waszych negatywnych opiniach. Dodam, że nie będziemy tańczyć tango na pierwszy taniec i będziemy mieć sporo utworów disco polo na weselu Bo niektóre z Was to będą miały bal. Ja niestety taka nie jestem, Tż mi tłumaczy, że kiedyś mnie odwiezie na leczenie, daleko daleko... gdzie ludzie spacerują w białych płaszczach, więc nie mogę mu pokazać, że już buty pod tą długą podróż kupiłam (czyt. białe) Taki żart sytuacyjny.

Bardzo Wam wszystkim dziękuje za rady Nawet jeśli były negatywne to się nie obrażam i nie odbieram tego źle, bo cenie szczerość
Skoro jesteś pewna to najważniejsze żebyś Ty się dobrze czuła, bo to na pewno będzie widać na ślubie. Więc jak Ty będziesz zadowolona to będziesz pięknie wyglądała.
Zawsze możesz sobie kupić jeszcze jedne buty i zobaczyć, które będą ładniejsze. Ja mam taki plan
Stary 2013-11-25, 12:27   #4342
kasiula245
Raczkowanie

Cytat:

Piękna !!!!! mierzyłam taką na targach ślubnych na stoisku Cardano i się zakochałam w niej tylko oczywiście w żółtym złocie! A ty swoją gdzie kupujesz, tzn. u jakiego jubilera?
kasiula245 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 12:27   #4343
aneczka25057
Rozeznanie

czekooczekolada, basiczek
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
Stary 2013-11-25, 12:28   #4344
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość

Zawsze możesz sobie kupić jeszcze jedne buty i zobaczyć, które będą ładniejsze. Ja mam taki plan
Szczęściara , ja nawet jednych nie mogę znaleźć

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 12:28   #4345
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość

[/COLOR]
na zdjęciach które wrzuciłaś mam wrażenie że podciągasz suknie żeby było buty widać , że delikatny obcas chyba nie dałby efektu za krótkiej sukni
Trzymam suknie do góry bo jak opuszczę to jest idealnie nad buty.To poszukam jeszcze żółtych tylko przeważnie to są z dużym obcasem ja mogę mieć max 3 cm obcasa bo tak miała wcześniejsza PMka suknie szytą na drugim zdjęciu nie podnoszę sukni
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 12:33   #4346
aneczka25057
Rozeznanie

Cytat:

śliczna
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
Stary 2013-11-25, 12:34   #4347
nasturcja1308
Rozeznanie

Cytat:
najważniejsze żebyś Ty dobrze się czuła też będę mieć płaskie baleriny (jesteśmy równego wzrostu z Tż) na chwilę obecną mam białe, ale zastanawiam się czy nie wziąć jeszcze koloru

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 12:35   #4348
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aneczka25057 Pokaż wiadomość
Kaśka byli w Hotel Eleon Grand Resort & Spa http://www.holidaycheck.pl/hi/5f1245...7-b39ec0f591fa
Słowa kuzynki: "Wyspa gdzie słońce pali, a morze ma kolor turkusu. Hotel z pięknymi widokami, basenami, pysznym jedzonkiem i w 80% polską obsługą".
Ponoć obsługa ze swoich obowiązków wywiązywała się na 200%. A jak oglądałam fotki to mega im zazdrościłam tego wyjazdu
Tyle wiem Z opowiadań.
kurcze no az takiego budżetu nie mamy ale hotel mega
my chcemy sie zamknąć w 6 tysiącach za 2 osoby i nalepiej troche dłużej niż 7 dni nie wiem czy nam sie to uda
Cytat:
Napisane przez kasiula245 Pokaż wiadomość
Piękna !!!!! mierzyłam taką na targach ślubnych na stoisku Cardano i się zakochałam w niej tylko oczywiście w żółtym złocie! A ty swoją gdzie kupujesz, tzn. u jakiego jubilera?
NIX, oni są tylko w Ostrwie Wielkopolskim
Stary 2013-11-25, 12:37   #4349
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

cześć

Witam nowe PM

u mnie sypnęło śniegiem

i co to ja jeszcze chciałam.....

aaaaa wszystkiego najlepszego dla wszystkich Katarzyn
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 12:37   #4350
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Szczęściara , ja nawet jednych nie mogę znaleźć
Na pewno coś znajdziesz, jest tyle pięknych butów teraz. Zawsze można poszukać ich po zimie, jak szpilki, balerinki i czółenka zaczną królować w galeriach handlowych.

Cytat:
Trzymam suknie do góry bo jak opuszczę to jest idealnie nad buty.To poszukam jeszcze żółtych tylko przeważnie to są z dużym obcasem ja mogę mieć max 3 cm obcasa bo tak miała wcześniejsza PMka suknie szytą na drugim zdjęciu nie podnoszę sukni
Powodzenia Poszukaj na allegro, tam jest dużo balerinek. Chyba, że się boisz zakupów prze internet.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości