Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwiec 2014 - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-30, 15:02   #2911
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie

Jestem już wolna... posprzątane uff. Teraz mogę się polenić...
Spróbuje was nadrobić. A koło 17 zamierzam zrobić z mamą pizze
Nasze stosunki uległy ociepleniu - ale wydaje mi się że do czasu

Vampirka
też bym się wkurzyła na małża za taką decyzję na andrzejki...

anulka lubie takie lekkie kryminały... Bardzo mi się podobało MIllenium, książki cobena, a o tej co piszesz powiem szczerze nie słyszałam.

onlyona witaj 3mam kciuki za was.. tym bardziej wiedząc jak wygląda opieka w UK. Będzie dobrze tylko dbaj o siebie.

agusia zachowanie pani doktor to jak sama napisałaś jakiś koszmar... Może powinnaś wybrać się prywatnie?? Ja wiem że to są koszty ale może warto wybrać się do innego lekarz??

Niki udanej zabawy, goś Tż do działania

Emilia współczuje samopoczucia... Kuruj się...

Light Limara, janeczka ja też mam sny z eks i to dwoma naraz

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 15:03   #2912
pomarancza24
Zadomowienie

Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie

Sernik chyba wyszedł, niech trochę ostygnie i zrobię polewe
pomarancza24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 15:08   #2913
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość

hmm jak jest poronienie zatrzymane to raczej nie ma zadnych objawow typu krew, ja jak w poprzedniej ciazy poszlam na usg to na przeziernosci dzidzia poprostu sie nie ruszala moze dlatego mam takie schizy ale miejmy nadzieje, ze wszystko jest ok!
no ja własnie się boję bo nic nie czuję, żadnych objawów, krwawienia, niczego, mam nadzieję, ze jak pójdę na nast. wizytę, to będzie wszystko ok
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 15:27   #2914
sylvuniaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość
Sernik chyba wyszedł, niech trochę ostygnie i zrobię polewe
ojejku serniczek mmm uwielbiamjedyne ciasto które moge jeść bez opamiętania
na pewno sie udał
Stary 2013-11-30, 15:41   #2915
Gosiiaczek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
to w takim razie musiałam cos pomylić... to on mi sie podobał World War Z
/ to jest to że on był agentem miał żone i córke chyba,,, nieznany wirus,,,zombie... izrael/ mur dookoła miasta ?/... itp.
Tak to dokladnie ten film mi sie podobał uwielbiam i horrory i psychologiczne polecam bardzo ;
Labitynt
Obecność
I troche starszy
Demony rewelacja ale naprawde straszny
Uwielbiam
Lubie wszystkie czesci Piły choc sa przewidywalne ale za te same zagadki i sposob ich wykonania moja mama gdy widziała jakas czesc stwierdzila ze mam nierowno pod sufitem ze takie filmy mnie rajcuja
Stary 2013-11-30, 15:42   #2916
JJJustynAAA
Zakorzenienie

jaki tu dziś spokój nie poznaję wątku

zmykam zrobić papierologię.

No i kupiłam dla bratowej prezent - poradnik "rodzenstwo bez rywalicacji"
jest w ciąży młodszej ode mnie o 1 mc. mają już jedno dziecko więc wydaje mi się że książka to trafiony prezent. A dla chrześniaka kupiłam książkę o tupcio chrupcio - mam rodzeństwo i buciki z lasockiego zimowe.

I powoli zamykam liste prezentową... Uff

Pamiętacie o głosach

Mama Franka

Stary 2013-11-30, 15:50   #2917
Gosiiaczek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Light Limara Pokaż wiadomość
Mi też się ostatnio śnił mój ex, że spotkałam się z nim i jego żoną na jakieś imprezie
Mi tez sie snil ex ej chyba cos w tym jest ze zostaniemy mamuskami a tubtakie sny o ex???????

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Prinsipessina za myslenie !! Ja też nie mam żadnych objawów , ale w pierwszej ciąży tez się podobnie czułam . I proszę mi negatywnie nie myśleć !!

Seleniti mam nadzieję że tak właśnie będzie z drugą dzidzią ;D

pospałam 1h z Oskarem i brzuch już nie boli , a więc teraz czas ogarnąć włosy, dokończyć co nie co i gości. Tak więc dzisiaj się już żegnam kochane
Miłego po południa i wieczorku
Milej imprezki i pysznego szałotu
Stary 2013-11-30, 16:06   #2918
beatusia10
Wtajemniczenie

Cytat:
Madziula szałotem – sałatką jarzynową

Niegrzeczna to jest taki etap. Nie zmuszaj bo się zrazi całkowicie, Oskar ładnie siadał na początku potem po roczku bunt i jak widział nocnik to histeria , uciekanie. Odpuściłam na dłuższy czas jakieś 3-4m . Potem spróbowałam ale był tak samo ryk , więc kupiliśmy nakładkę i teraz ładnie robi na nakładkę, tylko trzeba czasem uzyć podstępu typu „chodź zrobisz siku i potem spuścisz wodę”

Onlyona witaj gratuluję II kreseczek i mocno trzymam za bezproblemowe 9m i szczęśliwy finał
U mnie już 16tc i także na początku brałam duphaston i mi pomógł, więc wierzę że i Tobie pomoże

Beatusia my wybraliśmy to imię dla syna jakieś 2tyg przed porodem i wg mnie idealnie pasuje do mojego syna. Owszem zdrobnień dużo nie ma bo Oskarek tylko, ale jak dla mnie jest najpiękniejsze Na początku chciałam aby nazywał się Kacper , ale teraz cieszę się że wybraliśmy Oskar Kacper ma ale na drugie :P
Najważniejsze aby zajął się synem jak ja siedzę w kuchni , ale czasem i to go przerasta bo ma inne zajęcia tłumaczy .
To ile masz Kotów??
Kotów mam dwóch Kacprów to też teraz dużo jest no mam nadzieję, że na coś w końcu się zdecydujemy
powodzenia dzisiaj a tżta goń
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kociaki.jpg (37,7 KB, 12 załadowań)
beatusia10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 16:07   #2919
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosiiaczek Pokaż wiadomość
Tak to dokladnie ten film mi sie podobał uwielbiam i horrory i psychologiczne polecam bardzo ;
Labitynt
Obecność
I troche starszy
Demony rewelacja ale naprawde straszny
Uwielbiam
Lubie wszystkie czesci Piły choc sa przewidywalne ale za te same zagadki i sposob ich wykonania moja mama gdy widziała jakas czesc stwierdzila ze mam nierowno pod sufitem ze takie filmy mnie rajcuja
Nie dziwie się mamie... Że tak stwierdził też nie znoszę takich filmów

Mama Franka

Stary 2013-11-30, 16:33   #2920
beatusia10
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agus7ia Pokaż wiadomość
Beatusia jeśli raz na jakiś czas pogłaszczesz brzuszek to nic nie powinno się stać. A dziecku nie do końca jest to obojętne, może nie tyle gładzenie co położenie ręki na brzuszku. dziecko wyczuwa ciepło dłoni i się przysuwa do tego miejsca w którym je czuje. Myślę, ze jak dzieci będą większe to lepiej to poczujemy. Na razie pozostaje nam wierzyć, ze faktycznie tak jest.
Aguś, ja rękę na brzuszku to oczywiście trzymam, ale w sumie, jak mówicie wszystkie, że głaskać też można, to dobrze, bo czasami też się na tym łapię moje dziecię jeszcze się nie przysuwa do dłoni

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

[QUOTE=pikaso;43953783]
Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
agus7ia
A tak z ciekawości - dostałaś skierowanie na toxo i co, nie płaciłaś za to badanie ?
Mnie gin powiedział, że te badania czy pójdę prywatnie czy na fundusz na wizytę, i tak będę musiała pałcić, bo NFZ ich nie refunduje
/QUOTE]
Ja dostałam skierowanie na NFZ i nic nie płaciłam.
Ja toxo musiałam prywatnie, ale grupę krwi miałam na skierowaniu. pytałam pielęgniarek czemu tak, bo moja koleżanka miała wszystkie badania bezpłatnie i powiedziały mi, że nie każdy lekarz ma taki sam koszyk świadczeń..

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Light Limara Pokaż wiadomość
Też w pracy usłyszałam, że nie można głaskać. A mi się wydaje, że można głaskać, ale z umiarem. Nie obmacywać się po brzuchu non stop Ja w sumie częściej ręcę kładę, żeby coś poczuć.
Ale denerwuje mnie strasznie jak ktoś dotyka mojego brzucha. Nawet jak to robi tż.
heh, mój to się boi dotykać

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Chcę też obejrzeć tą komedię We're the Millers, oglądała któraś z Was?
My oglądaliśmy i polecam

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Cytat:
Seleniti ja bym nie chciała i nie chcę aby trafiło w urodziny teściowej :P Mam termin na 12.05 a teściowa urodziny ma 15.05. I za chiny ludowe nie chcę urodzić 15!! :P
nooo, ja też bym nie chciała w urodziny teściowej i ja też mam termin na 12.05. i moja teściowa też ma 15-stego urodziny, no więc moje dziecię musi się urodzić w terminie, ewentualnie przed ale jazda

Edytowane przez beatusia10
Czas edycji: 2013-11-30 o 16:35
beatusia10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 17:15   #2921
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez beatusia10 Pokaż wiadomość
Kotów mam dwóch Kacprów to też teraz dużo jest no mam nadzieję, że na coś w końcu się zdecydujemy
powodzenia dzisiaj a tżta goń
Ale śliczne kotki

JJJustynaAAA zagłosowane jak codzień

Położyłam się po 15 do łóżeczka i pospałam sobie do 17, ciekawe co będę w nocy robić

A co do snów o ex to mi się też śnił jakiś czas temu, byłam z nim ale nie chciałam się z nim kochać bo by się dowiedział że w ciąży jestem heh

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 17:40   #2922
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
Kasia to widzę, że gustujemy w tych samych kolorach - też mam w szafie pełno szarych, czarnych swetrów, tunik, leginsów, marynarek, sukienek itd.
Mnie własnie kolory już się nie podobają, miała pare lat temu szał na kolor turkusowy, potem fioletowy, kiedyś brązowy, więc mam detoks od mocnych barw. Zaczęłam kupować wszystko szare i czarne, bo uniwersalne, wszędzie założę, na każda okazję
Teraz mnie znowu "bierze" na beże i kremy, więc ta dla mnie idealna

Ciężko w tymi kolorami, podobała się mi też szara, ale na tej modelce trochę jak piżama wygląda

Co do brązu - Justynka wklejała zdjęcia tej sukienki na sobie wczesniej - znajdź i zobacz, może akurat dla Ciebie będzie ok

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Kasia proszę

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1234
O dziękuję Ci bardzo

No ja lubię takie kolory, bo po prostu wszystko do nich pasuje, ale też mam parę kolorowych rzeczy, np zielone spodnie albo niebieski sweterek

Mi właśnie ta szara wygląda tak dresowo jakoś dlatego chyba wezmę jednak tą oczo☠☠☠ną

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość

Kasian jeżeli chodzi o Millerów tych, którzy parę miesięcy temu byli w kinie, to mnie osobiście ten film nie przypadł do gustu a sama nie wiem czemu bo lubię komedie było tam parę naprawdę śmiesznych momentów, ale ja w tym kinie nie mogłam usiedzieć a jeżeli nie widziałaś, to mogę polecić Jeszcze większe dzieci z Adamem Sandlerem
Widziałam Jeszcze większe dzieci

A i dobrze, że mówisz, to normalne, że jednemu się podoba innemu nie, ile ludzie tyle opinii

Czemu ja mam erotyczne sny tylko z mężem? przydałaby się jakaś odmiana chociaż we śnie

Cytat:
Seleniti Oskara urodziłam 2 dni przed terminem co mnie bardzo cieszyło , bo termin miałam na 20.04 a teść urodziny 22.04 i przez większość ciąży słyszałam "urodzi się w urodziny dziadka , będzie prezentem dla dziadka itp" po x razie powiedziałam w duchu sobie "o NIE , tylko nie 22.04" i w sumie pamiętam że 16.04(poniedziałek) powiedziałam do TŻ "Oskar urodzi się w tą środę" no i tak sie stało.
Co do tego dlaczego niektóre rodzą przed terminem a dlaczego inne po to trudno odpowiedzieć. Po prostu dziecko jak jest gotowe to wyjdzie chociaż czasem trzeba pomóc w wywoływaniu jak jest dłużej po terminie.
Np. moja chrześnica miała się urodzić 24.12 a urodziła się 3.11 więc dużo przed terminem.
Mi się wydaje, że to dlatego, że te terminy to są tak ogólnikowo szacowane i nigdy nie wiemy dokładnie kiedy doszło do zagnieżdżenia (no bo zapłodnienie czasami wiemy dokładnie ), a zagnieżdżenie przecież to od kilku do kilkunastu dni i dlatego może są takie różnice, bo
termin jednak wyliczamy z OM według wzoru. A wg USG różnice, bo dzieci różnie rosną, potem też np w 40 tygodniu się rodzą i jedno ma 4kg a drugie tylko 2,5kg, więc rozmiary różne to i daty porodu wg USG różne, no nie wiem, to tak na chłopski rozum

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
Czesc Robaczki podczytuje Was czasem na tel, ale nie mam za b czasu na komputerek zeby spokojnie odpisac
w ogole ostatnimi dniami mam taki sobie humor, juz niby 13 tydz i 5 dzien a ja w ogole nic nie czuje, nic mnie nie boli, nie wiem czy ja jestem jeszcze w ciazy Ramona Ty jestes mniej wiecej w tym samym dniu ciazy co ja, masz jakies "objawy"? ja nawet brzuszka nie mam.., takie tylko male wzdecie jakby

scidkam wszystkie brzuszki i maluszki
Princi proszę Cię przeczytaj co Ty napisałaś... martwisz się, bo nic Ci nie jest?

My właśnie wróciliśmy z wycieczki do CH do innego miasta, bo u nas nie ma kupiliśmy Hani buty, ale czadowo się zachowywała przy mierzeniu - przy każdej parze leciała do lustra i sobie oglądała w końcu wybraliśmy jedne kupiliśmy jej też 4 pary leginsów i 3 bluzeczki, blachę do tarty i prezent dla naszego chrześniaka no i poszliśmy na deser lodowy

Zaraz do moich rodziców przychodzą goście więc będzie się działo, oby Hania to wytrwała jakoś, bo będzie mega mega głośno.
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 17:49   #2923
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Paulka i innie mamusie które głosują bardzo dziękuje.

Kasian za udane zakupy no i pannica ci rośnie
życzę udanej imprezki z gośćmi rodzicieli

Natomiast co do porodu, to mi wypada na 3 maja fajna data ale wątpię czy uda mi się urodzić właśnie w ten dzień.

Mama Franka

Stary 2013-11-30, 17:55   #2924
/Mycha/
Raczkowanie

Hehe jak nikt nie chce tego 15.05. to ja zaklepuje bardzo bym chciała, bo to nasza rocznica ślubu.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
/Mycha/ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 18:01   #2925
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez /Mycha/ Pokaż wiadomość
Hehe jak nikt nie chce tego 15.05. to ja zaklepuje bardzo bym chciała, bo to nasza rocznica ślubu.

Ja też mam termin na 15 maja i nie mam nic przeciwko. Ale też się przewijał 17 maja. Również ładna data.

Czuję się mocno średnio i mam wyrzuty sumienia. U nas się kończy remont, trwa też montowanie kuchni i mąż z teściową ogarniają od 7 rano a ja nie mogę pomóc.
No ale po pierwsze z urzędu nie mogę dźwigać a po drugie jestem totalnym flakiem. nawet jeść mi się nie chce.
Na szczęście mam kochanego męża i mam się nie przejmować.

Edytowane przez Emilia 25
Czas edycji: 2013-11-30 o 18:08
Emilia 25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 18:24   #2926
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Hej
ja się tylko zamelduje , że żyje bo na nic dziś czasu nie mam, więc nadrabianie Was zostawię sobie na jutro. Teraz zmykamy do znajomych na wieczór andrzejkowy a Iga zostaje z dziadkami

miłego wieczoru wszystkim

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 18:55   #2927
martuszka0
Rozeznanie

My po obiedzie u teściów ale się objadłam, tyle pysznych rzeczy było i oczywiście wyprawkę na jutro dostaliśmy hehe

A na 20 zmykam do teatru

rzeczywiście dziś tu mały ruch, miłego wieczoru
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 19:01   #2928
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Wszystkim mamusiom udanego wieczoru andrzejkowego. I tym co w teatrze i tym co na imrprezach andrzejkowych i tym które spędzają wieczór przed tv - jak ja i innym

Ja idę pod prysznic i zmykam na VoP

Pap

Mama Franka

Stary 2013-11-30, 19:44   #2929
principessina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
A dla chrześniaka kupiłam książkę o tupcio chrupcio - mam rodzeństwo i buciki z lasockiego zimowe.

I powoli zamykam liste prezentową... Uff

Pamiętacie o głosach
a ktorego tupcia chrupcia kupilas? moj ostatnio lubuje sie we Franklinie

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Princi proszę Cię przeczytaj co Ty napisałaś... martwisz się, bo nic Ci nie jest?

My właśnie wróciliśmy z wycieczki do CH do innego miasta, bo u nas nie ma kupiliśmy Hani buty, ale czadowo się zachowywała przy mierzeniu - przy każdej parze leciała do lustra i sobie oglądała w końcu wybraliśmy jedne kupiliśmy jej też 4 pary leginsów i 3 bluzeczki, blachę do tarty i prezent dla naszego chrześniaka no i poszliśmy na deser lodowy

Zaraz do moich rodziców przychodzą goście więc będzie się działo, oby Hania to wytrwała jakoś, bo będzie mega mega głośno.
tak sama widzisz mi zamiast ginekologa to psycholog jest potrzebny
Hania prawdziwa modnisia hmm deser lodowy sama bym skonsumowala
Stary 2013-11-30, 20:49   #2930
Gosiiaczek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Ja też mam termin na 15 maja i nie mam nic przeciwko. Ale też się przewijał 17 maja. Również ładna data.

Czuję się mocno średnio i mam wyrzuty sumienia. U nas się kończy remont, trwa też montowanie kuchni i mąż z teściową ogarniają od 7 rano a ja nie mogę pomóc.
No ale po pierwsze z urzędu nie mogę dźwigać a po drugie jestem totalnym flakiem. nawet jeść mi się nie chce.
Na szczęście mam kochanego męża i mam się nie przejmować.

No bravo dla męża jest bohaterem w swoim domu

Ja własnie zjadłam prince polo orzechowe xxl masakra chodzi dzisaj cos za mna a nie wiem co
Stary 2013-11-30, 21:15   #2931
ilkas
BAN stały

Cytat:
Napisane przez martuszka0 Pokaż wiadomość
A na 20 zmykam do teatru
Na co idziecie?

My już wróciliśmy od znajomych, bo coś Milcia dzisiaj marudna. Ale trudno się dziwić..drugą drzemkę miała zarwaną, a do tego wychodzą jej dwa ząbki naraz Teraz śpi już moja bidulka, a my z mężem robimy sobie domowej roboty hot dogi i właśnie zapaliłam świeczki...bo będziemy lali sobie we dwoje wosk
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 21:40   #2932
Ramona_85
Zakorzenienie

Dziewczyny no i byłam w mieście, wróciłam tylko z zakupami z Biedronki, opiekaczem z Biedronki i nowiutka pralką juz testowana była - pranie pierwsze ze środkiem odkamieniającym jakimś ogólnie nie wiem, jak ogarnę to, tyle programów
Przyjechali też szwagier z rodziną i ich mały bardzo polubił nasza praleczkę - wciskał sobie przyciski i zmieniał temp. i obroty wirowania podczas prania musze nauczyc się właczać blokadę przed dziećmi
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 22:05   #2933
mala85
Raczkowanie

Witam się wieczorową porą

Pomimo weekendu to piszecie jak szalone

Widziałam, że rozmawiacie o rozwoju mowy u maluchów. Moja mała szybko zaczęła gadulić, do teraz jak rano zacznie to do wieczora nie przestaje, ale ma koleżankę w przedszkolu która ma 4 latka i pomimo, że ma kontakt z dziećmi i rodzice poświęcają swój czas itp.itd. to dopiero około dwóch tygodni temu zaczęła gadulić jak najęta i to pełnymi zdaniami. Prędzej mówiła pojedyńcze słowa i często nie zrozumiale. Niektóre dzieciaki potrzebują czasu i pomimo, że nie mówią to wszystko kodują w swoich główkach. Nie ma co się przejmować, a tym bardziej porównywać dzieciaki do innych. Tak jak każda ciąża jest inna tak każdy człowiek, czy to duży czy mały.

Ur. Lenki 05.04.2010

Ur. Leosia
15.06.2014

mala85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 22:21   #2934
onlyona
Raczkowanie

Czesc mamuski ! dziekuje za przywitanie i mile slowka czytalam wasze posty wszystkie i rowniez chciala bym sie przylazyc do tematu , tylko naprawde niewiem od czego zaczac ... Jak wam mijaja andrzejki?? Ja leze w lozku bo moj mezczyzna pracuje dzsiaj na nocnej zmiane i szuakm jakiegos filmu , moze cos polecicie?? . Niewiem jak wy ,ale ja dzisiaj juz pije trzecia puszke pepsi normalnie mogla bym zabic za nia hehe wiem , ze niezdrowa itd , ale nie moge sie obejsc bez niej Dziewczyny jakie polecacie herbatki ziolowe w ciazy? I cos na zgage dobrego? Bo normalnie w nocy sie budze i niemoge czasem wytrzymac ...
Milego wieczorku i udanych andrzejek kobietki
onlyona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 22:26   #2935
mala85
Raczkowanie

Chciałam Wam napisać, że w poniedziałek jest dzień darmowej wysyłki i dużo sklepów bierze udział. Widziałam też, że z ubraniami ciążowymi no i dla dzieciaków

Ur. Lenki 05.04.2010

Ur. Leosia
15.06.2014

Stary 2013-11-30, 22:55   #2936
Nikii89
Zakorzenienie

Beatusia ale Nam wyszło z TP i urodzinami teściowej

Kasian a ja wiem kiedy doszło u mnie do zagnieżdżenia w tej ciąży bo to czułam Dokładnie 21.08
To udane zakupy

Mycha ja Ci oddaję ten 15.05 :P

Emilia odpoczywaj i nie przejmuj się

Onlyona ze zgagą nie pomogę bo nie wiem co to jest :P

Goście , goście i po gościach A ja już posprzątałam , pozmywałam i luz blues mam TŻ padł jak długi – nie dziwię się bo po tym co wypili:P
Znajomi przynieśli Oskarowi auto duże z Wadera i kręgle , oczywiście number 1 to autko W ogóle jak przyjechali to Oskar pokazał na znajomą i od razu wypalił „babo” w sumie nie widział ich od jakiś 5m.
Oskar wybawiony za wszystkie czasy , skakał, tańczył , śmiał się i popisywał. Aż potem miałam ciężko go uśpić z nadmiaru wrażeń (usypiałam godzinę)
Najlepsze było jak znajomy poszedł do WC , przychodzi i się pyta czy słyszeliśmy go w niani. A my że nie – okazało się że po cichu wszedł do pokoju Oskara i gadał do niani , po opisie gdzie niby ta niania wg niego stała okazało się że mówił do kontaktu
No i znajomi wróżą mi dziewczynkę :P Oby się sprawdziło….
Dowiedziałam się również że TŻ jest zazdrosny , bo jak się ze mną jego kolega żegnał to TŻ go odciągał ode mnie i wyrzucił za drzwi , byle daleko ode mnie

Mam nadzieję że andrzejkowy wieczór spędziliście dobrze i miło

Trzeba iść spać Dobranoc dziewczyny
Stary 2013-11-30, 23:06   #2937
onlyona
Raczkowanie

Nikii89
No to zazdroszcze , ze nie masz ja nigdy nie mialam a teraz nagle mi sie pojawila zgaga i to bardzo dziwne bo podobno pojawia sie ona juz pod koniec ciazy ale ok jakos damy rade slyszalam ze renie mozna ale nie jestem do niego jakos pewna...po pepsi przechodzi. No to fajnie spedzilas andrzejkowy wieczorek duzo w rodzinnym gronie fajnie tak. Mi tez sie teskni za rodzika, a ile Oskarek ma latek?? hehe madry i smieszny chlopczyk
Milego wieczorku
Stary 2013-11-30, 23:09   #2938
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez onlyona Pokaż wiadomość
Nikii89
No to zazdroszcze , ze nie masz ja nigdy nie mialam a teraz nagle mi sie pojawila zgaga i to bardzo dziwne bo podobno pojawia sie ona juz pod koniec ciazy ale ok jakos damy rade slyszalam ze renie mozna ale nie jestem do niego jakos pewna...po pepsi przechodzi. No to fajnie spedzilas andrzejkowy wieczorek duzo w rodzinnym gronie fajnie tak. Mi tez sie teskni za rodzika, a ile Oskarek ma latek?? hehe madry i smieszny chlopczyk
Milego wieczorku
Ja mam tak samo, nigdy zgagi nie miałam, a teraz bardzo często.

Stary 2013-11-30, 23:16   #2939
mala85
Raczkowanie

Cytat:
Najlepsze było jak znajomy poszedł do WC , przychodzi i się pyta czy słyszeliśmy go w niani. A my że nie – okazało się że po cichu wszedł do pokoju Oskara i gadał do niani , po opisie gdzie niby ta niania wg niego stała okazało się że mówił do kontaktu
Ha ha to dobra ta imprezka u Ciebie, że goście do kontaktu mówią. :thumbup:

Ur. Lenki 05.04.2010

Ur. Leosia
15.06.2014

Stary 2013-11-30, 23:25   #2940
onlyona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Ja mam tak samo, nigdy zgagi nie miałam, a teraz bardzo często.

No takie uroki ciazy hehe zazywasz cos na zgage?? bo mnie to normalnie , az w nocy sciska
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości