Po pierwszej randce ... - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-29, 19:56   #61
201606010921
Konto usunięte

Dot.: Po pierwszej randce ...

Cytat:
Napisane przez niebieskie_oczko Pokaż wiadomość
Nie, ja nie wiem jak jest. Owszem, zdarzało mi się upodlić alkoholem (na szczęście rzadko) i nie mówię, że jestem święta, ale nigdy mi się nie zdarzyło, żeby nawalić się na pierwszej (i w ogóle) na randce. Poza tym to co zrobiła Autorka mogło się skończyć dla niej bardzo źle.
I jeśli ktoś rozładowuje stres alkoholem to chyba ma problem
być może. Ja tylko próbuję wytłumaczyć jakoś zachowanie autorki i pierwsze co mi przyszło na myśl to stres.
201606010921 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 19:59   #62
mala19881
Zadomowienie

GG do mala19881

Gdybym ja sie tak upodlila na pierwszej randce z moim facetem wiem, ze bylaby ostatnia. Jesli nie byl pijany i proponowal seks totalnie zalanej lasce, ktora wymiotowala i nie miala sil isc na prawde nie stawia go w dobrym swietle. Z drugiej strony kazdy ma czasem zly dzien i sie upije nie majac tego w zamiarach, jestescie dorosli, moze po prostu mial ochote na seks. Spotkalabym sie z owym panem jeszcze raz ale byla ostrozna i nie pila.
mala19881 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 20:17   #63
alexandraa13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez metalheadqueen Pokaż wiadomość
no tak, ale może autorka chciała rozładować stres pierwszej randki, zaczęła pić a potem wiecie jak jest, jeden drink, drugi, trzeci i tak idzie :/ a skoro mimo takiego zachowania dalej mają kontakt to może warto spotkać się na spokojnie i wtedy podjąć jakąś decyzję.
Jak myślisz, dlaczego mimo takiego zachowania (a może właśnie nie mimo, a dzięki?) mają nadal kontakt?
alexandraa13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 20:26   #64
201803080934
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez CathX Pokaż wiadomość
Nie wiem po którym drinku, w jakim momencie ale nagle kompletnie mnie ścięło. Nawet nie za dobrze wszystko pamietam. Nigdy nie zdarzało mi się to z nowo poznanymi ludźmi, nie pamiętam żebym ostatnio była tak pijana. Wstyd, w pewnym momencie znalazłam się gdzieś w rogu zakryta jakimś barem i wymiotowałam jak kot. Siedzieliśmy później na takich kanapach i pamiętam, ze nieźle pijana byłam. Jestem sfrustrowana bo nawet nie wiem ile wypiłam i kiedy przestałam.
No i wreszcie wyszliśmy i byłam tak pijana, że nie mogłam iść. Myślalam, że położę się na środku ulicy.
Cytat:
Nie milion procent nic mu nie proponowałam, nic mi się nie wymieszało. Wspomienia są jak najbardziej rzeczywiste.
aaahhaaaaa

Cytat:
Za co mam przeprosić? Nie prosiłam go o te dawki alkoholu, ochoczo biegał do lady więc chyba nie przeszkadzało mu, że piję.
Cytat:
Częstował mnie drinkami a ja zaczęłam pić jak mleko, może w amoku, ze stresu, a może dlatego, że w przełomowym momencie straciłam kontrolę nad totalnie wszystkim.
przynosił, bo chlałaś więcej i więcej, no to przynosił bo pewnie sama chciałaś, tylko już nie pamiętasz. i nie wmawiaj, że pamiętasz skoro chlałaś, potem rzygałaś, znowu chlałaś, film ci się urwał, zataczałaś się i przewracałaś

z racji tego, że gdyby chciał, to by cię przerżnął nawet w klubowym kiblu, ale tego nie zrobił, to jestem niemal pewna, że połowę z tego co mówił przekręcasz, a drugiej połowy nawet nie pamiętasz
99% że wcale nie zaproponował seksu, albo przynajmniej nie zaproponował go jako pierwszy.
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 20:26   #65
milionmalychkawalkow
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość
Wsadził jej sondę do nosa i wlewał?
Może ja jestem jakimś ewenementem, ale kiedy widze, że ktoś już nie powinien pić alkoholu, to mu go nie stawiam. Jasne, że autorka sama powinna się ogarnąć, ale z drugiej strony - nie rozumiem podejścia "facet przecież jej nie wmuszał". Nie wmuszał, ale i jej nie powstrzymał, a ręka w górę, kto potrafi racjonalnie myśleć, słaniając się jednocześnie na nogach i rzygając pod bar. No ja na przykład nie.

IG
👊 🔥♀ 💥 ✊
intersekcjonalizm | siostrzaństwo | moc kobiet
g i r l o n f i r e
milionmalychkawalkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 20:33   #66
alexandraa13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez milionmalychkawalkow Pokaż wiadomość
Może ja jestem jakimś ewenementem, ale kiedy widze, że ktoś już nie powinien pić alkoholu, to mu go nie stawiam. Jasne, że autorka sama powinna się ogarnąć, ale z drugiej strony - nie rozumiem podejścia "facet przecież jej nie wmuszał". Nie wmuszał, ale i jej nie powstrzymał, a ręka w górę, kto potrafi racjonalnie myśleć, słaniając się jednocześnie na nogach i rzygając pod bar. No ja na przykład nie.
jak ja nie cierpię pić z takimi jak Ty, narobią lipy a na drugi dzień "ejjj czemu mnie nie powstrzymaliście", "kurcze, następnym razem nie pozwól mi pić tyle", "chyba widziałaś że ledwo stoję na nogach, czemu mi pozwoliłaś kupić kolejnego drinka". Juz pomijam, że zwykle w pijackim amoku bardzo się takie osoby burzą, jak ktoś zasugeruje, że może by przystopować. No, tylko tego już nie pamiętają.
Stary 2013-11-29, 20:37   #67
suszarka
Buc

Cytat:
Napisane przez alexandraa13 Pokaż wiadomość
dżentelmen by poszedł na randkę z dziewczyną na poziomie, a nie z autorką
.

ale Ty tak serio?

pomijając kwestie czy to mądre się upodlić jak stary knur z kimś kogo się nie zna, to dla mnie niemniej akcja propozycji seksu ze strony tego pana mocno, mocno słaba.

kiedyś spotykając się z pewnym panem (a nie było to pierwsze spotkanie) nawaliłam się jak przysłowiowe zwierze, pojechaliśmy do niego do domu (za moją pełną pijacka zgodą i świadomością), niestety w trakcie słodkiego tete-a-tete, poczułam niewymowną chęć rzygnięcia i pognałam do łazienki gdzie oddałam się tej nieziemskiej przyjemności jaką jest rzyganie. odgłosy, które wydawałam i smród jaki roztaczałam był mało fajny, prawdopodobnie tak samo jak w Twoim przypadku. i powiem Ci, że choć mój znajomy też był nawalony, warunki mieliśmy idealne i atmosfera sprzyjała, to po moim rzygu, przykrył mnie kocem, dawał wodę i po prostu siedział. nie całował, nie namawiał do seksu - nic. dlatego też abstrahując od wszystkiego - czy Cię upił czy sama się schlałaś (a raczej tak było) czy to odpowiedzialne czy nie - podkreślę - akcja z jego strony mocno, mocno niefajna.

na Twoim miejscu - zapytałabym się czy ma fetysz bzykania się z rzygającymi i słaniającymi się laskami czy o co chodzi. a swoją drogą małe przepraszam z Twojej strony też mu się należy.
Stary 2013-11-29, 20:39   #68
201803080934
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez milionmalychkawalkow Pokaż wiadomość
do tego stopnia kiedy słaniała się na nogach i rzygała za barem sama się doprowadziła - przecież nie przyszła do tego baru już pijana, na początku ogarniała, a nieznajomość swojej granicy picia i mimo wszystko picie dalej - no cóż
może jeszcze od przyjaciół można się spodziewać [ale nie wymagać], żeby się zatroszczyli, tak pijąc z obcym człowiekiem raczej powinno się myśleć samodzielnie, a nie liczyć na tego kogoś.
jest to zwyczajnie niebezpieczne, niech się cieszy, że koleś jej nie wykorzystał [chyba, że to zrobił, a ona nie pamięta i pamięta jedynie jak przez mgłę tę drugą propozycję pójścia do niego na kolejny numerek ]
Stary 2013-11-29, 20:39   #69
CathX
BAN stały

Witam ponownie.
Cały dzień o tym myślałam. Cierpilwie przeczytałam i przeanalizowałam wszystkie posty. Dziekuję za odzew. Powiem szczerze, co myślę bo nie o to tu chodzi zebyście mydliły mi oczy a ja wam: jestem w szoku i bardzo, bardzo mi przykro.
Po pierwsze nikomu oceniać moją inteligencję.
Po drugie bardzo bulwersują i śmieszą na przemian mnie wpisy o tym, że piłam z zachłanności, bo było za darmo. To zaszokowało mnie chyba najbardziej i szczerze mówiącą nawet nie przyszło mi do głowy, że ktoś tak może pomyśleć...a co dopiero jakbym ja miała tak myśleć. Chyba mamy inne podejście...Jestem zamożną osobą, większość życia spędzam za granicą w wielkim mieście gdzie przeciętnych ludzi bez problemu stać na kupno alkoholu w miejscu gdzie życie nocne kwitnie, więc gratuluję temu komu w ogóle taki pomysł przyszedł do głowy...
"póki był alkohol za darmo, to piłam"?
pierwszy raz ktoś Ci stawiał drinka, czy zawsze wpadasz w amok jak jest za free? ?!
Szok, nawet nie wiecie jak daleko jestem od takiej mentalności, także od ludzi o takiej mentalności z jaką prkatycznie się nie spotykam, jakiej nie znam...

Proszę sobie wyobrazić, że pozwolę sobie nie przypnąć samej sobie dożywotnie łatki dziewczyny bez klasy. Zrobiłabym tak gdybym na jego propozycje pomyślała pi_ą.
Nie tylko wy zostałyście tak jakże dobrze nauczone z domu i wychowane. Taka sytuacja zdarzyła mi się pierwszy raz i lista moich wybryków jest znikoma jak rzadko...

@mariposa1988 ~no tak, ale może autorka chciała rozładować stres pierwszej randki, zaczęła pić a potem wiecie jak jest, jeden drink, drugi, trzeci i tak idzie :/ ~
Szkoda, że nikt inny tak nie uważa. Na prawdę? Na prawdę nie wiecie jak to bywa, jak działa alkohol i to dla was taka czysta abstrakcja?
I jeśli chcecie zacząc nawymyślać mi epitety i oceniać co jest mądre a co niezbyt, rozważać czy mam problem z alkoholem to cóż...Chyba nie o tym temat? Jesteśmy w większości chyba dorośli?
Czy to wątek umoralniający mnie?
Nawet jeżeli piam na przykład ze stresu.

Nie mogłam pominąc wytyku, że mój biedny towarzysz musiał znosić moje wonie...przepraszam bardzo, ale czy wy czasem nie staracie się być niestronnicze tak bardzo, że poszło wam w drugą stronę?
Czy ja mu kazałam namiętnie mnie całować rownież przez całą drogę?
A że to kogoś dziwi...nie widzę w tym nic dziwnego, nie takie rzeczy słyszałam, myślę, że jeśli jest chemia i facet jest...mocno rozochocony, to nie będzie go brzydzić taka świadomość.
A że jedną z forumowiczek tak dziwi, że miał ochotę całować dziewczynę pijaną...No wyobraź sobie, że tak bywa niestety na świecie a ochotę miał nawet na więcej.

A teraz meritum mojego szoku...Oprócz tego co napisałam.
Nie mogę mieć pewności, to wiadomo(miło, że jednak są osoby które dostrzegja to samo co ja)
ale pisząc tutaj czułam przez skórę co myśleć a po przemyśleniu jestem niemalże pewna.
Nie chciałam może tego dodawać do mojej wypowiedzi na początku, żeby obyło się bez sugestii, ale nie spodziewałam się tego co tu przeczytałam. I no niestety, ale to dotyczy waszych sugestii na temat przperosin również. Moja intuicja mówi jasno, że chciał mnie po prostu wykorzystać.
Odwróćcie sobie sytuację. Gdybyście wy czuły się dobrze i stawiałybyście drinki facetowi u którego widziałyścieby, że jest coraz gorzej, coraz bardziej pijany, donosiłybyście mu pod nos kolejne? Całowałybyscie i proponowałybyscie łóżko?
A wy piszecie, co on musiał sobie pomyśleć, ze mam się cieszyć, że mi czegoś nie zrobił i , ze mam go przepraszać?

Nie wiem, może wizualnie sobie to dobitnie wyobraziłyście. Pewnie wykorzystacie to przeciwko mnie jako głupi argument i nieadekwatność osądów, ale powiem, że był przeogromny tłum jeszcze gorzej zachowujących się ludzi, do tego zamieszanie szczególnie przy zamykaniu klubu, nie byłam na tapecie, a on nie był zawstydoznym biedaczkiem tylko juz prędzej czyhającym uradowanym wilkiem i z niesmakiem jak najwyraźniej przypominam sobie jego powiedzenie, że mam iść z nim do łóżka. Co do samego picia. Co do samego picia, specjalnie nie powiem czy nie wiecie jak to jets, ale czy nie wiecie jak to bywa, jak może działac alkohol. Mam słabą głowę, już po drugim moncym drinku nie panowałam nad tym co robię. Na zasadzie, że byłam już pijana, ktoś kazałby mi miaucze ćto bym może miauczała, pijąc nawet nie zdawałam sobei sprawy z tego co robie.

@milionmalychkawalkow wyjęłaś mi to z ust.

Doczytałam teraz post @Grin. Jaka szkoda, że to przeczytałam. Podłość tej wypowiedzi jest karygodna, ograniczona i wszystko razem, ta podłość wręcz zaśmieca wątek. Powiem ironią, bo po prostu nie mam na to sił: tak..na pewno proponowałam mu seks.
Przyjmij do wiadomości, że jestem pewna tego co mówił i tego co piszę jak niczego innego! A spieranie się z tym i mówienie takich rzecyz jest podłościa i traceniem bez sensu czasu, ja mogę Ci równie dobrze wmawiać, że jesteś adoptowana i zdradza cię powiedzmy mąż, to nie ma sensu, udam, że tego nie pamiętam.
CathX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 20:42   #70
madana
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem ironią, bo po prostu nie mam na to sił: tak..na pewno proponowałam mu seks.
- tyle że jak byłaś nawalona jak perszing to całego mnóstwa rzeczy nie pamiętasz. I TEGO nie chcesz zrozumieć, zarzucając Grin podłość, gdy ona po prostu pokazała niekonsekwencję tego, co piszesz.
madana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 20:44   #71
alexandraa13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez suszarka Pokaż wiadomość
ale Ty tak serio?

pomijając kwestie czy to mądre się upodlić jak stary knur z kimś kogo się nie zna, to dla mnie niemniej akcja propozycji seksu ze strony tego pana mocno, mocno słaba.

kiedyś spotykając się z pewnym panem (a nie było to pierwsze spotkanie) nawaliłam się jak przysłowiowe zwierze, pojechaliśmy do niego do domu (za moją pełną pijacka zgodą i świadomością), niestety w trakcie słodkiego tete-a-tete, poczułam niewymowną chęć rzygnięcia i pognałam do łazienki gdzie oddałam się tej nieziemskiej przyjemności jaką jest rzyganie. odgłosy, które wydawałam i smród jaki roztaczałam był mało fajny, prawdopodobnie tak samo jak w Twoim przypadku. i powiem Ci, że choć mój znajomy też był nawalony, warunki mieliśmy idealne i atmosfera sprzyjała, to po moim rzygu, przykrył mnie kocem, dawał wodę i po prostu siedział. nie całował, nie namawiał do seksu - nic. dlatego też abstrahując od wszystkiego - czy Cię upił czy sama się schlałaś (a raczej tak było) czy to odpowiedzialne czy nie - podkreślę - akcja z jego strony mocno, mocno niefajna.

na Twoim miejscu - zapytałabym się czy ma fetysz bzykania się z rzygającymi i słaniającymi się laskami czy o co chodzi. a swoją drogą małe przepraszam z Twojej strony też mu się należy.
całkowicie serio

Mocno, mocno niefajna akcja to by była jakby ją przeleciał, albo powiedział, że znudziło mu się siedzieć z zarzyganą laską i wraca do domu (a ją by zostawił tam samą). No i jeszcze inne chamskie rzeczy mógłby zrobić. Widać nie ma instynktu matkowania pijanym ludziom, zachował się fair i zadbał o jej bezpieczeństwo, ale czemu wymagać, że kiedy autorka od dawna już nie myśli, on będzie myślał za nią i za siebie? Dostosował sie poziomem do autorki, zapytał o seks. Nic strasznego nie zrobił.

do autorki:
hehe, podsumowując - przeczytałaś wnikliwie wszystkie posty, dziękujesz za te wspierające Cię i usprawiedliwiające, dziewczyny jako jedyne wiedza jak było. Przykro Ci, że pojawiły się także błędne, chamskie i bardzo krzywdzące krytyczne opinie, które nie mają nic wspólnego z prawdą i ich autorki nie znają Cię, nie wiedzą jak było i pomyliły się w osądzie

Edytowane przez alexandraa13
Czas edycji: 2013-11-29 o 20:57
Stary 2013-11-29, 20:46   #72
suszarka
Buc

Cytat:
całkowicie serio

Mocno, mocno niefajna akcja to by była jakby ją przeleciał, albo powiedział, że znudziło mu się siedzieć z zarzyganą laską i wraca do domu (a ją by zostawił tam samą). No i jeszcze inne chamskie rzeczy mógłby zrobić. Widać nie ma instynktu matkowania pijanym ludziom, zachował się fair i zadbał o jej bezpieczeństwo, ale czemu wymagać, że kiedy autorka od dawna już nie myśli, on będzie myślał za nią i za siebie? Dostosował sie poziomem do autorki, zapytał o seks. Nic strasznego nie zrobił.

no ale co tak strasznego autorka zrobiła? schlała się jak świnia? to świadczy o jej poziomie? naprawdę? to wychodzi na to, że ja jestem dnem dna. bo zdarzyło mi się. kilka razy co najmniej.
Stary 2013-11-29, 20:47   #73
CathX
BAN stały

Cytat:
Napisane przez madana Pokaż wiadomość
- tyle że jak byłaś nawalona jak perszing to całego mnóstwa rzeczy nie pamiętasz. I TEGO nie chcesz zrozumieć, zarzucając Grin podłość, gdy ona po prostu pokazała niekonsekwencję tego, co piszesz.
Musisz przyjac do wiadomosci, ze jestem tego pewna a jego slowa dudnily mi jeszcze dlugo w glowie, ta sytuacja pamietam bez zarzutu, nie proponowal mu seksu i to przyjmij chyba, ze zamierzasz sie o to wyklucac.

Acha, podstawial mi pod nos drinki kiedy widzial, ze ze mna coraz gorzej a potem mial mi jeszcze matkowac. Co za absurd.
CathX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 20:53   #74
madana
Zakorzenienie

Cytat:
Musisz przyjac do wiadomosci, ze jestem tego pewna a jego slowa dudnily mi jeszcze dlugo w glowie, ta sytuacja pamietam bez zarzutu, nie proponowal mu seksu i to przyjmij chyba, ze zamierzasz sie o to wyklucac.

Acha, podstawial mi pod nos drinki kiedy widzial, ze ze mna coraz gorzej a potem mial mi jeszcze matkowac. Co za absurd.
- aha, a Ty tak bezwolnie łykałaś, co Ci pod nos podstawiane było? To była przecież pierwsza randa z nieznanym dobrze człowiekiem, Twoje zachowanie było mocno nieodpowiedzialne, bo nawet tam , gdzie było dużo ludzi i miejsce publiczne, to naprawdę mogło się źle dla Ciebie skończyć. Masz po prostu nauczkę na przyszłość. I warto z tego wyciągnąć wnioski- nie wiem, sama prawie w ogóle nie piję, ale jakoś tak wyobrażam sobie, ze mocniejsze picie to jednak odchodzi między osobami znającymi się dobrze i znającymi nasze reakcje i mogącymi nam w razie czego pomóc.
Stary 2013-11-29, 20:56   #75
201606010921
Konto usunięte

Cytat:
Jak myślisz, dlaczego mimo takiego zachowania (a może właśnie nie mimo, a dzięki?) mają nadal kontakt?
dobra, może faktycznie jestem zbyt naiwna i myślę, że ludzie mają dobre intencje.
201606010921 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 20:57   #76
201803080934
Konto usunięte

no już dobrze dobrze, nasz ty trzeźwy wizażowy aniołeczku, przyjmuję do wiadomości, że gość cię schlał, ochoczo biegając do baru po nowe drineczki, a potem zaproponował ci seks. ty w międzyczasie zachowywałaś się bez zarzutu i w żaden sposób nie przyczyniłaś się do przynoszenia ci tych drineczków i propozycji seksu. odrzucam całą swą podłość i pokornie proszę o wybaczenie

you made my day
Stary 2013-11-29, 21:00   #77
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

Cytat:
no ale co tak strasznego autorka zrobiła? schlała się jak świnia? to świadczy o jej poziomie? naprawdę? to wychodzi na to, że ja jestem dnem dna. bo zdarzyło mi się. kilka razy co najmniej.
Kilka razy co najmniej z osobą, którą ledwo znasz na pierwszej randce? Jeśli ta, to spooooko
Dla mnie to bezmyślne i narażanie się na niebezpieczne sytuacje.
Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż
K&K
niebieskie_oczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 21:01   #78
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Na prawdę? Na prawdę nie wiecie jak to bywa, jak działa alkohol i to dla was taka czysta abstrakcja?

Wiemy! I dlatego nie walimy drina za drinem gdy nie pora ku temu. To Ty się zachowałaś jak byś alkohol miała pierwszy raz w ustach. Mogłaś sobie wysączyć jednego drinka, piszesz że masz słabą głowę - to po co wyciągałaś rękę po więcej? Pretensje to możesz mieć tylko i wyłącznie do siebie. Zachowałaś się głupio i nieodpowiedzialnie, ciesz się, że nic złego Ci się nie przytrafiło, a mogło.
Tak, upodliłam się parę razy w życiu ale w towarzystwie znanych mi baaardzo dobrze osób, które sobie zawsze nawzajem pomagały. Mogłam być pewna, że nikt mnie nie zgwałci i nie okradnie. Ty pokazałaś się temu chłopakowi jako panienka typowo imprezowa, więc nie zdziwiłabym się gdyby miał ochotę na szybki numerek. Mógł Cię wykorzystać, nie zrobił tego, więc o co Ty dziewczyno masz do niego pretensje?
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 21:09   #79
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

Mam w swojej paczce sporo kolegów i szczerze przyznam, że gdyby panna tak zaprezentowała się na pierwszej randce, to by machnęli na nią ręką, bo pomyśleliby sobie, że jest to laska imprezowa, która dużo pije, traci kontrolę, i że taka sytuacja to dla niej norma. Ewentualnie pomyśleliby, że byłaby dobra do zabawy. No i serio żaden z nich na bank nie całowałby się namiętnie z panną, która przed chwilą wymiotowała. Pamiętam, jak znajomy raz się ostro wstawił i wyrywał na imprezie pannę, która też ostro się nawaliła, potem rzygała, a potem się całowali - reakcja większości "ooo fuuuj"

Poza tym jak facet nosił drinki i drinki, to wystarczyło powiedzieć "dzięki, wolę sok/cole/cokolwiek innego poza alko", a jakby facet miał to w nosie i znowu przyniósłby mi drinka to zapaliłaby mi się lampka ostrzegawcza
Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż
K&K
Stary 2013-11-29, 21:14   #80
suszarka
Buc

Cytat:
Kilka razy co najmniej z osobą, którą ledwo znasz na pierwszej randce? Jeśli ta, to spooooko
Dla mnie to bezmyślne i narażanie się na niebezpieczne sytuacje.
w poprzednim poście pisałam - pomijając głupotę takiego zachowania.
odnosiłam się to samego faktu urżnięcia się a nie narażania na niebezpieczeństwo.
Stary 2013-11-29, 21:16   #81
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Mam w swojej paczce sporo kolegów i szczerze przyznam, że gdyby panna tak zaprezentowała się na pierwszej randce, to by machnęli na nią ręką, bo pomyśleliby sobie, że jest to laska imprezowa, która dużo pije, traci kontrolę, i że taka sytuacja to dla niej norma. Ewentualnie pomyśleliby, że byłaby dobra do zabawy.
Ano. Ja myślę, że w tym wątku chodzi o urażoną dumę - panna chciała zrobić wrażenie a pokazała się jak dziewczyna na jedną noc. No i bulwers, bo jak to tak, nie jestem przecież taka, jak on mógł zaproponować mi seks Przecież ten facet mógł stwierdzić, że to dla Ciebie autorko norma, mało takich panienek?
Stary 2013-11-29, 21:20   #82
suszarka
Buc

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Ano. Ja myślę, że w tym wątku chodzi o urażoną dumę - panna chciała zrobić wrażenie a pokazała się jak dziewczyna na jedną noc. No i bulwers, bo jak to tak, nie jestem przecież taka, jak on mógł zaproponować mi seks Przecież ten facet mógł stwierdzić, że to dla Ciebie autorko norma, mało takich panienek?
no ale nie uważasz, że proponowanie seksu lasce, która rzyga dalej niż widzi, pełza a nie chodzi jest masakrycznie słabe?
Stary 2013-11-29, 21:28   #83
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Pewnie, że słabe. Tak jak słabe jest bycie laską, która rzyga dalej niż widzi, pełza a nie chodzi.
Jedno i drugie zachowało się, delikatnie mówiąc słabo, z czego według mnie i tak ona gorzej, niestety. I może opowiadać, że on ją upił, stawiał kiedy ona jeszcze nie potrzebowała, latał do baru jak szalony. Nie kupuję tego. Nikt jej nie zwolnił z myślenia i reagowania. I to jeszcze spoko, zdarza się. Każdy kiedyś zrobił coś mega głupiego za co się wstydził, ale oburzenie Autorki na nasze spostrzeżenia, że też nawaliła, jest niepoważne.
ktoregos_dnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 21:29   #84
madana
Zakorzenienie

Cytat:
no ale nie uważasz, że proponowanie seksu lasce, która rzyga dalej niż widzi, pełza a nie chodzi jest masakrycznie słabe?
- ale to była ich PIERWSZA randka, nie znali się- popraw mnie, ale wg mnie pierwsze randki służą "obwąchaniu" wzajemnemu, poznaniu się w realu- tam spotkało się dwoje nieznanych sobie ludzi i co? Panna nawaliła się jak perszing (serio tak trudno poznać swoją miarę picia? np. wiem, ze sama mam słabą głowę i poza 2 kieliszki wina nie wychodzę nigdy), pan na seks z "łatwą" w jego mniemaniu panną miał ochotę.
I tak uważam, że dla dziewczyny cała ta sprawa skończyła się dobrze.
Stary 2013-11-29, 21:31   #85
201803080934
Konto usunięte

Cytat:
ja powiem od siebie jeśli mogę otóż jest bardzo słabe, ale jakoś kompletnie mi takie zaproponowanie seksu nie pasuje do reszty jego zachowania, które tak naprawdę było bez zarzutu, przecież gdyby chciał ją przelecieć, to by to zrobił, a nie pytał czy może i jeszcze odstawiał bezpiecznie do domu, to nielogiczne
Stary 2013-11-29, 21:33   #86
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Oczywiście, że słabe. Tak słabe, że sama mam na myśl o tym (seksie z zarzygańcem) odruch wymiotny. Co nie zmienia faktu, że niektórzy ludzie taki styl życia prowadzą; w klubach pełno panienek które tak funkcjonują i tragedii nie widzą w tym, że po pijaku się z kimś prześpią. Ot, przygoda! Nie wziął pod pachę pierwszej lepszej pijanej na jaką się napatoczył tylko dziewczynę, która ochoczo łoiła przez cały wieczór drinki, jakie jej stawiał. Jeżeli koleś rzeczywiście seks jej zaproponował, to pewnie za taką własnie osobę ją wziął - imprezowiczkę nastawioną na szybki seks w toalecie.
I zauważ, że gdyby chciał jej zrobić krzywdę i wykorzystać, to by to zrobił. Nie ma co po nim jechać, może nie zachował się jak książę ale nie zachował się też jak ostatni gnój.
Stary 2013-11-29, 21:34   #87
suszarka
Buc

Cytat:
Napisane przez ktoregos_dnia Pokaż wiadomość
Pewnie, że słabe. Tak jak słabe jest bycie laską, która rzyga dalej niż widzi, pełza a nie chodzi.
Jedno i drugie zachowało się, delikatnie mówiąc słabo, z czego według mnie i tak ona gorzej, niestety. I może opowiadać, że on ją upił, stawiał kiedy ona jeszcze nie potrzebowała, latał do baru jak szalony. Nie kupuję tego. Nikt jej nie zwolnił z myślenia i reagowania. I to jeszcze spoko, zdarza się. Każdy kiedyś zrobił coś mega głupiego za co się wstydził, ale oburzenie Autorki na nasze spostrzeżenia, że też nawaliła, jest niepoważne.
zgadzam się, ale może autorce jest tak głupio, że po prostu stosuje klasyczne wyparcie. ale nie zamierzam też jej biczować, ze jest laską nie na poziomie czy coś w tym stylu. bo jak piszesz - to się zdarza.

Cytat:
- ale to była ich PIERWSZA randka, nie znali się- popraw mnie, ale wg mnie pierwsze randki służą "obwąchaniu" wzajemnemu, poznaniu się w realu- tam spotkało się dwoje nieznanych sobie ludzi i co? Panna nawaliła się jak perszing (serio tak trudno poznać swoją miarę picia? np. wiem, ze sama mam słabą głowę i poza 2 kieliszki wina nie wychodzę nigdy), pan na seks z "łatwą" w jego mniemaniu panną miał ochotę.
I tak uważam, że dla dziewczyny cała ta sprawa skończyła się dobrze.

nie no ja łapię, że pierwsza randka, że powinni się pokazać z jak najlepszych stron, dla dalej będę twierdzić, że gość zachował się bardzo słabo. nawet jak by laska rozkładała nogi w dwie strony świata, to powinnien ją za włosy do domu zaciągnąć i tyle. ale przyznaje, że skończyło się dobrze, jak na taki stan. fajnie by było jak by autorka trochę wniosków na przyszłość wyciągnęła.
Stary 2013-11-29, 21:36   #88
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grin Pokaż wiadomość
ja powiem od siebie jeśli mogę otóż jest bardzo słabe, ale jakoś kompletnie mi takie zaproponowanie seksu nie pasuje do reszty jego zachowania, które tak naprawdę było bez zarzutu, przecież gdyby chciał ją przelecieć, to by to zrobił, a nie pytał czy może i jeszcze odstawiał bezpiecznie do domu, to nielogiczne
Dla mnie trochę właśnie też, dlatego kierowałabym się ku temu, że może po całowaniu wywiązała się jakaś rozmowa, którą Autorka nie pamięta albo powiedział coś innego, sama nie wiem.
Generalnie gdyby chciał ją zaliczyć, to miał sporo okazji.
Koleś okazał się na tyle ok, że ją odstawił na miejsce całą, a przecież mógłby ją wykorzystać albo po prostu zostawić ją w klubie i machnąć ręką - bo po jakiego grzyba miałby się użerać z pijaną panną, co ledwo chodzi i spawa

To oczywiście domysły, bo nikt nie wie, jak to było. Ale jedno jest pewne - zachowanie Autorki było po prostu głupie.
K&K
Stary 2013-11-29, 21:37   #89
madana
Zakorzenienie

Cytat:
I zauważ, że gdyby chciał jej zrobić krzywdę i wykorzystać, to by to zrobił. Nie ma co po nim jechać, może nie zachował się jak książę ale nie zachował się też jak ostatni gnój.
- zgadzam się całkowicie z Salix w takim patrzeniu na to.
Stary 2013-11-29, 21:46   #90
suszarka
Buc

Cytat:
- zgadzam się całkowicie z Salix w takim patrzeniu na to.
i ja też, mimo wszystko.

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości