|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1741 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX
Cytat:
![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43905266] W każdym razie pieluchy OK, więc kontynuujemy dziś jabłko. Dziękuję za kciuki w tej sprawie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() i nadrobiłam - Koala przecudny ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ehh no i ten internet - żeby tak się potrafiło czasem powstrzymać to byłoby dobrze ![]() ![]()
![]() |
#1742 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX
Maga-może to nie skaza , mojej kuzynki dziecko ma skaze ale mały ma takie chrostki,a Oli ma takie placki??
![]() |
#1743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czarnula to musi być piękne uczucie ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1744 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ew. mogę komuś wysłać linka na pw jak nie ma dostępu do klubu a chce zobaczyć No to już rzeczywiście masz długie ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1745 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1747 | |
Zakorzenienie
|
Wróciłam. Na szczęście wszystko ok. Szyjka zamknięta.
Zrobili mi KTG, lekarz ocenił, że dzidziusiowi jest dobrze, skurcze wychodziły na poziomie 20-40 (taki stały poziom utrzymywał się przez prawie całe badanie), więc uznał, że ich nie ma. Trochę mnie jednak wkurzył, bo dzwoniąc do niego miałam na uwadze co mówił mi wcześniej, czyli jak brzuch twardnieje więcej niż 5 razy na dobę jechać na IP i odnośnie tętna: jeśli będzie ok 130 to jechać. A teraz mi na twardnienie mówi, że to normalne i nagle z prawidłowych 5 skurczy na dobę zrobiło się 10 a jechać na IP jak będzie 4-5 na godzinę. No chyba, że brał pod uwagę, że ciąża jest już wyższa (o 5 skurczach na dobę mówił około 26-27 tygodnia) A tętno skwitował przez telefon, że skoro w poniedziałek było ok, to nie ma powodu do niepokoju ![]() Nie idę więc jutro na wizytę, pójdę za tydzień, z resztą zgodnie z tym co na wypisie. ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
Co do wybrzuszeń, to Kacperek nieraz jak wystawi dupkę po jednej stronie brzucha to druga robi się niemal wklęsła ![]()
![]() |
#1748 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() margot przy pozamacicznej to raczej laparoskopia, ale pewnie nie tak od razu, pewnie będą monitorować betę, no a przede wszystkim porządnie zrobią usg co do pracy, ja swoją poprzednią ciążę straciłam po bardzo stresującym dniu w pracy, obiecałam sobie, że jeśli się jeszcze uda to od razu pójdę na L4 i przez chwilę się nie zastanawialam, ale Berbi jestem w stanie Cię zrozumieć, siedzenie, myślenie, konsultacje z dr google, to też kiepski pomysł. rena, wadera ja na waszym miejscu pojechałabym (chociaż na konsultacje) do kliniki leczenia niepłodności, są tam specjaliści od trudnych ciąż i poronień, wszystko można zbadać na miejscu, skonsultować, ja po pierwszym # zrobiłam wszystko co kazała lekarka, zostawiłam grubo ponad tysiąc w labie i wyszedł zespół antyfosfolipidowy, niby na granicy, ale czuję się bezpiecznie wiedząc co mogło być przyczyną dramatu.
![]() |
#1749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1750 |
Zakorzenienie
|
Jana moze to pogoda i dzieci sie lenia
![]() Hosenka sprobuje zatem mineralnej.. moze to cos da ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1751 |
Zakorzenienie
|
Czarnula to raczej placki. Ja właśnie nie jestem przekonana że to skaza ale chyba najłatwiej na to zrzucić winę
#1752 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A kiedy masz wizyte u dermatologa,może on konkretnego coś w końcu powie.
Edytowane przez czarnula 1982 Czas edycji: 2013-11-27 o 12:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1753 |
Wtajemniczenie
|
Madzia a moze to uczulenie na proszek/plyn w ktorym pierzesz ubranka?!
U nas bez poprawy, dzis Tz kupuje katarka do odkurzacza, troche sie boje, ale mam nadzieje ze Tosi ulzy - frida nie daje rady ![]() Paniczka cudny Torresik ![]() Berbie ja tez planowalam wraca do pracy w drugiej ciazy, ale strach byl mocniejszy no i nie wiem czy pamietacie jak wrocilam bodajze jakos po 20tc na 3-4 dni do pracy - po tym wyloadowalam na IP ze skracajaca sie szyjka - a wcale ciezko nie pracowalam - glonwie praca za biurkiem..
#1754 |
Zakorzenienie
|
Chciałam wam coś pokazać, jestem wstrząśnięta tym, po 10 sekundach musiałam wyłączyć
![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=0d9rEHvdDBM |
![]() ![]() |
![]() |
#1755 |
Konto usunięte
|
CYNAMONKU wybacz, że przekopiuję treść posta, ale jest tak radosny, że nie ma co streszczać!
"Adaś w poniedziałek ważył 5,055kg a dzisiaj 5,14kg ![]() I spryciula mała, jak odwrocilam sie żeby wziąć pieluche, wyciągnęła sobie sonde z nosa. Wczoraj wyciągnął do połowy i mu ja wepchnelismy a dzisiaj wyciągnął całą i sie zaczął śmiać ![]() Ciekawe czy tak mu będzie radośnie jak będzie musiał leki połknąć- najwyzej wsadza mu nowa ![]() Póki co upajam sie widokiem syna bez sondy- ostatni raz widziałam go w takim stanie 19 września... Zaraz sie chyba porycze z radości.." |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1756 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43911447]CYNAMONKU wybacz, że przekopiuję treść posta, ale jest tak radosny, że nie ma co streszczać! "Adaś w poniedziałek ważył 5,055kg a dzisiaj 5,14kg ![]() I spryciula mała, jak odwrocilam sie żeby wziąć pieluche, wyciągnęła sobie sonde z nosa. Wczoraj wyciągnął do połowy i mu ja wepchnelismy a dzisiaj wyciągnął całą i sie zaczął śmiać ![]() Ciekawe czy tak mu będzie radośnie jak będzie musiał leki połknąć- najwyzej wsadza mu nowa ![]() Póki co upajam sie widokiem syna bez sondy- ostatni raz widziałam go w takim stanie 19 września... Zaraz sie chyba porycze z radości.."[/QUOTE] Perse dzięki za wiadomości o Cynamonkach-cudownie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Kubek-co u Was,jak Tymuś,pokażesz zdjęcia synka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43911447]CYNAMONKU wybacz, że przekopiuję treść posta, ale jest tak radosny, że nie ma co streszczać! "Adaś w poniedziałek ważył 5,055kg a dzisiaj 5,14kg ![]() I spryciula mała, jak odwrocilam sie żeby wziąć pieluche, wyciągnęła sobie sonde z nosa. Wczoraj wyciągnął do połowy i mu ja wepchnelismy a dzisiaj wyciągnął całą i sie zaczął śmiać ![]() Ciekawe czy tak mu będzie radośnie jak będzie musiał leki połknąć- najwyzej wsadza mu nowa ![]() Póki co upajam sie widokiem syna bez sondy- ostatni raz widziałam go w takim stanie 19 września... Zaraz sie chyba porycze z radości.."[/QUOTE] Jakie cudowne wiadomośći ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1758 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najgorsze, że nie wiem czy ostatnia ciąża skończyłaby się # czy nie ![]() ![]() Ja najpierw chcę udać się do dr Sztaby z Warszawy (może ktoś zna i napisze cosik na jej temat), przy okazji załatwię sobie u niej wizytę kontrolną. A jak już będziemy mieć wyniki badań genetycznych to Bocian w Białymstoku. Cytat:
A widziałyście to "mycie" na koniec? Moje psy mają lepiej podczas kąpieli...
![]() |
#1759 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1760 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytaty mi ucieło więc wracam. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1761 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wklejam zdjęcia i filmik (ale spontan więc nie za dobry) to idzie przyuważyć ![]() A zdjęcia robiłam dziś specjalnie bo nie idzie go uchwycić, za szybki jest ![]() Cytat:
![]() A Torres jest genialny z tym czytaniem! Kamil od wczoraj jak mu się śpiewa to albo się buja na czworaka albo skacze mi na kolanach. Fajnie że "coś" robi ![]() ![]() Cytat:
![]() Kamil: https://www.youtube.com/watch?v=EZ7-wRUsJq4 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1762 |
Raczkowanie
|
Eliza i jak? Odezwały się? Ja tak troszkę teraz usiadlam jakby na półleżąco i stuk, stuk... Odezwał się, a już miałam czarne myśli :-(
#1763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43911447]CYNAMONKU wybacz, że przekopiuję treść posta, ale jest tak radosny, że nie ma co streszczać! "Adaś w poniedziałek ważył 5,055kg a dzisiaj 5,14kg ![]() I spryciula mała, jak odwrocilam sie żeby wziąć pieluche, wyciągnęła sobie sonde z nosa. Wczoraj wyciągnął do połowy i mu ja wepchnelismy a dzisiaj wyciągnął całą i sie zaczął śmiać ![]() Ciekawe czy tak mu będzie radośnie jak będzie musiał leki połknąć- najwyzej wsadza mu nowa ![]() Póki co upajam sie widokiem syna bez sondy- ostatni raz widziałam go w takim stanie 19 września... Zaraz sie chyba porycze z radości.."[/QUOTE] ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1765 |
Rozeznanie
|
Maga Te plamy o których mówisz, to są takie okręgi czerwone z krostkami?
Panika, Luna ślicznych macie synków ![]() Super, że Adaś wraca do zdrowia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1766 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hosenko najważniejsze, że jest wszystko dobrze - lepiej pójść 5 razy za dużo do lekarza niż za późno... super ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43911447]CYNAMONKU wybacz, że przekopiuję treść posta, ale jest tak radosny, że nie ma co streszczać! "Adaś w poniedziałek ważył 5,055kg a dzisiaj 5,14kg ![]() I spryciula mała, jak odwrocilam sie żeby wziąć pieluche, wyciągnęła sobie sonde z nosa. Wczoraj wyciągnął do połowy i mu ja wepchnelismy a dzisiaj wyciągnął całą i sie zaczął śmiać ![]() Ciekawe czy tak mu będzie radośnie jak będzie musiał leki połknąć- najwyzej wsadza mu nowa ![]() Póki co upajam sie widokiem syna bez sondy- ostatni raz widziałam go w takim stanie 19 września... Zaraz sie chyba porycze z radości.."[/QUOTE] świetne wieści ![]()
![]() |
#1767 | |
Wtajemniczenie
|
Luna0 - dziękuję za okazane współczucie i cenne wskazówki
![]() Hosenka* dobrze, że poszłaś i uspokoiłaś się ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- aa, renko, kupiłam ten pyłek pszczeli. Do herbatki jeszcze ujdzie ale nie jest najłatwiejszy do picia jednak ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1768 |
Zakorzenienie
|
Hope - ja do jogurtu dodałam i raz do mleka, ale więcej tego nie zrobię...bleee...popijam go i połykam jak tabletkę
![]()
#1769 |
Zakorzenienie
|
A ja mam może głupie pytanie ale gdzie kupię taki pyłek pszczeli?
![]()
#1770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zęby mu wyszly w 11m naraz dwie jedynki, pare dni po roczku gorne jedynki sie wychyliły, we wrzesniu jakos dwie górne dwójki i tyle ![]() Fakt Wiki mając 10,5mca już raczkował od paru dni, pare razycteż stanął, ale o wszelkim prowadzaniu wtedy mogłam zapomnieć... Wiki ma 16,5mca a dopiero od tygodnia chodzi za jedną rękę więc wiem co znaczy czekać ![]() ![]() Z tego co wiem normy rozwojowe mają dośc szerokie widełki, nie zawsze trzeba i warto probowac przyspieszaćnaturalny rozwoj ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.