|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie
Jestem już wolna...
posprzątane uff. Teraz mogę się polenić... Spróbuje was nadrobić. A koło 17 zamierzam zrobić z mamą pizze Nasze stosunki uległy ociepleniu - ale wydaje mi się że do czasu ![]() Vampirka też bym się wkurzyła na małża za taką decyzję na andrzejki... anulka lubie takie lekkie kryminały... Bardzo mi się podobało MIllenium, książki cobena, a o tej co piszesz powiem szczerze nie słyszałam. onlyona witaj agusia zachowanie pani doktor to jak sama napisałaś jakiś koszmar... Może powinnaś wybrać się prywatnie?? Ja wiem że to są koszty ale może warto wybrać się do innego lekarz?? Niki udanej zabawy, goś Tż do działania ![]() Emilia współczuje samopoczucia... Kuruj się... Light Limara, janeczka ja też mam sny z eks i to dwoma naraz
|
#2912 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie
Sernik chyba wyszedł, niech trochę ostygnie i zrobię polewe
|
|
|
|
#2913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo nic nie czuję, żadnych objawów, krwawienia, niczego, mam nadzieję, ze jak pójdę na nast. wizytę, to będzie wszystko ok
|
|
|
|
|
#2914 |
|
Zadomowienie
|
ojejku serniczek mmm uwielbiam
na pewno sie udał
|
#2915 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
uwielbiam i horrory i psychologiczne polecam bardzo ;Labitynt Obecność I troche starszy Demony rewelacja ale naprawde straszny ![]() Uwielbiam Lubie wszystkie czesci Piły choc sa przewidywalne ale za te same zagadki i sposob ich wykonania moja mama gdy widziała jakas czesc stwierdzila ze mam nierowno pod sufitem ze takie filmy mnie rajcuja
|
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
jaki tu dziś spokój nie poznaję wątku
zmykam zrobić papierologię. No i kupiłam dla bratowej prezent - poradnik "rodzenstwo bez rywalicacji" jest w ciąży młodszej ode mnie o 1 mc. mają już jedno dziecko więc wydaje mi się że książka to trafiony prezent. A dla chrześniaka kupiłam książkę o tupcio chrupcio - mam rodzeństwo i buciki z lasockiego zimowe. I powoli zamykam liste prezentową... Uff ![]() Pamiętacie o głosach
|
#2917 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Cytat:
|
|
#2918 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kacprów to też teraz dużo jest no mam nadzieję, że na coś w końcu się zdecydujemy ![]() powodzenia dzisiaj a tżta goń
|
|
|
|
|
#2919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też nie znoszę takich filmów
|
|
#2920 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moje dziecię jeszcze się nie przysuwa do dłoni ![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- [QUOTE=pikaso;43953783] Cytat:
---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
i ja też mam termin na 12.05. i moja teściowa też ma 15-stego urodziny, no więc moje dziecię musi się urodzić w terminie, ewentualnie przed ale jazda Edytowane przez beatusia10 Czas edycji: 2013-11-30 o 16:35 |
|||||
|
|
|
#2921 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() JJJustynaAAA zagłosowane jak codzień ![]() Położyłam się po 15 do łóżeczka i pospałam sobie do 17, ciekawe co będę w nocy robić ![]() A co do snów o ex to mi się też śnił jakiś czas temu, byłam z nim ale nie chciałam się z nim kochać bo by się dowiedział że w ciąży jestem heh
|
|
#2922 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja lubię takie kolory, bo po prostu wszystko do nich pasuje, ale też mam parę kolorowych rzeczy, np zielone spodnie albo niebieski sweterek Mi właśnie ta szara wygląda tak dresowo jakoś dlatego chyba wezmę jednak tą oczo☠☠☠ną Cytat:
A i dobrze, że mówisz, to normalne, że jednemu się podoba innemu nie, ile ludzie tyle opinii ![]() Czemu ja mam erotyczne sny tylko z mężem? przydałaby się jakaś odmiana chociaż we śnie Cytat:
), a zagnieżdżenie przecież to od kilku do kilkunastu dni i dlatego może są takie różnice, bo termin jednak wyliczamy z OM według wzoru. A wg USG różnice, bo dzieci różnie rosną, potem też np w 40 tygodniu się rodzą i jedno ma 4kg a drugie tylko 2,5kg, więc rozmiary różne to i daty porodu wg USG różne, no nie wiem, to tak na chłopski rozum ![]() Cytat:
![]() My właśnie wróciliśmy z wycieczki do CH do innego miasta, bo u nas nie ma kupiliśmy Hani buty, ale czadowo się zachowywała przy mierzeniu - przy każdej parze leciała do lustra i sobie oglądała w końcu wybraliśmy jedne kupiliśmy jej też 4 pary leginsów i 3 bluzeczki, blachę do tarty i prezent dla naszego chrześniaka no i poszliśmy na deser lodowy Zaraz do moich rodziców przychodzą goście więc będzie się działo, oby Hania to wytrwała jakoś, bo będzie mega mega głośno.
|
||||
|
|
|
#2923 |
|
Zakorzenienie
|
Paulka i innie mamusie które głosują
Kasian za udane zakupy no i pannica ci rośnie ![]() życzę udanej imprezki z gośćmi rodzicieli ![]() Natomiast co do porodu, to mi wypada na 3 maja
|
#2924 |
|
Raczkowanie
|
Hehe jak nikt nie chce tego 15.05. to ja zaklepuje
bardzo bym chciała, bo to nasza rocznica ślubu. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2925 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
Czuję się mocno średnio i mam wyrzuty sumienia. U nas się kończy remont, trwa też montowanie kuchni i mąż z teściową ogarniają od 7 rano a ja nie mogę pomóc. No ale po pierwsze z urzędu nie mogę dźwigać a po drugie jestem totalnym flakiem. ![]() Na szczęście mam kochanego męża i mam się nie przejmować. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Emilia 25 Czas edycji: 2013-11-30 o 18:08 |
|
|
|
|
#2926 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
ja się tylko zamelduje , że żyje ![]() miłego wieczoru wszystkim |
|
|
|
#2927 |
|
Rozeznanie
|
My po obiedzie u teściów
ale się objadłam, tyle pysznych rzeczy było i oczywiście wyprawkę na jutro dostaliśmy heheA na 20 zmykam do teatru ![]() rzeczywiście dziś tu mały ruch, miłego wieczoru |
|
|
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkim mamusiom udanego wieczoru andrzejkowego. I tym co w teatrze i tym co na imrprezach andrzejkowych i tym które spędzają wieczór przed tv - jak ja i innym
Ja idę pod prysznic i zmykam na VoP Pap
|
#2929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj ostatnio lubuje sie we Franklinie![]() Cytat:
tak sama widzisz mi zamiast ginekologa to psycholog jest potrzebny![]() Hania prawdziwa modnisia
|
|
#2930 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jest bohaterem w swoim domu ![]() Ja własnie zjadłam prince polo orzechowe xxl masakra chodzi dzisaj cos za mna a nie wiem co
|
|
#2931 |
|
BAN stały
|
Na co idziecie?
![]() My już wróciliśmy od znajomych, bo coś Milcia dzisiaj marudna. Ale trudno się dziwić..drugą drzemkę miała zarwaną, a do tego wychodzą jej dwa ząbki naraz Teraz śpi już moja bidulka, a my z mężem robimy sobie domowej roboty hot dogi i właśnie zapaliłam świeczki...bo będziemy lali sobie we dwoje wosk |
|
|
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny no i byłam w mieście, wróciłam tylko z zakupami z Biedronki, opiekaczem z Biedronki i nowiutka pralką
ogólnie nie wiem, jak ogarnę to, tyle programów ![]() Przyjechali też szwagier z rodziną i ich mały bardzo polubił nasza praleczkę - wciskał sobie przyciski i zmieniał temp. i obroty wirowania podczas prania
|
|
|
|
#2933 |
|
Raczkowanie
|
Witam się wieczorową porą
![]() Pomimo weekendu to piszecie jak szalone ![]() Widziałam, że rozmawiacie o rozwoju mowy u maluchów. Moja mała szybko zaczęła gadulić, do teraz jak rano zacznie to do wieczora nie przestaje, ale ma koleżankę w przedszkolu która ma 4 latka i pomimo, że ma kontakt z dziećmi i rodzice poświęcają swój czas itp.itd. to dopiero około dwóch tygodni temu zaczęła gadulić jak najęta i to pełnymi zdaniami. Prędzej mówiła pojedyńcze słowa i często nie zrozumiale. Niektóre dzieciaki potrzebują czasu i pomimo, że nie mówią to wszystko kodują w swoich główkach. Nie ma co się przejmować, a tym bardziej porównywać dzieciaki do innych. Tak jak każda ciąża jest inna tak każdy człowiek, czy to duży czy mały. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2934 |
|
Raczkowanie
|
Czesc mamuski !
dziekuje za przywitanie i mile slowka czytalam wasze posty wszystkie i rowniez chciala bym sie przylazyc do tematu , tylko naprawde niewiem od czego zaczac .. . Jak wam mijaja andrzejki?? Ja leze w lozku bo moj mezczyzna pracuje dzsiaj na nocnej zmiane i szuakm jakiegos filmu , moze cos polecicie?? . Niewiem jak wy ,ale ja dzisiaj juz pije trzecia puszke pepsi normalnie mogla bym zabic za nia hehe wiem , ze niezdrowa itd , ale nie moge sie obejsc bez niej Dziewczyny jakie polecacie herbatki ziolowe w ciazy? I cos na zgage dobrego? Bo normalnie w nocy sie budze i niemoge czasem wytrzymac ...Milego wieczorku i udanych andrzejek kobietki |
|
|
|
#2935 |
|
Raczkowanie
|
Chciałam Wam napisać, że w poniedziałek jest dzień darmowej wysyłki i dużo sklepów bierze udział. Widziałam też, że z ubraniami ciążowymi no i dla dzieciaków
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
Beatusia ale Nam wyszło z TP i urodzinami teściowej
![]() ![]() Kasian a ja wiem kiedy doszło u mnie do zagnieżdżenia w tej ciąży bo to czułam Dokładnie 21.08 ![]() To udane zakupy ![]() Mycha ja Ci oddaję ten 15.05 :P Emilia odpoczywaj i nie przejmuj się ![]() Onlyona ze zgagą nie pomogę bo nie wiem co to jest :P Goście , goście i po gościach A ja już posprzątałam , pozmywałam i luz blues mam TŻ padł jak długi – nie dziwię się bo po tym co wypili:P Znajomi przynieśli Oskarowi auto duże z Wadera i kręgle , oczywiście number 1 to autko W ogóle jak przyjechali to Oskar pokazał na znajomą i od razu wypalił „babo” Oskar wybawiony za wszystkie czasy , skakał, tańczył , śmiał się i popisywał. Aż potem miałam ciężko go uśpić z nadmiaru wrażeń (usypiałam godzinę) Najlepsze było jak znajomy poszedł do WC , przychodzi i się pyta czy słyszeliśmy go w niani. A my że nie – okazało się że po cichu wszedł do pokoju Oskara i gadał do niani , po opisie gdzie niby ta niania wg niego stała okazało się że mówił do kontaktu No i znajomi wróżą mi dziewczynkę :P Oby się sprawdziło…. Dowiedziałam się również że TŻ jest zazdrosny , bo jak się ze mną jego kolega żegnał to TŻ go odciągał ode mnie i wyrzucił za drzwi , byle daleko ode mnie ![]() ![]() Mam nadzieję że andrzejkowy wieczór spędziliście dobrze i miło ![]() Trzeba iść spać Dobranoc dziewczyny
|
|
|
|
#2937 |
|
Raczkowanie
|
Nikii89
No to zazdroszcze , ze nie masz ja nigdy nie mialam a teraz nagle mi sie pojawila zgaga i to bardzo dziwne bo podobno pojawia sie ona juz pod koniec ciazy ale ok jakos damy rade slyszalam ze renie mozna ale nie jestem do niego jakos pewna...po pepsi przechodzi fajnie tak . Mi tez sie teskni za rodzika, a ile Oskarek ma latek?? hehe madry i smieszny chlopczyk Milego wieczorku
|
|
|
|
#2938 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2939 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to dobra ta imprezka u Ciebie, że goście do kontaktu mówią. :thumbup:Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2940 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.

posprzątane uff. Teraz mogę się polenić... 

moze dlatego mam takie schizy ale miejmy nadzieje, ze wszystko jest ok!
bo nic nie czuję, żadnych objawów, krwawienia, niczego, mam nadzieję, ze jak pójdę na nast. wizytę, to będzie wszystko ok

za myslenie !! Ja też nie mam żadnych objawów , ale w pierwszej ciąży tez się podobnie czułam . I proszę mi negatywnie nie myśleć !! 

za bezproblemowe 9m i szczęśliwy finał 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

za udane zakupy no i pannica ci rośnie