|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
Cytat:
![]() Gratulacje
|
|
|
|
|
#3962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3963 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3964 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3965 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3966 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymam kciukiCytat:
Za takie poświęcenie i oddanie pracy należy Ci się umowa na czas nieokreślonyno i ogromne gratulacje za III trymestr ![]() Cytat:
Cytat:
i udanej wizyty
|
||||
|
|
|
#3968 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale extra!!!zazdroszczę |
|
|
|
|
#3969 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 2. Jak się jest szczapowatym kurduplem, to tym bardziej nic nie ma, bo jak już coś pasuje w pasie, to się nogawki ciągną po ziemi... Dla szczapowatych kurdupli z brzuchem nie ma nic. Chyba, że sobie kupię normalne spodnie i wytnę dziurę na brzuch... W dżinsach mam patent zostawiam zamek otwarty, a spodnie zapinam na gumkę do włosów Na razie działa ![]() 3. Nic nie mów. Ja mam na 6tą |
|
|
|
|
#3970 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
Ale na zwolnienie i tak idz Cytat:
|
||
|
|
|
#3971 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Justine brawa za wygraną :thumbup: ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3972 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
justine_87 ![]() ![]() klask i:
|
|
|
|
|
#3974 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
czy jednak można porównywać "łatwiejszty" start w dorosłe życie z brakiem rodzicielskiej miłości? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja miałam i koszule rozpinaną do kp i piżamkę. koszul nie znoszę (chyba że jakieś sexi koronkowe) więc poszła w kąt od razu. a z piżamki korzystam nadal. przy karmieniu nie chciało mi się tych guzików rozpinać (szczególnie po ciemku) więc po prostu podciągałam do góry i tyle. matko... ależ mam zgagę... od kilku dni wieczorami jakaś masakra!
|
|
|
#3975 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem czy gigant, ale mój ma teraz gdzieś 5-6 cm ![]() elunka88 Cytat:
ogromne gratulacje za drugą córę! Cytat:
|
|||
|
|
|
#3976 | |
|
Zakorzenienie
|
Maggie gratuluje dziewczynki
![]() Justine gratuluje wygranej ![]() Cytat:
|
|
#3977 |
|
Raczkowanie
|
witam , przeleciałam was.
tylko pogratulować dzisiejszego dnia, same dobre wieści. dzieciaczki zdrowe, kopią słabo ale kopią co u niektórych. Umowy o pracę podpisane, zakupy porobione.... więc ![]() ale co do postu Eli 87 to się w zupełności nie zgadzam. może ta twoja znajoma jakiś wyjątek od reguły była z tym mieszkaniem, ale totalna bzdura jest z tym lepszym startem w przyszłość. Mam w rodzinie dzieci z domu dziecka, znajomych kilku i jakoś nie widziałam aby ktoś się nimi interesował po ukończeniu 18 roku życia i po wyjściu z dd. Więc sory ale ten lepszy start w życie to nie dla mnie. Też oglądam listy do M. fajny film, a teksty mikołaja odjazd |
|
|
|
#3978 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
dopiero weszlam, ale jestem wykonczona
ale nadcipnie mnie obudzilo Cytat:
Asi dzisiaj wiekszosc dnia nie bylo i sama wlasnie nadrabia po lebkach ![]() dziekuje Cytat:
Cytat:
grtauluje drugiej coreczki ![]() Cytat:
![]() Plecy mnie napierdzielaja
Edytowane przez asienka213 Czas edycji: 2013-11-29 o 22:11 |
||||
|
|
|
#3979 |
|
Moderator
|
Ja rowniez ide spac - milych snow
|
|
|
|
#3980 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Junior się ożywił, więc kamień z serca.
|
|
#3981 |
|
Zadomowienie
|
apropos snów, ostatnio dwa lub trzy dni po rząd śniło mi się ze karmiłam dzidziusia piersią
|
|
|
|
#3982 |
|
Zadomowienie
|
A wiecie że dzisiaj są chyba andrzejki? tzn. dziś się chyba powinno wróżyć, w wigilię imienin Andrzeja. Wróżyła któraś?
|
#3983 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja latam głównie w kieckach i legginsach. O bladym świcie? Biedulka! ![]() Cytat:
No coś Ty Cytat:
Albo w ogóle nie być ich pewnym? ![]() Masakra jakaś....Cytat:
. A córcię witamy na wątku! Masz już imię dla niej?Cytat:
![]() A do mnie już lecą buteleczki i smoczki i ciuszki od ciotki ze Stanów .Z tego wszystkiego zapomniałam, że miałam jechać obejrzeć ten fotelik, ZONK .---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
. I też dobrze mi szło. Zobaczymy, czy w realu będziemy takie zdolne .Cytat:
|
|
#3984 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#3985 |
|
Raczkowanie
|
Moje psiaki bardzo dziękują za wszystkie miłe słowa
![]() Gratuluję wygranych smoczków. Ale najbardziej to się cieszę, że do grona naszych dzieciaczków dołączyła kolejna dziewczynka My w poniedziałek się dowiemy czy naszej córeczce nic nie urosło i nie stała się syneczkiem. Dobranoc
|
|
|
|
#3986 | |
|
Zakorzenienie
|
Aga, cieszę się, że maluszek się uaktywnił wreszcie
Cytat:
przy Zuzi uparłam sie, żeby była Zuzanna Magdalena (a nie Zuzanna Elżbieta - Ela po teściowej; btw moja mama też ma tak na imię i ja na drugie ale nie za bardzo je lubię i do Zuzanki zupełnie mi nie pasowało). obiecałam, że skoro decyzja należała do mnie, to imiona dla drugiego dziecka wybierze mąż (oczywiście w komsultacji). teraz kombinuję, jakby to odkręcić i postawić na swoim albo jak go przekonać, że właśnie Kornelia mu sie najbardziej podoba![]() Teqiba, jakbyś mogła dopisać dziewuszkę na pierwszą stronę. a sny coś w sobie mają... z Zuzanką też mi się kilka razy śniło, że będzie córcia. i choć wszyscy twierdzili, że wyglądam na chłopca, to byłam pewna, że jest inaczej. Płeć też poznałam w 6mcu, bo mi się mała skutecznie zasłaniała ![]() wstydnisie z tych moich córeczek ![]() dobrej nocki Wszystkim
|
|
|
#3987 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluję udanych zakupów, wygranych konkursów, podpisanych umów i dobrych powizytowych wieści
![]() nie pojechałam nawet zobaczyć tej czapki, bo zakupy spożywcze skutecznie mnie zmęczyły. wróciłam do domu i zaległam na kanapie. generalnie mam fazę pt. 'Nic mi się nie chce". może jutro będzie lepszy dzień. nawet musi, bo mam w planach kilka domowych prac. dobranoc
|
|
|
|
#3988 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
). Miałam ZZO do porodu "naturalnego" i gdy zapadła decyzja o cesarce to przed samym cięciem wstrzyknęli mi więcej, byłam świadoma ale dziecka mi do ręki nie dali, dostalaj ją dopiero do karmienia po kilku godzinach. Z karmieniem nie mialam najmniejszych problemów, przyssała się od razu i pokarmu miałam tyle ile trzeba.Cytat:
![]() Eeeee nie przesadzaj! Mojej córce się podoba, po moich urodzinach wszystkim dookoła tłumaczyła: "a wiesz ile lat ma moja mama? cztery brzuszki!" BRAWOOOO ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Gratuluję córeczki ![]() Cytat:
Ale... co Ty zrobisz z taką ilością smoczków? Cytat:
![]() Cytat:
Ale póki jest synkiem to nie wiem jak na niego wołać . Roboczo mu Mikołajkuję, ale nie mam pewności czy to wersja ostateczna...
Edytowane przez Tequillla Czas edycji: 2013-11-29 o 23:34 |
||||||||
|
|
|
#3989 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny można dołączyć?
![]() Jestem Magda, 23lata i pochodzę ze śląska. Jest to moja pierwsza ciąża. Spodziewamy się z mężem córeczki (wczoraj na wizycie po raz drugi lekarz potwierdził płeć). Prawdopodobnie będzie Emilka
|
#3990 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nadcipie moja droga nadcipie, a nie nadcipnie, wyrażaj się poprawną polszczyzną Cytat:
Cytat:
![]() Byłam w tesco, kupiłam czapeczki, skarpetki i buciki, wszystko w różu albo z różem. Krzywe spojrzenie małża skomentowałam: "No co, przecież Kamila urodzi w marcu córkę, muszę jakiś prezent przygotować, w 9 miesiącu nie będę po sklepach latać" zresztą i tak za tydzień się dowie, bo twardo wybiera się ze mną na usg.Ale na razie koniec z zakupami, najpierw muszę przejrzeć garderobę po synku i siostrzenicy żeby się zorientowac ile czego będzie jeszcze potrzebne Razem z Marcelem zjedliśmy prawie kilo lazanii, oczywiście nie w równym podziale. Czuję się jak słoń
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.

Trzymam kciuki

. No nic będę jakieś płachty na siebie pod koniec narzucać 

klask i:

Moja znajoma była w domu dziecka tylko dwa lata, a dostała super mieszkanie socjalne na start, nie płaci czynszu i dostaje jeszcze zasiłek, pomimo, że ma normalną pracę. U mnie na mieszkanie socjalne czeka się 10 lat 

ale nadcipnie mnie obudzilo 
5.10.2013r.:ksiad z: