Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. IV ! - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-29, 11:53   #2791
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. IV !

Ja się bardzo cieszę jak kogoś tu zachęcę do planszówek, bo uważam, że to naprawdę super sprawa Szczególnie, że jest wielka różnorodność i można znaleźć coś dla siebie.

Mogłabym kupić jakąś świąteczną planszowkę
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 11:54   #2792
d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kleo111 Pokaż wiadomość
Melduję, że mam już główny prezent na wymiankę prezentową

To jest wymiana na Wizażu? Czy masz na myśli jakąś prywatną swoją?
d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 11:59   #2793
olanna
Zakorzenienie

Cytat:
A i chciałabym się pochwalić, przedwczesnym prezentem mikołajkowym od męża (który sama sobie wybrałam: hahaha- piękny, stabilny stojak na biżuterię
Świetna sprawa. U mnie biżuteria wala się po pudełkach, pudełeczkach i innych szkatułkach.

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Ja się bardzo cieszę jak kogoś tu zachęcę do planszówek, bo uważam, że to naprawdę super sprawa Szczególnie, że jest wielka różnorodność i można znaleźć coś dla siebie.

Mogłabym kupić jakąś świąteczną planszowkę
A są jakieś świąteczne?

olanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 12:08   #2794
kleo111
Zakorzenienie

[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;43942080]
To jest wymiana na Wizażu? Czy masz na myśli jakąś prywatną swoją?
[/QUOTE]

Jest na Wizażu Ale zgłoszenia i losowanie było już jakiś czas temu

Instagram
kleo111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 12:08   #2795
Emocja20
Zadomowienie

Cytat:
Ja często też dyskretnie pytam, co dana osoba chciałaby dostać
Mężowi pod choinkę kupię chyba jednak portfel, myślę nad Wittchen, choć ceny mają szalone (ten który chcę kosztuje najtaniej 250 zł z wysyłką). Macie może jakieś doświadczenie z tą marką? Warto zainwestować??
Przejdź się jutro do Lidla - portfele damskie i męskie Wittchen za 149zł, może znajdziesz ten, który chcesz dla męża
Co do marki - mam torbę i w tamtym roku TŻ dostał ode mnie portfel. Torba ma grubą skórę, jest ciężka i wykonana solidnie. Portfel po roku jest jak nowy, ładnie się starzeje - myślę, że warto.

A no i radzę iść od razu na otwarcie sklepu. Wittchen ma niesamowite wzięcie, bo potem wszystko trafia na all
Body Express:4
TURBO:16
SzokTrening: 6
Skalpel II: 17
Total Fitness/Total Fitness TCh: 7/2
Biegam od 09.08.2013 - 150 min
Emocja20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 12:14   #2796
kleo111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emocja20 Pokaż wiadomość
Przejdź się jutro do Lidla - portfele damskie i męskie Wittchen za 149zł, może znajdziesz ten, który chcesz dla męża
Co do marki - mam torbę i w tamtym roku TŻ dostał ode mnie portfel. Torba ma grubą skórę, jest ciężka i wykonana solidnie. Portfel po roku jest jak nowy, ładnie się starzeje - myślę, że warto.

A no i radzę iść od razu na otwarcie sklepu. Wittchen ma niesamowite wzięcie, bo potem wszystko trafia na all

Właśnie wiem, że będą, ale nie wiem obawiam się jakoś jakości- wiem, że to Wittchen, ale w takich cenach i to w Lidlu, chyba wolę dołożyć i kupić w galanterii skórzanej z certyfikatem, o wiadomym pochodzeniu. Pozatym do najbliższego Lidla mam ponad 10 km Mam już wybrany model (taki ja mój tata, niestety jeszcze nie nosił, nie wiem jak z jakością). W gazetce widziałam coś podobnego, ale czarny, a ja wolałabym brązowy

Instagram
Stary 2013-11-29, 12:34   #2797
Emocja20
Zadomowienie

Cytat:
Właśnie wiem, że będą, ale nie wiem obawiam się jakoś jakości- wiem, że to Wittchen, ale w takich cenach i to w Lidlu, chyba wolę dołożyć i kupić w galanterii skórzanej z certyfikatem, o wiadomym pochodzeniu. Pozatym do najbliższego Lidla mam ponad 10 km Mam już wybrany model (taki ja mój tata, niestety jeszcze nie nosił, nie wiem jak z jakością). W gazetce widziałam coś podobnego, ale czarny, a ja wolałabym brązowy
Te z Lidla też mają certyfikat i z tego co pamiętam ozdobne pudełka (takie, jak w sklepie). Ja rok temu zamawiałam na all, a potem bałam się, że dostanę podróbę (babka próbowała mi wmówić, że Wittchen już nie sprzedaje swoich produktów z certyfikatem Koniec końców ten portfel go miał, ale co się wkurzyłam to moje). Ma być dużo modeli do wyboru, w gazetce było tylko kilka. Na jednym forum pisali, że ponoć w markowych salonach też są takie obniżki na święta tych portfeli. Jak tam wolisz, ale jak dla mnie one niczym się nie będą różnić poza ceną, którą all winduje niesamowicie. Też na początku myślałam, że może jakaś gorsza jakość idzie do Lidla, ale potem poczytałam i po prostu Lidl celuje teraz też w bogatszych klientów, stąd tam pojawił się Wittchen No i zobaczyć zawsze można, szkoda tylko, że tak daleko masz tego Lidla...

Edit: nie pisałaś nic o all a ja się na nie uparłam Mój portfel dla TŻta był z all, ale to było konto niby partnera Wittchen czy jakoś tak.

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Wyszłam na obrońcę Lidla Żeby nie było, ja się nie upieram, tylko chciałam pomóc Ale bym sobie wypiła kawę z bitą śmietaną

Edytowane przez Emocja20
Czas edycji: 2013-11-29 o 12:35
Stary 2013-11-29, 12:34   #2798
karolinaaa92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amg88 Pokaż wiadomość
Wiecie co moja koleżanka ostatnio kupiła w lumpie czerwoną sukienkę, śliczną za 10 zł!!!!! Muszę iść z nią do lumpeksu, bo ja sama nie potrafię szukać hehe
Moja siostra w lumpkach potrafi znaleźć prawdziwe cudeńka, a ja jeszcze nigdy nic nie znalazłam. Zdecydowanie wolę wymieniać się z dziewczynami na różnych portalach ciuchami.

Cytat:
Napisane przez martyna_tina Pokaż wiadomość
Nie wiem czemu, ale czytałam tak na szybko i przeczytałam "amfetaminę"

Cytat:
Napisane przez allmode Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi, dziewczyny, czy jeśli siostrzeńcom męża staram się robić fajne prezenty, starannie dobrane, przemyślane i takie, o których wiem, że na pewno trafią w gust i sprawią radość, to mam prawo oczekiwać choć trochę wzajemności w stosunku do ich prezentów dla mojego dziecka?
Czy głupia jestem i mam jakieś wydumane oczekiwania?
Niestety często jest tak, że ktoś nie trafia z prezentem. Moim zdaniem dobrym rozwiązaniem byłoby właśnie pisanie listów. Pamiętam, że my z siostrą jako dzieci pisałyśmy z rodzicami listy i wtedy nie było problemu z nietrafionymi prezentami.

Cytat:

Mój mąż co roku od swojej matki i ciotki dostaje sweterki. Zupełnie nie w jego guście. Próbował delikatnie, próbował i z grubej rury - nie pomagało. Zawsze sweterek, najczęściej z gryzącej wełny.
I któregoś roku moje dziecko napisało list do Mikołaja, a tam na końcu dopisek: "I proszę, żebyś w tym roku tatusiowi nie przynosił sweterka, tylko coś fajnego"
Jak dziecko dba o tatusia.

Cytat:
Napisane przez Asik_ Pokaż wiadomość
A wiecie już w czym wystąpicie w Wigilie? chodzi mi o strój. Szczególnie pytam osoby, które idą na Wigilię w "gości"
Ja pewnie ubiore się całkiem zwyczajnie, bo u nas nie ma jakiejś wystawnej wigilii. Szkoda, bo zazdroszczę osobom, które ubierają eleganckie sukienki na ten wieczór.

Cytat:
Napisane przez martuha20 Pokaż wiadomość
Wybaczcie, że Wam biadolę o tym zębie...ale normalnie z drugiej strony czuje, że ósemka powoli mi się pcha w inne zęby pod dziąsłem nie chcę mieć usuwanej chirurgicznie....to musi być straszne!!! od kilku lat mam takie przeboje z zębami...a przecież dbam o nie

Cytat:
Napisane przez olanna Pokaż wiadomość
Ja też kocham puzzle! Pamiętam czasy, kiedy siedziałam zimowymi wieczorami i układałam z rodzicami- takie 1000 elementów i więcej. Chyba czas do tego wrócić. Nawet ostatnio w Biedronce były zestawy 1000+1000 elementów za 20zł., ale nie załapałam się na nie.
Ja puzzle i gry planszowe uwielbiam, ale niestety nie bardzo mam z kim dzielić się tą pasją. Muszę jakoś TŻa zarazić.

♥ i że Cię nie opuszczę... - 18.05.2019

karolinaaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 12:38   #2799
Emocja20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolinaaa92 Pokaż wiadomość

Ja pewnie ubiore się całkiem zwyczajnie, bo u nas nie ma jakiejś wystawnej wigilii. Szkoda, bo zazdroszczę osobom, które ubierają eleganckie sukienki na ten wieczór.
Pamiętam, że jako dziecko przyszłam do mamy w Wigilię i oświadczyłam, że wystąpię w getrach Mama mnie oczywiście ściągnęła na ziemię i kazała się ubrać w spódniczkę i białą bluzkę, a ja tak chciałam mieć wygodne geterki!
Stary 2013-11-29, 12:52   #2800
wikajaga
Zadomowienie

Odliczam do kolejnych świąt BN..
wikajaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 12:53   #2801
martyneczkaa3
Rozeznanie

Cytat:
To prawda, niestety.
W pierwszej klasie, na zebraniu na początku grudnia, jak zwykle padło pytanie, co kupujemy dzieciom. Padła propozycja książki. Większość rodziców od razu "ale po co? książki? lepiej zabawkę". Nie dało się przetłumaczyć. Dostały więc dzieciaki jakieś plastikowe pierdoły.
W drugiej klasie już się nie dałam Poszłam do szkoły z aparatem, zrobiłam dzieciom zdjęcia. I dostały personalizowane książeczki ze swoim zdjęciem i historią, w której były głównymi bohaterami. Były zachwycone.
A w trzeciej klasie z tych zdjęć zamówiłam puzzle - i też radość olbrzymia, bo układały swoje buzie.

Martyneczka - a powiedz coś więcej o córci. Co lubi, czym się interesuje? To coś na pewno wymyślimy

Z tego co mówiła jej mama (ja się rzadko z nią widuje. bo mieszkamy w dówych róznych koncach Polski) ostatnio lubi bawić się lalkami bobasami ale ma 8 lat i boje się, że jak kupie jakąs fajną to szybko wyrośnie, co myślicie? Lubi także malować, bawic się w nauczycielkę (tablice juz ma).

u mnie także Wigilia odświętna, wszyscy sie stroją ja ubieram rozkloszowaną sukienkę w pepitkę chyba, mój nowy zakup

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Cytat:
Ja puzzle i gry planszowe uwielbiam, ale niestety nie bardzo mam z kim dzielić się tą pasją. Muszę jakoś TŻa zarazić.
jak byłam mała też uwielbiłam, miałam ich mnóstwo wręcz
martyneczkaa3 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-29, 12:54   #2802
wikajaga
Zadomowienie

Może wyjdę na ciemną masę...ale jak się wkleja linka???

Stary 2013-11-29, 12:54   #2803
allmode
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak dziecko dba o tatusia.

Wiesz, jak teraz tak pomyślałam, to moje dziecko od zawsze w swoich listach do Mikołaja- najpierw rysowanych, a potem pisanych - wymieniało prezenty i dla nas.

Ja się zawsze w wigilię ubieram ładnie - sama dla siebie Ale ogólnie u nas wszyscy się starają wyglądać tak bardziej odświętnie.
allmode jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 13:07   #2804
Emocja20
Zadomowienie

Mam takie pytanie z innej beczki - może któraś z Was kupuje Revlon ColorStay na all? Niestety u mnie nie ma szafy Revlona w Rossmannie, a nie chciałabym się naciąć na podróbkę :/

Justyna wygrała

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Szukałam wątku na wizażu, ale trafiłam na stare, już nieaktualne informacje (w sensie, że już tych sprzedawców nie ma, albo nic nie sprzedają).
Stary 2013-11-29, 13:10   #2805
allmode
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martyneczkaa3 Pokaż wiadomość
Z tego co mówiła jej mama (ja się rzadko z nią widuje. bo mieszkamy w dówych róznych koncach Polski) ostatnio lubi bawić się lalkami bobasami ale ma 8 lat i boje się, że jak kupie jakąs fajną to szybko wyrośnie, co myślicie? Lubi także malować, bawic się w nauczycielkę (tablice juz ma).
Przepraszam, myślałam, że o Twoje dziecko chodzi

Na pewno książka. Mogą być albo klasyczne bajki albo jakaś przygodowa. Mój syn w tym wieku zaczął czytać Harrego Pottera. Polecam też "Pompona w rodzinie Fisiów". W księgarni sa też specjalne książki dla dziewczynek, o typowo "babskich" sprawach dla rożnych kategorii wiekowych.

Puzzle, układanki, gry planszowe - wybór jest ogromny, moje dziecko uwielbiało "Kto to był?" i "Pułapkę na myszy".

Nieśmiertelne klocki Lego - polecam "Creationary" - super zabawa dla całej rodziny albo różowe wiaderka z mieszaniną klocków - takie typowo dla dziewczynek - rozwija wyobraźnię i sprawność manualną, bo dziecko samo sobie wymyśla, co chce budować, nie ma gotowych schematów.

Teatrzyk i pacynki - też super sprawa. Nie wiem, jaką kwotą dysponujesz, ale można się np. złożyć z kimś na prezent - http://allegro.pl/teatrzyk-3-w-1-tea...695316506.html
Polecam, jest konsola, którą można ilustrować dźwiękowo przedstawienie. Świetna zabawka.

Są zestawy kreatywne, do robienia biżuterii na przykład.

Bo lalek to ona pewnie już ma mnóstwo

Edytowane przez allmode
Czas edycji: 2013-11-29 o 13:12
allmode jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 13:11   #2806
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
A są jakieś świąteczne?
Właśnie żadnej nie widziałam A myślę, że fajna by była jakaś śmieszna gra bożonarodzeniowa do pogrania z rodziną. Nisza rynkowa jak nic

Cytat:

Zaraź go, zaraź Jak się złapie bakcyla to już potem wciąga szybko
Stary 2013-11-29, 13:12   #2807
olanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Właśnie żadnej nie widziałam A myślę, że fajna by była jakaś śmieszna gra bożonarodzeniowa do pogrania z rodziną. Nisza rynkowa jak nic
No to bierz się za wymyślanie czegoś fajnego. Pierwsze klientki już masz.

olanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 13:14   #2808
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez wikajaga Pokaż wiadomość
Takiego normalnego linka? Kopiujesz z przeglądarki i wklejasz do posta
Zaznaczasz myszą, potem prawy przycisk klikasz i wybierasz kopiuj. A potem w docelowym miejscu znów prawy przycisk i "wklej". Czy o coś innego chodzi?
Stary 2013-11-29, 13:15   #2809
wikajaga
Zadomowienie

Dokładnie o to mi chodziło. Dzięki

Stary 2013-11-29, 13:16   #2810
ellish
Zakorzenienie

kurcze,a ja jakos nigdy nie myslalam o specjalnym ubiorze na wigilie. Nieraz sie dziwilam i nadal dziwie, ze ludzie specjalnie kupuja co roku ubranko na ten wieczor. Ja nie przywiazuje do tego az tyle uwagi. No wiadomo, ze nie bede w pizamie czy dresie ale tez nie wyobrazam sobie, ze ide specjalnie sukienke kupic. Moze bardziej mysle na Wielkanoc, bo to najwieksze swieto ale na BZ niekoniecznie.

Dziwna jestem chyba

Edytowane przez ellish
Czas edycji: 2013-11-29 o 13:18
ellish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 13:17   #2811
Y a s m i n e
Rozeznanie

Cytat:
Kot Simona - jakbym widziała naszą Michasię
Pięknie tam masz

Hahahaha, no ja jestem tego pewna

Cytat:
Napisane przez Hedonistka Pokaż wiadomość
No właśnie ja od dziecka ( no może nie od 2 czy 3 lat, ale tak od 4) cieszyłam się z książek, podobnie jak mój brat. Uwielbiałam te ooogromne księgi z pięknymi ilustracjami. Najpierw czytali nam je rodzice, później my sami...
Ojaa, mam tak samo! W zasadzie już zapomniałam jakie dostawałam, ale czasem migają mi wspomnienia grubych kartonowych kartek, pięknie polakierowanych, cudownych ilustracji magicznych opowieści Andersena, Braci Grimm... Wspaniałe wspomnienia Myślę, że każde dziecko powinno dostać takie książki, bo na starość bardzo się to docenia

Cytat:
Ale nie chodziło mi o "ledwo w ogóle", tylko że dopiero co dziś, znaczy wczoraj się przywitałaś i już takie widoki.
Hehe, a bo ja jak już się witam, to od razu z kopyta
Cytat:
Dzień dobry wszystkim! Ja czekam na obiecywany przez pogodę deszcz ze śniegiem, na razie mam w pakiecie wicher i chorobę. Rozłożyło mnie totalnie.
Oooo, Pani.. to witam w klubie

Cytat:
pięknie
a jak robisz ten chlebek? Podawałaś przepis a ja niezauważyłam ?
Ciasteczkowe pierścionki mmm brzmi przepysznie!
Nie nie, to są te, co kupiłam przedwczoraj na świątecznym targu
Poniżej zdjęcia (dobrze, że chociaż one mi zostały, bo chlebki pożarłam ) Są po 7€ za sztukę, ale kupię jeszcze pomarańczowy, orzechowy i żurawinowy

Cytat:
Napisane przez martuha20 Pokaż wiadomość
Piękne zdjęcia, dopiero zobaczyłam na kompie cuda! a te ciasteczka zazdroszczę jak Ty tam się znalazłaś w tej Francji?
Dziękuję też mi się strasznie podobają te świąteczne wystroje W przyszłym tygodniu pojadę jeszczeraz do LaFayette i do Printemps (w tym roku Prada tam rządzi), i porobię fotki galerii wewnątrz, bo też przepięknie to organizują
A jak tu dotarłam..? Eee... powiedzmy, że musiałam jakoś odreagować długi, nieudany związek. A nic tak nie absorbuje, jak "ucieczka" do innego świata . I zamiast się użalać, musiałam się skupić na ogarnięciu życia na nowo, poza tym Paryż zawsze lubiłam... choć teraz zdecydowanie mniej, niż kiedyś

martuha20, olanna- zdrówka dziewczyny!!!

Cytat:
Napisane przez martyna_tina Pokaż wiadomość
A jeżeli chodzi o puzzle... Przypomniało mi się, że w zeszłym roku mąż kupił mi na mikołajki właśnie puzzle - 1000 elementów z obrazkiem świątecznym Siedziałam nad nimi tydzień i nie mogłam ich ułożyć
Ja też kocham puzzle Ale kupuję zawsze... Disneya, z postaciami z bajek . Bo kojarzą mi się z bestroską, jakiś element dzieciństwa, poza tym przyjemniej mi się takie układa. Jak pisałam pracę mgr, to kupiłam sobie 3 różne opakowania 500el, bo szybko się układało, głównie po to, by odpocząć od ścisłego myślenia, dla relaksu. Ale także, by np w paskudne dni, gdy byłam zaspana i nijaka- ćwiczyć mózg, poprawić koncentrację i skupienie- niby zabawa, ale pół godzinki takiego treningu myślowego stawiao mnie na cały dzień

Voila- fotki chlebków korzennych
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg D'Epices 001.jpg (124,3 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg D'Epices 002.jpg (148,8 KB, 15 załadowań)

Edytowane przez Y a s m i n e
Czas edycji: 2013-11-29 o 13:18
Y a s m i n e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 13:21   #2812
wikajaga
Zadomowienie

http://www.youtube.com/watch?v=jg4sZZaf3Gg

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Udało mi się!!!

Stary 2013-11-29, 13:22   #2813
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Niezbyt rozumiem o co Ci chodzi, ale jak chcesz wkleić zwykłego linka to zaznaczasz adres strony, potem prawy przycisk myszy kopiuj i potem znowu prawy i wklej Chyba, że o coś innego biega to nie wiem.

Edit: O za późno już sobie poradziłaś

Ja miałam iść w koronkowej bluzce na Wigilię, ale czytam Was i czytam i może jednak jakaś kieckę założę, może nie zamarznę, sama nie wiem Ale ja jestem okropny zmarźlak, a wszystkie sukienki mam z krótkim rękawem.
Znalazłam fotkę tej mojej bluzki koronkowej, kiedyś wklejałam na forum spodnie i byłam w niej akurat https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post36742968 myślicie, że lepiej ją czy jakąś sukienkę

A i to prawda gry planszowe bardzo wciągają i moim zdaniem dzięki nim można bardzo fajnie spędzić czas. Tylko ja zazwyczaj przegrywam Mój mąż to prawdziwy strateg i jak już przegram to rozpaczam i potem on nie chce ze mną znowu grać

A zbieracie te naklejki z Lidla, żeby je na książkę kucharską wymienić. Ja dziś już będę miała 2. Już nigdzie indziej zakupów nie robię.

Edytowane przez sherlook
Czas edycji: 2013-11-29 o 13:23
sherlook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 13:32   #2814
wikajaga
Zadomowienie

Fajny zestaw. To zależy w czym się dobrze czujesz. Ja do kolacji siadam w sukience ale na pasterkę się przebieram w spodnie i jakiś grubszy sweter bo w kościele jest zimno...

Stary 2013-11-29, 13:36   #2815
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Fajny zestaw. To zależy w czym się dobrze czujesz. Ja do kolacji siadam w sukience ale na pasterkę się przebieram w spodnie i jakiś grubszy sweter bo w kościele jest zimno...
No właśnie ja nie będę miała jak się przebrać, bo do teściów jedziemy, a powiem szczerze, nie chce mi się spodni i bluzki tachać leń ze mnie tym bardziej że mpkiem jedziemy Mąż pewnie gajerek założy i nie chce od niego zbytnio odstawać. Mam jeszcze trochę czasu pogadam ze szwagierką co zakłada
sherlook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 13:47   #2816
wikajaga
Zadomowienie

No chyba że tak, ale mimo wszystko postawiłabym na wygodę. Bluzka spoko może dobierz do niej jakieś inne spodnie, bardziej wizytowe.

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=UM9P_rGA5qQ
uwielbiam ją...

Stary 2013-11-29, 14:10   #2817
kleo111
Zakorzenienie

Cytat:
Te z Lidla też mają certyfikat i z tego co pamiętam ozdobne pudełka (takie, jak w sklepie). Ja rok temu zamawiałam na all, a potem bałam się, że dostanę podróbę (babka próbowała mi wmówić, że Wittchen już nie sprzedaje swoich produktów z certyfikatem Koniec końców ten portfel go miał, ale co się wkurzyłam to moje). Ma być dużo modeli do wyboru, w gazetce było tylko kilka. Na jednym forum pisali, że ponoć w markowych salonach też są takie obniżki na święta tych portfeli. Jak tam wolisz, ale jak dla mnie one niczym się nie będą różnić poza ceną, którą all winduje niesamowicie. Też na początku myślałam, że może jakaś gorsza jakość idzie do Lidla, ale potem poczytałam i po prostu Lidl celuje teraz też w bogatszych klientów, stąd tam pojawił się Wittchen No i zobaczyć zawsze można, szkoda tylko, że tak daleko masz tego Lidla...

Edit: nie pisałaś nic o all a ja się na nie uparłam Mój portfel dla TŻta był z all, ale to było konto niby partnera Wittchen czy jakoś tak.

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Wyszłam na obrońcę Lidla Żeby nie było, ja się nie upieram, tylko chciałam pomóc Ale bym sobie wypiła kawę z bitą śmietaną

Nie no teraz mnie załamałaś, chyba nie wszystkie Wittchen portfele na All to podróbki? Bo żebym koniec konców tam nie kupiła;/ Nie wiem czy dam rade podjechać, bo jeszcze jest problem jak się tu wymsknąć z domu tak wcześnie (przed 7) i to jeszcze w sobotę?

Instagram

Edytowane przez kleo111
Czas edycji: 2013-11-29 o 14:12
Stary 2013-11-29, 15:22   #2818
Emocja20
Zadomowienie

Cytat:
Uwielbiam Lindsey Stirling

Cytat:
Napisane przez sherlook Pokaż wiadomość
A zbieracie te naklejki z Lidla, żeby je na książkę kucharską wymienić. Ja dziś już będę miała 2. Już nigdzie indziej zakupów nie robię.
Też mam dwie W Lidlu najczęściej robię zakupy, bo mam baaardzo blisko i lubię ich ofertę.

Cytat:
Nie no teraz mnie załamałaś, chyba nie wszystkie Wittchen portfele na All to podróbki? Bo żebym koniec konców tam nie kupiła;/ Nie wiem czy dam rade podjechać, bo jeszcze jest problem jak się tu wymsknąć z domu tak wcześnie (przed 7) i to jeszcze w sobotę?
Nie no, na pewno nie wszystkie. Ja się w tamtym roku tak przestraszyłam, bo przeczytałam na forum, że Ochnika tak strasznie podrabiają i spytałam się o Wittchen - odpowiedziano mi, że jak ma certyfikat to spokojnie. No i potem tamta babka mi odpisała, że te portfele nie mają i już mi widmo podróbki stanęło przed oczami Sama się zastanawiałam, czy warto wydawać taką kasę na portfel czy torbę, ale z drugiej strony skóra to skóra - ładnie się zestarzeje i na bardzo długo posłuży. Wiem na pewno, że Wittchen nie puściłby chłamu do Lidla bo w końcu dbają o swoją reputację. Normalnie jest gwarancja nawet na te wyroby, nie wiem, chyba 2 lata (musiałabym znaleźć metkę od torby). Najgorsze jest to, że ludzie na all czasami nawet nie wiedzą, że mają podróbę i stawiają pozytywa. Jeśli jednak ma ten certyfikat i nie masz jak pojechać to możesz kupić spokojnie na all Ja tylko tak mówiłam z tym Lidlem bo zawsze to taniej i 150zł nie boli wtedy jak 250zł

Edytowane przez Emocja20
Czas edycji: 2013-11-29 o 15:23
Stary 2013-11-29, 15:31   #2819
karolinaaa92
Zakorzenienie

Skończyłam dzisiejsza opiekę nad Antosiem i nie czuję kręgosłupa.
Z lepszych rzeczy - kurier przywiózł mikołajkowy prezent dla Małego, Antoś jest zachwycony.

♥ i że Cię nie opuszczę... - 18.05.2019

karolinaaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 15:51   #2820
bella719
Rozeznanie

Cytat:
Co do jakości to się nie zniechęcaj
Ja w te wakacje kupiłam w biedronce aparat fuji film wodoodporny za 400zł!
Potem jak kupowałam w media markt pokrowiec do tego aparatu, to ten sam model był tam za 1300zł! Akurat miałam przy sobie aparat wiec zapytałam pana z obsługi czy toi ten sam model i potwierdził
bella719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości