|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cały czas ostro ćwiczymy i Mikołaja o spadki prosimy! Cz. IX
Cytat:
Delegat dzisiaj zjeżdża na weekend ![]() A jak idę na nocke to zawsze mam wieśniaki w pracy, jakieś owoce, kaszę z jakimś sosem gotuje albo sałatkę robię. Zależy na co mam ochote ![]() Iwcia jaki baleron? Fajna kiecka Maturzystki
|
|
|
#1382 |
|
Rozeznanie
|
Grube nogi.
![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43941015] Nie jest źle I fajna sukienka Zle nie jest, ale dobrze tez nie. ![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Fajniej wygląda na zywo. ;D Wiem, ze do moich nog sukienka rozkloszowana, ale ta mi się bardzo spodobala. Kolory jakie byly: ta, pomaranczowa, granatowa, bezowa, biala, rozowa jasna, rozowa ciemna
|
|
#1383 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43941015]U mnie rosół w soboty jest
![]() Ty jesteś jedynaczką?[/QUOTE] Ja nigdy w domu rosołu nie jadłam odkąd się wyprowadziłam "na swoje" to zaczęłam gotować i mój rosół jest mega nieskromnie mówiąc ![]() Nie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#1384 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Ja też ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Idę nadrabiać Ale napiszę tylko ze jestem po polskim rozszerzonym i w sumie uważam że dobrze mi poszło Miałam wene i luźno mi się pisało ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
Więc dzisiaj spróbuję drugi raz bo teraz mam piaskowy
|
||
|
|
|
#1385 |
|
Zakorzenienie
|
Iwcia ile masz wzrostu?
![]() U mnie w domu rosół jest co tydzień w niedziele i strasznie tłusty więc ja nie jem
|
|
#1386 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za grudzień ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
a czasami normalny i jem. Zależy z czego mama robi.
|
|||
|
|
|
#1387 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#1388 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Baw się dobrze ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cały czas się zastanawiam ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
Wczoraj były ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
Nie lubię niebieskiego
|
|||||
|
|
|
#1389 |
|
Rozeznanie
|
Ten kolor na zywo wyglada, tak:
![]()
Edytowane przez IwciaxD Czas edycji: 2013-11-29 o 12:25 |
|
|
|
#1390 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ooo widzisz, a myślałam że jedynaczką jesteś może ![]()
|
|
|
|
|
#1391 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Znowu mi się nie udało wstać wcześniej Na śniadanie była owsianka z połową banana, mandarynką i suszoną żurawiną Zaraz idę się trochę ogarnąć, bo trzeba wyjść z psem, a potem zamiast shreda pójdę sobie pochodzić na bieżni z godzinkę Miałam pokręcić HH, ale nie mam gdzie :/ Odwieczny problem
|
|
#1392 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piwko spalone no i brawo za niejdzenie pieczywa ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Też trzymam za nasze maturzystki
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#1394 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() powiem Wam, że matma R była trudna w porównaniu do zeszłorocznej próbnej to masakra co nie oznacza, że jestem dobrze przygotowana do matury, bo nie jestem Cieszę się, że już po, bo trochę nerwów mnie to kosztowało brzuch mnie dzis tak do rana naqrwiał, że chciało się tylko płakać, mam nadzieję, że jutro już nie będzie, bo mam imprezę ![]() Dziś wieczorem wychodzę, ale będzie bezalkoholowo Edytowane przez dzovana Czas edycji: 2013-11-29 o 13:00 |
|
|
|
#1395 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe jakby się granat prezentował ![]() Cytat:
Toż to prawie codziennie ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43941599]Taki z warzywkami to i ja uwielbiam ![]() Ooo widzisz, a myślałam że jedynaczką jesteś może ![]() [/QUOTE]No ja tak samo ![]() Też nie wiem czemu zaraz, a Ty masz rodzeństwo?
|
||
|
|
|
#1396 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w szkole po raz drugi. Już niewiem co myśleć...może zmiana szkoły...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1397 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za brak pieczywa i za ładne jedzonko ![]() Cytat:
![]() Melduję owsiankę z bananem i po przerwie 4 dzień insanity i chciałam z tego względu wieczorem pobiegać, ale u nas w mieszkaniu ma być before panieńskiego (mojej wspólokatorki koleżanki). Na imprezę mnie chciały zabrać, ale w sumie nikogo nie znam, nie piję i średnio z kasą, więc posiedzę z nimi tylko 3h na beforze, a potem pójdą na imprezę to zostanę w domu Do klubu wrzuciłam fotkę z dziś robiłam dla TŻ-ta to stwierdziłam że i z Wami się podzielę ![]() za maturzystki!i nie martwcie się-to tylko próbne i zazwyczaj są do
|
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
Dżonka, dobrze, że już po
przynajmniej masz rozeznanie czego mniej więcej się spodziewać teraz odpoczywaj, należy Ci się
|
|
|
|
#1399 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Sory, w miesiącu
---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
I pewnie nasze przyniosą na ten tydzień ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
Byłam na szczepieniu. Miałam dzisiaj winko wypić a tu pić nie mogę przez kilka dni Kobieta coś mi tam robi przy ręce, spoko, nagle mówi że czy potrzymam coś, ja że tak i się pytam czy będzie bolało. A ona co? a ja szczepienie. A ona że przecież mnie już zaszczepiła a ja taka ze naprawdę? ![]() Zapisałam się przy okazji do okulisty na wtorek i dostałam skierowanie do ortopedy
|
||
|
|
|
#1401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) szczepienie nie boli ja byłam tydzień temuPo co do ortopedy?
|
|
|
|
|
#1402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trax Świetne wymiary! ![]() Melduję piąteczkę z karkówki z włoskiego Blaszok, znajomość z Tobą dobrze wpływa na moje oceny
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#1403 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam nie ryzykuję bo to chciałam tak otpo prostu sobie wypić Mogę je równie dobrze wypić w poniedziałek Ale mnie trochę przestraszyła kobietka - mam to smarowac bo może spuchnąć, coś przeciwgorączkowego wziąć Z tym kolanem bolącym ![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1404 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje obiad pyszny.
Młody robił że mną salatke i kotlety. Było jakoś inaczej. Chyba problem tkwi wr mnie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1405 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Moja Mama jak pierogi lepi to też hurtowo i do zamrażarki ale nie jem, bo z pszennej mąki ![]() Cytat:
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
||
|
|
|
#1406 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Za 5 ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
Ja tam jem i żyję i mam spadki. Masz jakieś uczulenia czy diecie nie chcesz szkodzić?---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Wiecie co? Wczoraj jak mama wróciła z pracy to mi opowiada jak to jej koleżanka przyniosła sobie sałatę, jakieś warzywka, ser biały... no niby ładnie, ale do tego dwie kromy chleba z których wypływało masło Z jednej strony obgadała moją mamę, że je byle co i nie chudnie, a jednak przyniosła i byle co dla siebie w końcu ![]() Chce mi się śmiać z tego |
|||
|
|
|
#1408 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1409 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43944191]No mama mówiła, że zagląda co ona ma i na drugi dzień przynosi podobne rzeczy jak nie to samo
U mnie w pracy robią to samo ![]() Też niby zmianie że się odchudzam a jak pękło 20 kg to było cyrku bo każda by chciała schudnac ale jak mówiłam że ćwicze to przestawaly. Sent from my ST26i using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43944013]
Za 5 ![]() Oj Madzia jakieś masz wrogie nastawienie no pszennej mąki Ja tam jem i żyję i mam spadki. Masz jakieś uczulenia czy diecie nie chcesz szkodzić?---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Wiecie co? Wczoraj jak mama wróciła z pracy to mi opowiada jak to jej koleżanka przyniosła sobie sałatę, jakieś warzywka, ser biały... no niby ładnie, ale do tego dwie kromy chleba z których wypływało masło Z jednej strony obgadała moją mamę, że je byle co i nie chudnie, a jednak przyniosła i byle co dla siebie w końcu ![]() Chce mi się śmiać z tego Sama staram się wyeliminować zupełnie, bo po co mam jej używać, jak mogę zamienić na zdrowszą Wiem, że w rozsądnych ilościach nie zaszkodzi, ale ja mam różne dziwne odchylenia w życiu i to jest właśnie jedno z nich ![]() Widać koleżanka zauważyła, że dieta dobrze wpływa na Twoją mamę i jej pozazdrościła
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.

porzeczkowy, truskawkowy (w powalającej ilości 2 sztuk
sama wszystko produkowałam 
Delegat dzisiaj zjeżdża na weekend 

Fajna kiecka

I fajna sukienka 

nieskromnie mówiąc 
i że działa
) otóż naprawdę ciężko było mi się zebrać do jakichkolwiek treningów, ponieważ za mało jadłam, za późno wracałam do domu, za dużo rzeczy musiałam ogarniać. Teraz jeszcze kolokwia dochodzą, także mam nadzieję, że to że będę płacić za "zajęcia" (członkostwo w klubie) zmotywuje mnie to systematycznych treningów. Z jedzeniem już się poprawiam
) i na razie koniec z jeżdżeniem do domu.
może uda mi się zajrzeć jeszcze rano, a jak nie to trzymajcie się Kochane i "do zobaczenia" przed Świętami
a czasami normalny i jem. Zależy z czego mama robi.