|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVII
a powiedz mi ile Ci trzyma bateria? Jak z obsługą Windows Phone?
Cytat:
teraz poszukuje telefonu, który mogę sobie kupić
|
|
|
|
|
#3782 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie piję soków przecierowych za to uwielbiam Tarczyna 'porzeczkowego' Ale ten, ja mówiłam o niedopłukanym szamponie walę za dużo i potem mam problem ![]() Ależ byłam dziś twórcza, 4x55 przysiadów i nic więcej przynajmniej się wyspałam! |
|
|
|
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43920616]a powiedz mi ile Ci trzyma bateria? Jak z obsługą Windows Phone?
[/QUOTE] 2 dni, tyle, że ja korzystam z telefonu non stop - ostatnio weszłam na level hard, jedną ręką trzymając kolumnę magnetyczną z magnesami, a drugą pisząc maila Jestem wierną antyfanką Androida, a WP8 mi bardzo odpowiada ![]() W ogóle trzymajcie kciuki - w piątek mam konferencję, (chyba) randkę i imprezę urodzinową współlokatorki (na którą z okazji randki się spóźnię ). Ale kciuki wystarczą mi trzymane za sprawę środkową ![]()
|
#3784 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ooo mam fazę na słodkie, więc może jutro skoczę się do Lidla
|
|
|
|
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43920616]a powiedz mi ile Ci trzyma bateria? Jak z obsługą Windows Phone?
ja nic się nie uczyłam, tak mnie boli brzuch, że nie mam siły teraz poszukuje telefonu, który mogę sobie kupić [/QUOTE]też by mi się przydało mój 6 letni wymienić, ale działa nadal, a kasy nie ma na nowy, no ewentualnie 200zł mogłabym wydać, ale za tyle to pewnie nic fajnego nie znajdę Z resztą mój laptop też byłby doo wymiany i TŻtowy komp i oba telefony nasze i klawiatura mu się marzy bezprzewodowa i mysz takaż i tak by można wymieniać ![]() Właśnie myślę, czy by nie kupić mu na gwiazdkę takiej klawiatury i myszy ale nie znam się na tym, to i nie wiem co warte uwagi i ile na to to by wydać trzeba
|
#3786 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I może płukanek - mnie unoszą włosy u nasady, a mam je za cycki.Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja w piątek w końcu będę mogła w spokoju poczytać 'Inferno' ![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43920725]ooo mam fazę na słodkie, więc może jutro skoczę się do Lidla [/QUOTE]No. Ja miałam dzisiaj taką fazę, że już nie dałam rady obiadu zjeść
|
|
|
#3788 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dzisiaj wróciłam z uczelni koło 20, umyłam włosy szamponem Natura Siberica i rozpoczęłam testy arganowej odżywki Alverde. A teraz się kładę, bo padam na twarz. Dobranoc |
||
|
|
|
#3789 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nadal mnie ta hipoteza nie przekonuje. jak nawalisz płynu do mycia na talerz to nawet jak nawalisz za dużo to jest on umyty ewentualnie szampon może Ci jakimś składnikiem nie pasować, robić przyklap, ale nie wchodzi w grę niedomycie wg mnie ![]() podziwiam, ja nic ![]() Cytat:
![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43920725]no tak, najważniejsze, że jest, ale i tak idę do lekarza ![]() ooo mam fazę na słodkie, więc może jutro skoczę się do Lidla [/QUOTE]a weź, kosmicznie dobry jest jakby z takimi pokruszonymi kawałkami korzennych ciasteczek z Ikei... Cytat:
![]() ostatnio na promocji kupiłam inną Alterrę, tę z bambusem, a ta podobno działa już lepiej i unosi włosy... ale może masz rację, że to problem dotyczący całej serii. wolałabym nie, bo uciekłam do Alterry przed BD, którego przestałam tolerować a jakich płukanek używasz? ja mam doświadczenie tylko z lnianą
|
|
#3790 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
są ![]() Cytat:
![]() właśnie! Bratu kupię klawiaturę do kompa Cytat:
w sobotę poczytam ![]() ok poszukiwania w miarę ogarnięte, wybrałam jak na ten moment dwa telefony, tera tylko zbieram kase
|
|||
|
|
|
#3791 |
|
Rozeznanie
|
Dopiero teraz, I Liceum, zaczęłam chodzić na imprezy czasami czy nocować u koleżanki bądź ona u mnie bo w gimnazjum miałam tylko 6 dziewczyn w klasie i przez te 3 lata nie zżyłam się z nimi tak, jak teraz z kilkoma dziewczynami przez okres wrzesień-listopad. To dzięki koleżance wychodzę do ludzi i zaczęłam żyć, a nie siedzę całymi dniami przed laptopem.
Pewnie pojawi się sporo opinii, że mam jeszcze czas na imprezowanie, ale piszę już z góry, że chodzę posiedzieć, porozmawiać ze znajomymi od czasu do czasu potańczę ( ), a nie zalewam się piwskiem jak 3/4 populacji w moim wieku ![]() ---------- Dopisano o 06:52 ---------- Poprzedni post napisano o 06:38 ---------- Witam się z Wami Na wstępie zaznaczam, że nie wiem z jakiego powodu, ale mam dziś dobry humor chociaż pewnie gdy zrobi się jasno na dworze ( bo jak na razie widzę ciemność i nic poza tym ) i ujrzę pochmurne niebo, padający deszcz i mgłę to zmienię swoje nastawienie do świata Jestem dziś złą uczennicą i nie idę do szkoły ( tak, ominie mnie praca w grupach na ocenę z chemii. Całe szczęście bo nic nie umiem, a przez ostatnie dni nie miałam weny na naukę tego właśnie przedmiotu ). Za to czeka mnie wizyta w szpitalu i założenie Holtera na serce. Zawsze pielęgniarka mi mówi, że mam ograniczać spędzanie czasu przed laptopem gdy mam to urządzenie no ale ja siedzę jeszcze dłużej niż zawsze na Wizażu czy innych stronach bo co tu robić cały dzień gdy masz podłączone kabelki ze wszystkich stron klatki piersiowej i nie możesz wykonać swobodnego ruchu? ![]() Wyczuwam lenistwo na dziś
Edytowane przez Inkus97 Czas edycji: 2013-11-28 o 06:53 |
|
|
|
#3792 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Porownanue z płynem dobre, ale dalej mnie źle chyba zrozumiałaś chociaż zużywam ilości standardowe... przy szamponie Isany pomarańczowym takie rzeczy wychodziły dość często. Ale i tak do niego wracam w najbliższym czasie <3 szczególnie że promocja |
|
|
|
|
#3793 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) to chętnie bym zerżnęła Cytat:
U mnie były granatowe, czerwone i beżowe Dziś idę obczaić, czy coś nie przyszło ![]() Cytat:
![]() Zjadłam śniadanko i zaraz mykam do szkoły Tak bardzo się cieszę ..
|
|
#3794 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3795 |
|
Konto usunięte
|
hejka
|
|
|
|
#3796 |
|
Spaceroholiczka
|
Melduję się z olejem sezamowym na włosach
|
|
|
|
#3797 |
|
Zakorzenienie
|
a ja właśnie zmierzam zmyć lniany z isaną granatową
|
#3798 | ||
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny, mam do Was pytanie. Mam jedynie budyń śmietankowy,a jest mi potrzebny wiśniowy, czy mogę dolać do mleka soku wiśniowego i?
|
||
|
|
|
#3799 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) bawiłam się na imprezach grubo i wracałam z megaodgniatami na stopach ![]() Cytat:
|
|
#3800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co na ZSK się dzieje? ![]() z tym budyniem bym uważala, bo sok się może zwarzyć i przypał. znaczy mleko się zwarzy. wiesz o co mi chodzi jestem totalnie nieogarnięta dzisiaj. dzięki Bogu już w bibliotece, ale jak wychodziłam z bloku to przypomniałam sobie, że odpowiedzi na pytania na dzisiejsze zajęcia zostały na komputerze, więc biegiem po nie, ostatecznie nie wzięłam rękawiczek i recepty, którą włożyłam do podręcznika który ostatecznie wyjęłam z torby
|
|
#3801 |
|
Zakorzenienie
|
co do budyniu to do niektórych ciast robi się masę na budyniu ugotowanym na soku, więc ja bym robiła
|
#3802 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja krzyżówki jako tako rozumiem i myślę, że dobrze napiszę z nich sprawdzian za tydzień, ale naprawdę nie rozumiem tego po co mi to skoro nie będę się tym zajmować w przyszłości. Wolałabym nauczyć się czegoś ważniejszego dogłębnie, tego, co będzie mi przydatne w życiu, a nie takie pierdoły ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Melduję się tutaj prosto z łóżeczka, spod cieplutkiej kołdry Zjadłam już garść ciasteczek maślanych, drożdżówkę i słodką bułkę. Jak żyć i wyglądać wystrzałowo na Połowinkach?
|
|
|
|
|
#3803 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dodałam soku wiśniowego i budyń wyszedł pyszny, nic się nie zważyło, wszystko jest ok
|
|
|
|
|
#3804 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ziołowych i z kawy. Najbardziej włosy unosi mi kawowa ![]() Cytat:
![]() Przypomina mi się koleżanka ze szkoły, która wiecznie się odchudzała. Na drugie śniadanie do szkoły brała suchary... i batona
|
||
|
|
|
#3805 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#3806 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale to dlatego, ze nie chciało mi się kanapek robić to sucharki sobie wziełam |
||
|
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43921041]w piątek to ja idę na imprezę
w sobotę poczytam [/QUOTE]E, ja wolę dzisiaj, bo w czwartki prawie wszędzie studenci mają wolny wstęp Tylko jak pójdziemy na koncert Łąki Łan i będę musiała wybulić 40 zł.. ![]() Robię tak często czasem jogurt, czasem jabłko...
|
|
#3808 |
|
Zakorzenienie
|
Znajomy mnie dzisiaj poklepał po brzuchu "Ło Matko, ale schudłaś ! " No, pamięta mnie sprzed 2 lat czyli +20kg
Jutro kolejny dzień z motorkiem w tyłku, tym razem w wersji hard.
|
|
|
|
#3809 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z cieniowaniem poczekam do wiosny, bo teraz i tak chodzę najczęściej w związanych i jeszcze czapka dojdzie ![]() eee niee tego to nie zazdroszczę Cytat:
![]() A ja dziś robię sobie małe spa od 11 na skalpie siedzi sesa, a na długości kokos, muszę wyregulować brwi, zrobić jakąś maseczkę i pomalować pazurki, tylko nie mam pojęcia jak za duży wybór w lakierach skutkuje u mnie brakiem pomysłów
|
|
#3810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

walę za dużo i potem mam problem 

od 11 na skalpie siedzi sesa, a na długości kokos, muszę wyregulować brwi, zrobić jakąś maseczkę i pomalować pazurki, tylko nie mam pojęcia jak