|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | ||
|
Moderator
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
Cytat:
Cytat:
- dziekuje |
||
|
|
|
#3932 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A kaszę manne piłam codziennie wieczorem z butelki
|
|
#3933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam, że grysik to jakiś nowoczesny, kulinarny wynalazek Muszę odwiedzić "swoje" tesco. Akurat muszę zrobić zakupy więc tam podjadę W ogóle narobiłyście mi smaka na kaszę manną, a nie mam mleka ;/ |
|
|
|
|
#3934 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Tez bym zjadla - musimy sie spotkac, bo ja mleko mam ale nie mam kaszy
|
|
|
|
|
#3935 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
już się chłodzi
|
|
#3936 |
|
Zadomowienie
|
Zaczęłam się martwić, bo cały dzień bardzo mało czuję małego. Ani po obiedzie, ani podczas leżenia się nie uaktywnia tak jak zawsze. Czasem coś tam poczuję, jak poruszałam brzuchem to jakieś 2-3 ruchy słabe mogłam wyczuć i znowu cisza. Nie czuję nawet jak się wierci. Nie wiem już czy panikuję czy nie. Teoretycznie to 25 tydzień, ale od dawna nie zdarzały się takie dni żeby się w ogóle nie ruszał. A dziś w ciągu całego dnia zaledwie kilka słabych ruchów czułam.
|
#3937 |
|
Zadomowienie
|
Ag9 nie chce przejmuj sie ja dzis tez nieczuje synusia wiec myślę ze taki dzien mamy
![]() Wysłano za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3938 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
właśnie miałam Wam się wypłakać, że u mnie to samo! ledwo kilka drobnych ruchów, nie to co wcześniej a do tego od czasu do czasu zakłuje mnie krocze:/
|
|
#3939 |
|
Zadomowienie
|
Zobaczycie ze po 22 dzieciaczki sie obudzą
![]() Wysłano za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3940 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W jaki sposób zostałaś nominowana, przez Twój blog? A te smoczki retro są świetne, chciałam kupić ostatnio w Smyku ale nie było Daj znać jak będą wyniki![]() Cytat:
kusiszCytat:
|
|||
|
|
|
#3941 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Już z piekarnika u mnie pachnie
|
|
|
|
|
#3943 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wyniki miały być dzisiaj, więc czekam
|
||
|
|
|
#3944 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny nie martwcie się, przecież każda z nas ma często takie "leniwe" dni że nawet ruszać się nie chce palcem. spokojnie
![]() mmhym matko boska mój miodownik to jakiś gigant wyszedł!!! ![]() te placki mi jakoś urosly że on takie wielki wyszedl - tobie tez tak wychodzi ?
|
|
|
|
#3945 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Miałam dzisiaj ciężki dzień w pracy, ale na szczęscie się skończył. Poza tym szefowa powiedziała, że wie, że mi sie kończy umowa 17.12 i pora poruszyć już ten temat. I MI PRZEDŁUŻY Jak zdążę to nadrobię zanim TŻ wróci, chyba że mi Asia streści
|
#3946 |
|
Moderator
|
No to gratulacje!
|
|
|
|
#3947 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Zabieram się za oglądanie "Listy do M" zobaczymy czy rzeczywiście to takie śmieszne Edytowane przez kate1623 Czas edycji: 2013-11-29 o 19:48 |
|||
|
|
|
#3948 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
2. Sista! 3. Długo musiałaś zostać w szpitalu? Boli? Rzeczywiście jest problem z karmieniem potem? Miałaś ogólne znieczulenie czy tylko do pasa i mogłaś dostać maleństwo od razu "do ręki" ?4. Noo, to już lepiej ![]() Mój biedny tż też się ucieszył na początku, że będzie fajnie, a tu lipa przynajmniej na razie ![]() Co Freud na to? ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Wy sobie jedzcie te wasze miodowniki... ja sobie zapodam na pocieszenie lody czekoladowo-krem brulee'owe z sosem czekoladowym! O![chyba mi oficjalnie przeszła awersja do czekolady Cytat:
ladylazarusIE Marta 33 lata (jeju, napisane wygląda jeszcze gorzej..) OM-8.o7 TP - 28.04 1 ciąża Irlandia nie wiadomo co dziękować!Aaa zapomniałam się pochwalić ![]() Też właśnie wróciłam z zakupów... obejrzałam śliczne kocyki i ... kupiłam sobie spodnie hahaZwykłe dresowe niestety. Bo wszystkie fajne ciążowe tutaj mają zwężane nogawki... Nawet bojówki...! Bo jakiego grzyba?? Przecież z brzuchem w takich spodniach będę wyglądać jak arbuz na zapałkach... ech... Edytowane przez ladylazarusIE Czas edycji: 2013-11-29 o 19:54 |
||
|
|
|
#3949 |
|
Zadomowienie
|
Gratulacje
![]() Ja mam dzisiaj jakis zdołowany dzień, dlatego siedze cicho. Siąpi na zewnatrz, tż w pracy do 21, a ja nie wiem, co ze sobą dzis zrobic, bo nawet czytac mi sie nie chce. I jeszcze mi tu o ciachach na forum ;P Niebezpiecznie. Asieńka- spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe.
|
#3950 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję za pocieszenie. Poszłam pod prysznic i junior się ożywił, kopnął parę razy i znowu śpi :/ Ale jest już lepiej niż było. Może faktycznie jakaś aura dzisiaj niekorzystna. Elunka - gratulacje z powodu umowy.
|
|
#3951 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() rozkręcisz się ![]() Ja też.... kupie jakieś 2 w miare na allegro. Znalazłam ostatnio piżamy dla karmiących, ale drogie ok 55-70 zł. Chyba sobie kupię 1 komplet, też chcę być sexy mamą a nie w jakimś worku chodzić ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Kate gratki z okazji 30 tyg ![]() Dla reszty dziewczyn z okazji 7 m-ca i innych tygodni i miesięcy, które mi nie wpadły w oko ![]() Ja mam dzisiaj 27t1d więc chyba zaczynam 28 tydzień, więc chyba III trymestr ![]() zaraz się dowiem u moich staraczek jak to liczyć dokładnie
|
|
#3952 |
|
Zakorzenienie
|
brak mi słów do tego co dzieje się dzisiaj w PKO SA
Miałam 190zł i wypłaciłam 50 po czym chcę za coś płacić w aptece a tam odmowa, wszędzie odmowa, brak środków. Wchodzę na PKO 24 a tam jestem obciążona dwukrotnie za różne transakcje z 27go. Dzwonię na infolinię a oni że dziś zwariował system, ze przepraszają, wszyscy mają ten problem w Polsce że podwójnie zostały obciążone konta za transakcje z 27 ponownie 29go, ale że do wieczora oddadzą nam pieniądze. No to wchodze teraz na konto a tam 330zł! Oddali mi tyle kasy że nawet takie co wypłacałam pieniążki w bankomacie w tym 250zł które wydałam w gotówce Też dziś macie z tym problem, bo w oddziale banku było kilka osób z tym samym problemem.... |
|
|
|
#3953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaaaaaaaaa ale smaka narobiłaś na lody!!! Z kremem brulee? Ja uwielbiam też cynamonowe Grycana!A tak w ogóle to staram się zastąpic słodkości owocami. Wiem, że też mają cukier ale powtarzam sobie, że to owoce to zdrowe . Już sobie naszykowałam na wieczór granata i 3 mandarynki ![]() Ja wgl mam wrażenie, że ciężko znaleźć coś fajnego dla ciężarówek . A jak się jeszcze jest pełniejszych kształtów to wgl masakra . No nic będę jakieś płachty na siebie pod koniec narzucać Jutro od rana do pracy ale wieczór jest mój! Zaraz sobie 'zapodam' któryś z moich ulubionych seriali, zjem owocki (omommmn ) a jak się dobrze posilę to może nawet manicure zrobię .Miłego wieczoru,
|
|
#3954 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3955 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mniami![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zdarzyło mu się jeszcze tak... zjadłabym coś słodkiego ale mi się nie chce...elunka88 |
|
|
|
|
#3957 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3958 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I za III trymestr ![]() Cytat:
|
|
#3959 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja tak na szybko muszę donieść
![]() byłam na usg, z maluszkiem wszystko super. ma 774gramy, serduszko pięknie bije 160/min, z szyjką nie jest tak źle. mój gin standardowo przesadza i niepotrzebnie mnie straszy chyba po to, żebym serio na to l4 wreszcie poszła. i najprawdopodobniej będzie DZIEWCZYNKA!! dziś mi się śniło, że będzie córcia. kamień z serca, że jest dobrze i z małą i z szyjką
|
|
#3960 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() I uwaga, lepiej przygotuj chusteczki, bo na pewno się wzruszysz! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Choć jak nie zabiorą Ci tej kasy, to wychodzi na to, że jeszcze zarobisz ![]() WYGRAŁAM, WYGRAŁAM! Wygrałam smoczki Lovi Retro Baby Chyba nawet 3 komplety (po 2szt.)
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.

- dziekuje 

już się chłodzi

W jaki sposób zostałaś nominowana, przez Twój blog? A te smoczki retro są świetne, chciałam kupić ostatnio w Smyku ale nie było
Daj znać jak będą wyniki
kusisz

ja sobie zapodam na pocieszenie lody czekoladowo-krem brulee'owe