Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwiec 2014 - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-27, 13:09   #2281
meniaa94
Wtajemniczenie

Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie

Gosiiaczek też mam czym oddychać i na czym siadać i się z tego cieszę i mój tż też mnie za to kocha ... a u nas to jest rodzinne,każda kobieta w rodzinie ma krągłości Też nigdy najszczuplejsza nie byłam,a kiedyś musieli mnie nafaszerować antybiotykami ... w ciągu roku miałam kilkanaście zmienianych aż wykryli wadę serca i od tej pory miałam problemy wtedy,kilka lat probówałam schudnąć i się udało wtedy jakoś troszkę ... ale się cieszę z tego jaka jestem.
Stary 2013-11-27, 13:10   #2282
ilkas
BAN stały

Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie

Coodmalina hehe, no czyli jak widać wpadki są najlepsze :P

Monijaaa w takim razie gratuluję 13 tygodnia

Martuszka0 no ja za jakiś czas będę się mogła wypowiedzieć jak to jest z taką mała różnicą wieku A słuchaj w jakiej Ty dzielni mieszkasz?

Nikii89 to ja czekam na ten dzień kiedy napiszesz, że zamawiacie pizze haha Bo póki co na wątku tu takiego nie pamiętam Ale dobrze, gotuj, gotuj, Ty zawsze jesteś moją inspiracją do robienia domowych obiadków I muszę się pochwalić, że dzięki Tobie wczoraj miałam dwa dania i dzisiaj też !! Ha! A co

Kasiab91 to bardzo dobrze! Wygrzewaj się tam

Gosius91 ehh, co za lewary :/

Dark lady w takim razie ja poproszę o te linki Na pw, albo w klubie

JJJustynAAA oj taak, zobaczysz, że tak jest Pamiętam, jak czasem rano wstawałam o godz 6, przespałam np tylko 4 godziny (oczywiście z przerwami) i słyszę, że Mila już gotowa do zabawy. Pierwsza myśl.."nieeee, błagam, nieee, nie wstaję, no nie ma bata, dajcie mi wszyscy święty spokój!!". Mila płacze. No dobra..wstaję. Wchodzę do niej do pokoju, podchodzę do łóżeczka wściekła jak osa...a ta kruszynka na mnie patrzy i nagle uśmiech od ucha do ucha. Mijało mi wtedy wszystko. Całe zmęczenie. Brałam ją na rączki, całowałam i tuliłam z radości, że ją mam.
Noo, a co do tej pracy to naprawdę bardzo to sobie cenię, że tak właśnie mogę pracować, a resztę czasu spędzać z Milą
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 13:11   #2283
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Ooooo, ale mam nerwe!!! Roz☠☠☠☠.. mnie tutaj zaraz !!!!!!

Zamiast odczyn Coombo zrobili mi grupe krwi!!! A ja na jutro mam wizyte i potrzebuje to badanie, i co ja teraz mam kur. zrobic? Oooo, zaraz tam bede dzwonic, dostałam szału w tym momencie!!
Chodzi o Rh-? Nie denerwuj sie,, gdybyś miała przeciwciała wyszłyby przy grupie krwi. Ja pierwsze właśnei tak robiłam bo i ta potrzebowałam grupe a ona jest droższa Straczy Ci to badanie, jest dobrze

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 13:15   #2284
agaaga89
Zakorzenienie

Kochane, ja tak na szybko, przecież byłam prywatnie na prenatalnych po tym jak mnie prowadzący gin nastraszył, ale nawkręcałam sobie stres, że mi coś wymyśli ta lekarka z kliniki trzymajcie i za mnie kciuki o 16

A ja ściskam kciuki za dzisiejsze wizyty, wyjątkowo ich dużo : kciuki: szczególnie za Kasian, bo chyba właśnie wchodzi do gabinetu

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 13:17   #2285
kasiab91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Kochane, ja tak na szybko, przecież byłam prywatnie na prenatalnych po tym jak mnie prowadzący gin nastraszył, ale nawkręcałam sobie stres, że mi coś wymyśli ta lekarka z kliniki trzymajcie i za mnie kciuki o 16

A ja ściskam kciuki za dzisiejsze wizyty, wyjątkowo ich dużo : kciuki: szczególnie za Kasian, bo chyba właśnie wchodzi do gabinetu
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 13:19   #2286
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
ok

ja przed chwilą próbowałam znieść komodę na dół, ciężkie to dziadostwo, odpuściłam, uszłam kilka metrów, mam nadzieję, że nic dzidzi nie będzie
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 13:20   #2287
kasiab91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
ok

ja przed chwilą próbowałam znieść komodę na dół, ciężkie to dziadostwo, odpuściłam, uszłam kilka metrów, mam nadzieję, że nic dzidzi nie będzie
No i baty się należą pożądne Nie wolno tak
MAMA- 03.05.2014

Stary 2013-11-27, 13:22   #2288
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
(nie) dziękuję
Poza tym doczytałam, że się rozchorowałaś biedulko, leż i kuruj się!!! Dobrze, że Małżonek sam się wymienił na lepszy model

Cytat:
ok

jeszcze raz (nie) dziękuję
Kochana, nie znoś niczego sama!! Jesteś zdrową ciężarówką, ale lepiej nie prowokować losu i nabawić się jakichś plamień

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 13:25   #2289
Seleniti
Zadomowienie

agaaga
Ramona nie wolno przenosić ciężkich rzeczy
Ja ostatnio tylko łóżko przesunęłam i dostałam niezły ochrzan od TŻta dla mnie to nie był żaden wysiłek bo odepchnęłam je tylko piszczelami ale on omal nie wyszedł z siebie

Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 13:37   #2290
martuszka0
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Martuszka0 no ja za jakiś czas będę się mogła wypowiedzieć jak to jest z taką mała różnicą wieku A słuchaj w jakiej Ty dzielni mieszkasz?

Nikii89 to ja czekam na ten dzień kiedy napiszesz, że zamawiacie pizze haha Bo póki co na wątku tu takiego nie pamiętam Ale dobrze, gotuj, gotuj, Ty zawsze jesteś moją inspiracją do robienia domowych obiadków I muszę się pochwalić, że dzięki Tobie wczoraj miałam dwa dania i dzisiaj też !! Ha! A co
Mieszkam na Śródmieściu, niedaleko ogrodu botanicznego, ale jesteśmy w trakcie poszukiwań mieszkania... A Wy gdzie mieszkacie??
To widzę, że Nikii daje przykład z tymi obiadami ona to matka Polka jest hihih
Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
agaaga
Ramona nie wolno przenosić ciężkich rzeczy
Ja ostatnio tylko łóżko przesunęłam i dostałam niezły ochrzan od TŻta dla mnie to nie był żaden wysiłek bo odepchnęłam je tylko piszczelami ale on omal nie wyszedł z siebie
Babcia to mi nawet zakupów nie każe nosić
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 13:37   #2291
ilkas
BAN stały

Agaaga89 kciuki zaciśnięte Daj znać po wizycie

Ramona ojj, takie ciężkie rzeczy to sobie odpuść moja droga
Stary 2013-11-27, 13:40   #2292
coodmalina
Raczkowanie

Cytat:
POMOCY !

Czy tak wyglada wynikPTALiss ?

Dla mnie to jest badanie grupy krwi i to takie samo jakie miałam we wrzesniu. Kartka po lewej dzisiejszy wynik, kartka po prawej wynik z wrzesnia (albo sie nie znam na tych papierkach do reszty juz w ogole)

nie wiem jak wygląda, ale masz najlepszą grupę krwi do rodzenia dzieci
coodmalina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 13:45   #2293
ilkas
BAN stały

Martuszka0 oo, to właściwie mieszkacie w centrum My koło ul. Grabiszyńskiej..ale tutaj bliżej pl. Legionów.

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Gosius91 ale masz tam w kwadraciku po prawej napisane że przeciwciał nie stwierdzono. Więc przecież jest wynik

Coodmalina a czemu to jest najlepsza grupa krwi do rodzenia dzieci? Pytam, bo ja mam taką samą
Stary 2013-11-27, 13:54   #2294
Ramona_85
Zakorzenienie

Wiem
już będę grzeczna
póki co jest ok, żadnych plamień, po jakim czasie może coś się dziać? Ale proszę męża 2 dni o zniesienie tego i wciąz nie ma czasu, no ile mozna czekać
Stary 2013-11-27, 13:58   #2295
monijaaa
Zadomowienie

Cytat:
Wiem
już będę grzeczna
póki co jest ok, żadnych plamień, po jakim czasie może coś się dziać? Ale proszę męża 2 dni o zniesienie tego i wciąz nie ma czasu, no ile mozna czekać

Nie znam sie , ale wydaje mi sie, ze bo bardzo krotkim czasie powinno sie cos pojawic.

01.10.2013 Dwie piękne kreseczki

15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek
Ja pod sercem Cię nosiłam,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
monijaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 14:07   #2296
asiulka_22
Zakorzenienie

tyle się opisałam i jak dałam wyślij to akurat nie pojawiła sie strona i rozłączyło mnie z netem.. wrrrrrrrrr!!!!
w skrócie: wczoraj szybko zasnęłam wiec nawet nie wiem co sie działo na wątku.... popołudniu wszytsko nadrobie,
teraz jeszcze musze coś ugotować i ogarnąć chałupe >> wiercenie dziur w ścianach było, przeciąganie kabli, i jeszcze poprawa anteny na dachu będzie...
---------
pozwolicie że " pochwale " się wam moimi dzisiejszymi zdobyczami z lumpka/ wszytko po 1 zł włącznie z zabawkami/, i nawet męża udało mi się wyciągnać i kilka fajnych rzeczy znalazł dużo rzeczy nowiutkich, nie zniszczonych, zreszta po 1 zł mam kilka razy w tyg u siebie więc byle czego nie ma co kupować... starałam sie wybierać rzezcy uniwersalne, ale i tak widze że większość jest na niunie hehe
pojedyńcze zdjęcia to kilka ' perełek" 1. pajac w panterke, 2. body Disney'a. i na lato niebieskie w białe kropki cudeńko >> SELENITI: jak sie okaże że u mnie chłopak będzie to ci to wyśle w liście dla twojej niuni bo jest po prosu urocze,,, / nie jest to dzins tylko lekki matreiał w sam raz na lato/ - jako dla pierwszej niuni na wątku hehe od ciotki
poniżej fotki >> w sumie zapłaciłam 37 zł / po cenach z metek wyszło by 2600zł/
========================= ====
EDIT : OCZYWIŚCIE NIE 2600 TYLKO 260 HEHEHE
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03772 (1504 x 1000).jpg (135,6 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03777 (1504 x 1000).jpg (119,0 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03775 (1504 x 1000).jpg (153,2 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03778 (1504 x 1000).jpg (132,3 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03779 (1504 x 1000).jpg (96,5 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03781 (1000 x 1504).jpg (168,6 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03784 (1000 x 1504).jpg (122,5 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03782 (1000 x 1504).jpg (121,9 KB, 20 załadowań)

Edytowane przez asiulka_22
Czas edycji: 2013-11-27 o 14:20
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 14:10   #2297
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
pozwolicie że " pochwale " się wam moimi dzisiejszymi zdobyczami z lumpka/ wszytko po 1 zł włącznie z zabawkami/, i nawet męża udało mi się wyciągnać i kilka fajnych rzeczy znalazł dużo rzeczy nowiutkich, nie zniszczonych, zreszta po 1 zł mam kilka razy w tyg u siebie więc byle czego nie ma co kupować... starałam sie wybierać rzezcy uniwersalne, ale i tak widze że większość jest na niunie hehe
pojedyńcze zdjęcia to kilka ' perełek" 1. pajac w panterke, 2. body Disney'a. i na lato niebieskie w białe kropki cudeńko >> SELENITI: jak sie okaże że u mnie chłopak będzie to ci to wyśle w liście dla twojej niuni bo jest po prosu urocze,,, / nie jest to dzins tylko lekki matreiał w sam raz na lato/

Ale cudeńka

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 14:11   #2298
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Dziewczyny dziekuje Wam za kciuki jestescie niezastapione
My juz po wizycie, dzidzius ma sie dobrze, przeziernosc w porzadku, kosc nosowa tez, konczyny sa wszystkie, zoladek, nerki wszystko sie pieknie rozwija takze jestem mega szczesliwa
Plec na razie nieznana, bo z jednej perspektywy wygladalo na chlopca a z drugiej na dziewczynke
Nastepna wizyta 23.12 wtedy poznamy plec - dzien przed Wigilia

Mam nadzieje ze pozostale wizyty tez tak pozytywnie, ja wpadne do Was jak zwykle wieczorkiem i wtedy wszystko nadrobie teraz wracamy szybko do domu do Hanusi bo zostala sama z dziadkiem i pewnie wciaga teletubisie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 14:13   #2299
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
pojedyńcze zdjęcia to kilka ' perełek" 1. pajac w panterke, 2. body Disney'a. i na lato niebieskie w białe kropki cudeńko >> SELENITI: jak sie okaże że u mnie chłopak będzie to ci to wyśle w liście dla twojej niuni bo jest po prosu urocze,,, / nie jest to dzins tylko lekki matreiał w sam raz na lato/
śliczne zdobycze ten pajacyk w panterkę, kupiłam siostrzenicy sweterek niemal identyczny, ta sama firma
Stary 2013-11-27, 14:17   #2300
asiulka_22
Zakorzenienie

kasian86 >> Super że wszytko w porządku!!! ciesze się. ps. w którym tyg, dzies jesteś?
to było połówkowe juz?
Ramona_85, paulka0212 dziękuje
Stary 2013-11-27, 14:18   #2301
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Poszłam po czujnik czadu, wracam do domu, załączam a tam stężenie ponad 30ppm, przy maksymalnym dopuszczalnym w mieszkaniu 3,2ppm wywietrzyłam mieszkanie, wyzerowało mi, teraz czekam co dalej...na razie nic się nie dzieje!!!
A czułam, że mi ćmi w głowie od rana, ale myślałam, że to wina pogody

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Mi nie pozwalali nigdy w piecu palic
że też mi nie ma kto zabronić

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
Carmena, ja dopóki nie wyjechałam na studia, to cały czas paliłam w piecu, bo zawsze byłam pierwsza w domu. Nie wiem jaki masz piec, ale ja robiłam tak, że najpierw układałam domek z drewienek z takim otworem z przodu (jak z zapałek) i dawałam więcej drewna na górę. Potem brałam gazetę, zgniatałam na taki podłużny kształt, podpalałam koniec i wkładałam go do domku lekko machając od ścianki do ścianki. Jak papier się kończył, to go dopychałam do końca i brałam kolejną kartkę, zgniatałam i to samo. Zwykle drewno zajmowało się po zużyciu 3-4 gazet. Potem zamykałam drzwiczki górne, dolne lekko uchylałam. Za chwilę drewno dobrze się zajęło, więc dawałam kilka węgielków na górę. Odczekałam chwilę i jak się zajęło, to wrzucałam ich więcej, jak widziałam, że się już dobrze pali, to dokładałam pół węglarki. W sumie zajmowało to ok. 10-15 min, tylko potem po następnych ok 10-15 min trzeba było pamiętać, by przymknąć dolne drzwiczki (by wszystko w komin nie poszło). Jak się nie chciało palić, to dawałam te drzwiczki szerzej, jak za mocno, to je przymykałam (tylko nie do końca).
Sposób masz podobny?
tak właśnie robiłam (zamiast gazety mam smolniaka)...tyle, że po 3 godzinach zadzwoniłam do bratowej a ta mi oznajmiła, że mam nie dokręcać dolnych drzwiczek na full. Bo tak to mi się dusiło wszystko w tym piecu i ciągle się bawiłam. Może też dlatego te stężenie tego czadu
mam piec kaflowy.
Dzięki za propozycje

Cytat:
Martuszka0 oczywiście, że dacie radę ! Takie myśli, obawy sa normalne. Też to przechodziłam przy pierwszej ciąży. A teraz niby już lekko doświadczona mama i mam to samo że no jak my sobie damy radę z dwójką We mnie wstąpiły po urodzeniu Emilki nowe siły hehe, sama nie wiem skąd je czerpałam. Spałam w nocy po 5-6 godzin (gdzie przed porodem spałam po 9h :P ) i to co 1,5-2 była przerwa na cycka. Jak kiedyś ciurkiem przespałam 3 godziny w nocy to był raj!! A jakoś mimo wszystko miło wpsominam ten czas i nie kojarzę, żebym była jakaś zaorana Było ciężko momentami ale jak patrzysz na ta kruszynkę to człowiek potrafi baardzo dużo znieść Także o siły się nie martw..bo dacie radę

Wiecie co..jak patrzę czasem na tą moją Milę i jak sobie pomyślę, że za niedługo będzie taki sam drugi bąbelek..i że będą biegać po domu takie dwa szkraby to się rozpływam...i nie mogę się doczekać porodu
O tak te nieprzespane noce jak sobie przypomnę to o reszcie co tam się dzieje w połogu, o kolkach to już nie gadam

Też mam obawy, tyle, że mój synuś starszy, więc i łatwiej będę miała niż ty pewnie z przypilnowaniem mojej dwójki.

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Carmena współczuję , ja raz rozpalałam w piecu a umęczyłam się przy tym , ale tu nie muszę bo jest TŻ, teść , dziadek i brat TŻ
chyba sobie muszę znaleźć jakiegoś Rozpalacza jak męża nie ma w domu

Cytat:
Napisane przez sylvuniaa84 Pokaż wiadomość
mmm fasoleczka... ale mi narobiłas smaka
chyba pomyłeczka

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Mój mąż ostatnio powiedział:
"Nieważne czy chłopak czy dziewczyna. Ważne, że jak chłopak to chłopak, a dziewczyna to dziewczyna. W dzisiejszych czasach, to nie takie proste".
ma chłopina rację

Cytat:
U nas wszystko na odwrót. Pierwsze dziecko planowane, a drugie z wpadki Chociaż mój mąż chciał drugie już jak Milcia skończyła 2 miesiące Ja chciałam odczekać 2-3 lata ale życie zdecydowało inaczej i teraz baardzo się z tego cieszę, że tak będzie. Chociaż jak zobaczyłam II kreski na teście to był wielki ryk
u nas najpierw wpadka teraz planowane

Cytat:
Wiesz, ja powiedziałam TZ - ze chce uzywane, moja mama znowu NIE bo trzeba kupic nowe.. W sumie jest łozeczko w domu, po chrzesnicy, ale sama widzisz, ze to nie takie proste kłocic sie z babcia Od razu powiedziała, ze ona łozeczko kupuje, juz wole zeby mi kupiła uzywane na prawde. Bo u nas w małej miejscowosci ceny za nowe łozeczka sa zdzierstwem, a i mi sie nie podobaja..
pewnie. mam te same zdanie co do łóżeczek drewnianych

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość

Carmen ja w paleniu jestm już perfekcjonistką. Na początek dużo gazet drewna jak się rozpali to wtedy węgiel... Inaczej będzie ciężko... dasz rade
no trochę mi zejdzie zanim dojdę do Twojego poziomu

Cytat:
będzie dobrze

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 14:23   #2302
meniaa94
Wtajemniczenie

asiulka świetne są te ubranka,któregoś dnia musze też zdjęcia porobić i pokazać wam kilka pięknych łupów zabawek jeszcze nie kupowałam ale mam zamiar kilka misiaków kupić,się upierze i będą jak nowe

kasian super,że z dzidziusiem wszystko dobrze to będzie milutki prezent na święta
Stary 2013-11-27, 14:27   #2303
asiulka_22
Zakorzenienie

Carmenaa_88 >> to dobrze że kupiłaś, my też sie musimy zaopatrzyć w niego... kilka lat temu / jeszcze jak mieloiśmy stary piecyk junkers/ to zemdlałam.... nalałąm sobie do wanny oczywiście gąrącej zamknęłam drzwi i jak się woda lała to ja zmywałam makijaz,,, siedziałąm w łazience całej zaporawnej.... weszłam do wanny / mamy podwójna to tż też sie zmna kąpał..... i po chwili ja wstaje che otworzyć okno/ a na zewnatrz minusowa tep, bo akurat zima był/ mozj się pyta co jesst????? a ja mu mówie że chyba umieram... dosłownie tak powiedziałam, bo nigdy wcześniej omdlenia nie miałam.... i ciemno mi przed oczami , nogi się uginaja i pózniej już pamietam tylko urywki jak leżałam w przedpokoju pózniej mój mnie położył do łóżka.... i przeszło .... ale masakra to było,,, jak bym była sama i to kto wie jak by to się skończyło i zemdlałąbym np. w wodzie,,,, i wogóle mamy taka zasade by nie zamykac dzwi od łazienki na klucz jak się kapięmy/ czy bierzemy prysznic....

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

meniaa94 >> to z Ciebie też " szmaciarka" / jak to mówi moja babcia /jest?? hehe.
pewnie... takie miśki do pralki pózniej wirówka i czyściutkie.

Edytowane przez asiulka_22
Czas edycji: 2013-11-27 o 14:28
Stary 2013-11-27, 14:27   #2304
martuszka0
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziekuje Wam za kciuki jestescie niezastapione
My juz po wizycie, dzidzius ma sie dobrze, przeziernosc w porzadku, kosc nosowa tez, konczyny sa wszystkie, zoladek, nerki wszystko sie pieknie rozwija takze jestem mega szczesliwa
Plec na razie nieznana, bo z jednej perspektywy wygladalo na chlopca a z drugiej na dziewczynke
Nastepna wizyta 23.12 wtedy poznamy plec - dzien przed Wigilia

Mam nadzieje ze pozostale wizyty tez tak pozytywnie, ja wpadne do Was jak zwykle wieczorkiem i wtedy wszystko nadrobie teraz wracamy szybko do domu do Hanusi bo zostala sama z dziadkiem i pewnie wciaga teletubisie

to na święta Wam prezent zrobi i się ujawni
Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
Poszłam po czujnik czadu, wracam do domu, załączam a tam stężenie ponad 30ppm, przy maksymalnym dopuszczalnym w mieszkaniu 3,2ppm wywietrzyłam mieszkanie, wyzerowało mi, teraz czekam co dalej...na razie nic się nie dzieje!!!
A czułam, że mi ćmi w głowie od rana, ale myślałam, że to wina pogody
Oj niedobrze, kontroluj to, bo strasznie niebezpieczny jest czad może zadzwoń po jakiegoś specjalistę!!!!!

asiulka ale łowy super ciuszki wyczaiłaś
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 14:30   #2305
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
asiulka ale łowy super ciuszki wyczaiłaś
dziękuje
Stary 2013-11-27, 14:31   #2306
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd

asiulka ubranka cudowne też muszę sie wybrać na połowy ale jeszcze poczekam chwilkę

kasian bardzo fajnie że wizyta udana i że z dzidziusiem wszystko dobrze
A dzień przed Wigilią może już będzie wiadomo, świetny prezent na gwiazdkę

A ja dzisiaj ogarnęłam łazienkę i kuchnie Teraz po obiedzie czas na mały odpoczynek. Trochę mnie drzemka zbiera ale może uda sie wytrwać do wieczora

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 14:34   #2307
sylvuniaa84
Zadomowienie

Asiulka ale upolowalas świetne a jakie to usg miałaś bo sie pogubiłam?4d czy genetyczne?

Stary 2013-11-27, 14:35   #2308
kasiab91
Zakorzenienie

asiulka - piękne te ciuszki

kasian - superancko, że wszystko u dzidziusia oki

Jaki jest u nas wiatr okropny...
Zjadłam talerz rosołu na rozgrzanie się i leżę dalej...
Jeszcze 3,5 godz
MAMA- 03.05.2014

Stary 2013-11-27, 14:36   #2309
monijaaa
Zadomowienie

Ja jeszcze jestem w pracy po 16 bede uciekac do lekarza, wlasnie zrobilam sobie liste pytan jakie mam do lekarza.

01.10.2013 Dwie piękne kreseczki

15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek
Ja pod sercem Cię nosiłam,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
monijaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 14:39   #2310
asiulka_22
Zakorzenienie

sylvuniaa84 >> ja nie miałam dzisiaj wizyty,,,na zwykłym usg mi sprawdzał kość nosową, i przezierność. 4 d nie miałam ani genetycznego.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości