Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. IV ! - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-26, 10:42   #2431
amg88
BAN stały

Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. IV !

Ja wolę spędzać święta z moimi rodzicami. Nie ukrywam, że lepiej nawet gotuje
Zawsze jeździmy do niej, żeby nie było
amg88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 10:55   #2432
enzunio
BAN stały

Moja teściowa też jest fajna. Nie lubimy się z teściem

Wysłane z telefonu
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 10:58   #2433
Hikaru
Zakorzenienie

Dziekuję dziewczyny za rady i wsparcie w kwestii mojego świeta z Teżozwierzem

Cytat:
Napisane przez sugarfreeee Pokaż wiadomość
Hikaru, a ta data na dole, to jest Wasza rocznica? Nie dziw się chłopu, będziecie razem dopiero rok, wspólne święta Was jeszcze czekają...Zresztą nie wiesz, jak jego rodzice zareagowaliby na informację, że on z nimi świąt nie spędzi. Z moim chłopem zaczęłam wspólnie spędzać Święta dopiero jak zaczęliśmy być narzeczeństwem (może to po części ze względu na to, że nasze rodziny są dość daleko od siebie) a w tym roku zobaczymy się dopiero w drugi dzień Świąt, mimo, że na co dzień mieszkamy razem. Na wszystko przyjdzie czas
Pisałam to już wcześniej, ale w naszym przypadku ten rok w sumie nic nie znaczy, bo my jesteśmy sobie bardzo bliscy od 5 lat Mieszkamy od paru miesięcy z moją mamą i regularnie jeździmy tam do niego, także i ja u niego, i on u mnie jest zaproszony na święta na luzie, także to jest kwestia podzielenia gdzie spędzamy który dzień, a co do tego mamy inne wizje, bo ja chcę to opracować tak, żebyśmy potem dłużej mogli zostać u niego w mieście rodzinnym, ale też żeby złapać się w moją rodziną, bo ostatnio co była okazja jak moi przyjeżdżali to jechaliśmy spotkać się z jego cjemją.
I chłop też chce ze mną spędzić święta, nie jest tak, że mu się narzucam, po prostu nie możemy się dogadać co kiedy i gdzie.

Cytat:
Napisane przez martyna_tina Pokaż wiadomość
Tzn.
Co przywoziłam cały samochód wypchany rzeczami dla zwierząt too reagowali bardzo negatywnie i olewczo, że co oni mają z tym teraz zrobić i żebyśmy to po prostu gdzieś rzucili
.
Hikaru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 10:59   #2434
stokrotenka18
Zakorzenienie

ja mam mieszane uczucia co do przyszłych teściów.. ale wiem że nie jestem ich wymarzoną kandydatką na żonę TŻ, ale rok temu na święta powiedziała "Synowa" więc coś niby chyba pozytywnie jest. Staram się jakoś kontakt mieć lepszy niż kiedyś
spędze pewnie jeden ze Świąt.
Wigilię zawsze u babci mam. Ale obiecałam sobie że jak zamieszkamy razem to pierwsza wigilia w Nowym miejscu będzie u Nas i będzie to duża wigilia, bardzo duża (oby tyle miejsca było )

"Matka nie musi wszystkiego rozumieć – wystarczy, żeby kochała i ochraniała. No i była dumna."
Paulo Coelho
stokrotenka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 11:07   #2435
Hikaru
Zakorzenienie

Ja rodziców TŻ bardzo lubię Oni mnie też, ostatnio jak chciałam im dać luz, żeby TŻ sam pojechał, żeby sobie sami posiedzieli to jego mama sama mnie namawiała, żebym nie gadała głupot tylko przyjeżdżała

lexie, widziałaś gdzieś w Warszawie ładne portfele?

My Sylwestra pewnie spędzimy w domu z winem nie jesteśmy typem imprezowiczów, zdecydowanie
.
Hikaru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 11:23   #2436
kleo111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariairam Pokaż wiadomość
Zazdroszczę wszystkim, u których już popadało choć troszkę śniegu, też bym już chciała śnieg u mnie. Ciekawe, kiedy się doczekam

U mnie w Wigilię nigdy nie ma alkoholu, w pierwszy i drugi dzień świąt zawsze jakaś lampka wina do uroczystego obiadu czy coś takiego, ale bez przesady

Ja w tym roku postanowiłam zrobić sobie prezent, ale cały czas się nie mogę zdecydować, co bym chciała

Kilka dni temu byłam w IKEI i niestety się zawiodłam. Niby trochę różnych ozdób świątecznych było, ale mimo to zupełnie nie było czuć tej atmosfery. Ale oczywiście i tak nie wyszłam z pustymi rękami, kupiłam sobie takie lampki: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30259390/

A w Almi Decor takie "perełkowe" serduszko:
Bardzo ładne te lampki z Ikei

Cytat:
Napisane przez Hikaru Pokaż wiadomość
Dziekuję dziewczyny za rady i wsparcie w kwestii mojego świeta z Teżozwierzem

Pisałam to już wcześniej, ale w naszym przypadku ten rok w sumie nic nie znaczy, bo my jesteśmy sobie bardzo bliscy od 5 lat Mieszkamy od paru miesięcy z moją mamą i regularnie jeździmy tam do niego, także i ja u niego, i on u mnie jest zaproszony na święta na luzie, także to jest kwestia podzielenia gdzie spędzamy który dzień, a co do tego mamy inne wizje, bo ja chcę to opracować tak, żebyśmy potem dłużej mogli zostać u niego w mieście rodzinnym, ale też żeby złapać się w moją rodziną, bo ostatnio co była okazja jak moi przyjeżdżali to jechaliśmy spotkać się z jego cjemją.
I chłop też chce ze mną spędzić święta, nie jest tak, że mu się narzucam, po prostu nie możemy się dogadać co kiedy i gdzie.

Co przywoziłam cały samochód wypchany rzeczami dla zwierząt too reagowali bardzo negatywnie i olewczo, że co oni mają z tym teraz zrobić i żebyśmy to po prostu gdzieś rzucili
No to ładnie zareagowali- bez komentarza

Jeśli chodzi o prezent samej dla siebie to w tym roku do niego dokładają mi się rodzice, mąż, no i ja (wyprzedałam kilka rzeczy z szafy- co nie często mi się niestety zdarza, więc chyba zasługuję)

Jeśli chodzi o moich teściów to też nie mogę o nich złego słowa powiedzieć. Może nie są tak "idealni" o jakich marzyłam, ale nam młodym dają spokojnie żyć, nie narzucając przy tym swojej woli. Są też niestety bardzo bezpośredni, co kilka razy sprawiło mi przykrość, ale nie mieszkamy razem, więc nie jest źle

Wigilię wypadałoby abyśmy spędzili w tym roku u nich (dawno dawno temu z TŻ umawialiśmy się, że w przyszłości Wigilię będziemy spędzać raz u Jego rodziców, raz u moich- na razie mieszkamy z moimi) Ale im bliżej Wigilii, tym bardziej nie uśmiecha mi kolacja wigilijna właśnie u nich, dlatego, że w naszym domu jest więcej domowników (na czele z moją kochaną, małą siostrzenicą), a co za tym idzie jest dużo weselej Mąż przebiera się za Mikołaja, rozdaje prezenty Za to nie mam nic przeciwko żebyśmy pojechali zaraz po kolacji, podzielić się opłatkiem i złożyć życzenia

Instagram
kleo111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 11:27   #2437
stokrotenka18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kleo111 Pokaż wiadomość
Bardzo ładne te lampki z Ikei

No to ładnie zareagowali- bez komentarza

Jeśli chodzi o prezent samej dla siebie to w tym roku do niego dokładają mi się rodzice, mąż, no i ja (wyprzedałam kilka rzeczy z szafy- co nie często mi się niestety zdarza, więc chyba zasługuję)

Jeśli chodzi o moich teściów to też nie mogę o nich złego słowa powiedzieć. Może nie są tak "idealni" o jakich marzyłam, ale nam młodym dają spokojnie żyć, nie narzucając przy tym swojej woli. Są też niestety bardzo bezpośredni, co kilka razy sprawiło mi przykrość, ale nie mieszkamy razem, więc nie jest źle

Wigilię wypadałoby abyśmy spędzili w tym roku u nich (dawno dawno temu z TŻ umawialiśmy się, że w przyszłości Wigilię będziemy spędzać raz u Jego rodziców, raz u moich- na razie mieszkamy z moimi) Ale im bliżej Wigilii, tym bardziej nie uśmiecha mi kolacja wigilijna właśnie u nich, dlatego, że w naszym domu jest więcej domowników (na czele z moją kochaną, małą siostrzenicą), a co za tym idzie jest dużo weselej Mąż przebiera się za Mikołaja, rozdaje prezenty Za to nie mam nic przeciwko żebyśmy pojechali zaraz po kolacji, podzielić się opłatkiem i złożyć życzenia
a to musi być nie tylko radość dla małej
mówisz że jesteś Żoną Mikołaja ? A to można przesyłać Ci listy prezentów - byłam grzeczna!

"Matka nie musi wszystkiego rozumieć – wystarczy, żeby kochała i ochraniała. No i była dumna."
Paulo Coelho
Stary 2013-11-26, 11:37   #2438
dorot_qa
Zakorzenienie

Mam już część prezentu na wymianę, w tym tygodniu dokupię drugą część a Wam jak idzie?

razem 31.12.2007
zaręczeni 12.08.2014
ślub 19.09.2015

2015
książki 17
filmy 54

2016
książki 8
filmy 63
dorot_qa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 11:37   #2439
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:

lexie, widziałaś gdzieś w Warszawie ładne portfele?
Hm, jakoś nie rzuciły mi się w oczy

My też jesteśmy bardzo mało imprezowi, więc ja prawie co roku na sylwestra siedzę w domu i robię to z wielką przyjemnością
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 11:45   #2440
Ombre1002
Raczkowanie

Muszę się pochwalić, u mnie również spadł przed chwilą pierwszy śnieg ; )

Heheh co do teściowych to ja mam chyba świetną przyszłą teściową, skoro po niecałym roku znajomości nazywa mnie "synową" ;D

Chyba mnie lubi
Ombre1002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 11:45   #2441
wikajaga
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dorot_qa Pokaż wiadomość
Mam już część prezentu na wymianę, w tym tygodniu dokupię drugą część a Wam jak idzie?

Zapakowany, czeka grzecznie na wysłanie.

Odliczam do kolejnych świąt BN..
wikajaga jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-26, 11:46   #2442
Ombre1002
Raczkowanie

A co do prezentów dla samej siebie ; )
Tym razem robię, chociaż pewnie bez okazji też bym kupiła ;D
Po prostu bardzo spodobał mi się komplet bielizny ; )
Ombre1002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 11:53   #2443
allmode
Wtajemniczenie

Cytat:

Hm... wstyd przyznać, ale nijak. Idę na zakupy w weekend i w przyszły tygodniu.
Choć tak naprawdę wciąż nie mam pomysłu
allmode jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 11:54   #2444
karolinaaa92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Y a s m i n e Pokaż wiadomość

P.S. jestem właśnie po "Listach do M.", ten film mnie masakruje .
Świetny film na odprężenie przed świętami.
Cytat:
Napisane przez Hemikryptofit Pokaż wiadomość
Last Christmas - nigdy nie zrozumiem dlaczego to hymn świąt, skoro to smutna piosenka o rozstaniu....
Bo w tytule jest "christmas" właśnie.

Cytat:
U mnie rano 3 stppnie i proszy snieg, jest super, od razu wszystko jest piękniejsze
Ojj tak! Do tego świąteczne piosenki w tle i już czuć tę magię.

Cytat:
A ja powiem szczerze, że od razu poinformowałam mojego (wtedy jeszcze przyszłego ) męża, że święta to dla mnie wyjątkowy okres, który chcę spędzać z najbliższymi, dopóki jeszcze żyją i mogę się nimi nacieszyć. Jemu dałam wolną rękę - w końcu nie zakażę mu spotkać się w święta z rodziną. Sam wybrał, że chce spędzić ten czas ze mną. Mąż doskonale rozumie, że nie czułabym się komfortowo na wigilii u jego mamy, dlatego zwykle odwiedzamy jego bliskich jakoś do południa, wigilię spędzamy z moją rodziną, a to, co i z kim będziemy robić 25 i 26 grudnia, zależy tylko od naszych chęci. Może i jesteśmy samolubni, ale nie mamy zamiaru psuć sobie tych wyjątkowych dni jakimiś przymusowymi odwiedzinami i sztucznymi uśmiechami. Z pewnością znajdzie się ktoś, kto będzie miał do nas o to pretensje - trudno. Nie zawsze można wszystkich uszczęśliwić, a czasami trzeba skupić się na sobie.
Rozumiem Was. U mnie w domu niby są te wszystkie przygotowania, dekorowanie domu i ogrodu, prezenty itd., ale nie ma tej "ciepłej atmosfery" - w trakcie przygotowań są kłótnie, dom i ogród powinny być udekorowane tak, jak mama chce, po kolacji chwilę siedzimy i słuchamy kolęd, później ja idę do TŻa, siostra ma swoje sprawy, a rodzice włączają telewizor. U mojego TŻa znowu jest po prostu uroczysta kolacja, a później każdy ma swoje sprawy, chociaż mam nadzieję, że w tym roku będzie trochę inaczej, bo Jego brat z żoną i kilkumiesięczną córeczką po raz pierwszy od 10 lat spędzają święta w Polsce, więc może ta magia będzie jakaś większa.
W przyszłości, gdy będę miała już swój dom, to chciałabym pierwszą Wigilie zorganizować dla obu rodzin - byłoby gwarno, wesoło, rodzinnie.

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość

I pisze się pruszy czy prószy? Widzę sporo postów o śniegu, google mi podpowiada, że prószy. Ale jakoś dziwnie to słowo wygląda

A w ogóle mam pytanie, czy u Was w Wigilię i w święta pije się alkohol?
Prószy, bo jest tutaj wymiana ó - proch, proszek.
U mnie w Wigilię pije się jakieś wino, a w święta jeszcze jakąś domową nalewkę.

W BB więcej śniegu niż wczoraj, nadal trochę prószy jeszcze. Do tego świąteczne piosenki i już klimat czuć.

♥ i że Cię nie opuszczę... - 18.05.2019

karolinaaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 12:01   #2445
kleo111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotenka18 Pokaż wiadomość
a to musi być nie tylko radość dla małej
mówisz że jesteś Żoną Mikołaja ? A to można przesyłać Ci listy prezentów - byłam grzeczna!
Ja jestem śnieżynką, podaję Mikołajowi prezenty

Instagram
kleo111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 12:02   #2446
stokrotenka18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kleo111 Pokaż wiadomość
Ja jestem śnieżynką, podaję Mikołajowi prezenty
to już znam śnieżynkę

swoją drogą musi to super wyglądac jak dziecko się cieszy na widok Mikołaja. U mnie isotra chrześnicy się rozpłakała bo się bała go ale ona takim strachliwym dzieckiem jest

Paulo Coelho
Stary 2013-11-26, 12:21   #2447
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Asik_ Pokaż wiadomość
A spędza ktoś wigilię u teściów?
My co roku spędzamy Wigilię u teściów (najpierw jedziemy do moich rodziców na 2 godzinki, ale u nas jest taka zwykła wigilijna kolacja nie taka wypaśna jak u nich) I powiem szczerze, że cieszę się zawsze na tą Wigilię u nich jak dziecko. Mam cudnych teściów, siostra męża stała się moją przyjaciółką, uwielbiam jego babcię, ciocie i dzieciaki z rodziny. U nich Wigilia trwa aż do Pasterki, jest 12 potraw(albo i więcej), śpiewanie kolęd, niesamowity klimat Wszyscy ciśniemy się przy małym stole, a i tak nikomu nic nie przeszkadza.
U moich rodziców jest skromniej jesteśmy tylko z najbliższą rodziną, więc szybko się kończy. Za to zawsze Boże Narodzenie spędzamy już z moją rodzinką i wszyscy są zadowoleni.

I nigdy nie bałam się spędzania u nich świąt już po ślubie, może to też zależy od tego jakie się ma z nimi relacje.

Cytat:
My Sylwestra pewnie spędzimy w domu z winem nie jesteśmy typem imprezowiczów, zdecydowanie
Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
My też jesteśmy bardzo mało imprezowi, więc ja prawie co roku na sylwestra siedzę w domu i robię to z wielką przyjemnością
To tak jak i my Choć w tamtym roku Sylwester był u nas wszyscy się zjechali i była wielka imprezka. Wystarczyło mi tej balangi na kilka lat W tym roku siedzimy sami z winkiem albo czymś fajniejszym, filmami, może jakimiś grami planszowymi i super jedzonkiem pomysłu mojego męża
sherlook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 12:34   #2448
dorot_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez allmode Pokaż wiadomość
Hm... wstyd przyznać, ale nijak. Idę na zakupy w weekend i w przyszły tygodniu.
Choć tak naprawdę wciąż nie mam pomysłu
A wątek w Klubie Ci nie pomógł?

Cytat:
Napisane przez Ombre1002 Pokaż wiadomość
A co do prezentów dla samej siebie ; )
Tym razem robię, chociaż pewnie bez okazji też bym kupiła ;D
Po prostu bardzo spodobał mi się komplet bielizny ; )
A ja kupiłam sobie telefon

razem 31.12.2007
zaręczeni 12.08.2014
ślub 19.09.2015

2015
książki 17
filmy 54

2016
książki 8
filmy 63
dorot_qa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 12:37   #2449
enzunio
BAN stały

My w zeszłym roku byliśmy na wypas balu sylwestrowym. W tym roku nas nie stać, a na domówkę nie chcemy iść, więc filmy, szampan i jenga pewnie

Wysłane z telefonu
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-26, 12:37   #2450
Martita 88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cytruskowa6 Pokaż wiadomość
Ale zazdroszczę Wam śniegu U mnie ani gram nie spadł
u mnie tez nie, ale moze to i dobrze, ze jeszcze go nie ma

dziś rano obudziły mnie odgłosy skrobania szyb samochodów

w niedziele już grudzień
Let it stay here
2.07.2013- prawo jazdy w kieszeni
Martita 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 12:47   #2451
martyna_tina
Bang Bang Bang

Jeżeli chodzi o przebieranie się... To ja i mężu podczas wręczania prezentów - wigilia 2011
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4798.jpg (65,5 KB, 92 załadowań)

Wymiana zapachowa
martyna_tina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 12:49   #2452
amg88
BAN stały

My w tym roku z mężem zdecydowaliśmy, że nie robimy sobie prezentów
amg88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 12:54   #2453
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
Napisane przez ogorekpazurek Pokaż wiadomość
Ja sobie wczoraj prasowalam i mialam suchawki na uszach i sluchalam swiatecznych piosenek i spewalam GLOSNO a moje dzieic nie wiedzialy o co chodzi dzisiaj u mnie mniej swiateczny nastroj..jestem zmeczona praca a jutro jeszcze wczesniej bede musiala wstac, bo dostalam nowe zadanie w pracy i juz sie stresuje nalalam sobie mini-lampeczke wina i probuje sie odstresowac
Powodzenia w pracy! Na pewno dasz sobie świetnie radę!

Cytat:
Napisane przez Nimfa20 Pokaż wiadomość

Jest i u mnie
Hahahaha, jaka radość

Cytat:
Napisane przez mariairam Pokaż wiadomość
Zazdroszczę wszystkim, u których już popadało choć troszkę śniegu, też bym już chciała śnieg u mnie. Ciekawe, kiedy się doczekam

U mnie w Wigilię nigdy nie ma alkoholu, w pierwszy i drugi dzień świąt zawsze jakaś lampka wina do uroczystego obiadu czy coś takiego, ale bez przesady

Ja w tym roku postanowiłam zrobić sobie prezent, ale cały czas się nie mogę zdecydować, co bym chciała

Kilka dni temu byłam w IKEI i niestety się zawiodłam. Niby trochę różnych ozdób świątecznych było, ale mimo to zupełnie nie było czuć tej atmosfery. Ale oczywiście i tak nie wyszłam z pustymi rękami, kupiłam sobie takie lampki: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30259390/

A w Almi Decor takie "perełkowe" serduszko:
Bardzo ładne te lampki. Myślisz, że warte ceny? Może i ja sobie zakupię
U mnie w domu też alkoholu nie ma, praktycznie w całe święta.

Cytat:
Napisane przez Asik_ Pokaż wiadomość
A spędza ktoś wigilię u teściów?
Ja spędzam z rodziną Tż. W Wigilię najpierw u moich rodziców, później do Tż. Wszystko razem. Jak dzieliła nas większa odległość i nie było samochodu, spędzaliśmy święta osobno - cały czas wisieliśmy na telefonie, albo na gg

Rodzinkę Tż lubię... z jednym wyjątkiem, ale ten wyjątek nie spędza z nami świąt. To jest tak roszczeniowy człowiek, że bym go żywcem zagryzła.
Moi rodzice znów jęczą, że za krótko siedzimy, za rzadko jeździmy itp itd. Choć dzieli nas 8 min drogi. W tym roku planuję jechać tylko na Wigilię do rodzin, a 1. i 2. dzień cieszyć się świąteczną atmosferą z moim Tż. W zasadzie to dzięki niemu poczułam prawdziwą moc Bożego Narodzenia. W moim rodzinnym domu były wielkie awantury, matka zrzędzi, że znów musi "ciężko" pracować, bo my chcemy jeść, a jak jej zaproponuję pomoc w stylu - coś ugotuję i przywiozę, to już nie pasuje.

Zresztą moi rodzice by chcieli, żebym znów z nimi mieszkała...
BajaderkowaBaba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 12:55   #2454
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Jeżeli chodzi o przebieranie się... To ja i mężu podczas wręczania prezentów - wigilia 2011
Świetnie wyglądacie A Twojemu mężowi ten kostium Mikołaja idealnie pasuje Dzieciaki pewnie miały ogromną frajdę
sherlook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 13:00   #2455
Emocja20
Zadomowienie

Cytat:
Nie wiem czy miałaś okazję przetestować Flowerbomb, ale pozwolę sobie wyrazić swoje zdanie Miałam kiedyś Flowerbomb Extreme, od dłuższego czasu mam też Flowerbomb i żadnej z nich nie był dla mnie migrenogenny, przytłaczający czy zbyt narzucający się. Owszem, latem był bardziej wyczuwalny dla mnie samej, natomiast od kiedy zrobiło się chłodno, serwuję sobie więcej psiknięć, a zapach i tak czuję na sobie właściwie dopiero, kiedy wiatr rozwieje mi włosy czy zbliżę nos do nadgarstka, sweterka itd. Jednocześnie perfumy są wyczuwalne dla innych, ponieważ mężu wielokrotnie wspominał, że "bomba się za mną ciągnie"
Kurczę, wąchałam je tylko przez chwilę, może jednak i tą próbkę zamówię? Tyle jest tych zapachów, że ciężko się zdecydować A chciałabym jakiś taki ciepły, otulający i właśnie ogoniasty

Robię dziś na obiad kluski śląskie - moja kotka tego nie rozumie i ciągle skacze mi na plecy Jakieś pomysły jak ją oduczyć?
Body Express:4
TURBO:16
SzokTrening: 6
Skalpel II: 17
Total Fitness/Total Fitness TCh: 7/2
Biegam od 09.08.2013 - 150 min
Emocja20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 13:28   #2456
martuha20
Rozeznanie

Hej

Coraz bardziej świątecznie już jest

Widzę, że jest temat o teściach i o Świętach... ja najchętniej spędziłabym święta sama z TŻ... ale nie da się Generalnie to wolę u siebie w domu, a jego rodziny nie trawię raczej... co robi się coraz większym problemem

Maniaczka Yankee Candle

Jestem kierowcą
martuha20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 13:36   #2457
allmode
Wtajemniczenie

Cytat:
A wątek w Klubie Ci nie pomógł?
Troszkę pomógł. Ale konkretnego pomysłu nadal nie mam.

Martyna, świetne zdjęcie

Śniegu nie ma, świeci piękne słońce, a mnie rozbolała straszliwie głowa.
Muszę się wziąć za reroot lalki dla siostrzenicy męża, bo nie zdążę do gwiazdki.
allmode jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 14:06   #2458
karolinaaa92
Zakorzenienie

Co do Sylwestra, to rok temu byliśmy na fajnej imprezie (sukienki wieczorowe i garniaki) i bardzo nam się spodobało i w tym roku również zastanawiamy się nad taką opcją. Oboje uwielbiamy tańczyć, więc takie rozwiązanie jest chyba dla nas najlepsze.

♥ i że Cię nie opuszczę... - 18.05.2019

karolinaaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 14:51   #2459
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
Napisane przez karolinaaa92 Pokaż wiadomość
Co do Sylwestra, to rok temu byliśmy na fajnej imprezie (sukienki wieczorowe i garniaki) i bardzo nam się spodobało i w tym roku również zastanawiamy się nad taką opcją. Oboje uwielbiamy tańczyć, więc takie rozwiązanie jest chyba dla nas najlepsze.
zazdroszczę
BajaderkowaBaba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 15:13   #2460
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Napisane przez sherlook Pokaż wiadomość
Świetnie wyglądacie A Twojemu mężowi ten kostium Mikołaja idealnie pasuje Dzieciaki pewnie miały ogromną frajdę
Nie do końca... Na wigilii nie było żadnych dzieci, sami dorośli Poprosiłam męża aby się przebrał, bo chciałam przywołać cudowne wspomnienia z dzieciństwa

Cytat:
Napisane przez Emocja20 Pokaż wiadomość
Kurczę, wąchałam je tylko przez chwilę, może jednak i tą próbkę zamówię? Tyle jest tych zapachów, że ciężko się zdecydować A chciałabym jakiś taki ciepły, otulający i właśnie ogoniasty

Robię dziś na obiad kluski śląskie - moja kotka tego nie rozumie i ciągle skacze mi na plecy Jakieś pomysły jak ją oduczyć?
Dla mnie właśnie taki jest Flowerbomb (w ogóle nie wiem skąd ta nazwa - na mnie pachnie herbacianie-karmelowo ), Hypnotic Poison czy Organza Indecence (ale to już unikat, a cena czasami boli od samego patrzenia ) Z niższej, "celebryckiej" półki - bardzo fajne, słodkie, karmelowe - Fancy (Jessica Simpson) czy truskawkowo-kakaowo-kawowe Rebelle (Rihanna)

Cytat:
Napisane przez martuha20 Pokaż wiadomość
Hej

Coraz bardziej świątecznie już jest

Widzę, że jest temat o teściach i o Świętach... ja najchętniej spędziłabym święta sama z TŻ... ale nie da się Generalnie to wolę u siebie w domu, a jego rodziny nie trawię raczej... co robi się coraz większym problemem
Zawsze możecie zaliczyć szybką kawkę u rodzinki TŻta i resztę świąt spędzić tak jak macie na to ochotę

Cytat:
Napisane przez allmode Pokaż wiadomość
Troszkę pomógł. Ale konkretnego pomysłu nadal nie mam.

Martyna, świetne zdjęcie

Śniegu nie ma, świeci piękne słońce, a mnie rozbolała straszliwie głowa.
Muszę się wziąć za reroot lalki dla siostrzenicy męża, bo nie zdążę do gwiazdki.
Dziękuję
U mnie śnieg niestety też już zniknął A było tak pięknie

Wymiana zapachowa
martyna_tina jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości