|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVII
Cytat:
![]() widziałyście: http://szafasztywniary.blogspot.co.u...marzlucha.html uroczy wpis, choć mnie osobiście przekonuje tylko piórko i kubek ![]() Cytat:
uch, podziwiam ![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43907384]wiem, wiem, jak nie pojawi się do piątku to dzwonię do lekarza ![]() [/QUOTE] to mamy podobny deadline widzę
|
|
#3692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprawa jest taka, że na zmianę flory bakteryjnej wpływ mają właśnie hormony, więc hormony w takim przypadku są do odstawienia. Badałaś się kiedyś poza kuracjami hormonalnymi dokładnie? Bo skoro Twój trądzik mija od tabsów, to jest coś nie teges z gospodarką. Tarczyca, estrogeny, androgeny, przysadka?
|
|
#3693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ja nie wiem jak na gumkach pociągnę, zje mnie to finansowo, ponadto nie wydają mi się takie pewne jak hormony a to możliwe, że przez 2 lata brania tabsów było ok i nagle coś się uaktywniło?
|
|
#3694 |
|
Konto usunięte
|
Hej!
Nie spałam dzisiaj pół nocy przez tą sytuacje, o której wam pisałam. Zasnęłam około 6:00 obudziłam się po 12:00. Coraz bardziej mnie to wszystko martwi, ale nie chce was zamęczać moimi problemami na forum. Jak ktoś chce wiedzieć o co chodzi to zapraszam na pw. |
|
|
|
#3695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Możliwe. Jesteś w wieku, kiedy organizm niekoniecznie ma ustabilizowaną gospodarkę hormonalną
|
|
#3696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale to masło piernikowe jest dobre
|
|
#3697 |
|
Zakorzenienie
|
po dzisiejszej matmie uswiadomilam sobie jak bardzo jestem tepa, a to tylko podstawa...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3698 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43906875]Do włosów TA ![]() u mnie @ spóźnia się, powinna być dwa tygodnie temu, a dzisiaj zaczął mnie brzuch pobolewać. Czas wybrać się do gina [/QUOTE]U mnie spóźnia się już prawie 4 tygodnie, nowy rekord... Cytat:
![]() A co do kiecki zielonej to może marynarka cielista? I buty też?Przypuszczam, że i tak szybko ją zrzucisz jak się będziesz bawić. Ewentualnie jakaś ruda/brązowa. Popytaj koleżanek, albo niech Ci tutaj dziewczyny podpowiedzą, bo ja trochę laikiem jestem w tych sprawach
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." |
||
|
|
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
Laski, pomóżcie:
Gdzie najtaniej kupię whiskacza zwanego Ballantines?
|
#3700 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3701 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
), a co z tego, że przelecę całe Liceum na pozytywnych ocenach za pomocą ściąg skoro w przyszłości będę tępa jak dzida |
|
|
|
|
#3702 | |
|
Zakorzenienie
|
Tylko że u nas to nie jest takie proste. Na wykładach się człowiek nie dowie nic, bo facet gada po chińku (zresztą od miesiąca nie chodzę, właśnie jeden trwa), dopiero na ćwiczeniach jest tłumaczenie, a na wyrównawczych jakieś 2 przykłady (do granic, pochodnych i szeregów). Wyrównawcze były wczoraj, a jutro mam kolosa. Plus jeszcze kolosa z astronomii No choćbym chciała to się nie wyrobię..Cytat:
![]() Ale a propos wychodzenia z pokoju przed spaniem Darli się wczoraj pod naszym pokojem o północy i palili. Się wkurzyłam i poszłam ich opieprzyć. Oczywiście sami znajomi to mnie tylko wciągnęli do kółeczka. I kurde poznałam jednego chłopaka... starosta drugiego roku geografii Już dzisiaj mi dał wszystkie kolosy i egzaminy ![]() ![]() Ech, jak człowiek nie wie kto mieszka 3 pokoje obok
|
|
|
#3703 | |||
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście co zajechałam na uczelnie i dowiedziałam się, że nie ma zajęć ![]() Na włosach wylądował olej, denerwują mnie coraz bardziej Rano miałam cudowne falo loki, które w drodze na przystanek już wyglądały jak półproste smętne badyle
|
|
|
|
|
#3705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3706 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z firmy, zapiełdalam do restauracji. Gdzie jest emotka człowieka z motorkiem w dupie?
Trzymajcie się, zajrzę pod wieczór, albo jutro |
|
|
|
#3707 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
szkoda że obcięli, ale tak czy inaczej gratuluję u mnie pewnie wyników do połowy grudnia nie będzie
|
|
#3708 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
Szczególnie z facetami w wieku ~25 lat Takie łatwe z nich kąski |
|
|
|
|
#3709 |
|
Rozeznanie
|
Się zdenerwowałam, trzymajcie mnie bo zaraz zrobię coś, czego później będę żałować
Nie dość, że spotykam się z chłopakiem tylko 1 raz w tygodniu bo On twierdzi, że " szkoła, siłownia, dojazdy do domu " etc., więc ja grzecznie siedzę i się nie odzywam bo ja co prawda też mam sporo na głowie w tygodniu, ale gdyby tylko zaproponował spotkanie w tygodniu stanęłabym na rzęsach aby się z nim zobaczyć. Tymczasem piszę z nim na Facebooku i dowiedziałam się, że z Naszego spotkania w piątek ( bo miał do mnie przyjechać ) raczej nic nie wyjdzie gdyż On czuje się nie za dobrze i nie wie czy będzie w stanie przyjechać. No ludzie, jestem tak zdenerwowana bo czekam na ten dzień od tygodnia, a teraz dowiaduję się, że nie wiadomo czy przyjedzie |
|
|
|
#3710 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie
![]() Cytat:
![]() Szkoda szkoda, bo sporo jest mniej, ale ważne, że jest, dziękuję może będą wcześniej bo u nas to w sumie w poniedziałek oznajmili, że od dziś będą decyzje |
|
|
|
|
#3712 | ||
|
Zakorzenienie
|
u mnie tylko panie w średnim wieku za kasą
Cytat:
nie przejmuj się, czasem tak jest, że dzieje się dużo i trzeba zmienić plany...Cytat:
|
|
#3713 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#3714 |
|
Wtajemniczenie
|
hej ho
|
#3715 |
|
Wtajemniczenie
|
Ciężko mi każdą z Was zacytować, więc wybaczcie... Będę pisać, a każda niech sobie uszczknie coś dla siebie
No to ten, w poniedziałek pisaliśmy kolejny sprawdzian z chemii. Ja się głupia nie nauczyłam reakcji, ale obliczenia miałam wykute perfect. W ten sposób byłam o 4 punkty w tył (i tak będzie z tych reakcji osobna kartkówka ). Miałam więc 11.5 pkt, od 12 była ocena dobra, patrzę na kartkę: -4 ![]() Co do tego surprisa - no cóż, jeśli nie przyjdzie z kwiatami/ nie zabierze mnie gdzieś/ naprawdę mnie nie zaskoczy, to go kopnę w dupę. I powiem mu, że prawie miesiąc wcześniej znałam datę a o tym przypadkowym wygadaniu się... całkiem niezły pomysł! ![]() Inkus97 No co ja Ci mogę... znam to wkurza, masz rację. I sprawia przykrość. Pogadałabym z nim o tym.Deszczowy, moja mama się burzy i nie pozwala za cholerkę. Chociaż wczoraj, gdy jej przedstawiłam całą sytuację, powiedziała żebym nie szła a facet zrobił tę kartkówkę, uprzednio powiadomiwszy, że jesteśmy tępi i głupi, prace mamy oddawać mu do jego własnej ręki i pizgnął kartkówkę. Jak mi jutro każe ją pisać... ![]() Kaver, także byłam miszczuniem Obecnie nie ściągam, bo... po prostu nie ma z czego no bo jak same zadania obliczeniowe/ odpowiedzi? Jedynie z łaciny się da.
|
|
|
|
#3716 |
|
Zakorzenienie
|
Ciężko nie zauważyć
![]() I pomyśleć, że kiedyś narzekałam na coś takiego jak 'zadanie domowe z matematyki' Już wszystko ogarnęłam Czemu takich prostych i fajnych rzeczy nie ma na maturze.. ![]() Dobra, idę robić napad na ksero
|
|
#3717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3718 |
|
Rozeznanie
|
Ja to doskonale rozumiem tylko, że gdybym ja się źle czuła to nie chodziłabym do szkoły, nie siedziała całe dnie na Facebooku i nie chodziłabym na siłownie, a On ma czas i ochotę na wszystko tylko nie na spotkanie się ze mną raz w tygodniu.
---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Na spotkanie u Niego byliśmy umówieni na sobotę i wierzę w to, że nie napisze mi, że nie chce mnie oglądać bo jest chory i mu się nie chce zabawiać gości
|
|
|
|
#3719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3720 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.

grzej się biedna 

u mnie @ spóźnia się, powinna być dwa tygodnie temu, a dzisiaj zaczął mnie brzuch pobolewać. Czas wybrać się do gina 

Już dzisiaj mi dał wszystkie kolosy i egzaminy

może będą wcześniej bo u nas to w sumie w poniedziałek oznajmili, że od dziś będą decyzje