Miłośniczki Zary część XXIX - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-26, 23:44   #4711
miqqa
Raczkowanie

Dot.: Miłośniczki Zary część XXIX

Zaryzykuję - mogę prosić o zaproszenie do klubu
Wiem, że mało się udzielam ale szczególnie podczas wyprzedaży staram się informować gdzie, co, za ile
Znam asortyment Zar krakowskich na bieżąco oraz - jak co roku, będę w styczniu w Londynie i Bicester Vilage więc z chęcią zeznam co nowego (że o podróży do Parndorfu nie wspomnę bo wstyd - Korsomaniczki wiedzą co i jak)
to jak, uda się - chętnie pomogę informacyjnie w ciężkim okresie
miqqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 23:54   #4712
aroniasty
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
Hehe, ja najgorszego mam 9.12, wcześniej 4.12, potem 23.01, reszty nie wiem jeszcze
Błoga nieświadomość jest chyba lepsza. Do końca tyg jak dobrze pójdzie będę miała 2 z 3 rozdziałów mgr napisane
Oj dziewczyny proszę Was nie wspominajcie o pracy mag, bo aż mi się coś robi. Ja jestem na inż i muszę oddać pracę do końca stycznia, i to doświadczalną. Ide pisać...
aroniasty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 23:55   #4713
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Wiwat i oklaski dla mnie, nadrobilam circa 30 stron watku

A pamiętasz co czytałaś?

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
ja też nie wiem co się dzieję, dlatego staram się oszczędzać, też mam oko lewe spuchnięte , ale watku zarowego nie moglam odpuścić

ja nie lubię chodakowskiej od pewnego czas ćwiczę z Mel i Tż też mnie mobilizuję ale on uwielbia siłownię i zdrowy tryb życia więc akurat w tym przypadku jest git
ogólnie dziewczyny szacun , że ćwiczycie z chodakowską, bo ja nie dałabym rady tych wszystkich jej ćwiczeń, chyba nie mam kondycji aż takiej
O, wzięłaś się za Melanie? Super

Mam nadzieję, że oko się szybko naprawi! Jejku, co się dzieje, jakaś plaga z oczami na wątku

Phoebee, dopiero doczytałam o bikerach Dune

Normalnie nie ogarniam dzisiaj wątku
RedShine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 00:01   #4714
aroniasty
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Arinka_ Pokaż wiadomość
Mnie się po pierwszych 2 treningach wydawało, że efekt jest taki że łoooooo szybko mi przeszło i po tych 2,5 tygodnia, gdzie nie ćwiczyłam dwa dni stwierdzam, że żadnych zmian nie widzę. Oczywiście to jest bardzo krótki czas i nie zamierzam się zniechęcac, bo tak jak pisałam najważniejsze, że w ogóle sie ruszam. Też mam problemy z kręgosłupem, szczególnie z dolną partią i dlatego od przyszłego tygodnia wracam na basen

Widzę że dużo tu osób ćwiczy Ja już od pół roku dzień w dzień i też zaczynałam od Ewki ale strasznie mnie to nudzić zaczęło i małe efekty były, przerzuciłam się na fitnessblender i zakochałam się w ich treningach znacie? Mnóstwo tego mają, wszystko fajnie rozpisane ile kalorii na jakie partie itp. Fajny można trening skomponować i efekty niesamowite- bez utrzymania diety mam mały kaloryferek
Stary 2013-11-27, 00:04   #4715
eleonorka cyrolka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
No dzisiaj watek pruje do przodu jak opętany

Dziękuje ślicznie
\
ja ide popracowac wracam a tu 15 stron +
nie daje rady obrobic

dzis kupilam owce grafitowa i owieczkogolfa szarego oraz czapke z uszami
a ten z kapturem chyba oddam gniecie sie a swetrow prasowac nie bede i musze zareklamowac zloty lancuch z zary bo zloty kolor schodzi
eleonorka cyrolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 00:08   #4716
caat
Zakorzenienie

Hej

Posiada, któraś z Was ten płaszcz ??

1.jpg2.jpg3.jpg

Szukałam eleganckiego płaszcza na zimę, ale wszystko co wpadło mi w ręce było straaasznie cienkie
I zdecydowałam się na nią. Jeśli, ktoś z Was ją posiada i już nosił to proszę o relację
caat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 00:30   #4717
aroniasty
Wtajemniczenie

A i przepraszam że się powtarzam za wszystkimi ale Corii - Jak widzę takie fotki to mam ochotę wrócić do naturalnego ciemnego brązu bo uwielbiam ciemną oprawę oczu plus ciemne włosy... a sama zrobiłam sie na blondynkę

---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ----------

[QUOTE=steam_engine;439021 90]Haha dziękuję bardzo, za (jak to się mówi) "propsy"

Dziewczyny, przepraszam za rozwijanie kolejnego offa ale potrzebuje to komuś powiedzieć, a moje koleżanki to raczej tych żali nie zrozumieją od niedawna jedna dziewczyna z mojej grupy reklamuje na fb nowo otwarty sklep internetowy swojej mamy. Prosi o lajki, informuje o konkursach itp. Nazwa sklepu sugeruje, iż można u nich nabyć markowe, luksusowe towary. Z ciekawości weszłam na stronę... A tam same podróby! Zdjęcia, po których od razu widać, że "coś jest nie tak", a ceny... Okulary Burberry 130, ray ban 150, kuferek LV 250, zegarek MK 150, słynne bikini Agent Provocateur 200zl.
Nie potrafię zrozumieć jak tak mozna? Kumam, rodziców trzeba wspierać, ale jak mozna reklamować ewidentne podróby (na stronie oryginalne zdj katalogowe jak i te "własne"). Popularne produkty najwiekszych marek z cenami 3-cyfrowymi... Nie wierze, ze dziewczyna nie jest tego świadoma. Ja bym sie ze wstydu szybciej spaliła, niż zachęciła publicznie moich znajomych do takich "zakupów"

No cóż, pewnie nie widzi w tym nic złego - 80% ludzi na allegro też... Ostatnio oglądałam właśnie podróbki na aliexpress, conversy i air axy po 20 dolarów Nie wiem tylko czy ludzie nie zdają sobie sprawy że w UE handel podróbkami jest nielegalny? Bo jestem pewna że kupuje napewno na chińkich stronach po parę dolarów..
Stary 2013-11-27, 00:48   #4718
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Pochwalę się swoim kocykiem i sukienką z TRF

Poza tym co myślicie o pasiaku z H&M?
we wszystkim jak zawsze super szkoda, że tak rzadko zdjęcia wrzucasz

---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ----------

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43902767]
Cytat:
Corii a miałaś może ten rozświetlacz z limitki kolor Superb? Kurcze odkupiłam go od jednej dziewczyny i na mojej bladej skórze nie wiem czy to dobre połączenie A tak mi się zawsze marzył..

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Po 22 mnie zazwyczaj nic nie rozprasza, gorzej tylko jak trzeba wstać o 6, kiedy ja tak lubię chodzić spać Chociaż staram się pilnować, że max 24 i do łóżka.

Wczoraj jak padłam o 17 to wstałam o 8-9

Z butami nie mam wyboru, w ciemno kupować nie chcę, a zostało 20 par (38)..[/
QUOTE]

Podziwiam Ja zazwyczaj jak się miałam uczyć to szłam wcześniej spać ale za to wstawałam wcześniej np. 4 lub 5 rano Tez spokój i cisza ..... nic nie rozpraszało
Butki schodzą....Jak kupowałam swoje to było ponad 30 par z mojego rozmiaru .... a dzisiaj zaledwie 19
ja z kolei wolałam do 4 rano się uczyć niż wstawać. Choć wiem,że rano dużo szybciej " chodzi do głowy" ale nauka zawsze pzegrywała o tej porze ze snem, nawet za cenę "pały" w ogóle nocnym makiem jestem

---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ----------

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Przeeeeepięknie

To i ja dołączę. też jestem po germanistyce, mąż Niemiec i tylko po niemiecku z nim gadam. Już mam sny po niemiecku

We wszystkim pięknie
ciekawe jakie mogą być to sny po niemiecku:brzyda l:
ladybird1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 01:16   #4719
zua
Wtajemniczenie

Czy któraś z Was widziała na żywo taką torebkę? Wygląda jako tako?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8793204040_1_1_1.jpg (57,8 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8793204105_1_1_1.jpg (65,6 KB, 4 załadowań)
zua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 05:38   #4720
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Napisane przez ladybird1122 Pokaż wiadomość
we wszystkim jak zawsze super szkoda, że tak rzadko zdjęcia wrzucasz

ja z kolei wolałam do 4 rano się uczyć niż wstawać. Choć wiem,że rano dużo szybciej " chodzi do głowy" ale nauka zawsze pzegrywała o tej porze ze snem, nawet za cenę "pały" w ogóle nocnym makiem jestem

---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ----------

ciekawe jakie mogą być to sny po niemiecku:brzyda l:
Widzisz chyba Cię posłuchałam, zasnęłam grubo po 1, a wstałam 30 min temu

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 07:28   #4721
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Wstawiaj wstawiaj Ja tam chętnie pooglądam i dalej bedę wpadać w komplesy Może drugi raz Skalpel włączę
Cytat:
Napisane przez RedShine Pokaż wiadomość

Jutro tu nie zaglądam, kolejna kusi wiśnią

Cytat:
Napisane przez nikisa Pokaż wiadomość
kocyk
bardzo mi się podoba na Was, ale jak przymierzam, to czuje, że za wielki dla mnie najgorsze, że mam tak samo z innymi szalikami z innych sklepów muszę poćwiczyć Twoje wiązanie

A pasiak super, jutro kupie swojego Taki tulipanowy krój zdecydowanie bardziej mi odpowiada
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43901913]Pokaż, pokaż [/QUOTE]

Dziękuję Dziewczyny Umiecie człowiekowi poprawić humor

Cytat:
Kocham Dostaję przy nim ślinotoku i lepiej mieć coś słodkiego w domu wtedy
Wyjątkowo intensywny ten zapach, jeszcze dzisiaj rano go czuję

Cytat:

Z butami nie mam wyboru, w ciemno kupować nie chcę, a zostało 20 par (38)..
Nie kuście, bo nie potrzebuję takich szpilek, a te baaardzo mi się podobają

Cytat:
Napisane przez olaola1 Pokaż wiadomość
pięknie wyglądasz , jakiś dłuższy egzemplarz masz tej szarej sukienki, mi moja ledwo tyłek zakrywa
To akurat bardzo prawdopodobne

Cytat:

We wszystkim pięknie
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
Pięknie
A pasiak cudowny Z jakiego jest materiału?
Sztywny, sukienkowy, 98% bawełna 2% elastan
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 08:01   #4722
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Cytat:
Napisane przez steam_engine Pokaż wiadomość
Haha dziękuję bardzo, za (jak to się mówi) "propsy"

Dziewczyny, przepraszam za rozwijanie kolejnego offa ale potrzebuje to komuś powiedzieć, a moje koleżanki to raczej tych żali nie zrozumieją od niedawna jedna dziewczyna z mojej grupy reklamuje na fb nowo otwarty sklep internetowy swojej mamy. Prosi o lajki, informuje o konkursach itp. Nazwa sklepu sugeruje, iż można u nich nabyć markowe, luksusowe towary. Z ciekawości weszłam na stronę... A tam same podróby! Zdjęcia, po których od razu widać, że "coś jest nie tak", a ceny... Okulary Burberry 130, ray ban 150, kuferek LV 250, zegarek MK 150, słynne bikini Agent Provocateur 200zl.
Nie potrafię zrozumieć jak tak mozna? Kumam, rodziców trzeba wspierać, ale jak mozna reklamować ewidentne podróby (na stronie oryginalne zdj katalogowe jak i te "własne"). Popularne produkty najwiekszych marek z cenami 3-cyfrowymi... Nie wierze, ze dziewczyna nie jest tego świadoma. Ja bym sie ze wstydu szybciej spaliła, niż zachęciła publicznie moich znajomych do takich "zakupów"

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Tez zauważyłam ze ostatnio na fb coraz wiecej takich "markowych" sklepów .. Ja nie rozumiem fenomenu kupowania podrób a na insta to pełno dziewczyn chwali sie tymi podróbkami
Cytat:
Kocham Dostaję przy nim ślinotoku i lepiej mieć coś słodkiego w domu wtedy

Dziękuję

Powiem tak: bikerka jest boska

Widziałam, że to napiszesz

Oj tak, wychodzące mięsnie to jest to! Uwielbiam to uczucie

No nie ma, niestety

A co do koronki to ja wiążę jak chustę - trójkąt i dookoła szyi
Nie chcesz ode mnie tego sloja? Mam 3/4, nie moj zapach, wole słodkie

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Ooooj, że taka 'ciężka' mi chodziło, noooo Ale nie powiem, wzrok przykuwa!

Ja pisałam o Narsie, kolor Laguna.
Tyle osób zachwyca tego Nars naprawdę fajny? Można nim krzywdę zrobic? Bo ja nie umiem dobrze konturowac :P

Cytat:
Na pocieszenie zatem dodam, że limitki macaowe czasem wracają, wiec kto wie

Ja próbowałam ja wiązać tak, jak piszesz, ale u mnie był efekt pt. "babciu, macie grzybki"?
Jakby wrócił z Mac rozswietlasz redhead i cień sienna dałabys znać?

kama-hh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 08:06   #4723
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
No człowiek ma to do siebie, że chciałby efekty szybko widzicieć, a jak ich nie ma to się równie szybko zniechęca. Ale nie tym razem Tym razem nie zamierzam się poddawać i zawalczę o siebie

W pełni zasłużenie jestes z siebie dumna Mam nadzieję, że zapał i motywacja utrzymaja się Nam wszystkim ćwiczącym, za co trzymam kciuki
Masz rację, kiedy człowiek widzi szybko efekty, to chce ćwiczyć jeszcze bardziej. Jednak efekty prędzej czy później się pojawią, trzeba być cierpliwym

Ja również trzymam za nas wszystkie kciuki, żeby nasz zapał nie minął równie szybko, jak się pojawił

Cytat:
Jeszcze może jutro coś cyknę, bo mam wiśniową bluzkę z baskinką i sukienkę w róże.
Czekamy na fotki

Cytat:
Napisane przez steam_engine Pokaż wiadomość

Też nie rozumiem, jak tak można, jednak niestety wiele osób w podróbach widzi sposób na niezły biznes. Podam Ci przykład z naszych tegorocznych wakacji. Byliśmy w Turcji, gdzie jak wiadomo podróbka goni podróbkę Gdy wracaliśmy do domu, na lotnisku stała przed nami grupka dziewczyn wraz ze swoimi mamami i komentowały, że przyjechały na tydzień tylko po to, żeby zrobić zakupy, które później wystawią na All. Szczerze mówiły o tym, że na samych perfumach zarobią ok. 70 zł O reszcie nie wspomnę. Nie wiem, jak tak można nabijać ludzi w butelkę Ale jak widać, niektórym to nie robi różnicy, ważne, że portfel jest pełen
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 08:07   #4724
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]nie wiem co jest grane ale coś mi się stało z okiem, spuchnięte się coraz bardziej robi
Ale tylko powieka Ci spuchła, czy dodatkowo oko też Cię boli?

Cytat:
To i ja dołączę. też jestem po germanistyce, mąż Niemiec i tylko po niemiecku z nim gadam. Już mam sny po niemiecku
To Ty masz super, bo kontakt z językiem masz na co dzień

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Wiwat i oklaski dla mnie, nadrobilam circa 30 stron watku

Cytat:
ja nie lubię chodakowskiej od pewnego czas ćwiczę z Mel i Tż też mnie mobilizuję ale on uwielbia siłownię i zdrowy tryb życia więc akurat w tym przypadku jest git
ogólnie dziewczyny szacun , że ćwiczycie z chodakowską, bo ja nie dałabym rady tych wszystkich jej ćwiczeń, chyba nie mam kondycji aż takiej
Powiem szczerze, że ja też jej nie lubię, bo mnie wkurza swoim gadaniem i tym, że niedługo wyskoczy mi z lodówki. Jednak same jej ćwiczenia sporo mi dają, dlatego zaciskam zęby i ćwiczę z nią dalej

Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
Co do ćwiczeń - też ćwiczę z Chodakowską - ponownie zaczęłam 2 tygodnie temu Na razie Skalpel, jak się trochę wdrożę dołożę kilera
Brawo

Cytat:
Napisane przez aroniasty Pokaż wiadomość
Widzę że dużo tu osób ćwiczy Ja już od pół roku dzień w dzień i też zaczynałam od Ewki ale strasznie mnie to nudzić zaczęło i małe efekty były, przerzuciłam się na fitnessblender i zakochałam się w ich treningach znacie? Mnóstwo tego mają, wszystko fajnie rozpisane ile kalorii na jakie partie itp. Fajny można trening skomponować i efekty niesamowite- bez utrzymania diety mam mały kaloryferek
Nie słyszałam o tych ćwiczeniach? Gdzie można je znaleźć?

Cytat:
Napisane przez ladybird1122 Pokaż wiadomość
ja z kolei wolałam do 4 rano się uczyć niż wstawać. Choć wiem,że rano dużo szybciej " chodzi do głowy" ale nauka zawsze pzegrywała o tej porze ze snem, nawet za cenę "pały" w ogóle nocnym makiem jestemniemiecku: brzydal::brzydal :
Oj, ja wieczorem uczyć się nie potrafię. Wszystko mnie rozprasza, a poza tym mam wrażenie, że mój mózg nie pracuje już tak, jak powinien Mogę tysiąc razy czytać to samo i zupełnie nic mi do głowy ni wchodzi Za to rano uczy mi się idealnie
Stary 2013-11-27, 08:11   #4725
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Ja poznałam przez przypadek i jutro napiszę czy poskutkowało.
Daj koniecznie znać Jeśli ten sposób rzeczywiście pomoże, to mój też wyląduje w zamrażarce

Cytat:
No, polecam tam zakupy, ja zawsze sie w macu spłukuje
A dla Ciebie spejszyl dzisiejszy makijaz z bliska
Kochana, piękny makijaż Kreskę masz wykonaną ą kredką, o której pisałaś?
Jejcia, miałam na wyprzedaże odkładać, a tu kolejną rzecz chcę

Cytat:
Napisane przez cocos1 Pokaż wiadomość
ostatni odcinek ?buuuu
Ostatni tej serii Wiosną puszczą kolejne odcinki
Też jednak żałuję, że będzie trzeba czekać kilka miesięcy na kolejne odcinki. Lubię ten serial, jako jeden z nielicznych i oglądam regularnie
Stary 2013-11-27, 08:15   #4726
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Beatko bbbeee zazdroszczę Ci tej znajomosci i obcowania z językiem ja kurka nie mam zapału do języków

Stary 2013-11-27, 08:41   #4727
acupof
Raczkowanie

kilka fotek z bieliźnianą sukienką koronkową za 149 zł, ktoś pytał,

http://a-cup-of-ideas.blogspot.com/2...mple-lace.html

udało mi się ją dorwać
acupof jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 08:50   #4728
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
Pochwalę się swoim kocykiem i sukienką z TRF

Poza tym co myślicie o pasiaku z H&M?
świetny kocyk! aż zaczęłam sie zastanawiać czy dobrze zrobiłam biorąc tą drugą wersję kolorystyczną
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 08:51   #4729
martitkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
zapytam jutro i dam znac
Kochana będę Ci bardzo wdzięczna, ciągle mam nadzieję że jednak będzie, bo jak nie to po co mi ta galeria
martitkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 08:52   #4730
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez slomka Pokaż wiadomość
nie wiem czy się przyznawać ciemnym pudrowym różem Lumiere, czasem bronzerem sypkim Meow

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

o to to, nie dokopałam się, dziękuję, idę poczytać, może pomacam jak gdzieś znajdę
Bronzera Meow jeszcze nie mialam wiec moze warto zamowic? Testuje z EDM ale troche sie zlewa z caloscia ( za jasny odcien no ale gratisow sie nie wybiera ) i fajne roze maja

Cytat:

Ewcik nie martw sie ja tez Ewke troche oszukuje

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Daj koniecznie znać Jeśli ten sposób rzeczywiście pomoże, to mój też wyląduje w zamrażarce

Kochana, piękny makijaż Kreskę masz wykonaną ą kredką, o której pisałaś?
Jejcia, miałam na wyprzedaże odkładać, a tu kolejną rzecz chcę

Ostatni tej serii Wiosną puszczą kolejne odcinki
Też jednak żałuję, że będzie trzeba czekać kilka miesięcy na kolejne odcinki. Lubię ten serial, jako jeden z nielicznych i oglądam regularnie

O jakim serialu mowa bo chyba cos przegapilam
iva78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 08:54   #4731
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acupof Pokaż wiadomość
kilka fotek z bieliźnianą sukienką koronkową za 149 zł, ktoś pytał,

http://a-cup-of-ideas.blogspot.com/2...mple-lace.html

udało mi się ją dorwać
Nie chciałabym Cię urazić, ale mnie ta sukienka zupełnie nie przekonuje

Cytat:
Napisane przez iva78 Pokaż wiadomość
O jakim serialu mowa bo chyba cos przegapilam
O "Prawie Agaty"
Stary 2013-11-27, 08:57   #4732
iva78
Zakorzenienie

Cytat:

O "Prawie Agaty"
A dziekuje...jeszcze nie widzialam zadnego odcinka
Stary 2013-11-27, 08:58   #4733
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
A dziekuje...jeszcze nie widzialam zadnego odcinka
Fajny serial Właściwie jedyny, jaki oglądam
Stary 2013-11-27, 09:00   #4734
acupof
Raczkowanie

i
Cytat:

O "Prawie Agaty"
nie uraziłaś, wiem, że budzi kontrowersje, na blogu w komentarzach to już zauważyłam ale mnie się podoba
acupof jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 09:06   #4735
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acupof Pokaż wiadomość
i

nie uraziłaś, wiem, że budzi kontrowersje, na blogu w komentarzach to już zauważyłam ale mnie się podoba
I to jest najważniejsze Bo to Tobie ma się podobać i to Ty masz się w niej czuć
Stary 2013-11-27, 09:09   #4736
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
Moze dzis ogladne chociaz 1 odcinek

Na strone wrocil szalik bezowy wiec pewnie go doloza
Stary 2013-11-27, 09:13   #4737
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Moze dzis ogladne chociaz 1 odcinek

Na strone wrocil szalik bezowy wiec pewnie go doloza
Obejrzyj, fajny jest

A już myślałam, że się ten szalik więcej nie pojawi. Niemniej poprosiłam już o jego zakup
Stary 2013-11-27, 09:16   #4738
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Zapisujecie linki normalnie w zakładkach? Podczas wyprz nie znikają? Tępota ze mnie
Stary 2013-11-27, 09:18   #4739
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Anulenka Pokaż wiadomość
Strasznie szkoda że jest ze starszej kolekcji Ciężko będzie go dorwać

Na pocieszenie udało mi się kupić ten naszyjnik: http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ak...7p1514030.html, jest jeszcze kilka sztuk u mnie jakby ktoś chciał
Ten naszyjnik też jest fajny

Cytat:
Widzisz chyba Cię posłuchałam, zasnęłam grubo po 1, a wstałam 30 min temu

Cytat:
Ale tylko powieka Ci spuchła, czy dodatkowo oko też Cię boli?

To Ty masz super, bo kontakt z językiem masz na co dzień

Powiem szczerze, że ja też jej nie lubię, bo mnie wkurza swoim gadaniem i tym, że niedługo wyskoczy mi z lodówki. Jednak same jej ćwiczenia sporo mi dają, dlatego zaciskam zęby i ćwiczę z nią dalej

Brawo

Nie słyszałam o tych ćwiczeniach? Gdzie można je znaleźć?

Oj, ja wieczorem uczyć się nie potrafię. Wszystko mnie rozprasza, a poza tym mam wrażenie, że mój mózg nie pracuje już tak, jak powinien Mogę tysiąc razy czytać to samo i zupełnie nic mi do głowy ni wchodzi Za to rano uczy mi się idealnie
Też tak mam Poza tym wieczorem nad książką najzwyczajniej zasypiałam i do dzisiaj tak mam Rano świeży umysł lepiej wchłania

Cytat:
Szkoda że tak ... nijak się skończył
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 09:20   #4740
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kama-hh Pokaż wiadomość
Zapisujecie linki normalnie w zakładkach? Podczas wyprz nie znikają? Tępota ze mnie
Niektore znikaja
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości