Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22 - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-03, 21:22   #1201
KasiaK_080290
Zadomowienie

Dot.: Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22

Opium

może CK Euphoria? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...horia-edp.html

albo Lolita Lempicka https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...picka-edp.html

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 21:23   #1202
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Cherry_24 Pokaż wiadomość
Dziewczyny !!! Chyba się dziś powieszę !!!! Mam już dosyć, dziś do mojej mamy przyszła jakaś baba z branży weselnej, z konkurencji, i zaczęła opowiadać jaką to myślmy okropną salę wybrali, że ktoś był na andrzejkach tam-(ja też tam byłam) i wszystkiego zabrałko, chleba i no koszmar co ona wygadywała, a chciała nas podkupić !!! ☠☠☠☠...tak się wkurzyłam bo to same kłamstwa !!! Byłam na tych andrzejkach i był naprawdę super, niczego nie brakowało, wszyscy chwalili. Pokłóciłam się z mamą, bo boli mnie to, że o sali gdzie naprawdę jest wysoki poziom ktoś łga, zwłaszcza, że obsługa nas zna i są bardzo życzliwi i pomocni...siedzę teraz i ryczę bo czego jak czego ale sali jestem pewna,że to dobry wybór
Nie daj sobie zepsuć humoru jakiejś kłamliwej babie. szkoda łez.
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 21:23   #1203
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Dobra.. jest postęp!
TŻ powiedział, że może mnie na koncert Backstreet Boys do Warszawy zawieść i w tym czasie iść na piwo.. z którymś TŻem.
Hahah to dawaj, jedziemy cos mi sie kojarzy, ze jestes spod Ldz?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 21:24   #1204
Dotka90
Zakorzenienie

Kaigara, usun proszę cytat z moją sukienką.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 21:26   #1205
Atomoowka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Teraz już oficjalnie....

Oczywiście miska w gorsecie jest za mała, więc to wsio też będzie jeszcze lepiej dopasowane. No i kolor ecru.
Zdecydowanie w tej Ci najlepiej, gratuluje

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Dotka90 gratuluję sukni !!!

ijaa jesteś genialna! dzięki Ci wielkie za te informacje w pigułce, przynajmniej wiem od czego zacząć i za co się zabierać

mi się podobają proste zaproszenia więc chyba nie będzie większych trudności coś takiego jak w załączniku:
ladne te zaproszenia, nawet bardzo.

Cytat:
Napisane przez lukrecja1988 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny,
czytam Was od jakiegoś czasu, ale piszę pierwszy raz.
Jesteście niesamowite, tyle informacji!
Jestem ciekawa ile wpłacałyście zaliczki przy zakupie sukni ślubnej?
Czy spisywałyście jakąś umowę? Na coś szczególnie powinnam zwrócić uwagę?
Będę Wam wdzięczna za odpowiedź.
ja placilam calosc za suknie ale tylko dlatego ze byla starsznie tania i nie bylo sensu rozbijac platnosci. Umowe tez mam ale nie jakas skomplikowana.
A suknie kupowalam na 8 msc przed slubem.

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca

Edytowane przez Atomoowka
Czas edycji: 2013-12-03 o 22:05
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 21:27   #1206
mimi_77
Zakorzenienie

Przepraszam dziewczyny, że nie nadrobie ani nie odpisze na nic ale dzisiejszy dzień był jeszcze gorszy od wczorajszego. Dowiedziałam się, że nie przedłużą mi na 90% umowy... Także od kwietnia bedę bezrobotną bez środków do życia i możliwości zasiłku bo przepracowałam tylko 7 miesięcy. Bosko.

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 21:27   #1207
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie piszemy nic o pieniążkach - uważam to za nietakt.
Nad wierszykiem dot. wina zamiast kwiatów jeszcze się zastanawiamy.
[/COLOR]Czy któraś z obecnych Pań bierze ślub w lutym? Bo coś mi dzwoni, że jakaś lutowa PMka była.
Jeśli nie to oznacza, że za 52 dni Moniczka a później.. 26 kwietnia.
Ostatnio przejrzałam wszystkie zaproszenia, które dostalismy na wesele i wszystkie taki wierszyk miały
w lutym i marcu chyba nikt
w styczniu Kuli i Moniczka, a później Ty z Małą Juz tak niewiele Wam zostało A ja jeszcze nawet 2 nie skończyłam dłuży się jak falki z olejem/

Cytat:
Teraz już oficjalnie....
.

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Ja chcialam byc AJem!!!!
ja też

Cytat:
Dzięki za info

A ile wcześniej przed ślubem zamawiałyście swoje suknie?
rok

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 21:28   #1208
lukrecja1988
Przyczajenie

Cytat:
Dziewczyny !!! Chyba się dziś powieszę !!!! Mam już dosyć, dziś do mojej mamy przyszła jakaś baba z branży weselnej, z konkurencji, i zaczęła opowiadać jaką to myślmy okropną salę wybrali, że ktoś był na andrzejkach tam-(ja też tam byłam) i wszystkiego zabrałko, chleba i no koszmar co ona wygadywała, a chciała nas podkupić !!! ☠☠☠☠...tak się wkurzyłam bo to same kłamstwa !!! Byłam na tych andrzejkach i był naprawdę super, niczego nie brakowało, wszyscy chwalili. Pokłóciłam się z mamą, bo boli mnie to, że o sali gdzie naprawdę jest wysoki poziom ktoś łga, zwłaszcza, że obsługa nas zna i są bardzo życzliwi i pomocni...siedzę teraz i ryczę bo czego jak czego ale sali jestem pewna,że to dobry wybór
Nie przejmuj się Cherry,
jeśli Ty jesteś pewna tej sali, to najważniejsze! A tym bardziej jeśli baba jest z konkurencji, to wiadomo, po co gada takie bzdury...
Mam nadzieję, że mama też sobie to uświadomi i będzie Cię wspierać.
Uśmiechnij się
lukrecja1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 21:28   #1209
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
Kaigara, usun proszę cytat z moją sukienką.
Już usunęłam. Przepraszam, nie wiedziałam że nie chcesz cytowania.
Stary 2013-12-03, 21:31   #1210
Cherry_24
Wtajemniczenie

Jesteście Kochane ale wiecie jak to jest, ja się przejmuję, i jak każdy kto usłyszy coś złego na fotografa, kamerę czy zespół, a wiem, że każdy słyszy bo są różne gusta i konkurencja musi besztać ale ja już panikuję tak się staram głupia menda.... musiała mi dzień zepsuć mama wcale mnie nie wspiera tylko jeszcze mam w domu awanturę
Cherry_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 21:32   #1211
lupinka
Zadomowienie

Cytat:
Laski, ja już nie mam siły do tej wódki
Wszędzie tak drogo, że porażka. W piątek TŻ podjechał w jedno miejsce i Stock za 20,20, czyli najtaniej, ile udało się znaleźć. Babka powiedziała, że zaliczka 10%, tylko żeby się streszczać, bo promo jest do wyczerpania obecnych zapasów. On mówi, że podjedzie w poniedziałek jak coś (chcieliśmy do alti zadzwonić jeszcze).
W Alti drogo, więc pojechał tam wczoraj, a tam jakaś stara %$##$$* na kasie się na niego wydarła, że NIE MA PROMOCJI ŻADNEJ! Cena jak na półce! Nie ma rabatów weselnych! Do widzenia! :OOOOOOOOOOOO
mówił, że był w pt, że to, że tamto, że 100 butelek i nic

Więc ja zadzwoniłam na nr tego sklepu, odebrał gość i mówi, że nie ma promocji, bo... była do końca miesiąca!

ja pitolę, to czemu ta laska w piatek mu nie powiedziała?! Mamy kasę, więc mogliśmy zamawiać, jakbyśmy wiedzieli, to byśmy zamówili, boszeeeeeeeee
teżjak chodzę, dzwonię, sprawdzam to wszędzie jakoś drogo mi się wydaje może będą jeszcze jakieś promocje świąteczno/sylwestrowe ale my ryzykujemy i kupujemy już teraz w jednym tesco kupiliśmy ile bylo butelek naszego promocyjnego maximusa, jutro dokupujemy resztę w drugim

trzecie jak najbardziej ja wstępnie celuję ze ślubno-tanecznego w amande, amelie albo victorie, ale chce zweryfikować najpierw na miejscu czy mają jakiekolwiek modele do przymiarki, wiesz coś o tym?
Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
My byliśmy z TŻ w nowo otwartej Galerii handlowej i szału nie ma... chciałam kupić małą czarną bo w styczniu mam konferencję firmową, ale nic mnie nie powaliło...
Za to pierwszy raz w życiu byliśmy w Auchan, zabrzmi trochę jakbyśmy z jakiejś zapyziałej wsi byli, ale kurde, zrobiło na nas wrażenie nie dość, że tam jest dosłownie wszystko, to jeszcze ceny naprawdę fajne... Ale wydaliśmy ponad 100zł w zasadzie na same spożywcze Chociaż nie, 25zł poszło na pufkę i poisencję
mówisz o g. bronowice? podskoczyliśmy tam w niedzielę bo akurat mieliśmy po drodze właśnie do tego auchan bo szukaliśmy akumulatora do samochodu i dzikie tłumy to jedno, a sama galeria, że bez szału to drugie. a może to ta ilość ludzi tak na mnie podziałała uciekiliśmy stamtą szybciej niż weszliśmy, ale jeśli chodzi ogólnie o zakupy spożywcze to my tylko auchan albo kaufland

Cytat:
Szybkie rozeznanie: 20,30 za Pana Tadeusza, to dobra cena?
ja myślę, że dobra
lupinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 21:35   #1212
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
Jesteście Kochane ale wiecie jak to jest, ja się przejmuję, i jak każdy kto usłyszy coś złego na fotografa, kamerę czy zespół, a wiem, że każdy słyszy bo są różne gusta i konkurencja musi besztać ale ja już panikuję tak się staram głupia menda.... musiała mi dzień zepsuć mama wcale mnie nie wspiera tylko jeszcze mam w domu awanturę
Ja Ciebie rozumiem doskonale. Też mnie zawsze bardzo boli jak ktoś coś negatywnie skomentuje, szczególnie takie ważne dla mnie rzeczy jak te związane ze ślubem. Trzymaj się, staraj się o tym nie myśleć. Na pewno będzie piękne wesele!
Stary 2013-12-03, 21:35   #1213
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za info

A ile wcześniej przed ślubem zamawiałyście swoje suknie?
zamawiałam we wrześniu czyli 7 miesięcy przed ślubem.

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Hahah to dawaj, jedziemy cos mi sie kojarzy, ze jestes spod Ldz?
Z samego centrum Łodzi.

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Ostatnio przejrzałam wszystkie zaproszenia, które dostalismy na wesele i wszystkie taki wierszyk miały
w styczniu Kuli i Moniczka, a później Ty z Małą Juz tak niewiele Wam zostało A ja jeszcze nawet 2 nie skończyłam dłuży się jak falki z olejem/
Cóż.. kwestia gustu, każdy robi jak uważa - osobiście uważam to za nietakt i nigdy nie zdecydowałabym się na takie info na zaproszeniu.

My w ciągu ostatnich 3 lat byliśmy na 4 weselach - na jednym zaproszeniu był wierszyk dot. kasy.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2013-12-03 o 21:37
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 21:37   #1214
lukrecja1988
Przyczajenie

Cytat:

Cherry ale wiesz, że nie da się zadowolić wszystkich. Zawsze znajdzie się ktoś, co skrytykuje Twój wybór. Najważniejsze żebyście Ty I TŻ byli zadowoleni, a jak się reszcie coś nie podoba, to na swoje wesele zawsze może wybrać inaczej
lukrecja1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 21:41   #1215
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vixena Pokaż wiadomość
wyglądasz super! i jak masz śliczne włosy

Aaaaaaaa zapomniałam: Kevin rules
a propos starych boysbandów jestem ciekawa czy któraś z was pamięta NewKids on the block - to dopiero obciach teraz przyznać się, ze się za nimi szalało
ja slyszalam, ale nie umiem zanucic zadnej piosenki. Ja sie dopiero zalapalam na ace of base to byl moj pierwszy swiadomy wybor muzyczny, mimo ze jestem 84'

dzieki za wszystki propozycje perfumowe.
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 21:42   #1216
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz już oficjalnie....

Mam sukienkę!

Oczywiście miska w gorsecie jest za mała, więc to wsio też będzie jeszcze lepiej dopasowane. No i kolor ecru.

wow mam tą samą suknie tylko kolor biały ))

Edytowane przez ane3kaa
Czas edycji: 2013-12-03 o 21:44
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 21:42   #1217
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
ja też

pjona!
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 21:44   #1218
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Dotka90 gratuluję sukni !!!

ijaa jesteś genialna! dzięki Ci wielkie za te informacje w pigułce, przynajmniej wiem od czego zacząć i za co się zabierać

mi się podobają proste zaproszenia więc chyba nie będzie większych trudności coś takiego jak w załączniku:
Te pierwsze zaproszenia to chyba Love Prints ?
Zamawiałam od nich próbki
Mają bardzo ładne zaproszenia. Trochę w takim rustykalnym stylu, ale całkowicie mój klimat
Tylko cenowo mają trochę drogo.

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 21:44   #1219
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Przepraszam dziewczyny, że nie nadrobie ani nie odpisze na nic ale dzisiejszy dzień był jeszcze gorszy od wczorajszego. Dowiedziałam się, że nie przedłużą mi na 90% umowy... Także od kwietnia bedę bezrobotną bez środków do życia i możliwości zasiłku bo przepracowałam tylko 7 miesięcy. Bosko.
Ech, ja po nowym roku chyba zacznę szukać nowej pracy. Ogólnie nie narzekam, ale jestem na pół etatu w dwóch biurach i tak się włóczę między jednym a drugim... A głupio mi odejść z pierwszego, żeby pójść do drugiego, gdzie po znajomości dorabiam, zwłaszcza, że załatwiła mi to szefowa z pierwszego biura, bo to jej koleżanka. Jakoś w ogólnie nie mam szczęścia...

Cytat:

ja też

rok
Mojemu TŻtowi nie podobają się żadne wierszyki. Nawet jak znalazłam jakiś taki "normalny" w sumie nie wierszyk, a zwykłą prośbę o wino czy coś tam, tylko ładnie ułożoną, też mu się nie podobało. Aż się boję co powie o mojej sukni, której nie widział Czasami brak mi sił, bo co bym nie znalazła albo zaproponowała to mu się nie podoba....

Cytat:
A mama to o co niby awanturę robi? Że niby złą salę wybraliście? Dlaczego w ogóle ma słuchać opinii jakiejś obcej baby???

Tak mówicie o tym koncercie, może też się wybiorę z siostrą. Jak cenowo to wygląda?

EDIT: znalazłam, OMG. Ale sobie liczą....

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016

Edytowane przez asiulek8
Czas edycji: 2013-12-03 o 21:47
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 21:44   #1220
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Ja Ciebie rozumiem doskonale. Też mnie zawsze bardzo boli jak ktoś coś negatywnie skomentuje, szczególnie takie ważne dla mnie rzeczy jak te związane ze ślubem. Trzymaj się, staraj się o tym nie myśleć. Na pewno będzie piękne wesele!
Wiem, że nie mam czego ryczeć ale kurczę !!! Jak można łgać, że nie było chleba !!! Co za debilem trzeba być !!!! Denerwują mnie takie rzeczy ale u sis mojego Tż też tak było, ludzie o sali wypisywali głupoty, że małe porcje, itp. Tż mama mało nie umarła ze strachu, a wszystko było super. I tak jestem zła !!!!!!!
Stary 2013-12-03, 21:45   #1221
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Paris no babka miala sporo obraczek do odbioru wiec gdzies tam i wasze pewnie byly.
A ile ostatecznie placicie? Bo my zaplacilismy w koncu cale uwaga 20 zl
No my wybralismy te bo choc okragle Nam sie podobaly to nie bardzo mi na palcu sie z pierscionkiem zgrywaly. Te zdecydowanie lepiej z pierscionkiem wygladaly.
No to szał - 20 zł! Nam też takie najbardziej do palców pasują, chociaż TŻ chciałby z łączonego złota, zobaczymy jak wyjdzie w praniu.

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
Kochane znikam na 2 tygodnie, musze oddac sie nauce....
wrócę do Was
Koniecznie

Dotka90 gratki!

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Poza tym chyba definitywnie u mnie dieta w grudniu leży i leżeć będzie... dziś znów mnie boli kostka, więc nie poćwiczyłam, ale nie ukrywam, że i tak by mi się nie chciało. A z jedzeniem to nie obżeram się, ale też nie jem jak na redukcji. Potem będą Święta... więc chyba ruszę ze 100% kopem w styczniu, a w grudniu postaram się po prostu nie przytyć

Poza tym jak piszecie już o tych miesiącach do ślubu... to zaczynam żałować, że ślubuję dopiero we wrześniu! Chcę już! Wiem, że od zawsze chciałam ślubować we wrześniu, ale jeszcze 9 miesięcy i 10 dni... ech!
Ja przez ostatni miesiąc wagowo nie schudłam nic Po ok 1cm zeszło z ud i bioder, z brzucha nic i troszkę boczki myslałam ze będą lepsze wyniki.... Za to dzis tak się wypociłam na ćwiczeniach ze cała mokra do domu wróciłam dobrze że z koleżanką autem, bo jutro na bank byłoby chore gardło
Zobaczysz zleci nam nie wiadomo kiedy

Cytat:
Cześć Dziewczyny,
czytam Was od jakiegoś czasu, ale piszę pierwszy raz.
Jesteście niesamowite, tyle informacji!
Jestem ciekawa ile wpłacałyście zaliczki przy zakupie sukni ślubnej?
Czy spisywałyście jakąś umowę? Na coś szczególnie powinnam zwrócić uwagę?
Będę Wam wdzięczna za odpowiedź.
Hej, umowę oczywiscie spisałysmy. Zaliczki dałam 900zł. Suknię zamówiłam troszkę ponad rok przed

Cytat:
ja byłam Brianem kochałam się w nim a połowa koleżanek w Nicku albo Kevinie :
Ja też w Brianie hehehe :cool

Cytat:
Skoro jestes pewna to się nie przejmuj. Ja op takim czyms poszłabym do tej baby i wygarnęła jej co myslę o takim zachowaniu.

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
Uwielbiam Euphorię!!! chociaż nie powiedziałabym że to jakis bardzo ciężki zapach

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Mimi trzymam kciuki żebys znalazła nową pracę z lepszymi perspektywami
Stary 2013-12-03, 21:45   #1222
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, że nie mam czego ryczeć ale kurczę !!! Jak można łgać, że nie było chleba !!! Co za debilem trzeba być !!!! Denerwują mnie takie rzeczy ale u sis mojego Tż też tak było, ludzie o sali wypisywali głupoty, że małe porcje, itp. Tż mama mało nie umarła ze strachu, a wszystko było super. I tak jestem zła !!!!!!!

uwierz mi miałam podobną sytuacje.... ja wiem swoje i nie będe się z nikim kłócić a reszta zobaczy na weselu jak naprawdę jest
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 21:46   #1223
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Ech, ja po nowym roku chyba zacznę szukać nowej pracy. Ogólnie nie narzekam, ale jestem na pół etatu w dwóch biurach i tak się włóczę między jednym a drugim... A głupio mi odejść z pierwszego, żeby pójść do drugiego, gdzie po znajomości dorabiam, zwłaszcza, że załatwiła mi to szefowa z pierwszego biura, bo to jej koleżanka. Jakoś w ogólnie nie mam szczęścia...

Mojemu TŻtowi nie podobają się żadne wierszyki. Nawet jak znalazłam jakiś taki "normalny" w sumie nie wierszyk, a zwykłą prośbę o wino czy coś tam, tylko ładnie ułożoną, też mu się nie podobało. Aż się boję co powie o mojej sukni, której nie widział Czasami brak mi sił, bo co bym nie znalazła albo zaproponowała to mu się nie podoba....

A mama to o co niby awanturę robi? Że niby złą salę wybraliście? Dlaczego w ogóle ma słuchać opinii jakiejś obcej baby???
Tak, już usłyszałam jaka to jestem głupia i na niczym się nie znam...moja matka jest ogólnie bardzo toksyczna..zła sala, zły zespół...a ja najgorsza z całego tego ☠☠☠☠☠☠☠nika....
Stary 2013-12-03, 21:46   #1224
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Cóż.. kwestia gustu, każdy robi jak uważa - osobiście uważam to za nietakt i nigdy nie zdecydowałabym się na takie info na zaproszeniu.

My w ciągu ostatnich 3 lat byliśmy na 4 weselach - na jednym zaproszeniu był wierszyk dot. kasy.
My co roku mieliśmy jakieś wesele, dochodziło nawet do 4 wesel w ciągu roku teraz na szczęście się uspokoiło... w 2013 mieliśmy 1, a w 2014 tylko nasze - jakby wszyscy wyczuli, że będziemy spłukani
My na pewno będziemy mieć wierszyk, który Wam juz pokazywałam, że zamiast kwiatków wino, albo książka... Czasami myślę, że to też przesada prosić o te dwie konkretne rzeczy, ale ja wina nie lubię i też chcialabym, żeby coś dla mnie skapło a tak się składa, że naszą wspólną bibliotekę domową chcemy powiększyć Mam nadzieję, że nikt nie weźmie tego za nietakt - chociaż cholera wie

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 21:46   #1225
madzixx88
Zakorzenienie

Ijaa- ooo serio? ja jestem z retkinii

Vixena-o tym zespole mowil mi przyszly szwagier-i sie dziwil, ze nie kojarze ale jest 6 lat starszy to pewnie byl wczesniej uswiadomiony muzycznie, a ja jeszcze siedzialam w Aqua`ie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 21:47   #1226
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
Teraz już oficjalnie....

[CENTER]Mam sukienkę!

Gratuluję
Piękna suknia !

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 21:49   #1227
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
wow mam tą samą suknie tylko kolor biały ))
To jest biała przecież

Atomoowka, usun proszę fotkę z cytatu, pisałam już
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 21:50   #1228
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
uwierz mi miałam podobną sytuacje.... ja wiem swoje i nie będe się z nikim kłócić a reszta zobaczy na weselu jak naprawdę jest
staraliśmy się wybrać najlepiej jak się da, wcale nie wybieraliśmy najdroższych usługodawców, ale wiecie nie można wybrać czasem najtańszej rzeczy bo nie jest dobra, myślę, że średnią półkę cenową wybraliśmy. No to mamy gadanie teraz, że to złe tamto złe....
Stary 2013-12-03, 21:53   #1229
little_zosh
Rozeznanie

Cytat:
To czemu się przejmujesz Kochana? Skoro jesteś pewna, to nie ma co się przejmować głupim gadaniem

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 21:55   #1230
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ijaa- ooo serio? ja jestem z retkinii

Ooooja czad!
A my mieszkamy niemalże w centrum kryzysu korkowego, czyt. budowy trasy W-Z!

Swoją drogą przez te pierdzielone zakazy i ciągłe zmiany (i moją niewiedzę, bo tak na prawdę miałam rację) zarobiłam ostatnio mandat!

Dobra, koniec off-top bo nas wywalą!

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2013-12-03 o 21:59
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości