Miłośniczki Zary część XXIX - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-26, 20:27   #4561
ladybird1122
Wtajemniczenie

Dot.: Miłośniczki Zary część XXIX

Cytat:
Napisane przez Arinka_ Pokaż wiadomość
Mnie się po pierwszych 2 treningach wydawało, że efekt jest taki że łoooooo szybko mi przeszło i po tych 2,5 tygodnia, gdzie nie ćwiczyłam dwa dni stwierdzam, że żadnych zmian nie widzę. Oczywiście to jest bardzo krótki czas i nie zamierzam się zniechęcac, bo tak jak pisałam najważniejsze, że w ogóle sie ruszam. Też mam problemy z kręgosłupem, szczególnie z dolną partią i dlatego od przyszłego tygodnia wracam na basen
Ja też ćwiczę E. Ch i trochę Mel. Chciałabym przewagę skalpela, ale nie potrafię ciągle tego samego ćwiczyć. Lepiej się czuję jak ćwiczę i nawet lubię jak na drugi dzien mieśnie (zakwasy)dają znać. Efekty pewnie były by lepsze, ale u mnie bez czekolady nie da rady
ladybird1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 20:27   #4562
cocos1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Bo Ty to chudzinka jesteś
Ja zaczęłam wraz ze zakupem pierwszej płyty wydanej dla Shape'a Później ćwiczenia odstawiłam głównie przez pracę, a im dłużej się zwleka z ćwiczeniami, tym ciężej do nich niestety wrócić. Teraz jednak jestem z siebie dumna, bo trwam przy postanowieniu, że muszę cosik ze sobą zrobić I robię

Kochana, my przed moim małżonem też zamykamy drzwi, bo on może i się nie śmieje, ale parodiuje Chodakowską i kiedy ja zieję jak lokomotywa, to on woła: "dalej, możesz więcej", "nie poddawaj się", "wstań natychmiast z podłogi" itd. Dlatego musimy ćwiczyć przy zamkniętym pokoju, bo gadanie małżona strasznie wkurza

to dobrze,że mnie mój nie widzi
cocos1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 20:28   #4563
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Bo Ty to chudzinka jesteś
Ja zaczęłam wraz ze zakupem pierwszej płyty wydanej dla Shape'a Później ćwiczenia odstawiłam głównie przez pracę, a im dłużej się zwleka z ćwiczeniami, tym ciężej do nich niestety wrócić. Teraz jednak jestem z siebie dumna, bo trwam przy postanowieniu, że muszę cosik ze sobą zrobić I robię
Kochana, to zyczę, abys wytrwała w ćwiczeniacj jak nadłuzej z jak najlepszymi efektami

Ja nie narzucam sobie nic, ani nie planuje. Myslalam tylko luźno, ze dobrze byłoby znów ćwiczyc, ale nic poza tym, bo wiem, ze u mnie takie myślenie ze trzeba zaczac nic nie da. Ja po prostu pewnego dnia się zabieram za coś i tyle Tak samo było z j. hiszpańskim

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 20:28   #4564
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda20003 Pokaż wiadomość
Ale dlaczego wymiękły? Siłownia fajna jest! Ja z mężem chodzę więc nam raźniej razem
Właśnie nie wiem, dlaczego Wersja oficjalna: brak czasu No cóż, mówi się trudno i ćwiczy w domu, z mamą Z nią też jest super
Mobilizuje mnie jak nikt inny

Cytat:
Napisane przez steam_engine Pokaż wiadomość
Aaaa i ja tez ćwiczę z Ewką, postanowiłam nie liczyć czasu ale będzie juz 5-6 tyg. TŻ twierdzi, ze widzi zmiany, ja niespecjalnie (te wizualne). Skalpel robię juz bez zająknięcia, więc postanowiłam spróbować turbo, jednak kondycja jeszcze nie ta póki co szukam porządnych butów, stanika sportowego i myślę nad obciążnikami na kostki.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
A może spróbuj Turbo robić partiami? Najpierw np. 15 minut, a na drugi dzień wydłuż o np. 5-10 minut, aż nim się obejrzysz, a przejdziesz całą płytkę
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 20:28   #4565
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Lepiej dla Twojego budżetu Gdzie jedziecie?
na wioskę
chociaż ja muszę jakoś mądrze dojechać w wigilię do mamy i nie wiem jeszcze jak to zrobię
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 20:29   #4566
klaudyjka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magda20003 Pokaż wiadomość
Ja też ćwiczę! Kupiłam karnet na siłownię i już 4 razy po dwie godziny intensywnie zasuwałam. Jutro też jadę

Na bieżni uwielbiam ćwiczyć Ostatnio byłam zgrzana jak smok ale miałam taaaki wolny umysł
ja niestety nie mogę biegać bo coś mam z kostkami - puchną mi . Pierwszy raz to się stało własnie w siłowni po bieżni -pomyślałam sobie, że mam złe obuwie. Po kilku latach jak się przeprowadziłam na wieś przy samym lesie pomyślałam, że kupuję buty do biegania i będą sobie biegać po lesie. Tak zrobiłam i po kilku dniach - znowu opuchlizna na kostkach . Może mam uszkodzone/nadwyrężone jakieś stawy, wiązadła czy coś ale już się pogodziałam z tym, że nie mogę za bardzo biegać.

instagram: https://instagram.com/klaudyjkaluna/
klaudyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 20:32   #4567
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladybird1122 Pokaż wiadomość
Ja też ćwiczę E. Ch i trochę Mel. Chciałabym przewagę skalpela, ale nie potrafię ciągle tego samego ćwiczyć. Lepiej się czuję jak ćwiczę i nawet lubię jak na drugi dzien mieśnie (zakwasy)dają znać. Efekty pewnie były by lepsze, ale u mnie bez czekolady nie da rady
Słodycze też mnie gubią niestety A jeszcze u mnie w pracy by codziennie jedli cosik słodkiego Powiem szczerze, że nawet, jak odmawiam to głupio się czuję, bo od razu słyszę teksty, że się odchudzam i jestem na diecie. Jakby nie można było po prostu zrozumieć, że nie codziennie mam ochotę na słodycze

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Kochana, to zyczę, abys wytrwała w ćwiczeniacj jak nadłuzej z jak najlepszymi efektami

Ja nie narzucam sobie nic, ani nie planuje. Myslalam tylko luźno, ze dobrze byłoby znów ćwiczyc, ale nic poza tym, bo wiem, ze u mnie takie myślenie ze trzeba zaczac nic nie da. Ja po prostu pewnego dnia się zabieram za coś i tyle Tak samo było z j. hiszpańskim
Może nie będę dziękować, żeby nie zapeszać

Ooo, hiszpańskiego też się kiedyś uczyłam Cudowny język
Stary 2013-11-26, 20:32   #4568
cocos1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudyjka Pokaż wiadomość
ja niestety nie mogę biegać bo coś mam z kostkami - puchną mi . Pierwszy raz to się stało własnie w siłowni po bieżni -pomyślałam sobie, że mam złe obuwie. Po kilku latach jak się przeprowadziłam na wieś przy samym lesie pomyślałam, że kupuję buty do biegania i będą sobie biegać po lesie. Tak zrobiłam i po kilku dniach - znowu opuchlizna na kostkach . Może mam uszkodzone/nadwyrężone jakieś stawy, wiązadła czy coś ale już się pogodziałam z tym, że nie mogę za bardzo biegać.
oj to chyba kiler też nie dla Ciebie bo tam się dużo skacze też sobie kiedyś załatwiłm kostki-skakaniem na skakance po 150 razy-ale przeszło
Stary 2013-11-26, 20:32   #4569
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez klaudyjka Pokaż wiadomość
A byłas z tym Kaludyjko u lekarza ortopedy? Bo moze warto, aby sie temu przyjrzał?

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-11-26, 20:33   #4570
iva78
Zakorzenienie

Cytat:

Kochana, my przed moim małżonem też zamykamy drzwi, bo on może i się nie śmieje, ale parodiuje Chodakowską i kiedy ja zieję jak lokomotywa, to on woła: "dalej, możesz więcej", "nie poddawaj się", "wstań natychmiast z podłogi" itd. Dlatego musimy ćwiczyć przy zamkniętym pokoju, bo gadanie małżona strasznie wkurza
dlatego ja zaczelam rano cwiczyc jak mnie nikt nie widzi
iva78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 20:34   #4571
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Może nie będę dziękować, żeby nie zapeszać

Ooo, hiszpańskiego też się kiedyś uczyłam Cudowny język
Jasne

Dawno się uczyłaś, pamietasz coś jeszcze z niego?
Noo, ja się zauroczyłam w tym jezyku, ale tak na ucho to Ci powiem, ze ...i tak kocham niemiecki Wiem, jestem wyjatkiem bo nikt nie lubi tego szwargotania, albo mało kto

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-11-26, 20:38   #4572
aniap1991
Zakorzenienie

Również proszę o zaproszenie do klubu!

któraś pytała o wizytę w pasażu jutro- ja będę, jak coś to priv
aniap1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 20:38   #4573
steam_engine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cocos1 Pokaż wiadomość
aż tyle stron? faktycznie chyba rekord
gratulacje za Ewke
Dziękuję tak, zawsze przed rozpoczęciem nadrabiania sprawdzam "co mnie czeka" i dzisiaj stwierdzam wyjątkową nadaktywność

Cytat:

A może spróbuj Turbo robić partiami? Najpierw np. 15 minut, a na drugi dzień wydłuż o np. 5-10 minut, aż nim się obejrzysz, a przejdziesz całą płytkę
Póki co stosuję taktykę jedna, dwie rundy (ogólnie jest ich chyba 8?) i kilka min przerwy. Zajmuje mi to 2x wiecej czasu ale jest satysfakcja z wykonania całego treningu czekam jednak na ten moment, kiedy przerwy nie będą mi juz potrzebne

steam_engine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 20:38   #4574
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iva78 Pokaż wiadomość
dlatego ja zaczelam rano cwiczyc jak mnie nikt nie widzi
U mnie ranki są niestety niemożliwe Z rana w pracy jestem. Czas znajduję dopiero wieczorem, a wtedy małżon jest już w domu Jak ćwiczyłam u nas w pokoju, to zawsze były komentarze Czasami tak mnie nimi rozśmieszał, że musiałam przestać ćwiczyć
Teraz przeniosłam się z mamą do salonu, zamykamy pokój i robimy swoje Czasami tylko małżon staje pod drzwiami i woła: "Dajesz, nie przestawaj" Ale nie jest to tak częste, jak wtedy, gdy ćwiczyłam przy nim
Za to po ćwiczeniach zawsze słyszę to samo: "mój buraczku, jestem z ciebie dumny"
Stary 2013-11-26, 20:39   #4575
cocos1
Zakorzenienie

Cytat:
Jasne

Noo, ja się zauroczyłam w tym jezyku, ale tak na ucho to Ci powiem, ze ...i tak kocham niemiecki Wiem, jestem wyjatkiem bo nikt nie lubi tego szwargotania, albo mało kto
podziwiam ja to poliglotką nie jestem, a próbowałam się nauczyc-ja muszę języka używac bo szybko zapominam
mój teśc mnie chciał przekonac do niemieckiego ( to jego jakby drugi rodzimy język) ale mu nie wyszło

Edytowane przez cocos1
Czas edycji: 2013-11-26 o 20:41
Stary 2013-11-26, 20:41   #4576
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
A kupiłas Rediczkowi w końcu te sznurowańce?

Bikery oddasz i weźmiesz nowe

A co Maca - niektórzy się skarża, ze Harmony własnie zbyt czerwony wychodzi na ich cerach.
Ja bym Tobie polecała do konturowania Taupe albo Sculpt - oba tylko w PRO. Ze stałej to w sumie mało co jest ciekawego. Ewentualnie bronzer Matte Bronze. Ale trzeba miec dobra ręke do jego nakładania aby nie przesadzic.
Jesli zbywsz Harmony, to zapraszam na wymiankowy

Aaa zapomniałam dodac, ze niektórzy stosują macowego Blota w ciemnych kolorach jako specyfiku do konturowania. Ja sama nigdy nie probowałam, wiec sie nie wypowiem
Tak, wybrałam Szajniemu najmniej sfatygowane egzemplarze.
A Pani powiedziałam,że " jestem prawonożna" z nerwów.

Ja generalnie mam już swój ulubiony produkt do konturowania (Lagunę Narsa), ale cholera zachciało mi się nowości. Te wypisane przez Ciebie zobaczę.Bardziej zdenerwowało mnie,że kolejny raz kolor wypada inny niż być powinien. Nawet dobieranie stacjonarnie często kończy się klapą.

Cytat:

Ja też czasami tworzę dialog.
"Możesz więcej" - A co Ty tam wiesz!
"Jeszcze 5" - "Dowcipnisia. Sama sobie rób!"
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 20:44   #4577
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Jasne

Uczyłam się kilka hiszpańskiego kilka lat, ale jednak nieużywany język zamiera. Teraz sporo rozumiem, ale jakbym miała sama cosik powiedzieć, to mam blokadę.

Kochana, to witaj w klubie Dla mnie niemiecki to najpiękniejszy język Mimo, że jest tak szorstki, to jednak go uwielbiam Jednak nie jestem tu obiektywna, bo jestem po germanistyce, także dziwne by było, jakbym go nie lubiła

Cytat:
Napisane przez steam_engine Pokaż wiadomość
Póki co stosuję taktykę jedna, dwie rundy (ogólnie jest ich chyba 8?) i kilka min przerwy. Zajmuje mi to 2x wiecej czasu ale jest satysfakcja z wykonania całego treningu czekam jednak na ten moment, kiedy przerwy nie będą mi juz potrzebne

Niedługo zrobisz całą płytę bez przerwy, zobaczysz
Sama miałam problem z przejściem całego turbo, choć ze skalpelem problemu nie miałam Jednak przy wydłużaniu ćwiczeń w końcu przeszłam całą płytę, aż w końcu poszło jak z płatka

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość

Sama też sobie komentuję, ale ja tam padam na twarz, ćwicząc z nią, więc mogę
A małżon, siedząc przy kompie, to się nie powinien odzywać Niestety on tego nie potrafi
Stary 2013-11-26, 20:46   #4578
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:
Słodycze też mnie gubią niestety A jeszcze u mnie w pracy by codziennie jedli cosik słodkiego Powiem szczerze, że nawet, jak odmawiam to głupio się czuję, bo od razu słyszę teksty, że się odchudzam i jestem na diecie. Jakby nie można było po prostu zrozumieć, że nie codziennie mam ochotę na słodycze
Ja się nawet nie oszukuję,bo i tak ze słodyczy nie zezygnuję, moge ograniczyć ewnt mój mąż też sie chichra jak widzi te pozycje do ćwiczeń z E.Ch ale się tym nie przejmuję, chociaż wole sama się torturować ja rok temu zaczynałam od Turbo i dawał wycisk, ale ja chyba jakscś dziwna jestem, bo najbardziej męczy mnie skalpel a najgorsze katusze przezyłam jak po długiej przerwie bez rozgrzewki włączyłam Trening z Gwiazdami (B. Sadowską)
Stary 2013-11-26, 20:47   #4579
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Uczyłam się kilka hiszpańskiego kilka lat, ale jednak nieużywany język zamiera. Teraz sporo rozumiem, ale jakbym miała sama cosik powiedzieć, to mam blokadę.

Kochana, to witaj w klubie Dla mnie niemiecki to najpiękniejszy język Mimo, że jest tak szorstki, to jednak go uwielbiam Jednak nie jestem tu obiektywna, bo jestem po germanistyce, także dziwne by było, jakbym go nie lubiła

Niedługo zrobisz całą płytę bez przerwy, zobaczysz
Sama miałam problem z przejściem całego turbo, choć ze skalpelem problemu nie miałam Jednak przy wydłużaniu ćwiczeń w końcu przeszłam całą płytę, aż w końcu poszło jak z płatka

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Sama też sobie komentuję, ale ja tam padam na twarz, ćwicząc z nią, więc mogę
A małżon, siedząc przy kompie, to się nie powinien odzywać Niestety on tego nie potrafi
Ja to mam taki zaje... plan na wiosnę - żeby ogarnąć bieganie od 0 (po zimie) i robić dziennie ok 10-12 km. Odkąd obejrzałam dokument o moim idolu, który mówił, że dziennie biega 12/15 a czasami po 20 km to mam motywację! Niestety nie dla mnie takie ćwiczenia typu Killer, drażnią mnie tylko, poza tym mam od urodzenia zrytą koordynację (chyba jeden z nielicznych minusów bycia leworęcznym, aczkolwiek wiem, że niektórzy nie mają z tym problemów, ja mam).

Do biegania to 3 dni biegać, 1 dzień przerwy itd

2701 ale ja spamuję

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby

Edytowane przez Lukardis
Czas edycji: 2013-11-26 o 20:48
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 20:47   #4580
klaudyjka
Wtajemniczenie

Cytat:
A byłas z tym Kaludyjko u lekarza ortopedy? Bo moze warto, aby sie temu przyjrzał?
nie byłam bo te kostki nie bolały tylko opuchlizna trochę przeszkadzała w chodzeniu głównie po schodach, a zresztą zeszła szybko po 2-3 dniach. A ja po lekarzach "latam" bardzo rzadko
Jakby mnie to bolało albo było jakieś bardzo uciążliwe to pewnie bym poszła

Dziewczyny albo ja jeszcze nie dostałam zaproszenia do klubu, albo nie dostanę bo nie zasłużyłam albo po prostu nie umiem tego znaleźć

instagram: https://instagram.com/klaudyjkaluna/
klaudyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 20:48   #4581
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez cocos1 Pokaż wiadomość
podziwiam ja to poliglotką nie jestem, a próbowałam się nauczyc-ja muszę języka używac bo szybko zapominam
mój teśc mnie chciał przekonac do niemieckiego ( to jego jakby drugi rodzimy język) ale mu nie wyszło
Ja tez nie jestem i najlepiej mi wychodzi ich nauka nie pod przymusem, ale dla przyjemnosci. Tak bylo z niemieckim i hiszpańskim.

No ludzie nie lubią szwabskiego i tyle. Jak chodziłam na kurs, to z lektorem świetnie się dogadywałam, bo on tak, jak i ja uwielbiał wprost niemiecki

Cytat:

Ja generalnie mam już swój ulubiony produkt do konturowania (Lagunę Narsa), ale cholera zachciało mi się nowości. Te wypisane przez Ciebie zobaczę.Bardziej zdenerwowało mnie,że kolejny raz kolor wypada inny niż być powinien. Nawet dobieranie stacjonarnie często kończy się klapą.
Super

Ha ha, ales Pani powiedziała

Nie wiem, czy coś Ci to pomoze, ale wstawiam fotkę z tym Sculptem na ryjku, bo akurat dzisiaj go miałam w użyciu.

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2013-11-27 o 17:37
Stary 2013-11-26, 20:49   #4582
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie ranki są niestety niemożliwe Z rana w pracy jestem. Czas znajduję dopiero wieczorem, a wtedy małżon jest już w domu Jak ćwiczyłam u nas w pokoju, to zawsze były komentarze Czasami tak mnie nimi rozśmieszał, że musiałam przestać ćwiczyć
Teraz przeniosłam się z mamą do salonu, zamykamy pokój i robimy swoje Czasami tylko małżon staje pod drzwiami i woła: "Dajesz, nie przestawaj" Ale nie jest to tak częste, jak wtedy, gdy ćwiczyłam przy nim
Za to po ćwiczeniach zawsze słyszę to samo: "mój buraczku, jestem z ciebie dumny"

oni się chyba boją,żebyśmy za piękne nie były, co by inne paprochy się nie oglądały
Stary 2013-11-26, 20:50   #4583
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się nawet nie oszukuję,bo i tak ze słodyczy nie zezygnuję, moge ograniczyć ewnt mój mąż też sie chichra jak widzi te pozycje do ćwiczeń z E.Ch ale się tym nie przejmuję, chociaż wole sama się torturować ja rok temu zaczynałam od Turbo i dawał wycisk, ale ja chyba jakscś dziwna jestem, bo najbardziej męczy mnie skalpel a najgorsze katusze przezyłam jak po długiej przerwie bez rozgrzewki włączyłam Trening z Gwiazdami (B. Sadowską)
Zrezygnować też nie potrafię niestety Jednak staram się ograniczyć Wiem , ile mnie później kosztuje spalanie jednego batonika, dlatego już tak nie wcinam słodkiego, jak kiedyś
Powiem Ci, że ja zdecydowanie bardziej wolę turbo, czy killera niż skalpel. Dla mnie te ćwiczenia są zbyt monotonne Ja tam wolę jakieś podskoki, bieganie itd.
Oj, ze Sadowską te ćwiczenia są strasznie męczące!!! I zawsze, jak je wykonuję nie mogę się nadziwić, jak ona mogła wytrzymać w tej bluzie?
Stary 2013-11-26, 20:50   #4584
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Cytat:
Mnie najlepiej sie ćwiczyło zaraz po wstaniu, Killer od razu stawiał mnie na nogi lepiej niż jakakolwiek kawa
U mnie efekty były już po 2 tygodniach widoczne Ale ja co dzień ćwiczyłam. Z tym, ze zaczynałąm od Ewki, a skończyłam na Jillian
Ja muszę nieskromnie powiedzieć ze ćwiczę w tygodniu około 6-7 godzin, nieraz po 2 godz dziennie i ostatnio za Twoja namową zrobiłam abs z jillian i jest faktycznie mega ! U mnie jest problem, ze uwielbiam słodycze, jem je garściami i jeszcze TZ mnie lubi utuczyc

kama-hh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 20:51   #4585
starlit
catch me if I fall.

Cytat:

Kochana, my przed moim małżonem też zamykamy drzwi, bo on może i się nie śmieje, ale parodiuje Chodakowską i kiedy ja ziaję jak lokomotywa, to on woła: "dalej, możesz więcej", "nie poddawaj się", "wstań natychmiast z podłogi" itd. Dlatego musimy ćwiczyć przy zamkniętym pokoju, bo gadanie małżona strasznie wkurza

ja chyba jestem jakas inna, bo skalpel mnie mega nudzi co prawda meczy tez mega, ale jakos nie mogę znieść tych cwiczen
Stary 2013-11-26, 20:51   #4586
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:

Zgadza sie, szkoda, bo człowiek uczył sie czegoś pare lat, potem nieużzywał a potem poszła nauka w kosmos w wiekszosci...

Aaaa, jak miło! A juz myslalam ze tylko ja lubie szwabski a tu taka Uberraschung

Na germanistyke miałam ochote iśc, ale z pewnego powodu nie poszłam

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-11-26, 20:51   #4587
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:

: cojest:

ja podobne dialogi prowadzę, tylko mniej przebieram w środkach
Stary 2013-11-26, 20:52   #4588
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
Ja to mam taki zaje... plan na wiosnę - żeby ogarnąć bieganie od 0 (po zimie) i robić dziennie ok 10-12 km. Odkąd obejrzałam dokument o moim idolu, który mówił, że dziennie biega 12/15 a czasami po 20 km to mam motywację! Niestety nie dla mnie takie ćwiczenia typu Killer, drażnią mnie tylko, poza tym mam od urodzenia zrytą koordynację (chyba jeden z nielicznych minusów bycia leworęcznym, aczkolwiek wiem, że niektórzy nie mają z tym problemów, ja mam).

Do biegania to 3 dni biegać, 1 dzień przerwy itd

2701 ale ja spamuję
Jejcia, ja to się cieszę, jak przebiegnę 4 km, a Ty tu o 10 piszesz Choć zimą biegać uwielbiam i zamierzam co kilka dni biegać

Cytat:
Nie wiem, czy coś Ci to pomoze, ale wstawiam fotkę z tym Sculptem na ryjku, bo akurat dzisiaj go miałam w użyciu.
Cori, to Ty??

Cytat:
[/B]

oni się chyba boją,żebyśmy za piękne nie były, co by inne paprochy się nie oglądały
Chyba tak
Stary 2013-11-26, 20:53   #4589
havana
Zadomowienie

Jak tu tyle off-topów, to mam nadzieję, że mnie za mój nie zabijecie bo prośba dotyczy Mango, tylko na mangowym nie ma takiego ruchu Czy któraś z Was mogłaby mi przy okazji wizyty w sklepie zanabyć te dwa sweterki?:p rosi: Online wykupione i zaczęłam wątpić, że się ponownie pojawią, a jeszcze żeby były dostępne jednocześnie i zamówić za jedną przesyłką to już w ogóle...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 13010003_N1.jpg (24,9 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 13010003_10.jpg (25,7 KB, 16 załadowań)
havana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 20:53   #4590
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez kama-hh Pokaż wiadomość
Ja muszę nieskromnie powiedzieć ze ćwiczę w tygodniu około 6-7 godzin, nieraz po 2 godz dziennie i ostatnio za Twoja namową zrobiłam abs z jillian i jest faktycznie mega ! U mnie jest problem, ze uwielbiam słodycze, jem je garściami i jeszcze TZ mnie lubi utuczyc

Kama, gratuluje!!!! Tak trzymac
No moiwm zdaniem Jillian ma fajniejsze ćwiczenia niż Ewka. Nie takei monotonne.

Live long and prosper
🖖🏻
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości